Αποστολέας Θέμα: Μεταγραφική περίοδος Ιανουαρίου 2022  (Αναγνώστηκε 27711 φορές)

Συνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφική περίοδος Ιανουαρίου 2022
« Απάντηση #225 στις: Δευ 31 Ιαν 2022 20:12 »
Α ρε προεδρουλη άτυχος ήσουν, σε πρόλαβε η Ρεαλ και έκλεισε τον Εμπαπε.  :P :P
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #226 στις: Δευ 31 Ιαν 2022 20:47 »
Α ρε προεδρουλη άτυχος ήσουν, σε πρόλαβε η Ρεαλ και έκλεισε τον Εμπαπε.  :P :P

O  Γάλλος Χάρης Παππάς

https://luben.tv/abaluben/abanews/216221?fbclid=IwAR2YRABfGHd4yM-P34vKh2sbidCbNFVZpWpLEFCNg-VzFQ1d-YXc5RHTMiM

Συνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #227 στις: Τρι 01 Φεβ 2022 13:13 »
Yacouba Silue Εικοσάχρονος σεντερ φορ, ελεύθερος από 14-1-2022, χρηματιστηριακή αξία 200.000 €, με ανοδικό πρόσημο συνεχώς. Από τις πιο ενδιαφέρουσες prospect περιπτώσεις που εγώ έχω δει...
Γερό, ψηλό παιδί, με τεχνική, γρήγορος και κυρίως, δείχνει "να του κόβει". Α, και για να μην το προσπερνάμε, "τα χώνει" σε πολύ καλή αναλογία συμμετοχών και γκολ.

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #228 στις: Τρι 01 Φεβ 2022 13:40 »
Πωπω βλέπω τι πήρε ο οφη και η Λαμία και με πιάνει κατάθλιψη. Τα φίδια πήρανε σέντερ φορ πρώτης γραμμής και τον Μπουζουκη και η Λαμία παίχτη από Ράγιο Βαγιεκάνο, La liga. Κι εμείς τον Σέχου

Συνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #229 στις: Τρι 01 Φεβ 2022 13:47 »
Sam Baldock. Άγγλος που έχει και Ελληνική υπηκοότητα.  :-? Ελεύθερος από 17 Ιανουαρίου. Σέντερ φορ παίζει. Έχει συμμετοχές κυρίως στη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας. Έχει περάσει από Γουέστ Χαμ, Μπρίστολ Σίτυ, Μπράιτον, Ρέντινγκ και Ντέρμπι. Η χρηματιστηριακή του αξία είναι στα 400 χιλιάρικα τώρα. Μάλλον θα θέλει λεφτά όμως, οπότε δύσκολη περίπτωση για τον πρόεδρο.

https://www.transfermarkt.com/sam-baldock/profil/spieler/67211

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #230 στις: Τρι 01 Φεβ 2022 13:48 »
Τα φίδια πρέπει να κάνουν δύο νίκες παραπάνω από εμάς για να μας περάσουν ή μία νίκη και μια ισοπαλία όμως να φάμε 6 γκολ παραπάνω από αυτούς ή να βάλουν 6 γκολ παραπάνω από εμάς. Δεν το κόβω και πολύ πιθανό. Και για το τι πήραν καθρέφτης είναι το γήπεδο. Και το περιστερι ομαδάρα έχει βάσει αξίας παικτών αλλά είναι 20 βαθμούς πίσω μας.

Αποσυνδεδεμένος Όνομα χρήστη

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #231 στις: Τρι 01 Φεβ 2022 18:54 »
Κι εμείς τον Σέχου

Δεν τον κρατήσαμε τον Σεxου φιλαράκι, πήγε στο Αιγάλεω τελικά.

Ελπίζω να πάρουμε κάποιον από τους άνεργους...ο Ολλανδός που κοιτάζαμε πάντως ο Γκλαντον ακόμη δεν έχει βρει ομάδα, ίσως γίνει καμιά επαναπροσέγγιση!

Αλλά και να έρθει δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσει να βοηθήσει άμεσα, δεδομένου ότι είναι άνεργος από τον Ιούλιο...

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #232 στις: Παρ 04 Φεβ 2022 00:44 »
Εγώ για να σας πω την αμαρτία μου, τον Βαν Βέερτ του Βόλου θα ήθελα μεταγραφή.

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #233 στις: Παρ 04 Φεβ 2022 01:12 »
Χαχαχαχαχα αυτή τη στιγμή ο Ολλανδός παίζει να είναι και ο πιο περιζήτητος του Ελληνικού πρωταθληματος.

