Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ 11η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 11323 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ 11η αγωνιστική
« Απάντηση #100 στις: Σαβ 27 Νοέ 2021 21:32 »
Ναι βέβαια, αρχίσαμε με τον Μεταξά πάλι...

Το πιό δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν το Χ.
Μόνο με τέτοιο γκολ θα μπορούσαμε να χάσουμε, και ειδικά με την επίσκεψη στην πόλη μας του πιό γκαντέμη ανθρώπου του σύμπαντος...  >:(
Δεν πειράζει, μια χαρά σταθήκαμε και το κεφάλι ψηλά!

Συνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Σαβ 27 Νοέ 2021 21:33 »
Ατυχία μεγάλη σήμερα. Μπορούσαμε να είχαμε κάνει εμείς το 2-1 σε κάποια φάση. Μπορούσαμε να το φάμε και νωρίτερα, είχαν και άλλες ευκαιρίες αυτοί. Πολύ κρίμα να χάσουμε στο 90, πόνεσε πιο πολύ έτσι. Δύο ίδια γκολ φάγαμε σήμερα. Κακό διώξιμο με το κεφάλι και ο παίκτης έξω από τη περιοχή μας τιμωρεί και στις 2 φάσεις.

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #102 στις: Σαβ 27 Νοέ 2021 21:39 »

Μόνο με τέτοιο γκολ θα μπορούσαμε να χάσουμε, και ειδικά με την επίσκεψη στην πόλη μας του πιό γκαντέμη ανθρώπου του σύμπαντος...  >:(
θα μπορούσαν να μας είχαν βάλει πριν 2 λεπτά που έχασαν το άχαστο. δεν αρχίζει κανείς με τον μεταξά φιλε μου. Όταν πιστεύω κάνει κάπου λάθος θα το λέω. Αποψή μου.
Θεωρώ πως αν δεν γυρνούσαμε τόσο πολύ σκόπιμα πίσω θα είχαμε πάρει το Χ. Γιατί μπορούμε!

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Σαβ 27 Νοέ 2021 21:39 »
Γειά σας (μετά από καιρό).
Ωραίο παιχνίδι, ωραία ατμόσφαιρα, προφανώς θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει.
Αυτό που σε μένα μένει, τώρα που τελειώνει ο πρώτος γύρος και δεν αλλάζει από το σημερινό τελικό αποτέλεσμα,
πέρα από την καλή πορεία που κάνει η ομάδα,
έχω την εντύπωση πως είναι η πρώτη χρονιά, όσο εγώ θυμάμαι τον ΠΑΣ
που δεν δεν φοβήθηκε σε κανένα από τα παιχνίδια με τους «μεγάλους».

Για μένα αυτό έχει την μεγαλύτερη αξία.
Ελπίζω και εύχομαι η χρονιά να έχει ανάλογη συνέχεια.

Υ.Γ. Το πανό στην ταράτσα τα έσπασε.

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Σαβ 27 Νοέ 2021 21:47 »
Περήφανος πάλι για την ομάδα που έπαιξε με πάθος και προσπάθησε για τη νίκη ακόμα και στο 80+. Έτσι θέλουμε να βλέπουμε τον ΠΑΣ κι ας χάνει. Και οι ήττες ακόμα και με αυτό τον τρόπο είναι στο πρόγραμμα. Την μπάλα που παίζουμε και το πως πιέζουμε τις ομάδες δε το κάνει ΚΑΝΕΊΣ. Δεν είναι τυχαίο που κι ο Μαρτινς είπε ότι ο ΠΑΣ είναι η καλύτερη ομάδα που αντιμετώπισε ο γαυρος.

Γουστάρω που είμαστε από τις πιο δύσκολες ομάδες του πρωταθλήματος.

Ήταν ματς ομάδων τις πρώτης 5αδας, ένα ντέρμπι. Δείχνει να έχει ανέβει επίπεδο η ομάδα. Στα ντέρμπι λοιπόν θα τύχη να χάσεις και στο 90 από κόντρα. Μόνο ελπιδοφόρα η εικόνα της ομάδας.

