Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 6η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 8106 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 6η αγωνιστική
« Απάντηση #75 στις: Κυρ 17 Οκτ 2021 23:35 »
Ντομίνγκες για το ΠΑΣ - Ολυμπιακός: «Δεν ήταν δίκαιο, έπρεπε να τελειώσει 1-1»
Ο Χουάν Ντομίνγκες εξέφρασε την εκτίμηση ότι ήταν άδικη για τον ΠΑΣ Γιάννινα η ήττα από τον Ολυμπιακό και πως η ομάδα του κοίταξε στα ίσια τους «ερυθρόλευκους».
Μετά την εντός έδρας ήττα (1-2) από τον Ολυμπιακό, ο αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα Χουάν Ντομίνγκες δήλωσε:

«Δεν ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα, έπρεπε να τελειώσει 1-1. Είχαμε τις ευκαιρίες, όμως δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι από το ματς. Δεν έχω απάντηση πως χάσαμε. Ήταν ένα ματς με ίσες ευκαιρίες. Πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και να μείνουμε στο πλάνο μας. Ήταν η πρώτη μας ήττα στο πρωτάθλημα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι στο επόμενο παιχνίδι. Είμαστε λυπημένοι από αυτή την ήττα. Το σημαντικό όμως είναι να μπορείς να κοντράρεις τις μεγάλες ομάδες, εν προκειμένω τον Ολυμπιακό και να μπορείς να τους κερδίζεις. Τον κοιτάξαμε στα ίσα. Δεν πιστεύω να μας επηρεάσει αυτή η ήττα».
gazzetta.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Κυρ 17 Οκτ 2021 23:37 »
ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός: Βραβεύτηκε και αποθεώθηκε ο Μουφ

Την αποθέωση από τον κόσμο του ΠΑΣ γνώρισε ο Ζντέντκο Μουφ με τον 50χρονο πλέον Σέρβο να βραβεύεται από τον Γιώργο Χριστοβασίλη.
Ένας από τους παίκτες που έχουν αγαπηθεί όσο λίγοι από τον κόσμο του ΠΑΣ, είναι χωρίς αμφιβολία ο Ζντένκο Μουφ. Ο Σέρβος επιθετικός φόρεσε την κυανόλευκη φανέλα την περίοδο 1993-94 στην Β' Εθνική έχοντας σε 37 παιχνίδια 30 γκολ, την μισή χρονιά της περιόδου 1995-96 έχοντας και πάλι στην Β' Εθνική σε 21 ματς 9 γκολ, ενώ στην Α' Εθνική βρέθηκε στα Γιάννενα την περίοδο 2002-03 αγωνιζόμενος σε 10 αναμετρήσεις.

Η δεινότητα στο σκοράρισμα αλλά και το πάθος που αγωνιζόταν έκανε τον Μουφ τον πλέον αγαπητό ποδοσφαιριστή στον κόσμο του ΠΑΣ. Ο 50χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής βρέθηκε στους «Ζωσιμάδες» και είδε τον αγώνα με τον Ολυμπιακό με τον Γιώργο Χριστοβασίλη να τον βραβεύει και τον κόσμο να τον αποθεώνει, με τον ίδιο να το χαίρεται και με το παραπάνω.

@Photo credits: INTIME
gazzetta.gr

Αποσυνδεδεμένος PetrosMount

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Κυρ 17 Οκτ 2021 23:38 »
Το φοβήθηκε ο Μεταξάς το παιχνίδι,φάνηκε καθαρά.Βέβαια με την ποιότητα,την κωλοφαρδία και την διαιτητική στήριξη όταν χρειαστεί που διαθέτει ο γαύρος δεν χρειάζονται και πολλά για να στραβώσει ένα μάτς.Εμένα ο Περέα μου βγάζει ποδοσφαιρικό τσαμπουκά αλλά μέχρι εκεί.Ούτε αποτελεσματικός είναι ,ούτε ομαδικός σε πολλές φάσεις.Αν δεν φοβάσαι το παιχνίδι βάζεις τον Μορέιρα νωρίς.Ο Ολυμπιακός δεν μ άρεσε καθόλου,γαμώ την κωλοφαρδία του...Για τους διαιτητές δεν αξίζει να μιλάμε.Επίσης δεν μ αρέσουν οι σπίκερ ,συνδρομητική τηλεόραση ,βάλε κάποιον ρε φίλε να νοιώθουμε οτι όταν μιλάει προσπαθεί να είναι δίκαιος,μόνο που δεν πανηγυρίζουν στα γκολ των άλλων.Τεσπα,συνεχίζουμε το δύσκολο έργο μας ..

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Κυρ 17 Οκτ 2021 23:40 »
Ροντρίγκες για τον Ολυμπιακό: «Νιώθω σαν στο σπίτι μου»
Ο εξτρέμ του Ολυμπιακού, Γκάρι Ροντρίγκες, μίλησε για το ντεμπούτο του με τους «ερυθρόλευκους», για την προσαρμογή του, αλλά και για το ματς εναντίον της Άιντραχτ που ακολουθεί.
Την πρώτη του συμμετοχή με τον Ολυμπιακό έκανε ο Γκάρι Ροντρίγκες. Ο εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι μπήκε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο του νικηφόρου (1-2) αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ και στο φινάλε της αναμέτρησης ανέφερε:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την επιστροφή μου στην Ελλάδα και με τα πρώτα μου λεπτά συμμετοχής, εύχομαι όλα να πάνε καλά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τα παιδιά, νιώθω σαν στο σπίτι μου, έχω ενσωματωθεί στην ομάδα και είμαι ευχαριστημένος με το σημερινό παιχνίδι. Είμαι έτοιμος, ελπίζω να πάρω περισσότερο χρόνο, δεν έχω παίξει εδώ και κάποιο καιρό, θα έρθουν καλύτερες ευκαιρίες μόλις βρω ρυθμό. Κόντρα στην Άιντραχτ θα είναι μεγάλο παιχνίδι, το Γιουρόπα Λιγκ είναι πάντα καλή διοργάνωση να παίζεις, η ομάδα είναι σε καλή διάθεση και ελπίζω να πάρουμε τους τρεις πόντους».

