Μετά από ένα βράδυ Σαββάτου και μια Κυριακή γεμάτη ποδοσφαιρικό οργασμό, ευτυχία και ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά είπα και εγώ να μασω το μυαλό και να γράψω και εγώ δυο λόγια στο φόρουμ.
Τα πιο πολλά τα είπατε.
Αυτό που ζήσαμε χθες είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι για την ιστορία μας.Ηταν ΟΝΕΙΡΟ, ΚΑΥΛΑ και ΣΥΓΚΊΝΗΣΗ.
Απο τις νίκες που γεννούν νέους οπαδούς και θυμίζουν σε όλους τι σημαίνει ΠΑΣ.
Αλήθεια ρε ΣΥΝΤΑΥΡΟΙ πόσο μεγάλοι νιώθαμε όλοι χθες και πόσο μικροί μας φαινόταν όλοι οι άλλοι; Τι συναισθημα και αυτό...
Κάποια λίγα λόγια:
- από ότι φαίνεται ο Μεταξάς αρχίζει να με δικαιώνει για τα καλά λόγια που έλεγα για την δουλειά όσο παρακολουθούσα την καλοκαιρινή προετοιμασία. Δεν είναι παπατζης και όντως δουλεύει σε αυτά που χρειάζεται η ομάδα. Αρχικά τελειοποίησε την άμυνα και τώρα σιγά σιγά βλέπουμε τους καρπούς της δουλειάς που έχει γίνει στο επιθετικό κομμάτι. Είσαι ωραίος κοουτς..μην αλλάξεις έργο.. συνέχισε έτσι.
- όλοι μα όλοι οι παίκτες ήταν εξαιρετικοί χθες. Με κορυφαίο όλων των Πιρσμαν ο οποίος αμυντικά έπαιρνε ταυτότητες και επιθετικά έκοβε όποτε ήθελε την άμυνα του 5Αρη στα δύο. Ασσίστ μυθικές και οι δύο.
- γκολ ο μίλι γκολ ο Μορέιρα γκολ ο Σνάιντερ δεύτερο συνεχόμενο ο Περέα. Επιτέλους οι παίκτες παίρνουν ρυθμο. Ειδικά για τον Σνάιντερ που δεν είχε δείξει τίποτα ως τώρα η χθεσινή εμφάνιση μας άνοιξε την όρεξη...
- η ομάδα είναι 4η. Απλά το λέω.......
- και εγώ ευχομουν στο 5ο γκολ να κάνουν ντου τα αρειανα ώστε να φάνε και τιμωρία τα μπουρδέλα . Σιχαμενα σκουλήκια.
- Νιαρχακο γ@μησου.
- μαζευουμε τα μυαλά μας γρήγορα και αρχίζουμε άμεσα προετοιμασία. Το Σάββατο έχει μάχη.....
- ονειρεύομαι Ευρώπες.
Αυτά ΠΑΣΟΛΕΔΕΣ ΜΟΥ. Ζήσαμε ένα όνειρο από τα λίγα. Σειρά μας να δώσουμε εμείς απαντήσεις. Το Σάββατο αν το γήπεδο δεν είναι τίγκα θα ναι ντροπή. ΟΛΟΙ ΖΩΣΙΜΆΔΕΣ.
Εισιτήρια δίνει ήδη η ΠΑΕ ενώ και ο σύνδεσμος έχει ξεκινήσει την διάθεση για την θύρα 10. Γεμίζουμε όλες τις θύρες και με καρδιά ταύρου κερδίζουμε και τον Αργύρη.