Αποστολέας Θέμα: Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΣ Γιάννινα 7η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 6061 φορές)

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
Απ: Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΣ Γιάννινα 7η αγωνιστική
« Απάντηση #75 στις: Σαβ 23 Οκτ 2021 21:13 »
Επειδή τα νεύρα είναι πολλά, θα πω μόνο λίγα ενδεικτικά.

- όταν η ομάδα κερδίζει πέναλτι στο 90φευγα και πρέπει οπωσδήποτε να το σκοράρει δεν βάζεις ένα τύπο με σαφέστατη απειρία, αδυναμία στο γκολ και εμφανέστατα ψυχολογικά να το βαρεσει. Νομίζω όλοι φανταστηκαμε ότι θα το χάσει....

- η ομάδα αν δεν βρει τρόπο να φτιάχνει φάσεις και να απειλεί θα τα βρει δύσκολα. Πολύ δύσκολα για την ακρίβεια... Δεν γίνεται να κάνει την πρώτη φάση στο τέρμα ο 17χρονος Μίνα στο 80φευγα... Σε κάποια ματς δεν φθάνει μόνο η άμυνα. Πρέπει και να παράξεις πράγματα.

- ο καταλληλότερος για να βαρεσει το εν λόγω πέναλτι ήταν ο Κάργας. Είναι αρχηγός και πρέπει να πάρει το βάρος της ευθύνης. Όχι το παιδαρελι... Ο αρχηγός.... Επίσης όποιος έχει παρακολουθήσει μια έστω προπόνηση θα έχει καταλάβει ότι ο Κάργας έχει καλα χτυπήματα αφού τα εξασκεί με τον Γιούρι σε κάθε προπόνηση.

- ο Απόλλων είναι ομάδα β Εθνικής.

- Γιούρι είσαι τρέλα ρε φίλε. Σε έβλεπα να ανεβαίνεις στο τέλος και είχα την αίσθηση ότι ο ικανότερος εκεί πέρα να το καρφώσει ήσουν εσύ. Ο πιο μάγκας από όλους.

- χρειάζεται να ξαναπώ κάτι για το πόσο λείπει ο Πέδρο...;

- ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΑΛΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΡΙΖΟΎΠΟΛΗ ΖΩΣΙΜΆΔΕΣ.

Σκίστε τον Κούγια και βλέπουμε.

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #76 στις: Σαβ 23 Οκτ 2021 21:20 »
Πως γίνεται ρε όλοι εδώ να χτυπάμε τα κεφάλια μας μόλις πήρε την μπάλα να εκτελέσει το πέναλτι και να μην το χτυπάει ο coach?????? Στις προπονήσεις τι κάνουν 2 μήνες που φτιάχνουν το επιθετικό κομμάτι???? Τι φτιάχνουν 2 μήνες κάθε μέρα???? Μινα, Μορειρα, Μπρενερ έπρεπε να ξεκινήσουν από την αρχή. Είναι δυνατόν να λέει δεν θέλω να δω άλλο τέτοιο ημίχρονο με τον Ατρομητο και να εμφανίζει αυτή την εικόνα σήμερα????? Υ. Γ. Ποιος έδωσε εντολή να εκτελέσει ο Περεα να απολυθεί αύριο! Δυστυχώς δεν είναι για Α αυτός ο παίκτης και ας ακουστώ κακός

Αποσυνδεδεμένος GAVOS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Σαβ 23 Οκτ 2021 21:35 »
Καταρχήν κακή έως άθλια εμφάνιση. ΤΡΑΓΙΚΗ διαιτησία. Ο Μανουχος έπρεπε να έχει αποβάλει κανένα 5λεπτο μετά το γκολ τον Λισγάρα και στο 75 τον Κάστρο. Συγγνώμη αλλά δύο αποβολές αποτελούν διαμόρφωση αποτελέσματος.
Στα δικά μας τώρα
Η χειρότερη φετινή εμφάνιση. Σαν να μπήκε και η ομάδα στην λογική....πρέπει να χάσουμε... Δύσκολα βρίσκεις διασωθέντες από το σημερινό ναυάγιο. Παρόλα αυτά δικαιότερο αποτέλεσμα ήταν το Χ.
Παίδες ο Εραμουσπε είχε βγει στην φάση του πέναλτι. Μην ρίχνουμε το ανάθεμα στον κοουτς για την επιλογή Πέρεα. Σου ζητάει την εκτέλεση με τον γαύρο του ρίχνεις άκυρο. Στην ξαναζητα σήμερα...δεν μπορείς να του πεις όχι...Ούτε υπάρχει κάποιος άλλος που να έπαιζε εκείνη την ώρα κ να έχει εκτελέσει έστω ένα πέναλτι για να του το δώσεις....
Άποψη μου λοιπόν έπρεπε να χάσουμε κ χάσαμε...Επίσης άποψη μου ο Απόλλων δεν πέφτει..Προς Λαμία μεριά ρίξτε τα λεφτά σας

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Σαβ 23 Οκτ 2021 21:37 »
Παράθεση
Μεταξάς: «Είμαι απογοητευμένος»
Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα ο Ηρακλής Μεταξάς, τονίζοντας ότι δεν πρέπει να κρίνονται τα παιχνίδια στο ένα γκολ συνέχεια.

