Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα-Βόλος 13η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 5819 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Βόλος 13η αγωνιστική
« Απάντηση #125 στις: Κυρ 12 Δεκ 2021 11:04 »
ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ από μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΜΑΔΑ που λέγεται ΠΑΣ !!!

Είμαστε στο ημίχρονο, χάνουμε 1-2 .... λίγο πολύ ο βόλος μας έχει πατήσει και θα μπορούσαμε να είχαμε φάει άλλα δυό γκολ και σκέφτομαι .... δεν υπάρχει περίπτωση, ο κόουτς είδε τι λάθος έχει γίνει, θα το διορθώσει και θα το σώσουμε ... δεν ξέρει κανείς τι είπώθηκε στο ημίχρονο αλλά μπάινουμε στο 2ο και πραγματικά τους καταπίνουμε ... τέτοιο πάθος, τέτοια θέληση και πίστη για την ανατροπή σπάνια βλέπεις ...

το ΜΠΡΑΒΟ είναι λίγο για το χθεσινό ...
είμασταν τυχεροί αλλά κυνηγήσαμε την τύχη μας όσο δεν πάει και δικαιωθήκαμε... καλύτερα που είμασταν με αυτούς χθες τυχεροί και άτυχοι με την αεκ παρά το αντίθετο ... τώρα μένει μόνο να είμαστε πάνω από τον οφη για να είμαστε στην 6αδα.
η πίστη στις δυνατότητες της ομάδας τεράστια ...

και κάτι ακόμα εξίσου σημαντικό
βγαίνοντας από το γήπεδο οι δρόμοι ήταν σαν ποτάμια και αναρρωτιέται κανείς πως μπόρεσε το τερέν του γηπέδου και κατάπινε τόσο νερό που η μπάλα δεν έκανε ούτε "πλατς", που δεν σηκώθηκε ούτε ένα κομμάτι λάσπης ... πραγματικά εκπληκτικό !!!

:pas: :pas: :pas:

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #126 στις: Κυρ 12 Δεκ 2021 11:47 »
Μάγκες για να είμαστε και λίγο αντικειμενικοί ο κοραξ μας έπαιξε καλά χθες. Πέναλντι στον Εραμουσπε δεν υπάρχει ποτέ και επίσης το πέναλντι στον Πιρσμαν είναι VARισιο πέναλντι. Είναι από τα χαζά πέναλντι που είναι κρίμα να δίνονται γιατί ο παίχτης κοιτάει ψηλά και πάνω στον βηματισμό τον πατάει. Κάτι θα έπρεπε να αλλάξει στους κανονισμούς αλλά δεν υπάρχει κάτι να μπορεί να αλλάξει για τη συγκεκριμένη φάση. Αν δινόταν κατά της ομάδας μας σίγουρα θα γκρινιαζαμε. Φαίνεται ότι δε θέλει να τον πατήσει αλλά το κάνει και τον ρίχνει οπότε είναι πέναλντι.

Επίσης νομίζω είμαστε η πρώτη ομάδα σε κερδισμένα πέναλντι στον α γύρο. Δεν είναι 5 που έχει βάλει ο Εραμουσπε, 6 είναι καθώς έχει χάσει και ο Περεα ένα. Για μένα πολλά είναι αμφισβητουμενα-οριακα και τα πήραμε. Χωρίς Βαρ δεν θα τα παίρναμε γιατί δεν είναι να τα σφυριξεις. Με Παναιτωλικό και Άρη (δεν ξέρω καν αν χτυπάει στο χέρι) εγώ σαν αμυντικός θα τρελαινομουν αν μου έδιναν κατά τέτοια πέναλντι. Είμαστε στην εποχή του Βαρ οπότε τα δίνουν. Αφού έχουμε Εραμουσπε καλοδεχούμενα

