Νομιζω ,αυτο λενε και οι αριθμοι αλλωστε, αλλα και το ποδοσφαιρικο ματι ,οτι ειμαστε μεχρι τωρα σχεδον στα μισα του πρωταθληματος, η δευτερη καλυτερη ομαδα μετα τον Γαυρο. Να μιλαμε για play out νομιζω ειναι παραλογο βασει και βαθμολογικης συγκομιδης ,αλλα κυριως απο την αγωνιστικη εικονα της ομαδας μας. Ποιος θα μας νικησει μωρε;;;; Και με ποιον τροπο;;; Εγω βλεπω οτι κατι παρα πολυ καλο γινεται φετος και συμφωνω με τον συνταυρο παραπανω οτι πανω σ αυτο πρεπει να επενδυσουμε τα επομενα χρονια για την ολοκληρωτικη υπερβαση με την κατακτηση καποιας κουπας. Γιατι οχι και του πρωταθληματος;;;;; Ως παλαιμαχος ,γερονταρας εχω να πω οτι μας το χρωσταει η ιστορια. Εχοντας ζησει τις ομαδαρες που ειχαμε επι Γεωργιαδη και Γκμοχ και το πως μας εξαφανιζαν τοτε οι μεγαλοι ρεφερι τυπου Παγουρτζη, ειμαι βεβαιος οτι μας το χρωσταει και θα μας το δωσει καποια δυναμη που κρυβεται στις καρδιες ολων μας. Πρεπει ομως να το πιστεψουν οπως λεει κι ο συνταυρος πιο πανω και οι διαχειριστες της ομαδας. Εγω πιστευω οτι το μομεντουμ ειναι καλο για να παρουμε πισω οτι μας κλεψανε τοτε. Υγ Ρε αλανι Περεα εισαι ο νεος Κοντογιωργακης. Εισαι εξωγηινος ρε μαγκα.