Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης 8η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 6322 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης 8η αγωνιστική
« Απάντηση #75 στις: Κυρ 31 Οκτ 2021 23:51 »
Δε γίνετε να παίζουμε τόσο φοβικα, ούτε ακόμα κι όταν ο αντίπαλος βρίσκεται με 10 στην έδρα σου να μην τον έχεις πιάσει από τον λαιμό.

Φτάσαμε πάλι στο 80και για να μπει μέσα ο Μινα σε ματς που πρέπει υποτίθεται να το γυρίσεις.

Ο Σνάιντερ περπαταγε σε όλο το ματς και δε βγήκε ποτέ.
Δηλαδή τι δε βλέπει για να του δώσει σε ένα ματς τη φανέλα της αλλαγής;

Πολύ κακοδαιμονια φέτος με τους τραυματισμους.

Μου άρεσε που είχε ένα κλικ πάθος η ομάδα.
Ο κόσμος με υποψία φάσης πεταγοταν στον αέρα. Διψάει για νίκες

Πρέπει ΟΠΩΣΔΉΠΟΤΕ ο άσσος το Σάββατο για να έχεις ένα καλό σκαλοπάτι για μετά.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Δευ 01 Νοέ 2021 00:10 »
Η συνέντευξη τύπου των προπονητών μετά την αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Superleague Interwetten.
#pas #pasgiannina #pasgianninafc #MatchDay8 #slgr
PAS Giannina FC (βίντεο)

Συνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #77 στις: Δευ 01 Νοέ 2021 00:31 »
Μερικοί δεν παίζεστε πραγματικά...

Είμαστε 6οι. Εντάξει βαθμολογικά 7οι αν υπολογίσουμε ότι ο Άρης ξεκίνησε από το -6.

Δεν έχουμε χάσει ματς φέτος πλην αυτό με το Γαύρο. Με το Απολλωνάκι δεν το μετράω ως ήττα. Με χαμένο πέναλτι στο '92, αγωνιστικά δεν είναι ήττα.

Και γκρινιάζετε... Έλεος ρε παιδιά. Εντάξει δεν παίζουμε μπάλα .Οκ. Θα παίξουμε όμως σιγά-σιγά. Εδώ η αεκ, του Γιαννίκη ο πάοκ και ο βάζελος δεν μπορούν να παίξουν σωστά μπάλα που είναι ομάδες με πολλαπλάσιο μπάτζετ. Πόσες ήττες έχει ο Παοκ; 2. Εμείς 2. Πως νίκησε σήμερα η κούλα; Με μούφα πέναλτι. Την πάτησε ο γαυρορούλης. Ο παοκ έχει πάρει πόσα παιχνίδια χωρίς να παίξει τίποτα. Μόνο ο σκατόγαυρος κάπως ξεχωρίζει.

Χαλαρώστε όσοι ήρθατε από τη Barcelona το Liverpool ή το Torino και ξέρετε τη μπάλα απέξω. Χαλαρώστε μάγκες.
Αν θέλετε βάλτε τα με τη διοίκηση για το χαμηλό μπάτζετ για την έλλειψη υποδομών κ.ο.κ..
Μην ζητάτε να φύγει ο προπονητής. Να έρθει ποιος; Ο Γιανχέσας; Ή ο νικολό ή μήπως κανάς Τενές; Ή καλύτερα ο γερο Παράσχος όταν φύγει από τους Μπεταντιν γιατί δεν σταυρώνει ούτε βαθμό;

Η ομάδα την άλλη αγωνιστική θα είναι 5η θέση με νίκη επί των κομπλεξικών και υποδεέστερων χωριατών.
Άραγε θα του αρέσει του Κίτσιου η πέμπτη θέση; Για να δούμε...
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Δευ 01 Νοέ 2021 01:32 »
Μπακουλιερε να χαλαρώσω. Να χαλαρώσω αν μου εξηγήσεις εσύ, που προφανώς καταλαβαίνεις το πλάνο του προπονητή. Εγώ στο χωριο μου το Liverpool αν η ομάδα έπαιζε έτσι θα άκουγε και κάνα μπινελίκι. Προφανώς και κατάλαβες γιατί περιμένουμε ομάδες όπως ο Απόλλωνας που έκανε την πρώτη νίκη με εμάς, και σήμερα που έβαλε δύο μπακ στα δεξιά.
Τι ακριβώς δουλεύει και τι ακριβώς έχει βγει στον αγωνιστικό χώρο. Είμαστε 6 ή 7 τώρα. Για περίμενε μέχρι τα Χριστούγεννα τι θα είμαστε, που δεν μπορούμε να αλλάξουμε πάνω από 3 πάσες.. Α να μην ξεχάσω τον Παντελακη σαν φορ. Σαν τον Μπεριο με Πετρακη ένα πράγμα.
....