Για το αν είναι απογοητευμένος ή προβληματισμένος από τη 2η ήττα του ΠΑΣ: «Απογοητευμένος είμαι. Τα προβλήματα τα γνωρίζουμε. Αν περιμένεις να βάλεις γκολ μόνο από πέναλτι είναι δύσκολο να κερδίσεις παιχνίδι. Πήραμε μέχρι τώρα τους πόντους πετυχαίνοντας πάντα ένα γκολ και με την καλή άμυνα που έχουμε. Αυτό το δείξαμε και σήμερα, αλλά δυστυχώς σε μία φάση δεν ήμασταν προσεκτικοί. Δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να κάνει ευκαιρίες. Νομίζω ότι το παιχνίδι για τους θεατές είχε αγωνία, αλλά δεν είχε θέαμα. Θα μπορούσε να τελειώσει 0-0 ή 1-1, αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε και μέσα στο παιχνίδι να βάλουμε ένα ή και δύο γκολ».

Για το αν ο ΠΑΣ θα ξαναπιάσει αποδόσεις όπως με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό: «Όταν ξαναέρθουν. Και τότε τα παιχνίδια κρίθηκαν στο 1 γκολ. Πρέπει όμως να φτάσουμε στο επόμενο επίπεδο, στο οποίο δεν θα κρίνεται το παιχνίδι στο 1 γκολ, αλλά θα προσπαθούμε να βάζουμε 2 και 3».
super-fm.gr

Παράθεση
Φέστα: «Αυτή τη νοοτροπία πρέπει να έχουμε σε κάθε παιχνίδι»

Ο Τζιανλούκα Φέστα πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στον πάγκο του Απόλλωνα που ήταν και πρώτη στο πρωτάθλημα για την “Ελαφρά Ταξιαρχία” και μετά το τέλος του ματς είπε στην κάμερα της Cosmote.

«Φυσικά είμαστε πολύ χαρούμενοι με τους τρεις βαθμούς. Κάναμε ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο. Ο τερματοφύλακάς μας έκανε μια εξαιρετική απόκρουση στο πέναλτι και είμαστε πολύ χαρούμενοι που πήραμε τους τρεις βαθμούς.

Αυτή τη νοοτροπία θα πρέπει να έχουμε σε κάθε παιχνίδι, χρειαζόμαστε πολύ δουλειά, αλλά είμαι χαρούμενος για τους τρεις βαθμούς. Πήραμε μια σημαντική νίκη απέναντι σε μια δυνατή ομάδα».
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Σαβ 23 Οκτ 2021 21:39 »
Σάλιακας: «Δεν τα παρατάμε, να σηκώσουμε κεφάλι»

Να σηκώσει γρήγορα κεφάλι η ομάδα του, τόνισε στις δηλώσεις του ο Μανώλης Σάλιακας, που ανέφερε ότι πρέπει η ομάδα να είναι πιο ουσιαστική στο παιχνίδι της.

Για τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα του ΠΑΣ: «Ήρθαμε εδώ να κερδίσουμε, δεχτήκαμε ένα κρύο γκολ, το ματς έπρεπε να λήξει ισοπαλία με το πέναλτι στο τέλος. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν πρέπει να τα παρατάμε, πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και τώρα κοιτάμε το κύπελλο που έχουμε την Τρίτη».

Για το αν έλειψε το καθαρό μυαλό στις δύο καθοριστικές φάσεις του γκολ και του χαμένου πέναλτι: «Δεν νομίζω ότι δεν είχε καθαρό μυαλό. Είναι μία στιγμή που το παιδί πίστεψε ότι μπορεί να το εκτελέσει, αλλά δεν του βγήκε. Στη φάση του γκολ νομίζω από καραμπόλα πήγε η μπάλα στα δίχτυα. Θα δούμε τι έφταιξε».

Για το τι δεν έχει ο ΠΑΣ που το είχε τις δύο πρώτες αγωνιστικές: «Δεν νομίζω ότι μας λείπει κάτι. Είμαι χαρούμενος προσωπικά από την απόδοση της ομάδας μου. Απλώς πρέπει να είμαστε πιο ουσιαστικοί όταν υπάρχουν ευκαιρίες, γιατί αυτό που μετράει στο τέλος είναι οι βαθμοί».
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Σαβ 23 Οκτ 2021 21:40 »
Απο τα χειρότερα παιχνίδια που έχω δει.
Ξαναγύρισα στα ματς Β Γ εθνικής
Ξύλο, καθυστερήσεις ένα τυχαίο γκολ κι αντί για Χ, 1-0

Επιθετικά είμαστε πάρα πολύ κακοί. Ο προπονητής φοβάται πάρα πολύ την ήττα.
Πάλι αμυντικό στήσιμο απέναντι σε μία ομάδα που δεν έχει ψυχολογία και δεν έχει νίκη σε 6 αγώνες.

Δε νομίζω ότι έχουμε κάποιον παίχτη για να παίξουμε πιο επιθετικά. Ούτε ο κόντε θα έπαιρνε μπάλες σήμερα.
Ο μπρένερ άφαντος αν και μπήκε στο 60 και ο μορέιρα άφηνε συνεχώς τον πίρσμαν μόνο του και επιθετικά έκανε 2 σέντρες.
Κλείνουν οι αντίπαλοι και τον ντομίνγιεζ αφού δεν φοβούνται και καποιον άλλο και τελειώσαμε.

Ο Μίνα όποτε μπαίνει κάνει πράγματα

Κακή ήττα που ελπίζω να αλλάξει την φιλοσοφία του προπονητή γτ δεν μας βλέπω καλά

Αποσυνδεδεμένος blue

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Σαβ 23 Οκτ 2021 21:43 »
Λίγα λόγια και από μένα.Αυτό που είδα σήμερα στο γήπεδο ούτε στον εχθρό μου.Μια ομάδα χωρίς αρχή μέση και τέλος και κυρίως χωρίς προπονητή.

Αποσυνδεδεμένος BOMBER

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Σαβ 23 Οκτ 2021 22:05 »
Πάει και αυτό πέρασε …..Πάμε στο επόμενο !

Περεα είσαι δύναμη μπορείς !!

2 τεράστιες νίκες με Παοκ-Παο και μια τεράστια εμφάνιση με οφη και αποθέωση για την ομάδα και μια ήττα από Απόλλωνα και η ομάδα για τα μπάζα …ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ !!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Σαβ 23 Οκτ 2021 22:13 »
Κάργας: «Είχα εγώ εντολή να εκτελέσω το πέναλτι»
Όπως δήλωσε ο αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα, από τον πάγκο η εντολή που ακούστηκε ήταν να χτυπήσει εκείνος το πέναλτι και όχι ο Περέα, ωστόσο όπως είπε όλοι είναι δίπλα στον νεαρό Κολομβιανό, που όταν σκοράρει θα καταφέρει να σπάσει τη γκίνια.

Για το νέο αρνητικό αποτέλεσμα του ΠΑΣ: «Μπήκαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε 1-2 ευκαιρίες για να βάλουμε κάποιο γκολ, στην επανάληψη μας πάγωσε λίγο το γρήγορο γκολ του Απόλλωνα, χάσαμε λίγο την αυτοσυγκέντρωση μας, παλέψαμε, ευτυχήσαμε στο τέλος να κερδίσουμε το πέναλτι αλλά δεν το βάλαμε και χάσαμε έναν βαθμό πολύτιμο για τη συνέχεια».

Για το χαμένο πέναλτι του Περέα: «Ήμασταν άτυχοι, η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, άλλη εντολή έδωσε ο κόουτς, άλλο ακούσαμε εμείς, θα το χτυπούσα εγώ το πέναλτι, είμαστε κοντά στον Περέα, το επόμενο θα το βάλει και θα απαλλαγεί από τη γκίνια».

Για τον ΠΑΣ που δεν μπορεί να παίρνει νίκες και αν μπορεί να αντιστρέψει γρήγορα αυτήν την κατάσταση: «Και πέρσι στα δύσκολα ήμασταν εκεί που έπρεπε, και φέτος θα το κάνουμε, δεν έγινε τίποτα που ξεκινήσαμε με δύο νίκες όπως δεν έγινε τίποτα και με τις δύο ήττες. Αυτές οι ήττες μπορούν να μας ”πειράξουν” και να βγάλουμε αντίδραση, γιατί έχουμε μεγάλες προσωπικότητες στην ομάδα. Είμαστε σίγουροι ότι θα το κάνουμε στη συνέχεια»

