Αποστολέας Θέμα: Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΣ Γιάννινα 7η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 6042 φορές)

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΣ Γιάννινα 7η αγωνιστική
« Απάντηση #100 στις: Κυρ 24 Οκτ 2021 00:29 »
Αν σήμερα παρά την ήττα είχαμε παίξει μπάλες και είχαμε κάνει φάσεις δεν θα ήμουν τόσο απογοητευμένος. Για παράδειγμα με τον ΟΦΗ χάσαμε τόσες ευκαιρίες και μετά βρίζαμε την τύχη μας. Σήμερα όμως η ομάδα ήταν απογοητευτική, χωρίς να παίξει μπάλα και χωρίς να κάνει ευκαιρίες.

Ο προπονητής μας είναι επικίνδυνα άτολμος. Δεν γίνεται όπως παίζεις με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ να πας να παίξεις και με τον Απόλλωνα. Εκτός αν θεωρεί ότι ο Απόλλωνας είναι καλύτερη ομάδα από εμάς. Αν το πιστεύει αυτό τότε έχουμε σοβαρό πρόβλημα. Εκτός από άτολμος είναι και επικίνδυνα κολλημένος. Δεν γίνεται να παίζει σε κάθε παιχνίδι με τους ίδιους παίκτες και να βάζει αλλαγές πάντα τους ίδιους. Όλοι βλέπουμε ότι κάποιοι παίκτες ενώ δε βοηθάνε παίζουν πάλι.

Εγώ προσωπικά δε θέλω αυτά τα πράγματα για την ομάδα μας. Εγώ θέλω να μπαίνουμε με όλες τις ομάδες να παίζουμε μπάλα και να προσπαθούμε να πάρουμε την νίκη. Δε θέλω σε κανένα παιχνίδι να μπαίνουμε σαν μικρότερη ομάδα να πάρουμε την ισοπαλία. Θέλω να βλέπω την ομάδα να δημιουργεί ευκαιρίες και αν δεν μπαίνουν είναι άλλο θέμα. Τότε θα βρίσουμε τύχη μας όπως πέρυσι ή θα σκεφτόμαστε να είχαμε άλλον επιθετικό. Αυτό το πράγμα όμως δε παλεύεται. Να βλέπεις την ομάδα σου να παίζει για την ισοπαλία με τον Απόλλωνα και να χάνει κιόλας. Ελπίζω να αλλάξει νοοτροπία ο προπονητής, γιατί έτσι δεν πάει πουθενά η ομάδα.

Συνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Κυρ 24 Οκτ 2021 00:41 »
Mε Κόντε χτύπαγες τετράδα.
Χωρίς Κόντε έχεις τεράστιο θέμα στο σκοράρισμα, θα παίξεις χαμηλά.
Από Περέα πολύ καλύτερος ο τίμιος Μπερτρά, προβλέπω 30 ματς 0-1 γκολ.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Κυρ 24 Οκτ 2021 01:10 »
Η συνέντευξη τύπου του προπονητή μας κ.Μεταξά μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

#pas #pasgiannina #pasgiannninafc #apopas #matchday7 #slgr
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=269734818491865&id=100063660454083

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #103 στις: Κυρ 24 Οκτ 2021 02:14 »
Λίγο ψύχραιμα γιατί βλέπω πολλούς προπονητές εδώ μέσα.

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι: Ο Μεταξάς, όπως και ο Γιαννίκης είναι Γερμανοί, εννοώ το mentality, δεν είναι νοτιοευρωπαίοι. Τι σημαίνει αυτό; Ότι έχει πλάνο που μάλλον αγνοείτε όσοι κρίνετε από ένα παιχνίδι,από 7 αγωνιστικές ή από ένα γύρο. Οι Γερμανοί παιδιά δεν αλλάζουν εύκολα. Και έχουν λόγο που δεν αλλάζουν. Κάποιον λόγο που εσείς αγνοείτε. Κάποιο σύστημα που εσείς αγνοείτε. Κάποια πράγματα που έχουν αναλύσει στο μυαλό τος και μετά σε υπολογιστή, ίσως με τη βοήθεια προγραμμάτων που χρησιμοποιούν ακόμη και στοιχεία τεχνητής νοημοσύνης που λέει το εξής: αν παίξεις αμυντικά σήμερα έχεις περισσότερες πιθανότητες να πάρεις κάτι από το αν παίξεις επιθετικά. Είναι δεκάδες ίσως εκατοντάδες τα δεδομένα και οι παράμετροι που αναλύονται. Και από ότι φάνηκε το συστηματάκι του Μεταξά, παρά το ότι είναι αποκρουστικό ποδοσφαιρικά, αποδίδει: Σήμερα η ομάδα έχασε το βαθμό στην τρίχα από την μαλακία του Λατινοαμερικάνου που δεν γνωρίζει τι σημαίνει θεωρία των πιθανοτήτων.

Λοιπόν ακούστε: Αν πάμε με αυτό το μπάτζετ, που είναι το μισό του Απόλλωνα ή κάνω λάθος;, με αυτή την ομάδα, με αυτές τις υποδομές που σε λίγο θα βαρύνουν λόγω καιρού πολύ, επιθετικά σε Νίκαια, Φόφη ακόμη και με το μισοτελειωμένο Απόλλωνα οι πιθανότητες γέρνουν στον άσσο (μάλλον συντριπτικά). Αν πάμε συντηρητικά γέρνουν προς το Χ ή και 2.

Η γκαντεμιά με Κόντε φαίνεται ότι ίσως χειροτέρεψε τις πιθανότητες.Αλλά και πάλι το πλάνο αυτό ήταν. Με τον Κόντε θα υπήρχε μόνο το κερασάκι στην τούρτα (βλέπε Τούμπα, που χώρις Κόντε θα ήταν Χ).

Από εκεί και πέρα εγώ θέλω ο Μεταξάς να καταλάβει κάτι: Ότι σε αυτή την ποδοσφαιρική εσχατιά της Ευρώπης που ήρθε, μπορεί να είμαστε πολύ πίσω σε υποδομές, σε ποδοσφαιρική ανάλυση κ.ο.κ. αλλά εδώ υπάρχει φοβερή πίεση για διάκριση και πάθος για τη νίκη σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη ακόμη όταν θα ξαναπαίξουμε. Δεν είναι πλέον προπονητής β ούτε βοηθός. Και αυτή την πίεση θα τη νιώσει και αυτός με ότι αυτό συνεπάγεται. Και έτσι πρέπει να είναι γιατί αλλιώς δεν γίνεσαι μεγάλος.

Για τον ΧΒ τα έχω ξαναπεί: Ο άνθρωπος με τις ικανότητες, την οικονομική του επιφάνεια και τις γνωριμίες που έχει θα μπορούσε να μας έχει ίσως και κάθε χρονιά Ευρώπη ίσως και παραπάνω από αυτό. Δεν θέλει όμως από ότι φαίνεται και δεν προσπαθεί για κάτι τέτοιο. Για αυτό και όλοι είμαστε σήμερα αλαφιασμένοι. Όχι με τον προπονητή πραγματικά ούτε με τον Περέα. Αλλά με αυτόν που δεν παρεμβαίνει στο παιχνίδι των πιθανοτήτων και δεν αλλάζει τις μεταβλητές.
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 24 Οκτ 2021 02:17 από Mpakoulieros »
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Κυρ 24 Οκτ 2021 02:33 »
Στα επόμενα 2 παιχνίδια θέλουμε 2 νίκες. Ας ψάξουν να βρουν στην ομάδα πως θα τις κάνουν. Όλοι μπαίνουν με το μαχαίρι στο στόμα και εμείς κυριλε. Αυτό πρέπει να αλλάξει.
....

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Κυρ 24 Οκτ 2021 12:10 »
Πρώτα απ' όλα μου άρεσε η παραπάνω ανάλυση του Mpakoulieros αν και δεν ξέρω αν συμφωνώ. Είναι όμως μια ενδιαφέρουσα άποψη και ίσως να έχει κάποια βάση.

Στα της ομάδας...
Ξεκινήσαμε με 2 σερί νίκες, 3 σερί ισοπαλίες και συνεχίζουμε με 2 σερί ήττες. Τουτέστιν η ομάδα στην ουσία πάει συνεχώς προς το χειρότερο. Αντίθετα χθες Αστέρας, Απόλλωνας και Ιωνικός πήραν τρίποντα σε δύσκολα παιχνίδια και ανέβηκαν βαθμολογικά και ψυχολογικά. Συνεπώς πρέπει να αρχίσουμε να σοβαρευόμαστε γιατί τα πράγματα αρχίζουν να αλλάζουν. Τουλάχιστο να αποφασίσουμε  ποιος θα εκτελει τα πέναλτι.

Στα του παιχνιδιού ...
εκει γύρω στο 80 γύρισα και ρώτησα πως λένε τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα γιατί νομίζω ότι η κάμερα δεν τον είχε δείξει ούτε ένα δευτερόλεπτο. Τα βάζουμε με τον Περέα  ... οκ δε διαφώνω η βλακεία να θέλει να εκτελέσει το πέναλτι ντε και καλά, ακύρωσε όλη την υπόλοιπη προσπάθειά του. Για μένα μέχρι τότε ήταν ο καλύτερος του παιχνιδιού, όχι τίποτε το ιδιαίτερο αλλά ο μόνος που είχε διασωθεί.

Εκείνος ο Μιλινσεάνου που βρισκόταν στο α' ημίχρονο αναρρωτήθηκε κανείς? ... την άγγιξε καθόλου τη μπάλα? ... ο Ντομίγκεζ??? υπήρχε η μπήκε αλλαγή στο 60???
Ο Περέα αναλαμβάνει τα πάντα και φυσικά όποιος θέλει να έχει συνεχώς την μπάλα στα πόδια εκτείθεται και πιο εύκολα. Για μένα πάντως αυτός ο παίχτης είναι μεγάλο κεφάλαιο αλλά θα πρέπει να δουλευτεί ατομικά για να αναδειχτεί, γιατί έχει χαρακτηριστικά που αγγίζουν το τέλειο και άλλα όμως που αγγίζουν το μηδέν. Κάποιος πρέπει να τον μάθει να σουτάρει και να σηκώνει το κεφάλι του να βλέπει. Γιατί αυτός είναι ικανός να περάσει όλη την αντίπαλη άμυνα και να βγει άουτ μαζί με την μπάλα. Είναι κρίμα παιχτης με τέτοια ταχύτητα, τεχνική και τρίπλα να πηγαίνει χαμένος.

Και αυτόν τον μικρό τον Μίνα ρε Μεταξα... δώστου λίγο χρόνο παραπάνω ... 10 λεπτά έπαιξε σε 2 παιχνίδια και έκανε 3 φάσεις για γκολ μόνος του ... τι άλλο θες να σου κάνει για να τον εμπιστευτείς?

Συνδεδεμένος ltz

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Κυρ 24 Οκτ 2021 13:16 »
Με την πρώτη κακή εμφάνιση, αρχίσαμε πάλι την καταστροφολογία. Σύνταυροι πήγα λίγο πίσω στο φόρουμ και είδα αρκετές από τις κριτικές του πρώτου τριμήνου πέρισυ. Πολλοί από εμάς έθαβαν τον Γιαννίκη και πολλούς παίκτες και προέβλεπαν τα χειρότερα για την ομάδα. Πράγματι δεν παίξαμε καλά χτες αλλά σκεφτείτε λίγο ευρύτερα. Το μπορούμε με έναν από τους μικρότερους προυπολογισμούς στο πρωτάθλημα; Ευρώπη, κύπελλο, την κούπα; Φυσικά τα θέλουμε όλα αυτά αλλά αντικειμενικά μπορούμε; Ούτε Μάντσεστερ και Μπάγιερν γίναμε επειδή νικήσαμε ΠΑΟΚ-ΠΑΟ ούτε πάτοι είμαστε επειδή χάσαμε από τον Απόλλωνα. Η ομάδα τώρα θέλει την στήριξή μας και αναφέρομαι κυρίως σε παίκτες και προπονητή. Εκείνο που προσωπικά δεν θέλω να βλέπω είναι η αδιαφορία και η βαρεμάρα. Αν ο παίκτης του 4 και του 5, είναι φιλότιμος, έχει κίνητρο και αν υπάρχει πνεύμα ομάδος και σωστή καθοδήγηση, τότε η ομάδα συνολικά θα αποδώσει παραπάνω. Σε ότι αφορά τον Μεταξά δεν πρέπει να κάνουμε ότι κάνουν άλλοι, δηλαδή αλλαγή προπονητή με τα πρώτα ζόρια. Εμείς δεν σχολιάζουμε ειρωνικά όσους προέδρους ομάδων αντιδρούν έτσι; Λίγη υπομονή δεν βλάπτει. Στα φιλικά κράζαμε την ομάδα για τα αποτελέσματα, μετά τις πρώτες νίκες την αποθεώναμε, τώρα πάλι στα τάρταρα. ΥΠΟΜΟΝΗ λοιπόν και ΣΤΗΡΙΞΗ στην ομάδα όπως και να έχει.
ΠΑΣ από το 1966. Παγουράς από πάντα.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Κυρ 24 Οκτ 2021 14:07 »
Κι όμως φέτος όλοι μας είδαμε το πως θα παίξει η ομάδα. Ένα στυλ ποδοσφαίρου με όλους τους παίκτες να αμυνονται. Το 2021 αυτό το στυλ εινια εκτός πραγματικότητας γιατί και ομάδες που δεν θα σου κάνουν φάση όπως χθες,  θα σου βάλουν το γκολ. Και μετά είδαμε ότι δυστυχώς δεν έχουμε επιλογές.
Και ξαναλέω. Η ομάδα στο παιχνίδι με τα φίδια ήταν όπως πρέπει. Τι έγινε και άλλαξε? Ακόμα και με τον γαύρο βγήκαν ευκαιρίες. Ειλικρινά χθες μου θύμισε μου κακή ομάδα β εθνικής.
Αλλαγή νοοτροπίας χθές από τον προπονητή. Οι επιλογές του δυστυχώς δεν κάνουν το κάτι παραπάνω.
Όπως ξαναείπα οι τρεις παίκτες του είναι κάτω του μηδενός. Επίσης βάζει τον Παντελακη σέντερ φορ? Και κάνε ροτεισον ρε άνθρωπε να πάρει και αυτός παιχνίδια στην θέση που παίζει.

Και κάτι τελευταίο. Την ομάδα την στηρίζουμε λέγοντας και τα στραβά, όχι χρυσώνντας το χάπι. Και επειδή περισυ ήταν χρόνια σταθμός,  δεν πρέπει να το χάσουμε φέτος.
....

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Κυρ 24 Οκτ 2021 14:54 »
Ότι ναι....να αλλάξει pc ο Μεταξάς.....αυτός της ΙΒΜ του 80 βγάζει μπουρμουτσαλα.....τα έχουμε πει. ..επιθετική ανάπτυξη απ' το παζάρι ......θα τους έκανε μάγκες ο Κοντε  αλλά.....

Για το Μίνα δεν ειμαι απόλυτος....μπορεί ένα παίχτη αν τον βάλεις από την αρχή να παίξει να μην παίξει καλά ...μπήκε 2 φορές που πιέζαμε...που τους είχανε κλείσει στην εστία τους.  Είναι μικρός κ δεν πρέπει να κάνει....αλλά πάλι απόλυτος δεν είμαι.....
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 24 Οκτ 2021 15:02 από thodoris »

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Κυρ 24 Οκτ 2021 15:07 »
Αυτη ειναι η μεγαλη απορια ολων
Γιατι ενω με τον οφη δειξαμε οτι μπορουμε, το σταματησαμε αποτομα?
Πολυ πιθανον να εχουν βαση τα λογια του μπακουλιερου σχετικα με την αντιμετωπιση των αγωνων

Αυτη τη στιγμη ειναι ΑΚΟΜΑ φοβισμενος ο Μεταξας ,γιατι δοκιμαζει κατι καινουριο και δεν θελει να αποτυχει
Τωρα το μαθαινει το πρωταθλημα μας
Οποτε σου λεει ας παω για το Χ εστω και με τον ουραγο και μετα βλεπουμε
Μολις καταλαβει οτι δεν εχει να χασει τιποτα και οτι αν συνεχισει φοβικα μπορει να απολυθει, θα αλλαξει το τροπαριο

Και γιατι θα αλλαξει το τροπαριο?
Γιατι πολυ πιθανο να ειναι σε θεση να το αλλαξει λογω της γερμανικης σχολης απο την οποια προερχεται
Αλλωστε το εδειξε οτι μπορει να παιξει και μπαλα

Παμε για την προκριση σε εδρα με κακιστη παραδοση και βλεπουμε σιγα σιγα

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #110 στις: Κυρ 24 Οκτ 2021 15:35 »
Δυστυχώς αυτή η αντιμετώπιση του χθεσινού αγώνα, η νοοτροπία πάω για το Χ πρώτα και βλέπω αντί να μπω να τους πιάσω από τον λαιμό, είναι που δεν άρεσε σε πολλούς! Πολλά μπορούμε να πούμε και να υποθέσουμε αλλά αυτό που είδαμε με τα μάτια μας χθες δεν αλλάζει! Επίσης πολύ προβλέψιμες οι αλλαγές και οι επιλογές της 11δας και η επιμονή σε παίχτες που φωνάζουν ότι ΔΕΝ πρέπει να πάρουμε την φανέλα βασικού σπίτι. αυτά μαθαίνουν στην Γερμανική σχολή.....?? Δεν μπορεί να μην τα βλέπει ο coach και να μην κάνει τίποτα απολύτως! Προηγούμενη αγωνιστική εκτός αποστολής ο Μινα!?? Μια ερώτηση ήθελα να κάνω. Χθες είχαμε παίχτη σαν τον Παμλιδη??? Δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε έστω τον Παμλιδη??? 🤔🤔

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Κυρ 24 Οκτ 2021 16:43 »
Συμφωνώ με όσα έχουν γράψει οι περισσότεροι αλλά υπάρχει κ κάτι ακόμα....αυτή η εμμονή του ότι ο Απόλλωνας (κ κάθε Απόλλωνας ή ομάδα από τη μέση της βαθμολογιας κ κάτω)είναι ντεφακτο ομάδα β Εθνικής,σε αντίθεση με μας ,μήπως να μας βάλει σε σκέψεις;...λέω μήπως....
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος Penultimo

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #112 στις: Κυρ 24 Οκτ 2021 17:13 »
Τεράστια έκπληξη μου έκανε εχθές η παρουσία του κόσμου. Μάλιστα ο κόσμος του Απόλλωνα τα έβαλε με τη διοίκηση όταν άρχισαν να φωνάζει ο κόσμος μας από τη θύρα 1Α... και όλη αυτή η ατμόσφαιρα και ο κόσμος χωρίς να υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για δικιά μας παρουσία. Μπράβο.
Στα του αγώνα, με αυτές τις αγωνιστικές συνθήκες δεν επιτρέπεται να αφήσεις τον αντίπαλο να προηγηθεί. Από εκεί και πέρα, δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω ούτε για τον Περέα ούτε για τον coach. Εχθές έγινε πολύ κακό παιχνίδι. Χαρακτηριστικά, φίλος ουδέτερος που είδε το ματς από κοντά είπε ότι μια ομάδα σου έβγαζε ότι μπορούσε να βγάλει φάση και αυτή ήταν ο ΠΑΣ. Τουλάχιστον για το πρώτο ημίχρονο. Ήρθε η άτυχη στιγμή και το φάγαμε.
ΔΕΝ γίνεται να μην έχει υπάρξει ανάλυση της σχέσης Κότσαρη-Περέα. Από τη μεριά πάντως του Απόλλωνα, θα είχε γίνει, γιατί ο Κότσαρης κάνει και ένα μικρό βηματάκι πριν πέσει, δείγμα του ότι ήξερε που βαράει ο Περέα. Εμείς δεν ξέρω τι ακιρβώς κάναμε, ειδικά από τη στιγμή που οι παίκτες ρωτούσαν τον πάγκο...

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Κυρ 24 Οκτ 2021 17:20 »
Καλά αυτό με το πέναλτι δεν το σχολιάζω.
....

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Κυρ 24 Οκτ 2021 20:29 »
Τεράστια έκπληξη μου έκανε εχθές η παρουσία του κόσμου. Μάλιστα ο κόσμος του Απόλλωνα τα έβαλε με τη διοίκηση όταν άρχισαν να φωνάζει ο κόσμος μας από τη θύρα 1Α... και όλη αυτή η ατμόσφαιρα και ο κόσμος χωρίς να υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για δικιά μας παρουσία. Μπράβο.
Στα του αγώνα, με αυτές τις αγωνιστικές συνθήκες δεν επιτρέπεται να αφήσεις τον αντίπαλο να προηγηθεί. Από εκεί και πέρα, δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω ούτε για τον Περέα ούτε για τον coach. Εχθές έγινε πολύ κακό παιχνίδι. Χαρακτηριστικά, φίλος ουδέτερος που είδε το ματς από κοντά είπε ότι μια ομάδα σου έβγαζε ότι μπορούσε να βγάλει φάση και αυτή ήταν ο ΠΑΣ. Τουλάχιστον για το πρώτο ημίχρονο. Ήρθε η άτυχη στιγμή και το φάγαμε.
ΔΕΝ γίνεται να μην έχει υπάρξει ανάλυση της σχέσης Κότσαρη-Περέα. Από τη μεριά πάντως του Απόλλωνα, θα είχε γίνει, γιατί ο Κότσαρης κάνει και ένα μικρό βηματάκι πριν πέσει, δείγμα του ότι ήξερε που βαράει ο Περέα. Εμείς δεν ξέρω τι ακιρβώς κάναμε, ειδικά από τη στιγμή που οι παίκτες ρωτούσαν τον πάγκο...
με κάθε σεβασμό,(δεν γνωριζόμαστε ούτε προηγούμενα έχουμε), να σε ρωτήσω πόσο χρονών είσαι;.... απλά γιατί αν αυτή η παρουσία του κόσμου του ΠΑΣ στη Ριζούπολη είναι άξια λόγου,τότε δεν έχεις ζήσει τίποτα,κ μάλιστα σε εποχές που δεν είχαμε κ καμιά εντυπωσιακή ομάδα (εννοώ ότι δεν αναφέρομαι στα 70's κ τους Αργεντινούς).... μια μιζέρια είναι η ομάδα, τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο κ επιλογές,όσο κ σε αυτό του κόσμου που έχει μείνει να την ακολουθεί....το τι πρέπει να αλλάξει, ξεκινάει με τη λέξη , πολλά....
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Κυρ 24 Οκτ 2021 20:56 »
Νίκη...Τίποτε άλλο..Ας τους περιμένουμε στο 1ο, και να βαρέσουμε στο 2ο..Η και το ανάποδο..Βάζεις γκόλ στο 1ο και τους περιμένεις στο 2ο, για να βάλεις και άλλο.

εμείς δεν πάμε να τους μαζέψουμε αλλά για να πάρουμε κανά βαθμό,βαθμούς.Το γνωστό κλασικό βαθμό-βαθμούς (μπορείτε να νιώσετε και λίγο γέροι μερικοί).
Διαφορετικό ματς από το προηγούμενο.Ο Απόλλωνας δεν ξεκίνησε καλά και με 2 βαθμούς είναι με την πλάτη στον τοίχο.Εμείς είμαστε πιο άνετοι αλλά ας παραμείνουμε άνετοι.Όπως ανέφερα και παραπάνω μερικοί μπορούν να νιώσουν πιο γέροι και δεν είμαστε για πολλές συγκινήσεις.
Προιστορία με Απόλλων Σμύρνης by PAS.gr

Οχι βαθμό-βαθμούς. Μόνο νίκη. Βαθμούς θέλουμε και μάλιστα 3. Μείναμε πολύ πίσω....
Επίσης δε θέλω να δω την ομάδα να περιμένει, ούτε στο Α ούτε στο Β ημίχρονο. Όχι άλλα πεταμένα ημίχρονα......
Πάμε τους πατάμε και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο και επιστρέφουμε ικανοποιημένοι.

Παμε σημερα σε ενα δυακολο παιχνιδι που ειναι τελικος για τους αλλους αν δεν το παρουν επεσαν μετα εχουν Παοκ και Αεκ αν θυμαμαι οποτε θελουν μονο νικη δεδομενου του γεγονοτος οτι δεν σκοραρουμε ευκολα η ισοπαλια σημερα ειναι καλη για εμας γιατι τους κραταμε σε αποσταση.Σαν ομαδα εχουμε καλυτερο συνολο ατομικα ομως και κυριως στην θεση της επιθεσης εχουμε ενα σεντερ φορ τον Μιλι και τον μικρο Μινα και αυτοι εχουν Παμλιδη Ιωαννιδη Νταουτα και εναν καλο τυνησιο δεν θυμαμαι το ονομα.Τακτικα δεν νομιζω να δουμε κατι αλλο απο αμυνα μαζικη και οποτε εχουμε ευκαρια να βγαλουμε αντεπιθεσεις ετσι παιζει ο νεος κοουτς το ιδανικο σεναριο ειναι να κρατησουμε το μηδεν πισω μεχρι το εξηντα και επειδη αυτοι θελουν μονο νικη να ανοιχτουν και να βαλουμε μια αντεπιθεση 0-1 και τελος.Αν προηγηθει ο Απολλων δτσκολο ακομα και το χ.

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τη λογική σύνταυρων όπως ο apnea73 και ο ahpas. Τι ακριβώς πετυχαίνεις άμα κάτσεις και περιμένεις την οποιαδήποτε ομάδα, τον Απόλλωνα στη συγκεκριμένη περίπτωση, στο πρώτο ημίχρονο ή μέχρι το 60 (το 70, το 80 κλπ...);
Αντι να παίξεις τη μπάλα σου για να σκοράρεις, γίνεται η στραβή ως συνήθως και μετά τρέχεις.....
Ήταν αυτό που δεν ήθελα να δω και το είχα επισημάνει:
ΟΧΙ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΗΜΙΧΡΟΝΑ....

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #116 στις: Κυρ 24 Οκτ 2021 21:15 »
Το ματς αυτό τελείωσε, ανήκει πλέον στο παρελθόν και μετά τα σημερινά αποτελέσματα είμαστε ακόμη στην 6η θέση. Έχουμε 2 εντός έδρας ματς στις επόμενες 2 αγωνιστικές. Θέλω να δω αντίδραση από όλους και ειδικά από τον Μεταξά, μετά την χθεσινή ψυχρολουσία και απογοήτευση! Τώρα θα φανεί ο Μεταξάς αν έχει τα άντερα ή αν είναι ένας νέος Πετρακης....

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Κυρ 24 Οκτ 2021 21:35 »
Μπήκα τώρα να γράψω στο φόρουμ, γιατί ήμουν πολύ εκνευρισμένος και θα έβριζα. Πίστευα ότι όλοι οι σύνταυροι θα ήταν πιο ήρεμοι από μένα αλλά είδα ότι αυτή η ήττα πείραξε πολλούς και τα έχωσαν κανονικά. Θα συνεχίσω λίγο και εγώ.
Κανένας Περέα δε φταίει για το αποτελεσμα. Ίσα ίσα ο Περέα είναι ο πιο μαχητικός μας παίκτης σχεδόν σε όλα τα ματς. Αν δεν είχαμε και αυτόν να ανακατευει τους αντίπαλους αμυντικούς, μπροστά δε θα βλέπαμε τίποτε.....όμως η επιλογή να χτυπήσει το πέναλτι ήταν λάθος. Κι εγώ πίστευα όπως και οι περισσότεροι ότι θα το χάσει.
Ελπίζω κύριε Μεταξά μετά από αυτή την πούτσα που έφαγες να αλλάξεις τη γαμημένη νοοτροπία σου.
Μας έχεις σπάσει τα αρχ@##$ με τον Γιαν-χέσα Σνάιντααααρ και τρώνε πάγκο αξιόλογοι παίκτες και τα πιτσιρίκια μας.
Είδα τις δηλώσεις σου ότι εμπιστεύεσαι τους παίκτες ανάλογα με το τι βγάζουν στην προπόνηση, δηλαδή θέλεις να μας πείσεις ότι ο Γιαν-χέσας είναι ο καλύτερος στις προπονήσεις, αλλά παθαίνει μπακ άουτ στα ματς;
Με ποια λογική έχει πάρει τη φανέλα του βασικού στο σπίτι, όταν σε ολα τα ματς, είναι ο χειρότερος παίκτης της ομάδας;
Γιατί κάνεις αλλαγή τον Μίλι και βαζεις Τριάδη; Θα δυναμώσεις έτσι την επίθεση; Τι έχεις δει που δεν έχουμε δει όλοι οι υπόλοιποι;
Γιατί τρώνε πάγκο ο Παντελάκης, ο Μπρένερ, ο Λώλης, ο Λιάσος ή ο Μίνα που τον έχεις βάλει 2 δεκάλεπτα και είναι ο μόνος που σου εχει βγάλει επικίνδυνες φάσεις στον ελάχιστο χρόνο που τον έχεις χρησιμοποιήσει; Δεν πρέπει αυτοί να παίξουν περισσότερο;
Σε θεωρώ τον μοναδικό υπεύθυνο αυτής της ήττας. Ο άσχετος ο Φέστα σου πήρε τα σώβρακα, τον έκανες προπονητή, που σε όλο το ματς καιγόταν ο κώλος του και δεν ήξερε που του πήγαιναν τα 4, γιατί αν έχανε θα είχε απολυθεί.
Όχι μόνο ανέστησες τον πεθαμενο, αλλά μας γάμησαν κιόλας. Το πτώμα μιας ομάδας που λέγεται Απόλλωνας κατάφερε να πάρει τρεις πόντους γιατί με την ηλίθια νοοτροπία σου πήγες να πάρεις το Χ. Λες και θα ήταν καμιά σοβαρή επιτυχία ο πόντος απέναντι στο έκτρωμα του Απόλλωνα.....ούτε για τη Β εθνική δεν είναι ο Απόλλωνας, με παπούδια να παίζουν βασικοί και κατάφερες να χάσεις....γιατί περί κατορθώματος πρόκειται η χτεσινή άθλια εμφάνιση και η ήττα.
Κανόνισε να αλλάξεις τροπάριο...... γιατί νέος Πετράκης δεν αντέχεται....

« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 24 Οκτ 2021 21:39 από pextempalla »

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Δευ 25 Οκτ 2021 10:37 »
Πραγματικά, δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά (ή να υπήρξε άλλη τέτοια περίπτωση) που σε ήττα μας, το κυρίαρχο συναίσθημα να μην είναι η στενοχώρια αλλά ο ΘΥΜΟΣ. Εσκασα, μου γάμησε το Σαββατοκύριακο, δεν έχω καταφέρει να κοιμηθώ δύο νύχτες από τα νεύρα.
Δεν είδα ούτε το θρίαμβο της Λιβερπουλάρας, γιατί απέφυγα να ανοίξω τηλεόραση, μη τυχόν και πέσω σε αθλητικά και "τακιμιάσω" με το έμφραγμα - στα 55 σου δεν παίζεις με αυτά...
Ακόμη έτσι νιώθω, γαμώ την τρέλα μου... Πνίγομαι...
Το "γάμησε και ψόφησε". Ποιός; Μα ποιος άλλος;;; Ο κόουτς.
Ο διασυρμός του Σαββάτου και το "γλέντι" του Ιωαννίδη και των λοιπών (χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τον αντίπαλο - δεν το κάνω ποτέ, άλλωστε αυτός τη δουλειά του κάνει) έχει ονοματεπώνυμο. Αυτός που "μερίμνησε" να μπει το παλούκι στον κώλο μας έχει ονοματεπώνυμο: ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ.
Αν του έχουμε πιστώσει θετικά αποτελέσματα, δεν γίνεται να μην του χρεώνουμε και τις αποτυχίες, γιατί περί ΑΠΟΤΥΧΊΑΣ μιλάμε, όσον αφορά το συγκεκριμένο παιγνίδι.
Δεν είναι μία, δύο, τρεις, πέντε, δέκα οι μαλακίες που έκανε... Όλες του οι κινήσεις οδηγούσαν σε μαλακία ή μαλακία... >:( >:( >:(
Αν κάτσω να τις γράψω μια μια, θα χρειαστώ τρεις σελίδες στο φόρουμ.
Ενδεικτικά και μόνο θα αναφερθώ στην πρώτη αλλαγή που εκανε, αυτή του Μιλι. Οκ, δεν ήταν καλός, αλλά γαμώτο ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΣΩΣΤΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ τη μπάλα. Και δεν την πήρε, γιατί δεν έφτανε σε αυτόν, γιατί οι δύο ακραίοι από τους τέσσερις μέσους σου ΕΛΕΙΠΑΝ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. Δεν λέω ότι οι γερμανοί είναι κακοί παίκτες ή ότι δεν προσφέρουν, λέω ότι προχθές είχαν ξεμείνει σε κάποια μπυραρία της Βαυαρίας, και πάντως στο γήπεδο δεν ήταν. Βγάλε ρε άνθρωπε πρώτα αυτούς, άλλαξε τους ακραίους σου και αν και τότε δεν δεις χαίρι, άλλαξε και το Μίλι. Και άλλαξε τον με ποιόν;;; Τον Τριάδη;;; Δεν μου φταίει το παιδί, αλλά ΕΣΥ, κόουτς. Τι ακριβώς μπήκε να παίξει, κανείς δεν κατάλαβε... Ξεκίνησε σαν σέντερ φορ (τελευταία φορά πρέπει να είχε παίξει εκεί στο σαλόνι του, στο play station), κινήθηκε μετά λίγο πιο πίσω στον άξονα, βγήκε και λίγο στα πλάγια, τελικά περιφερόταν ασκόπως...
Προχθές έλεγα ότι, από όλη την ομάδα μας, οι μόνοι κεφαλοσφαιριστές μας είναι οι Κάργας και Εραμούσπε, άντε και ο Πεερσμαν, αναφέροντας και τη σχετική αδυναμία του Ντομίγκεθ στα στημένα ψηλά - αν δείτε όλα τα παιγνίδια, παίζει να έχω πάρει περισσότερες κεφαλιές εγώ. Και έρχεται το γαμημένο το κόρνερ και έχεις στην άμυνα χώρου, τον Ντομίγκεθ στο κέντρο της μικρής περιοχής και τον Πεερσμαν στη γραμμή στο τέρμα;;; ΕΓΚΛΗΜΑΑΑΑΑΑΑΑ....
Αμ στο πέναλτι;;; Που είχαν πάει κόουτς οι αρχές και το πλάνο;;; Στη Ριζούπολη πάντως δεν βρέθηκαν. Είναι δυνατό να μην ξέρουν οι παίκτες από πριν ποιος χτυπάει τα πέναλτι, σε περίπτωση απουσίας του Εραμούσπε;;; Άλλη τρελή αλλαγή, προκειμένου να παίξεις στην άμυνα με τρεις και να κάνεις φορ τον Παντελάκη :( :( :(
Δεν υπάρχει δικαιολογία, τους είπες, μου είπαν, δεν κατάλαβαν και λοιπές μαλακίες...
Αν δεν σε άκουσαν, ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, και ας φας και κάρτα, διακόπτεις ότι συμβαίνει και ορίζεις εσύ τον εκτελεστή... όλα τα άλλα είναι, "να `χαμε να λέγαμε"... Στο 90φεύγα, δεν αφήνεις το πέναλτι σε ένα παιδί που σε όλες, μα όλες τις τελικές του φάσεις ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ (!!!) - ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΌ ΔΕΔΟΜΈΝΟ!!! Οκ, είναι μαχητής, φιλότιμος, χρησιμότατος, αλλά Basta ρε άνθρωπε... Καταλαβαίνω ότι θέλει ένα γκολ να ξεμπουκώσει, αλλά μετά το Σαββατιάτικο, τι πιστεύεις ότι η αυτοπεποίθησή του χτίστηκε ή γκρεμίστηκε ακόμη περισσότερο;;;; Και ποιος φταίει;;; ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΕΚΤΕΘΗΚΕ!!!
Ειλικρινά είναι τόσα πολλά, που καλό είναι να σταματήσω εδώ - καλά για τη προπονητική συμπεριφορά και το παρκάρισμα ποδοσφαιριστών στον πάγκο του ΟΑΕΔ, ας μη μιλήσω... Ο Παντελάκης ας πούμε, που έχεις αναγνωρίσει και το ζήλο και τη νοοτροπία του ::) ::) ::), γιατί να θελήσει να ανανεώσει το συμβόλαιό του στην ομάδα;;;
Δεν ξέρω πως να το "καταπιώ" το Σαββατιάτικο...
ΥΓ. Δεν γνωρίζω καθόλου το περιεχόμενο της δικογραφίας από την καταγγελία του "ρετιρέ στο υπόγειο". Αν, ΛΕΩ ΑΝ, έχει βάση - καλά για τις ευθύνες του πολυχρονεμένου θα ανοίξουμε άλλο κεφάλαιο - με δεδομένο ότι η πιθανή τιμωρία αρχίζει από το -5, ακόμη και να πάρουμε ως δεδομένο ότι θα είναι αυτή (-5) και όχι παραπάνω, σ` αυτή την περίπτωση ΕΣΥ, ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΠΑΠΑΡΙΕΣ, "ΦΡΟΝΤΙΣΕΣ" να μην πάρουμε τρία βαθμουλάκια που θα δεις πόσο θα στοιχίσουν στο κυνήγι της σωτηρίας.
ΥΓ2. Κανόνισε μόνο να αποκλειστούμε από την ομάδα του "σημαδεμένου". >:( >:( >:(
ΥΓ3. Άλλαξε βιολί και τροπάριο. Δεν μπορεί να μην έχεις παρατηρήσει ότι, αγωνιστικά, όλοι οι παίκτες έχουν καθοδική πορεία και κανένας ανοδική!!! Δεν γίνεται όλοι να προσπαθούν, να δίνουν ότι έχουν, και να μην ξεχωρίζει κανείς, ένα ίσιωμα που δείχνει να φθίνει... 
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 25 Οκτ 2021 10:42 από μπαμΠΑΣ »

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Δευ 25 Οκτ 2021 11:46 »
Λίγο ψύχραιμα γιατί βλέπω πολλούς προπονητές εδώ μέσα.

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι: Ο Μεταξάς, όπως και ο Γιαννίκης είναι Γερμανοί, εννοώ το mentality, δεν είναι νοτιοευρωπαίοι. Τι σημαίνει αυτό; Ότι έχει πλάνο που μάλλον αγνοείτε όσοι κρίνετε από ένα παιχνίδι,από 7 αγωνιστικές ή από ένα γύρο. Οι Γερμανοί παιδιά δεν αλλάζουν εύκολα. Και έχουν λόγο που δεν αλλάζουν. Κάποιον λόγο που εσείς αγνοείτε. Κάποιο σύστημα που εσείς αγνοείτε. Κάποια πράγματα που έχουν αναλύσει στο μυαλό τος και μετά σε υπολογιστή, ίσως με τη βοήθεια προγραμμάτων που χρησιμοποιούν ακόμη και στοιχεία τεχνητής νοημοσύνης που λέει το εξής: αν παίξεις αμυντικά σήμερα έχεις περισσότερες πιθανότητες να πάρεις κάτι από το αν παίξεις επιθετικά. Είναι δεκάδες ίσως εκατοντάδες τα δεδομένα και οι παράμετροι που αναλύονται. Και από ότι φάνηκε το συστηματάκι του Μεταξά, παρά το ότι είναι αποκρουστικό ποδοσφαιρικά, αποδίδει: Σήμερα η ομάδα έχασε το βαθμό στην τρίχα από την μαλακία του Λατινοαμερικάνου που δεν γνωρίζει τι σημαίνει θεωρία των πιθανοτήτων.

Λοιπόν ακούστε: Αν πάμε με αυτό το μπάτζετ, που είναι το μισό του Απόλλωνα ή κάνω λάθος;, με αυτή την ομάδα, με αυτές τις υποδομές που σε λίγο θα βαρύνουν λόγω καιρού πολύ, επιθετικά σε Νίκαια, Φόφη ακόμη και με το μισοτελειωμένο Απόλλωνα οι πιθανότητες γέρνουν στον άσσο (μάλλον συντριπτικά). Αν πάμε συντηρητικά γέρνουν προς το Χ ή και 2.

Mpakoulieros, μάλλον είσαι πιο ψύχραιμος από κάποιους άλλους. Εγώ πάντως δεν είμαι.
Όντως προπονητές της κερκίδας λίγο πολύ είμαστε όλοι, θα πούμε και τη μαλακία μας, αλλά δε γίνεται ρε φίλε κάτι που το βλέπουμε όλοι να μη το βλέπει ο Μεταξάς. Οκ, είναι η δουλειά του και ξέρει καλύτερα. Όμως μου διασφαλίζεις εσύ ότι έχει αλάθητο σε όλες του τις αποφάσεις; Αλάθητο δεν έχει ούτε ο Πάπας.
Πιστεύεις ότι στο θέμα Σνάιντερ έχει δίκιο που επιμένει στη χρησιμοποίησή του;
Πιστεύεις ότι με τον τρόπο (στον χρόνο και στα πρόσωπα) που έκανε τις αλλαγές, μπορούσε να γυρίσει το παιχνίδι;
Πολύ σωστά αναφέρει ο μπαμπάς ότι τις αλλαγές έπρεπε να τις ξεκινήσει από Σνάιντερ και Γκαρντάφσκι. Δεν υπάρχει καμία προπονητική λογική να βγάλεις το Μίλι και να βάλεις Τριάδη.
Πιστεύεις ότι έχει πλάνο και σύστημα το οποίο το αναλύει με τη βοήθεια Η/Υ και η ομάδα παίζει τέτοια μπάλα; Αν όντως το κάνει αυτό και εμείς το αγνοούμε να του προτείνω να κάνει αναβάθμιση το πρόγραμμα, γιατί μάλλον το software είναι παλιό...........
Πιστεύεις ότι το σύστημα του Μεταξά αποδίδει; Επειδή πήρε τα τρίποντα με ΠΑΟΚ και ΠΑΟ, πρέπει να επαναπαυτούμε; Τόσους πόντους χάσαμε μετά με Ιωνικό, ΟΦΗ και Ατρόμητο.
Τι σημαίνει ότι έχουμε το μισό μπάτζετ από Απόλλωνα και άλλες ομάδες; Ότι αν παίξουμε επιθετικά θα χάσουμε; Από που προκύπτει αυτό;
Και στο τέλος ρε φίλε δε γουστάρω να βλέπω αποκρουστικό ποδόσφαιρο για να πάρω ένα βαθμό από τον Απόλλωνα που παίζει ο Λισγάρας 35 χρονών, ο Ντάνι Άλβες 39 και λοιπά παπούδια.
Παίξε μπάλα και ας χάσεις.....να σου πούμε και μπράβο για την προσπάθεια.

« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 25 Οκτ 2021 11:52 από pextempalla »

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #120 στις: Δευ 25 Οκτ 2021 11:53 »
Θα καεί ο εγκέφαλός μας με αυτά που βλέπουμε

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: Δευ 25 Οκτ 2021 19:52 »
Εάν το έβαζε ο Περέα;

Ο Αντώνης Τσιράκης γράφει για τις χτυπητές αδυναμίες που βγάζει στο δημιουργικό κομμάτι ο ΠΑΣ Γιάννινα και δεν πρέπει να κουκουλωθούν από ένα χαμένο πέναλτι

Πόσοι περίμεναν να δουν κάτι διαφορετικό στη Ριζούπολη; Ο Απόλλων Σμύρνης του Τζανλούκα Φέστα και ο φετινός ΠΑΣ Γιάννινα είναι ομάδες που κυνηγούν το μισό μηδέν. Όποιος θα το έβαζε, θα κέρδιζε κιόλας. Το έκαναν οι γηπεδούχοι από μία στατική φάση και πήραν το ματς.

Το θέμα είναι τι έκανε ο ΠΑΣ Γιάννινα σε όλο το 90λεπτο μέχρι το χαμένο πέναλτι του Περέα. Το πλάνο για μία ακόμη φορά φάνηκε να είναι το «κρατάμε πίσω και μπροστά κάτι θα γίνει». Κόντρα στους μεγάλους είναι λογικό να παίζεις έτσι. Γι’ αυτό και ο ΠΑΣ Γιάννινα με ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό κέρδισε τόσο βαθμούς όσο και τις εντυπώσεις. Αυτά τα παιχνίδια του πάνε γιατί αφενός βρίσκει χώρους και αφετέρου η πολύ καλή αμυντική λειτουργία του συνήθως γίνεται αισθητή.

Ωστόσο, στα παιχνίδια που ο ΠΑΣ Γιάννινα έπρεπε να δημιουργήσει, τι έχει κάνει; Στη Νίκαια είδαμε το απόλυτο τίποτα. Μία φάση καλή φάση είχε και αυτή από στημένο. Κόντρα στον Ατρόμητο, τη χειρότερη βάσει βαθμολογίας ομάδας της Super League 1 έως τώρα, πέταξε ένα ημίχρονο. Είχε 2-3 καλές στιγμές στο δεύτερο και η ισοφάριση ήρθε στο φινάλε. Με τον ΟΦΗ ήταν το μοναδικό ματς που οι Ηπειρώτες θύμισαν κάτι από πέρυσι. Με διαφορά το καλύτερό τους παιχνίδι δημιουργικά. Μόνο που φαντάζει εξαίρεση στον κανόνα, αφού και στη Ριζούπολη είδαμε μία ομάδα που πήγε έτοιμη για ένα ματς ίδιο με αυτό επί του Ιωνικού.

Μία ευκαιρία, αυτή στο 85′ από τον Μίνα, και μετά το πέναλτι-δώρο του Μπαξεβανίδη. Το ανησυχητικό είναι πως ο Ηρακλής Μεταξάς το είδε αλλιώς. Στις δηλώσεις του υποστήριξε πως η ομάδα του είχε φάσεις φέρνοντας ως παραδείγματα κάτι σουτ από πολύ μακριά και μία διείσδυση του Περέα. Από εκεί καταλαβαίνει κανείς πόσο έχει πέσει ο πήχης στο επιθετικό κομμάτι.

Η τέταρτη χειρότερη επίθεση είναι προς το παρόν ο ΠΑΣ Γιάννινα. Από τα πέντε γκολ του το ένα ήταν δώρο του Ζίβκοβιτς, το άλλο πέναλτι, ενώ δύο μπήκαν με δύο σουτ εκτός περιοχής. Μοναδικό τέρμα που επιτεύχθηκε μετά από συνεργασία ήταν αυτό στο Περιστέρι. Εάν ο Περέα ευστοχούσε στο πέναλτι με τον Απόλλωνα Σμύρνης, οι περισσότεροι θα έλεγαν ότι η ομάδα έβγαλε αντίδραση, αρνείται να χάσει και άλλα παρεμφερή. Μόνο που το πρόβλημα ήταν και παραμένει ένα και δεν έχει να κάνει με το πέναλτι του Κολομβιανού.

Ο φετινός ΠΑΣ Γιάννινα δεν δημιουργεί, δεν βγάζει συνεργασίες, έχει έναν προπονητή που στήνει την ομάδα του σε όλα τα ματς με πρώτο στόχο τη διατήρηση του μηδέν στην άμυνα και σημαντικό έλλειμα στη δημιουργία. Ναι, ο Κόντε λείπει πολύ, αλλά και να έπαιζε, ποιοι θα τον τροφοδοτούσαν; Η προσωπική ενέργεια και η φαντασία είναι δύο στοιχεία που αγνοούνται με ελάχιστες εξαιρέσεις.

https://www.sportime.gr/bloggers/antonis-tsirakis/pas-giannina-ean-to-evaze-o-perea/