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Δευ 01 Νοέ 2021 03:55 »
Πως θα γίνει να κερδίσουμε κανένα παιχνίδι;
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Δευ 01 Νοέ 2021 07:40 »
Πως θα γίνει να κερδίσουμε κανένα παιχνίδι;
Θα περιμένεις μέχρι τα Χριστούγεννα για να βγει η δουλειά που γίνεται στο επιθετικό κομμάτι. Επίσης θα πρέπει Σνάιντερ και Τριαδης να εινια τα βασικά σέντερ φορ.
....

Συνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #81 στις: Δευ 01 Νοέ 2021 08:38 »
Φίλτατε ο καθρέπτης της ομάδας είναι ο βαθμολογικός πίνακας, αν δεν είσαι γαύρος της παράγκας.

Ο πίνακας λέει ότι είμαστε 6οι, άντε 7οι αν υπολογίσουμε το -6 του Άρη. Είμαστε έναν βαθμό πίσω από τους βαζέλες που ακόμη λένε ότι πάνε για πρωτάθλημα. Από που που και ως που προβλέπετε φούντο; Επειδή δεν παίζουμε μπάλα; Ποιος παίζει; Και αν όπως λέτε ορισμένοι πάμε για φούντο, αν πει κάποιος άλλος ότι θα φτιάξει την ομάδα ο Μεταξάς και πάμε για πρωτάθλημα, τότε ποιος θα είναι πιο κοντά στην αλήθεια;

Η ομάδα στο τέλος θα βγει λίγο πάνω από τη μέση του πίνακα. Αυτή είναι η εκτίμηση που κάνω.
Δυστυχώς έχουμε χάσει τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε το Κύπελλο. Αυτή είναι όντως μια πραγματική απώλεια που βαρύνει τον προπονητή. Αλλά ούτε και εκεί χάσαμε. Και έγινε και σφαγείο παλαιάς κοπής.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Δευ 01 Νοέ 2021 08:51 »
Με το Απολλωνάκι δεν το μετράω ως ήττα. Με χαμένο πέναλτι στο '92, αγωνιστικά δεν είναι ήττα.

Και γκρινιάζετε... Έλεος ρε παιδιά. Εντάξει δεν παίζουμε μπάλα .Οκ. Θα παίξουμε όμως σιγά-σιγά.

Η ομάδα την άλλη αγωνιστική θα είναι 5η θέση με νίκη επί των κομπλεξικών και υποδεέστερων χωριατών.
Άραγε θα του αρέσει του Κίτσιου η πέμπτη θέση; Για να δούμε...
Κακώς δεν μετράς ως ήττα αυτή με το Απολλωνάκι. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη ήττα μέχρι τώρα γιατί έχασες από μια ομάδα που δε σου έκανε ούτε φάση και έφαγες γκολ από καραμπόλα. Δε μπόρεσες να κερδίσεις αυτή την ομάδα που δεν είναι ούτε για Β εθνική, που κανονικά θα έπρεπε να της έχεις ρίξει 3 γκολ αν έπαιζες στοιχειωδώς σοβαρά. Προσωπικά αυτή η ήττα με ξενέρωσε πολύ.

Πότε ακριβώς περιμένεις να παίξεις μπάλα όταν βλέπεις τα τρελλά κολλήματα του Μεταξά με το Σνάιντερ που δε βγαίνει από το γήπεδο παρότι δε βλέπεται ή με τη χρησιμοποίηση παικτών από τα αζήτητα όπως π.χ. χτες του Οικονομόπουλου; Άσε μην αναφερθούμε και στις αλλαγές που αντί να φροντίσει να φρεσκάρει την ομάδα, η μοναδική χρησιμότητά τους ως τώρα φαίνεται να είναι οι καθυστερήσεις.....και οι γαμημένες οι αλλαγές έχουν γίνει 5 ακριβώς γι΄ αυτό το λόγο. Δεν ξενερώνει έτσι και τους άλλους που κάθονται στον πάγκο;
Ο άνθρωπος μας έχει καραφλιάσει με τις επιλογές του.

