Πραγματικά, δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά (ή να υπήρξε άλλη τέτοια περίπτωση) που σε ήττα μας, το κυρίαρχο συναίσθημα να μην είναι η στενοχώρια αλλά ο ΘΥΜΟΣ. Εσκασα, μου γάμησε το Σαββατοκύριακο, δεν έχω καταφέρει να κοιμηθώ δύο νύχτες από τα νεύρα.
Δεν είδα ούτε το θρίαμβο της Λιβερπουλάρας, γιατί απέφυγα να ανοίξω τηλεόραση, μη τυχόν και πέσω σε αθλητικά και "τακιμιάσω" με το έμφραγμα - στα 55 σου δεν παίζεις με αυτά...
Ακόμη έτσι νιώθω, γαμώ την τρέλα μου... Πνίγομαι...
Το "γάμησε και ψόφησε". Ποιός; Μα ποιος άλλος;;; Ο κόουτς.
Ο διασυρμός του Σαββάτου και το "γλέντι" του Ιωαννίδη και των λοιπών (χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τον αντίπαλο - δεν το κάνω ποτέ, άλλωστε αυτός τη δουλειά του κάνει) έχει ονοματεπώνυμο. Αυτός που "μερίμνησε" να μπει το παλούκι στον κώλο μας έχει ονοματεπώνυμο: ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ.
Αν του έχουμε πιστώσει θετικά αποτελέσματα, δεν γίνεται να μην του χρεώνουμε και τις αποτυχίες, γιατί περί ΑΠΟΤΥΧΊΑΣ μιλάμε, όσον αφορά το συγκεκριμένο παιγνίδι.
Δεν είναι μία, δύο, τρεις, πέντε, δέκα οι μαλακίες που έκανε... Όλες του οι κινήσεις οδηγούσαν σε μαλακία ή μαλακία...
Αν κάτσω να τις γράψω μια μια, θα χρειαστώ τρεις σελίδες στο φόρουμ.
Ενδεικτικά και μόνο θα αναφερθώ στην πρώτη αλλαγή που εκανε, αυτή του Μιλι. Οκ, δεν ήταν καλός, αλλά γαμώτο ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΣΩΣΤΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ τη μπάλα. Και δεν την πήρε, γιατί δεν έφτανε σε αυτόν, γιατί οι δύο ακραίοι από τους τέσσερις μέσους σου ΕΛΕΙΠΑΝ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. Δεν λέω ότι οι γερμανοί είναι κακοί παίκτες ή ότι δεν προσφέρουν, λέω ότι προχθές είχαν ξεμείνει σε κάποια μπυραρία της Βαυαρίας, και πάντως στο γήπεδο δεν ήταν. Βγάλε ρε άνθρωπε πρώτα αυτούς, άλλαξε τους ακραίους σου και αν και τότε δεν δεις χαίρι, άλλαξε και το Μίλι. Και άλλαξε τον με ποιόν;;; Τον Τριάδη;;; Δεν μου φταίει το παιδί, αλλά ΕΣΥ, κόουτς. Τι ακριβώς μπήκε να παίξει, κανείς δεν κατάλαβε... Ξεκίνησε σαν σέντερ φορ (τελευταία φορά πρέπει να είχε παίξει εκεί στο σαλόνι του, στο play station), κινήθηκε μετά λίγο πιο πίσω στον άξονα, βγήκε και λίγο στα πλάγια, τελικά περιφερόταν ασκόπως...
Προχθές έλεγα ότι, από όλη την ομάδα μας, οι μόνοι κεφαλοσφαιριστές μας είναι οι Κάργας και Εραμούσπε, άντε και ο Πεερσμαν, αναφέροντας και τη σχετική αδυναμία του Ντομίγκεθ στα στημένα ψηλά - αν δείτε όλα τα παιγνίδια, παίζει να έχω πάρει περισσότερες κεφαλιές εγώ. Και έρχεται το γαμημένο το κόρνερ και έχεις στην άμυνα χώρου, τον Ντομίγκεθ στο κέντρο της μικρής περιοχής και τον Πεερσμαν στη γραμμή στο τέρμα;;; ΕΓΚΛΗΜΑΑΑΑΑΑΑΑ....