Από την πλευρά ο Κένι Λαλά δήλωσε:

«Ήταν δύσκολο, πάντα είναι δύσκολο να παίζεις σε αυτό το γήπεδο. Τα καταφέραμε και είμαστε ευχαριστημένοι, θα συζητήσουμε για τις δυσκολίες, αλλά πήραμε το τρίποντο και είμαστε ευχαριστημένοι. Δουλεύω πάρα πολύ όλη την εβδομάδα για να βελτιώνομαι και θέλω να βοηθάω την ομάδα. Μας αρέσει να παίζουμε στην Ευρώπη απέναντι σε ποιοτικές ομάδες, ανυπομονούμε να έρθει η στιγμή που θα παίξουμε με την Άιντραχτ. Ο Εμβιλά είναι παίκτης με γνωστή ποιότητα και ικανότητα για επιτυχημένες σέντερες. Μας πρόσφερε πολλά στο β’ μέρος και είναι σημαντικό όλοι να είμαστε παρόντες και ο καθένας να συνεισφέρει με την ποιότητά του».
gazzetta.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Κυρ 17 Οκτ 2021 23:41 »
ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός 1-2: Ελ Αραμπί και έλα κορυφή!

Ο Ελ Αραμπί έβγαλε τα κάστανα από την φωτιά και έστειλε τον Ολυμπιακό στην κορυφή. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έβαλε πάλι δύσκολα στους Πειραιώτες, αλλά αυτή τη φορά μίλησε η ποιότητα και ήρθε το 2-1 που βάζει τους Πειραιώτες σε θέση οδηγού μια βδομάδα πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη!

O Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε, αλλά απέδρασε νικηφόρα από τα Γιάννινα. Ο Αραμπί μπήκε στο 67', σκόραρε στο 84' και έδωσε τη νίκη (1-2) στην ομάδα του απέναντι στον ΠΑΣ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League Interwetten. Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» πάτησαν ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας, στο +1 από ΠΑΟΚ, Βόλο και ΑΕΚ, την ίδια ώρα που η ομάδα της Ηπείρου υπέστη την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα.

Έτσι έπαιξαν
Ο ΠΑΣ Γιάννινα παρατάχθηκε με διάταξη 4-4-2. Ο Λοντίγκιν ήταν κάτω από τα γκολπόστ. Δεξιός μπακ ο Σάλιακας, αριστερός ο Πίρσμαν, στο κέντρο της άμυνας αγωνίστηκαν οι Κάργας και Εραμούσπε. Από δεξιά προς τα αριστερά στη μεσαία γραμμή πήραν θέση οι Σνάιντερ, Ντομίνγκες, Καραχάλιος και Γκαρντάφσκι, ενώ στη γραμμή κρούσης έπαιξαν Μιλιντσεάνου και Περέα.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με 4-2-3-1. Ο Βατσλίκ υπερπασπίστηκε τα γκολπόστ. Στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά αγωνίστηκαν οι Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ και Ρέαμπτσιουκ, αμυντικοί χαφ ήταν οι Μαντί Καμαρά και Μπουχαλάκης. Στο δεξί φτερό έπαιξε ο Μασούρας, στο αριστερό ο Ονιεκούρου και ο Αγκιμπού Καμαρά πίσω από τον Τικίνιο.

Γκολάρα του Αγκιμπού
Το αδύναμο σουτ του Ονιεκούρου που μπλόκαρε εύκολα ο Λοντίγκιν ήταν η πρώτη τελική του αγώνα στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο ΠΑΣ Γιάννινα επεδίωκε να «χτυπά» από τα άκρα και από την ωραία συνεργασία των Πίρσμαν - Γκαρντάφσκι ήρθε η πρώτη σημαντική του ευκαιρία. Μετά το γύρισμα του Γερμανού, την κοντινή κεφαλιά του Περέα «έβγαλε» ο Βατσλίκ.

Μετά το 13' ο Μασούρας πήγε να παίξει κοντά στον Τικίνιο, ο Αγκιμπού πέρασε δεξιά και η διάταξη του Ολυμπιακού άλλαξε σε 4-4-1-1 ή 4-4-2 αν θέλετε. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 17' μετά από σέντρα του Μασούρα από αριστερά και φοβερό δεξί σουτ στην κίνηση του Αγκιμπού, αφού πρώτα η μπάλα πέρασε από Σισέ και Εραμούσπε που σηκώθηκαν για κεφαλιά (0-1).

Η ομάδα των Ιωαννίνων δεν το έβαλε κάτω. Αντίθετα, έβαλε κάτω τη μπάλα και με ωραία κυκλοφορία προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση. Ο Σάλιακας από δεξιά επιχείρησε ουκ ολίγες σέντρες που δεν έφεραν αποτέλεσμα, οι «ερυθρόλευκοι» κυνήγησαν να βάλουν δεύτερο γκολ στην κόντρα, αλλά όποτε τους παρουσιάστηκε αυτή η δυνατότητα, τη σπατάλησαν.

Μετά το ημίωρο και για λίγα λεπτά ο Μαρτίνς πέρασε τον Ονιεκούρου δεξιά και τον Αγκιμπού αριστερά, για να τους αλλάξει πάλι λίγο αργότερα. Η σπουδαιότερη ευκαιρία των Ηπειρωτών για το 1-1 χάθηκε στο 44' με την εξ' επαφής προβολή του Γκαρντάφσκι στο δεύτερο δοκάρι που κατέληξε άουτ. Η άμυνα του Ολυμπιακού δεν λειτούργησε σωστά σε αυτή τη φάση, αλλά ο Τσέχος κίπερ τη γλίτωσε.

