Αποστολέας Θέμα: ΑΕΛ-ΠΑΣ Γιάννινα 5η φάση κυπέλλου  (Αναγνώστηκε 5721 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΑΕΛ-ΠΑΣ Γιάννινα 5η φάση κυπέλλου
« Απάντηση #125 στις: Τρι 26 Οκτ 2021 21:50 »
Παράθεση
Η ετσι οπως αγωνιζομαστε τωρα δεν προκειται να συμβει αυτο με τιποτα?
Ετσι οπως αγωνιζομαστε τωρα δεν προκειται να συμβει αυτο με τιποτα.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #126 στις: Τρι 26 Οκτ 2021 21:50 »
Έτσι όπως παιζουμε θα πάρουμε τα 3 μας. Και όχι 4 πόντοι είναι αποτυχία μετά την ήττα στον Απόλλωνα. 6 πόντους. Στην έδρα μας παίζουμε.
....

Αποσυνδεδεμένος Black_Freighter

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Τρι 26 Οκτ 2021 21:57 »
Έτσι όπως πάει δεν βλέπω να κερδίζουμε ματς μέχρι τα χριστούγεννα. Η ομάδα δυστυχώς δεν φαίνεται ικανή να πάρει την τύχη της στα χέρια της σε κανένα αγώνα...

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Τρι 26 Οκτ 2021 22:04 »
Μεγάλη πίκρα να χάνεις από ομάδες θεωρητικά υποδεέστερες και ειδικά αυτή του Κούγια.
Ναι, χωρίς να υπολογίζουμε τα πέναλτι, υπήρχε αλλοίωση παιχνιδιού με την άδικη αποβολή παίκτη μας, αλλά νομίζω ότι όλη την ευθύνη για την ήττα την έχει ο Μεταξάς.
Και φαίνεται ότι τα πέναλτι δεν τα δουλεύουμε καν στην προπόνηση. Τραγικό.

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #129 στις: Τρι 26 Οκτ 2021 22:08 »
Εμένα πάντως μου έκανε αρνητική εντύπωση και η soft τηρουμένων των αναλογιών αντίδραση των παικτών μας πλην Γκανταρφσκι (ο οποίος μόλις σηκώθηκε και είδε ότι τον απέβαλε και έδωσε πεναλντι τρελάθηκε!). Οι υπόλοιποι κάπως soft μου φάνηκαν (1 κίτρινη δεν πήρε κάποιος άλλος για διαμαρτυρία ρε παιδί μου..... Με δεδομένο πως αν δεν μας έδινε πέναλτι και εμάς το ματς μόλις είχε χαθεί από τεράστιο λάθος. Και μαζί του και μια ολόκληρη διοργάνωση....!)

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Τρι 26 Οκτ 2021 22:14 »
Δεύτερη συνεχόμενη σφαλιάρα και αυτή ήταν πιό δυνατή. Μάλιστα...
Έχω την εντύπωση ότι ο κόουτς, εκτός από τα μυαλά μας, έχει κάψει και κάποιους παίκτες,
Εύχομαι να κάνω λάθος και να μου τα πετάξει στα μούτρα.
Δε μπορεί να κάνεις όλες κι όλες 2 (δύο) φάσεις σε τέτοιο ματς. Δεν γίνεται...
Δε μπορεί να κάθεσαι πίσω σε τέτοιο ματς. Δεν γίνεται...

Πάρτο αλλιώς, βρε άνθρωπε.  :stop:

Αποσυνδεδεμένος GAVOS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Τρι 26 Οκτ 2021 22:15 »
Τα κλασικά μας λοιπόν...Μετά από 2-3 στραβά αποτελέσματα δεν ξέρουμε τι μας φταίει...Η μάλλον μας φταίνε όλα.
Ηρεμία κ υπομονή παίδες...
Μετά τα 2 πρώτα μας αρχίσαμε "ομαδάρα, χωρίς την περσινή αφέλεια, πρωτάθλημα κ κύπελλο πανηπειρωτικε"...Ένα μήνα μετά "είμαστε για τα μπάζα,πρώτο φαβορί για β, να φύγει ο Μεταξάς"... Καταλαβαίνετε ότι όλα αυτά μαζί δεν κολλάνε...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Τρι 26 Οκτ 2021 22:21 »
Είτε φιλικά είτε επίσημα φέτος,τα μοναδικά παιχνίδια που βάλαμε πάνω από 1 γκολ είναι με Παναιτωλικό και Θεσπρωτό.