Κάθομαι καμιά φορά και σκέφτομαι αν φτιάχναμε μια ενδεκάδα με τους καλύτερους παιχτών των αρχών εκτός big5 θα ήταν ικανή να πάρει πρωτάθλημα; Αν έχετε όρεξη φτιάξτε μια. Εμένα θα μου ξεφύγουν παίχτες αλλά θα προσπαθήσω

Λοντίγκιν
Αλβάρεζ (δεξιά με ανάποδο πόδι από πίσω Προβυδακης και Σαλιακας), Εραμουσπε(να βαράει και τα πέναλντι), Τσιγκρινσκι, Πιρσμαν
Αοσμαν(δεξιά), Μεντόζα, Νειρα, Φερνάντες(αριστερά) (δε θα κόβει κανείς)
Σόνι Φαν Βεερτ

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #234 στις: Παρ 04 Φεβ 2022 12:13 »
Χαχαχαχαχα αυτή τη στιγμή ο Ολλανδός παίζει να είναι και ο πιο περιζήτητος του Ελληνικού πρωταθληματος.

Κάθομαι καμιά φορά και σκέφτομαι αν φτιάχναμε μια ενδεκάδα με τους καλύτερους παιχτών των αρχών εκτός big5 θα ήταν ικανή να πάρει πρωτάθλημα; Αν έχετε όρεξη φτιάξτε μια. Εμένα θα μου ξεφύγουν παίχτες αλλά θα προσπαθήσω

Λοντίγκιν
Αλβάρεζ (δεξιά με ανάποδο πόδι από πίσω Προβυδακης και Σαλιακας), Εραμουσπε(να βαράει και τα πέναλντι), Τσιγκρινσκι, Πιρσμαν
Σόνι Φαν Βεερτ

Πρωτάθλημα με τους εκτός "μπιγκ5";
Ιδού:
Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Καραχάλιος, Ντομίνγκεθ, Μορέιρα, Περέα, Κόντε, Φαν Φέερτ

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #235 στις: Παρ 04 Φεβ 2022 14:23 »

Λοντίγκιν
Σόνι Φαν Βεερτ

Πρωτάθλημα με τους εκτός "μπιγκ5";
Ιδού:
Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Καραχάλιος, Ντομίνγκεθ, Μορέιρα, Περέα, Κόντε, Φαν Φέερτ
Συμφωνώ κατά 10/11 με mandrakoukos. Τον μόνο που θα άλλαζα είναι ο Μορέιρα που οχι μόνο δεν τον πιστεύω αλλά νομίζω ότι πρέπει να μας αδειάσει μία θέση στην ομάδα.
Στη θέση του θα έβαζα μάλλον τον Άοσμαν του Ιωνικού ή οποιονδήποτε από τους άλλους μέσους που προτείνει ο arispas.
Δε θα με πείραζε καθόλου  :)) και μάλλον θα πηγαίναμε για πρωτάθλημα με 4-5 ακόμη καλούς παίκτες στον πάγκο....

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #236 στις: Κυρ 06 Φεβ 2022 13:51 »
Θεωρω οτι το καλοκαιρι η ομαδα στηθηκε αρκετα καλα με τις προσθηκες Καραχαλιου ,Περεα και κυριως του Κοντε που θα καλυπταν και με το παραπανω τα κενα Καστρο  και Παμλιδη Καρταλη. Η αμυντικη πενταδα εμεινε ολη οπως και ο καλυτερος τερματοφυλακας του πρωταθληματος . Δεν ειχε αδικο ο συνταυρος crimpson ,που μεταξυ σοβαρου και αστειου ειχε προβλεψει το καλοκαιρι οτι παμε για πρωταθλημα και οχι για play out. Δυστυχως ομως η κακη μερα φανηκε απο την δευτερη κι ολας αγωνιστικη με την βαρυτατη απωλεια του Πετραν. Η συνεχεια γνωτη σε ολους μας. Πανδημια ,τραυματισμοι ,ακομα και η αποχωρηση του Μιλι, εκαναν επιτακτικη απο πρωτης Γεναρη κι ολας την ενισχυση της  προσπαθειαςτης ομαδας με προσθηκες 2-3 ποιοτικων παιχτων ,κυριως μεσοεπιθετικα. Μεγαλο λαθος του προεδρα που φετος με τα χαλια που βλεπουμε απο τους υποτιθεται μεγαλους ,δεν κυνηγησε το κατι παραπανω. Η σταση του μου θυμιζει το αμιμητο που ειπε υπουργος.Ε και τι να το κανουμε ενα πολυτελες εθνικο συστημα υγειας, η παραπανω ΜΕΘ;;;Μετα σε τι θα χρειαστουν;;;; Τελος παντων .Ηταν μεγαλη ευκαιρια φετος να γραψουμε ιστορια. Ακομα κι ετσι ας προσπαθησουμε ως το τελος και οτι γινει.Πολλα μπραβο σε προπονητες και παιχτες που τα δινουν ολα. Να συνεχισουμε ετσι .