Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ 11η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 11328 φορές)

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ 11η αγωνιστική
« Απάντηση #125 στις: Κυρ 28 Νοέ 2021 12:05 »
Τα ματ έξω από το γήπεδο μετά το ματς για άλλη μια φορά τραγικά. Αεκτζηδες πάτε καλά ρε; Με μπουφάν ΑΕΚ παρκαρετε δίπλα στη θύρα 10? Πολυ σωστά τα παιδιά που δε σας πείραξαν ούτε εσάς ούτε το αμάξι και απλά σας πήραν το μπουφάν γιατί ήσασταν μόνο 2 και ήμασταν 100 όταν πηγαίναμε από σύνδεσμο προς τη θύρα 10 για να μπουμε. Ρε βλάκα Γιαννιώτη Αεκτζη μπήκες στην 9 να πανυγηρισεις για την ΑΕΚ και έφυγες έξω σηκωτος;

Πολλά τα νέα παιδιά για άλλη μια φορά. Ας έρχονται και οι παλιοί όσο μπορούν. Πολύ ωραία η ατμόσφαιρα από νωρίς στο σύνδεσμο, με μουσική, γέλια, κουβέντες και μπύρα. Ήρθαν και τα παιδιά από Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #126 στις: Κυρ 28 Νοέ 2021 12:17 »
Σκασμένος από το αποτέλεσμα, ελαφρώς προβληματισμένος από τον τρόπο που παίξαμε. Αποδείξαμε από το 60ως το 75 ότι τους είχαμε, μπορούσαμε πιο επιθετικά.

Στην αποχαιρετιστήρια χρονιά του προέδρου!  ;)

:mono:
Αυτό ακριβώς! Για αυτό έσκασα και εγώ χθες. Τα είπες όλα! Δεν ξέρω βέβαια ακόμη γιατί έγινε μετά το 75 αυτό, ποιος  και τι ευθύνεται, αλλά έπρεπε να το περιμέναμε και από το ματς με τον γαύρο σε περίπτωση που κλεινόμασταν πίσω, όπως και έγινε! Κρίμα πραγματικά, γιατί δείχνουμε ότι μπορούμε! Και στην έρα σπορ που έτυχε να ακουσω έλεγαν ότι ο ΠΑΣ φοβήθηκε στο τέλος παραπάνω από ότι έπρεπε το ματς. Η ΑΕΚ δεν τρομάζει σε καμία περίπτωση!
 Υ.Γ. Το τελευταίο με τον πρόεδρο δεν το έπιασα βέβαια.

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Κυρ 28 Νοέ 2021 12:40 »
Πέρα από το παιχνίδι και τη στεναχώρια που μας άφησε εγώ θέλω να θέσω και ένα άλλο θέμα.

Για ποιο λόγο να επιτεθείς φραστικά στον πιτσιρικά της ΑΕΚ και να τον βρίζεις για τη καταγωγή του ?

Αυτοί οι λίγοι (πιστεύω) ηλίθιοι, ντροπιάζουν την ομάδα και τη πόλη μας. Δεν είναι εικόνα αυτή για τον ΠΑΣ.

Έχει γίνει θέμα σε όλα τα σάιτ σήμερα η ρατσιστική επίθεση οπαδών  του ΠΑΣ Γιάννινα. Ντροπή απλά.

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Κυρ 28 Νοέ 2021 12:42 »
Έγινε ρατσιστικη επίθεση; Σε παίχτη; Πότε έγινε; Δεν το κατάλαβα

Κατακριτέο ως το κόκκαλο.

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Κυρ 28 Νοέ 2021 12:54 »
Εγώ με ένα γρήγορο ψάξιμο πάντως δεν βρήκα πουθενά κάτι για ρατσιστική επίθεση σε κάποιο σάιτ, ούτε στα σχόλια στο γκαζετα. Αν βρήκες κάτι φίλε κάντο μια αναδημοσίευση εδω

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Κυρ 28 Νοέ 2021 13:01 »
Εγώ με ένα γρήγορο ψάξιμο πάντως δεν βρήκα πουθενά κάτι για ρατσιστική επίθεση σε κάποιο σάιτ, ούτε στα σχόλια στο γκαζετα. Αν βρήκες κάτι φίλε κάντο μια αναδημοσίευση εδω

https://www.newsbeast.gr/sports/arthro/8053908/ratsistiki-epithesi-opadon-tou-pas-ston-rota-tous-apantise-me-eironiko-cheirokrotima

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Κυρ 28 Νοέ 2021 13:18 »
Οι κλασσικοι 60αρηδες της σκεπαστής μας. Αν και εκτός από τον έναν (ή δύο) που ακούγεται στην αρχή να τον βρίζει για την καταγωγή του γενικά απλά ακούγονται οι κλασσικές βρισιές "γαμω το βισμα σου", "αμπαλε", "μαλακά" κλπ. Ντροπή μας πάντως έτσι κι αλλιώς. Δεν το πήρα καν χαμπάρι εγώ γιατί στη σκεπαστή έχω να πάω πάνω από 8 χρόνια γιατί μερικοί εκεί είναι προπονηταραδες της κερκίδας, ολίγον κολλημένοι και επίσης το γαυροβαζελοχανουμιδικο στοιχείο είναι έντονο σε κάθε ματς με τον ΠΟΚ

Σίγουρα πάντως ανέκαθεν η κερκίδα μας έδειχνε χαρακτήρα αντιρατσιστικό και αντιφασιστικο

Υ.Γ Ο Παπαδημητρίου έκανε μαγικές πίσω από ένα τζαμί; Μήπως πρέπει να αρχίσουν να πέφτουν φαπες μέσα στο γήπεδο σε κάτι τέτοιους αλλά και σε οπαδούς του ΠΟΚ που πάνε σκεπαστή οπως έπεφταν παλιά (εποχή του πατέρα μου 1980)
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 28 Νοέ 2021 13:22 από arispas »

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Κυρ 28 Νοέ 2021 13:23 »
https://www.gazzetta.gr/football/superleague/2065529/opadoi-toy-pas-fonazan-albano-ton-rota-ki-aytos-apantise-me-hamogelo

Δεν μου αρέσει, το σιχαίνομαι, αλλά δυστυχώς είναι αλήθεια...
Μαλάκες, νούμερα και ρατσιστές υπάρχουν παντού...
Ίσως η ΠΑΕ θα πρέπει να πάρει θέση. Εγώ, εάν ήμουν πρόεδρας, θα το καταδίκαζα. Δεν γνωρίζω, δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει εάν ο νεαρός ποδοσφαιριστής του αντιπάλου προκάλεσε. Δεν με ενδιαφέρει εάν ήταν 60άρης ή 50άρης ή 70άρης ο "δικός μας". Του δίνεις τη μασέλα στα χέρια και τον πετάς έξω από το γήπεδο. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ!
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣ!

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Κυρ 28 Νοέ 2021 13:54 »
Χθες ήθελα να γράψω, πόσο κρίμα ήταν που χάσαμε έτσι
Ήθελα να βρίσω τον μάνταλο που μόνο βούταγε, γκρίνιαζε κλπ, για την μη τήρηση του fair play σε 2 περιπτώσεις απο την "συμπαθητική ομάδα" σε σχέση με το υπόλοιπο ποκ,
για τον μήτογλου που δεν πήρε ποτέ κάρτα και άλλα πολλά.