Τέλος είσαι σίγουρος ότι θα κερδίσεις τους χωριάτες το Σάββατο; Εγώ καθόλου, αν ο Μεταξάς συνεχίσει το ίδιο βιολί και κατεβάσει την ομάδα στο γήπεδο με τον ίδιο προσανατολισμό, όπως με τον Αστέρα.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 01 Νοέ 2021 08:54 από pextempalla »

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Δευ 01 Νοέ 2021 14:29 »
Είμαστε 6οι οκ ... μήπως όμως έχουμε και 7 σερι παιχνίδια χωρίς νίκη, θα έλεγε κάποιος άλλος.

Το θέμα είναι ότι μπάλα δε βλέπουμε και έχω αρχίσει να νιώθω αυτό το πράμα ρε παιδί μου όπως τότε με τον Πετρακη ... που περιμενα όλη τη βδομάδα να δω την ομάδα και μόλις ξεκινούσε ο αγώνας και περνούσαν 10 λεπτά ήξερα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κερδίσουμε με τίποτα.

Και πόσες ισοπαλίες να μαζέψουμε να σωθούμε? ... αντε πες μου πόσες ...

Και έρχεται και ο Γενάρης όπου να ναι που όλοι ενισχύονται και εμέις συνήθως αποδυναμωνόμαστε και να δω αν φύγει κανένας Σάλιακας και κανένας Πίρσμαν τι τρόπο θα βρούμε να κάνουμε επίθεση ... όλοι γιόμα στον Περέα και βόηθα Παναγιά

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Δευ 01 Νοέ 2021 18:46 »
Αν μας φύγουν ή ανακοινωθούν και μείνουν δανεικοί τα 2 άκρα μας, μην φοβάσαι PASiopulo εσύ. Εχουμε τον οικονομόπουλο και τον Γκαντάρφσκι.!!!!
....

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Δευ 01 Νοέ 2021 21:07 »
Άλλη μία Κυριακή γεμάτη ΠΑΣ με γυναικείο μπάσκετ και καπάκι ποδόσφαιρο. Οι αγαπημένες μου μέρες είναι αυτές. Μακάρι να συνοδευόταν και από θετικά αποτελέσματα.

- η ομάδα χθες δεν ηταν καθόλου κακή. Παρήγαγε πολλές φάσεις, έδειξε θεληση και δεν φοβήθηκε τον αντίπαλο όπως έκανε στα τρία τελευταία ματς που ηττήθηκε. Από ότι φαίνεται η ομάδα μπορεί κάποια πράγματα στο γήπεδο να τα κάνει επιθετικά αλλά αφενός δεν υπάρχει συνέπεια και γι'αυτό δεν βγαίνουν σε κάθε αγώνα και αφετέρου δεν υπάρχει ικανός σκόρερ που να τα κάνει γκολ. Πιστεύω ότι πρέπει να αποκτηθεί καλό σέντερ φορ τον Γενάρη με στόχο από το επόμενο καλοκαίρι να απομακρυνθει ο Μίλι και από του χρόνου να έχουμε μπροστά αυτόν και τον ΠΕΤΡΑΡΑ. Το θέμα είναι να το δει και ο ΧΒ αυτό και να μην κοιμάται στα χαμομήλια. Ο κοουτς του ζητούσε χαφ το καλοκαίρι και δεν του κάνε το χατηρι, αν δεν του το κάνει ούτε τώρα με το σέντερ φορ τότε φταίει αποκλειστικά αυτός για την εικόνα της ομάδας.

- καθόλου ικανοποιητική η προσέλευση στο γήπεδο σε όλες τις θύρες. Παρόλο αυτά απόλαυσα και πάλι τον παλμό της 10. 90 λεπτά τραγούδι ασταμάτητο. Πολλά μπράβο.