Ψηλά το κεφάλι και συνεχίζουμε.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Σαβ 27 Νοέ 2021 21:47 »

θα μπορούσαν να μας είχαν βάλει πριν 2 λεπτά που έχασαν το άχαστο. δεν αρχίζει κανείς με τον μεταξά φιλε μου. Όταν πιστεύω κάνει κάπου λάθος θα το λέω. Αποψή μου.
Και πολύ καλά θα κάνεις, μαζί σου!
Η δική μου η άποψη είναι ότι κανένας δεν κλείστηκε πίσω.
Πολύ σωστά έκανε και έβαλε τον Παντελάκη, όμως αν πρόσεξες, το στυλ του παιχνιδιού του ΠΑΣ δεν άλλαξε. Προσπαθήσαμε μάλιστα να βγάλουμε και μια δυο κάθετες στην κόντρα οι οποίες για ελάχιστα δεν έφτασαν στον Περέα.
Τέλος πάντων, εάν ήμουν πολύ καυστικός μαζί σου, απολογούμαι.
Προχωράμε. Για μία ακόμη φορά νιώθω ότι η Ομάδα μου με έκανε να νιώσω περήφανος!

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Σαβ 27 Νοέ 2021 21:49 »
Κρίμα μόνο κρίμα
Μπράβο στις ψυχαρες που έπαιζαν και στις ψυχαρες που φώναζαν
Διαιτησία χαλιά
Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν γυρίσαμε εμείς πίσω η μας γύρισε η ΑΕΚ...και αν γυρίσαμε μόνοι μας γιατί γυρίσαμε,πόση κούραση βγάλαμε κτλ.....
Για σήμερα δεν χωράει να πούμε τίποτα άλλο....ένα μεγάλο μπράβο για το πάθος
Τα υπόλοιπα έχουμε κ άλλες μερες

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #107 στις: Σαβ 27 Νοέ 2021 21:52 »

Και πολύ καλά θα κάνεις, μαζί σου!
Η δική μου η άποψη είναι ότι κανένας δεν κλείστηκε πίσω.
Πολύ σωστά έκανε και έβαλε τον Παντελάκη, όμως αν πρόσεξες, το στυλ του παιχνιδιού του ΠΑΣ δεν άλλαξε. Προσπαθήσαμε μάλιστα να βγάλουμε και μια δυο κάθετες στην κόντρα οι οποίες για ελάχιστα δεν έφτασαν στον Περέα.
Τέλος πάντων, εάν ήμουν πολύ καυστικός μαζί σου, απολογούμαι.
Προχωράμε. Για μία ακόμη φορά νιώθω ότι η Ομάδα μου με έκανε να νιώσω περήφανος!
Καθόλου φίλε μου , δεν χρειάζεται να απολογηθείς, για ποιο πράγμα. ΟΚ εγώ αλλιώς το είδα ,αν δεν είχαν τέτοια οδηγία η ομάδα και δεν μπόρεσε να κρατήσει λίγο μπάλα να πάρει και λίγο ανάσα η άμυνα, να μην μας σφυροκοπά η ένωση ,πάω πάσο!

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Σαβ 27 Νοέ 2021 21:59 »
Η ομάδα στάθηκε πολύ καλά και πάλεψε όπως μας έχει συνηθίσει τελευταία. Μπορεί να έδωσε αρκετό χώρο στα χανούμια αλλά στο δεύτερο είχε διαστήματα που πιέσε, είχε κατοχή και καλές φάσεις. Θα μπορούσε να είχε φάει γκολ νωρίτερα, αλλά θα μπορούσε να είχε βάλει γκολ. Θεωρώ ότι στη φάση του Περέα αν και η γαμώμπαλα πήγε στο δοκάρι, δεν υπάρχει οφσάιντ. Πονάει πολύ να χάνεις ματς στην έδρα σου στο τέλος για μια ακόμα φορά και με αυτόν τον τρόπο. Κρίμα για όλους, για την ομάδα και τον κόσμο πιυ έδωσε το παρών κάτω από αυτές τις κακές καιρικές συνθήκες. Πολλά μπράβο ιδιαίτερα στα παιδιά στη θύρα 10 που για μια ακόμα φορά δημιούργησαν μια πολύ ωραία οπαδική ατμόσφαιρα. Μπράβο και στη διοίκηση που συνεχίζουμε να βλέπουμε παιδάκια στο γήπεδο. Τι πιο όμορφη εικόνα από το να πανηγυρίζουν αυτά τα παιδάκια στο γκολ του Ροντρίγο.