Ισοφάριση του ΠΑΣ με πέναλτι του Εραμούσπε
Ο Ολυμπιακός είχε πρόβλημα κυκλοφορίας στο πρώτο ημίχρονο, οι πάσες στο μεσοεπιθετικό κομμάτι δεν ήταν σωστές και στην ανάπαυλα ο Μαρτίνς αποφάσισε να αντικαταστήσει τον Ονιεκούρου με τον Εμβιλά. Ο Νιγηριανός εξτρέμ με το ανανεωμένο μαλλί δεν έκανε αισθητή την παρουσία του σε ένα ακόμη παιχνίδι και οι «ερυθρόλευκοι» θα έπαιζαν πια με διάταξη 4-3-3. Στα πρώτα λεπτά οι φιλοξενούμενοι κυκλοφορούσαν καλύτερα την μπάλα, κρατούσαν τον ΠΑΣ χαμηλά και στο 50' απείλησαν με τον κεραυνό του Μπουχαλάκη που κατέληξε κόρνερ.

Στο 59' ο Σάλιακας έκανε γύρισμα από δεξιά, η μπάλα βρήκε στο χέρι που ο Ρέαμπτσιουκ χρησιμοποίησε για στήριγμα και ο διαιτητής Ευαγγέλου καταλόγισε πέναλτι. Στο 61' ο Εραμούσπε με εξαιρετική εκτέλεση ισοφάρισε σε 1-1. Η αντίδραση του Μαρτίνς ήταν άμεση. Στο 67' ο Αραμπί μπήκε αντί του Μπουχαλάκη και ο Ολυμπιακός ξανά με σχήμα 4-4-2, τον Αγκιμπού αριστερά και τον Μασούρα δεξιά.

Το δοκάρι του Παπασταθόπουλου
Ο Παπασταθόπουλος στο 69' έκανε γυριστή κεφαλιά μετά από φάουλ του Μασούρα και η μπάλα βρήκε το αριστερό δοκάρι του Λοντίγκιν, ενώ στο 70' ο Μασούρας το -κάτι σαν- πλασέ του Μασούρα στην κίνηση από γύρισμα του Αγκιμπού πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε στο γήπεδο μετά την ισοφάριση, απέναντι όμως σε μια οργανωμένη άμυνα και απέναντι σε ένα σύνολο που όσο του δινόταν η ευκαιρία, σπαταλούσε τον χρόνο για να διατηρήσει το 1-1. Στο 78' το σουτ του Αραμπί κατέληξε δίπλα από το αριστερό δοκάρι και στο 79' μπήκαν στο ματς Γκάρι Ροντρίγκες (ντεμπούτο) και Βαλμπουενά. Ο πρώτος πήγε αριστερά και ο Γάλλος δεξιά το 4-4-2.

Λυτρωτής ο Αραμπί
Οι «ερυθρόλευκοι» έψαχναν τρόπο να μπουν στην περιοχή του ΠΑΣ, ο οποίος έκλεινε τους χώρους. Στο 84' η λύση βρέθηκε για τον Ολυμπιακό από τον Αραμπί. Ο Βαλμπουενά εκτέλεσε το φάουλ, ο Σισέ έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι, σε ένα σημείο όπου βρισκόταν ο Εμβιλά. Ο Γάλλος έκανε το γύρισμα, ο Σάλιακας έπιασε αέρα και ο Μαροκινός από κοντά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-2. Η φάση ελέγχθηκε στο VAR για να διαπιστωθεί αν υπάρχει οφσάιντ, αν υπάρχει φάουλ στον Σάλιακα, αλλά δεν προέκυψε τίποτα αντικανονικό. Μέχρι το 90'+5' ο ΠΑΣ δεν απείλησε τον Ολυμπιακό, ο οποίος ολοκλήρωσε το ματς με τρία στόπερ, μετά την είσοδο του Αβραάμ αντί του Τικίνιο. Ο Γκάρι Ροντρίγκες στο 90'+4' σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά βρήκε σε ετοιμότητα τον Λοντίγκιν, ενώ στο τελευταίο λεπτό ο Αραμπί είδε εκτός εστίας τον κίπερ του ΠΑΣ, επιχείρησε να τον κρεμάσει, αλλά το σουτ που έκανε ήταν άστοχο. Το 1-2 έμεινε μέχρι τέλους και οι πρωταθλητές έφυγαν νικηφόρα από τους Ζωσιμάδες.

MVP: Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός δεν συνηθίζεται να μένει στον πάγκο. Στα Γιάννινα ξεκίνησε ο Τικίνιο, αλλά τελικά ο 34χρονος ήταν εκείνος που έδωσε τη λύση με το 59ο γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο διεθνής στράικερ μπήκε αμέσως στο κλίμα του ματς, λειτούργησε σε ένα ακόμη παιχνίδι ως playmaker, έχασε ευκαιρία και τελικά σκόραρε.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Χένρι Ονιεκούρου. Ο Νιγηριανός ξεκίνησε βασικός, αλλά σε ένα ακόμη παιχνίδι ήταν αδύναμος κρίκος. Αν εξαιρεθεί ένα σουτ στην αρχή του ματς, ο διεθνής ακραίος επιθετικός δεν βοήθησε σχεδόν καθόλου. Ακόμα και τη στιγμή που ο Ολυμπιακός ξεδιπλώθηκε στην κόντρα, η πάσα του για τον Τικίνιο ήταν κακή.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Γιαν Εμβιλά. Ο Γάλλος μπήκε στο ημίχρονο και αμέσως συμμάζεψε το κέντρο των «ερυθρόλευκων». Λειτούργησε ηγετικά στη μεσαία γραμμή και στο τέλος από δική του πάσα ήρθε το 1-2 που έκρινε το ματς.

