Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ 4η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 6848 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Black_Freighter

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ 4η αγωνιστική
« Απάντηση #25 στις: Σαβ 25 Σεπ 2021 18:35 »
Καλύτερα να μην βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα γιατί τα πρώτα ματς είναι παραπλανητικά και θα το δικαιολογήσω με παραδείγματα από το run του γιαννίκη. Αρχικά να θυμίσω πως στην πρώτη χρονιά του γιαννίκη και ειδικά στα πρώτα ματς, η ομάδα δεν εμφάνιζε κάποια χαρακτηριστική ταυτότητα. Αυτό χτίστηκε σιγά σιγά μέσα από τα παιχνίδια ώστε αργότερα να έχουμε και εμείς σαν οπαδοί καθαρή εικόνα της ομάδας (μετά από κάποιο σημείο βέβαια έγινε προβλέψιμη και από τον αντίπαλο). Επίσης, όσον αφορά την ενδεκάδα, η δεδομένη δεν είναι και αυτή που θα βλέπουμε στο μεγαλύτερο μέρος της σεζον κατά πάσα πιθανότητα. Ας θυμηθούμε πέρυσι ποιοι άρχιζαν στα πρώτα ματς. Ο ναουμετς πχ που τελικά κατέληξε να παίζει απλά τα τελευταία 10 λεπτά σε μερικά παιχνίδια. Ο εραμουσπε του οποίου την θέση στο μεγαλύτερο μέρος της σεζον πήρε ο παντελάκης. Ο Καρτάλης πήρε θέση βασικού μετά τα πρώτα ματς. Ο ντομίνγκεζ ενσωματώθηκε και αυτός αρκετά ματς μετά την πρεμιέρα. Απλά θυμηθείτε στο ματς με τον Απόλλωνα (3ο ή 4ο κάπου εκεί) που παίζαμε με 4 επιθετικούς (ελε, λεο, κρισμαν, παμλίδη)....
Για αυτό ας περιμένουμε να δούμε πως θα κυλίσουν και οι επόμενοι αγώνες και πως θα αλλάξει η ενδεκάδα σιγά σιγά με την ενσωμάτωση μορειρα, την πιθανή αντικατάσταση κάποιον παικτών κλπ και ας ελπίσουμε πως δεν θα είμαστε προβλέψιμοι.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Κυρ 26 Σεπ 2021 10:59 »
Άλλες εποχές αυτό το παιχνίδι θα το περιμέναμε πως και πως.

Τώρα;
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Κυρ 26 Σεπ 2021 12:52 »
Μια ερώτηση όποιος ξέρει. Επειδή δεν έχω ξαναπάρει ηλεκτρονικα εισιτήριο, αφού τα κλείσω από το viva μετα τι κάνω; Εννοώ μου βγάζει κάπου επιλογή να τα εκτυπώσω για να τα έχω στην γήπεδο;

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Κυρ 26 Σεπ 2021 12:59 »
Μια ερώτηση όποιος ξέρει. Επειδή δεν έχω ξαναπάρει ηλεκτρονικα εισιτήριο, αφού τα κλείσω από το viva μετα τι κάνω; Εννοώ μου βγάζει κάπου επιλογή να τα εκτυπώσω για να τα έχω στην γήπεδο;

Για γήπεδο δεν έχω πάρει ποτέ από viva. Για άλλα εισιτήρια που έχω πάρει, μετά την πληρωμή σου δίνει δυνατότητα να τα εκτυπώσεις ή να τα κατεβάσεις σε κινητό, υπολογιστή (ότι θέλεις). Καλύτερα να το εκτυπώσεις, γιατί δεν ξέρω αν στο γήπεδο έχουν δυνατότητα να στο τσεκάρουν από το κινητό σου.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Κυρ 26 Σεπ 2021 13:04 »
Επειδή σχεδόν πάντα έχω ηλεκτρονικό και φέτος ηλεκτρονικό διαρκείας, μπορείς να το εκτυπώσεις σίγουρα και να το κατεβάσεις ή όπως έχω κάνει εγώ να το προσθέσεις στο google pay (ή apple wallet αν παίζει apple). Στο γήπεδο τσεκάρουν με το ειδικό μηχάνημα (όχι αυτό για τον πάγο  :P) το bar code του εισιτηρίου με τον ίδιο τρόπο και για ηλεκτρονικά και για φυσικά εισιτήρια (ο έλεγχος στα τουρνικέ δεν λειτουργεί, στα ελέγχουν ακριβώς μόλις περάσεις).