Διαιτησία για γέλια, τα χανούμια όλο θεατρινισμούς αποδεικνύουν περίτρανα γιατί τους κατατάσσουμε στην ίδια κατηγορία με τα λοιπά σιχαμερά σωματεία Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Από την ομάδα μας ξεχωρίζω τον καλύτερο τερματοφύλακα που έχω δει εγώ, τον Περέα για ακόμα μια φορά, το Λώλη για την αποδόση του και την εξαιρετική του πάσα και τέλος το Μορείρα για την αντοχή και την ταχύτητα του.

Η ομάδα μας φέτος με όλα τα προβλήματα που είχε και έχει, προβληματική προετοιμασία το καλοκαίρι, απουσίες, γκίνιες, έλλειψη βάθους ρόστερ δείχνει ότι ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ παίζοντας πολύ παθιασμένα, ιδιαίτερα μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο. Μακάρι να συνεχίσουν έτσι και να μας έχουν στην πρίζα όπως πέρισυ που αδημονούσαμε να έρθει η μέρα που θα παίζει η ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ.

Πολλά συγχαρητήρια λοιπόν και πολλά μπράβο σε όλους ΟΜΑΔΑ και ΚΟΣΜΟ.

:pas: ΚΑΙ  :mono:

Υ.γ.: Welcome back sellos!!  B-) B-)

"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Σαβ 27 Νοέ 2021 22:03 »
Για ακομα μια φορά μπράβο...
Δεν έχω να πω κάτι απλά είμαι σκασμένος. Κόντεψα να αρπάξω και ένα μαλακισμενο που σηκώθηκε και πανυγυρισε το γκολ τους..
Μπράβο Γιαννικη για τξ επιλογή σου. Πήγες σε μεγάλη ομάδα.. Ελπίζω μόνο όταν σε σουταρουν να έχεις πάρει λεφτά μην πάρεις κάνα όπλο στο κεφάλι.
....

Συνδεδεμένος echo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Σαβ 27 Νοέ 2021 22:03 »
Πολύ ωραία προσπάθεια της ομάδας σήμερα απέναντι σε μια ομάδα με μεγάλη ατομική ποιότητα μεσοεπιθετικα. Δεν συμφωνώ πως έπρεπε να παίξουμε πιο ψηλά. Το πιο πιθανό ήταν να μαζεύουμε την μπάλα από τα δίχτυα συχνότερα. Τακτικά παίξαμε όπως έπρεπε να παίξουμε σύμφωνα με την ταπεινή μου γνώμη . Χάσαμε στο τέλος με αρκετά τυχερό τρόπο αλλά κι εμείς ήμασταν αρκετά τυχεροί σε αρκετές φάσεις. Υπάρχει πίκρα για τον τρόπο που χάσαμε αλλά πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά και να δούμε τον επόμενο αγώνα. Και κάτι τελευταίο, Τσουμπερ και Αραουχο ο Μεταξάς τους εξαφάνισε. Και μια απορία.. Το ξυλαγγουρο ο Μητογλου δεν έπρεπε να φύγει με κόκκινη στη φάση του πέναλτι;
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 27 Νοέ 2021 22:08 από echo »

Συνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Σαβ 27 Νοέ 2021 22:13 »
Γκολ στις καθυστερησεις απο κοντρα , σε σουτ που εκανε μια ορθια κουραδα / πρωην ποδοσφαιριστης (;) .

Με τον γαυρο , γκολ στο τελος με τσαφ που δεν εχω ξαναδει ποτε στην ζωη μου . Μιλαω για κατι αντιστοιχο με το συγκεκριμενο , και στο συγκεκριμενο σημειο του γηπεδου , δηλαδη ενα μετρο απο το τερμα.