Η ΓΚΑΦΑ: Η συνολική αντίδραση της άμυνας του ΠΑΣ στη φάση του 1-2 δεν ήταν καλή. Σε φάση διαρκείας, οι Ηπειρώτες απέτυχαν να απομακρύνουν και τελικά είδαν τον Αραμπί να τους «εκτελεί».

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Η απόφαση του Άγγελου Ευαγγέλου να καταλογίσει πέναλτι για χέρι του Ρέαμπτσιουκ προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες, με την αιτιολογία πως επρόκειτο για το χέρι στήριξης του Μολδαβού. Από εκεί και πέρα οι κάρτες που μοίρασε ο ρέφερι ήταν ορθές.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Έχει κάνει πολύ καλύτερα παιχνίδια ο Ολυμπιακός. Ακόμα και σε αυτό, στο οποίο θα μπορούσε να αποδώσει με διαφορετικό τρόπο, κατάφερε να δραπετεύσει με το διπλό από τα Γιάννινα και να ανέβει στην κορυφή. Ο ΠΑΣ δεν άντεξε και λύγισε από την ανώτερη ομάδα των «ερυθρόλευκων».

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εράμουσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Καραχάλιος (88' Μπρένερ), Ντομίνγκεθ, Γκαρντάφσκι, Σνάιντερ, Περέα (86' Τριάδης), Μιλιντσεάνου (76' λ. τρ. Μορέιρα).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Μαντί Καμαρά, Μπουχαλάκης (67' Αραμπί), Μασούρας (79' Ροντρίγκες), Αγκιμπού Καμαρά (78' Βαλμπουενά), Ονιεκούρου (46' Εμβιλά), Τικίνιο (88' Παπαδόπουλος).
gazzetta.gr

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Κυρ 17 Οκτ 2021 23:43 »
Το μεγαλύτερο πρόβλημα μας είναι το γκολ....δεν σκοράρουν τα χαφ....δεν το χουν το γκολ....
Νομίζω πιο λίγες ευκαιρίες απ' το γαύρο δεν νομίζω βάψω ξαναδει
Αλλαγές στο 80 φεύγα δεν έκανε ούτε ο Χριστόπουλος που είχε εννιαμιση παίχτες...μπορείς να ανταποκριθεις χωρίς αλλαγές με μια ομάδα που έχει δύο ενδεκάδες;....τι είν' αυτό το πράγμα;,....από ένα σημείο κ μετά η ομάδα ήταν σκασμενη...έτρεξε πάρα πολύ κ ήθελε ανάσες.....αυτός ο Τριάδης τι ρόλο βαράει;.....εγώ δεν έχω καταλάβει .....

Γενική παρατήρηση.....λιασος δεν παίζει...μπρενερ δεν παίζει...τόσο διαφορά έχουν με τους υπόλοιπους;

Για σήμερα....τους παίξαμε στα ίσια σαν ομάδα....ατομικά έγιναν κάποια περίεργα....δεν συνεχίζω είμαι συνομωσιολογος....πολύ ύποπτο που η καταγγελία του Κούγια εκδικάζεται αυτή την περίοδο ...δεν συνεχίζω είμαι συνομωσιολογος....

Υ.γ....Ρε σπικερακο.....εντάξει το καταλάβαμε...μας τακανες τσουρέκια....ΕΧΕΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ....ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΟ ΕΜΠΑΙΔΩΣΑΜΕ...ΑΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΗΜΟ ΘΑ ΣΤΟΝ ΕΔΙΝΑ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ,

Υ.γ2....αγαπητο gazzeta...που ακριβώς χρησιμοποίησε ο παίχτης του Ολυμπιακού το χέρι για στήριγμα;....για να μαζέψει σταφύλια;.....έτσι παραμύθιαζετέ τον κόσμο κ μετά έρχονται οι ευρωπαϊκές σφαλιαρες...ρεπορτάζ βόθρος ,.....ΗΛΙΑ...ΡΙΧΤΩ...
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 17 Οκτ 2021 23:51 από thodoris »

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Κυρ 17 Οκτ 2021 23:51 »
Ουτε εδω ειδαμε την γραμμη , αν και ειναι απολυτως οριακη φαση . Ετσι , για την ιστορια …

« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 17 Οκτ 2021 23:58 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Κυρ 17 Οκτ 2021 23:54 »
Εδώ νομίζω είσαι λάθος....εντάξει είπαμε να έχουμε παράπονα αλλά όχι τέτοιες μπηχτες....τον καλύπτει ξεκάθαρα  η ταμπέλα interwetten

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Δευ 18 Οκτ 2021 00:00 »
Μαρτίνς: «Όταν νικάς τον ΠΑΣ που έχει κερδίσει Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ έχει σημασία»

Ο Πορτογάλος τεχνικός στάθηκε στην αξία της κατάκτησης της νίκης του Ολυμπιακού στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Ο Μαρτίνς είπε στη συνέντευξη Τύπου για:

Τη νίκη: Είμαστε ένας από τους υποψηφίους για τον τίτλο και το πρωτάθλημα αυτό έχει αποδείξει από τώρα πως θα είναι δύσκολο και πολύ ανταγωνιστικό. Ο Ολυμπιακός σίγουρα αποκτά πλεονέκτημα με τέτοιες νίκες και ένδειξη πως είναι στους ισχυρούς διεκδικητές του τίτλου. Ωστόσο υπάρχουν άλλες 3 ομάδες που όπως έχουμε δει έως τώρα θα είναι πολύ δυνατές. Σήμερα ήταν η νίκη μας ήταν πολύ σημαντική στην έδρα του ΠΑΣ που είναι μία δύσκολη ομάδα να νικηθεί.