Σήμερα με λίγο πιο καθαρό μυαλό θα πω ότι έχουμε ανέβει επίπεδο.
Πλέον με όλους τους "μεγάλους" τα ματς ήταν πραγματικά ντέρμπι . Άλλα τα πήραμε και άλλα τα χάσαμε. Έτσί είναι η μπάλα.

Είμαι πολύ χαρούμενος με τις εμφανίσεις μας, με τον κόσμο που γύρισε στο γήπεδο, με τον αγωνιστικό χώρο που επιτέλους δεν καταλαβαίνει τίποτα, με τους παίχτες που τα δίνουν όλα σε κάθε ματς, με τις δηλώσεις που κάνουν οι παίχτες, με την δουλειά και τις δηλώσεις που κάνει ο προπονητής, με όλη την εξέλιξη που βλέπω τα τελευταία 2-3 χρόνια.

Παίξαμε χθες έχοντας το χαμηλότερο μπάτζετ, χωρίς γκαντάρφκι, με τραυματισμό μιλιντσιάνου στο ημίχρονο, με μπρένερ που ήταν ένα μήνα έξω, ενώ ο αντίπαλος είχε 15-16 παίχτες και πάλι δείξαμε τι αξίζουμε.

Μπράβο σε όλους!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: Κυρ 28 Νοέ 2021 13:57 »
Πίκρα όπως πήγε το ματς και να μην πάρεις έστω την ισοπαλία.Για ψυχολογικούς λόγους.Αυτή η ομάδα δείχνει δυνατότητες σιγά σιγά και μπορεί να χτιστεί.Όμως για να χτιστεί πρέπει να πέσει χρήμα.Είναι διατεθειμένος ο Χβ να επενδύσει;Εκεί είναι το δύσκολο.
Χθες ξεκίνησε το παιχνίδι ιδανικά.Βάζεις το γκολ και το παιχνίδι έρχεται στα μέτρα σου.Η ΑΕΚ να πρέπει να ανοιχτεί και εσύ να χτυπάς με αντεπιθέσεις ενώ έχεις το 1-0.Δυστυχώς έκατσε γρήγορα το 1-1.Με τον τρόπο που έκατσε το κάνει ακόμα χειρότερο.Με τραγικό λάθος.Οπότε η ψυχολογία πέφτει και φτου και από την αρχή.Η αλλαγή Μίλι στο ημίχρονο έπαιξε και αυτήν τον ρόλο της.Δεν μπορούσε ο Λώλης στην θέση του.Μπορεί ο Μίλι να μην είναι Κόντε αλλά σίγουρα έχει κάτι για την θέση.Μαζί με Περέα θα βλέπαμε διαφορετικά πράγματα.Η ομάδα στο δεύτερο έδωωσε πόνο για κάποιο διάστημα,όσο μπορούσε,και μετά έπεσε,γύρισε πίσω κτλ.Αν μπορούσε να δίνει τέτοιο ρυθμό για πολύ μεγαλύτερο διάστημα θα μιλάγαμε για άλλη ομάδα.Υπάρχουν περιορισμοί.
Δυστυχώς ήρθε το δεύτερο γκολ στο τέλος με παρόμοιο τρόπο με το πρώτο για να σου μεγαλώσει την τσαντίλα.Τουλάχιστον να πάρεις το Χ και να πας παρακάτω.Θα μέτραγε πολύ.
Ο κύριος κοράκης.Για άλλη μια φορά τραγικά πράγματα.Ούτε απέξω έλληνας διαιτητής.Για κανένα λόγο.Ούτε τέταρτος να κάνει τις αλλαγές.Να χαρίζει κίτρινες,φάουλ,οφσάιντ.Άντε γαμηθείτε.Μπορεί να πει κάποιος σπόρια κτλ αλλά αυτά αρκούν για να γείρει η πλάστιγκα υπέρ των γνωστών αγνώστων που έχουν πολλαπλάσιο μπάτζετ και φυσικά δεν αφήνουν χώρο στους υπόλοιπους να διεκδικήσουν αυτά που τους αναλογούν.Με ξένο διαιτητή είδαμε 0-5.Με έλληνα 1-2.Καθόλου παράξενο.
Παράπονο γενικά δεν μπορείς να έχεις από την ομάδα.Σίγουρα μπορεί κάποιος να βρει κάποια σημεία να πει αλλά οκ.Είναι μέσα στο παιχνίδι αυτά.Προχωράμε παρακάτω γιατί δεν γίνεται αλλιώς.

No to racism.Ακόμα και αν πρόκειται για ένα άτομο.
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 28 Νοέ 2021 14:01 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Κυρ 28 Νοέ 2021 14:08 »
Παράθεση
Μεταξάς: «Η μπάλα σε τιμωρεί αν δεν σκοράρεις»
Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα μιλώντας στην κάμερα της NOVA μετά την ήττα από την ΑΕΚ με 2-1 ανέφερε ότι το παιχνίδι κρίθηκε στο ποιος θα έβαζε το δεύτερο γκολ, ωστόσο επεσήμανε ότι ο ΠΑΣ είχε ευκαιρίες και εφόσον δεν σκόραρε η μπάλα τον τιμώρησε.

Αναλυτικά:

«Το ματς κρίθηκε σήμερα στο ποιος θα έβαζε το δεύτερο γκολ. Εμείς είχαμε το δοκάρι, είχαμε ευκαιρίες αλλά έτσι είναι η μπάλα, σε τιμωρεί αν δεν σκοράρεις. Η ΑΕΚ κατάφερε να βάλει ένα περίεργο γκολ, νομίζω κόντραρε και κάπου η μπάλα. Είχε βεβαίως και η ΑΕΚ φάσεις, αλλά είχαμε και εμείς. Και στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο είχαμε στιγμές για κάτι καλό. Δεν σκοράραμε όμως και γι αυτό φεύγουμε ηττημένοι».

Για την εμφάνιση της ομάδας του: «Δεν εκμεταλλευτήκαμε το γρήγορο γκολ, κάποιες στιγμές ήμασταν και βιαστικοί με γεμίσματα, είναι λεπτομέρειες αυτές που κάνουν τη διαφορά. Καλά παίξαμε γενικά και θέλω να πω ένα μπράβο στα παιδιά. Ειδικά αν σκεφτούμε που ήμασταν πριν 4 μήνες και που σήμερα, να παίζουμε έτσι με μια ομάδα κόντρα στην ΑΕΚ, στα ίσα και να φτάνουμε γενικά κοντά στη νίκη απέναντι στις μεγάλες ομάδες. Θέλουμε να φτάσουμε στο σημείο να μπορούμε όμως και να τις νικάμε. Το καλό είναι ότι σήμερα είχαμε και πάλι πάθος μετά το 5-0, ακολουθήσαμε την τακτική μας και δουλεύουμε πάντα για το καλύτερο. Θέλουμε να προσπαθούμε κάθε Σ/Κ για τις νίκες, ειδικά στα ματς που είμαστε κοντά. Πρέπει να είμαστε λίγο πιο θαρραλέοι, λίγο πιο προσεκτικοί στο τέλος».
passports.gr

Παράθεση
Γιαννίκης: «Σημαντική η νίκη»
Ο προπονητής της ΑΕΚ Αργύρης Γιαννίκης, στη σύντομη δήλωσή του στην κάμερα της Nova, χαρακτήρισε σημαντική τη νίκη της ομάδας του που κατάφερε να κερδίσει παρά τα σκαμπανεβάσματα.