Ο Θεος του ποδοσφαιρου εχει μια περιεργη αισθηση του χιουμορ καποιες φορες μαζι μας …

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #112 στις: Σαβ 27 Νοέ 2021 22:14 »
Πολύ ωραία προσπάθεια της ομάδας σήμερα απέναντι σε μια ομάδα με μεγάλη ατομική ποιότητα μεσοεπιθετικα. Δεν συμφωνώ πως έπρεπε να παίξουμε πιο ψηλά. Το πιο πιθανό ήταν να μαζεύουμε την μπάλα από τα δίχτυα συχνότερα. Τακτικά παίξαμε όπως έπρεπε να παίξουμε σύμφωνα με την ταπεινή μου γνώμη . Χάσαμε στο τέλος με αρκετά τυχερό τρόπο αλλά κι εμείς ήμασταν αρκετά τυχεροί σε αρκετές φάσεις. Υπάρχει πίκρα για τον τρόπο που χάσαμε αλλά πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά και να δούμε τον επόμενο αγώνα. Και κάτι τελευταίο, Τσουμπερ και Αραουχο ο Μεταξάς τους εξαφάνισε.
Εγώ είδα ότι όταν ανεβήκαμε ,όταν τους πιέσαμε στο 2ο θα μπορούσαμε το 2ο γκολ. Είναι από τις φορές στο τέλος που μου έρχεται η εικονα πολλών προπονητών που ουρλιάζουν να βγει η ομάδα από τα καρέ της , να κρατήσει λίγο μπάλα , για να πάρει όσο μπορεί  και η άμυνα ανάσες, γιατί αν κλειστείς πίσω άποψη μου είναι ότι οι πιθανότητες να το φάς είναι περισσότερες ! Και δυστυχώς η ΑΕΚ στο τέλος μας είχε κλείσει πολύ πίσω! Εμένα μου φανηκε ότι αφού μέχρι το 75, 80 δεν βάλαμε γκολ μετά γυρίσαμε πίσω να κρατήσουμε το Χ. Μπορεί να κάνω φυσικά και λάθος, αλλά έτσι το είδα. Μπράβο σε όλους για την προσπάθεια ,τον τσαμπουκά, το πάθος σε όλους!!!!

Συνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Σαβ 27 Νοέ 2021 22:16 »
Μηπως εκανα λαθος και αυτη η ομαδα μπορει να χτυπησει τετραδα χαλαρα?

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #114 στις: Σαβ 27 Νοέ 2021 22:17 »
Γκολ στις καθυστερησεις απο κοντρα , σε σουτ που εκανε μια ορθια κουραδα / πρωην ποδοσφαιριστης (;) .

Με τον γαυρο , γκολ στο τελος με τσαφ που δεν εχω ξαναδει ποτε στην ζωη μου . Μιλαω για κατι αντιστοιχο με το συγκεκριμενο , και στο συγκεκριμενο σημειο του γηπεδου , δηλαδη ενα μετρο απο το τερμα.

Ο Θεος του ποδοσφαιρου εχει μια περιεργη αισθηση του χιουμορ καποιες φορες μαζι μας …
Αυτό είναι όμως το ερώτημα. Μήπως την τύχη μας την προκαλούμε και εμείς πολλές φορές?

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Σαβ 27 Νοέ 2021 22:20 »
Μπραβο σε ολους. Κανενας δεν μπορει να μας νικησει αερα. Θελω να ξανα δω την φαση στο 58 λεπτο, που με πρωτη ματια, μου φανηκε πατημα στο ποδι του Πιρσμαν. Φανταζομαι οτι θα την εξαφανισουν απο τον ελεγχο. Συνεχιζουμε. Χασαμε στα χασομερια σχεδον συνταυροι,απο μια ομαδα που σημερα τουλαχιστον, δεν ηταν καλυτερη απο εμας.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Σαβ 27 Νοέ 2021 22:48 »