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Κυρ 26 Σεπ 2021 13:16 »
Άλλες εποχές αυτό το παιχνίδι θα το περιμέναμε πως και πως.

Τώρα;
Και τώρα πώς και πώς το περιμένουμε. Νομίζω μάλιστα ότι για δεδομένα Δευτέρας το γήπεδο θα έχει αρκετο κόσμο.

ΥΓ. Σήμερα η τελευταία μέρα διάθεσης εισιτηρίων στον ΣΦ για τη θύρα 10.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Κυρ 26 Σεπ 2021 13:19 »
Λογικά στο viva θα μπορεί να βγάλεις και την Δευτέρα το πρωί σωστά?
....

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Κυρ 26 Σεπ 2021 13:42 »
Μπορείς να το εκτυπώσεις.Το bar code το χρησιμοποιείς για να μπεις.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Κυρ 26 Σεπ 2021 13:44 »
Λογικά στο viva θα μπορεί να βγάλεις και την Δευτέρα το πρωί σωστά?
Λογικά ναι.Εκτός αν το κόψουν από την ΠΑΕ.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Κυρ 26 Σεπ 2021 13:46 »
ΠΑΣ Γιάννινα: Η ατάκα του Μεταξά που έδωσε δικαιώματα
Τι είπε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Ηρακλής Μεταξάς, και ενδέχεται να έχει πολλαπλές αναγνώσεις

Για το ματς με τον ΟΦΗ προετοιμάζεται ο ΠΑΣ Γιάννινα. Παιχνίδι σημαντικό όχι τόσο βαθμολογικά όσο για το πρεστίζ του συλλόγου. Η αντιπαλότητα γνωστή.

Ο Ηρακλής Μεταξάς στα χνάρια του προκατόχου του έχει αποφασίσει να κάνει media day πριν τα ματς. Μιλούσε και πριν από τα φιλικά. Υπάρχουν τοποθετήσεις του κατά καιρούς που μπορούν να σχολιαστούν. Μία εξ αυτών έγινε και τώρα.

Όταν ρωτήθηκε για τον τραυματισμό του Κόντε και το πόσο επηρεάστηκαν ψυχολογικά οι παίκτες, είπε μεταξύ άλλων πως «το να μιλάμε για παίκτες που δεν έχουμε, είναι σαν να μιλάμε για μεταγραφές που δεν έγιναν ποτέ».

Μπορεί και να μην ήταν τυχαίος αυτός ο παραλληλισμός. Είναι γνωστό ότι ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα περίμενε μέχρι την τελευταία στιγμή για να γίνει μία ακόμη προσθήκη στο ρόστερ. Από τη μέρα που ο Γιώργος Χριστοβασίλης, μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Κόντε, είχε ξεκόψει το ενδεχόμενο άλλης μεταγραφής, ο Μεταξάς ήλπιζε πως κάτι θα αλλάξει. Είχε κάνει και σχετικές δηλώσεις αργότερα αφήνοντας ανοιχτό το παράθυρο για μία κίνηση. Τελικά έπεσε σε… τοίχο!

Και κάτι για φινάλε! Άλλοι στη θέση του θα έπλεκαν το εγκώμιο του Κόντε στη γενικότερη τοποθέτησή τους και θα έλεγαν για το πόσο πολύ θα λείψει. Εκείνος μάλλον δεν ένιωσε την ανάγκη. Κίνηση τακτικής ή συνέχεια του πώς αντιμετώπιζε τον Ισπανό από το πρώτο καλωσόρισμα;

https://www.sportime.gr/podosfairo/pas-giannina/pas-giannina-i-ataka-tou-metaxa-pou-edose-dikeomata/

χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχααχχαχαχαχα είπα και εγώ πολύ κράτησε...
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 26 Σεπ 2021 13:51 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Κυρ 26 Σεπ 2021 13:54 »
Στις σαβουροφυλλάδες αξίζουν να τους στέλνεις προπονητές όπως Τεννές,Παράσχος,Σούλης,Αναστό και άλλες μορφές τις προπονητικής.