Επίσης, χαρακτήρισε και σημαντικό που ήρθε η νίκη απέναντι σε μία φορμαρισμένη ομάδα.

Αναλυτικά:

«Παίζαμε απέναντι σε μια φορμαρισμένη ομάδα, σημαντική η νίκη, είχαμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας, αλλά τελικά κερδίσαμε.

Μετά από ήττα σε ντέρμπι να αρχίζεις έτσι το παιχνίδι είναι άσχημο, ισοφαρίσαμε γρήγορα, ήταν δύσκολο για μας, αλλά τα καταφέραμε».
passports.gr

Παράθεση
Μεταξάς: «Μπορεί να αφήσαμε όλες τις σφαίρες μας στον Άρη και έμεινε το πιστόλι άδειο» (video)
Στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων απάντησε στην κοινή συνέντευξη Τύπου ο Ηρακλής Μεταξάς τονίζοντας ότι η ομάδα του έπρεπε να πετύχει δεύτερο γκολ την ώρα που είχε τις ευκαιρίες, ενώ χαριτολογώντας είπε ότι ίσως αυτό δεν έγινε γιατί όλες τις σφαίρες (γκολ) τις άφησαν στον Άρη αι έμεινε το πιστόλι άδειο.

«Πιστεύω ότι είδαμε ένα καλό παιχνίδι χωρίς όμως ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς. Ξεκινήσαμε πολύ καλά με το γρήγορο γκολ και μπορώ να πω ότι για άλλη μια φορά προσπαθήσαμε να κάνουμε αυτά που ετοιμάσαμε στην προπόνηση, απλά έπρεπε να βάλουμε ένα ακόμη γκολ από τη ροή του παιχνιδιού. Αυτό δεν το καταφέραμε και έτσι με ένα τυχερό σουτ που βγήκε σε κόντρα πήρε η ΑΕΚ το παιχνίδι».

facebook

Για το ποιο είναι το κρίσιμο σημείο του αγώνα και αν μέτρησε στο παιχνίδι η γρήγορη ισοφάριση από την ΑΕΚ: «Δε νομίζω και η ισοφάριση ήταν ένα δύσκολο σουτ αφού όταν βρέχει και γλιστράει η μπάλα είναι δύσκολο να το αποκρούσεις, ωστόσο μια ομάδα όπως η ΑΕΚ θα έχει ευκαιρίες, δεν μπορείς να περιμένεις να έρθει και να μην κάνει καθόλου ευκαιρίες. Αλλά αν είναι μόνο αυτά τα μακρινά σουτ πιστεύω ότι πήγαμε καλά, απλά δεν καταφέραμε μετά το 1-0 να βάλουμε ένα ακόμη γκολ ενώ είχαμε τις ευκαιρίες με τον Μιλιντσεάνου. Στο δεύτερο μέρος είχαμε το δοκάρι, δεν βρήκαμε εμείς αυτά που βρήκε η ΑΕΚ στην κόντρα και έτσι χάσαμε το παιχνίδι».

Για το τι θέλει να κρατήσει και τι όχι από το παιχνίδι και αν μένει ως παρακαταθήκη η εμφάνιση: «Δείξαμε για δεύτερη φορά μια καλή εικόνα και πάλι χάσαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο, για αυτό θέλω να πάω παρακάτω να μην χάνω στο τελευταίο πεντάλεπτο να παίρνουμε τον πόντο και καλύτερα θα είναι να παίρνουμε τη νίκη. Αυτό θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε. Μπορεί να φταίει ότι όλες τις σφαίρες μας τις αφήσαμε στον Άρη και έμεινε το πιστόλι άδειο. Πάμε τώρα για το επόμενο παιχνίδι και θα βάλουμε τα δυνατά μας να το κερδίσουμε».
passports.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Κυρ 28 Νοέ 2021 14:12 »
Παράθεση
Οι χειρονομίες του Ρότα μετά το τέλος του αγώνα (video)
Προκλητικός και ειρωνικός ήταν μετά το τέλος του αγώνα ο δεξιός οπισθοφύλακας της ΑΕΚ Λάζαρος Ρότα.

Ο νεαρός παίκτης της ΑΕΚ κατά την αποχώρηση του από τον αγωνιστικό χώρο έκανε χειρονομίες προς τους οπαδούς του ΠΑΣ Γιάννινα.

Το βίντεο του PASsports.gr αποτυπώνει του λόγου του αληθές για μια συμπεριφορά που δεν συνάδει με επαγγελματία ποδοσφαιριστή
passports.gr

Παράθεση
Ένταση μεταξύ οπαδών και Παπαδημητρίου (video)
Ένταση επικράτησε στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ μεταξύ των επισήμων της φιλοξενούμενης ομάδας που βρισκόταν στα μπουθ και των οπαδών του ΠΑΣ.

Μόλις η ΑΕΚ έκανε το 1-2 στα μπουθ όπου βρισκόταν οι επίσημοι των φιλοξενούμενων πανηγύρισαν με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν φραστικές αντεγκλήσεις μεταξύ των φίλων του ΠΑΣ και του εκτελεστικού διευθυντή της ΑΕΚ Γιάννη Παπαδημητρίου ο οποίος μέσα από τα μπουθ των επισήμων ήταν σε έξαλλη κατάσταση και όπως φαίνεται στο βίντεο προσπαθούσαν οι υπόλοιποι να τον ηρεμήσουν.

Με την παρέμβασξ των ψυχραιμότερων και της Αστυνομίας τα πνεύματα ηρέμησαν.
passports.gr

Καραπαπισμός

Παράθεση
Μαζί είδαν τον αγώνα με την ΑΕΚ Χριστοβασίλης-Λίλα (video)
Στα Γιάννενα βρέθηκε χθες ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Άντι Λίλα ο οποίος παρακολούθησε από τα επίσημα των "Ζωσιμάδων" την αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Ο Λίλα είχε την ευκαιρία να συναντήσει παλιούς φίλους και γνωστούς ενώ στη διάρκεια του ημιχρόνου είχε εγκάρδια συνομιλία για 10'με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργο Χριστοβασίλη.

passports.gr

Αποσυνδεδεμένος echo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Κυρ 28 Νοέ 2021 14:12 »
Από το πρώτο λεπτό η κουλα έπρεπε να παίζει με 10 παίκτες. Τίποτε άλλο!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Κυρ 28 Νοέ 2021 14:13 »
Παράθεση
Λοντίγκιν: «Είμαι τρελαμένος που δεν πήραμε αποτέλεσμα»
Από τους κορυφαίους του ΠΑΣ για ένα ακόμη παιχνίδι ήταν ο Γιούρι Λοντίγκιν ο οποίος στις δηλώσεις του ανέφερε ότι η ομάδα του δεν άξιζε κάτι παραπάνω από την ισοπαλία, ενώ για τη δική του μεγάλη απόκρουση στα σουτ των Αραχούο και Τσούμπερ είπε ότι τον ενδιαφέρει η ομάδα να πάριε αποτέλεσμα και από τη στιγμή που δεν το πήρε είναι τρελαμένος, δυσαρεστημένος και απογοητευμένος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν μπορώ να πω ότι αξίζαμε κάτι παραπάνω από την ισοπαλία. Κάναμε αρκετά λάθη. Μας πίεσε η ΑΕΚ και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Μας δυσαρεστεί πάρα πολύ, θέλαμε αυτό το αποτέλεσμα. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Δεν βρήκαμε αρκετές φάσεις. Μπορεί να είχαμε κάποιες στην εστία, αλλά δεν είχαν πολλή ουσία. Δεν θυμάμαι σουτ να πήγαν στην εστία. Από εκεί και πέρα η ΑΕΚ είχε κατοχή. Μας πίεσε αρκετά, δεν βρήκαμε τον τρόπο να βγούμε από το πρέσινγκ. Κάναμε κάποιες καλές μπαλιές στην πλάτη της ΑΕΚ, αλλά δεν είχαμε τη συνέχεια. Δεν θέλω να αναφέρω το προηγούμενο αποτέλεσμα. Ο,τι έγινε έγινε. Αν ξαναπαίζαμε με τον Άρη δεν θα ερχόταν πάλι αυτό το σκορ. Σήμερα θέλαμε να κερδίσουμε και έτσι όπως πήγε το ματς δεν θέλαμε να χάσουμε. Δεν ξέρω αν μας φρενάρει αυτό το παιχνίδι. Αύριο πάλι δουλειά και ανάλυση, για να βελτιωνόμαστε».

Για την τρομερή διπλή του επέμβαση στα σουτ των Αραούχο και Τσούμπερ στο 18'; «Δεν με ενδιαφέρει. Με ενδιαφέρει η ομάδα να πάρει αποτέλεσμα. Απ’ τη στιγμή που δεν πήραμε αποτέλεσμα είμαι τρελαμένος, δυσαρεστημένος,
passports.gr

Παράθεση
Καραχάλιος: «Έχουμε δείξει πως μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιοδήποτε»
Στις δυσκολίες του αποψινού αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με την ΑΕΚ όπου ο «Αγιαξ της Ηπείρου» γνώρισε την ήττα με 2-1 στάθηκε ο Ζήσης Καραχάλιος μετά το ματς. Ο 25χρονος χαφ του ΠΑΣ Γιάννινα σχολίασε πως ο «Αγιαξ της Ηπείρου» μπορεί να βάλει δύσκολα σε κάθε ομάδα.

Πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την εμφάνισή μας. Το ματς ήταν ισορροπημένο. Το πήρε η ΑΕΚ. Αν και προηγηθήκαμε πολύ νωρίς η ΑΕΚ δημιούργησε πολλές ευκαιρίες. Ισοφάρισε και μπορούσε να πετύχει κι άλλο. Μετά εμείς χάσαμε ευκαιρίες και τελικά χάσαμε το παιχνίδι. Η ΑΕΚ είναι ΑΕΚ. Τις φάσεις τις έκανε γκολ. Συνεχίζουμε, δεν κατεβάζουμε το κεφάλι. Δεν είναι λάθος μας στο δεύτερο γκολ της ΑΕΚ. Έγινε το σουτ και πήγε η μπάλα εκεί που δεν μπορούσε να γίνει τίποτα. Είμαστε μία ομάδα που παλεύει κάθε ματς. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να κερδίσουμε κάθε ομάδα. Σίγουρα προηγηθήκαμε, αλλά δεν μας βγήκε το παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να χτυπήσουμε στις αδυναμίες του αντιπάλου. Μας βγήκε στη φάση του πέναλτι».

Μετά ρωτήθηκε αν είναι ευχαριστημένος από την ως τώρα συγκομιδή του «Αγιαξ της Ηπείρου»: «Είμαστε ικανοποιημένοι από την εικόνα που δείχνουμε. 'Οσο περισσότερους βαθμούς πάρουμε τόσο το καλύτερο. Θα μπορούσαμε να είχαμε και περισσότερους και λιγότερους βαθμούς. Είμαστε ευχαριστημένοι». Για τον ίδιο είπε πως «πρώτα απ’ όλα θέλω να έχω υγεία. Δουλεύω και θέλω να βελτιώνομαι σε κάθε ματς».

Μετά αναφέρθηκε στη «μάχη» του τίτλου: «Ο Ολυμπιακός μας έχει δείξει ότι είναι ένα επίπεδο πάνω από τους άλλους. Όμως η ΑΕΚ νομίζω μας δυσκόλεψε απόψε περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα. Μας δημιούργησε πολλά προβλήματα που δεν το είχαμε με άλλες ομάδες».

Κλείνοντας ο 25χρονος έκανε και ένα σχόλιο για τον προπονητή του Ηρακλή Μεταξά: «Ο κόουτς μας έχει περάσει μία άλλη νοοτροπία. Εκτός Ελλάδας. Ότι μπορούμε να κερδίζουμε κάθε ομάδα. Ολη την εβδομάδα ο προπονητής μας έλεγε να μην μείνουμε στο 0-5 επί του Αρη»
passports.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Κυρ 28 Νοέ 2021 14:16 »
Γιαννίκης: «Ήταν δύσκολο να το διαχειριστούμε πνευματικά, μπράβο στους παίκτες που πίστεψαν στη νίκη»
Ο τεχνικός της ΑΕΚ στάθηκε στις πνευματικές δυσκολίες που συνάντησε η ομάδα του δεχόμενη γκολ νωρίς στα Γιάννενα, μοιράζοντας όμως συγχαρητήρια για την αντίδρασή τους. «Πρέπει να δουλέψουμε τακτικά και πνευματικά», πρόσθεσε στη συνέντευξη Τύπου.
Αναλυτικά όσα είπε ο Αργύρης Γιαννίκης στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη της ΑΕΚ με 1-2 επί του ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες:

Για το χειροκρότημα των φίλων του ΠΑΣ και την φετινή του εικόνα;

«Τους ευχαριστώ πολύ, εργάστηκα με επιτυχία για δύο χρόνια εδώ. Έχω πάντα φίλους στα Γιάννενα είναι αρκετός ο κόσμος, είχαμε δύο καλά χρόνια. Είναι μια καλά οργανωμένη ομάδα ο ΠΑΣ. Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς σήμερα».

Πώς νιώθετε που μετά την ψυχρολουσία στο 1ο λεπτό με τον Ολυμπιακό, το σκηνικό επαναλήφθηκε σήμερα; Μιλήσατε με τους παίκτες;

«Σίγουρα μιλήσαμε. Το αναλύσαμε. Σήμερα πάλι ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο το ματς. Για την ομάδα πνευματικά ήταν δύσκολο να το διαχειριστεί. Το ισορροπήσαμε όμως. Αν και είχαμε σκαμπανεβάσματα το ματς».

Στόχος της αλλαγής του Σιμάνσκι, που έφερε ανισορροπία στα χαφ με την ΑΕΚ έως και την είσοδο του Σάκχοφ να φαίνεται χαμένη, ποιος ήταν; Να πάει από τα άκρα και να γεμίζει;

«Ο Σιμάνσκι είχε κίτρινη κάρτα και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι έπρεπε να γίνουμε πιο επιθετικοί με το 4-4-2,έγινε αυτή η αλλαγή. Η ΑΕΚ έχει έναν εξαιρετικό πάγκο, καλούς παίκτες που δικαιούνται πολλοί παίκτες να παίζουν».

Σας προβληματίζουν τα αμυντικά προβλήματα και οι πολλές φορές που βγήκαν στην πλάτη της άμυνας οι επιθετικοί του ΠΑΣ;

«Είναι θέματα που δουλεύουμε καθημερινά, πρέπει να δουλέψουμε τακτικά και πνευματικά. Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες μου που πίστεψαν στη νίκη με μια δύσκολη έδρα, απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα που κέρδισε 5-0 τον Άρη. Δεν το χειρίζεσαι εύκολα και συγχαρητήρια στους παίκτες μου».

Γιατί όλο αυτό το διάστημα παίρνει ευκαιρίες ο Σάκχοφ;

«Ο Σάκχοφ δουλεύει στην προπόνηση, όπως είπαμε η ΑΕΚ έχει πολλούς παίκτες με ποιότητα κάθε παίκτης αξίζει. Στη ζυγαριά μπαίνει πάντα η απόδοση στην προπόνηση, στο ματς και ανάλογα το πλάνο μας επιλέγονται οι παίκτες».

Είναι ένα πρόβλημα για την ΑΕΚ το γεγονός πως αδυνατεί για 5η σερί αγωνιστική να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα;

«Δεν θέλουμε να δεχόμαστε γκολ, ήταν ο στόχος η νίκη την πετύχαμε είναι θέματα που πρέπει να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε».

Ένα σχόλιο για τη διαιτησία και τον καταλογισμό του πέναλτι; Πόσο προβληματίζεστε από τα κενά όταν η άμυνα παίζει ψηλά;

«Διαιτητικές αποφάσεις δεν σχολιάζω, δεν την έχω δει την φάση με το πέναλτι. Με ενδιαφέρει η ομάδα μου, η λύση στα τακτικά προβλήματα και που πρέπει να βελτιωθούμε».
gazzetta.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #140 στις: Κυρ 28 Νοέ 2021 14:18 »
Παράθεση
Σάκχοφ: «Είχε καιρό να φανεί το πρόσωπό μου στην τηλεόραση και γι' αυτό το έδειξα»
Ο σκόρερ του γκολ της νίκης της ΑΕΚ επί του ΠΑΣ σχολίασε τον λόγο που έδειξε το πρόσωπό του στον πανηγυρισμό και αναφέρθηκε στη νοοτροπία του νικητή που χρειάζεται η Ένωση.
Αναλυτικά όσα είπε ο Γεβχέν Σάκχοφ στη NOVA:

Για τη νίκη στα Γιάννενα;

«Πάντα τα παιχνίδια στα Γιάννενα είναι δύσκολα. Το ίδιο και το αποψινό. Μας έδωσαν χώρο για να παίξουν στην πλάτη της άμυνας και στο χώρο. Είχαμε την κατοχή. Δύσκολη νίκη».

Για το γκολ που πέτυχε;

«Υπήρξε λίγη τύχη. Σούταρα, βρήκε το πόδι του αμυντικού… Όμως το γκολ θα μπει αν σουτάρεις, αν δεν σουτάρεις δεν μπαίνει γκολ».

Για το γεγονός ότι κάθε φορά που σκοράρει η ομάδα του δεν έχει χάσει ποτέ;

«Το γνωρίζω. Είμαι ενήμερος για το στατιστικό. Με ενδιαφέρει η ομάδα να κερδίζει κι αυτό έγινε».

Για τη φετινή σεζόν και αν είναι προσωπική δικαίωση το γκολ;

«Οποιος δουλεύει σκληρά στο τέλος ανταμείβεται. Μόνο εγώ γνωρίζω τι συμβαίνει με εμένα. Ευχαριστώ τον Θεό γιατί μου έδωσε την ευκαιρία, γιατί δουλεύω σκληρά και δικαιώθηκα».

Για τον πανηγυρισμό του, δείχνοντας το πρόσωπό του;

«Ηταν να δείξω το πρόσωπό μου. Είχε καιρό να φανεί το πρόσωπό μου στην τηλεόραση και το έδειξα».

Για την προηγούμενη μεγάλη χαμένη ευκαιρία που είχε για γκολ;

«Εκείνη τη στιγμή στεναχωρήθηκα. Αν δεν έβρισκε στον Βράνιες μπορεί να έμπαινε το γκολ. Μύριζα πάντως το γκολ απόψε. Είχα πίστη».

Τι χρειάζεται η ΑΕΚ για να επιστρέψει στην κορυφή;

«Αυτό που χρειάζεται είναι να έχει τη νοοτροπία νικητή. Να πιστεύει και να παλεύει για τους τρεις βαθμούς. Ισως να «κλειδώνουμε» τα ματς νωρίτερα. Και σε πιο δύσκολα παιχνίδια να το παλεύουμε μέχρι το τέλος. Να κοιτάμε φυσικά κάθε ματς ξεχωριστά».

Αν χρειάζεται η ΑΕΚ περισσότερο Σάκχοφ;

«Φυσικά και το πιστεύω. Αν δεν το πίστευα, δεν θα πίστευα στον εαυτό μου».

Αν έβγαλε πικρία με τον πανηγυρισμό;

«Μόνο εγώ γνωρίζω τι πραγματικά συμβαίνει. Ηθελα να δείξω ένα έξτρα κίνητρο για τη συνέχεια. Ήξερα ότι δουλεύοντας θα έρθει η στιγμή μου. Δεν ήθελα να προβάλλω κάποιον, ούτε τίποτα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, γιατί με έχουν στηρίξει. Σήμερα μπήκαν μέσα να με αγκαλιάσουν».

Για τον Μάνταλο που είναι καλοί φίλοι;

«Ναι, είμαστε κοντά. Εχουμε αναπτύξει μια πολύ καλή σχέση. Είμαστε καλοί φίλοι. Τον υποστηρίζω, με υποστηρίζει. Είναι αρχηγός και πολύ καλός ποδοσφαιριστής».
gazzetta.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #141 στις: Κυρ 28 Νοέ 2021 14:19 »
Οπαδοί του ΠΑΣ φώναζαν «Γ@... την Αλβανία σου» στον Ρότα κι αυτός απάντησε με χαμόγελο και χειροκρότημα (vid)

Ο Λάζαρος Ρότα δέχθηκε βαριά έως και ρατσιστικά υβριστικά σχόλια από μερίδα οπαδών του ΠΑΣ Γιάννινα, χωρίς ωστόσο να χάνει την ψυχραιμία του.
Σε μία εικόνα που δυστυχώς μας έχει συνηθίσει η Ελλάδα, οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννινα, μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ επιτέθηκαν με βρισιές και ρατσιστικά μηνύματα στον νεαρό μπακ των «κιτρινόμαυρων».

Από την πλευρά του ωστόσο, ο Ρότα διατήρησε την ψυχραιμία του και απλώς χειροκρότησε ειρωνικά, δείχνοντας τους το τελικό σκορ του αγώνα.

Δείτε τι ακριβώς συνέβη...

gazzetta.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #142 στις: Κυρ 28 Νοέ 2021 14:21 »
ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ 1-2: Τεράστιο «διπλό» στα Γιάννενα με buzzer beater του Σάκχοφ στο 90'!

Η «οβίδα» του Γεβγέν Σάκχοφ στο 90' υπέγραψε καταληκτικά ένα υπέροχο ματς στους «Ζωσιμάδες», το οποίο έληξε με σπουδαία νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1, μετά τα... γρήγορα γκολ των Εραμούσπε στο 5' και Άμραμπατ στο 9'.

Με ένα σουτ του Σάκχοφ στο 90' που κόντραρε πάνω στον Κάργα και κατέληξε στα δίχτυα του Λοντίγκιν η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες και πήρε μεγάλο διπλό (1-2) στους Ζωσιμάδες επί του ΠΑΣ Γιάννινα, μειώνοντας προσωρινά την απόσταση από την κορυφή στους τρεις βαθμούς. Ο ΠΑΣ προηγήθηκε με πέναλτι του Εραμούσπε στο 5', ο Άμραμπατ απάντησε στο 9' σε ένα πρώτο μέρος που είχε εξαιρετικό ρυθμό και ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο οι καλές στιγμές ήταν λίγες, με την ΑΕΚ να τα παίζει όλα για όλα στο τέλος και να βρίσκει τον τρόπο να περάσει με το τρίποντο από τα Γιάννενα με το γκολ του Σάκχοφ βγάζοντας αντίδραση μετά από την γκέλα στη Ριζούπολη και την ήττα στο ντέρμπι από τον Ολυμπιακό. Επέστρεψε ως αντίπαλος στους Ζωσιμάδες και χειροκροτήθηκε από το κοινό των γηπεδούχων ο Γιαννίκης.

Έτσι ξεκίνησαν Μεταξάς και Γιαννίκης
Ο Ηρακλής Μεταξάς για τον ΠΑΣ Γιάννινα παρέταξε σχηματισμό 4-4-2 με τον Μπρένερ να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα στο ένα άκρο, ενώ στο άλλο βρισκόταν ο Σνάιντερ, με τους Μιλιντσεάνου και Περέα δίδυμο στην επίθεση. Στο τέρμα ήταν ο Λοντίγκιν, τετράδα στην άμυνα οι Πίρσμαν, Εραμούσπε, Κάργας και Σάλιακας από αριστερά προς τα δεξιά και οι Καραχάλιος και Ντομίνγκεθ οι δύο του άξονα της μεσαίας γραμμής. Για την ΑΕΚ ο Αργύρης Γιαννίκης δεν επιφύλασσε κάποια έκπληξη, με τον Άμραμπατ, όπως αναμενόταν, να επιστρέφει στην ενδεκάδα στο δεξί άκρο της επίθεσης. Ο Τσούμπερ ήταν στα αριστερά και ο Αραούχο στην κορυφή. Κάτω από την εστία ήταν φυσικά ο Στάνκοβιτς, ο Μοχαμαντί διατηρήθηκε στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Μισελέν δεξιά και τους Βράνιες και Μήτογλου στο κέντρο της άμυνας, ενώ ο άξονας αποτελούταν από τους Σιμάνσκι και Σιμόες με τον Μάνταλο μπροστά τους.

Πήρε κεφάλι με πέναλτι του Εραμούσπε ο ΠΑΣ, άμεση απάντηση από τον Άμραμπατ
Ο ΠΑΣ Γιάννινα δημιουργούσε πολλά προβλήματα στην ΑΕΚ με τις μπαλιές στην πλάτη της άμυνάς της, η οποία έπαιζε ψηλά. Κάπως έτσι ήρθε και το προβάδισμα των γηπεδούχων, οι οποίοι κέρδισαν πέναλτι 15 δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα. Ο Μπρένερ πέταξε την μπάλα μπροστά, ο Περέα απέφυγε τον Μήτογλου μπήκε στην περιοχή και ο Καραντώνης υπέδειξε πέναλτι σε μαρκάρισμα του στόπερ της ΑΕΚ στον επιθετικό του ΠΑΣ. Οι παίκτες της Ένωσης διαμαρτυρήθηκαν έντονα, αλλά η παράβαση υποδείχθηκε. Το πέναλτι εκτελέστηκε τελικώς στο 5' με τον Εραμούσπε να βρίσκει δίχτυα, κάνοντας το 1-0.

Η απάντηση της ΑΕΚ ήρθε άμεσα καθώς τέσσερα λεπτά αργότερα οι κιτρινόμαυροι έφεραν το ματς στα ίσια. Ο Κάργας έδιωξε απρόσεκτα και ο Άμραμπατ έξω από την περιοχή με έναν κεραυνό τράνταξε τα δίχτυα του Λοντίγκιν για το 1-1. Το δίδυμο των Μήτογλου και Βράνιες συνέχιζε να... υποφέρει από τις μπαλιές στην πλάτη τους, με κάθε επίθεση των γηπεδούχων στο transition να... μυρίζει γκολ. Όμως η ΑΕΚ ήταν αυτή που έφτασε μια ανάσα από την ανατροπή. Στο 18' ο Αραούχο είδε τον Λοντίγκιν να αποκρούει το σουτ που επιχείρησε, με τον γκολκίπερ του ΠΑΣ να λέει «όχι» και στον Τσούμπερ που πήρε το ριμπάουντ, σε μια εκπληκτική διπλή επέμβαση.

Το ματς είχε φοβερό ρυθμό, αν και τα δυνατά μαρκαρίσματα δεν έλειπαν. Ο ΠΑΣ άγγιξε ένα δεύτερο γκολ στο 22' με την προβολή του Μιλιντσεάνου να περνάει δίπλα από το κάθετο του Στάνκοβιτς. Η ΑΕΚ μπορεί να προβλημάτιζε στα μετόπισθεν για ακόμα μια φορά, ωστόσο πίεζε ψηλά την άμυνα του ΠΑΣ, όπως ακριβώς ζητούσε ο Γιαννίκης. Το τέμπο σταδιακά έπεσε ως το τέλος του πρώτου μέρους, με την ΑΕΚ να απειλεί με σουτ του Αραούχο στο 37' αλλά τον Λοντίγκιν να βγάζει με υπερένταση σε κόρνερ. Ο «Τσίνο» είχε μάλιστα άλλες δύο τελικές νωρίτερα, οι οποίες δεν βρήκαν στόχο, με τον Γιαννίκη να περίμενε περισσότερα από την τριάδα των Τσούμπερ, Μάνταλου και Άμραμπατ πίσω από τον Αργεντινό επιθετικό.

Σάκχοφ ο λυτρωτής στο 90' για την ΑΕΚ
Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Μεταξάς προχώρησε σε αλλαγή με τον Λώλη να αντικαθιστά τον Μιλιντσεάνου, παίρνοντας θέση ελαφρώς πίσω από τον Περέα στην επίθεση. Η ΑΕΚ σε αντίθεση με τα πρώτα λεπτά του πρώτου μέρους, μπήκε στο δεύτερο καλύτερα, κλείνοντας τον ΠΑΣ στο δικό του μισό, ωστόσο της έλειπε η σωστή τελική ενέργεια. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας ο Γιαννίκης θέλοντας να βρει λύσεις μπροστά πέρασε τον Ανσαριφάρντ στη θέση του Σιμάνσκι, σε ένα επιθετικό σχήμα (4-4-2), με τον Μάνταλο να έρχεται πιο πίσω στον άξονα και τον Καρίμ να παίζει στην κορυφή με τον Αραούχο.

Παρά την υπεροχή της ΑΕΚ, μεγάλη φάση εξακολουθούσε να μην έβγαινε από την πλευρά των κιτρινόμαυρων. Μάλιστα ο ΠΑΣ στο 66' έπειτα από ένα δίλεπτο πίεσης αναστάτωσε την άμυνα της Ένωσης με τον Μπρένερ να σουτάρει, αλλά να βρίσκει τον Στάνκοβιτς σε ετοιμότητα. Οι Γιαννιώτες εκμεταλλευόμενοι τα ρίσκα του Γιαννίκη πήραν σταδιακά το κέντρο, με την Ένωση να δέχεται σημαντική πίεση. Ο τεχνικός της ΑΕΚ βλέποντας τον Τσούμπερ εκτός κλίματος αγώνα προχώρησε σε αντικατάστασή του με τον Λιβάι Γκαρσία, ευελπιστώντας να πάρει κάτι από την εκρηκτικότητα του 24χρονου εξτρέμ.

Η ΑΕΚ, παρά τις αλλαγές στο επιθετικό κομμάτι, εξακολουθούσε να είναι προβλέψιμη στην ανάπτυξή της, μη μπορώντας να δημιουργήσει τελικές όπως στο πρώτο μέρος. Στο 79' ο Σιμόες στο δεύτερο δοκάρι μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λιβάι δεν βρήκε στόχο με το κεφάλι, ενώ ο Γιαννίκης μπαίνοντας στο τελευταίο δεκάλεπτο πέρασε και τους Ρότα και Σάκχοφ στο ματς αντί των Μισελέν και Μάνταλου, στις τελευταίες του κινήσεις από τον πάγκο.

Η ΑΕΚ που δεν είχε καθαρή ευκαιρία στο δεύτερο μέρος βρήκε δύο τεράστιες στο 84'. Αρχικά τη νέα κεφαλιά του Σιμόες έβγαλε πάνω στη γραμμή ο Κάργας, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Σάκχοφ από κοντά είδε το σουτ του να κοντράρει πάνω στον Βράνιες! Η ΑΕΚ ήταν άτυχη στη συγκεκριμένη φάση, αλλά με τη συμπλήρωση των 90' η τύχη της χαμογέλασε. Ο Σάκχοφ έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Κάργα, άλλαξε πορεία και κατέληξε στη γωνία του Λοντίγκιν για το 1-2. Ήταν το γκολ που έδωσε στο φινάλε το πολύ σημαντικό τρίποντο για την Ένωση, η οποία στις καθυστερήσεις έφτασε μια ανάσα και από ένα τρίτο τέρμα αλλά η προσπάθεια του Αραούχο από πλάγια θέση πέρασε ελάχιστα άουτ, βρίσκοντας λίγο το οριζόντιο δοκάρι.

MVP: Έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, ο Σάκχοφ με το γκολ που σημείωσε στο 90' δίνοντας τη νίκη στην ΑΕΚ, παίρνει τον τίτλο του πολυτιμότερου της αναμέτρησης.

Στο ύψος του: Εξαιρετικός κάτω από την εστία του ο Λοντίγκιν. Δεν μπορούσε να κάνει κάτι στα δύο γκολ που δέχθηκε και σταμάτησε τρεις φορές την ΑΕΚ από ένα δεύτερο γκολ στο πρώτο μέρος. Καλό ματς και από τον Περέα για τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Κολομβιανό επιθετικό να προκαλεί προβλήματα στην άμυνα της Ένωσης.

Αδύναμος κρίκος: Το αμυντικό δίδυμο των Βράνιες και Μήτογλου είχε πολλά ζητήματα παίζοντας ψηλά και δεχόμενο αρκετές μπαλιές στην πλάτη του σε ακόμα ένα παιχνίδι.

Η γκάφα: Την έκανε ο Κάργας στην απρόσεκτη απομάκρυνση με το κεφάλι που έδωσε τη δυνατότητα στον Άμραμπατ να ισοφαρίσει.

Το στραγάλι: Οι παίκτες της ΑΕΚ διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον Καραντώνη για το πέναλτι που υπέδειξε στο μαρκάρισμα του Μήτογλου στον Περέα. Ο Πορτογάλος VARίστας Εστέβες συμφώνησε με την απόφαση του Καραντώνη και δεν τον κάλεσε να εξετάσει τη φάση.

Το ταμείο του Gazzetta: Για την ΑΕΚ υπήρχε ένα μόνο αποτέλεσμα στα Γιάννενα μετά τις απώλειες βαθμών στις προηγούμενες αγωνιστικές που την είχαν αφήσει έξι βαθμούς μακριά από την κορυφή. Έστω και με... θρίλερ, η Ένωση κατάφερε να φύγει με το διπλό από τα Γιάννενα και να μειώσει προσωρινά τουλάχιστον στους τρεις βαθμούς από τον Ολυμπιακό. Η Ένωση ωστόσο προβλημάτισε σε ακόμα ένα παιχνίδι με την ανασταλτική της λειτουργία, που πήγε να της κοστίσει ακριβά για άλλη μια φορά. Ο ΠΑΣ απέδειξε για ακόμα ένα παιχνίδι ότι αποτελεί μια καλοδουλεμένη και σκληροτράχηλη ομάδα που δίκαια βρίσκεται μέσα στην πρώτη εξάδα.

Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Κάργας, Σάλιακας, Καραχάλιος, Ντομίνγκεθ, Μπρένερ (69' Μορέιρα), Σνάιντερ (84' Παντελάκης), Μιλιντσεάνου (46' Λώλης), Περέα

ΑΕΚ (Αργύρης Γιαννίκης): Στάνκοβιτς, Μοχαμαντί, Μήτογλου, Βράνιες, Μισελέν (79' Ρότα), Σιμάνσκι (60' Ανσαριφάρντ), Σιμόες, Μάνταλος (79' Σάκχοφ), Τσούμπερ (69' Λιβάι Γκαρσία), Άμραμπατ, Αραούχο
gazzetta.gr

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: Κυρ 28 Νοέ 2021 14:50 »
Κραταω τις δηλωσεις του κοουτς και του Γιουρι. Απιστευτη προσωπικοτητα ο δευτερος θα τον τιμησουμε συντομα εμεις οι φιλαθλοι.

Το ματς θα το εχανε η ΑΕΚ αν αφηνε τον Μητογλου πανω στον Περεα, οπως στην αρχη. Μετα καταλαβε ο Γιαννικης οτι ο Περεα δεν αστειευεται και του εβαλε τον Βρανιες πανω του για να παιξει καθαρο ξυλο... οπως και εκανε.

Προβλημα και στα διωξιματα. Και τα 2 γκολ που δεχθηκαμε προηλθαν απο λαθος διωξιμο. Καργα αγορι μου σε εκεινη τη φαση διωχνεις προς τα πλαγια και οχι εξω απο την περιοχη μας.

Σκασμενοι φουλ. Φετος περασαν γαυρος και χανουμι με late γκολ. Τι να πεις. Διπλο στην Λαμια, δεν υπαρχει αλλο αποτελεσμα.

Κερκιδαρα, παναρα κτλ κτλ και γενικα πολυ δυναμικη η νεα γενια. Φουλ respect στο ΣΦ.
Stile di vita

Συνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #144 στις: Κυρ 28 Νοέ 2021 15:01 »
Δυστυχώς ενώ οπαδικα είμαστε σε ένα καλό επίπεδο με την οργάνωση που υπάρχει από το ΣΦ, μια μερίδα του κόσμου συμπεριφερεται εντελώς με νοοτροπία χωριατιλας. Για κάποιους λοιπόν χωριατες γίνεται η ομάδα και ο κόσμος του ΠΑΣ ρεζίλι. Και όχι τίποτα άλλο δίπλα έχετε και μικρά παιδάκια που σας ακούνε. Τι παράδειγμα τους δίνετε βρίζοντας αντίπαλο παίκτη με ρατσιστικές εκφράσεις. Κανονικά θα έπρεπε η ΠΑΕ να σας έβρισκε να σας πέταγε εξω από το γήπεδο και στη θέση σας να έβαζε και άλλα παιδάκια. Έτσι και αλλιώς πολλοί από σας το χετε διπορτο ΠΑΣ και κάτι άλλο και αντίστροφα.

Υ. Γ. : Αχώνευτη πραγματικά η ήττα και η γκίνια που έχουμε φετος.

"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος ΟΥΛΤΡΑΣ [i]

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #145 στις: Κυρ 28 Νοέ 2021 15:14 »

B-)

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #146 στις: Κυρ 28 Νοέ 2021 15:17 »
Δεν θέλω να σταθώ πολύ στην ήττα γιατι τα χουμε πει χίλιες φορές... Έτσι είναι η μπάλα την μια κάνεις ρεκόρ με 0-5 στα σκουλήκια και την άλλη η μπάλα κάνει διακόσιες κόντρες και καταλήγει στα δίχτυα σου στο 90.

Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα έπαιξε για άλλη μια φορά πολύ καλά, με πάθος και σοβαρότητα απέναντι σε αντίπαλο μεγαλύτερης ατομικής ποιότητας, η οποία φυσικά δεν φάνηκε καθώς ο Μεταξάς κατάφερε να βγάλει από το παιχνίδι Αραούχο, τσουμπερ κλπ.

Σε αυτό που θέλω να σταθώ είναι στο γεγονός ότι η ομάδα κάνει πολύ μεγάλα βήματα προς τα πάνω τα τελευταία χρόνια. Σε όλες τι απόψεις..

Επιτέλους ένας αγωνιστικός χώρος που μπορεί να αντέξει τον εξτριμ καιρό της πόλης μας.

Επιτέλους μια ομάδα που μασάει σίδερα και δεν φοβάται κανέναν και τίποτε. Δεν ξέρω αν το χετε καταλάβει αλλά πλέον όλες οι ομάδες είτε μιλάμε για την Λαμία είτε για τον γαύρο έρχονται εδώ μέσα με το σκατό στη κάλτσα και φτύνουν αίμα για να πάρουν κάτι. Είναι σπουδαίο πράγμα αυτό. Έτσι χάνεις την νοοτροπία του χωριού και ανεβαίνεις. Φάνηκε στις καθυστερήσεις του Αραούχο και στα πανηγύρια τους στο τέλος. Είμαστε πλέον κάτι παραπάνω από υπολογισιμοι.... Συνεχίζουμε δυναμικά.

Τα λέμε στη Λαμία.

ΥΓ Για τους οργανωμένους μας δεν έχω να πω κάτι άλλο πέρα από συγχαρητήρια. Από τον παλμό και την ενέργεια μέχρι τα φοβερά κορεο και τα πανό πλέον μπορω να πω ότι υπάρχει ένας σύνδεσμος που όντως παλεύει να κρατησει την φωτιά ζωντανή. Στήριξη όλοι στον σύνδεσμο και στα νέα παιδιά που κουβαλάνε την φάση.

ΥΓ1 Μπράβο σε όσους πέταξαν έξω από το γήπεδο χανουμια. Μπράβο σε όσους τους ψήρισαν τις χανουμικες τις μπλούζες και μπράβο και στην νέα γενιά ....ξέρει αυτή. ;)

ΥΓ2 Ο ρατσισμός δεν χωράει στα γήπεδα. Το γεγονός είναι κατακριτέο και είναι κρίμα για πέντε πανιβλακες να στιγματίζεται όλος ο κόσμος του ΠΑΣ .

:mono: :mono:

Αποσυνδεδεμένος BOMBER

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #147 στις: Κυρ 28 Νοέ 2021 15:49 »

ΥΓ1 Μπράβο σε όσους πέταξαν έξω από το γήπεδο χανουμια. Μπράβο σε όσους τους ψήρισαν τις χανουμικες τις μπλούζες και μπράβο και στην νέα γενιά ....ξέρει αυτή. ;)

ΥΓ2 Ο ρατσισμός δεν χωράει στα γήπεδα. Το γεγονός είναι κατακριτέο και είναι κρίμα για πέντε πανιβλακες να στιγματίζεται όλος ο κόσμος του ΠΑΣ .

Ο Ρατσισμός θα συμφωνήσω ναι δεν χωράει στα γήπεδα και όχι μόνο ! Αλλά γιατί μπράβο σε όσους πέταξαν τα χανούμια έξω ; Και γιατί μπράβο σε όσους ψηρισαν τις χανούμικες μπλούζες ;;
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 28 Νοέ 2021 15:55 από BOMBER »

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #148 στις: Κυρ 28 Νοέ 2021 16:08 »

Ο Ρατσισμός θα συμφωνήσω ναι δεν χωράει στα γήπεδα και όχι μόνο ! Αλλά γιατί μπράβο σε όσους πέταξαν τα χανούμια έξω ; Και γιατί μπράβο σε όσους ψηρισαν τις χανούμικες μπλούζες ;;
Αν εγώ πήγαινα έξω από το πεταλο της ορίτζιναλ στο ΟΑΚΑ με μπλούζα ΠΑΣ όχι απλά θα με ψηριζανε αλλά θα με άφηναν σε αναπηρικό καροτσάκι για μια ζωή από το ξύλο...

Μεγάλο θέμα και μπορεί να σηκώσει μεγάλη κουβέντα αλλά αυτή είναι η γνώμη μου. Από την στιγμή που εμείς πλέον δεν μπορούμε να πάμε σε κανένα γήπεδο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με ασφάλεια γιατί φοβόμαστε μήπως μας σφάξουν οι μαχαιροβγάλτες πληρωμένοι οπαδοί τους, το ίδιο θέλω να ισχύει και στα Γιάννενα ...

Αποσυνδεδεμένος BOMBER

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #149 στις: Κυρ 28 Νοέ 2021 16:18 »

Αν εγώ πήγαινα έξω από το πεταλο της ορίτζιναλ στο ΟΑΚΑ με μπλούζα ΠΑΣ όχι απλά θα με ψηριζανε αλλά θα με άφηναν σε αναπηρικό καροτσάκι για μια ζωή από το ξύλο...

Μεγάλο θέμα και μπορεί να σηκώσει μεγάλη κουβέντα αλλά αυτή είναι η γνώμη μου. Από την στιγμή που εμείς πλέον δεν μπορούμε να πάμε σε κανένα γήπεδο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με ασφάλεια γιατί φοβόμαστε μήπως μας σφάξουν οι μαχαιροβγάλτες πληρωμένοι οπαδοί τους, το ίδιο θέλω να ισχύει και στα Γιάννενα ...
Λαθος δεν πρέπει να ισχύει στα Γιάννινα σε μια φιλόξενη ζέστη πόλη,δεν θα γίνουμε σαν αυτούς μου κατακρίνουμε και σιχαινόμαστε.Μακριά λοιπόν από τέτοια κόλπα,ο αθλητισμός εξάλλου καλλιεργεί το ήθος και προσφέρει μια διαφορετική νότα ευτυχίας και ικανοποίησης .Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα καλό το πείραγμα στους αντιπάλους αλλά ως εκεί !