Αποστολέας Θέμα: ΑΕΛ-ΠΑΣ Γιάννινα 5η φάση κυπέλλου  (Αναγνώστηκε 5703 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
Απ: ΑΕΛ-ΠΑΣ Γιάννινα 5η φάση κυπέλλου
« Απάντηση #100 στις: Τρι 26 Οκτ 2021 20:10 »
Υπομονή και πίστη.

Η Ομάδα είναι καινούρια. Τα άσχημα είναι άλλα. Μια χρονιά θα κάνουμε και χωρίς κύπελο  :pashat:
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Τρι 26 Οκτ 2021 20:15 »
Μετα την απωλεια του κυπελου πλεον ειναι μονοδρομος η κατακτηση του πρωταθληματος.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Τρι 26 Οκτ 2021 20:17 »
Υπομονή και πίστη.

Η Ομάδα είναι καινούρια. Τα άσχημα είναι άλλα. Μια χρονιά θα κάνουμε και χωρίς κύπελο  :pashat:
Άμυνα και κέντρο είμαστε σχεδόν ίδια με περισυ. Αυτοματισμους μηδέν πλάνο μηδέν παιξαμε τον μισό πρώτο γύρο και έχουμε αποκλειστεί από το κύπελο. Υπομονή γιατί? Έτσι λέγαμε και με Πετρακη και πέσαμε.
....

Αποσυνδεδεμένος mpampis_mp

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Τρι 26 Οκτ 2021 20:18 »
Η ομάδα τραγική, χωρίς πάθος και χωρίς καμία βοήθεια από τον πάγκο. ανεξήγητη είσοδος τριαδη και σσναιντα στο ματς. Δεν έχουν κάνει πάνω από 1.5 σωστή ενέργεια. Θέλεις να γυρίσεις το ματς και βγάζεις τα δύο φορ σου...ακατανόητα πράγματα. Όσο για τον διαιτητή είναι και διεθνής τρομάρα του...έχεις χάσει τα χαφ και δεν βγάζει τον μέτριο προς κακό Σιόντη και να βάλει τον λιασο. Ο μπρενερ είναι ακόμη στην ομάδα?

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Τρι 26 Οκτ 2021 20:22 »
Ο πρόεδρος κατάφερε και χάλασε μία πολύ ωραία ομάδα γτ δε θέλει να πληρώνει βεβαίως.
Πόσες φορές θα πετύχεις λαβράκια; Ειδικά όταν αλλάζεις όλη την ομάδα απο τη μέση και μπροστά.
Δεν ξέρω με ποιον παίχτη περιμένουμε να δημιουργήσουμε.
Τόσους άμπαλους δεν πρέπει να είχαμε ποτε ξανά μαζί.

Στην παράταση στο κέντρο έπαιζαν απο αριστερά προς τα δεξιά σνάιντερ-λιάσος-τριάδης-μορέιρα. Όλοι ξεκούραστοι.
Δεν ακούμπησαν μπάλα και κοιταζαν τους αντιπάλους να κάνουν πασούλες και κάθετες.
Οι αντίπαλοι δε, είναι παίχτες β εθνικής, χωρίς ούτε ένα επίσημο αγώνα και έπαιζαν παράταση.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ!!!!!!!

Όταν οι καλύτεροι εκτελεστές σου στα πέναλτι και αυτοί που διαλέγεις είναι το αριστερό μπακ τα δύο στόπερ και το δεξί μπακ τα λόγια είναι περιττά

Δε θυμάμαι ξανα τόση απογοήτευση απο την ομάδα

υγ Μας παραπλάνησαν τα 2 αποτελέσματα με παοκ παο. Απλά είμαστε πολύ καλοί στο να καταστρέφουμε. Αν βάλουμε κι ένα κατα τύχη έχει καλώς

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Τρι 26 Οκτ 2021 20:23 »
Παράθεση
Eδω δεν εφυγε ο πετρακης οταν παιζαμε αποκρουστικο αγγλικο ποδοσφαιρο δεκαετιας 70 με γιομες 

Δε θέλω να σε τρομάξω αλλά έτσι παίζεις και φέτος. Πήγαιναν οι γιομες σήμερα βροχή. Αυτοματισμοί πουθενά, κάθετες ούτε καν, τρίγωνα άγνωστα...

Προπονητής που παίζει άμυνα με ομάδα Β εθνικής δεν επιτρέπεται να είναι στον ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Τρι 26 Οκτ 2021 20:26 »
Δεν βρίσκω ούτε μισό θετικό σήμερα.Διαιτησία ούτε στο τοπικό.Ομάδα μαύρο χάλι.Ανύπαρκτη.Ο προπονητής στις δηλώσεις λέει πως θα έπρεπε να παίζουμε αλλά απορώ αν κάνει κάτι ουσιαστικό για να παίξουμε έτσι στους αγώνες.Χαμογελάς και όλας.Είσαι σοβαρός ανθρωπέ μου;Έπαιζες με μια ομάδα με 2 παιχνίδια κυπέλλου στα πόδια και έχασες;Ποιο είναι το σχέδιο παιχνιδιού του ΠΑΣ;Να φτάσει η μπάλα στον Κόντε και οι υπόλοιποι μαζί με τον κόσμο να σταυροκοπιούνται να το βάλει γκολ;Αυτό ήταν το σχέδιο;Μέτριο ήταν και το ρόστερ πέρυσι.Όμως κάτι βλέπαμε.Φέτος τι;Ούτε από τα πέναλτι δεν τα βάζουμε.4 αμυντικοί βάρεσαν πέναλτι.Ούτε ένας επιθετικός.Σάλιακας,Κάργας,Παντελάκης,Πίρσμαν.Στα πέναλτι.Έπαιξες επιθετικά 10 λεπτά για να κάνεις το 1-1 και μετά κοιμήθηκες για να πας στα πέναλτι;Είσαι σοβαρός ανθρωπέ μου;Τι σκατά τους λες στα αποδυτήρια,στην προπόνηση,από τον πάγκο;Τι ακριβώς;

Όσο για τον Χβ το είδαμε και αυτό.Χαλόουιν και ντύθηκε Αλέκος.Έβγαλε ανακοίνωση κατά την διάρκεια του αγώνα.Το είδαμε και αυτό από τον ΠΑΣ.Δεν έχει ξαναγίνει.Φέρε 2-3 παίχτες τον χειμώνα γιατί χιούστον έχουμε πρόβλημα.Στο 100 βγάλαμε μια σωστή φάση.Στο 100;;;Είμαστε σοβαροί;Ομάδα Α εθνικής;Δεν είπαμε να παίξεις τίκι τάκα ή κάτι άλλο.Τα βασικά να κάνεις σαν ομάδα.Τα απολύτως βασικά και απαραίτητα.Ούτε αυτά δεν γίνονται.

Ντροπή.

Συνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Τρι 26 Οκτ 2021 20:31 »
Eδω δεν εφυγε ο πετρακης οταν παιζαμε αποκρουστικο αγγλικο ποδοσφαιρο δεκαετιας 70 με γιομες και χασαμε την κατηγορια
Γιατι να φυγει ο μεταξας?
Δεν προκειται να πεσουμε φετος
Το εχουμε μαθει το εργο τοσα χρονια

:pas: :pashat: :joker:

Απο που προκυπτει οτι δεν πεφτουμε συντροφε ;

Αποσυνδεδεμένος PetrosMount

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Τρι 26 Οκτ 2021 20:35 »
Οταν δεν έχεις διάθεση να αγοράσεις γίνεσαι ψαράς.Και άντε σου κατσε μια φορά το λαυράκι και εκεί που είχες την ευκαιρία σου να κάνεις κάτι καλό το άφησες να φύγει για να ξαναβγάλεις και άλλο(βλέπεις νόμισε πως κάθε μέρα είναι Κυριακή).Και μια φορά που βαλες το χέρι στην τσέπη για να φέρεις τον Κόντε σου γύρισε την πλάτη και η τύχη.Με τα ψέματα δεν γίνονται οι ομάδες.Και σαν μην φτάνει και αυτό μας πηδάνε μια ζωη και οι διαιτητές ρε φίλε ,τι να πω.Είμαι πολύ απογοητευμένος αυτή την στιγμή αλλά έχουμε δρόμο μπροστά μας.Δυσκολεύουν πολύ τα πράγματα γιατί έχουμε 2 δύσκολα παιχνίδια στην έδρα μας και έχουμε φορτωθεί με 120 λεπτά κούρασης σήμερα και πολλά κιλά απογοήτευσης.Θα λεγα ότι με 6 βαθμούς θα ρεφάρουμε αλλά με την ομάδα και τον προπονητή κυρίως που έχουμε φέτος μοιάζει σαν εξωπραγματικό το σενάριο.

Συνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Τρι 26 Οκτ 2021 20:37 »
Με 10 παιζαμε δεν εχει κανενα νοημα να συζηταμε σοβαρα

Τωρα εχουμε 2 σερι εντος με τριπολη αγρινιο
Αυτο ειναι ολο το κολπο για την συνεχεια
Τα παιζεις ολα για ολα με την τριπολη για το τριποντο
Με παναιτωλικο θα ερθει απο μονο του

Αν κανουμε ηττα σε ενα απο τα 2 ματς να φυγει και να παει στο καλο
Αλλα να μην το καθυστερησουμε οπως με πετρακη
Μην ειμαστε παρανοικοι ομως
Μπορει ακομα να μην κανουμε αυτα που πρεπει, αλλα αν φερναμε χ με τον ολυμπιακο 6 ματς αητηττοι θα ειμαστε

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Τρι 26 Οκτ 2021 20:42 »
Νομίζω τα έχουμε πει όλα. Θα φτάσω και εγώ να ξαναλέω αυτά που έλεγα επί Πετράκη. Ότι δηλαδή ο οποιοσδήποτε από εμάς θα έκανε καλύτερο κοουτσάρισμα από το Μεταξά.
Είναι δυνατόν άνθρωπέ μου να αλλάζεις Μίλι και Μίνα ενώ έβλεπες ότι επί ένα ολόκληρο ημίχρονο η μπάλα δεν έφτανε σε αυτούς με τίποτε;
Η ομάδα είχε τεράστιες αποστάσεις μεταξύ των γραμμών και το κέντρο απλά δεν υπήρχε. Πήγαινε η γιόμα από την άμυνα σύννεφο.
Εγώ ξέρω ότι τα προβλήματα τα διορθώνεις εκεί που πρέπει. Δηλαδή το φυσιολογικό θα ήταν να κάνεις κάποιες αλλαγές πρώτα στο κέντρο και να μειώσεις τις αποστάσεις των γραμμών και όχι να πετάξεις όλη την επίθεσή σου έξω.
Ποιος θα σκοράρει μετά; Ο Σνάινταααρ;
Σε έκανε γιογιό μια ομάδα Β εθνικής με 2 ματς στα πόδια της και εσύ μου κάνεις δηλώσεις πάλι ότι μπήκαμε χαλαρά.
Γιατί να μπείτε χαλαρά γαμώ την πουτάνα μου;
Και μου αρέσει που κάποιοι άσχετοι, όπως π.χ. ο σπίκερ, συνεχίζουν την καραμέλα ότι ο Μεταξάς έχει την ίδια ποδοσφαιροκή νοοτροπία με το Γιαννίκη. Εμένα πάντως πιο κοντά σε Πετράκη μου φαίνεσαι.....
Τέλος για τον πρόεδρο τι να πω;
Ελπίζω αν συνεχίσει έτσι ο Μεταξάς να τον αλλάξει νωρίς και όχι όταν θα πέσουμε όπως έκανε με τον Πετράκη.
Επίσης φαίνεται οτι δεν έχει καμία προσδοκία από την ομάδα όταν δε ζητάει var. Ο Ατρόμητος και ο βάζελος που ζήτησαν είναι μαλάκες....

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Τρι 26 Οκτ 2021 20:45 »

Τωρα εχουμε 2 σερι εντος με τριπολη αγρινιο
Αυτο ειναι ολο το κολπο για την συνεχεια
Τα παιζεις ολα για ολα με την τριπολη για το τριποντο

Αν κανουμε ηττα σε ενα απο τα 2 ματς να φυγει και να παει στο καλο
Αλλα να μην το καθυστερησουμε οπως με πετρακη
Μην ειμαστε παρανοικοι ομως
Μπορει ακομα να μην κανουμε αυτα που πρεπει, αλλα αν φερναμε χ με τον ολυμπιακο 6 ματς αητηττοι θα ειμαστε

Όπως ήρθε η νίκη και επί του εκτρώματος του Απόλλωνα;

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #112 στις: Τρι 26 Οκτ 2021 20:52 »
Παράθεση
Επρεπε να το εχεις καθαρίσει από το ημίχρονο, ανταυτου δεν έκανες φάση. Άσε που υποτίθεται ότι είσαι πιο έτοιμη ομάδα ώστε και με 10 να είσαι καλύτερος. Να σου θυμίσω ότι ισοφάρισες μέσα σε 10 λεπτά με 10 παίχτες.

Παράθεση
Δε ξέρω ποιον ΠΑΣ βλέπεις φέτος...

Πραγματικά παιδιά όλοι ΠΑΣ είμαστε αλλά όταν κάποια πράγματα φαίνονται με γυμνό μάτι ούτε με ναρκωτικά δε γίνεται να έχεις τέτοια αισιοδοξία ή να λες ότι επειδή παίζαμε με 10 δε υπάρχει λόγος σχολίου. Φιλικά το λέω αλλά παιδιά κάπου έλεος, να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους. Εκτός και αν δεν είδες το ματς.

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Τρι 26 Οκτ 2021 20:53 »
Δυστηχως δεν υπαρχει προπονητης Μεταξας.......τα μονα τριγωνακια που ξερει να διδαξει ειναι αυτα του Πανοραματος θεσσαλονικης
μεχρι στιγμης εχει απαξιωσει λιασο-μπρενερ....κιτσο μου τι θα πουλησεις?....ουτε για μας κανει κιτσο ουτε για σενα....και τωρα αιντε να κανεις κινηση....δυστηχως μια χρονια χαμενη.....βασικα αν ειχε 2 χαφακια που να τα καρφωναν τωρα θα μιλαγαμε για .....ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΘΑΥΜΑ.....δυστηχως τα χαφ δεν σκοραρουν ουτε σε κενο τερμα....ο κοντε τραυματιστηκε.....ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕ

καλα ξεμπερδεματα

Μεταξάς: «Θα γυρίσει πάλι ο τροχός»

https://super-fm.gr/77217/metaxas-tha-gyrisei-pali-o-trochos/

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Τρι 26 Οκτ 2021 20:56 »
Μολις παρει μπροστα η μηχανη των γκολ(Περεα) τα αποτελεσματα θα ερθουν μονα τους

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Τρι 26 Οκτ 2021 21:01 »
Με το αν δεν παίζουμε. Δεν έχουμε δει τίποτα φέτος, το η μάλλον έχουμε δει. Μια τρύπα στο νερό. 3 παίκτες που δεν ξέρω γιατί ήρθαν αντε να βάλω και τον Μορειρα αλλά γι αυτόν κρατάω και κια πισινή. Το Σνάιντερ Γκανταρφσκι Τριαδης ούτε πάγκο. Έκαψε Παντελακη και Μπρενερ. Τι άλλο δηλαδή να περιμένουμε?
....

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Τρι 26 Οκτ 2021 21:02 »
Από ομάδα Β εθνικής και χωρίς ματς πρωταθλήματος ρε?!?!?! Από τον Κούγια πάλι?!?! Λίγο φιλότιμο δεν έχετε?!?!  >:( >:(
Αλλά εντάξει η ομάδα έχει ακόμα τον στόχο της παραμονής να πετύχει.  :takataka: :takataka:

Χοντρέ ντάξει έβγαλες την ανακοίνωση. Για το χάλι το σημερινό θα κάνεις τίποτα?!?! Μάλλον όχι δεν έχεις λεφτά και φταίει ο κόσμος που δε παίρνει διαρκειας με 150 ευρώ. Τη βγάζεις μια χαρά με ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές τύπου Τριάδη και Σνάιντερ.

Coach Μεταξά σε πάω, αλλά δε μας τα λες καλά. Εντάξει πρώτη φορά αναλαμβάνεις πρώτος προπονητής σε ομάδα, αλλά τι όνειρο είδες και έβγαλες Μιλι και Μινα στο ημίχρονο. Για το Μιλι μπορώ να το καταλάβω για λόγους κούρασης, αλλά ο Μίνα?!?! Αμ το άλλο πέναλτι να βαρέσουν μόνο οι αμυντικοί?!?! Δηλαδή επειδή ο Περέα το έχασε με Απόλλωνα όλοι οι επιθετικογενείς παίκτες θα χουν πάθει κοκομπλόκο?!?!  %-| %-|

Η στήριξη προς την ομάδα και το τεχνικό team είναι δεδομένη αλλά για στιγμές σαν τη σημερινές αυτό που έχω να πω σαν κατακλείδα είναι:

ΝΤΡΟΠΗ!!!!

"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Τρι 26 Οκτ 2021 21:06 »
Παράθεση
Μεταξάς: «Θα γυρίσει πάλι ο τροχός»
Για την καθυστερημένη απόφαση του Παπαπέτρου να δώσει πέναλτι και αποβολή στον Γκαρντάβσκι που δεν υπήρχαν, αλλά και για το γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό δεν έρχεται το αποτέλεσμα, έκανε λόγο στις δηλώσεις του ο κ. Μεταξάς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο 54χρονος κόουτς:

Για τη φάση του πέναλτι υπέρ της ΑΕΛ: «Δεν την είδα ακόμη τη φάση, μου λένε ότι δεν ήταν χέρι, μου φαίνεται περίεργο που δεν υπάρχει VAR, ο διαιτητής προχώρησε το παιχνίδι και μετά άλλαξε τη γνώμη του, γίνονται αυτά και μετά θες 1-2 γκολ για να ανατρέψεις το παιχνίδι.

Για την αντίδραση που έβγαλε ο ΠΑΣ Γιάννινα: «H αντίδραση μας ήταν πάρα πολύ καλή, παίζαμε με έναν παίκτη λιγότερο, στην αρχή παίζαμε πολύ χαλαρά, περιμέναμε από το πουθενά να έρθει κάτι, με 10 όμως το παλέψαμε, είχαμε ευκαιρίες με την κεφαλιά του Σάλιακα και τη φάση του Σνάιντερ στο φινάλε όμως μετά τα πέναλτι είναι λαχείο».

Για το αν μπορεί ο ΠΑΣ να επανέλθει στις επιτυχίες: «Μπορεί, είμαστε από την αρχή αυτό που είμαστε, παλεύουμε με τις δυνάμεις που έχουμε για το καλύτερο, στα πρώτα παιχνίδια είχαμε αποτέλεσμα, στα τελευταία όχι αλλά θα γυρίσει πάλι ο τροχός».
super-fm.gr

Παράθεση
Φυντάνης: “Θα κυνηγήσουμε το κύπελλο”
“Η ιστορία της ΑΕΛ επιτάσσει να κυνηγήσουμε το κύπελλο”, είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής της ΑΕΛ μετά την πρόκριση της ομάδας του επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΛ:

Για το ότι η ΑΕΛ πήγε τελευταία φορά στους «4» του κυπέλλου με τον ίδιο προπονητή και αν σκέφτεται ότι μπορεί να συμβεί κάτι αντίστοιχο: «Η ΑΕΛ έχει ιστορία, έχει δύο κύπελλα, θα κυνηγήσουμε και το κύπελλο αν και ξέρουμε ότι ο θεσμός είναι δύσκολος. Έχουν μείνει καλές ομάδες, με τέτοια εμφάνιση κόντρα σε τέτοια ομάδα ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο μας δίνει ώθηση να προχωρήσουμε».

Για την κατάσταση της ΑΕΛ χωρίς να έχει δώσει επίσημα παιχνίδια: «Είναι δύσκολο αυτό, ένα φιλικό έχουμε παίξει γιατί ήθελα να δω την εικόνα της ομάδας, τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια».
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Τρι 26 Οκτ 2021 21:07 »
Άμα έχεις πατέρα τον μεγαλύτερο απατεώνα που πέρασε από την Αθηναϊκή επιχειρηματική κοινωνία και ένα από τα μεγαλύτερα λαμόγια που πέρασαν από το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν μπορεί να περιμένει κανείς από εσένα τίποτα καλύτερο.

Εμείς θα τους νικήσουμε όλους, ότι και να κάνετε, όπως και να το κάνετε, στο τέλος θα πάτε φυλακή.
aelfc.gr

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Τρι 26 Οκτ 2021 21:12 »
Σε κάθε παιχνίδι είμαστε όλο και χειρότεροι, αυτό βλεπώ εγω.

Μήπως να καθίσουν να δούνε ξανά το παιχνίδι με τον οφη όλοι μαζί μπας και καταλάβουν τι στο καλό είχε γίνει τότε και παίξαμε λίγο μπάλα?

Αποσυνδεδεμένος LOYZETSNOS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #120 στις: Τρι 26 Οκτ 2021 21:16 »
Αφού διευκρινίσω ότι το σημερινό είναι ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος...
Να πω ότι η ομάδα μεσοεπιθετικά είναι τραγική... Οι περισσότεροι παίχτες δεν έχουν τίποτα να δείξουν... Σκεφτείτε ότι ο Περέα είναι από τους καλούς μας... Επιπλέον ο Μεταξάς έχει μεν τα θετικά του, ωστόσο θεωρώ ότι δεν έχει την προσωπικότητα ένος σοβαρού προπονητή... Μακάρι να αλλάξουν τα πράγματα αν και το βλέπω δύσκολο... Επίσης όταν παίζεις νοκ άουτ ματς στο κύπελλο και ξέρεις ότι έχεις θέμα με τα πέναλτι καλό είναι να κάνεις μία προπόνηση... Ρίξαμε 4 και τα 2 πήγαν στο γάμο του καραγκιόζη... Να σοβαρευτούμε γρήγορα και παίχτες σαν το Σνάιντερ και τον Γκαρντάφσκι ή να αλλάξουν θέση ή να αλλάξουν άθλημα...

Αποσυνδεδεμένος BOMBER

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: Τρι 26 Οκτ 2021 21:22 »
Πάει και αυτό άντε να δούμε τι θα γίνει !

Τελικά συνεχίζω να μη καταλαβαίνω τον Γερμανό Σνάιντερ αν τελικά ο τύπος είναι όντως ποδοσφαιριστής!

Κούραση και παράταση για το τίποτα!

Το κοράκι ότι να ναι και τα δυο πέναλτι άκυρα !

Πάμε για τη νίκη με Αστέρα ο οποίος και αυτός χαιρέτησε από τα σουβλάκια !

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: Τρι 26 Οκτ 2021 21:39 »
Ειλικρινά μετά το παιχνίδι με τον τελευταίο που χάσαμε και αυτό έχω ξενερώσει σε επικίνδυνο βαθμό.
Εκεί που τα έβλεπα ψιλοκαλα, ο χρήστης τώρα τα βλέπω αντικειμενικά. Λέμε ότι δεν κινδυνεύουμε αλλά ποιος νομίζετε ότι κινδυνεύει? Ο ατρόμητος που είναι τελευταίος? Τι υλικό έχει και τι έχουμε? Αν δεν πάρουμε 6 βαθμούς στα 2 εντός είμαστε στην ζώνη του κινδύνου. Ποιο πιθα ον να γυρίσει γι αυτούς ο τροχός κε Μεταξά που μου βάζεις Τριαδη Σνάιντερ μέσα παρα για εμάς. Κοίταξε ΟΤ αυτό άμεσα. Από την Κυριακή κιόλας. Όχι άλλο Σνάιντερ και Τριαδη και αν έχει κάψει Μπρενερ ήμαρτον.
....

Συνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #123 στις: Τρι 26 Οκτ 2021 21:40 »
Ναι fadomas δεν ειδα το ματς σημερα οπως δεν εχω δει κανενα ματς του ΠΑΣ φετος
Και πολυ πιθανον να μην δω κανενα μεχρι να τελειωσει η χρονια
Οποτε εμπειρικα μιλαω βλεποντας μονο ζωντανη εξελιξη ,φασεις ,σχολια ,συνεντευξεις και ολα τα σχετικα
Μου αρκει ομως για να καταλαβω τα περισσοτερα απο οσα συμβαινουν στον αγωνιστικο χωρο

Αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι ειμαστε τραγικοι και περιμενω αν θα αλλαξει κατι
Εσεις μιλησατε για πολυ καλη αποδοση με τον οφη και περιμενω να δω αν θα ξανασυμβει
Αν δεν το καταφερουμε ας φυγει οσο ειναι καιρος ο μεταξας να μην παθουμε τα ιδια που παθαμε με τον πετρακη

Αν παρουμε 4 ποντους στα 2 ματς ειμαστε ικανοποιημενοι?
Η ετσι οπως αγωνιζομαστε τωρα δεν προκειται να συμβει αυτο με τιποτα?

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #124 στις: Τρι 26 Οκτ 2021 21:49 »
Παράθεση
ΑΕΛ - ΠΑΣ: Οι δύο ομάδες άφησαν λουλούδια στη μνήμη του Μπλιώνα (vid)

Οι ΑΕΛ και ΠΑΣ τίμησαν τη μνήμη του Χαράλαμπου Μπλιώνα, που έφυγε από τη ζωή πριν από 35 χρόνια.
Ο Μπλιώνας απεβίωσε σαν σήμερα πριν από 35 χρόνια στο Αλκαζάρ και την αναμέτρηση της Λάρισας με τον ΠΑΟΚ. Πριν την έναρξη του ματς της ΑΕΛ με τον ΠΑΣ οι δύο ομάδες άφησαν λουλούδια στη μνήμη του.
https://www.gazzetta.gr/football/kypello-elladas/2055184/ael-pas-oi-dyo-omades-afisan-loyloydia-sti-mnimi-toy-mpliona-vid

Παράθεση
35 χρόνια θλίψης και οργής!

Τρεις ναυτικές φωτοβολίδες εκτοξεύτηκαν από χέρια "οπαδών" - δολοφόνων και η μία βρήκε τον ..."στόχο"!

Ήταν στην πλευρά των φιλάθλων της ΑΕΛ, άρα ...θανάσιμος εχθρός για τους Ούννους!!!

26 Οκτωβρίου 1986, ώρα 14:18'.

Το αθώο αίμα του 29χρονου Χαράλαμπου Μπλιώνα, καθηγητή της ΣΕΛΕΤΕ από το Λουτρό Ελασσόνας, κυλά πάνω στις κερκίδες του Αλκαζάρ.

Στιγμές απίστευτες, βγαλμένες από την Κόλαση του Δάντη, στιγμές ανείπωτης θλίψης και οργής.

Συμπληρώνονται σήμερα 35 χρόνια από την δολοφονία του Μπάμπη και οι εικόνες από το εμβρόντητο Αλκαζάρ ξανάρχονται σαν εφιάλτες στις σκέψεις όλων μας και σαν Ερινύες στα εσώψυχα των  φυσικών και ηθικών αυτουργών της πιο αποτρόπαιης πράξης που εκτυλίχτηκε ποτέ στα ελληνικά γήπεδα.

Η οικογένεια της ΠΑΕ ΑΕΛ με τους χιλιάδες οπαδούς και φίλους, κλίνει για μία ακόμη φορά ευλαβικά το γόνυ στη μνήμη του αδικοχαμένου Χαράλαμπου Μπλιώνα, συμπάσχει με τους οικείους του, κατανοεί τον πολύχρονο Γολγοθά τους και εύχεται η μορφή του Μπάμπη και η άδικη αποδημία του, ν' αποτελέσουν επιτέλους μνημείο προβληματισμού για όλους.

Ιδιαίτερα δε για εκείνους, που μετέτρεψαν το κορυφαίο κοινωνικό γεγονός σε αρένα βιαιοτήτων και ευτελών προσωπικών και σωματειακών επιλογών.
aelfc.gr