Για την αποθέωση των παικτών από τους φιλάθλους: «Όταν παίζουμε τόσο μακριά από την έδρα μας και έχουμε τόσους φιλάθλους εδώ, είναι ένα τεράστιο κίνητρο. Οι ξένοι παίκτες παραξενεύτηκαν στο ζέσταμα, με ρώτησαν αν ήταν δικοί μας φίλαθλοι και τους είπα ‘ναι’. Τους ευχαριστούμε αλλά δεν τους κάναμε χαρούμενους. Θα επιστρέψουμε στις νίκες, αρχής γενομένης από το κύπελλο που έχει μεγάλη σημασία για μας, και θα είμαστε η ομάδα που ήμασταν και πριν».
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Σαβ 23 Οκτ 2021 22:18 »
Ο κύριος Μεταξάς αυτό που έχει δημιουργήσει είναι μια ομάδα με πολύ καλή αμυντική λειτουργία και τίποτα παραπανω
Κύριε Μεταξά για να βάλεις 2 γκολ πρέπει η ομάδα να έχει.δουλευτει στον επιθετικό τομέα....οκ έχουμε πρόβλημα στο γκολ...αλλά ο προπονητής δεν τοχει ....δεν είναι μοντέρνος προπονητής να δείξει κάτι...παλιές πεπατημενες γαρνιρισμενες με γερμανικό άρωμα.....χαλασμένα πράγματα...

Μορέιρα,Τριάδης δεν έχουν θέση στην ομάδα...και μπαίνουν κ πρώτες αλλαγές στους αγώνες....Σνάιντερ πολύ λίγος...γκαρνταφσκι συγκεκριμένων συνθηκών .....θα διαφωνήσω με πολλούς πάλι με τον ΠΕΡΕΑ....πολύ θεατρίνος αλλά πολύ ποιοτικός παίχτης...που θα υποδεχθεί τη μπάλα θα γυρίσει κ θα κρατήσει τη μπάλα...νομίζω είναι άδικη η κριτική γιατί τα δίνει όλα κ είναι καλός παίχτης....δεν μπορώ να φανταστώ τι θα έκανε ο Γιαννικης με αυτόν

Στο δια ταύτα....μασημένο φαγητό με αμυντικογενη  προσανατολισμό με μια ομάδα χωρίς νίκη....με ένα προπονητή παλιάς κοπής με ξεπερασμένη σκέψη...ξεπερασμένες ιδέες...δεν μπορεί να δώσει κάποια ώθηση στην ομάδα....μεγάλο πισωγυρισμα μετά το Γιαννικη...

Και μια τελευταία ερώτηση....με πιο κριτήριο αφήνεις τον ΠΕΡΕΑ να χτυπήσει το πέναλτυ;....Κύριοι...όλοι αναλογιζομαστε την κωλοπιλαλα να πουλήσετε τον ΠΕΡΕΑ...και αυτό είναι το αποτέλεσμα της νοοτροπίας σας....κύριοι της διοίκησης κ του τεχνικού Τιμ....Οκ;....λες κ δεν καταλάβαμε με τι κριτήρια χτύπησε το πέναλτυ ο Περεα....και συ ρε κοουτς πολύ large είσαι ρε αδερφέ...σε χάλασε που θα σκοράρες στο 92 με πέναλτυ κ κάθεστε κ μας λες γιατί δεν βάζουμε 2 γκολ...και εμείς το πιάνουμε κ ρωτάμε....ΓΙΑΤΙ ΚΟΟΥΤΣ ΜΕΤΑΞΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ 2 ΓΚΟΛ;ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ;.......ΕΜΕΙΣ;,....
ΕΙΣΑΙ ΑΤΥΧΟΣ ....ΘΑ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΜΑΓΚΑ Ο ΚΟΝΤΕ...ΔΕ ΣΟΥ ΒΓΗΚΕ

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Σαβ 23 Οκτ 2021 22:25 »
Λίιιιγο πιό ήρεμος τώρα...
Ξεκάθαρος ο Κάργας για το πέναλτι. Όμως δεν θα τα βάλω με τον Περέα. Πέναλτι χάνει και ο Μέσι, πέναλτι έχασε και ο Κόντε σε ματς με τον Απόλλωνα εδώ μέσα που χάσαμε.
Από τη στιγμή που ο πιτσιρικάς Κολομβιανός έχει τη στήριξη των συμπαικτών του, εμένα μου περισσεύει.
Αρχηγικές οι δηλώσεις του Κάργα.

Δεν μπορώ όμως να μην τα βάλω με συγκεκριμένες επιλογές του κόουτς. Και στην τελική, ας παίζαμε μπάλα. Ούτε αυτό έγινε.
Ξεκόλλα!
Επιμένω ότι δεν θα κινδυνεύσουμε φέτος.
Αλλά ξεκόλλα!