Αμ στο πέναλτι;;; Που είχαν πάει κόουτς οι αρχές και το πλάνο;;; Στη Ριζούπολη πάντως δεν βρέθηκαν. Είναι δυνατό να μην ξέρουν οι παίκτες από πριν ποιος χτυπάει τα πέναλτι, σε περίπτωση απουσίας του Εραμούσπε;;; Άλλη τρελή αλλαγή, προκειμένου να παίξεις στην άμυνα με τρεις και να κάνεις φορ τον Παντελάκη
Δεν υπάρχει δικαιολογία, τους είπες, μου είπαν, δεν κατάλαβαν και λοιπές μαλακίες...
Αν δεν σε άκουσαν, ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, και ας φας και κάρτα, διακόπτεις ότι συμβαίνει και ορίζεις εσύ τον εκτελεστή... όλα τα άλλα είναι, "να `χαμε να λέγαμε"... Στο 90φεύγα, δεν αφήνεις το πέναλτι σε ένα παιδί που σε όλες, μα όλες τις τελικές του φάσεις ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ (!!!) - ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΌ ΔΕΔΟΜΈΝΟ!!! Οκ, είναι μαχητής, φιλότιμος, χρησιμότατος, αλλά Basta ρε άνθρωπε... Καταλαβαίνω ότι θέλει ένα γκολ να ξεμπουκώσει, αλλά μετά το Σαββατιάτικο, τι πιστεύεις ότι η αυτοπεποίθησή του χτίστηκε ή γκρεμίστηκε ακόμη περισσότερο;;;; Και ποιος φταίει;;; ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΕΚΤΕΘΗΚΕ!!!
Ειλικρινά είναι τόσα πολλά, που καλό είναι να σταματήσω εδώ - καλά για τη προπονητική συμπεριφορά και το παρκάρισμα ποδοσφαιριστών στον πάγκο του ΟΑΕΔ, ας μη μιλήσω... Ο Παντελάκης ας πούμε, που έχεις αναγνωρίσει και το ζήλο και τη νοοτροπία του
, γιατί να θελήσει να ανανεώσει το συμβόλαιό του στην ομάδα;;;
Δεν ξέρω πως να το "καταπιώ" το Σαββατιάτικο...
ΥΓ. Δεν γνωρίζω καθόλου το περιεχόμενο της δικογραφίας από την καταγγελία του "ρετιρέ στο υπόγειο". Αν, ΛΕΩ ΑΝ, έχει βάση - καλά για τις ευθύνες του πολυχρονεμένου θα ανοίξουμε άλλο κεφάλαιο - με δεδομένο ότι η πιθανή τιμωρία αρχίζει από το -5, ακόμη και να πάρουμε ως δεδομένο ότι θα είναι αυτή (-5) και όχι παραπάνω, σ` αυτή την περίπτωση ΕΣΥ, ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΠΑΠΑΡΙΕΣ, "ΦΡΟΝΤΙΣΕΣ" να μην πάρουμε τρία βαθμουλάκια που θα δεις πόσο θα στοιχίσουν στο κυνήγι της σωτηρίας.
ΥΓ2. Κανόνισε μόνο να αποκλειστούμε από την ομάδα του "σημαδεμένου".
ΥΓ3. Άλλαξε βιολί και τροπάριο. Δεν μπορεί να μην έχεις παρατηρήσει ότι, αγωνιστικά, όλοι οι παίκτες έχουν καθοδική πορεία και κανένας ανοδική!!! Δεν γίνεται όλοι να προσπαθούν, να δίνουν ότι έχουν, και να μην ξεχωρίζει κανείς, ένα ίσιωμα που δείχνει να φθίνει...