Υ.Γ ΤΕΤΑΡΤΗ ΟΛΟΙ ΓΉΠΕΔΟ

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Κυρ 12 Δεκ 2021 12:13 »
Προ βαρ παίρναμε 2-4 πέναλτι όλη τη χρονιά και με παραπάνω ομάδες. Και τα περισσότερα ήταν από αυτά που βγάζει αίμα ο παίκτης για να το πάρει. Πλέον με το βαρ παίρνουμε αυτά που δικαιούμαστε. Και το χέρι με τον Άρη ήταν και το χθεσινό ήταν. Ο παίκτης του Βόλου απέκτησε πλεονέκτημα στο διώξιμο της μπάλας ενώ ο Μάρτιν είχε το πλεονέκτημα. Μαρς πέναλτι. Να αλλάξει ο κανονισμός γιατί κερδίζει πρώτη φορα στην ιστορία του ο ΠΑΣ τα πέναλτι που του αναλογούν τα οποία μας έριξαν κατηγορίες τις προηγούμενες χρονιές;

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Κυρ 12 Δεκ 2021 12:21 »
Δεν είπα αυτό ρε φίλε. Για μένα χθες λέω ήταν πέναλντι αλλα είπα και την άποψη μου. Με τον Άρη εγώ δεν καταλαβαίνω που χτυπάει στο χέρι η μπάλα. Με τον Παναιτωλικό δεν θα φωνάζαμε αν έδινε κατά μας τέτοιο πέναλντι;

Είπα να αλλάξει ο κανονισμός γιατί πια με το Βαρ έχουμε πάει στο άλλο άκρο και γίνει να γίνει το ποδόσφαιρο μπάσκετ. Δεν είπα επειδή παίρνουμε ΕΜΕΙΣ πέναλντι να αλλάξει ο κανονισμός. Δε γίνεται να τα βλέπουμε όλα με μπλε γυαλιά. Όταν θα δωθεί κανένα πέναλντι αμφισβητούμενο κατά μας μην γκρινιάζουμε και λέμε σφαγή. Ότι μας δίνει το ΒΑΡ θα μας το πάρει. Γι αυτό κάτι να γίνει να μην είναι κάθε επαφή πέναλντι μέσα στην περιοχή. Εσύ πιστεύεις ότι υπήρχε μια στο εκατομμύριο χωρίς Βαρ και ακόμα και αν το έβλεπε ο διαιτητής να σου έδινε το πέναλντι που πήρες με Παναιτωλικό; Για μένα αν το δω σαν ΠΑΣολες οπαδός (που είμαι) μακάρι να παίρνουμε σε κάθε ματς πέναλντι. Αν το δω όμως σαν αμυντικός (που επίσης είμαι) και ήρεμος φίλαθλος (που δε θα έλεγα ότι είμαι) και μου έδιναν κατά 2-3 τέτοια πέναλντι, ε θα γκρινιαζα. Αυτά. Μην ερμηνεύετε λάθος τα λεγόμενα κάποιου και το πάτε στο άλλο άκρο και την υπερβολή

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Κυρ 12 Δεκ 2021 12:28 »
Με τον ρουλη η μπάλα χτυπάει καθαρά στο χέρι. Απλά φαίνεται από την κάμερα που έδειχνε ευθεία πέος το τέρμα τους.. Το έδειξαν μόνο μια φορά από αυτό το ριπλευ. Καθαρό πέναλτι.Φέτος οι διαιτητές μας τα δίνουν γιατί ακριβώς υπάρχει το var. Και με το Εραμουσπε πέναλτι είναι γιατί βρίσκει πρώτος την μπάλα και πέφτει πάνω του ο τερμας..
....

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Κυρ 12 Δεκ 2021 13:24 »
&t=76s

&t=7s

&t=44s

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Κυρ 12 Δεκ 2021 13:25 »
Τα «μπράβο» του Λοντίγκιν σε όσους φρόντισαν για το εξαιρετικό γήπεδο!