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Σαβ 23 Οκτ 2021 22:26 »
Εχασα 3 ωρες απο την σημερινη μερα για να παω να δω ενα αγωνα που μεσα μου πιστευα οτι θα χαναμε.Η ομαδα διαθετει περισσοτερους κλοουν και βαδιστες απο ποδοσφαιριστες.Η πλειοψηφια αυτων που ημασταν στην κερκιδα δεν πιστευαμε οτι ο Περεα θα εβαζε το πεναλντι,καλυτερα να το βαραγε ο Γιουρι.
Σναιντερ,Περεα,Μορειρα δεν κανουν ουτε για φροντιστες

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Σαβ 23 Οκτ 2021 22:33 »

2 τεράστιες νίκες με Παοκ-Παο και μια τεράστια εμφάνιση με οφη και αποθέωση για την ομάδα και μια ήττα από Απόλλωνα και η ομάδα για τα μπάζα …ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ !!

Δεν είναι αυτό αν κατάλαβες. Παίζαμε με τον Απόλλωνα που δνε είχε κάνει νίκη, αλλά  η νοοτροπία ήταν να κρατήσουμε το Χ.
Αυτο κράζουμε όλοι. Δεν μπορεί να ξεκινά βασικός ο Περεα που δεν έχει κάνει κάτι ουσιαστικό, και να μένει ο Μορειρα στον πάγκο. Ας ξεκινήσει Μίνα και Μορειρα μια φορά.
Επίσης δεν μπορεί ρε φίλε να έχεις τους 2 γερμαανους μέσα που είναι αμπαλοι. Δεν γίνεται αυτό. Κια εντάξει ο Γκανταρφσκι πες ότι κάτι κάνει. Ο Σνάιντερ τι ακριβώς κάνει καλύτερα από τον Μπρενερ.
Την νοοτροπία κράζουμε. Αν δεν παίξεις επιθετικά να απαιτήσεις από ομάδα που δεν ειχε νίκη,  που θα παίξεις. Όχι άλλο ποδόσφαιρο του 1980. Το έχουμε βαρεθεί. Και όπως είπες με τα φίδια παίξαμε μπάλα ήρθε Χ αλλά την αποθεωσαμε την ομάδα.
....

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Σαβ 23 Οκτ 2021 22:50 »
Κάργας: «Είχα εγώ εντολή να εκτελέσω το πέναλτι»
Όπως δήλωσε ο αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα, από τον πάγκο η εντολή που ακούστηκε ήταν να χτυπήσει εκείνος το πέναλτι και όχι ο Περέα, ωστόσο όπως είπε όλοι είναι δίπλα στον νεαρό Κολομβιανό, που όταν σκοράρει θα καταφέρει να σπάσει τη γκίνια.

Για το νέο αρνητικό αποτέλεσμα του ΠΑΣ: «Μπήκαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε 1-2 ευκαιρίες για να βάλουμε κάποιο γκολ, στην επανάληψη μας πάγωσε λίγο το γρήγορο γκολ του Απόλλωνα, χάσαμε λίγο την αυτοσυγκέντρωση μας, παλέψαμε, ευτυχήσαμε στο τέλος να κερδίσουμε το πέναλτι αλλά δεν το βάλαμε και χάσαμε έναν βαθμό πολύτιμο για τη συνέχεια».

Για το χαμένο πέναλτι του Περέα: «Ήμασταν άτυχοι, η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, άλλη εντολή έδωσε ο κόουτς, άλλο ακούσαμε εμείς, θα το χτυπούσα εγώ το πέναλτι, είμαστε κοντά στον Περέα, το επόμενο θα το βάλει και θα απαλλαγεί από τη γκίνια».

Για τον ΠΑΣ που δεν μπορεί να παίρνει νίκες και αν μπορεί να αντιστρέψει γρήγορα αυτήν την κατάσταση: «Και πέρσι στα δύσκολα ήμασταν εκεί που έπρεπε, και φέτος θα το κάνουμε, δεν έγινε τίποτα που ξεκινήσαμε με δύο νίκες όπως δεν έγινε τίποτα και με τις δύο ήττες. Αυτές οι ήττες μπορούν να μας ”πειράξουν” και να βγάλουμε αντίδραση, γιατί έχουμε μεγάλες προσωπικότητες στην ομάδα. Είμαστε σίγουροι ότι θα το κάνουμε στη συνέχεια»

Για την αποθέωση των παικτών από τους φιλάθλους: «Όταν παίζουμε τόσο μακριά από την έδρα μας και έχουμε τόσους φιλάθλους εδώ, είναι ένα τεράστιο κίνητρο. Οι ξένοι παίκτες παραξενεύτηκαν στο ζέσταμα, με ρώτησαν αν ήταν δικοί μας φίλαθλοι και τους είπα ‘ναι’. Τους ευχαριστούμε αλλά δεν τους κάναμε χαρούμενους. Θα επιστρέψουμε στις νίκες, αρχής γενομένης από το κύπελλο που έχει μεγάλη σημασία για μας, και θα είμαστε η ομάδα που ήμασταν και πριν».
super-fm.gr
Όπως είπα και παραπάνω η επιλογή του Κάργα ήταν μονόδρομος. Μεγάλο λάθος η αλλαγή στον Περέα.