Το 4-4-2: Ξεκινήσαμε με 4-2-3-1. Συνεχίσαμε με 4-3-3 και μετά το αλλάξαμε σε 4-4-2 που είναι το σύστημα που παίζουμε όταν μένουμε πίσω στο σκορ ή όταν πρέπει να σκοράρουμε αφού ο ΠΑΣ μας ισοφάρισε με το πέναλτι. Σήμερα στο α' μέρος δεν μας βγήκε η τακτική και για αυτό έπρεπε να κάνουμε αλλαγές. Την καλύτερη εικόνα μες στο παιχνίδι την είχαμε με το 4-3-3.

Την αξία της νίκης με ΠΑΣ: Ναι είναι σημαντικό να παίρνεις τέτοιες νίκες. Φυσικά έχουμε χάσει βαθμούς στην έδρα μας. Πρέπει να βελτιώσουμε την αποτελεσματικότητά μας. Ωστόσο όταν νικάς ομάδες όπως τον ΠΑΣ που έχει νικήσει τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ και ομάδα τόσο ανταγωνιστική έχει σημασία.

Το τι κρατάει από την εμφάνιση με τον ΠΑΣ: Έγιναν πολλές ευκαιρίες από τις 2 ομάδες. Θυμάμαι 2 του ΠΑΣ όμως θυμάμαι και πολύ καλές ευκαιρίες δικές όπως με τον Σωκράτη, τον Γιώργο και τον Ελ Αραμπί. Στην καλυτερη περίοδο του ΠΑΣ εμείς σκοράραμε και στην καλύτερη περίοδο του Ολυμπιακού ο ΠΑΣ κέρδισε το πέναλτι και σκόραρε με αυτόν τον τρόπο.
gazzetta.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Δευ 18 Οκτ 2021 00:17 »
Οι δηλώσεις των προπονητών στη συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
#pas #pasgiannina #pasgianninafc #pasoly #matchday6 #slgr
PAS Giannina FC (βίντεο)

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Δευ 18 Οκτ 2021 00:27 »
Τζάμπα ήττα!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Δευ 18 Οκτ 2021 01:02 »
Το παλέψαμε όσο μπορούσαμε το παιχνίδι. Τα πήγαμε αρκετά καλά και δε δεχτήκαμε πολλές φάσεις. Δυστυχώς δεν έχουμε εύκολο γκολ και αυτό θα μας δυσκολέψει πολύ φέτος. Μπορούσαμε να είχαμε κρατήσει την ισοπαλία. Ατυχία το τσαφ του Σάλιακα στη φάση που τρώμε το γκολ. Το παιχνίδι κρίθηκε πιστεύω από το βάθος πάγκου που έχει ο Ολυμπιακός. Αυτοί έφεραν από πάγκο Ελ Αραμπί, Βαλμπουενά, Εμβιλά, Γκάρι Ροντρίγκεζ που είναι παίκτες με ποιότητα και εμπειρία.  Εμείς δε πήραμε βοήθεια από παίκτες του πάγκου.

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Δευ 18 Οκτ 2021 08:57 »
Μοιραίοι παίχτες χθες ο Σάλιακας και ο Γκαρντάφσκι, παιχτες που για μένα είναι από τους καλύτερους που έχουμε.

Στο πρώτο ημίχρονο τις περισσότερες φάσεις τις κάναμε κλέβοντας την μπάλα στο κέντρο και βγάζοντας αμέσως αντεπίθεση.
Δεν ξέρω τι άλλαξε στο 2ο ημίχρονο και δεν μπορέσαμε να το συνεχίσουμε.

Δυστυχώς ο Περέα όχι μόνο δεν έχει βρεί δίχτυα ακόμα, αλλά νομίζω δεν έχει πετύχει καν το τέρμα.
Αν μπορέσουμε κάπως να λύσουμε το πρόβλημα του γκολ θα πάμε καλα.
Πολλοί τραυματισμοί από το πουθενά ....

Α και μας λείπει ο Κόντε ... πάρα πολύ

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Δευ 18 Οκτ 2021 09:10 »
Χτες ήταν ο χειρότερος Σάλιαγκας που είδαμε ποτέ
Λάθος επιλογή και ο Γκαρναφσκι, που αν και τεχνικά ήταν καλός, έχασε αχαστο.
Ο Περεα δεν ξέρω αν θα βάλει ποτέ γκολ, ατομιστής και καραγκιόζης με τα πεσίματα. Μας εκνεύρισε στην εξέδρα.
Αν και το φάουλ του γαύρου δεν ήταν, και έφευγε μπροστά.
Δυστυχώς, είμαστε δυσκοίλιοι.

Ελπίζουμε σε τρίποντο την επόμενη με τους πρώτους υποψήφιους για πέσιμο, που θα είναι εξάποντο.

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Δευ 18 Οκτ 2021 10:49 »
Τι διαβάζουμε πάλι σήμερα από τους αιπηστοιμοναις; Τους αδίκησε λέει η διαιτησία και ο Ευαγγέλου έπαιξε 150-0 τον ΠΑΣ!!!!
Να πω με τη σειρά μου ότι χτες είδα τον πιο ακίνδυνο Ολυμπιακό που έχει περάσει ποτέ από τους Ζωσιμάδες.
Αντίστοιχα είδα τον πιο άστοχο ΠΑΣ, να βγάζει αρκετές ευκαιρίες απέναντι στην πιο ακριβή ομάδα του πρωταθλήματος, αλλά να σκοτώνουν όλες τις νυχτερίδες που πετούσαν πάνω από το τέρμα του Βάτζλικ.
Το πέναλτι που κερδίζουμε είναι σωστό, γιατί το χέρι έχει σηκωθεί από το έδαφος και δεν ισχύει προφανώς ο ισχυρισμός που έγραψε ένας οπαδός του ΟΣΦΠ, ότι ο αγκώνας ακουμπούσε ακόμη στο χορτάρι. Γι΄ αυτό άλλωστε έχουν πάρει και το χαρακτηρισμό αιπηστοιμοναις, γιατί κάθε φορά εφευρίσκουν νέους κανόνες και κάνουν το άσπρο μαύρο και το αντίθετο, κατά πως τους βολεύει.
Το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού προέρχεται από ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ φάουλ που σφυρίζει ο Ευαγγέλου στον Περέα και αντί να βγει σε ανεπίθεση με προοπτικές ο ΠΑΣ, δέχεται το γκολ μετά από το τσάμικο που ρίχνει ο Σάλιακας.