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #133 στις: Τρι 26 Οκτ 2021 22:37 »
Εμένα πάντως μου έκανε αρνητική εντύπωση και η soft τηρουμένων των αναλογιών αντίδραση των παικτών μας πλην Γκανταρφσκι (ο οποίος μόλις σηκώθηκε και είδε ότι τον απέβαλε και έδωσε πεναλντι τρελάθηκε!). Οι υπόλοιποι κάπως soft μου φάνηκαν (1 κίτρινη δεν πήρε κάποιος άλλος για διαμαρτυρία ρε παιδί μου..... Με δεδομένο πως αν δεν μας έδινε πέναλτι και εμάς το ματς μόλις είχε χαθεί από τεράστιο λάθος. Και μαζί του και μια ολόκληρη διοργάνωση....!)
Που) αν δεν παίζει κάτι άλλο) ίσως αυτή η συμπεριφορά να δείχνει και κάποια πράγματα. Όπως για πχ ότι πολλοί δεν πιστεύουν/πίστευαν ότι θα μπορούσαν να πάρουν κάτι από αυτό το ματς. Διότι αν είχαν πάθος και το πίστευαν πραγματικά νομίζω αυθόρμητα θα αντιδρούσαν έντονα! Τώρα αν είχαν πάρει την απόφαση να μην χτυπήσουν το ματς γιατί φέτος δεν πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν κάτι στο κύπελλο, δεν μπορούν 2 καρπούζια στην ίδια μασχάλη κτλ κλτ δεν ξέρω! Και αν κάποιος τους προέτρεψε να κάνουν κάτι τέτοιο ή αν μόνοι τους δεν πίστευψαν

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: Τρι 26 Οκτ 2021 22:48 »
Τα κλασικά μας λοιπόν...Μετά από 2-3 στραβά αποτελέσματα δεν ξέρουμε τι μας φταίει...Η μάλλον μας φταίνε όλα.
Ηρεμία κ υπομονή παίδες...
Μετά τα 2 πρώτα μας αρχίσαμε "ομαδάρα, χωρίς την περσινή αφέλεια, πρωτάθλημα κ κύπελλο πανηπειρωτικε"...Ένα μήνα μετά "είμαστε για τα μπάζα,πρώτο φαβορί για β, να φύγει ο Μεταξάς"... Καταλαβαίνετε ότι όλα αυτά μαζί δεν κολλάνε...

Απο το 1ο παιχνίδι με τον μπαοκ μετά με τον βαζελο και εάν εξαιρέσεις το παιχνίδι με τα φίδια η ομάδα δεν παίζει ποδόσφαιρο ή μλονπαιζει ποδόσφαιρο περασμένη εποχής. Ούτε ομαδαρα την κάναμε με τις 2 νίκες. Αυτό κρίνουμε. Δηλαδή εσένα με τον αοολκαι τα τυριά σου άρεσε? Τι ακριβώς βλέπεις? Εγώ βλέπω απαξίωση σε παίκτες και κολλήματα σε άλλους.
....

Αποσυνδεδεμένος GAVOS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Τρι 26 Οκτ 2021 23:20 »
Ούτε με τον Απόλλωνα Μ άρεσε ούτε σήμερα προφανώς. Και στα 2 ματς βέβαια , κ άσχετα με την εικόνα της ομάδας μας, είχαμε εγκληματικές διαιτησίες. Ξαναλέω όμως άσχετα με την εικόνα της ομάδας μας.
Πίσω στο θέμα μας λοιπόν. Με τον βαζελο και με τον ΠΑΟΚ μου άρεσε . Διαφορετικά από πέρυσι αλλά Μ άρεσε. Το ίδιο κ με τον οφη. Σίγουρα βλέπω κ εγώ τα προβλήματα. Τον παραγκωνισμό ορισμένων παιχτών, την εμμονή σε κάποιους άλλους,την δυσκολία δημιουργίας φάσεων. Βλέπω όμως κ θετικά. Ότι για να φάμε γκολ ας πούμε η θα είναι από πέναλτι είτε από κόντρα επιπέδου γαλλικού μπιλιάρδου.
Δεν μπορώ δεχτώ όμως να λέμε το Σάββατο γιατί να βαράει το πέναλτι ο Πέρεα κ όχι ο κάργας και σήμερα να λέμε γιατί βαρεσαν μόνο οι αμυντικοί....
Να θυμίσω επίσης ότι και πέρυσι η ομάδα τέτοια περίοδο δεν παταγε καλά. Κέρδισε τον Απόλλωνα και τον Ατρόμητο και ξανακέρδισε τον Δεκέμβριο την Λαμία...
Αυτό εννοώ λέγοντας υπομονή κ στήριξη. Είναι αδύνατον να ήμαστε έτοιμοι τέτοια περίοδο... Θα ήταν λάθος να ήμασταν .έτοιμοι τέτοια περίοδο.
Άλλο κριτική άλλο ισοπέδωση

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #136 στις: Τρι 26 Οκτ 2021 23:44 »
Ούτε με τον Απόλλωνα Μ άρεσε ούτε σήμερα προφανώς. Και στα 2 ματς βέβαια , κ άσχετα με την εικόνα της ομάδας μας, είχαμε εγκληματικές διαιτησίες. Ξαναλέω όμως άσχετα με την εικόνα της ομάδας μας.
Πίσω στο θέμα μας λοιπόν. Με τον βαζελο και με τον ΠΑΟΚ μου άρεσε . Διαφορετικά από πέρυσι αλλά Μ άρεσε. Το ίδιο κ με τον οφη. Σίγουρα βλέπω κ εγώ τα προβλήματα. Τον παραγκωνισμό ορισμένων παιχτών, την εμμονή σε κάποιους άλλους,την δυσκολία δημιουργίας φάσεων. Βλέπω όμως κ θετικά. Ότι για να φάμε γκολ ας πούμε η θα είναι από πέναλτι είτε από κόντρα επιπέδου γαλλικού μπιλιάρδου.
Δεν μπορώ δεχτώ όμως να λέμε το Σάββατο γιατί να βαράει το πέναλτι ο Πέρεα κ όχι ο κάργας και σήμερα να λέμε γιατί βαρεσαν μόνο οι αμυντικοί....
Να θυμίσω επίσης ότι και πέρυσι η ομάδα τέτοια περίοδο δεν παταγε καλά. Κέρδισε τον Απόλλωνα και τον Ατρόμητο και ξανακέρδισε τον Δεκέμβριο την Λαμία...
Αυτό εννοώ λέγοντας υπομονή κ στήριξη. Είναι αδύνατον να ήμαστε έτοιμοι τέτοια περίοδο... Θα ήταν λάθος να ήμασταν .έτοιμοι τέτοια περίοδο.
Άλλο κριτική άλλο ισοπέδωση
Νομίζω πως η κριτική δεν γίνεται μόνο στις επιλογές παικτών από τον προπονητή, αλλά και σε αυτον/αυτούς που έκαναν τις μεταγραφές και έφεραν επιθετικούς ή χαφ που δεν τους εμπιστεύεσαι ούτε να εκτελούν τα στημένα και τα πέναλτι. Δλδ Παμλιδη έχουμε? Καρταλη έχουμε?
Η αμυντική λειτουργία οφείλεται σε ένα μεγάλο ποσοστό στο γεγονός ότι είναι δεμένη από πέρυσι και όντως είναι το χαρακτηριστικό μας πλέον!(Αλίμονο αν είχαμε και αμυντικό πρόβλημα).
Αλλά θα δούμε στην πορεία πως θα λυθεί αυτό το επιθετικό πρόβλημα που ακούμε πως δουλεύεται. Μακάρι λοιπόν και σύντομα......

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Τετ 27 Οκτ 2021 00:10 »
Επειδή είπα οτι απο τον αγώνα με τον απόλλωνα και σήμερα, έχω ξενερώσει υπερβολικά θα γράψω ένα σεντόνι με το πως είδα την ομάδα.

1.Παιχνίδι με μπαοκ.
Εντελώς αμυντικό στήσιμο, με βαθιές μπαλιές σοτν Περέα και στον Κόντε, όπου απο την οξυδέρκεια του Κόντε και ένα τσάφ, πήραμε την νίκη.
ΑΠοτέλεσμα για μένα εντελώς τυχερό.

2.Παιχνίδι με βαζελο
Πάλι ίδιο προσανατολισμό, να τους δώσουμε την μπάλα και να περιμένουμε. Βάλαμε γρήγορο γκόλ καί είχαμε λίγη καλύτερη μετάβαση απο την άμυνα στην επίθεση.
Αποτέλεσμα με το γκόλ που βάλαμε, αξίζαμε την νίκη. Επίσης το πέναλτί μας ήταν.

3.Παιχνίδι με τον γαυρο. Καλύτερο απο τα άλλα δυο, με ευκαιρίες που όμως επειδή δεν έχουμε έυκολο γκόλ, δεν αξιοποιήσαμε. Επίσης όπως ειπώθηκε, όταν ο αντίπαλος βάζει 2ο φόρ (το οποίο το ίδιο έχει κάνει στα τελευταία μεταξύ μας παιχνίδια) βάλε τον Παντελάκη πίσω να κρατήσεις. Δίκαιη ηττα /

3.Παιχνίδι με Ιωνικό. Πάλι τους περιμέναμε πίσω. Αμυντική προσέγγιση, χωρίς λόγο. Μόλις φάγαμε το γκολ τρέχαμε να ισοφαρίσουμε ανορθόδοξα. Οποιος μου πεί οτι υπάρχει σύστημα για επίθεση με το να μπαίνει ένας αμυντικός, θα πεί ψέματα. Αυτό είναι λύση απελπισίας, παίζοντας με μιναρέδες, μπάς και βάλουμε γκόλ.Εδώ μα βγήκε.

4.Παιχνίδι με τον απόλλωνα. Το ίδιο με το παραπάνω. Απλά εδω δεν μας βγήκε. Μηδέν ευκαιρείες, μηδέν ανάπτυξη όλα μηδέν.

5.Παιχνίδι με τα φίδια. ΤΟ μόνο παιχνίδι που πραγματικά η ομάδα επαιξε όπως πρέπει. Συνδυασμούς, ανεβασμα των ακραίων μπακ κλπ κλπ.

6.Παιχνίδι με τυριά. Τα έγραψα σήμερα.

Γενικές παρατηρήσεις:

Νοοτροπία φοβική. Δεν έχουν δουλευτεί επιθετικά συστήματα, τα ακραία μπακ μας, που πέρισυ ήταν η δύναμή μας, φέτος είναι μέτρια.
Αμυνα φυσικά και έχουμε καλή αλλά νομίζω οτι είναι δουλειά απο πέρισυ.
Δυστυχώς δεν έχω δεί την νοοτροπία του κ. Μεταξά. Η μάλλον έχω δεί μια νοοτροπία που φοβάται, όχι να ρισκάρει αλλά να πάιξει μπάλα. Δεν ξέρω τι σχολή έχει τελειώσει, αλλά μου θυμίζει Ελληνα προπονητή προηγούμενης γενιάς.

Ολα ξεκινούν απο αυτόν. Θεωρώ πως τουλάχιστον ο Σναιντερ και ο Γκαντάρφκσι είναι δικές του επιλογές. Εντελώς αποτυχημένες. Θέλω να τους συγκρίνετε με τον Παυμλίδη και τον Ελευθεριάδη (τους οποίους θεωρώ παίκτες του 5). Για τον Τριάδη δεν ξαναλέω κάτι. Απλά δεν υπάρχει αυτός σαν παίκτης.

Παντελάκης καμένος. Μπρένερ επίσης. Λιάσος το ίδιο.

Δεν νομίζω οτι με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, η ομάδα θα κάνει κάτι διαφορετικό. Πραγματικά νομίζω οτι θα παλέψουμε για την σωτηρία. Δεν έχουμε μείνει ακόμα.

Νομίζω οτι ο προπονητής η θα πρέπει να δείξει άλλα πράγματα (δύσκολο) η θα πρέπει να αποχωρήσει. Ναι ζητάω να φύγει. Η εικόνα της ομάδα πραγματικά θυμίζει Πετράκη. Και αυτός έβαζε αμυντικό για σέντερ φορ.

Ειλικρινά δεν μπορώ να δώ κάτι θετικό για το οποίο θα πρέπει να είμαι έστω και συγκρατημένα αισιόδοξος.
Οι μεταγραφές δεν έγιναν που έπρεπε. Ομως έχουμε εικόνα ομάδας Β Εθνικής. Σήμερα αυτό είδα. Στο 1ο ημίχρονο δεν είχαμε ούτε μία δημιουργία. Εχεις 2 σεντερ φόρ και τους βγάζεις??????? Για να βάλεις τον Περέα και τον Τριάδη??????
Οχι κε Μεταξά. Αυτά είναι λάθη τα οποία εσύ κάνεις. Εσύ πρέπει να αναλάβεις την ευθυνη. Κανένας τροχός δεν γυρίζει χωρίς δουλειά. Και μέχρι σήμερα δεν εχω δεί κάτι τέτοιο.