Θέλω να σταθώ στο από πάνω, όχι μόνο για να δώσω συγχαρητήρια στον εμπνευστή, αλλά κυρίως γιατί το πιστεύω. Δεν υπάρχει πλέον Γιαννίκης. Ο νέος κόουτς πιστεύω  θα μας πάει πιό ψηλά και θα γράψει κι αυτός το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ένδοξη Ιστορία της Ομάδας μας. Δεν θυμάμαι ποτέ τον ΠΑΣ τόσο compact, τον αντίπαλο τον τσακίζει. Εάν μέχρι τώρα έχει χάσει βαθμούς, έχει γίνει είτε από ατυχία, είτε από "απειρία" και όχι γιατί ήμασταν τόσο κακοί.
Αυτά θα διορθωθούν μόνο με τη σκληρή δουλειά που φαίνεται ότι κάνει ο Μεταξάς με τους παίκτες του. Τον κόουτς το θέλω για πολλά χρόνια στην Ομάδα μας. Όταν λοιπόν ο ΠΑΣ τελειοποιήσει το παιχνίδι του, πάντα βέβαια με την αναγκαία βοήθεια στο μέτρο του δυνατού από τον πρόεδρα, θα δούμε φοβερά πράγματα.
Ανυπομονώ!  :dab:

Συνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Σαβ 27 Νοέ 2021 22:54 »
Μπραβο σε ολους. Κανενας δεν μπορει να μας νικησει αερα. Θελω να ξανα δω την φαση στο 58 λεπτο, που με πρωτη ματια, μου φανηκε πατημα στο ποδι του Πιρσμαν. Φανταζομαι οτι θα την εξαφανισουν απο τον ελεγχο. Συνεχιζουμε. Χασαμε στα χασομερια σχεδον συνταυροι,απο μια ομαδα που σημερα τουλαχιστον, δεν ηταν καλυτερη απο εμας.

Οντως , κι εγω πατημα ειδα φιλε .

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Σαβ 27 Νοέ 2021 23:02 »
Κρίμα αλλά έτσι είναι η μπάλα.

Ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα που έχει παθος συνοχή και τσαμπουκά. Αυτό θέλουμε να βλέπουμε και τα αποτελέσματα θα έρθουν.

Αν συνεχίσουμε έτσι λίγοι είναι αυτοί που θα μας κερδίσουν και θα πρέπει να φτυσουν αίμα γι αυτό.

Το κεφάλι ψηλά και πάμε παρακάτω.  :mono:

Συνδεδεμένος ΤΑΧΑΣ

• Sr. Member
  • Γεννήθηκα ΠΑΣ και θα πεθάνω ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Σαβ 27 Νοέ 2021 23:31 »
Καταρχάς συγχαρητήρια στην ομάδα,το πάλεψε έχασε ευκαιρίες όπως και η αεκ αλλά δυστυχώς η μπίλια έκατσε σ'αυτούς.
Σίγουρα πονάει πολύ όταν δέχεσαι γκολ στο 90', καλύτερα να χάσω 0-4 και να μασω το κεφάλι μου παρά έτσι,δεχτηκαμε πολύ πίεση απ'το 75 και μετά ίσως βγήκε και κούραση.
Οι αλλαγές έπαιξαν σημαντικό ρόλο,του Γιαννικη βοήθησαν και του έδωσαν φρεσκάδα αλλά και ποιότητα,και του Μεταξά μπέρδεμα και οπισθοχώρηση.Χαφ οπωσδήποτε τον Γενάρη γιατί η ομάδα έχει τρομερές δυνατότητες.
Συνεχίζουμε δυνατά πάμε για το διπλό στη Λαμία και τα καλύτερα θα έρθουν.Γιαννεναρα μια ζωή!!
Υ.γ Συντάσσομαι απόλυτα με τίς δηλώσεις Λοντίγκιν μεγάλη προσωπικότητα ο Τζες και ο μεγαλύτερος τερματοφύλακας που έχουν δεί τα ματάκια μου στα 30 χρόνια που παρακολουθώ την ομάδα!!!
Υ.γ2Τυχερη κουλα γαμω το ξεσταυρι μου.