Η καταρρακτώδης βροχή που έπεφτε ασταμάτητα από το βράδυ της Παρασκευής δημιούργησε μεν προβλήματα σε διαφορές περιοχές στο λεκανοπέδιο, οδήγησε σε αναβολή όλων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, δυσκόλεψε τις ομάδες Κ19 του ΠΑΣ με τον Βόλο που έπαιξαν σ’ ένα βαρύ γήπεδο στο οποίο κολλούσε η μπάλα στα νερά σε πλαστικό τάπητα, όμως είδαμε έναν εξαιρετικό αγωνιστικό χώρο στους «Ζωσιμάδες».

Η μπάλα κυλούσε πολύ καλά, λάσπη και νερό δεν υπήρχαν πουθενά και το αποστραγγιστικό λειτούργησε άψογα! Οι «Ζωσιμάδες», όχι απλά πέρασαν με άνεση το πρώτο crash test της χρονιάς, αλλά όσοι εργάστηκαν από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα για να το φτιάξουν, πήραν άριστα!

Ο Λοντίγκιν έσπευσε πρώτος να δώσει τα συγχαρητήριά του στους ανθρώπους που πασχίζουν καθημερινά να το συντηρούν σε αυτήν την εξαιρετική κατάσταση και όπως έγραψε στο instagram «Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που φρόντισαν αυτό το γήπεδο να είναι σε τέτοια εξαιρετική κατάσταση μετά από τοοοοοση κακοκαιρία» και πρόσθεσε χειροκροτήματα!
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Κυρ 12 Δεκ 2021 13:30 »
Ο ΠΑΣ Γιάννινα δείχνει αντανακλαστικά όταν μένει πίσω στο σκορ (vids)

Ο «Αγιαξ της Ηπείρου» έδειξε στον πρώτο γύρο πως διαθέτει «μέταλλο» και μπορεί να «γυρίσει» παιχνίδια που ο αντίπαλός του βρίσκει πρώτος δίχτυα.
Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση και χθες (11/12) ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε κόντρα στο Βόλο να μην χάσει σε ακόμη ένα παιχνίδι του που έμεινε πίσω στο σκορ. Συνολικά στον «Αγιαξ της Ηπείρου» πέτυχαν κάτι ανάλογο σε 4 ματς από τα συνολικά 13 του πρώτου γύρου που ολοκληρώθηκε πλέον για εκείνους, ενώ η αναμέτρηση των «Ζωσιμάδων» με τους Θεσσαλούς αποκτά... ξεχωριστή αξία επειδή οι γηπεδούχοι κέρδισαν 3-2 παρότι οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 1-0 και 2-1.

*Η αρχή έγινε με τον ΟΦΗ στα τέλη του Σεπτεμβρίου. Ο Νέιρα στο 12' βρήκε δίχτυα για τους Κρητικούς, όμως ο Μιλιντσεάνου «απάντησε» στο 22' και η αναμέτρηση έληξε χωρίς νικητή.

*Κάτι ανάλογο συνέβη και στο Περιστέρι μία εβδομάδα μετά. Ο Ατρόμητος πήρε το προβάδισμα μόλις στο 6', αλλά ο Μορέιρα διαμόρφωσε, λίγο πριν το φινάλε, το μετέπειτα τελικό 1-1.

*Στις 31 Οκτωβρίου ο ΠΑΣ υποδέχθηκε τον Αστέρα και στο 34' ο Σίτο «έγραψε» το 0-1. Αμέσως μετά όμως (37') ο Μπρένερ «απάντησε» για τον ΠΑΣ και το 1-1 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε.

*Χθες ο Βόλος άνοιξε το σκορ αρκετά νωρίς με τον Ορός και πήγε στην ανάπαυλα με 2-1 υπέρ του. Ωστόσο ο Περέα ισοφάρισε στο 57' και ο Εραμούσπε με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 3-2 υπέρ του.

Μάλιστα εκτός των 4 παραπάνω περιπτώσεων υπάρχουν ακόμη 2 που επίσης δείχνουν ότι ο «Αγιαξ της Ηπείρου» καταθέτει «χαρακτήρα» όταν μένει πίσω στο σκορ, αφού για... λίγο δεν πήρε αποτέλεσμα και στα παρακάτω παιχνίδια.

*Με τον Ολυμπιακό ο Καμαρά βρήκε δίχτυα στο 22' αλλά ο ΠΑΣ ισοφάρισε στο 67' και τελικά ηττήθηκε 2-1 μετά από γκολ του Ελ Αραμπί στο 84'.

*Στη Ριζούπολη έχασε 1-0 από τον Απόλλωνα, παρότι κέρδισε πέναλτι στις καθυστερήσεις στο οποίο όμως ο Περέα αστόχησε και δεν έγινε το 1-1.
https://www.gazzetta.gr/football/superleague/2069850/o-pas-giannina-deihnei-antanaklastika-otan-menei-piso-sto-skor-vids

Αποσυνδεδεμένος HARRIS1966

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Κυρ 12 Δεκ 2021 13:50 »
Για παίκτες,προπονητή ακόμα και χβ (παρά τα όσα χιλιοειπωμέανα λάθη έχει κάνει)..τα λόγια είναι περιττά!

μας έχουν δώσει τεράστιες χαρές φέτος και έτσι θα πάμε μέχρι το τέλος...

Είναι η σειρά των φιλάθλων να «παίξουν μπάλα» που έχουν λάμψει δια της απουσίας τους...

Συγχαρητήρια στα παιδιά στη θύρα 10 που κρατάνε τη σημαία ψηλά!μπράβο ρε μάγκες!

:mono: :mono:

Αποσυνδεδεμένος kyra frosyni

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: Κυρ 12 Δεκ 2021 13:51 »
Το γκολ πάντως ο περεα το έβαλε με τον ταύρο στο στήθος. Ή πιο σωστά, το έβαλε ο ταύρος ο ίδιος με κουτουλιά  :dab:

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Κυρ 12 Δεκ 2021 15:02 »
Την άποψη μου είπα και γω για τα πέναλτι. Απλά οι άλλοι τα έπαιρναν τόσα χρόνια εναντίον μου και εγώ έπαιρνα τα @@ μου. Η διαφορά αρχίζει να φαίνεται γενικότερα λόγω βαρ. Ένας από τους λόγους που οι γνωστοί άγνωστοι τόσων χρόνων πλέον φτύνουν αίμα για να κερδίσουν αυτούς που πήδαγαν τόσα χρόνια. Οι μουφές πέναλτι ψιλότελείωσαν και οι γαργάρες επίσης.

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Κυρ 12 Δεκ 2021 20:32 »

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Δευ 13 Δεκ 2021 00:48 »
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΤΙΠΟΤΑ!
ΑΠΛΑ ΣΟΚ!
ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Δευ 13 Δεκ 2021 11:11 »
Δεν είπα αυτό ρε φίλε. Για μένα χθες λέω ήταν πέναλντι αλλα είπα και την άποψη μου. Με τον Άρη εγώ δεν καταλαβαίνω που χτυπάει στο χέρι η μπάλα. Με τον Παναιτωλικό δεν θα φωνάζαμε αν έδινε κατά μας τέτοιο πέναλντι;