Χριστοβασίλη, στο ξαναείπα και στο ξαναλέω για άλλη μια φορά. Ζήτα να σε παίζουν μόνο ξένοι διαιτητές.   

Ο Μανωλιός ίσως να έκανε τη χειρότερη εμφάνιση που έχει κάνει ποτέ στον ΠΑΣ. Πραγματικά αγνώριστος. Ανύπαρκτος. Μάρκαρε με τα μάτια. Αποκορύφωμα η ζεμπεκιά στο δεύτερο γκολ που τρώμε....Μανωλιό όλοι έχουν τις κακές τους στιγμές, αλλά φρόντισε να επανέλθεις γρήγορα.
Γενικά η ομάδα ανασταλτικά τα πήγε περίφημα και νομίζω ότι δέχτηκε πολύ λίγες ευκαιρίες. Μπροστά όμως κάναμε τόσα σουτ και όλα πήγαν στο γάμο του καραγκιόζη. Δε γίνεται να έχουν τόσο κακά τελειώματα επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.
Οι δηλώσεις του Μεταξά πολύ ωραίες στο τέλος του ματς, δεν μπορώ όμως να πω το ίδιο με τη διαχείριση του παιχνιδιού.
Πάλι κόλλημα για 90 λεπτά με το Σνάιντερ, εμφανώς ανέτοιμος ο Γκαρντάφσκι μετά την αποχή του και επιπλέον πολύ αργές χρονικά οι αλλαγές του.
Τέλος πάντων, πάμε παρακάτω. Ελπίζω να διαχειριστούν σωστά αυτή την ήττα και να παρουσιάσουν θέαμα και αποτελέσματα στα ματς που ακολουθούν.

Αποσυνδεδεμένος GAVOS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Δευ 18 Οκτ 2021 11:41 »
Για εμένα χθες κάναμε (σε σχέση με ΠΑΟΚ και ΠΑΟ) την καλύτερη μας φετινή εμφάνιση. Η ομάδα αμυντικά ήταν απροσπέλαστη και πολύ επικυνδινη επιθετικά. Είχαμε τουλάχιστον 3 καθαρές ευκαιρίες για γκολ. Δυστυχώς την πατήσαμε από τα στημένα τα οποία κ μεγάλη δύναμη του Ολυμπιακού είναι κ αχίλλειος πτέρνα της ομάδας μας κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών φιλικών. Το πρόβλημα στο γκολ παραμένει κ θα παραμένει όσο είναι στα πιτς ο Ισπανός φονιάς.. Όπως θα μας μείνει και η απορία φέτος τι θα έκανε αυτήν η ομάδα με τον Κόντε...
Δεν πειράζει λοιπόν συνεχίζουμε. Πρώτη ήττα χθές.Θα ερχόταν κάποια στιγμή όπως θα έρθουν κ άλλες. Το ενθαρρυντικό είναι ότι η ομάδα στρώνει με αργά αλλά σταθερά βήματα και από πλευράς απόδοσης και παραγωγής ποδόσφαιρου.

Αποσυνδεδεμένος pasforever

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Δευ 18 Οκτ 2021 12:24 »
Εκνευριστικά άστοχη η ομάδα μας σε καλές φάσεις για γκολ, απέναντι σε έναν μετριότατο και τυχερό Ολυμπιακό. Δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχουν οι αλλαγές του Μεταξά στο 89'. Η διαιτησία μια χαρά ήταν, εμείς δεν μπορούσαμε χθες...   

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Δευ 18 Οκτ 2021 12:26 »
Πολλά μπράβο σε όλους, συμπεριλαμβανομένου και του κόουτς ασφαλώς, για την εμφάνιση.
Λίγο πολύ, τα έχετε πει όλα, και μέσες άκρες, συμφωνώ με τους περισσότερους, ειδικά με τους σύνταυρους που επισήμαναν το γεγονός ότι στο δεύτερο γκολ του γαύρου, από την κεφαλιά του παίκτη τους προς τον Εμβιλά που πήγε στη μπάλα, υπάρχει οφσάιντ (ο Εμβιλά), που κακώς δεν ελέγχθηκε, αλλά και στο φάουλ που δόθηκε στον Περέα, που όχι μόνο μας ανέκοψε αντεπιθετική ενέργεια, αλλά έγινε και το εφαλτήριο για να δημιουργηθεί κατάσταση για το δεύτερο γκολ. Αφού ο Περέα, όπως φαίνεται ξεκάθαρα, δεν χρησιμοποιεί χέρια και την ίδια στιγμή τα πόδια του είναι καρφωμένα στο χόρτο, με ποιο ακριβώς σημείο του σώματός του έκανε το γαμημένο το φάουλ;;;;;;
Ελληνες "διαιτητές"....Ακόμη και στα προπονητικά διπλά των σούπερ μίνι τμημάτων βάλτε ξένους γαμώ το κέρατό μου... >:( >:( >:(

Και τώρα θα γίνω λίγο κακός, με τον κόουτς.
Ρε άνθρωπε του Θεού, με τα κολλήματά σου...
Φαντάζομαι πριν το χθεσινό παιγνίδι, είδες στο video τα περσινά παιγνίδια μας με το γαύρο - η ιστορία διδάσκει για όποιον θέλει να διδαχθεί.
Πρώτο παιγνίδι με γαύρο πέρυσι στο Ζωσιμάδες. Έχουμε προηγηθεί, και ο γαύρος ισοφαρίζει όταν ο Μαρτινς βάζει και δεύτερο σεντερ φορ, το Χασάν. Αυτό δεν είναι μια  normal συνθήκη, με την έννοια ότι οι ομάδες δεν παίζουν με δύο σεντερ φορ ταυτόχρονα, παρά μόνο σε ειδικές συνθήκες.
Παιγνίδι πρωταθλήματος περυσινό με το γαύρο στο τηγάνι: πάμε το ματς στο 0-0, μέχρι που ο Μάρτινς ξαναβάζει δεύτερο σεντερ φορ, και τρώμε πάλι γκολ, από στημένη φάση στο 90φέυγα, πάλι από το Χασάν.
Παιγνίδι κυπέλου στο Ζωσιμάδες: και πάλι έχουμε προηγηθεί, και πάλι ο Μάρτινς βάζει και δεύτερο σέντερ φορ, και πάλι ειδική συνθήκη, και πάλι τρώμε γκολ από το Χασάν, μετά από στημένο.
Τι δεν κατάλαβες, γαμώτο;;;;;
Με το που βάζει εχθές και δεύτερο σέντερ φορ, και μάλιστα όχι όποιον όποιον αλλά τον καλύτερό του σκόρερ, και ξέρεις έχοντας δει τα προηγούμενα ματς - αν τα έχεις δει - που θα πάει το παιγνίδι και ότι θα κερδίσουν, ελέω "έλληνα διαιτητή", πολλά στημένα, γιατί παραμένεις αδρανής και δεν κάνεις κάτι;;;
Τι είναι αυτό το κάτι;;; Ο Παντελάκης.
Όταν ο γαύρος, στα στημένα, κατεβάζει πέντε - έξι παίκτες πάνω από το 1,85 μπόι, που πάνε όλοι στο γκολ ή στη συνθήκη που μπορεί να φέρει το σε βάρος σου γκολ, εσύ γιατί δεν βάζεις μέσα τον Παντελάκη ή και το Λιάσο, με δεδομένο ότι, στο αέρα οι μόνοι ικανοί που έχεις είναι οι Εραμούσπε, Κάργας και υπό προυποθέσεις ο Πέερσμαν... Όλοι οι υπόλοιποι, με δεδομένο ότι και ο Ντομίγκεθ δεν είναι και ο καλύτερος στον αέρα, είναι παίκτες εδάφους εδάφους, με ελάχιστη συνεισφορά στις αερομαχίες. Στατιστικά τουλάχιστον, θα είχες περισσότερες πιθανότητες να αποφύγεις τις σε βάρος σου εναέριες απειλές.
ΟΚ, να δεχθώ ότι είναι contra στις αρχές σου τα τρία σέντερ μπακ, αλλά δεν πιστεύω ότι είναι μέσα στις αρχές του οιουδήποτε κόουτς η ταυτόχρονη χρησιμοποίηση δύο σέντερ φορ. Είναι ειδική κατάσταση και ως τέτοια πρέπει και εσύ να την αντιμετωπίσεις και να κινηθείς αναλόγως.
Εσύ ο ίδιος έχεις πει σε προηγούμενο ματς ότι εφόσον βλέπεις ότι δεν κερδίζεις τους τρεις πόντους, ας διασφαλίσεις τον ένα. Έκανες κάτι γι` αυτό;;;
Μακάρι να άκουγα μια απάντηση, έτσι ρε παιδί μου, γιατί μπορεί και να σε αδικώ....
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 18 Οκτ 2021 12:33 από μπαμΠΑΣ »

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Δευ 18 Οκτ 2021 12:35 »
Αν βγαλουμε απο την εικονα το δευτερο γκολ του γαυρου που ηταν ενα μωσαικο κωλοφαρδιας ( απιθανη κλωτσια στον αερα του Σαλιακα , σε βαθμο που στην αρχη μου φανηκε ως καθαρο φαουλ ) διαιτητικης ευνοιας ( ανυπαρκτο φαουλ του Περεα ) και αμφιβολιας ( εξακολουθω να λεω πως στην πρωτη κεφαλια ο Εμβιλα ισως και να ηταν οριακα offside ) , αν θελουμε να δουμε την αληθεια καταματα θα πρεπει να πουμε πως η δυστοκια στο γκολ οσο παει και μεγενθυνεται .

Οι χαφ που εχουμε δεν σκοραρουν , ο ατσουμπαλος και μονιμως ''θολωμενος '' Περεα παιζει μπαλα ''αλανας'' και βλεπει το τερμα σαν κουμποτρυπα , ενω υπαρχει εμφανες ελλειμμα ποιοτητας σε πολλες θεσεις .
Για παραδειγμα μου φαινεται πραγματικα αδιανοητο πως γινεται ενας επαγγελματιας ποδοσφαιριστης να κανει τοσο κακα σουτ οπως εχθες ο Γκανταρφσκι . Περα απο αυτο , απορω τι ακριβως ειδε στον Σναιντερ αυτος που τον εφερε , η ποσο κακος πρεπει να ειναι ο Λιασος και ο Σιοντης στις προπονησεις ουτως ωστε η 11αδα μας να ξεκινα απο τον φιλοτιμο πλην μετριοτατο Καραχαλιο .

Παντως κριμα πραγματικα . Ολοι εδωσαν παλι αυτο που μπορουσαν ( ΚΑΙ ο Σαλιακας , οπου η κριτικη προς το προσωπο του μου φαινεται υπερβολικη ) απλα αυτο δεν ηταν αρκετο .

Θα δυσκολευτουμε πολυ στην συνεχεια .Παρα πολυ . Ισως να χανουμε δυσκολα αλλα το ιδιο δυσκολα θα κερδιζουμε .

Την Κυριακη με τον Απολλωνα η νικη ειναι ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ . Το Χ δεν φτανει , οποτε περιμενω να δω στην 11αδα παικτες με πιο ποιοτικα χαρακτηριστικα .

Υ.Γ.1  Η φατσα του ΧΒ την ωρα που εδινε την φανελα στον ΜΟΥΦ εδειχνε οτι ο τυπος εκανε μεγαααλη αγγαρεια ...
Υ.Γ.2  Σαλιακα παικταρα , εχθες δεν σου πηγε τιποτα ρε φιλος . ΨΗΛΑ το κεφαλι ! Την Κυριακη με τον Απολλωνα γαμησε τους μονος σου εκει απο τα δεξια .
Υ.Γ.3  Ελπιζω οι τραυματισμοι Μιλι και Σαλιακα να μην ειναι σοβαροι , αν πολυ τους φοβαμαι τους προσαγωγους ...
Υ.Γ.4  Μεταξα , πρεπει να εκμεταλευτεις το φαινομενικα καλο ''φεγγαρι'' του Μινα . Στην βραση κολλαει το σιδερο αδερφε !
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 18 Οκτ 2021 12:38 από christos »

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Δευ 18 Οκτ 2021 12:54 »
Συμφωνώ με τον μπαμΠΑΣ, θέλοντας να προσθέσω και κάτι ακόμη σε σχέση με τον κόουτς. Αντιλαμβάνομαι ότι κάθε προπονητής έχει τα "κολλήματά" του. Με δεδομένο ότι δεν είμαι προπονητής και ότι σαφώς δεν γνωρίζω τί γίνεται στις προπονήσεις... Αλήθεια, πόσο χειρότερος, επιθετικά τουλάχιστον, είναι ο Μπρένερ από τον Σνάϊντααα? ΔΕΝ συνηθίζω να γκρινιάζω, ΔΕΝ έχω τις απαραίτητες γνώσεις να κρίνω τον κόουτς. Απλά εκφράζω μια απορία.

Καλοί ήμασταν χθες, βγάλαμε φάσεις αλλά πρέπει να βρεθεί τρόπος να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες μας.
Τέλος, απευθυνόμενος στα παιδιά που δεν κατάφεραν χθες να φτάσουν στα γνωστά τους αγωνιστικά στάνταρ, να τους πω ψηλά το κεφάλι, σας στηρίζουμε και σας πιστεύουμε. Όλοι έχουμε κακές μέρες.

Είμαστε ακόμη στην αρχή, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά.
Οπωσδήποτε νίκη με τον Απόλλωνα.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Δευ 18 Οκτ 2021 13:11 »
Είδα πολλές φορές την φάση και είμαι100% σίγουρος οτι ο παίκτης του γαύρου πριν πάει η μπάλα στον άλλον είναι ofside.
....

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Δευ 18 Οκτ 2021 13:24 »
Εγώ πάντως δε μπορώ να βρω τη φάση που ο κόρακας σφύριξε το φάουλ στον Περέα.
Στα επίσημα στιγμιότηπα δεν υπάρχει. Τόσο τα κανάλια όσο και οι σχολιαστές διαιτησίας την έχουν εξαφανίσει. Σα να μην έχει γίνει.
Αν την έχει κάποιος παρακαλώ να την αναρτήσει.

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Δευ 18 Οκτ 2021 14:06 »
Ολόκληρο το ματς.

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Δευ 18 Οκτ 2021 15:41 »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Δευ 18 Οκτ 2021 18:40 »
Καραχάλιος: «Μας πλήγωσαν τα στημένα»
Στις δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι ο Ζήσης Καραχάλιος τόνισε ότι το αποτέλεσμα είναι άδικο, ενώ επεσήμανε ότι την ομάδα την πλήγωσαν οι στατικές φάσεις.

Αναλυτικά:

«Μπήκαμε στο παιχνίδι για τη νίκη όπως κάνουμε σε κάθε ματς. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο το πρόσωπο που δείξαμε ήταν πολύ καλό άσχετα που ήμασταν πίσω στο σκορ. Ο προπονητής μας ζήτησε να παίξουμε τη μπάλα μας και το κάναμε σε μεγάλο βαθμό»

Για το αν έκαναν πράξη αυτό που ζήτησε ο Μεταξάς πριν τον αγώνα να παίξουν με ψυχή και θάρρος: «Ναι μας το ζήτησε αυτό και σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε να το βγάλουμε στο γήπεδο. Το κάναμε όλα τα παιδιά είχαμε θάρρος και δώσαμε το 100%. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι δεν αξίζαμε να χάσουμε και το δίκαιο αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία».

Για το που οφείλονται οι πολλές τελικές στο ματς σε σχέση με άλλα παιχνίδια: «Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και όπως μας είπε ο προπονητής μας μπήκαμε και παίξαμε με θάρρος, είχαμε καλή απόδοση αλλά κάναμε και ευκαιρίες»

Για το αν η εμφάνιση με τον Ολυμπιακό δίνει ώθηση για τη συνέχεια: «Σίγουρα μας δίνει ώθηση. Πάντα πιστεύαμε στον εαυτό μας άσχετα που δεν τα καταφέραμε με τον Ολυμπιακό. Δεν αξίζαμε να χάσουμε. Θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά».

Για το που οφείλεται η ήττα: «Ο προπονητής μας, μας επεσήμανε όλη την εβδομάδα ότι ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ δυνατή ομάδα στις στατικές φάσεις και πιστεύω ότι εκεί μας πλήγωσαν».

Για τη συνέχεια: «Πιστεύουμε στον εαυτό μας και στην ομάδα και πιστεύω ότι θα πάμε καλά. Δουλεύουμε πολύ σκληρά και θα συνεχίσουμε έτσι».
passports.gr