Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ 11η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 11335 φορές)

Συνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ 11η αγωνιστική
« Απάντηση #225 στις: Πεμ 02 Δεκ 2021 15:11 »
Σ' αυτή τη γη που την πατούμε κι όλοι μια μέρα θε να μπούμε, έχουν μπει πρόωρα και βίαια μυριάδες άνθρωποι επειδή κάποιοι θεωρούσαν ότι δεν αξίζει να ζουν αφού είναι Εβραίοι, ρομά, ανάπηροι και ό,τι άλλο μπορεί να σκεφτεί ένα άρρωστο μυαλό.
Οκ, είναι γελοίο το πέταγμα της μπανάνας, ίσως να υπάρχει και υποκρισία στις αντιδράσεις, αφού οι μπανάνες βλάπτουν το προϊόν και περιορίζουν τα κέρδη. Όμως η πρόθεση κάποιου να θίξει κάποιον άλλο επειδή είναι μαύρος ή βουδιστής ή ακόμα και κοντός, άσχημος, γκει, θα ονομάζεται όπως πρέπει: ρατσισμός, και θα αντιμετωπίζεται με τη σιχασιά που αξίζει σε κάθε ρατσιστόμουτρο.

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #226 στις: Πεμ 02 Δεκ 2021 15:26 »
Ποιοι είναι οι "εμάς" και ποιοι οι "εσείς"; μου έχει διαφύγει κάτι από τις ομαδοποιησεις που κάνει ο παραπάνω πασολες; τουλάχιστον να μας ενημερώσει να ξέρουμε που ανήκουμε.

Αποσυνδεδεμένος ahpas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #227 στις: Πεμ 02 Δεκ 2021 16:26 »
Μαγκες εδω μας εκαναν σαν τα αυτοκινητα οπου και να παμε σου λενε πιστοποιητικο μετακινησης εδω πηγα σημερα στο νοσοκομειο για προγραματισμενο ραντεβου και λενε δεν μπαινεις αφου δεν το εβαλες παρα δρομο απο εδω και γελουσαν κανοντας μπουλινγ οχο μονο σε μενα ετσι και σε πολυ αλλο κοσμο αυτο δεν ειναι ρατσισμος δηλαδη το τι εγινε με τον Ροτα ειναι το προβλημα στην ζωη μας οπως την κατηντησαν οι βολευτες ε  συγνωμη οι βουλευτες ηθελα να πω

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #228 στις: Πεμ 02 Δεκ 2021 21:45 »
PAS Giannina - aek | 27.11.2021 | SF PAS Giannina official | promo video
Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα (βίντεο)

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #229 στις: Παρ 03 Δεκ 2021 02:17 »
Οπαδικα απόλαυσα πάρα πολύ το περασμένο Σάββατο όπου το πάρτι είχε αρχίσει στο σύνδεσμο 3 ώρες πριν το ματς με άφθονη μπύρα (ακόμα και τσιπρο) και συνεχίστηκε μέσα στη 10 με πολύ καλή εξέδρα η οποία αποτυπώνεται στο βίντεο. Όλα αυτά με έκαναν να ανυπομονώ να ξαναπάω γήπεδο να φωνάξω για την ομάδα μου το επόμενο Σάββατο.

Έχω πιάσει τον εαυτό μου φέτος πολυ ορεξατο και ενθουσιασμένο(το λες και καυλωμένο) με το να πάω γηπεδο να φωνάξω στη 10 όπως όταν ήμουν πιο μικρός. Δε ξέρω τι φταίει αλλά είμαι πολύ ορεξατος. Ίσως τα δύο χρόνια απουσίας από το γήπεδο τα οποία μου φάνηκαν αιώνας. Μακάρι να επιστρέψει ακόμα περισσότερο ο κόσμος στο γήπεδο να ξαναδυναμωσουμε οπαδικα όπως παλιά.

Έβλεπα σήμερα κάτι βιντεάκια από το 2006-07 κύπελλο με γαύρο και ΑΕΛ. Πωπωπω τι κόσμο είχαμε ρε φίλε. Η τωρινή 9 και 10 γεμάτες. Η 10 ολόκληρη με blue vayeros στα καλά τους, τι πέταλο γεμάτο με τους τρομερούς Απει Ρωτάν και Toros Locos, και την σκεπαστή ασφυκτικά γεμάτη ακόμα και με καπνογόνα και πυρσούς. Οι Απει Ρωτάν για μένα σαν πιο μικρός τότε ήταν κάτι το απίθανο. 2007 πήγαινα πιτσιρικας με τον πατέρα μου και τους έβλεπα να χορεύουν στη βροχή με καπνογόνα, πυρσούς και χωρίς μπλούζες. Έλεγα κι εγώ σε 2-3 χρόνια θα είμαι εκεί με αυτούς. Δυστυχώς αργότερα έφυγαν από το πέταλο και μετά από διάφορα γεγονότα διαλύθηκαν εντελώς. Ήταν ένας σύνδεσμος που έδινε κάτι το διαφορετικό στην κερκίδα μας. Μου λείπουν εκείνες οι εποχές ρε μάγκες. Πόσο θα ήθελα να είναι γεμάτη η 10 με τους ιστορικούς και μπαρουτοκαπνισμενους blue vayeros και εμείς με τον ΣΦ να είμαστε στο πέταλο και το γήπεδο καμίνι όπως τη χρονιά 2009/10 που πέσαμε και πιο πριν στη Β εθνική.

Υ.Γ Ρε μπας κι αυτός που έβρισε τον Ρότα ήταν κανείς από δω μέσα; Διάβασα παράλογα μηνύματα γι αυτό.

Αποσυνδεδεμένος LOYZETSNOS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #230 στις: Παρ 03 Δεκ 2021 11:10 »
Οπαδικα απόλαυσα πάρα πολύ το περασμένο Σάββατο όπου το πάρτι είχε αρχίσει στο σύνδεσμο 3 ώρες πριν το ματς με άφθονη μπύρα (ακόμα και τσιπρο) και συνεχίστηκε μέσα στη 10 με πολύ καλή εξέδρα η οποία αποτυπώνεται στο βίντεο. Όλα αυτά με έκαναν να ανυπομονώ να ξαναπάω γήπεδο να φωνάξω για την ομάδα μου το επόμενο Σάββατο.

Έχω πιάσει τον εαυτό μου φέτος πολυ ορεξατο και ενθουσιασμένο(το λες και καυλωμένο) με το να πάω γηπεδο να φωνάξω στη 10 όπως όταν ήμουν πιο μικρός. Δε ξέρω τι φταίει αλλά είμαι πολύ ορεξατος. Ίσως τα δύο χρόνια απουσίας από το γήπεδο τα οποία μου φάνηκαν αιώνας. Μακάρι να επιστρέψει ακόμα περισσότερο ο κόσμος στο γήπεδο να ξαναδυναμωσουμε οπαδικα όπως παλιά.

Έβλεπα σήμερα κάτι βιντεάκια από το 2006-07 κύπελλο με γαύρο και ΑΕΛ. Πωπωπω τι κόσμο είχαμε ρε φίλε. Η τωρινή 9 και 10 γεμάτες. Η 10 ολόκληρη με blue vayeros στα καλά τους, τι πέταλο γεμάτο με τους τρομερούς Απει Ρωτάν και Toros Locos, και την σκεπαστή ασφυκτικά γεμάτη ακόμα και με καπνογόνα και πυρσούς. Οι Απει Ρωτάν για μένα σαν πιο μικρός τότε ήταν κάτι το απίθανο. 2007 πήγαινα πιτσιρικας με τον πατέρα μου και τους έβλεπα να χορεύουν στη βροχή με καπνογόνα, πυρσούς και χωρίς μπλούζες. Έλεγα κι εγώ σε 2-3 χρόνια θα είμαι εκεί με αυτούς. Δυστυχώς αργότερα έφυγαν από το πέταλο και μετά από διάφορα γεγονότα διαλύθηκαν εντελώς. Ήταν ένας σύνδεσμος που έδινε κάτι το διαφορετικό στην κερκίδα μας. Μου λείπουν εκείνες οι εποχές ρε μάγκες. Πόσο θα ήθελα να είναι γεμάτη η 10 με τους ιστορικούς και μπαρουτοκαπνισμενους blue vayeros και εμείς με τον ΣΦ να είμαστε στο πέταλο και το γήπεδο καμίνι όπως τη χρονιά 2009/10 που πέσαμε και πιο πριν στη Β εθνική.

Υ.Γ Ρε μπας κι αυτός που έβρισε τον Ρότα ήταν κανείς από δω μέσα; Διάβασα παράλογα μηνύματα γι αυτό.

Ας επιστρέψουν όλοι οι πιο παλιοί και να είναι όλοι μαζί στη 10 και στην 9... Ποτέ δε χρειάζονταν δύο πυρήνες... Σκέψου τότε να τραγουδάγανε αυτοί όλοι μαζί... Παρ' όλα αυτά εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι το γήπεδο έχει πάρα πολλούς πιτσιρικάδες (πιτσιρικάδες εννοώ μαθητές ανήλικους) και αν αυτοί συνεχίσουν να πηγαίνουν τα επόμενα χρόνια θα είναι πολύ καλύτερα σε συνδυασμό με το ότι η ομάδα έχει ανέβει επίπεδο αγωνιστικά και κοντράρει τους πάντες...
 :mono:

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #231 στις: Σαβ 04 Δεκ 2021 16:25 »
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - αεκ | 27.11.2021 | Official video

** Το επίσημο κανάλι του Σ.Φ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στο YouTube έχει αλλάξει και πλέον φέρει την ονομασία :
SF PAS Giannina Official Channel.
Κάνουμε όλοι εγγραφή στο νέο κανάλι του συνδέσμου, πατώντας το link που βρίσκεται στις πληροφορίες των επίσημων σελίδων μας, σε Facebook και Instagram.

Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα