Αποστολέας Θέμα: Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΣ Γιάννινα 7η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 6050 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PasGianninaPreveza

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΣ Γιάννινα 7η αγωνιστική
« Απάντηση #25 στις: Παρ 22 Οκτ 2021 15:07 »
Υπάρχουν άτομα που θα πάνε αύριο στο ματς;
Εγώ θα ήθελα να πάω. Αλλά το φοβάμαι μήπως είμαι μόνος μου
Θα υπάρχει κερκιδα ΠΑΣολεδω. ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 1Α
Δεν σταματάμε παρόλη την αδικία, δεν σταματάμε γιατι μας χρωστά η ιστορία....

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Παρ 22 Οκτ 2021 16:22 »

Σιγουρα θα ειναι αλλοι 28 στην Θ1Α της Ριζουπολης

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Παρ 22 Οκτ 2021 16:26 »

Για την Αθήνα και την 7η αγωνιστική αναχώρησε η αποστολή της ομάδας μας, με τον προπονητή μας κ.Μεταξά να έχει επιλέξει 20 ποδοσφαιριστές, τους:

LODYGIN, ΣΟΥΛΗ, ΣΑΛΙΑΚΑ, ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ, PEERSMAN, RODRIGO, ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, ΚΑΡΑΧΑΛΙΟ, ΚΑΡΓΑ, DOMINGUEZ, GARDAWSKI, ΛΙΑΣΟ, ΤΡΙΑΔΗ Π., BRENER, SCHNEIDER, MOREIRA, MINA, PEREA και MILINCEANU.

H αποστολή μετά τον αγώνα με τον Απόλλωνα θα παραμείνει Αθήνα μέχρι τη Δευτέρα, όπου και θα αναχωρήσει για τη Λάρισα και το παιχνίδι κυπέλλου της Τρίτης.

#pas #pasgiannina #pasgianninafc #apopas #matchday7 #slgr
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 22 Οκτ 2021 22:58 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Παρ 22 Οκτ 2021 16:37 »
Ζόρια για τον Τζανλούκα Φέστα – Κρίνεται με ΠΑΣ!

Σε δύσκολη θέση ο Τζανλούκα Φέστα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Τρία ματς στον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης, κανένα γκολ και συνεπώς καμία νίκη για τον Τζανλούκα Φέστα.

Μαθαίνω ότι ο κόουτς ήδη χάνει πόντους. Όπως αναφέρει η στήλη Παρασκήνια στο eSportime της Παρασκευής, εάν δεν έρθει και η νίκη με τον ΠΑΣ Γιάννινα, βλέπω να έρχονται τα ζόρια.

Το κοουτσάρισμά του με τον Αστέρα Τρίπολης έδωσε τροφή για πολλά σχόλια. Αρκετοί εντός του κλαμπ αυτοί που απογοητεύτηκαν και στη Ριζούπολη είναι γνωστό πως υπομονή δεν υπάρχει.

https://www.sportime.gr/parafootball/apollon-smirnis-zoria-gia-ton-tzanlouka-festa-krinete-me-pas/

Κατι μου λεει οτι θα κερδισει κανονονακι για παραταση στον παγκο του Απολλωνα

Συνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Παρ 22 Οκτ 2021 16:42 »

Κι εγώ τώρα το σκέφτομαι γιατί 28 άτομα θα είναι αλλά δεν ξέρουμε αν θα είναι δικοί μας

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Παρ 22 Οκτ 2021 23:53 »
Εδώ και 2 χρόνια έχει περάσει η εποχή που ανασταίνει η ομάδα πεθαμένους.
Πάμε γερά για το 2πλο.
 :pas: :pas: :pas: :pas:
....

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Σαβ 23 Οκτ 2021 02:55 »
1A ..... Δεν λεω κάτι άλλο

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Σαβ 23 Οκτ 2021 09:30 »
Ίσως κάπως unpopular opinion αυτό που θα πω αλλά θα ήθελα να δω ενδεκάδα χωρίς τον πιρσμαν. Πολύ ντεφορμέ στα τελευταία ματς ενώ ο γκαρντάφσκι τον καλύπτει στην άμυνα (μπακ είναι κανονικά ούτως ή άλλως). Θα ήθελα να δω γκαρντάφσκι μπακ και μπροστά του τον μορέιρα.

Έχει μια λογική. Δύσκολα ο κόουτς θα κάνει τέτοιο ανακάτεμα αλλά δε θα ήταν κακή ιδέα για μια φορά, έστω στο κύπελλο με τη Λάρισα για να τον ξεκουράσει και στο σώμα και στο μυαλό.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Σαβ 23 Οκτ 2021 13:12 »
Παράθεση
Κότσαρη, Βερχούλστ, Ντεντάκη, Μπαξεβανίδη, Βιτλή, Τουτουαρίμα, Άλβες, Λισγάρα, Ντομίνγκες, Φατιόν, Κάστρο, Ματέι, Μαρτίνεζ, Κραγιόπουλο, Τσιλούλη, Παμλίδη, Βαν Λα Πάρα, Σαλί, Ντάουντα, Ιωαννίδη.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Σαβ 23 Οκτ 2021 13:42 »
Πάμε για το διπλο!

Αποσυνδεδεμένος ahpas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Σαβ 23 Οκτ 2021 15:23 »
Παμε σημερα σε ενα δυακολο παιχνιδι που ειναι τελικος για τους αλλους αν δεν το παρουν επεσαν μετα εχουν Παοκ και Αεκ αν θυμαμαι οποτε θελουν μονο νικη δεδομενου του γεγονοτος οτι δεν σκοραρουμε ευκολα η ισοπαλια σημερα ειναι καλη για εμας γιατι τους κραταμε σε αποσταση.Σαν ομαδα εχουμε καλυτερο συνολο ατομικα ομως και κυριως στην θεση της επιθεσης εχουμε ενα σεντερ φορ τον Μιλι και τον μικρο Μινα και αυτοι εχουν Παμλιδη Ιωαννιδη Νταουτα και εναν καλο τυνησιο δεν θυμαμαι το ονομα.Τακτικα δεν νομιζω να δουμε κατι αλλο απο αμυνα μαζικη και οποτε εχουμε ευκαρια να βγαλουμε αντεπιθεσεις ετσι παιζει ο νεος κοουτς το ιδανικο σεναριο ειναι να κρατησουμε το μηδεν πισω μεχρι το εξηντα και επειδη αυτοι θελουν μονο νικη να ανοιχτουν και να βαλουμε μια αντεπιθεση 0-1 και τελος.Αν προηγηθει ο Απολλων δτσκολο ακομα και το χ.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Σαβ 23 Οκτ 2021 17:01 »
Μεταξάς: «Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου» (video)

Στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με τον Ολυμπιακό αναλώθηκε η σημερινή συνέντευξη Τύπου του Ηρακλή Μεταξά. Ο 54χρονος προπονητής του ΠΑΣ έδωσε απαντήσεις τόσο για τα δύο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του, όσο και για το αν εμπιστεύεται μόνο 12-13 παίκτες για αυτά τα παιχνίδια.

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης είπε ότι πρέπει να βγει από το μυαλό των παικτών του τα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό γιατί ο Απόλλωνας είναι πολύ καλός στην άμυνα αφού έχει δεχθεί μόνο ένα γκολ σε τρία παιχνίδια.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το εάν το μεγαλύτερο κέρδος από το ματς με τον Ολυμπιακό είναι η απογοήτευση για το αποτέλεσμα κάτι που δείχνει εμπιστοσύνη στην ομάδα: «Δεν θα περίμενα τίποτα διαφορετικό. Έτσι όπως γνώρισα τα παιδιά, την ομάδα και έτσι όπως δουλεύουμε από την πρώτη μέρα. Το μεγαλύτερο κέρδος θα είναι για μένα θα είναι αν έχουμε τα θετικά και στα επόμενα παιχνίδια. Αν μας βγουν αυτά τα θετικά και σε δέκα παιχνίδια θα πω ναι βγήκε κάτι θετικό».

Με δεδομένο ότι ο ΠΑΣ χάνει βαθμούς με μικρομεσαίους τι περιμένει από την ομάδα ενόψει τέτοιου αγώνα: « Θέλει ψυχραιμία. Να ακολουθήσουμε τη δική μας τακτική. Να μη βλέπουμε όταν ανοίγεται ένας δρόμος να μπούμε με το ζόρι και να μη βλέπουμε κι άλλα παραθυράκια που μπορεί να μας δώσει ο αντίπαλος».

Για  το εάν το ματς με τον Ολυμπιακό κρίθηκε στην ποιότητα που είχε στον πάγκο ο αντίπαλος στον πάγκο ή στα αμυντικά λάθη του ΠΑΣ που έδειξε στα γκολ: «Η ποιότητα είναι γνωστή. Και στην ενδεκάδα υπήρχε ποιότητα και ο προπονητής είχε τους λόγους του να ξεκινήσει με αυτή την ενδεκάδα. Χάσαμε το πλάνο μας για πέντε λεπτά στο δωδεκάλεπτο περίπου, δείξαμε θάρρος στα υπόλοιπα λεπτά αλλά για πέντε λεπτά γυρίζαμε τη μπάλα πίσω σε δυο –τρεις φάσεις και μας βγήκε μπούμεραγκ. Στα κόρνερ δεν κινηθήκαμε σωστά και αμυντικά και τακτικά. Στη δεύτερη φάση δεν κινηθήκαμε σωστά, γιατί είχαμε δει τον Ολυμπιακό σε πολλά άλλα παιχνίδια να βγαίνουν μόνοι τους στον αέρα. Κάναμε την απόκρουση της πρώτης κεφαλιάς αλλά δεν κινηθήκαμε σωστά στη δεύτερη φάση στη συνέχεια στο πρώτο και στο δεύτερο γκολ»

Για τη φάση του δεύτερου γκολ : «Είναι πολλές λεπτομέρειες να μπούμε στο θέμα του προπονητή. Να εξηγήσουμε ένα άλλο πράγμα. Όταν παίζουμε man to man στα κόρνερ τρώμε ένα γκολ και λέμε δεν παίζουμε ζώνη, όταν παίζουμε ζώνη τρώμε ένα γκολ και λέμε γιατί δεν παίζουμε man to man. Να πω ότι και στα φάουλ πολλές φορές λέμε περιοχή, τέρμα αλλά τη γραμμή αυτή δεν η ζωγράφισε κάποιος για να ξέρουμε που να στεκόμαστε στα φάουλ. Έχει να κάνει με την τακτική. Στο φιλικό με τον Παναιτωλικό δεν ανεβήκαμε πολύ ψηλά και δεχθήκαμε γκολ από στημένη φάση; Άλλες ομάδες στέκονται πολύ ψηλά και άλλες ενδιάμεσα και όπου και να σταθείς δεν πρέπει να κάνεις λάθος. Το λάθος το δικό μας είναι ότι κοιτούσαμε τι κάναμε στην πρώτη κεφαλιά και δεν κοιτούσαμε ότι μόνο ένας παίκτης μπορούσε να βάλει γκολ και έμεινε για αρκετή ώρα μόνος του. Εκεί πιστεύω ότι ήταν το λάθος στο δεύτερο γκολ. Στο πρώτο γκολ να πούμε ότι στη ζώνη υπάρχουν κάποιες θέσεις που και τα 10 δευτερόλεπτα με το πρώτο διώξιμο θα πρέπει να κρατήσουμε τις θέσεις. Εκεί αλλάξαμε και προσπαθήσαμε να βρούμε τις πρώτες θέσεις που είχαμε και αδειάσαμε όλο το πίσω μέρος της άμυνας. Ελπίζω και πιστεύω ότι δεν θα το ξανακάνουμε αυτό».

Για το αν θεωρεί ότι παίζοντας με δυο φορ το τέλος ο Ολυμπιακός έπρεπε να βάλει στην άμυνα τον Παντελάκη: «Είναι μια ιδέα, δεν λέω όχι. Όταν ξεκινάει μια ομάδα με 4-4-2 θα πρέπει να παίξουμε τρία στόπερ από την αρχή; Μπορεί να είναι μια ιδέα αλλά δεν υπάρχει απόδειξη ότι είναι σωστή. Δεν είναι σίγουρο ότι θα το κάνεις αυτό και θα βγει το αποτέλεσμα. Η αλήθεια είναι ότι η μπάλα ήταν αρκετή ώρα ελεύθερη, μπορούσαμε να τη διώξουμε και αν τη διώξουμε δεν θα υπήρχε αυτή η ερώτηση, ούτε αυτή η συζήτηση. Δεν ήταν δύσκολο να διώξουμε τη μπάλα, ούτε να πάμε πιο νωρίς και να μαρκάρουμε τον αντίπαλο και όσες φορές και να το δω δεν νομίζω ότι ήταν δύσκολο να τη διώξουμε».

Για το αν έχει εμπιστοσύνη μόνο σε 12-13 παίκτες για να ανταποκριθούν σε τέτοια παιχνίδια όπως με τον Ολυμπιακό: «Εμπιστοσύνη έχω σε όλους από τη στιγμή που δείχνουν κάποιο στοιχεία στην προπόνηση. Ότι κάνουμε γίνεται με βάση του τι βλέπουμε στην προπόνηση, Μπορεί ένας παίκτης τη μια βδομάδα να μη δείξει αυτό που θέλουμε και την άλλη να το δείξει. Εμπιστοσύνη θα έχω από τη στιγμή που θα δω αυτό που θέλω, αν δεν το δω όλη την εβδομάδα μπορεί εκείνη τη στιγμή να μην του έχω εμπιστοσύνη. Γενικά όμως τους έχω εμπιστοσύνη, δουλεύουμε με αυτά παιδιά, όλοι μπορούνε από τη στιγμή που αλλάξουν και δείξουν κάποια πράγματα. Σήμερα μπορεί να έχω εμπιστοσύνη στον Α παίκτη άλλα αν δυο εβδομάδες δεν μου δείξει τίποτα θα δείξω εμπιστοσύνη σε άλλον παίκτη. Οι θέσεις είναι 11 δεν είναι παραπάνω».

Για το πώς κυλάει η προετοιμασία με τον Απόλλωνα: «Μιλήσαμε αρκετά για το παιχνίδι που τελείωσε. Πρέπει να βγει από το κεφάλι μας το τελευταίο παιχνίδι για να πάμε καλά γιατί θα είναι τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Είναι πιο φορμαρισμένη ομάδα σε θέμα άμυνας, σε τρία παιχνίδια δέχθηκε ένα γκολ και αυτό από μία κεφαλιά. Αυτός ο παίκτης μπορεί να βάλει γκολ με κεφαλιά από ένα κόρνερ σε όλες τις ομάδες . Και πρέπει να βρούμε τον τρόπο που το δοκιμάσαμε που το κάναμε στην προπόνηση, να το δοκιμάσουμε και πάλι αύριο».

Για το ματς Κυπέλλου στη Λάρισα και για το γεγονός ότι δεν άρχισε ακόμη το πρωτάθλημα: «Είναι η Λάρισα. Πάμε να παίξουμε μπάλα. Άλλαξαν πρόσφατα και προπονητή, δεν ξέρω ο νέος τι ιδέες και τι σχήμα έχει. Πάμε σε εκείνο το παιχνίδι με τα δεδομένα που έχουμε εμείς στα χέρια μας, η συγκέντρωσή μας μένει στο επόμενο παιχνίδι».

Για τις απουσίες: «Όλοι είναι καλά. Μόνο ο Λώλης και ο Αλέξης Τριάδης είναι εκτός».

passports.gr

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Σαβ 23 Οκτ 2021 18:55 »

Απόλλωνας: Κότσαρη,Μπαξεβανίδη, Αλβες, Ντομίνγκες, Τουτουαρίμα, Φατιόν, Κάστρο, Λα Πάρα, Τσιλούλη Παμλίδη, Ντάουντα.

Αποσυνδεδεμένος panodirlas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Σαβ 23 Οκτ 2021 18:57 »
MONO NIKH

KANA LINK OPOIOS EXEI

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Σαβ 23 Οκτ 2021 19:03 »
Οποιος έχει κάποιο ink ου παίζει!!
....

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Σαβ 23 Οκτ 2021 19:31 »
0-0 στο 30

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Σαβ 23 Οκτ 2021 19:49 »
ΗΜΙΧΡΟΝΟ
τι να σχολιασεις..αυτο το επιθετικο κομματι μας βγαζει την ψυχη
μπραβο στην κερκιδα μας

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Σαβ 23 Οκτ 2021 19:50 »
Ένα 1ο ημίχρονο υπερθέαμα Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μπράβο στους ΠΑΣολέδες που είναι στο γήπεδο για την φωνή.

Συνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Σαβ 23 Οκτ 2021 19:56 »
Απολυτα ισορροπημενο παιχνιδι απο δυο κακες ομαδες . Κακοποιηση του ποδοσφαιρου μεχρι στιγμης .

Το γεγονος οτι απο τους τεσσερις του κεντρου μας , ο μονος που προσπαθει να δημιουργησει ειναι ο Καραχαλιος , προκαλει απλα θλιψη.

Αορατος ο Μιλι μπροστα , εκτος παιχνιδιου ο Ντομιγκεζ , απεριγραπτη η αμπαλοσυνη Σναιντερ και Γκανταρφσκι . Απορω με αυτους τους δυο πραγματικα…

Μονη απειλη μπροστα ο μαχητικοτατος Περεα , ο οποιος ομως πολλες φορες δινει την εντυπωση οτι η ποδοσφαιρικα το μυαλο του δεν ειναι πανω απο 12.

Αν δεν αλλαξει κατι προς το πολυ καλυτερο πιστευω οτι καποια στιγμη θα το φαμε ( εστω απο τριπλη καραμπολα ) και θα χασουμε .
Και θα ειναι πραγματικα κριμα .

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Σαβ 23 Οκτ 2021 19:59 »
Νομίζω ότι ο Μορειρα πρέπει να μπει στην θέση του Σνάιντερ. Δεν κινδυνεύουμε από αυτόν τον Απόλλωνα..
Ο διαίτητης πάλι δεν μου κάθεται καλά.
....

Συνδεδεμένος christos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Σαβ 23 Οκτ 2021 20:03 »
Νομίζω ότι ο Μορειρα πρέπει να μπει στην θέση του Σνάιντερ. Δεν κινδυνεύουμε από αυτόν τον Απόλλωνα..
Ο διαίτητης πάλι δεν μου κάθεται καλά.

Ο διαιτητης παιζει φανερα Απολλωνα . Χαριστηκε στον Παμλιδη σε δυο αγκωνιες , ο Φατιον επρεπε να αποβληθει στο φαουλ πανω στον Περεα ενω η κιτρινη στον Περεα ηταν αστεια .

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Σαβ 23 Οκτ 2021 20:07 »
ο απολλων στο κεντρο συνεχιζει με καστρο φατιον που εχουν κιτρινη ας χτυπησουμε εκει για την κοκκινη

:( :stop: >:( 1-0

Συνδεδεμένος christos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Σαβ 23 Οκτ 2021 20:08 »
Οπως ακριβως το ειπα . Με τριπλη καραμπολα

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Σαβ 23 Οκτ 2021 20:09 »
Ωρε Χρήστο τι είπες....

Ας δούμε τώρα τι θα κάνουμε..Αλλα τα βλέπω δύσκολα τα πράγματα... Αλλά αυτός ο Τριαδης δεν μπορώ να καταλάβω τι βύσμα έχει.. Άμα πάμε με αυτόν 2ο φορ τι να πω..
....

Συνδεδεμένος christos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Σαβ 23 Οκτ 2021 20:14 »
Και ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΟΚΚΙΝΗ που χαριζεται στον Λισγαρα αυτη την φορα