- ο Μπρενερ όντως όπως είπατε πολλοί εξέθεσε τον Μεταξά τόσο με την γκολάρα του όσο και γενικότερα με τη συμμετοχή που είχε στο παιχνίδι της ομάδας. Κρίμα που τραυματίστηκε γιατί ήταν η ευκαιρία του να παίξει βασικός 2ο σερί ματς με τα καπνά.

- ο αγωνιστικός χώρος τι χαλί είναι φέτος ρε μάγκες. ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ.

- Ο Μπαραλες όσο καλός παίκτης είναι αλλο τόσο άμυαλος είναι. Και κωλοπαιδο...

- Αλί Μπαμπά σε θέλουμε στα Γιάννενα. Τι μορφή είσαι εσύ ρε Αλί Μπαμπά. Χαχα απίστευτο καλαμπουρι με την κερκίδα και γέλιο ατελείωτο.

- μερικές φορές η αγανάκτηση και ο εκνευρισμός μπορεί να σε κάνει να γράψεις σε ένα ποστ πράγματα που δεν πρέπει και καλύτερα να μην αναφερθούν προς χάρη διακριτικότητας. Πάντως στην γενική άποψη που υποθηκε ότι δεν πρέπει να γίνεται καθόλου λόγος για την ιδιωτική ζωή των παικτών εγώ φέρνω αντιρρήσεις. Όταν δεν είσαι αυτός που πρέπει και ντροπιάζεις την ομάδα με τη συμπεριφορά σου τότε αυτό πρέπει να γινεται γνωστό και να αντιμετωπίζεται. Την τελευταία φορά που τα κάναμε όλα αβαβα και υπήρχε πλήρης άγνοια απο κοουτς και τεχνικό διευθυντή για το τι γινόταν στο τμήμα θυμάστε τι έγινε; Οι παίκτες πήγαιναν τριπ σε ορεινά χωριά και γίνονταν ντιρλα στα τσιπούρα και το ανέβαζαν στο Instagram ενώ πιάνονταν τσακωτοι πρωινές ώρες να κυνηγιούνται σαν 10χρονα παιδιά στη κεντρική πλατεία όντως σουρωμενα. Ήταν η χρονιά που πέσαμε.........

Αυτά. Πιστεύω πολύ στην νίκη κόντρα στα καπνά. Στήριξη στην ομάδα.

ΜΌΝΟ ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Δευ 01 Νοέ 2021 21:39 »
Δηλαδή ρε παιδιά θα κρεμάσουμε τον Περεα για το τι έκανε ενώ ήταν εκτός αποστολης; Ότι θέλει ας έκανε. 21 χρονών είναι, τι θέλετε να κάνει; Από τη στιγμή που δεν επηρεάζει την απόδοση του και δεν ενοχλεί τους ανθρώπους της ομάδας εμάς δε μας πέφτει λόγος. Αλλά δεν νομίζω να πείραξε κιόλας ότι βγήκε ένα Σάββατο βράδυ ενώ δεν έπαιζε καν. Πολλοί το κάνουν

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Δευ 01 Νοέ 2021 21:49 »
Παράθεση
- μερικές φορές η αγανάκτηση και ο εκνευρισμός μπορεί να σε κάνει να γράψεις σε ένα ποστ πράγματα που δεν πρέπει και καλύτερα να μην αναφερθούν προς χάρη διακριτικότητας. Πάντως στην γενική άποψη που υποθηκε ότι δεν πρέπει να γίνεται καθόλου λόγος για την ιδιωτική ζωή των παικτών εγώ φέρνω αντιρρήσεις. Όταν δεν είσαι αυτός που πρέπει και ντροπιάζεις την ομάδα με τη συμπεριφορά σου τότε αυτό πρέπει να γινεται γνωστό και να αντιμετωπίζεται. Την τελευταία φορά που τα κάναμε όλα αβαβα και υπήρχε πλήρης άγνοια απο κοουτς και τεχνικό διευθυντή για το τι γινόταν στο τμήμα θυμάστε τι έγινε; Οι παίκτες πήγαιναν τριπ σε ορεινά χωριά και γίνονταν ντιρλα στα τσιπούρα και το ανέβαζαν στο Instagram ενώ πιάνονταν τσακωτοι πρωινές ώρες να κυνηγιούνται σαν 10χρονα παιδιά στη κεντρική πλατεία όντως σουρωμενα. Ήταν η χρονιά που πέσαμε.........