Μακάρι να μου βουλώσεις το στόμα, και εγώ ο ίδιος θα ανακαλέσω απο μόνος μου, αλλά όμως δεν νομίζω οτι κάνεις καλό στην ομάδα. Μέχρι σήμερα έχεις αποτύχει. Ο ΠΑΣ δεν είναι για να έχει στόχο να παλεύει με τον Ιωνικό, και να χάνει απο τον τελευταίο της κατηγορίας και να αποκλείεται απο ομάδα Β εθνικής η οποία δεν παίζει καν σε πρωτάθλημα.

....

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Τετ 27 Οκτ 2021 00:13 »
Παράθεση
Η αμυντική λειτουργία οφείλεται σε ένα μεγάλο ποσοστό στο γεγονός ότι είναι δεμένη από πέρυσι και όντως είναι το χαρακτηριστικό μας πλέον!
Η αμυντική μας λειτουργία πέρσι ήταν το λιγότερο αφελής. Φέτος η άμυνα μας είναι άμυνα Ομάδας πολύ υψηλότερου επιπέδου και η διαφορά σε σχέση με πέρσι φαίνεται. Το λέω αυτό γιατί δεν μου αρέσει να υποβαθμίζω τη δουλειά του Μεταξά σ' αυτόν τον τομέα.
Μεσοεπιθετικά έχουμε μεγάλο πρόβλημα.
Και έχουμε και άσχημα "σκαλώματα" και "αγκυλώσεις"...
Δεν θεωρώ τυχαίο τον Μεταξά, εξάλλου δεν βγάζεις με τα ψέματα την κορυφαία ίσως προπονητική σχολή στον κόσμο.
Να ξεκολλήσει νομίζω ότι πρέπει...

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #139 στις: Τετ 27 Οκτ 2021 00:15 »
Παράθεση
Η αμυντική λειτουργία οφείλεται σε ένα μεγάλο ποσοστό στο γεγονός ότι είναι δεμένη από πέρυσι και όντως είναι το χαρακτηριστικό μας πλέον!
Η αμυντική μας λειτουργία πέρσι ήταν το λιγότερο αφελής. Φέτος η άμυνα μας είναι άμυνα Ομάδας πολύ υψηλότερου επιπέδου και η διαφορά σε σχέση με πέρσι φαίνεται. Το λέω αυτό γιατί δεν μου αρέσει να υποβαθμίζω τη δουλειά του Μεταξά σ' αυτόν τον τομέα.
Μεσοεπιθετικά έχουμε μεγάλο πρόβλημα.
Και έχουμε και άσχημα "σκαλώματα" και "αγκυλώσεις"...
Δεν θεωρώ τυχαίο τον Μεταξά, εξάλλου δεν βγάζεις με τα ψέματα την κορυφαία ίσως προπονητική σχολή στον κόσμο.
Να ξεκολλήσει νομίζω ότι πρέπει...
Νομίζω αυτό πήρε χρόνο μέχρι να δέσει πέρυσι, αλλά έδεσε κυρίως και μετά τον ερχομό του Λοντιγκιν αν θυμάσαι. Η άμυνα έγινε μπετόν αρμέ από την έλευση του Λοντιγκιν, τον Γενάρη

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #140 στις: Τετ 27 Οκτ 2021 00:19 »
Όταν έγω έλεγα ότι δεν έχουμε ομάδα και δεν με ικανοποίει, καποιοι έλεγαν για Ευρώπες μετά τα πρώτα αποτελέσματα.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #141 στις: Τετ 27 Οκτ 2021 00:24 »
Ο Λοντίγκιν είναι μεγάλος τερματοφύλακας και σίγουρα έπαιξε ρόλο η έλευσή του. Την περσινή χρονιά όμως χρειάστηκε να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά σε πολλά ματς γιατί τον άφηναν εκτεθειμένο και κατέβαζε τα ρολά.
Φέτος δεν έχουμε "φάει" πολλές σοβαρές φάσεις και ήδη έχουμε παίξει με τρεις "μεγάλους" (μη χέσω...).

Όταν έγω έλεγα ότι δεν έχουμε ομάδα και δεν με ικανοποίει, καποιοι έλεγαν για Ευρώπες μετά τα πρώτα αποτελέσματα.
Εγώ έλεγα για Ευρώπες κι εσύ έβλεπες τη Χαλκηδόνα στην Ευρώπη...
Έχει δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα.

