Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ 11η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 11332 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ 11η αγωνιστική
« Απάντηση #25 στις: Τετ 24 Νοέ 2021 13:24 »
Κρούσμα κορωνοϊού στον ΠΑΣ Γιάννινα

Σε συνεχή τεστ υποβάλλονται οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα πριν και μετά τα παιχνίδια και στους καθιερωμένους ελέγχους που έγιναν την Τρίτη εντοπίστηκε ένα θετικό δείγμα που ανήκει σε ποδοσφαιριστή.

Ο παίκτης των “κυανόλευκων” απομονώθηκε όπως προβλέπεται από το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, δεν προπονήθηκε σήμερα και θα μείνει σε 15νθήμερη καραντίνα. Ωστόσο δεν επηρεάζει σημαντικά τα σχέδια του Μεταξά για τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Να σημειωθεί, όμως, ότι μέχρι την Παρασκευή οι ποδοσφαιριστές θα υποβάλλονται καθημερινά σε τεστ για να αποφευχθεί η διασπορά.

https://super-fm.gr/78307/kroysma-koronoioy-ston-pas-giannina/

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Τετ 24 Νοέ 2021 13:27 »
Η ίωση του Γκαρνταφσκι δεν σημαίνει ότι απαραίτητα θα χάσει το ματς με αεκ. Μπορεί αύριο ή μεθαύριο να ναι εντάξει και να είναι σε φάση να κάνει μια προπόνηση πριν το αγώνα. Πιστεύω θα παίξει.

Όσο αφορά το κρούσμα αυτό που λένε ότι δεν επηρεάζει πολύ τα πλάνα είναι πολύ βασικό. Δεν μας παίρνει να έχουμε βασικό παίκτη με covid.

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Τετ 24 Νοέ 2021 13:30 »
"Ωστόσο δεν επηρεάζει σημαντικά τα σχέδια του Μεταξά για τον αγώνα με την ΑΕΚ".
Αν ισχύει αυτή η έμμεση πληροφορία, μάλλον δεν πρόκειται για τον γερμανό...

Συνδεδεμένος echo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Πεμ 25 Νοέ 2021 06:46 »
Με ίωση ο Γκαρντάβσκι, μπήκε ο Μιλιντσεάνου
24 Νοεμβρίου 2021 15:54

Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον αγώνα με την ΑΕΚ. Το βασικό απρόοπτο της ημέρας ήταν το κρούσμα κορωνοϊού που εντοπίστηκε στην ομάδα, ενώ εκτός του ποδοσφαιριστή που βρέθηκε θετικός, απουσίασε και ο Γκαρντάβσκι, λόγω ίωσης. Κατά πάσα πιθανότητα, πάντως, ο τελευταίος θα είναι διαθέσιμος το Σάββατο.

Στα καλά νέα της ημέρας, ο Μιλιντσεάνου που είχε κάποιες ενοχλήσεις στη μέση, σήμερα ήταν καλύτερα και προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα. Αν τυχόν απαιτηθεί, ίσως ο Μολδαβός σέντερ φορ να παίξει με ένεση κόντρα στην ΑΕΚ, όπως έγινε και με τον Άρη.

Μέρος της προπόνησης έβγαλε και ο Μπρένερ σήμερα, που καθημερινά θα ανεβάζει ρυθμούς. Ο νεαρός Αργεντίνος ενδέχεται να προλάβει να είναι στην αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΚ, αλλά δεν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλά λεπτά.

Εν όψει ΑΕΚ δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα τραυματισμών, αλλά ούτε και καρτών, αφού δεν έχει συμπληρώσει κάποιος παίκτης. Να σημειωθεί, πάντως, ότι στο όριο είναι οι Περέα, Εραμούσπε και Γκαρντάβσκι, που έχουν από τρεις κίτρινες κάρτες.

Σε ό,τι αφορά την προπόνηση, το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε κυρίως τελειώματα φάσεων.

Ατομικό για 4 στην ΑΕΚ

Στην ΑΕΚ παραμένουν κάποια προβλήματα. Οι Μάνταλος, Τζαβέλλας, Άμραμπατ και Τάνκοβιτς ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Μάνταλος και Αμραμπάτ θα επιχειρήσουν την Πέμπτη να προπονηθούν κανονικά, με τον δεύτερο να είναι πιο πιθανός να τα καταφέρει, ενώ ο αρχηγός της ΑΕΚ θα προσπαθήσει ως την τελευταία στιγμή.

Από super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Πεμ 25 Νοέ 2021 14:18 »
Πολύ μου αρέσει που ενεργοποιείται ξανα ο κόσμος.
Όλοι οι σύνδεσμοι απο μακριά βγάζουν ανακοινώσεις για εκδρομή στα Γιάννενα.

Αν βλέπει κάποιος απο την ομάδα ας πει κάτι στον πρόεδρο να βοηθήσει τον κόσμο να γυρίσει δυναμικά στο γήπεδο.
Σε καλό θα μας βγει.

Ανοίξτε τουλάχιστον θύρες για τους πιτσιρικάδες.

:pas: :pas:

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Πεμ 25 Νοέ 2021 14:32 »
Πολύ μου αρέσει που ενεργοποιείται ξανα ο κόσμος.
Όλοι οι σύνδεσμοι απο μακριά βγάζουν ανακοινώσεις για εκδρομή στα Γιάννενα.

Αν βλέπει κάποιος απο την ομάδα ας πει κάτι στον πρόεδρο να βοηθήσει τον κόσμο να γυρίσει δυναμικά στο γήπεδο.
Σε καλό θα μας βγει.

Ανοίξτε τουλάχιστον θύρες για τους πιτσιρικάδες.

:pas: :pas:
Είναι αλήθεια ότι η κινητοποίηση είναι μεγάλη. Επιτέλους ο κόσμος το ξαναπαίρνει ζεστά.
Λίγο η φοβερή εικόνα της ομάδας, λίγο οι ωραίες κινήσεις του συνδέσμου , ξαναβλεπω τον κόσμο να ξαναζεσταινεται για γήπεδο.

Για το ματς με την αεκ θα ρθουν από πολλές πόλεις από ότι μαθαίνω. Θα γίνει φοβερή ατμόσφαιρα λογικά. Να στηρίξουμε και εμείς που είμαστε Γιάννενα δυναμικά...

ΥΓ Λογικά θα ναι και πολλοί αεκτζηδες εκ της original στα Γιάννενα αυτές τις μέρες. Προσοχη..

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Πεμ 25 Νοέ 2021 14:51 »
Ερώτηση μόνο μία: ΓΙΑΤΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕΣ ΞΕΝΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ;;; ΓΙΑΤΙ;;;
(Ο δεύτερος με τον τέταρτο παίζουν)
Σα να μη σε νοιάζει ένα πραγμα, ρε πρόεδρα... :'( :'( :'(

Συνδεδεμένος echo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Πεμ 25 Νοέ 2021 15:44 »
Αναλυτικά οι διαιτητές της αγωνιστικής:

Σάββατο 27/11
17:15 Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος: Φωτιάς (Νικολακάκης, Κωνσταντίνου, 4ος Γκορτσίλας, VAR: Μανούχος, Κουρομπύλια)

19:30 Απόλλων Σμύρνης-Λαμία: Σιδηρόπουλος (Κωσταράς, Λ. Δημητριάδης, 4ος Ευαγγέλου, VAR: Τζήλος, Χριστάκογλου)

19:30 ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ: Καραντώνης (Ψαρρής, Ι. Δημητριάδης, 4ος Αγγελάκης, VAR: Εστέβες, Τριανταφύλλου)

Κυριακή 28/11
15:00 ΟΦΗ-Ιωνικός: Περράκης (Στάικος, Παπαδόπουλος, 4ος Παπαπέτρου, VAR: Τζοβάρας, Μπαλτάς)

15:00 Ολυμπιακός-Βόλος: Κουτσιαύτης (Πετρόπουλος, Σινιοράκης, 4ος Τσακαλίδης, VAR: Κουμπαράκης, Μεϊντάναςα)

19:30 ΠΑΟΚ-Άρης: Μάντεν (Ρουμ, ΜακΓκίτσι, 4ος Διαμαντόπουλος, VAR: Εστέβες, Μπουξμπάουμ)

19:30 Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός: Γκάμαρης (Κόλλιας, Παπαδάκης, 4ος Κουκουλάς, VAR: Παπαδόπουλος, Ζαμπάλας)