Πάντως όσο γράφουν εμείς καλά πάμε.Όσο για τον Κόντε φροντίζουν πολλοί να καταλάβει πόσο τον αγαπάμε.Δεν χρειαζόμαστε υποδείξεις από σαβουρογραφιάδες.

Επειδή είναι σαβουρογραφιάδες αν έλεγε για τον Κόντε θα έγραφαν ότι ξεχνάει τους υπόλοιπους παίχτες που έχει.Αλλά αν είσαι σαβουρογραφιάς.Να βάζεις από το κοσμοπόλιταν να γράφουν για ποδόσφαιρο.Τι να γράψουν;Ξέρουν;
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 26 Σεπ 2021 13:57 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Κυρ 26 Σεπ 2021 14:48 »
Πρωινή προπόνηση είχαν οι ποδοσφαιριστές μας πριν από το αυριανό παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Μετά το τέλος της προετοιμασίας ο προπονητής μας κ.Μεταξάς ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα.

Πιο αναλυτικά στην αποστολή είναι οι:

LODYGIN, ΣΟΥΛΗΣ, ΣΑΛΙΑΚΑΣ, ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ, PEERSMAN, ERRAMUSPE, ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ, ΚΑΡΓΑΣ, DOMINGUEZ, ΣΙΟΝΤΗΣ, BRENER, MINA, ΛΙΑΣΟΣ, ΤΡΙΑΔΗΣ Π., SCHNEIDER, MOREIRA, ΛΩΛΗΣ,  MILINCEANU και PEREA.

#pas #pasgiannina #pasgianninafc #pasofi #matchday4 #slgr

PAS Giannina FC

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Κυρ 26 Σεπ 2021 14:50 »
Η αποστολή για τον αγώνα στους “Ζωσιμάδες”

Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Κυριακής (26/9) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αυριανό (27/9, 17:15) εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε παιχνίδια κατοχής, άσκηση ταχυτήτων αντίδρασης, παιχνίδι μικρών σχέσεων και στατικές φάσεις.

Aποθεραπεία συνέχισε για μια ακόμη ημέρα ο Bruce Kamau. Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε ο Αdil Nabi.

Οι Jon Toral, Miguel Mellado, Πασχάλης Στάικος και Κοσμάς Τσιλιανίδης συμμετείχαν σε μέρος της προπόνησης, ενώ συνέχισαν παράλληλα τα ατομικά τους προγράμματα αποκατάστασης.

Στην 21μελή αποστολή, η οποία θα αναχωρήσει σήμερα το απόγευμα από το Ηράκλειο με προορισμό τα Γιάννενα, συμπεριλήφθηκαν οι: Epassy, Waterman, Σωτηρίου, Weiss, Λυμπεράκης, Διαμαντής, Βούρος, Selimovic, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μπαλογιάννης, De Guzman, Neira, Gallegos, Durmishaj, Γρίβας, Μαρινάκης, Castaignos, Λάμπρου, Πασαλίδης, van Duinen.
oficretefc.com

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Κυρ 26 Σεπ 2021 14:54 »
Πρωινή προπόνηση είχαν οι ποδοσφαιριστές μας πριν από το αυριανό παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Μετά το τέλος της προετοιμασίας ο προπονητής μας κ.Μεταξάς ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα.

Πιο αναλυτικά στην αποστολή είναι οι:

LODYGIN, ΣΟΥΛΗΣ, ΣΑΛΙΑΚΑΣ, ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ, PEERSMAN, ERRAMUSPE, ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ, ΚΑΡΓΑΣ, DOMINGUEZ, ΣΙΟΝΤΗΣ, BRENER, MINA, ΛΙΑΣΟΣ, ΤΡΙΑΔΗΣ Π., SCHNEIDER, MOREIRA, ΛΩΛΗΣ,  MILINCEANU και PEREA.

#pas #pasgiannina #pasgianninafc #pasofi #matchday4 #slgr

PAS Giannina FC

Μόνη αλλαγή δλδ στην θέση του γκαρνταφσκι ο τριαδης;

Αποσυνδεδεμένος KostasA

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Κυρ 26 Σεπ 2021 21:14 »
Η ώρα είναι ότι να ναι αύριο πάντως, πρέπει με τα χίλια ζόρια να φύγεις από την δουλειά.