Αποσυνδεδεμένος ahpas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #142 στις: Τετ 27 Οκτ 2021 00:42 »
Λοιπον παιδες τα πολλα λογια ειναι φτωχια αν δεν διωξει αυτον τον αστειο που εφερε για προπονητη η ομαδα θα παει τελευταια η στην καλυτερη μπαραζ κατα ενενηντα τοις εκατω  βλεπω να πεφτει σημερα επρεπε να τον διωξει γιατι εχουμε δυο εντος που με δαυτον δεν θα παρουμε ουτε νικη ξυπνατε ο ανθρωπος ειναι τελειος ασχετος

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #143 στις: Τετ 27 Οκτ 2021 00:48 »
Θα εκφράσω αντιδημοφιλή άποψη.

Καταρχήν θα συμφωνήσω μαζί σας ότι η ομάδα στα οχτώ επίσημα παιχνίδια, δεν έπαιξε μπάλα, κατέβηκε υπερβολικά αμυντικά, δεν δημιουργεί φάσεις, παίξει αναχρονιστικό ποδόσφαιρο κ.ο.κ.. Πλήν του ματς με τη Φόφη.

Επομένως έχουμε ένα δείγμα γραφής σημαντικό στατιστικά 8 αγώνων.

Πάμε τώρα στην ανάλυση: Το ματς με τον Απόλλωνα το χάσαμε από μαλακία δική μας, χαμένο πέναλτι στο '92. Το ματς-πρόκριση σήμερα μάλλον το χάσαμε από καραμπινάτη μαλακία του διαιτητή. Δεν το είδα σήμερα το ματς, αυτό έχω καταλάβει.

Επομένως βαθμολογικά η ομάδα με βάση τα αποτελέσματα δεν είναι χάλια όσο λέτε. Κάθε άλλο. Αν κρίνονται όλα από το αποτέλεσμα τότε ο Μεταξάς, αν εξαιρέσει κάποιος το σημερινό στραπάτσο, που σε μεγάλο βαθμό οφείλεται σε εξωγενή διαιτητική παρέμβαση, πάει ελαφρώς παραπάνω από αρκετά καλά.

Αν κρίνεις με βάση την μπάλα ο Μεταξάς μέχρι τώρα μας έχει απογοητεύσει έως εκεί που δεν πάει. Παίζει αποκρουστική, μαζική άμυνα κ.ο.κ.. Συμφωνούμε.

Αυτά είναι τα δεδομένα πάντως που μέχρι τώρα κάνεις δεν μπορεί να τα αρνηθεί.

Προσωπικά πιστεύω ότι ο Μεταξάς είναι επιλογή από το ψηλό ράφι. Το γιατί παίζει με αυτούς τους παίχτες και όχι άλλους και γιατί παίζει αυτό το σύστημα και γιατί παίζει αυτή την άμυνα δεν το ξέρω. Μόνο υποθέσεις μπορώ να κάνω. Τις οποίες έχω αναπτύξει σε άλλο ποστ και δεν θα τις επαναλάβω.

Όσο η ομάδα τσουλάει βαθμολογικά δυστυχώς κανείς δεν θα μπορεί να πει τίποτα. Ίσως χρειάζεται χρόνο, ίσως φορμάρει και άλλα συστήματα, ίσως πιστεύει ότι με αυτό το αποκρουστικό ποδόσφαιρο θα βγει ψηλότερα στη βαθμολογία από το εάν παίξει πιο επιθετικά, με βάση το σημερινό ρόστερ.

Το μόνο που δεν αντέχω εδώ μέσα είναι κουβέντες καφενείου του στύλ: στα επόμενα παιχνίδια ανα δεν πάρει 6 βαθμούς φεύγει ή μένει ή πετυχαίνει ή αποτυγχάνει. Αυτά δεν ανήκουν στη νοοτροπία δυνατής ομάδας αλλά ομάδας καφενείου της Αθήνας, ομάδας του Κοντού, κ.ο.κ..

Κλείνοντας: Ως τα Χριστούγεννα θα έχει ξεκαθαρίσει τι σύστημα και στυλ ποδοσφαίρου θα επιβάλλει ο Μεταξάς. Άποψή μου είναι ότι όσοι μιλάνε για πτώση είναι πολύ πολύ βαθιά νυχτωμένοι (μιλάω καθαρά αγωνιστικά αλλά και παρασκηνιακά). Η ομάδα θα ρολάρει στο Δεκέμβρη, ας ελπίσουμε αρχές και μάλλον θα βγει στην ίδια βαθμολογική θέση που βγήκε και πέρυσι δυστυχώς όμως χωρίς πορεία Κυπέλλου.