Συνδεδεμένος echo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Πεμ 25 Νοέ 2021 15:47 »
«Τρίβει τα χέρια» του ο Γιαννίκης - Σούπερ νέα για την ΑΕΚ
25/11/2021

Οριστικοποιήθηκε η παρουσία των Μάνταλου και Άμραμπατ στο δύσκολο εκτός έδρας ματς της ΑΕΚ στα Γιάννενα. Τόσο ο αρχηγός της «Ένωσης», όσο και ο Μαροκινός γυμνάστηκαν σε φουλ ρυθμούς την Πέμπτη, χωρίς να νιώσουν κάποια ενόχληση στη γάμπα (όπου αμφότεροι είχαν τραυματισμό).

«Κλείδωσε» λοιπόν η συμμετοχή τους στη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον ΠΑΣ, όπου κατά πάσα πιθανότητα (ειδικά ο Άμραμπατ) θα βρίσκονται και στην αρχική ενδεκάδα.

Αντίθετα, οι Τζαβέλλας και Τάνκοβιτς δεν υπολογίζονται από τον Αργύρη Γιαννίκη για την αναμέτρηση των «Ζωσιμάδων», καθώς ακολούθησαν και σήμερα ατομικά προγράμματα.

Από filathlos.gr

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Πεμ 25 Νοέ 2021 16:47 »
Ένα έχω να πω.. ΓΑΜΗΣΤΕ την κουλα...
....

Αποσυνδεδεμένος ΤΑΧΑΣ

• Sr. Member
  • Γεννήθηκα ΠΑΣ και θα πεθάνω ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Πεμ 25 Νοέ 2021 17:05 »
Χωρίς πολλά πολλά....ΓΑΜΗΣΤΕ την αεκ!

Αποσυνδεδεμένος BOMBER

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Πεμ 25 Νοέ 2021 17:32 »
Συμπαθητική ομάδα η Αεκ όσο βέβαια και ο Άρης σε σχέση με τα Ζαγαρια Ολυμπικ και Παναθηκ…και τα μαύρα ορκς .Νομίζω θα είναι κλειστό ματς αλλά οι βαθμοί είναι αυτοί που μετράνε, όποτε παλμό στην εξέδρα φωνή και όλα καλά θα πάνε !

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Πεμ 25 Νοέ 2021 20:22 »
Συμπαθητική ομάδα η Αεκ όσο βέβαια και ο Άρης σε σχέση με τα Ζαγαρια Ολυμπικ και Παναθηκ…και τα μαύρα ορκς .Νομίζω θα είναι κλειστό ματς αλλά οι βαθμοί είναι αυτοί που μετράνε, όποτε παλμό στην εξέδρα φωνή και όλα καλά θα πάνε !

Καμία ομάδα απο αυτές δεν είναι συμπαθητικΙΑ....

Οι βρωμιές του Ελληνικού ποδοσφαίρου μαζεμένες μαζί!
 :stop: :stop: :stop: :stop: :stop:

:mono: :mono: :mono: :mono: :mono:
....

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Πεμ 25 Νοέ 2021 21:23 »
Μεταξάς: «Δεν πήραν αέρα τα μυαλά μας, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας»
Προσγειωμένος και μετρημένος όπως πάντα εμφανίστηκε στη σημερινή media day ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα σημειώνοντας ότι παρά το ιστορικό 0-5 η ομάδα δεν κέρδισε τίποτα παραπάνω από ένα τρίποντο κόντρα στον Άρη και στάθηκε στο επερχόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ, την προσοχή που χρειάζεται αλλά και την ενίσχυση από τους φιλάθλους.

Για το αν το μυστικό της νίκης στον Άρη είναι η αυτοπεποίθηση και η συγκέντρωση που αποκτάει η ομάδα: «Η αυτοσυγκέντρωση σίγουρα. Είδα τη συνέντευξη Τύπου του ΠΑΟΚ και ρωτήθηκε ο συνάδελφος το ίδιο, γιατί κάποιες φορές πάνε καλά και κάποιες όχι και είπε δεν μάθαμε μετά από νίκες να κρατάμε τη συγκέντρωση 2-3 μέρες νωρίτερα να ξεχάσουμε το προηγούμενο παιχνίδι και να είμαστε πάλι στο μηδέν. Μου άρεσε αυτό που είδα από Δευτέρα μέσα στα αποδυτήρια και θα το πω για μια ακόμα φορά ωραίο είναι να κερδίζεις αλλά μη τρελαίνεσαι κιόλας, είτε κερδίζεις 5-0, είτε 1-0 τρεις βαθμοί είναι»

Για το τι μπορεί να σημαίνει ότι τα στατιστικά μας βγάζουν ισοδύναμους με τον Άρη, αλλά το σκορ είναι 0-5: «Το ξαναείπα ότι τα στατιστικά δεν μου αρέσουν. Αν κάποιος κάνει 30 γυρίσματα και όλα πάνε στο δεύτερο δοκάρι μπορεί να είναι καλά αλλά δεν είναι επικίνδυνα. Όταν πας γρήγορα σε μια αντεπίθεση και σου λείπει η τελευταία πάσα σε παίκτη για να βγει απέναντι από τον τερματοφύλακα δεν μπαίνουν καθόλου στα στατιστικά, αλλά εγώ σαν προπονητής το θεωρώ τεράστια φάση πιο μεγάλη από τα 30 γεμίσματα»

Για το αν είναι στην καριέρα του η πιο μεγαλύτερη νίκη σε σκορ εκτός έδρας: «Όχι»

Για το αν αισθάνεται ότι είναι η πιο σημαντική νίκη εκτός έδρας σε πρεστίζ: «Δεν με ενδιαφέρει το πρεστίζ. Αυτό είναι το επικίνδυνο, η υπερηφάνεια είναι από τις πιο επικίνδυνες αρρώστιες. Δεν κερδίσαμε τίποτα παραπάνω από τους τρεις βαθμούς. Αν είναι κάτι παραπάνω θα το νιώθουν οι παίκτες σε 20 χρόνια όταν θα περνάνε από τα καφενεία και θα λένε «θυμάσαι τότε» θα πει ο ένας αυτός που κάθεται δίπλα ήταν και αυτός στο γήπεδο, σε 20 χρόνια μπορεί να είναι το κάτι παραπάνω. Σήμερα μας χωρίζουν από τη 10η θέση 6 πόντοι, είναι πολύ μικρή η απόσταση οπότε δεν έγινε κάτι το φοβερό. Θα γίνει αν καταφέρουμε την απόδοση αυτή να την ξαναδείξουμε στο επόμενο παιχνίδι, να κόβουμε τα πλάνα του αντιπάλου και να περνάμε τα δικά μας. Αυτό έγινε μια φορά, δύο φορές, τρεις και αν γίνει όλη τη χρονιά τότε θα είμαι ευχαριστημένος».

Για το ποιο είναι τεχνικά το στοιχείο που έφερε το 0-5: «Ήταν αρκετά». Για το ότι η ιστορικότητα του σκορ στο παιχνίδι με τον Άρη είναι δεδομένη: «Το δέχομαι και το είπα μετά το ματς αλλά μέχρι εκεί. Να πει κάποιος ότι ανεβαίνεις και παίρνεις έξι βαθμούς από αυτό το σκορ να το δεχτώ ότι παίρνεις κάτι παραπάνω, αλλά δεν είναι έτσι. Κάπου αργότερα θα τα χαρούμε αυτό, σήμερα όχι γιατί δεν είμαστε στην τελευταία αγωνιστική, είναι δύσκολο και πρέπει να συγκεντρωθούμε στον επόμενο αντίπαλο και ήδη έχουμε πει πολλά για το προηγούμενο παιχνίδι. Αυτό προσπάθησα να μεταφέρω και μέσα στα αποδυτήρια ότι πρέπει να μας φύγει νωρίς από το μυαλό και αυτό είναι δύσκολο γιατί περνάνε τα παιδιά από την πόλη και ακούνε τα μπράβο, αλλά πρέπει να συγκεντρωθούμε σε έναν καινούργιο αντίπαλο»

Για το αν μπορεί να αλλάξει ο στόχος και να σκεφτεί ο ΠΑΣ την είσοδο του στην εξάδα: «Έχω πει εγώ ποτέ για στόχο; Πάντα έλεγα ότι στόχος είναι η νίκη στο επόμενο παιχνίδι. Αν πω στόχο που δεν είναι η πρώτη θέση, τότε θα μου πουν ποια ματς θες να χάσεις. Και πέμπτος να πω ότι θέλω να βγω, πάλι πρέπει να πω ποια ματς θέλω να χάσω. Εγώ δεν θέλω να χάσω κανένα».

Για τον αν σκέφτηκε μετά το 0-3 στον Άρη να σεβαστεί τον αντίπαλο από τη στιγμή που είχε ξεκαθαρίσει ποιος θα είναι ο νικητής: «Ναι το σκέφτεσαι. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε αγωνία και 3-0 να κερδίζουμε έχουμε στο μυαλό μας ότι μπορεί να μπει ένα και δύο γκολ από το αντίπαλο και μετά να μας ισοφαρίσει. Ωστόσο από κάποια στιγμή και μετά δεν έδινα εντολές για αυτό τα λόγο που είπατε αλλά ήταν αρκετά αργά. Σκεφτόμαστε και φοβόμαστε όμως μη γίνει το στραβό και θυμάμαι έναν συνάδελφο που τον θεωρώ καλό, αλλά σε μια καλή ομάδα έκανε αλλαγές που πήγαιναν με χαμόγελο και ότι είχε καθαρίσει το παιχνίδι και στο τέλος ήρθε ισοπαλία και αυτό μου έμεινε».

Για το αν επηρεάζει το παιχνίδι με την ΑΕΚ ότι ο αντίπαλος προπονητής γνωρίζει τη μισή ομάδα: «Δε το γνωρίζω. Εμένα δεν με επηρεάζει καθόλου γιατί με τα βίντεο και την τεχνολογία που έχουμε όλες τις ομάδες τις ξέρουμε. Δεν υπάρχει ομάδα που να μην πάρεις την ακτινογραφία της και να μην ξέρεις πως κινείται».

Για το αν έχει ειδικό βάρος για τον ίδιο ότι αντιμετωπίζει μια ομάδα που προπονητής είναι ο προκάτοχος του: «Όχι. Αν πω ότι έχει ειδικό βάρος στα άλλα δεν έχει; Σε όλα θα είμαι ο ίδιος, σοβαρός και υπεύθυνος. Αυτή τη νοοτροπία προσπαθούμε να την περάσουμε και στα αποδυτήρια με τους παίκτες, κάθε ομάδα να την αντιμετωπίζουμε με σεβασμό, σοβαρότητα και τις ερωτήσεις που μας κάνει αγωνιστικά στο γήπεδο εμείς να βρίσουμε τις απαντήσεις».

Για το αν έχει βελτιώσει πράγματα η ΑΕΚ που κάνει το έργο του πιο δύσκολο: «Σίγουρα έχουν αλλάξει κάποια πράγματα» Για τις σίγουρες απουσίες που θα υπάρχουν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Δεν θα είναι μαζί μας ο Μίνα, ο Κόντε και ο Οικονομόπουλος, έχει επιστρέψει ο Μπρένερ τον υπολογίζουμε αλλά θα πρέπει να δούμε και την αυριανή προπόνηση, ο Αλέξης Τριάδης έχει επιστρέψει , ο Γκαρντάφσι είναι με ίωση και έπαιξε άρρωστος στο παιχνίδι με τον Άρη και σήμερα άρχισε τρέξιμο δεν ξέρω αν θα τον έχουμε στη διάθεση μας».

Για το αν δύσκολο να διαχειριστεί την ψυχολογία ο ΠΑΣ που νίκησε στο ματς με τον Άρη ενώ η ΑΕΚ έρχεται από ήττα με τον Ολυμπιακό: «Πρώτα από όλα είδα ένα καλό παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, πολύ κοντά στο σκορ και πολύ κοντά στο να το ανατρέψει. Δεν είμαι της νοοτροπίας αν είναι έτσι μετά είναι αλλιώς, πάντα ξεκινάμε από το μηδέν. Ξεκινάμε δουλεύουμε, είμαστε σοβαροί, σεβόμαστε τον αντίπαλο αλλά δε φοβόμαστε. Το είχα πει και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ότι το πρώτο που θέλω να δω στο γήπεδο είναι να μη φοβηθούμε, να δείξουμε ότι μπορούμε και εμείς, γιατί βλέπω κάποιες φάσεις στο πρέσινγκ οι παίκτες να γυρνάνε πλάτη, αυτό δεν το θέλω. Αν δείξουν ότι μπορούνε πρόσωπο με πρόσωπο τότε θα είμαι ευχαριστημένος».

Για το αν υπάρχει κάτι μεταγραφικό: «Όχι».

Για το αν θέλει να στείλει κάποιο μήνυμα στον κόσμο ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ: «Μακάρι να δίνουμε τέτοιες χαρές πάντα στον κόσμο και μακάρι να είναι μαζί μας και στα καλά αλλά και στα άσχημα»
passports.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Πεμ 25 Νοέ 2021 21:24 »
Γιαννίκης: «Έχω μόνο φίλους στα Γιάννενα, θα είμαστε αντίπαλοι μόνο για 90 λεπτά»

Στην κάμερα της Nova μίλησε ο Αργύρης Γιαννίκης πριν τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο τέως τεχνικός των “κυανόλευκων” όπως ήταν φυσικό έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ομάδα και την πόλη, λέγοντας ότι η αντιπαλότητα θα διαρκέσει μόνο 90 λεπτά. Επίσης τόνισε ότι ο κ. Μεταξάς έχει βάλει τη σφραγίδα του και ότι ο ΠΑΣ διαθέτει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, ενώ είναι πολύ δυνατός στο επιθετικό τρανζίσιον.

Αναλυτικά:

Για το τι πήγε λάθος με τον Ολυμπιακό: «Είχαμε πολλά θετικά στοιχεία. Ειδικά πως αντιδράσαμε μετά το 0-1. Ήμασταν κοντά στο 2-1, αλλά σε δύο φάσεις είχαμε ατομικά και ομαδικά λάθη. Τα στατιστικά στοιχεία του ματς ήταν υπέρ μας και αυτό μας δείχνει ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο».

Για το αν υπάρχει βελτίωση: «Σίγουρα το βλέπουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι. Το βλέπουμε καθημερινά στην προπόνηση. Αλλά είναι λογικό ένας αντίπαλος που έχει δουλέψει 3,5 χρόνια με τον ίδιο προπονητή να έχει άλλα δεδομένα στο παιχνίδι του σε σχέση με μια ομάδα που έχει έναν προπονητή τις τελευταίες 50 μέρες. Αλλά η εξέλιξη είναι θετική».

Για το εύρος των επιλογών που έχει στο ρόστερ για τον καταρτισμό της ενδεκάδας: «Κοιτάμε κάθε προπόνηση. Κοιτάμε και το προηγούμενο ματς και το επόμενο. Όλα τα δεδομένα μπαίνουν στη ζυγαριά και επιλέγονται οι παίκτες».

Για το τι αλλάζει η διαφορά των έξι βαθμών με τον Ολυμπιακό στην κορυφή ενόψει συνέχειας: «Δεν αλλάζει κάτι. Θα παίξουμε άλλες τρεις φορές με τον Ολυμπιακό. Τώρα έχουμε ένα δύσκολο ματς στα Γιάννενα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό. Θα έχει άλλα δεδομένα αυτό το παιχνίδι σε σχέση με τον Ολυμπιακό και αυτά πρέπει να προσέξουμε».

Για την επιστροφή του στα Γιάννενα ως αντίπαλος του ΠΑΣ: «Μετά από δύο χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας με τον ΠΑΣ θα γυρίσω σε μια πόλη που έχω μόνο φίλους. Θα είμαστε αντίπαλοι μόνο για 90 λεπτά. Τώρα κοιτάω μόνο τους τρεις βαθμούς για την ΑΕΚ».

Για το αν βλέπει συνέχεια στον ΠΑΣ Γιάννινα με τον Μεταξά στον πάγκο: «Σίγουρα. Έχει βάλει και τη σφραγίδα του ο Μεταξάς. Είναι σε καλή φάση στα τελευταία παιχνίδια και θέλει ιδιαίτερη προσοχή».

Για τη γερμανική φιλοσοφία των δύο προπονητών: «Δεν είναι παιχνίδι μεταξύ Γιαννίκη – Μεταξά αλλά ένα ματς ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα. Αυτό έχει σημασία».

Για τα δυνατά σημεία του ΠΑΣ: «Έχει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, σκοράρει τελευταία με ευκολία, έχει καλό transition και μαζί με τα στημένα είναι τα δυνατά του στοιχεία».
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Πεμ 25 Νοέ 2021 21:44 »
Εβαλε τα μεγαλα οπλα ο Μελισσανιδης για το διπλο

Προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στα Ιωάννινα με ομιλητή τον Κυρ. Μητσοτάκη

https://www.capital.gr/politiki/3595822/prosunedrio-tis-neas-dimokratias-sta-ioannina-me-omiliti-ton-kur-mitsotaki

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Παρ 26 Νοέ 2021 09:58 »
Εβαλε τα μεγαλα οπλα ο Μελισσανιδης για το διπλο

Προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στα Ιωάννινα με ομιλητή τον Κυρ. Μητσοτάκη

https://www.capital.gr/politiki/3595822/prosunedrio-tis-neas-dimokratias-sta-ioannina-me-omiliti-ton-kur-mitsotaki

α ορέ μπανταλά, ο θκος μας τον έφερε για να ευχηθεί στον τίγρη.

Συνδεδεμένος echo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Παρ 26 Νοέ 2021 12:38 »
Το μόνο που με ανησυχεί είναι η παρουσία του Μητσοτάκη. Ελπίζω η γκαντεμιά να πάει και να καθίσει στην άλλη πλευρά.

Συνδεδεμένος echo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Παρ 26 Νοέ 2021 12:43 »
Ετοιμάζει δύο αλλαγές ο Γιαννίκης για ΠΑΣ - Ποιον «προστατεύει»
26/11/2021

Απόλυτα έτοιμος δείχνει να είναι ο Άμραμπατ για την αυριανή (27/11, 19:30) εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αντιμετώπιζε.

Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν, ο Μαροκινός εξτρέμ θα είναι στη βασική ενδεκάδα της Ένωσης, εξαργυρώνοντας κατά κάποιον τρόπο έτσι την πολύ καλή παρουσία του στο δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Σε περίπτωση που συμβεί αυτό, ο Λιβάι Γκαρσία θα μείνει στον πάγκο και οι Άμραμπατ, Μάνταλος και Τσούμπερ θα αποτελούν την τριάδα πίσω από τον Αραούχο.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως ο Γιαννίκης σκέφτεται να «προστατέψει» τον Μοχαμάντι μετά και από το μεγάλο λάθος στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ, όπου προκάλεσε το τρίτο γκολ των ερυθρόλευκων, με τον Χατζισαφί να επιστρέφει στη βασική ενδεκάδα.

filathlos.gr

Αποσυνδεδεμένος ΤΑΧΑΣ

• Sr. Member
  • Γεννήθηκα ΠΑΣ και θα πεθάνω ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Παρ 26 Νοέ 2021 13:12 »
ΕΛΙΣΑΦ off για δέκα μέρες με COVID!

Συνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Παρ 26 Νοέ 2021 13:30 »
Όποιος έχει άκρες στον Μητσοτάκη να του πει να πάει μια βόλτα από το ξενοδοχείο που βρίσκεται η αποστολή της αεκ.
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Παρ 26 Νοέ 2021 16:08 »
Ξέρει κανείς πόσα εισιτήρια έχουν κοπεί μεχρι στιγμής ;

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Παρ 26 Νοέ 2021 16:22 »
Ξέρει κανείς πόσα εισιτήρια έχουν κοπεί μεχρι στιγμής ;
Απο το viva που μπαίνω καμια φορά και βλέπω πόσες θέσεις είναι ανοιχτές, φαίνεται ότι έχει κλείσει η 9Α και η 6Β.
Οι άλλες έχουν πολλά εισιτήρια διαθέσιμα

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Παρ 26 Νοέ 2021 19:04 »
Παράθεση
Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Γκίνης, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Σιμόες, Μάνταλος, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Άμραμπατ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ, Κοσίδης.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Παρ 26 Νοέ 2021 19:05 »
Παράθεση
Λοντίγκιν, Σούλης, Σάλιακας, Παντελάκης, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Καραγιάννης, Καραχάλιος, Κάργας, Ντομίνγκεθ, Σιόντης, Ρίζος, Λιάσος, Τριάδης Π., Μπρένερ, Σνάιντερ, Μορέιρα, Λώλης, Μιλιντσεάνου, Περέα.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!