Επειδή είπα οτι απο τον αγώνα με τον απόλλωνα και σήμερα, έχω ξενερώσει υπερβολικά θα γράψω ένα σεντόνι με το πως είδα την ομάδα.
1.Παιχνίδι με μπαοκ.
Εντελώς αμυντικό στήσιμο, με βαθιές μπαλιές σοτν Περέα και στον Κόντε, όπου απο την οξυδέρκεια του Κόντε και ένα τσάφ, πήραμε την νίκη.
ΑΠοτέλεσμα για μένα εντελώς τυχερό.
2.Παιχνίδι με βαζελο
Πάλι ίδιο προσανατολισμό, να τους δώσουμε την μπάλα και να περιμένουμε. Βάλαμε γρήγορο γκόλ καί είχαμε λίγη καλύτερη μετάβαση απο την άμυνα στην επίθεση.
Αποτέλεσμα με το γκόλ που βάλαμε, αξίζαμε την νίκη. Επίσης το πέναλτί μας ήταν.
3.Παιχνίδι με τον γαυρο. Καλύτερο απο τα άλλα δυο, με ευκαιρίες που όμως επειδή δεν έχουμε έυκολο γκόλ, δεν αξιοποιήσαμε. Επίσης όπως ειπώθηκε, όταν ο αντίπαλος βάζει 2ο φόρ (το οποίο το ίδιο έχει κάνει στα τελευταία μεταξύ μας παιχνίδια) βάλε τον Παντελάκη πίσω να κρατήσεις. Δίκαιη ηττα /
3.Παιχνίδι με Ιωνικό. Πάλι τους περιμέναμε πίσω. Αμυντική προσέγγιση, χωρίς λόγο. Μόλις φάγαμε το γκολ τρέχαμε να ισοφαρίσουμε ανορθόδοξα. Οποιος μου πεί οτι υπάρχει σύστημα για επίθεση με το να μπαίνει ένας αμυντικός, θα πεί ψέματα. Αυτό είναι λύση απελπισίας, παίζοντας με μιναρέδες, μπάς και βάλουμε γκόλ.Εδώ μα βγήκε.
4.Παιχνίδι με τον απόλλωνα. Το ίδιο με το παραπάνω. Απλά εδω δεν μας βγήκε. Μηδέν ευκαιρείες, μηδέν ανάπτυξη όλα μηδέν.
5.Παιχνίδι με τα φίδια. ΤΟ μόνο παιχνίδι που πραγματικά η ομάδα επαιξε όπως πρέπει. Συνδυασμούς, ανεβασμα των ακραίων μπακ κλπ κλπ.
6.Παιχνίδι με τυριά. Τα έγραψα σήμερα.
Γενικές παρατηρήσεις:
Νοοτροπία φοβική. Δεν έχουν δουλευτεί επιθετικά συστήματα, τα ακραία μπακ μας, που πέρισυ ήταν η δύναμή μας, φέτος είναι μέτρια.
Αμυνα φυσικά και έχουμε καλή αλλά νομίζω οτι είναι δουλειά απο πέρισυ.
Δυστυχώς δεν έχω δεί την νοοτροπία του κ. Μεταξά. Η μάλλον έχω δεί μια νοοτροπία που φοβάται, όχι να ρισκάρει αλλά να πάιξει μπάλα. Δεν ξέρω τι σχολή έχει τελειώσει, αλλά μου θυμίζει Ελληνα προπονητή προηγούμενης γενιάς.
Ολα ξεκινούν απο αυτόν. Θεωρώ πως τουλάχιστον ο Σναιντερ και ο Γκαντάρφκσι είναι δικές του επιλογές. Εντελώς αποτυχημένες. Θέλω να τους συγκρίνετε με τον Παυμλίδη και τον Ελευθεριάδη (τους οποίους θεωρώ παίκτες του 5). Για τον Τριάδη δεν ξαναλέω κάτι. Απλά δεν υπάρχει αυτός σαν παίκτης.
Παντελάκης καμένος. Μπρένερ επίσης. Λιάσος το ίδιο.
Δεν νομίζω οτι με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, η ομάδα θα κάνει κάτι διαφορετικό. Πραγματικά νομίζω οτι θα παλέψουμε για την σωτηρία. Δεν έχουμε μείνει ακόμα.
Νομίζω οτι ο προπονητής η θα πρέπει να δείξει άλλα πράγματα (δύσκολο) η θα πρέπει να αποχωρήσει. Ναι ζητάω να φύγει. Η εικόνα της ομάδα πραγματικά θυμίζει Πετράκη. Και αυτός έβαζε αμυντικό για σέντερ φορ.
Ειλικρινά δεν μπορώ να δώ κάτι θετικό για το οποίο θα πρέπει να είμαι έστω και συγκρατημένα αισιόδοξος.
Οι μεταγραφές δεν έγιναν που έπρεπε. Ομως έχουμε εικόνα ομάδας Β Εθνικής. Σήμερα αυτό είδα. Στο 1ο ημίχρονο δεν είχαμε ούτε μία δημιουργία. Εχεις 2 σεντερ φόρ και τους βγάζεις??????? Για να βάλεις τον Περέα και τον Τριάδη??????
Οχι κε Μεταξά. Αυτά είναι λάθη τα οποία εσύ κάνεις. Εσύ πρέπει να αναλάβεις την ευθυνη. Κανένας τροχός δεν γυρίζει χωρίς δουλειά. Και μέχρι σήμερα δεν εχω δεί κάτι τέτοιο.
Μακάρι να μου βουλώσεις το στόμα, και εγώ ο ίδιος θα ανακαλέσω απο μόνος μου, αλλά όμως δεν νομίζω οτι κάνεις καλό στην ομάδα. Μέχρι σήμερα έχεις αποτύχει. Ο ΠΑΣ δεν είναι για να έχει στόχο να παλεύει με τον Ιωνικό, και να χάνει απο τον τελευταίο της κατηγορίας και να αποκλείεται απο ομάδα Β εθνικής η οποία δεν παίζει καν σε πρωτάθλημα.