Ολοκληρωμένη τη δουλειά του νέου προπονητή θα τη δούμε μάλλον του χρόνου.

Ξενέρωτα όσα λέω αλλά παιδιά έτσι είναι η μπάλα όταν δεν σκας φράγκα. Αυτά.

« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 27 Οκτ 2021 00:51 από Mpakoulieros »
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #144 στις: Τετ 27 Οκτ 2021 01:18 »
Προσωπική δήλωση κ. Αλέξη Κούγια
Μπράβο ρε Αελάρα  Βασίλισσα του Κάμπου και της Ελλάδος που τιμώρησες αυτούς που σε ρίξανε με τις πάσες και τα χέρια του Κάργα μέσα στο ιστορικό Αλκαζάρ εκεί που κατέκτησες μόνο εσύ από όλη την περιφερειακή Ελλάδα το πρωτάθλημα και τα δύο κύπελλα.

Εμείς έχουμε γίνει (ποδοσφαιριστές, προπονητές, διοίκηση, ιδιοκτησία και όλοι οι οπαδοί μας) μία όμορφη οικογένεια με 30 Έλληνες ποδοσφαιριστές νεαρής ηλικίας και 6 ξένους παικταράδες.

Τα καλύτερα έρχονται και καταφέραμε παρά τον βρώμικο πόλεμο από αδίστακτους κακοποιούς του παρασκηνίου στην Ελλάδα και στην Λάρισα, αντί να διαλυθούμε με τον άδικο υποβιβασμό μας, όπως έγινε πάντοτε στο παρελθόν με τελευταία φορά την λαίλαπα Πηλαδάκη και τα 19.000.000€ χρέη, να βγούμε πιο δυνατοί και να έχουμε ομάδα καλύτερη και από αυτή που είχαμε στην Super League 1.

Η καρδιά μας και η αγκαλιά μας είναι έτοιμες να δεχθούν ακόμη και αυτούς που παρασυρμένοι βρίζουν τις μητέρες μας και κάθε ιερό και όσιο.

Από την Κυριακή έχω δώσει εντολή να ανοίξει η ιστορική θύρα 1 των Ιερολοχιτών και των Monsters για να αποδείξουν όσοι φιλοξενηθούν εκεί, ότι πάνω από όλα έχουν την Αελάρα μας την πιο καθαρή και πιο υπερήφανη ομάδα στην Ελλάδα.

Θέλω να είμαστε όλοι μαζί τον Μάιο όταν θα πανηγυρίσουμε την άνοδο μας στην Super League 1 και διορθώνοντας τα λάθη μας, να μην υποβιβασθούμε ξανά ποτέ, γιατί η θέση μας ήταν και είναι στην Super League 1 για να διεκδικούμε και να κατακτούμε τίτλους και συμμετοχές σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Συγχαρητήρια στα παιδιά μας και στους άξιους προπονητές μας και ευχαριστώ πολύ τους ηρωικούς εμβολιασμένους οπαδούς που βρέθηκαν στο γήπεδο και ενίσχυσαν τα παιδιά μας.

Κάνω μία έκκληση σε όλους εμβολιαστείτε και ελάτε να μας βοηθήσετε να κάνουμε πραγματικότητα τα όνειρα μας.
aelfc.gr

Τον κάναμε μάγκα και κελαηδάει.

Συνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #145 στις: Τετ 27 Οκτ 2021 08:20 »
καλά αελαρα καληνύχτα ...

ειχαν τόσους μήνες να παίξουν μπάλα, έπαιζαν με αντίπαλο ομάδα surer league και καλά με τον μισητό αντίπαλο που τους έριξε στη Β και χθες, μια ηλιόλουστη μέρα στο αλκαζάρ ήταν 30 άτομα στην κερκίδα ...

ονειρέψου εσυ ακόμα ...
οι μεγάλοι παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου παίρνουν ιστορικές ομάδες της επαρχίας με χιλιάδες οπαδούς και κάνουν τα γήπεδα νεκροταφεία ...