Δεν νομίζω να μην ήξεραν τι γινόταν τότε στην ομάδα.άσχετα αν έκαναν κάτι ή όχι.Μπορεί να μην ήξεραν κάθε έξοδο αλλά γενικά δεν νομίζω να μην ήξεραν.Για να μην πούμε  για πρώην στέλεχος της ομάδας.Τέσπα.Αν κάποιος παίχτης ξεφεύγει για οποιονδήποτε λόγο,υπεύθυνη είναι η ομάδα να τον μαζέψει.

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Δευ 01 Νοέ 2021 21:51 »
Δεν είπα να τον κρεμάσει κανείς. Απλά να μην χάνεται ο έλεγχος από κανέναν. Επαγγελματίες αθλητές είναι. Επίσης συνήθως όταν είσαι τραυματίας πρέπει να είσαι σε αποθεραπεία να ξεκουράζεσαι κλπ. Όχι να ξεσαλωνεις.

Τέλος πάντων περασμένα ξεχασμένα. Αρκεί να μην έχουμε φαινόμενα ανάλογα επί εποχής Πετράκη.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Δευ 01 Νοέ 2021 22:17 »
Σίτο: “Ικανοποιημένοι από την ισοπαλία” (vid)
Θετικό χαρακτήρισε ο Σίτο το βαθμό της ισοπαλίας που απέσπασε ο Αστέρας στα Γιάννινα, δεδομένου του αριθμητικού μειονεκτήματος των Αρκάδων.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισπανός στα κανάλια Novasports:

“Έγινε ένα ισορροπημένο παιχνίδι σε ένα δύσκολο γήπεδο λόγω του αντιπάλου, κάναμε ένα καλό παιχνίδι, δεχθήκαμε και την κόκκινη, σε γενικές γραμμές είμαστε ικανοποιημένοι. Είμαι χαρούμενος που σκόραρα αλλά το γκολ δεν ήταν αρκετό για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, συνεχίζω τη σκληρή δουλειά και πιστεύω ότι θα γίνει ο συνδυασμός στον επόμενο αγώνα. Με βάση το γεγονός ότι μείναμε στο τέλος με έναν παίκτη λιγότερο και σε έναν δύσκολο αντίπαλο, μείναμε ικανοποιημένοι”.

Για το αν έχει αλλάξει κάτι στην τακτική τους: “Δεν έχει αλλάξει κάτι στην προσέγγισή μας, πιστεύουμε στους εαυτούς μας”.
https://www.novasports.gr/sport/podosfairo/event/super-league-1/article/12167925/sito-ikanopoiimenoi-apo-tin-isopalia-vid/

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Τρι 02 Νοέ 2021 00:07 »
Εγώ μάλλον έβλεπα άλλο ματς.
Ομάδα χωρίς φορ, ο χρήστης ομαδα με 2 μπακ στην δεξιά πλευρά από όπου γινόταν οι φάσεις.
Μόνο από τα αριστερά με τον Peersman ότι κάναμε.. Βέβαια το γκολ μπήκε από δεξιά σέντρα.
Ξαναλέω. Δεν έχουμε σωστό πλάνο επίθεσης. Θέλεις με γιομες να παίξεις δεν έχουμε τον παίκτη να σου σπάσεις την μπάλα. Η ανάπτυξη για μένα είναι από τα άκρα με συνεργασίες. Αλλά ξαναλέω ότι δεν βλέπω να έχει δουλεύτει κάτι.
Στο ματς με το αγρινιο θέλω να πιστεύω ότι θα μπούμε να τους πνιξουμε όπως τα φίδια. Σε διαφορετική περίπτωση πάμε πάλι για Χ
....

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Τρι 02 Νοέ 2021 09:25 »
Δεν είπα να τον κρεμάσει κανείς. Απλά να μην χάνεται ο έλεγχος από κανέναν. Επαγγελματίες αθλητές είναι. Επίσης συνήθως όταν είσαι τραυματίας πρέπει να είσαι σε αποθεραπεία να ξεκουράζεσαι κλπ. Όχι να ξεσαλωνεις.