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Σαβ 23 Οκτ 2021 23:00 »
Αυτα τα << η εντολη ηταν να το χτυπησω εγω αλλα αφησα τον Περεα για να σπασει …η γκινια του !!!>> ΔΕΝ εχουν εχουν θεση ουτε στο πρωταθλημα επιχειρησεων . Ποσο μαλλον σε ενα ΚΟΜΒΙΚΟ ματς Α ΕΘΝΙΚΗΣ .
Παρεμπιπτοντως , το τι σημαινει η σημερινη ηττα θα φανει περιτρανα σε λιγες εβδομαδες , ειδικα μετα τα σημερινα αποτελεσματα και την νικη του Ιωνικου . Λιγη υπομονη απλα .

Κακο ματς , κακες ομαδες , κακοι παικτες , κακη ( στα ορια του στησιματος ) διαιτησια που επαιξε 100-0 τον φουρναρη , κακιστος Μεταξας .

Δυστυχως επαναλαμβανομαι για τριτη φορα μεσα σε μια ωρα - και απολογουμαι - αλλα το honeymoon τελειωσε.

Υ.Γ.1.  Το οτι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ αναπτυξιακη ιδεα του Μεταξα ηταν να πεταμε την μπαλα μπροστα στον ( μαχητικοτατο ) Περεα και μετα ο,τι κατσει , ΔΕΝ τον κανει καλο παικτη . Καλος παικτης δεν ειναι . Παικτικα ειναι ενα σκαλι κατω απο Παμλιδη και Ελευθεριαδη , ενω σε ποδοσφαιρικη νοημοσυνη τα σκαλια γινονται δεκα.

Υ.Γ.2.  Η διαιτησια ηταν το ιδιο σφαγιαστικη με αυτες που ειχαμε περσι στον πρωτο γυρο . Απιστευτο ξυλο αν ψυχρω απο τα παικτακια του Απολλωνα , και καθυστερησεις που θα εκαναν και τον Σουλη Παπαδοπουλο να απορει . Και με ολα αυτα , 4 λεπτα καθυστερησεων στο τελος , αντι για 10 τουλαχιστον!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Σαβ 23 Οκτ 2021 23:01 »
Ο Περέα δεν είναι γκολτζής και δεν θα γίνει φέτος στον ΠΑΣ.7 ματς 0 γκολ.Καλύτερα να παίξει ο Κόντε με πατερίτσες.Περισσότερα γκολ θα βάλει.Ας βρει ο κόουτς τι μπορεί να προσφέρει ο Περέα στον αγωνιστικό χώρο.Το γκολ δεν είναι κάτι από αυτό.
Ο Κόντε αγχωμένος ήταν γιατί οι προσδοκίες για αυτόν είναι μεγάλες και δεν θέλει να μας απογοητεύσει.Επειδή ο άνθρωπος είναι γκολτζής όμως,1 ματς 1 γκολ.Αυτή είναι η διαφορά.
Ας βάλει και Μίνα.

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Σαβ 23 Οκτ 2021 23:02 »
Ρε κάργα τι άλλο ακούσατε;;οκ...έχεις τα καρύδια να πάρεις πάνω σου τις επιλογές Κίτσου κ προπονητή....εντολή ανωθεν

Αποσυνδεδεμένος BOMBER

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Σαβ 23 Οκτ 2021 23:03 »

Δεν είναι αυτό αν κατάλαβες. Παίζαμε με τον Απόλλωνα που δνε είχε κάνει νίκη, αλλά  η νοοτροπία ήταν να κρατήσουμε το Χ.
Αυτο κράζουμε όλοι. Δεν μπορεί να ξεκινά βασικός ο Περεα που δεν έχει κάνει κάτι ουσιαστικό, και να μένει ο Μορειρα στον πάγκο. Ας ξεκινήσει Μίνα και Μορειρα μια φορά.
Επίσης δεν μπορεί ρε φίλε να έχεις τους 2 γερμαανους μέσα που είναι αμπαλοι. Δεν γίνεται αυτό. Κια εντάξει ο Γκανταρφσκι πες ότι κάτι κάνει. Ο Σνάιντερ τι ακριβώς κάνει καλύτερα από τον Μπρενερ.
Την νοοτροπία κράζουμε. Αν δεν παίξεις επιθετικά να απαιτήσεις από ομάδα που δεν ειχε νίκη,  που θα παίξεις. Όχι άλλο ποδόσφαιρο του 1980. Το έχουμε βαρεθεί. Και όπως είπες με τα φίδια παίξαμε μπάλα ήρθε Χ αλλά την αποθεωσαμε την ομάδα.
Ο Περεα δεν είναι κακός απλά έχει ένα θέμα στο γκολ η σωματοδομή του είναι τέτοια που εκεί που παίζει μαζί με τη καλή ταχύτητα που έχει δημιουργεί πάντα θέματα στον αντίπαλο ο Σνάιντερ και εγώ δεν έχω καταλάβει ποια είναι η θέση του και ο ρόλος του! Πραγματικά δεν ξέρω …Τέλος το συγκεκριμένο ματς κατεβαίνεις προσεκτικά γιατί ;; Περιμένεις πίεση από τον αντίπαλο που ακόμα δεν έχει νίκη να τα δώσει όλα για όλα οποτε προσεχείς τα χνώτα σου ο Απολλωνας αν έχανε και σήμερα τότε θα ήταν σε πολύ δύσκολη θέση από την 6 αγωνιστική ! Τέλος για παίχτες και μεταγραφές μη λέμε πολλά βλέπετε και τον Ατρόμητο για γέλια είναι ! 