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #146 στις: Τετ 27 Οκτ 2021 10:41 »
Συμφωνώ απολύτως με Μπακουλιέρο. Υπομονή χρειάζεται, σιγά μην αρχίσουμε την προπονητολογία Οκτώβρη μήνα.
Εγώ παραμένω αισιόδοξος και εκτιμώ ότι σύντομα θα φορμαριστεί η ομάδα.

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #147 στις: Τετ 27 Οκτ 2021 13:15 »
Άλλο πράγμα να κάνουμε κριτική και άλλο να ζητάμε να φύγει ένας σοβαρός προπονητής με γνώσεις.
Το να θεωρούμε ότι έχουμε περισσότερες γνώσεις και καλύτερο μάτι απο έναν προπονητή με τέτοιο βιογραφικό είναι τουλάχιστον αστείο.

Το άλλο λάθος που κάνουμε είναι ότι συγκρίνουμε τον δεύτερο χρόνο που ήταν ο Γιαννίκης στην ομάδα με τους πρώτους μήνες του Μεταξά.
Ακόμη χειρότερα ότι συγκρίνουμε μόνο τους 2 μήνες του δεύτερου χρόνου όπου πιάσαμε την καλύτερη μας απόδοση.
Ξεχνάμε τα διπλά του παναιτωλικού του απολλωνα της αελ, αλλά και την εικόνα μας στα play out.
Ξεχνάμε το πως ξεκίνησε η ομάδα στην β εθνική με το καλύτερο ρόστερ και αν έπαιζε ωραία μπάλα.

Υπομονή και αφήστε τους ανθρώπους που ξέρουν να δουλέψουν.

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #148 στις: Τετ 27 Οκτ 2021 14:27 »
Για το χθεσινό στραπάτσο, ευθύνεται κυρίως το κοράκι. Δεν υπάρχουν λόγια για την παράλογη απόφασή του και δεν υπάρχουν δικαιολογίες (δεν είχε VAR κλπ.). Να ανοίξει τα στραβα του και να βλέπει το μάτς, και αυτός και ο επόπτης, και ο 4ος.

Το αν εμείς παίζαμε λιγόψυχα αυτό είναι εμφανές στα δύο τελευταία παιχνίδια. Το αν εμείς δε μπορούμε να σκοράρουμε ούτε από πέναλτι, δε φταίει μόνο ο προπονητής, φταίνει και οι παίχτες. Καποιοι το έχουν κάποιοι δε το έχουν. Και επειδή εμείς έχουμε παίχτες που δε το έχουν θα έπρεπε να κυνηγήσουμε τα γκολ πριν φτάσουμε στο τέλος. Είτε με τα τυριά, είτε με τα ψωμιά.

Οπως και να έχει η ήττα από τον γαβρο στοίχισε πολύ ψυχολογικά στην ομάδα, που είχε ανέβει λίγο το καλάμι (και καλά έκανε, ήσουν αητητος και έπαιξες καλά). Το πρόβλημα είναι πως δε διαχειριστηκε σωστά αυτή την ψυχολογία ο κοουτς. Τουλάχιστο έτσι φαίνεται.

Το γιατί δεν παίζει ο ένας ή παίζει ο άλλος την απάντηση μπορεί να τη δώσει ο προπονητής που τους λέχει κάθε μέρα στην προπόνηση. Τα ίδια γινόταν και επι Πετράκη αλλά εκεί το γνωρίζω πως γινόταν με δόλο. Εδώ? Επλίζω και φαντάζομαι πως όχι!!

Αν η ομάδα είχε πάρει κάτι από το μάτς με τον Ολυμπιακό δε θα γινόταν καμμία κουβέντα τώρα. όχι μόνο από μας άλλά και για την ψυχολογία των παικτών.

Ο προπονητής, όπως έχω γράψει και παλιότερα, είναι διαχειριστής του εμψυχου υλικού που έχει διαθέσιμο. Το πρόβλημα είναι να μπορεί να το διαχειριστεί, αν όχι, πρέπει να φύγει.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #149 στις: Τετ 27 Οκτ 2021 14:44 »
Οκ λοιπόν. Ας μην πάρουμε κανέναν βαθμό στα 2 εντός έδρας, αλλά και ας δούμε μέχρι τα Χριστούγεννα τι δουλεύει ο προπονητής. Μπας και ο Σνάιντερ η ο Τριαδης παίξουν καλύτερα.
Ούτω η άλλως οπως ειπώθηκε δεν πέφτουμε!
Βλέπουμε την ομάδα χαλαρά!!!!
....