Τέλος πάντων περασμένα ξεχασμένα. Αρκεί να μην έχουμε φαινόμενα ανάλογα επί εποχής Πετράκη.
Δηλαδή ένας ποδοσφαιριστής δεν έχει δικαίωμα να βγει και να ξενυχτίσει μια φορά κι ενώ δεν έχει αγώνα;
Ξέρεις αν πήρε άδεια απο την ομάδα για να βγει;
Εσύ δεν έχεις πάει στη δουλειά σου ξενύχτης;

Είναι πολύ εύκολο να είμαστε αυστηροί με τις ζωές των άλλων. Νομίζουμε ότι οι αθλητές δεν είναι άνθρωποι και πρέπει 24 ώρες το 24ωρο να σκέφτονται την ομάδα που παίζουν και την προπόνηση που κάνουν

υγ Δεν το λέω προσωπικά για εσένα φίλε μου. Ευκαιρία απο το σχόλιο σου.

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #92 στις: Τρι 02 Νοέ 2021 12:10 »
Εγώ πάντως αν ήμουν επαγγελματίας παίκτης, δηλωμένος τραυματίας και εν μέσω πανδημίας με 10 δόσεις εμβολίου να έχω κάνει, εφόσον υπάρχει έστω και η πάρα πολύ μικρή πιθανότητα να βγω θετικός και και να κάτσω καραντίνα, χάνοντας ματς ΔΕΝ θα το έκανα.
Πάμε και σε κάτι άλλο τώρα.  άκουσα χθες μια άποψη.
Όταν πήραμε παίκτες σαν τκν Σνάιντερ, τον Γκανταρφσκι, τον Μίλι, τον Περεα είχαν δει οι υπεύθυνοι τι έχουν κάνει στην καριέρα τους σαν επιθετικοί?? Πόσα γκολ και ασίστ είχε ο καθένας τους?? Ή επειδή ήταν φθηνοί τους, θεωρούσαν κάποιοι για μπακ απ, γιατί ήταν σγρ για πχ ότι θα κάνουν γεμάτη χρόνια ο Κοντε, ο Μπρενερ και ίσως και κάποιος άλλος????

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #93 στις: Τρι 02 Νοέ 2021 12:40 »
Εγώ πάντως αν ήμουν επαγγελματίας παίκτης, δηλωμένος τραυματίας και εν μέσω πανδημίας με 10 δόσεις εμβολίου να έχω κάνει, εφόσον υπάρχει έστω και η πάρα πολύ μικρή πιθανότητα να βγω θετικός και και να κάτσω καραντίνα, χάνοντας ματς ΔΕΝ θα το έκανα.
Πάμε και σε κάτι άλλο τώρα.  άκουσα χθες μια άποψη.
Όταν πήραμε παίκτες σαν τκν Σνάιντερ, τον Γκανταρφσκι, τον Μίλι, τον Περεα είχαν δει οι υπεύθυνοι τι έχουν κάνει στην καριέρα τους σαν επιθετικοί?? Πόσα γκολ και ασίστ είχε ο καθένας τους?? Ή επειδή ήταν φθηνοί τους, θεωρούσαν κάποιοι για μπακ απ, γιατί ήταν σγρ για πχ ότι θα κάνουν γεμάτη χρόνια ο Κοντε, ο Μπρενερ και ίσως και κάποιος άλλος????
Εννοώ να πήγαινα σε μέρη που κακά τα ψέματα όλοι ξέρουμε λίγο πολύ ότι είναι εστίες υπερμεταδοσης του ιού. Αν πήγε σε τέτοια μέρη.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Τρι 02 Νοέ 2021 12:53 »
Συνταυροι εδω δεν εχουμε να κανουμε με τον αν εκανε καλα η οχι και βγηκε το παιδι να διασκεδασει. Αυτο το κρινει ο καθενας οπως νομιζει. Εδω εχουμε να κανουμε με ενα πολυ σοβαροτερο για μενα θεμα που ειναι η παρακολουθηση και η δημοσιοποιηση της ιδιωτικης ζωης ανθρωπων ,οποιοι κι αν ειναι αυτοι. Για μενα η προσωπικη ζωη κανενος ανθρωπου δεν θα πρεπει να μπαινει στο μικροσκοπιο καποιων. Η προστασια της ιδιωτικης ζωης ολων μας ,για μενα ειναι κατι αδιαπραγματευτο. Για ονομα του Θεου.Big brother θα κανουμε τις ζωες μας στο τελος ακολουθωντας τετοιες νοοτροπιες.

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #95 στις: Τρι 02 Νοέ 2021 13:16 »
Συνταυροι εδω δεν εχουμε να κανουμε με τον αν εκανε καλα η οχι και βγηκε το παιδι να διασκεδασει. Αυτο το κρινει ο καθενας οπως νομιζει. Εδω εχουμε να κανουμε με ενα πολυ σοβαροτερο για μενα θεμα που ειναι η παρακολουθηση και η δημοσιοποιηση της ιδιωτικης ζωης ανθρωπων ,οποιοι κι αν ειναι αυτοι. Για μενα η προσωπικη ζωη κανενος ανθρωπου δεν θα πρεπει να μπαινει στο μικροσκοπιο καποιων. Η προστασια της ιδιωτικης ζωης ολων μας ,για μενα ειναι κατι αδιαπραγματευτο. Για ονομα του Θεου.Big brother θα κανουμε τις ζωες μας στο τελος ακολουθωντας τετοιες νοοτροπιες.
Καλά αυτό εννοείται! Είναι δουλειά άλλων να ελέχχουν τέτοια θέματα και ειδικά στις μέρες μας, και έχει να κάνει με εσωτερικούς κανονισμούς και ρήτρες σε συμβόλαια κτλ κτλ κανονικά. Εγω δεν ανέφερα όνομα παίκτη ,δεν είναι δουλειά μας αυτή. Μακάρι όλοι στην ομάδα να κάνουν σωστά την δουλειά τους ,όπως πρέπει.

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Τρι 02 Νοέ 2021 13:24 »
Αν ήσουν επαγγελματίας ιδιωτικός ή δημόσιος υπάλληλος, αν έχεις δική σου επιχείρηση αν είσαι δάσκαλος, γιατρός μπορείς να βγεις και να μην πας στη δουλειά σου για 10 μέρες; 
Απλά θέλω να πω ότι γίνεται ένας διαχωρισμός που δεν τον καταλαβαίνω.

Αγαπάμε την ομάδα μας, θέλουμε να παίζουν όλοι και να πάνε καλά αλλά δεν είναι ΜΟΝΟ επαγγελματίες. Είναι άνθρωποι και οι περισσότεροι παιδιά.

Δεν είναι δουλειά 24/7. Σίγουρα πρέπει να προσέχουν την εξωγηπεδική ζωή αλλά με όρια.

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #97 στις: Τρι 02 Νοέ 2021 13:44 »
Αν ήσουν επαγγελματίας ιδιωτικός ή δημόσιος υπάλληλος, αν έχεις δική σου επιχείρηση αν είσαι δάσκαλος, γιατρός μπορείς να βγεις και να μην πας στη δουλειά σου για 10 μέρες; 
Απλά θέλω να πω ότι γίνεται ένας διαχωρισμός που δεν τον καταλαβαίνω.

Αγαπάμε την ομάδα μας, θέλουμε να παίζουν όλοι και να πάνε καλά αλλά δεν είναι ΜΟΝΟ επαγγελματίες. Είναι άνθρωποι και οι περισσότεροι παιδιά.

Δεν είναι δουλειά 24/7. Σίγουρα πρέπει να προσέχουν την εξωγηπεδική ζωή αλλά με όρια.
Δεν καταλαβαίνω που διαφωνούμε. Κάθε επάγγελμα είναι ξεχωριστό. Αν είσαι γιατρός σε ένα τιμ ενός ιδιωτικού νοσοκομείου και εν μέσω πανδημίας δεν αφήνεις μαγαζί για μαγαζί μέχρι τα ξημερώματα και βγείς θετικός στον ιό ( είναι κάτι σπάνιο να γίνει κάτι τέτοιο πχ) και γίνει γνωστό στον διοικητή του νοσοκομείου, είσαι σγρς ότι δεν θα έχεις κυρώσεις??? αλλά δεν συνηθίζεται σε όλα τα επαγγέλματα να υπογραφονται ρήτρες για κακή εξωεργασιακή ζωή γιατί το κάθε επάγγελμα έχει τις ιδιαιτερότητες του!

Αποσυνδεδεμένος Black_Freighter

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Τρι 02 Νοέ 2021 13:59 »
Εντωμεταξύ highlights γιατί δεν υπάρχουν πουθενά;

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
....