4 και 30 πιστεύετε είναι οκ για να έρθει κανείς? (με παναθηναϊκό που καθυστερούσε η διαδικασία?)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Κυρ 26 Σεπ 2021 21:40 »
4.30 καλά είναι νομίζω

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Κυρ 26 Σεπ 2021 22:21 »
Παράθεση

κι ο Brener που καλό θα ηταν να ξεκινήσει για μένα...

Κατά τα άλλα μόνο νίκη!

Προσοχή σε Νέιρα και Λάμπρου

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Κυρ 26 Σεπ 2021 22:32 »
Παράθεση

κι ο Brener που καλό θα ηταν να ξεκινήσει για μένα...

Κατά τα άλλα μόνο νίκη!

Προσοχή σε Νέιρα και Λάμπρου

Στην αποστολή εννοώ, δεν ξέρω αν θα βάλει τριάδη στην θέση γκαρνταφσκι. Να πω την αλήθεια πλέον υποπτεύομαι ότι μπορεί και να δούμε 4-2-3-1 αφού στα φιλικά (πχ με παναιτωλικό) όταν παίξαμε αυτό το σύστημα ως δεκάρι ήταν ο Τριάδης. Ίδωμεν.

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Κυρ 26 Σεπ 2021 22:55 »
Δυστυχώς όταν είναι τόσο κοντά τα ματς το ένα με το άλλο, το πρόγραμμα των προπονήσεων είναι κάπως περίεργο και απρόβλεπτο και γι'αυτό είναι δύσκολο να μαντέψεις ποτε θα κάνει η προπόνηση η ομάδα για να πας να την παρακολουθήσεις. Με βάση αυτό είναι δύσκολο να μαντέψει κανείς τι έχει στο νου του ο κοουτς για αυτό το ματς, μιας και οι ντόπιοι δημοσιογράφοι δεν κάνουν κάτι για να μας διαφωτίσουν κιόλας.

Εγώ προσωπικά θα αντιμετώπιζα το αυριανό ματς ως εξής:

- η άμυνα, οι δύο του κέντρου και φυσικά ο Γιούρι δεν αλλάζουν ούτε με αίτηση...

- στην κορυφή της επίθεσης μαζί με τον Περέα θα έβαζα τον Μίλι που είναι πιο φουνταριστός και έχει ψηλο κορμί σε σχέση με τους άλλους , κάτι το οποίο βοηθάει σε συστηματα όπως το δικό μας που περιέχει πολλές καμινάδες...

- τώρα στα χαφ θα έβαζα από την μια πλευρά τον Σνάιντερ και από την άλλη θα έκανα την έκπληξη με Μπρενερ, ο οποίος είναι πολύ ντριμπλαδορος και θα έχει να δώσει πολλά σε ένα ματς που θα έχει αμυντικούς προσανατολισμούς και ο αντίπαλος. Επίσης ο Μπρενερ χρωστάει ενα γκολ στην φοφη από εκείνο το χουνερι που μας είχε κάνει το καλοκαίρι που εμφανίστηκε με μπλούζα του ακατανομαστου :P

- γενικά πιστεύω ότι το κλειδί της επιτυχίας αύριο θα είναι η ισορροπία. Μην κλειστεις πολύ αλλά και μην ανοιχτεις πολύ και φυσικά μην φας πρώτος γκολ. Κατά τη γνώμη μου αν η ομάδα αμύνεται όπως πρέπει όταν έχουν τη μπάλα τα φίδια και στη συνέχεια παίρνει την μπάλα στα πόδια της και τη γυρνάει σωστά τότε σίγουρα θα βρει γκολ... Αμυντικά δεν λένε κάτι αυτοί...

ΠΑΜΕ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ...
ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΟΦΗ

ΥΓ Αύριο η ομάδα πρέπει να παίζει με 12 παίκτες... Αφήνουμε την φωνή μας στο γήπεδο.

ΥΓ1 να σημειώσω ότι ο Περέα έχει επισκέψεις από Κολομβία μερια. Αν κατάλαβα καλά από τα στορυ του στο ινσταγκραμ, ήρθαν να τον επισκεφθούν οι γονείς του και λογικά θα καθίσουν και για να δουν το ματς του γιου αύριο... ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΠΡΌΒΛΕΨΗ: ΠΕΡΕΑ ΣΚΟΡΕΡ. Παίξτε το.

Αποσυνδεδεμένος ltz

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Δευ 27 Σεπ 2021 09:18 »
Με νίκη πάλι πρώτοι, έστω και με συγκάτοικο.
ΠΑΣ από το 1966. Παγουράς από πάντα.

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Δευ 27 Σεπ 2021 10:39 »
Δύσκολο ματς σήμερα.
Η ομάδα όπως είναι και το λογικό τέτοια εποχή δεν είναι έτοιμη επιθετικά.
Ελπίζω να βάλουμε ένα γκολ γτ θα είναι ένα πολύ κλειστό ματς.
Μακάρι να πάμε καλά και να συνεχίσουμε να ελπίζουμε για ωραία πράγματα.

Με νίκη μιλάμε για άλλα πράγματα.
 :pas: :pas: :pas: :pas:

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Δευ 27 Σεπ 2021 12:46 »
Επειδή τον λες και αγύριστο (γερμανικό) κεφάλι τον κόουτς - αυτό βεβαίως, δεν είναι απαραιτήτως κακό - βλέπω:
ΛΟΝΤΙΓΚΙΝ
ΣΑΛΙΑΚΑΣ       ΕΡΑΜΟΥΣΠΕ       ΚΑΡΓΑΣ       ΠΕΕΡΣΜΑΝ
ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ           ΝΤΟΜΙΓΚΕΘ
ΜΠΡΕΝΕΡ                                      ΜΟΡΕΙΡΑ
ΠΕΡΕΑ             ΣΝΑΙΝΤΕΡ
:flag: :flag: :flag:

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Δευ 27 Σεπ 2021 12:47 »
5.8 Ρίχτερ στο Ηράκλειο...

Ας τους πει κάποιος ότι αυτός δεν ήταν ο μεγαλύτερος σεισμός που θα τους βρει σημερα :mono: :mono:

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Δευ 27 Σεπ 2021 12:49 »
5.8 Ρίχτερ στο Ηράκλειο...

Ας τους πει κάποιος ότι αυτός δεν ήταν ο μεγαλύτερος σεισμός που θα τους βρει σημερα :mono: :mono:
ΟΧΙ πλάκα με αυτό σύνταυρε...
Προφανώς έχουν οικογένειες και ανθρώπους για τους οποίους, εύλογα ανησυχούν.
Με την καμία δεν θα θέλαμε να είμαστε στη θέση τους.
Φιλικά.

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Δευ 27 Σεπ 2021 12:53 »
Μια σοβαρή ομάδα - και θέλω να πιστεύω ότι είμαστε σοβαρή ομάδα - σε αυτό το ματς - όχι για λόγους προιστορίας, αλλά αγωνιστικούς και βαθμολογικούς - οφείλει να πάρει τους τρεις βαθμούς και μόνο. Οτιδήποτε άλλο θα είναι ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ αποτέλεσμα.
Αν σκεφτείς ότι από μπάλα μέχρι στιγμής ΔΕΝ ... - σε λίγο θα αναπολήσει μέχρι και ο συνταυρος pextempalla την εποχή Πετράκη - ότι για να βάλουμε γκολ δείχνουμε να στρεφόμαστε στη μεταφυσική, και ότι, κάποια - ελπίζω πολύ μακρινή - στιγμή θα φάμε γκολ, τότε η προοπτική, υπό αυτές τις συνθήκες, στο κυνήγι της σωτηρίας από νωρίς, να έχεις μαζέψει σε 4 παιγνίδια 10 ολόκληρους βαθμούς, και η πιθανότητα να είσαι έστω και για τέσσερα παιγνίδια πρώτος, αν όχι μόνο εσύ, έστω μαζί και με κάποιους άλλους - "καβαλώντας" ψυχολογικά τουλάχιστον, τους ανταγωνιστές σου - καθιστούν τη νίκη επιτακτική και επιβεβλημένη.
Το νου σας ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ "ρεμάλια" B-) B-) B-)
ΥΓ. Και για να μην ξεχνιόμαστε, για τη νίκη με τον οφη μιλάμε έτσι ;)

Που να με χτυπάς από κάτω, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αναπολήσω ποδόσφαιρο εποχής Πετράκη..... B-)