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #120 στις: Σαβ 27 Νοέ 2021 23:46 »
Καταρχάς συγχαρητήρια στην ομάδα,το πάλεψε έχασε ευκαιρίες όπως και η αεκ αλλά δυστυχώς η μπίλια έκατσε σ'αυτούς.
Σίγουρα πονάει πολύ όταν δέχεσαι γκολ στο 90', καλύτερα να χάσω 0-4 και να μασω το κεφάλι μου παρά έτσι,δεχτηκαμε πολύ πίεση απ'το 75 και μετά ίσως βγήκε και κούραση.
Οι αλλαγές έπαιξαν σημαντικό ρόλο,του Γιαννικη βοήθησαν και του έδωσαν φρεσκάδα αλλά και ποιότητα,και του Μεταξά μπέρδεμα και οπισθοχώρηση.Χαφ οπωσδήποτε τον Γενάρη γιατί η ομάδα έχει τρομερές δυνατότητες.
Συνεχίζουμε δυνατά πάμε για το διπλό στη Λαμία και τα καλύτερα θα έρθουν.Γιαννεναρα μια ζωή!!
Υ.γ Συντάσσομαι απόλυτα με τίς δηλώσεις Λοντίγκιν μεγάλη προσωπικότητα ο Τζες και ο μεγαλύτερος τερματοφύλακας που έχουν δεί τα ματάκια μου στα 30 χρόνια που παρακολουθώ την ομάδα!!!
Υ.γ2Τυχερη κουλα γαμω το ξεσταυρι μου.
[/quote
Συμφωνώ απόλυτα! Η ΑΕΚ απόψε έκανε το καλύτερο της παιχνίδι τουλάχιστον επί Γιαννικη και ας κέρδισε τον Ατρομητο 3-0. Πλασματικό το σκορ τότε με πολύ σπρώξιμο από διαιτησία. Στο τέλος το χάσαμε κάπως και το πληρώσαμε! Προχωράμε!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: Κυρ 28 Νοέ 2021 00:48 »
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΑΣ ΜΕΣΑ!!!!!!!!!!!!!!! >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: Κυρ 28 Νοέ 2021 10:29 »
Ο Λωλης δεν κάνει για τέτοια ματς. Έπρεπε να έχει μπει ο Μορέιρα στη θέση του Μίλι. Δεν μαρκάρει ούτε με τα μάτια ο Λωλης. Εκνευριστικο το ποσό χαλαρά πήγαινε στην άμυνα. Και στο γκολ σκέφτεται να πάω ή να μην πάω στο σουτ. Σε αυτό το επίπεδο δεν υπάρχει δευτερόλεπτο αδράνειας. Ο Μίλι είναι εργάτης. Τρέχει και μάρκαρει πολύ.λ με μεγάλη ένταση

Α ρε Καραχάλιο παιχταρα. Από 4η αγωνιστική είπα ότι είσαι ο αφανής ήρωας της ομάδας. Είναι απίθανο σκυλί ο τύπος.

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #123 στις: Κυρ 28 Νοέ 2021 11:04 »
Ως μέλη του Big-6 έχουμε δώσει 5 αγώνες με τους ομοτραπεζους στο μπιγκσιξιλίκι. Έχουμε χάσει οριακά και συγκυριακά στα 2 ντέρμπι, έχουμε κερδίσει οριακά το 1, και πετσοκόψαμε τους άλλους 2. Δυστυχώς απομακρυνθηκαμε από την κορυφή αλλά με 5 νίκες επί των ανωτέρω στο Β γύρο, κάτι γίνεται.

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #124 στις: Κυρ 28 Νοέ 2021 11:15 »
Σκασμένος από το αποτέλεσμα, ελαφρώς προβληματισμένος από τον τρόπο που παίξαμε. Αποδείξαμε από το 60ως το 75 ότι τους είχαμε, μπορούσαμε πιο επιθετικά.

Απίστευτος ο Καραντώνης, ανέχτηκε το ξύλο των Αεκτζήδων ενώ σε μας, στο 5 κάρτα στο αμυντικό μας χαφ.
Πρέπει να τους χάρισε 5-6 κάρτες συνολικά

Απίστευτο το κλάμα των παικτών της ΑΕΚ και το πως έκαναν όταν έβαλαν το γκολ. Σαν να πήραν το πρωτάθλημα.
Και μετά έπεφταν έξω και έμπαιναν μέσα!
Πόσο μικρή ομάδα ρε! Θέλουν και πρωτάθλημα!

Φέτος είμαστε για πολύ ψηλά
Πρώτη τετράδα και Ευρώπη.

Στην αποχαιρετιστήρια χρονιά του προέδρου!  ;)

:mono: