Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός 9η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 4436 φορές)

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός 9η αγωνιστική
« Απάντηση #50 στις: Σαβ 06 Νοέ 2021 20:35 »
Επιτέλους νίκη με πειστική εμφάνιση. Επιτέλους πάνω από ένα γκολ.

- η ομάδα σήμερα ήταν πάρα πολύ καλή, πολυ επιθετική και σοβαρή απέναντι σε μια ομάδα καφενείο.. τους πήραμε σβαρνα αλλά πρέπει να υπάρχει και ανάλογη συνέχεια.

- ο Γιούρι στα μάτια μου είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας του πρωταθλήματος. Δεν έχω δει ξανά τερματοφύλακα στην ομάδα που να μου εμπνέει τέτοια εμπιστοσύνη. Επίσης είναι και λίγο φρικιό και έχει τρελή σχέση με τον κόσμο και αυτό με αρρωσταίνει ακόμα πιο πολύ.

- πολυ θετικό το γκολ του Περέα. Μακάρι να πάρει μπρος.

- λίγος ο κόσμος στο γήπεδο. Πολύ μεγάλη η κριτική όμως όταν η ομάδα δεν τα πάει καλά. Καπως δεν ταιριάζουν αυτά τα δύο μαζί. Τέλος πάντων.

- ο Παναιτωλικός αλήθεια δεν θα πρεπε να θεωρείται ομαδα για υποβιβασμό; Τι αηδία ήταν αυτή που παρουσίασε σήμερα;

- όπως είπε και ένας συνταυρος παραπάνω κούτσα κούτσα και με τα ψέματα είμαστε στην 5η θέση. Θέλει αγώνα να μείνουμε εκεί. Σκεφτείτε να είχαμε και τον Πετραν μας.....

Διακοπή για να πέσουνε οι παλμοί και πάμε στον Ολυμπιακό εεεε στον Άρη τι λέω... για την νίκη.

ΜΟΝΟ ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Σαβ 06 Νοέ 2021 21:32 »
Βιασμός της λογικής

ΑΝ υπήρξε η παραμικρή αμφιβολία σε μια τόσο ξεκάθαρη φάση…

ΑΝ ο Ευαγγέλου ΕΙΔΕ παράβαση και κάλεσε στο VAR τον Τζήλο…

ΑΝ οι δύο τους συμφώνησαν ότι είναι πέναλτι…

Ε, τότε δεν υπάρχει σωτηρία!

Όλη η Ελλάδα είδε τον ΒΙΑΣΜΟ της λογικής και του ποδοσφαίρου, δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα περισσότερο.

ΑΝ ο Κλάτενμπεργκ δεν διαγράψει ΑΠΟΨΕ (όχι αύριο, ΑΠΟΨΕ) Τζήλο και Ευαγγέλου, ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ.

AN δεν το πράξει και τολμήσει να τους ορίσει ξανά (με οποαδήποτε ιδιότητα) σε αγώνα του Παναιτωλικού, θα σκεφτούμε πολύ αν πρέπει να παρουσιαστεί η ομάδα μας στο γήπεδο. Αναλαμβάνοντας τις συνέπειες μιας τέτοιας απόφασης, προκειμένου να προστατευτούμε από την αυθαιρεσία που έχει εγκατασταθεί στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Προσωποποιημένη στους πρωταγωνιστές του αποψινού ΑΙΣΧΟΥΣ και κάθε άλλου, που με την ανοχή όλων λειτουργεί δίκην βιαστή.
panetolikos.gr

Τα μπολνταρισμένα δικά τους.

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Σαβ 06 Νοέ 2021 21:50 »
Σε ενα ματς οπου με βαση την συνολικη παρουσια των ομαδων , τις καθαρες ευκαιριες και τις προυποθεσεις που απο λεπτομερειες δεν εγιναν ευκαιριες το σκορ μπορουσε να ειναι 7-2 , ο τραγικος Αναστασιου και ολη η ομαδουλα του Αγρινιου ασχολουνται με την …διαιτησια !!!
Ασυλληπτο το θρασος ρε πουστη …

Οσο για το πεναλτυ , εγω απορω γιατι χρειαστηκε VAR . Καθαρο χτυπημα ( εστω και ακουσιο ) μεσα στην περιοχη . Οποτε πεναλτυ . Αν ηταν εξω θα εδινε φαουλ . Τοσο απλα .

Σε αλλα νεα …
1.  Μιλι και Περεα δεν μπορουν να ακομη συνεργαστουν καλα , αν και σημερα τα πηγαν λιιιγο καλυτερα .
2. Σναιντερ κακος σε ολα .
3. Γκανταρφσκι πολυ καλος ανασταλτικα αλλα τιποτε και παλι επιθετικα .
4. Ως Ομαδα ημασταν δυο κλασεις ανωτεροι .
5. Απο τα καλυτερα ματς του Καργα ever .
6. Τεραστιας σημασιας η νικη , εν οψει των πεντε πολυ δυσκολων παιχνιδιων που ακολουθουν και που πραγματικα μπορει να φερουν τεραστιες ανατροπες στην τωρινη βαθμολογια . Ας μην ξεχναμε οτι η τελευταια Χαλκηδονα μπορει τον Γεναρη να διωξει μια ντουζινα παικτες , να παρει μια ντουζινα καινουργιους , να στησει και μια ντουζινα ματς και να φτασει στο τελος στην θεση 7-8 . Αλλα και ο Απολλωνας πηρε σημερα ανελπιστο βαθμο απο τον Γιαννικη .
Δεν πρεπει να υπαρχει καμια χαλαρωση και ουτοπιες οπως πχ. Ευρωπες και play off .
Κατα την γνωμη μου παντα …

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Σαβ 06 Νοέ 2021 21:51 »
Δεν είδα ματς αλλά σωστά όσα λέτε. Εξάλλου είναι κάβλα να διαβάζεις φορουμ μετά από νίκες της Ομάδας  B-)

Να σημειώσω μόνο πως

Παράθεση
Ο Χβ πρέπει άμεσα και προσωπικά να σκύψει πάνω από αυτό το θέμα και να ενισχύσει την προσέλευση.Οι τρόποι πολλοί.

Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας να το λέμε εδώ και 20 χρόνια. Καμία διοίκηση των τελευταίων ετών δε σκέφτεται-πράττει τα αυτονόητα. Κι όλοι ξεχνάνε το σημαντικότερο: Ο ΠΑΣ δεν ήταν ποτέ οι αγωνιστικές του επιτυχίες αλλά το πλήθος, ο όγκος, ο παλμός και η ΤΡΕΛΑ του κόσμου Του.   

Ε, φέρτε τον πίσω ρε! Με τις τιμές στερείτε από ένα κομμάτι του κόσμου τη δυνατότητα να βρεθεί δίπλα στην αγαπημένη του Ομάδα. Επιπλέον, δε δίνετε κανένα κίνητρο σε νέους οπαδούς - μελλοντικούς πελάτες. Τι το κρατάτε άδειο το πέταλο; 10 λύκεια έχουν τα Γιάννενα, δώστε τα εισιτήρια μπέχο. Το 1/5 να κολλήσει το μικρόβιο...

Υ.Γ. Πρέπει να δείξουμε καλό πρόσωπο και στου Χαριλάου

Υ.Γ.1 Με τον Πετράκη (τον Ισπανό, έ) θα είμασταν σίγουρα στην πρώτη 3άδα σήμερα και κατά ΠΑΣα πιθανότητα αήττητοι

Υ.Γ.2 Άρχισε η γκρίνια για Γιαννίκη ή θα περιμένουν για μετά το "ντέρμπι";

Υ.Γ.3 Καλά θα ήταν να είχαμε πάρει Ντουρμισάι ως ελεύθερο

"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Σαβ 06 Νοέ 2021 22:02 »
Η συνέντευξη τύπου Μεταξά και Αναστασίου (video)
Στο πλάνο που βγήκε αναφέρθηκε στη συνέντευξη τύπου ο Ηρακλής Μεταξάς, που σημείωσε ότι στην αρχή οι παίκτες του ήταν λίγο βιαστικοί, αλλά στη συνέχεια εφάρμοσαν όσα είχαν δουλέψει και η ομάδα έπαιξε πολύ από τα πλάγια.

«Είδα ένα καλό παιχνίδι από τη μεριά μας, μάς βγήκε το πλάνο, το οποίο στην αρχή προσπαθήσαμε να το εφαρμόσουμε πολύ βιαστικά, αλλά μετά είχαμε περισσότερη ψυχραιμία, αφήσαμε την μπάλα να κυκλοφορεί από τη μια μεριά στην άλλη και έτσι φτάσαμε στη νίκη».

Για το στοιχείο που έδωσε τα παραπάνω γκολ σήμερα: «Απλά η μπάλα πέρασε τη γραμμή σήμερα. Με τον ΟΦΗ είχαμε πιο πολλές ευκαιρίες και μπορώ να πω και πιο καθαρές, αλλά δεν πέρναγε η μπάλα τη γραμμή. Σήμερα την πέρασε. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βγαίνουν ευκαιρίες για να έρχεται το εύκολο γκολ. Αυτό σήμερα έγινε και είμαι χαρούμενος που βάλαμε τρία γκολ».

Για την πολυπρόσωπη άμυνα του Παναιτωλικού και αν το μεγάλο σκορ ήταν θέμα διάθεσης των παικτών ή διέκρινε κι εκείνος τα τρωτά σημεία της διάταξης αυτής: «Δεν θεωρώ σωστό να κρίνω τον αντίπαλο, απλά το γνωρίζω κι εγώ ότι όταν είσαι μόνος σου στην άμυνα έχεις κιόλας την ευθύνη, αν έχεις άλλους 2-3 δίπλα σου μπορεί να σε μπερδέψει, γιατί ο ένας περιμένει τον άλλον να κάνει την άμυνα. Είχαμε ετοιμάσει ένα πλάνο να παίξουμε με βαθιές πάσες από το πλάι, έτσι ήταν το πλάνο μας και έτσι βγήκαν οι ευκαιρίες. Είμαι χαρούμενος που τα παιδιά εκτελούν τόσο καλά το πλάνο που τους βάζουμε στην προπόνηση».

Για το τι έγινε καλύτερα σήμερα από άλλες φορές και πέτυχε 3 γκολ ο ΠΑΣ και αν το προβάδισμα έπαιξε τον καταλυτικό ρόλο σήμερα: «Μπορεί και να έγινε έτσι. Απλά όπως είπα σήμερα η μπάλα πέρασε τη γραμμή».

Δείτε αναλυτικά τι είπαν οι Αναστασίου και Μεταξάς:
https://www.facebook.com/watch/?v=867855973872697
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Σαβ 06 Νοέ 2021 22:21 »
Σε ενα ματς οπου με βαση την συνολικη παρουσια των ομαδων , τις καθαρες ευκαιριες και τις προυποθεσεις που απο λεπτομερειες δεν εγιναν ευκαιριες το σκορ μπορουσε να ειναι 7-2 , ο τραγικος Αναστασιου και ολη η ομαδουλα του Αγρινιου ασχολουνται με την …διαιτησια !!!
Ασυλληπτο το θρασος ρε πουστη …

Οσο για το πεναλτυ , εγω απορω γιατι χρειαστηκε VAR . Καθαρο χτυπημα ( εστω και ακουσιο ) μεσα στην περιοχη . Οποτε πεναλτυ . Αν ηταν εξω θα εδινε φαουλ . Τοσο απλα .

Σε αλλα νεα …
1.  Μιλι και Περεα δεν μπορουν να ακομη συνεργαστουν καλα , αν και σημερα τα πηγαν λιιιγο καλυτερα .
2. Σναιντερ κακος σε ολα .
3. Γκανταρφσκι πολυ καλος ανασταλτικα αλλα τιποτε και παλι επιθετικα .
4. Ως Ομαδα ημασταν δυο κλασεις ανωτεροι .
5. Απο τα καλυτερα ματς του Καργα ever .
6. Τεραστιας σημασιας η νικη , εν οψει των πεντε πολυ δυσκολων παιχνιδιων που ακολουθουν και που πραγματικα μπορει να φερουν τεραστιες ανατροπες στην τωρινη βαθμολογια . Ας μην ξεχναμε οτι η τελευταια Χαλκηδονα μπορει τον Γεναρη να διωξει μια ντουζινα παικτες , να παρει μια ντουζινα καινουργιους , να στησει και μια ντουζινα ματς και να φτασει στο τελος στην θεση 7-8 . Αλλα και ο Απολλωνας πηρε σημερα ανελπιστο βαθμο απο τον Γιαννικη .
Δεν πρεπει να υπαρχει καμια χαλαρωση και ουτοπιες οπως πχ. Ευρωπες και play off .
Κατα την γνωμη μου παντα …

Συμφωνώ σε όλα!
Αλλά την τελευταία παραγραφούλα περί ουτοπίας τί την ήθελες? Με στεναχώρισες, φίλτατε.
Οπότε ναι, καμία χαλάρωση τώρα που ο πρώτος στόχος της γρήγορης σωτηρίας επιτεύχθηκε! Το βλέμμα μας στον ουρανό, εκεί είναι το ταβάνι μας!
Άσε με να λέω εγώ για play off, θα στρώσει κι άλλο η Ομάδα!

Φιλαράκι μου εσύ.  ;)

ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ!!!
 :dab:

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Σαβ 06 Νοέ 2021 22:36 »
Βιασμός της λογικής

Όλη η Ελλάδα είδε τον ΒΙΑΣΜΟ της λογικής και του ποδοσφαίρου, δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα περισσότερο.

ΑΝ ο Κλάτενμπεργκ δεν διαγράψει ΑΠΟΨΕ (όχι αύριο, ΑΠΟΨΕ) Τζήλο και Ευαγγέλου, ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ.

AN δεν το πράξει και τολμήσει να τους ορίσει ξανά (με οποαδήποτε ιδιότητα) σε αγώνα του Παναιτωλικού, θα σκεφτούμε πολύ αν πρέπει να παρουσιαστεί η ομάδα μας στο γήπεδο. Αναλαμβάνοντας τις συνέπειες μιας τέτοιας απόφασης, προκειμένου να προστατευτούμε από την αυθαιρεσία που έχει εγκατασταθεί στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Προσωποποιημένη στους πρωταγωνιστές του αποψινού ΑΙΣΧΟΥΣ και κάθε άλλου, που με την ανοχή όλων λειτουργεί δίκην βιαστή.
panetolikos.gr

Καλύτερα να βιάζεται η λογική, παρά οι κατσίκες
Γνώμη μου
Προχωραμε

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Σαβ 06 Νοέ 2021 22:46 »
 :P  :P  :P

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Κυρ 07 Νοέ 2021 00:11 »

Μάλλον εκεί στο Αγρίνιο δεν βλέπουν καλά.

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Κυρ 07 Νοέ 2021 01:34 »
Τρίποντο μετά από καιρό απέναντι στη χειρότερη ομάδα που αντιμετωπίσαμε μέχρι τώρα.
Μιλάμε για τελείως καφενείο και χωρις κανένα πλάνο στο παιχνιδι της.
Αν δεν παίρναμε σήμερα το τριποντο δεν ξέρω πότε θα μπορούσαμε να το πάρουμε.

Ο Μεταξάς έκανε πιο ορθολογικά τις αλλαγές. Και τις 5 και σχετικά νωρίς.
Πάντως δεν έχω καταλάβει ακόμη γιατί ο Σνάιντερ έχει πάρει φανελα βασικού. Το μόνο καλό είναι ότι έγινε αλλαγή!!!
Περιμένουμε να δούμε περισσότερο τους πιτσιρικάδες μας, ιδιαίτερα όταν το σκορ είναι 3-0.

Και βέβαια αυτό που περιμένω με ιδιαίτερη ανυπομονησία είναι τα παιχνίδια που ακολουθούν, για να δούμε τι ψάρια πιάνουμε....

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Κυρ 07 Νοέ 2021 02:08 »
Εγω θα πω οτι αυτος ο ΠΑΣ ,δεν ειναι ο ΠΑΣ με τον οποιο μεγαλωσαμε τις δεκαετιες του 70 και 80,Τοτε κατι τετοιες ομαδουλες τυπου Παναιτωλικου, δεν τις παιζαμε ουτε καν σε φιλικα.  Προσωπικα τον Παναιτωλικο τον εχω παιξει και αντιπαλος σε κυπελλο ερασιτεχνων την δεκαετια 80 και τους νικησαμε κι ολας 4-1 στην Λιμνοπουλα τοτε, σαν ΠΑΣ Μπιζανι. Ομως δεδομενου του υπαρχοντος ροστερ και με τα τωρινα δεδομενα,δεν μπορω παρα να ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο την πορεια της ομαδας. Υπαρχουν σοβαρες ελλειψεις στο ροστερ και αυτο κατα την γνωμη μου οφειλεται στο οτι ο καλοκαιρινος μεταγραφικος σχεδιασμος ,αλλαξε εντελως στην μεγαλη προσπαθεια που εκανε ο προεδρας για να φερει τον Κοντε. Δεν θα τον κατηγορησω ομως γι αυτο. Η επιστροφη του Πετραν ,ηταν ενα πολυ μεγαλο δωρο και μια τρομερη υπερβαση που εκανε.Δυστυχως η τυχη μας γυρισε την πλατη. Παρ ολα αυτα η ομαδα στεκεται ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ σε ολα τα παιχνιδια και ποτε δεν ριχνει λευκη πετσετα. Το ειδαμε αυτο ακομα και με τους θεωρητικα μεγαλους. Συνεχιζουμε μαγκες με πιστη  σ αυτα τα παιδια που εχουμε. ΥΓ. Καταπτυστη η ανακοινωση της ΠΑΕ Παναιτωλικος για την διαιτησια. Πεντακαθαρο το πεναλτι και καποια στιγμη οι αμυντικοι  γενικα ,θα πρεπει να καταλαβουν οτι το ποδοσφαιρο δεν παιζεται με τα χερια και τους αγκωνες.
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 07 Νοέ 2021 02:14 από ΠΑΣ »

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Κυρ 07 Νοέ 2021 09:57 »
Νίκη που χρειαζόμασταν!

Καλή εμφάνιση σε σχέση με τα άλλα παιχνίδια που μας δίνει "αέρα" για τη συνέχεια!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Κυρ 07 Νοέ 2021 12:44 »
Ωραίο απογευματάκι χθές στο γήπεδο αν και μεταξύ μας είμασταν, λόγω αντιπάλου.

Ίδια η ενδεκάδα αλλά τελικά είδαμε κάποια διαφορετικά αποτελέσματα. Είδαμε να πετυχαίνουμε πάνω από ένα γκόλ, είδαμε τον Περέα να σκοράρει πρώτη φορά και είδαμε επιτέλους και ένα γκόλ από ασίστ κόρνερ.

Κατά τα άλλα όμως η ανάπτυξη και ο τρόπος παιχνιδιού παραμένουν ίδια και αναρρωτιέμαι πως δεν μας έχουν πάρει χαμπάρι ακόμα οι αντίπαλοι για να μας αντιμετωπίσουν. Το πλάνο που λεέι ο κόουτς είναι στάνταρ βρέξει χιονίσει. Βέβαια ο προπονητής με τα χέρια στις τσέπες βλ. Αναστασίου κοιμόταν όρθιος και αυτός και η ομάδα του, οπότε το πάρτυ του Μεταξά ήταν σχεδόν δεδομένο.

Δεν είναι κακό το πλάνο του κόουτς αρκεί να δουλέψουν τα κλεψίματα των κεντρικών χαφ και να μπορούμε να επιτεθούμε με λίγο περισσότερο πάθος και ταχύτητα. Χθές έγινε αυτό κατα κόρον με Ντομίγκεζ, Καραχάλιο πάρα πολύ καλούς στο κέντρο και Περέα σφεντόνα στην επίθεση.

Δουλέψτε τον Περέα ρε γαμώτο. Δεν είναι δύσκολο αυτός ο παίχτης να γίνει διαμάντι.

Δύσκολο πρόγραμμα ακολουθεί αλλά με πιό ωραία παιχνίδια κατά τη γνώμη μου.
Μακάρι να τα πάμε καλά μέχρι τα Χριστούγεννα και ο Πρόεδρος να μη παρασυρθεί από το βαθμολογικό πίνακα και να ενισχύσει την ομάδα.

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Κυρ 07 Νοέ 2021 15:18 »
Βιασμός της λογικής

panetolikos.gr

Καλύτερα να βιάζεται η λογική, παρά οι κατσίκες
Γνώμη μου
Προχωραμε

XAXAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXA ΜΕ ΠΕΘΑΝΕΣ ΣΥΝΤΑΥΡΕΕΕΕ

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Κυρ 07 Νοέ 2021 16:33 »
Πολύ καλή νίκη για την ομάδα μας για αρκετούς λόγους.

Το πλάνο, η ανάπτυξη και η ενδεκάδα ήταν ακριβώς τα ίδια όπως σε προγούμενα ματς.
Ίσως παίξαμε λίγο πιο μπροστά και όχι τόσο φοβισμένα.
Ας δώσουμε χρόνο στο προπονητικό τιμ και τους παίχτες να δουλέψουν.

Χάρηκα πάρα πολύ για το γκολ του περέα γτ του αξίζει απο την προσπάθεια που κάνει και μακάρι να πάρει ψυχολογία.
Για εμένα δεν πρέπει να παίζει επιθετικός αλλά στα πλάγια.
Η ταχύτητα του και οι διεισδύσεις που κάνει χάνονται όταν παίζει με πλάτη ή όταν δεν έχει χώρο στην επίθεση.

Μου άρεσε που πήραν χρόνο και οι μικροί σε ηλικία παίχτες και ελπίζω να χρησιμοποιηθούν περισσότερο στο μέλλον.

Νομίζω είμαστε λίγο άδικοι με τον παναιτωλικό. Ήταν απο τις χειρότερες ομάδες που έχουμε δει, αλλά του έλειπαν 6-7 παίχτες.

Πηγαίνουμε στη διακοπή σε καλή θέση στον βαθμολογικό πίνακα, με άνετη νίκη, ανεβασμένη ψυχολογία και ηρεμία.
Ευκαιρία να προστεθούν και καινούρια πράγματα στον τρόπο παιχνιδού μας.

Τα επόμενα ματς είναι του στυλ που μας βολεύει. Ελπίζω να πάρουμε κανένα πόντο και να συνεχίσουμε δυνατά και όπου μας βγάλει.

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Δευ 08 Νοέ 2021 00:03 »
Πολύ ωραίο απόγευμα το χθεσινό στο γήπεδο. Αλλά...

Η ομάδα μέχρι να πάρει το πέναλντι ήταν κακή για μένα. Πήγε να με πάρει ο ύπνος στο γήπεδο. Δεν απειλουσαμε με τίποτα.

Για μένα το πέναλντι ΔΕΝ είναι. Ρε μάγκες σαν αμυντικός σας μιλάω; Τι να τα κάνει τα χέρια; Να τα κόψει; Είναι φάσεις που γίνονται συνέχεια ναι αλλά ούτε πρόθεση έχει ούτε τίποτα. Σωστά λέει ο Βαρουχας για τηλεοπτικές φάσεις. Χωρίς Βαρ αυτό δεν δινόταν ποτέ και δίπλα ακριβώς να ήταν ο διαιτητής
Αν το δίναν κατά της ομάδας μας (ειδικά σε κάνα ματς με τοπ5 ομάδα) δε θα γκαριζαμε;

Από κει και πέρα η ομάδα ξεκλείδωσε το παιχνίδι και ήταν πολύ καλή. Ο Σνάιντερ είναι τρεχαντήρι αλλά θα πρέπει να παίζει σε ματς με ομάδες με τοπ5 και άντε με κάναν Βόλο Αστέρα για τα μαρκαρίσματα. Με τέτοιες ομάδες δεν τον χρειαζόμαστε, δε βοηθάει μπροστά. Ο Μορέιρα ή ο Μπρενερ οπωσδήποτε βασικοί.

Δεν μπορώ να ακούω αυτούς που λέγανε στο γήπεδο βγάλε έξω τον Περεα, ή που λέγανε εδώ στο φόρουμ να μην παίζει ο Περεα. Ειναι ο ΜΟΝΟΣ απειλητικός παίχτης της ομάδας, που τον αισθάνεται η αντίπαλη άμυνα.

Θέλω να πω για τον Μιλι ότι τον πάω πολύ και ξέρει πάρα πολύ μπάλα αλλά δεν τον πάει κιόλας λίγο.

Ο Καραχάλιος ως τώρα κάνει ένα πάρα μα πάρα πολύ καλό πρωτάθλημα.

Κάργα που πηδάς ρε θηρίο

Ο Τριαδης λέτε να έχει καμία ρήτρα στο συμβόλαιο να παίξει συγκεκριμένα λεπτά;

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Δευ 08 Νοέ 2021 09:11 »
Για μένα το πέναλντι ΔΕΝ είναι. Ρε μάγκες σαν αμυντικός σας μιλάω; Τι να τα κάνει τα χέρια; Να τα κόψει; Είναι φάσεις που γίνονται συνέχεια ναι αλλά ούτε πρόθεση έχει ούτε τίποτα. Σωστά λέει ο Βαρουχας για τηλεοπτικές φάσεις. Χωρίς Βαρ αυτό δεν δινόταν ποτέ και δίπλα ακριβώς να ήταν ο διαιτητής
Αν το δίναν κατά της ομάδας μας (ειδικά σε κάνα ματς με τοπ5 ομάδα) δε θα γκαριζαμε;

Το 99% των πέναλτι γίνονται χωρίς πρόθεση όμως. Ο Βαρούχας είναι γραφικός τηλεδιαιτητής παλιάς κοπής. Στο ότι ήταν αυστηρό πέναλτι συμφωνώ, αλλά δεν παύει να είναι πέναλτι. Γι' αυτό υπάρχει το βαρ για να εφαρμόζεται σωστά ο κανονισμός.
Ο Κάκος ας πούμε γιατί είπε ήταν πέναλτι χωρίς υπεκφυγές;  Θα ακούσουμε και τον Κλάτενμπεργκ και πιστεύω θα πει το ίδιο.

Υ.Γ. ο Τζηλος πριν λίγα χρόνια δεν μας είχε δώσει πέναλτι με τον νιόνιο που ο άλλος έκοψε σέντρα πηδώντας με το χέρι εκτεταμένο όπου βρήκε η μπάλα... Ευτυχώς αυτή τη φορά είχε βαρ!
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 08 Νοέ 2021 09:14 από my8os »

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Δευ 08 Νοέ 2021 09:54 »

Το πέναλτι είναι ΠΕΝΑΛΤΑΡΑ. Θα ήταν κλοπή αν δεν δινόταν από τη στιγμή που δικαιολογείται βάσει κανονισμού, ότι οποιοδήπποτε φάουλ εντός περιοχής είναι πέναλτι....
Ας αλλάξουν πάλι τον κανονισμό και ας τα κάνουν έμμεσα. Το πέναλτι που πήρε χτες ο ΠΑΟΚ το είδες; Χειρότερο από το δικό μας μου φάνηκε.....
Όσον αφορά αυτό που λες για τα χέρια του αμυντικού, είναι σε τελείως αφύσικη θέση και δεν δικαιολογείται από καμία κίνηση να πάει και χώσει σφαλιάρα στον Περέα. Ας πρόσεχε.....Και όχι, αν το έδινε κατά της ομάδας μου δε θα φώναζα. Θα το θεωρούσα ως ένα άτσαλο παίξιμο (μια μαλακία) του αμυντικού.....

Από κει και πέρα η ομάδα ξεκλείδωσε το παιχνίδι και ήταν πολύ καλή. Ο Σνάιντερ είναι τρεχαντήρι αλλά θα πρέπει να παίζει σε ματς με ομάδες με τοπ5 και άντε με κάναν Βόλο Αστέρα για τα μαρκαρίσματα. Με τέτοιες ομάδες δεν τον χρειαζόμαστε, δε βοηθάει μπροστά. Ο Μορέιρα ή ο Μπρενερ οπωσδήποτε βασικοί.

Δεν μπορώ να ακούω αυτούς που λέγανε στο γήπεδο βγάλε έξω τον Περεα, ή που λέγανε εδώ στο φόρουμ να μην παίζει ο Περεα. Ειναι ο ΜΟΝΟΣ απειλητικός παίχτης της ομάδας, που τον αισθάνεται η αντίπαλη άμυνα.

Θέλω να πω για τον Μιλι ότι τον πάω πολύ και ξέρει πάρα πολύ μπάλα αλλά δεν τον πάει κιόλας λίγο.

Ο Καραχάλιος ως τώρα κάνει ένα πάρα μα πάρα πολύ καλό πρωτάθλημα.

Κάργα που πηδάς ρε θηρίο

Ο Τριαδης λέτε να έχει καμία ρήτρα στο συμβόλαιο να παίξει συγκεκριμένα λεπτά;

Ο Σνάιντερ δεν πρέπει να παίζει σε ΚΑΝΕΝΑ ματς.

Ο Περέα κάνει πολύ καλό τακτικό παιχνίδι και είναι ο μόνος που τον νιώθουν τόσο πολύ οι αντίπαλες άμυνες. Πρέπει να παίζει σε κάθε ματς και τα 90 λεπτά.

Όντως ο Μιλι πιστεύω και εγώ ότι ξέρει πάρα πολύ μπάλα αλλά δεν τον πάει κιόλας λίγο. Έχασε τελικές φάσεις για γκολ, αλλά θα μπορούσε να το είχε καρφώσει κιόλας αν σε μια φάση του γύριζε ο Περέα τη μπάλα αντί να σουτάρει από πλάγια πάνω στον τερματοφύλακα.

Ο Καραχάλιος πράγματι κάνει γενικά ένα πολύ καλό πρωτάθλημα.

Ο Κάργας θύμισε με το άλμα και τη κεφαλιά που έβαλε το γκολ, Κριστιάν Ρονάλντο. Μπράβο του. Άξιος αρχηγός.

Τέλος για τον Τριάδη δε μπορώ να σου απαντήσω. Πρέπει να ρωτήσουμε το ΧΒ   :))

Αποσυνδεδεμένος ΤΑΧΑΣ

• Sr. Member
  • Γεννήθηκα ΠΑΣ και θα πεθάνω ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Δευ 08 Νοέ 2021 11:31 »
Το ματς το πήρε πολύ άνετα η ομάδα αφού πρώτα το ξεκλείδωσε με το ΠΕΝΤΑΚΆΘΑΡΟ πέναλτι, χαζό μεν αλλά ΠΕΝΤΑΚΆΘΑΡΟ και αφήστε τον Μαλη να λέει ότι δεν δίνεται ούτε στο μπάσκετ (αγκωνια στο πρόσωπο τουλάχιστον αντιαθλητικό).
Βγάζουμε αντίδραση στα παιχνίδια και αυτό μ'αρεσει, δεν πέφτεις αμαχητί και το ξαναλέω από τύχη καί δικά σου λάθη  δεν είσαι ακόμα αήττητος!
Όλοι οι παίχτες έχουν βοηθήσει (ακόμα και ο Σιναινταρ) αλλά mvp για μένα μέχρι στιγμής με διαφορά ο Καραχάλιος!
Πολύ τρέξιμο και απίστευτα πνευμονια ο Τζες, αν ήταν κάνα Βραζιλιάνος, Αργεντινός, Ισπανός τώρα θα τον αποθεωναμε θα πάρει χρήμα από αυτόν ο χβ.
Ερραμουσπε αγόρι μου θέλω ξαραχνιασμα στο σπίτι αλλά είναι ψηλά και δεν φτάνω! Τί πέναλτι βαράς μωρη παιχτουρα!
Έρχονται δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια με βρώμικες ομάδες θα φτύσουν αίμα το μόνο σίγουρο, ξένος διαιτητής οπωσδήποτε.
Πώς λένε τα καπνά "αφεντικό στα δυτικά"? Δυτικά τής Κατούνας δυτικά της Βόνιτσας δυτικά τής γαύρολιμνης? Γιατί δεν μας λένε και σε εμάς να μάθουμε 😆😂🤣!

Αποσυνδεδεμένος GAVOS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Δευ 08 Νοέ 2021 11:47 »
Όλα μια χαρά προχθές...Αν το ματς ήταν  μάλιστα Κυριακή μεσημέρι  και είχε τέτοια εξέλιξη θα ήταν το τέλειο...Αυτό το Σάββατο κάπως Μ κάθεται στραβά πάντα....
Νομίζω ότι παίζαμε με την χειρότερη ομάδα της κατηγορίας. Θεωρώ πολύ δύσκολα αυτή η ομάδα για 3η συνεχόμενη χρονιά να σώσει την κατηγορία.
Όσο για το πέναλτι που φωνάζουν οι γείτονες....Θες να το πεις αυστηρό....?Θες πολύ αυστηρό? Μαζί σου...είναι πέναλτι όμως. Και είναι πέναλτι γιατί ο αμυντικός είναι μπούφος....
Και εξηγώ...Έχεις πάρει ρε άνθρωπε την μπάλα και έχεις βάλει πλάτη τον αντίπαλο επιθετικό... Θες να μεγαλώσεις τον χώρο σου και να προστατέψεις την μπάλα....Το ξερά τα ανοίγουμε ελαφρώς και ακουμπάμε με την παλάμη μας το στομάχι του αντιπάλου...Τουρλωνεις λίγο και τον τάχα σου κ κερδίζεις επιθετικό φάουλ... Κλασσική κίνηση Παπασταθόπουλου.... Εσύ μωρέ λεβέντη μου εμοιαζες σαν να χορεύες ζεϊμπεκιά μετά από 3-4 ποτάκια....
Ο άλλος ο τραγικός ο Αναστασίου έχει πιάσει τον τέταρτο και διαμαρτύρεται για κάνα πεντάλεπτο και δεν λέει τίποτε στον παίχτη του που κάνει την πατάτα στο δεύτερο γκολ.... Εκείνος ντε που πήγε να πετάξει την μπάλα πάνω στον Πέρεα για να πάρει κίτρινη κάρτα...
Μακάρι να σωθείτε πάντως γείτονες...Θα μας λείψετε πολύ αν πέσετε

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Δευ 08 Νοέ 2021 15:44 »
οτι πιο ευχαριστο να φευγεις απο το γηπεδο με 3-0.....για αυτους που πληρουν τις προυποθεσεις να πανε γηπεδο γιατι ειμαστε και πολλοι που δεν μας επιτρεπεται
θα μεινω στο 3-0 και δεν θα πω κατι γιατι μετα τη δικαιολογημενη γκρινια που ειχαμε καλο ειναι ενα διαλλειμα
πραγματι πολυ χαλια ο παναιτωλικος.....το πεναλτυ νομιζω οτι το 80% των διαιτητων δεν θα το εδινε....τες πα μας εχουν κατασφαξει μια φορα ευνοηθηκαμε και μεις
με βαση το παθος ,τη δυναμη που εδειξαν οι παιχτες μας ενα 5-0 ηταν απολυτα εφικτο....αλλα εκει μπροστα πραγματικα κανεις δεν κολαει με κανενα.....δεν σκοραρει κανεις ευκολα

καλη ξεκουραση και ραντεβου μετα την εθνικη

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Δευ 08 Νοέ 2021 22:11 »

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Τρι 09 Νοέ 2021 09:02 »
ΠΑΣ Γιάννινα: Το κλειδί έως τον Ιανουάριο
Αντώνης Τσιράκης • 08/11/2021 - 23:30

Το δίδυμο των Μιλιντσεάνου και Περέα που ρόλαρε και η ανάγκη του ΠΑΣ Γιάννινα να συνεχίσουν έτσι

Κόντρα στον Παναιτωλικό ο ΠΑΣ Γιάννινα για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν πέτυχε περισσότερα γκολ του ενός. Ξεμπλόκαρε επιθετικά απέναντι στη χειρότερη άμυνα της Super League 1.

Το κλειδί ήταν το δίδυμο των Περέα και Μιλιντσεάνου. Ο πρώτος για τον φετινό ΠΑΣ Γιάννινα είναι κομβικός. Πρόκειται για τον μοναδικό ίσως παίκτη από τους έντεκα που επιλέγει ο Ηρακλής Μεταξάς που έχει την προσωπική ενέργεια. Μπορεί κάποιες φορές να είναι άτσαλος και να λαθεύει στην τελική επιλογή, αλλά έχει την ταχύτητα, τον τσαμπουκά και τη διάθεση να το πάρει πάνω του.

Ο δεύτερος είναι ο μόνος κλασικός φορ που υπάρχει ελλείψει Πέδρο Κόντε. Ο Μολδαβός μπορεί το καλοκαίρι να ήταν πίσω στην ιεραρχία, αλλά αν μη τι άλλο είναι ξεκάθαρο πως μπορεί να προσφέρει. Όσο περισσότερο τον εμπιστεύεται ο Μεταξάς, τόσο βοηθάει. Επίσης, χρειαζόταν κάποιος χρόνος για να βρεθεί η χημεία με τον Περέα, αφού δεν είχαν παίξει μαζί σε αρκετά ματς. Εάν συνεχίσουν να έχουν υψηλά στάνταρ απόδοσης, ο ΠΑΣ Γιάννινα έως τον Ιανουάριο ίσως καμουφλάρει κάπως το πρόβλημα που έχει επιθετικά. Στη συνέχεια θα γίνει πιθανότατα και μεταγραφή εκεί.

Το επόμενο βήμα θα είναι να εντοπιστεί και το ταιριαστό δίδυμο στα εξτρέμ. Η επιλογή να στηριχτεί μέχρι τέλους ο Σνάιντερ, δείχνει ακατανόητη. Λύσεις υπάρχουν και το θέμα είναι να πάρουν τις ευκαιρίες που τους αναλογούν και οι υπόλοιποι.

https://www.sportime.gr/podosfairo/pas-giannina/pas-giannina-to-klidi-eos-ton-ianouario/

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Τρι 09 Νοέ 2021 09:06 »
ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός 3-0: Μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο
Αντώνης Τσιράκης • 06/11/2021 - 19:17

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ξεμπλόκαρε και πιάνοντας καλή απόδοση επικράτησε με 3-0 του Παναιτωλικού

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός: Ήταν να μην πάρουν μπροστά οι Ηπειρώτες! Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψαν αυτό το ματς από τη στιγμή που βρήκαν το πρώτο γκολ και κάπως έτσι επικράτησαν με 3-0 και επέστρεψαν στις νίκες.

Μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές, όταν είχαν το απόλυτο, οι «κυανόλευκοι» δεν είχαν πανηγυρίσει ξανά τρίποντο. Το έκαναν τώρα, πηγαίνουν στη διακοπή έχοντας πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης και ταυτόχρονα πετυχαίνοντας για πρώτη φορά τρία τέρματα. Απέναντί τους είχαν μία ομάδα με πολλά προβλήματα που διαρκώς μεγαλώνουν, αντί να μειώνονται.

Εάν εξαιρέσει κανείς το φινάλε, όταν ο Παναιτωλικός αντέδρασε και είχε δύο δοκάρια, στο γήπεδο υπήρχε μία ομάδα. Ο ΠΑΣ Γιάννινα κυριάρχησε, έφτασε στο 58′ να έχει το ματς στο 3-0 και μπορούσε να έχει σημειώσει περισσότερα γκολ. Μπήκε έτσι στην εξάδα και θα βρίσκεται δεδομένα εκεί μετά το φινάλε της αγωνιστικής. Αντιθέτως, ο Παναιτωλικός θα παραμείνει προτελευταίος. Το θετικό για εκείνον είναι πως ηττήθηκε και ο Ατρόμητος. Καλείται, πάντως, να αλλάξει πολλά και να βρει λύσεις κυρίως αμυντικά.

Το ματς ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο του αγώνα και τους φιλοξενούμενους να είναι αποφασισμένοι να παίξουν άμυνα. Παρατάχθηκαν με πεντάδα στα μετόπισθεν και δεξί εξτρέμ τον Λούι. Δύσκολα θα έβλεπε κανείς πιο αμυντικογενές σχήμα. Για ένα μισάωρο αυτό λειτουργούσε θεωρητικά αφού ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν ήταν εύκολο να μπει στην περιοχή. Κυκλοφορούσε την μπάλα, αλλά του έλειπε η καλή τελική επιλογή.

Ωστόσο, στο 32′ όλα άλλαξαν. Ο Μαλής έριξε αγκωνιά στον Περέα, έκανε δώρο στον ΠΑΣ Γιάννινα ένα πέναλτι και ο Εραμούσπε το εκτέλεσε εύστοχα για το 1-0. Πέντε λεπτά μετά είχαμε και το 2-0 από τον Περέα και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Οι Ηπειρώτες είχαν φέρει για τα καλά πια το ματς στα μέτρα τους.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαν για να διαχειριστούν το παιχνίδι, αλλά έχοντας απέναντί τους μία κάκιστη άμυνα, έψαξαν και άλλα γκολ. Στο 54′ έγινε και το 3-0. Σκόρερ ο Κάργας από εκτέλεση κόρνερ. Θα περίμενε κανείς να βγάλουν το πόδι από το γκάζι οι γηπεδούχοι, αλλά αυτό δεν συνέβη. Είχαν ευκαιρίες και στη συνέχεια με τους Περέα και Μιλιντσεάνου. Ο Παναιτωλικός δεν μπορούσε να αντιδράσει. Το έκανε μόνο όταν ήταν πολύ αργά. Στο 86′ ο Λοντίγκιν έκανε μεγάλη επέμβαση σε κεφαλιά του Μαλή, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Καρέλης είχε δοκάρι. Δύο λεπτά αργότερα δοκάρι είχε και ο Βέργος. Το 3-0, πάντως, δεν άλλαξε έως το φινάλε.

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός: Η κάρτα του αγώνα
MVP: Μπαίνει έξυπνα στη μονομαχία, δεν παρατάει τη φάση και κερδίζει το πέναλτι στο 1-0, ενώ λίγο μετά κλειδώνει το ματς με το 2-0. Πολύ καλή εμφάνιση από τον Χουάν Χοσέ Περέα. Είχε και κάποιες ατομικές ενέργειες στην πορεία, ενώ έβγαλε πολλή ενέργεια.

UP: Στους διακριθέντες για τους γηπεδούχους και ο Νικολάε Μιλιντσεάνου. Από δική του προσπάθεια ξεκινάει το 2-0, ενώ γενικότερα ο Μολδαβός είχε όρεξη, διάθεση και πήρε φάσεις πάνω του. Εάν σε 1-2 στιγμές είχε καλύτερη τελική επιλογή, θα κατέγραφε στο ενεργητικό του μία ακόμη ασίστ ή κάποιο γκολ.

DOWN: Αυτό που κάνει ο Αλέξανδρος Μαλής στο πέναλτι που υποπίπτει, απλά δεν υπάρχει. Και μόνο για τη συγκεκριμένη ενέργειά του, είναι ο χειρότερος του ματς. Όχι ότι πήγαν πίσω αρκετοί συμπαίκτες του.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ο Θανάσης Τζήλος (Λάρισας) ήταν ο ρέφερι της αναμέτρησης. Η φάση που σηκώνει συζήτηση ουσιαστικά είναι το πέναλτι από το οποίο προέρχεται το 1-0. Με το γράμμα του νόμου, η απόφασή του είναι σωστή. Την πήρε, μάλιστα, μέσω VAR.

ΓΚΟΛ: 33′ Εραμούσπε, 37′ Περέα, 58′ Κάργας

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 66′ Περέα – 32′ Μαλής

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας (68’ Τριάδης), Εραμούσπε, Κάργας, Πέερσμαν, Καραχάλιος (84′ Λιάσος), Ντομίνγκεθ. Γκαρντάβσκι (62’ Οικονομόπουλος), Σναϊντερ (68’ Μορέιρα), Μιλιντσεάνου (84′ Μίνα), Περέα.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Μελίσσας, Αποστολάκης, Μπακαδήμας, Λούι (46’ Καρέλης), Κορνέλιους, Φλόρες, Χουχούμης (52’ Μπελεβώνης Στ.). Τσιγγάρας, Μαλής, Ντουάρτε, Βέργος.

https://www.sportime.gr/podosfairo/superleague/pas-giannina-panetolikos-3-0-mia-omada-ipirche-sto-gipedo/