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Σαβ 23 Οκτ 2021 23:03 »
Σήμερα είναι η πρώτη φορά που είμαι πραγματικά νευριασμένος με την ομάδα μας και την εμφάνιση της.

Πραγματικά σήμερα ήμασταν τραγικοί σε όλο το παιχνίδι. Κάναμε 2 φάσεις στο τέλος με Μίνα και πέναλτι.

Παίζαμε με μία κακή ομάδα επιπέδου Β εθνικής και μπήκαμε να παίξουμε άμυνα και να πάρουμε το χ.

Κακή νοοτροπία από την ομάδα στο παιχνίδι σήμερα. Προφανώς πολύ κακή η νοοτροπία του προπονητή.

Κάποιοι παίκτες δεν βοηθάνε καθόλου την ομάδα. Το περίεργο είναι ότι παίζουν συνέχεια.

Ποδοσφαιριστής Τριάδης δεν υπάρχει πραγματικά. Δε ξέρω τι βλέπει ο προπονητής και τον βάζει συνέχεια αλλαγή.

Οι Σνάιντερ και Γκαρντάφσκι μπορεί να ακολουθούν το πλάνο του προπονητή, αλλά δε βοηθάνε πολύ την ομάδα.

Χίλιες φορές καλύτερα να δώσει περισσότερο χρόνο στον Μίνα, παρά να βάζει τον Τριάδη. Αφού το παιδί το έχει φαίνεται.

Ο Περέα τραγικός και αυτός. Τελείως ανούσιος σε όλα τα παιχνίδια. Δε βοηθάει την ομάδα και θέλει να εκτελέσει και πέναλτι.

Αν ο Κάργας είχε εντολή, έπρεπε να εκτελέσει και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Δεν το αφήνεις σε έναν άπειρο παίκτη.

Αν η ομάδα δε βελτιωθεί σημαντικά θα έχει προβλήματα στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αποσυνδεδεμένος kyriakospas

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Σαβ 23 Οκτ 2021 23:05 »
4-4-2 δεν 4-2-3-1 με μινα κορυφή μορειρα περεα στα άκρα
Και dominguez 10αρι κ λιασο η σιοντη διπλα στο καραχαλιο μπας και ξεκουραστουν τα μάτια μας.Αμα θες 2 μπροστά παίξε 3-5-2

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Σαβ 23 Οκτ 2021 23:20 »
Συμφωνω απολυτα με τον tzesIOA, που εγραψε οτι το πεναλτι επρεπε να το παρει ο αρχηγος. Το ματς το ειδα ολο, αλλα λογω της υπερεντασης και των νευρων που ειχα ,εχω και θα εχω, δεν θυμηθηκα οτι ειχε βγει ο Εραμουσπε και εγραψα παραπανω οτι επρεπε να το παρει αυτος. Σπανια εχω νιωσει  τετοια απογοητευση συνταυροι. Χασαμε απο τους πουθεναδες. Παρ ολα αυτα οφειλω να ομολογησω οτι εναν Ιωαννιδη θα τον ηθελα . Ειναι φονιας ο νεαρος και απορω πως δεν τον εχουν παρει χαμπαρι. Επισης πολυ μεγαλος ειναι και ο Μινα και οσο πιο γρηγορα το καταλαβει ο κοουτς ,τοσο το καλυτερο. Ειναι φλεβα χρυσου.ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Σαβ 23 Οκτ 2021 23:28 »
ΣΚΑΤΑ!!!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #97 στις: Κυρ 24 Οκτ 2021 00:03 »
Ξεχάσαμε να δώσουμε και τα εύσημα στον πρόεδρα που έδιωξε ότι είχε πέρυσι επιθετικά και ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ να φέρει θα τολμήσω να πω ακόμη και χειρότερους ποιοτικά παίκτες (Συγνώμη αλλά Παμλιδη δεν έχουμε, για να μην πω ούτε Ελευθεριάδη δεν φτάνουν οι Γερμανοί...). Αλλά φυσικά ξέρει να βάζει 30 ευρώ το εισιτήριο με ΠΟΚ.... (πες και δεν θα τα σκάσουν αυτοί για 1 ματς.....) 🤚

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Κυρ 24 Οκτ 2021 00:03 »
Θα τα πω σκληρά γιατί μέχρι τωρα έλεγα σε όλουςην γκρινιάζετε και σιγά σιγά κλπ κλπ

Τρεις βλάκες υπήρχαν μέσα στο γήπεδο σήμερα. ΤΡΕΙΣ ΒΛΑΚΕΣ. Μανουχος, Μεταξάς, Περεα. Μανουχο άντε και γαμησου αρχιδι. Μας έσπασες τον πουτσο μαλακισμενο. Σαν χαμένος σφυραγε. Αργούσε, δεν ήξερε τι να δώσει, κόκκινες χάρισε...

Μετα το ματς με παίρνει ο φίλος μου τρελάνεις και μιλάμε με φουλ νεύρα. Και η ερώτηση μου εμένα προς τον φίλου ήταν: Καλά είναι βλάκας εντελώς ο Μεταξάς; Είπαμε βάλε τον Σνάιντερ με παοκ, με παο, με οσφπ, γιατί τρέχει και μάρκαρει αλλά ρε αθεοφοβε και με Απόλλωνα μέσα; Ο Γκαρνταφσκι είναι καλός παίχτης. ΜΕΤΑΞΑ ΕΙΣΙΑ ΤΡΟΜΠΑΣ; Πας και βγάζεις τον Μιλι που είναι ο μόνος που μπορεί να τη βάλει στα δίχτυα και ξέρει και μπαλα. Ξεκόλλα από τα κολλήματα. Μπρενερ δεν θες να τον βάζεις, με τον Τριάδι μας έχεις γαμησει ότι έχουμε, τρία σέντερ Μπακ και δεν μπορείς να τα διαχειριστείς σωστά ώστε να έχουν όλοι Ρυθμό και να είναι ευχαριστημένοι, Παντελάκης δεν παιζει ποτέ, πας και βγάζεις τον Εραμουσπε που είναι ο καλύτερος παίχτης μας, Λιασος, Λωλης δεν παίζουν καθόλου. ΞΕΚΟΛΛΑΑΑΑ. Δεν βγαίνει με 12 παίχτες η χρονιά. Μας έσπασες τ αρχιδια με τον Τριάδι. Άμεσα να μπουν στο ροτεισον Μπρενερ, Λωλης, Λιασος, Παντελάκης, Σιόντης (αλήθεια με Ολυμπιακό γιατί δεν μπήκε ακριβώς; Με φοφη πάντως μια χαρά πάθος είχε ο Στέφανος), ακόμα και Οικονομόπουλος που θα χρειαστεί γιατί οι άλλοι δύο θα πεθάνουν. ΞΥΠΝΑΑΑ

Τρίτος ΒΛΑΚΑΣ ο Περεα. Εντωμεταξύ μέχρι τότε κάνει ένα αξιοπρεπές παιχνίδι, έχει πάρει κάρτες, έχει πάρει φάουλ, θα είχε κερδίσει και αποβολή αν δεν ήταν ο πρώτος βλάκας. Είναι από τους παίχτες τελοσπαντων που ξεχώρισαν σε αυτή την αηδία σήμερα και πάει στο τέλος να το παίξει μάγκας. Χεσμενο πέναλντι. Τι να πω ρε πουστη...

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #99 στις: Κυρ 24 Οκτ 2021 00:06 »
Ξεχάσαμε να δώσουμε και τα εύσημα στον πρόεδρα που έδιωξε ότι είχε πέρυσι επιθετικά και ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ να φέρει θα τολμήσω να πω ακόμη και χειρότερους ποιοτικά παίκτες (Συγνώμη αλλά Παμλιδη δεν έχουμε, για να μην πω ούτε Ελευθεριάδη δεν φτάνουν οι Γερμανοί...). Αλλά φυσικά ξέρει να βάζει 30 ευρώ το εισιτήριο με ΠΟΚ.... (πες και δεν θα τα σκάσουν αυτοί για 1 ματς.....) 🤚
Ξέχασα και τον Λεό. Αλήθεια λέγαμε για τον Λεό δεν είναι ποιοτικός μόνο τρέχει. Τουλάχιστον έβαζε και κάνα γκολακι......