Είπα να αλλάξει ο κανονισμός γιατί πια με το Βαρ έχουμε πάει στο άλλο άκρο και γίνει να γίνει το ποδόσφαιρο μπάσκετ. Δεν είπα επειδή παίρνουμε ΕΜΕΙΣ πέναλντι να αλλάξει ο κανονισμός. Δε γίνεται να τα βλέπουμε όλα με μπλε γυαλιά. Όταν θα δωθεί κανένα πέναλντι αμφισβητούμενο κατά μας μην γκρινιάζουμε και λέμε σφαγή. Ότι μας δίνει το ΒΑΡ θα μας το πάρει. Γι αυτό κάτι να γίνει να μην είναι κάθε επαφή πέναλντι μέσα στην περιοχή. Εσύ πιστεύεις ότι υπήρχε μια στο εκατομμύριο χωρίς Βαρ και ακόμα και αν το έβλεπε ο διαιτητής να σου έδινε το πέναλντι που πήρες με Παναιτωλικό; Για μένα αν το δω σαν ΠΑΣολες οπαδός (που είμαι) μακάρι να παίρνουμε σε κάθε ματς πέναλντι. Αν το δω όμως σαν αμυντικός (που επίσης είμαι) και ήρεμος φίλαθλος (που δε θα έλεγα ότι είμαι) και μου έδιναν κατά 2-3 τέτοια πέναλντι, ε θα γκρινιαζα. Αυτά. Μην ερμηνεύετε λάθος τα λεγόμενα κάποιου και το πάτε στο άλλο άκρο και την υπερβολή
Προ βαρ παίρναμε 2-4 πέναλτι όλη τη χρονιά και με παραπάνω ομάδες. Και τα περισσότερα ήταν από αυτά που βγάζει αίμα ο παίκτης για να το πάρει. Πλέον με το βαρ παίρνουμε αυτά που δικαιούμαστε. Και το χέρι με τον Άρη ήταν και το χθεσινό ήταν. Ο παίκτης του Βόλου απέκτησε πλεονέκτημα στο διώξιμο της μπάλας ενώ ο Μάρτιν είχε το πλεονέκτημα. Μαρς πέναλτι. Να αλλάξει ο κανονισμός γιατί κερδίζει πρώτη φορα στην ιστορία του ο ΠΑΣ τα πέναλτι που του αναλογούν τα οποία μας έριξαν κατηγορίες τις προηγούμενες χρονιές;
Την άποψη μου είπα και γω για τα πέναλτι. Απλά οι άλλοι τα έπαιρναν τόσα χρόνια εναντίον μου και εγώ έπαιρνα τα @@ μου. Η διαφορά αρχίζει να φαίνεται γενικότερα λόγω βαρ. Ένας από τους λόγους που οι γνωστοί άγνωστοι τόσων χρόνων πλέον φτύνουν αίμα για να κερδίσουν αυτούς που πήδαγαν τόσα χρόνια. Οι μουφές πέναλτι ψιλότελείωσαν και οι γαργάρες επίσης.
Οχι δε θα φώναζα αν ο Άρης και ο Παναιτωλικός κέρδιζαν τέτοια πέναλτι, γιατί σύμφωνα με τον κανονισμό είναι. Πως να το κάνουμε; Θα νοιώθω και ντροπή;
Όπως είπε και ο φίλος ο Τσιμέντος για να πάρουμε πέναλτι από την ίδρυση της ομάδας μέχρι σήμερα έπρεπε οι δικοί μας να βγάλουν αίμα. Και πάλι δεν ήταν σίγουρο αν θα το πάρουν....
Ευτυχώς που με το βαρ συνήθως παίρνουμε αυτό που επιβάλλεται από τους κανονισμούς.
Παρά ταύτα όμως ακόμη και με βαρ δε μας έχουν δωθεί πέναλτι, όπως όταν ο τέρμας του Βόλου κόντεψε να αποκεφαλίσει τον Εραμούσπε...
Άλλοι έπαιρναν μαϊμού πέναλτι τόσα χρόνια, ακόμη και με ανατροπή 2 μέτρα έξω απο την περιοχή.....αυτοί τώρα κλαίγονται παρότι ακόμη και με το βαρ μπορεί να πάρουν σφύριγμα τεντώνοντας τον κανονισμό όσο δεν παίρνει οι (έλληνες) διαιτητές...αλλά δεν μπορούν να πάρουν τις μούφες με τις οποίες τους πήδαγαν όλους χωρίς σάλιο....

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Δευ 13 Δεκ 2021 21:48 »
Ευχαριστήριο στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 για την φιλοξενία των κοριτσιών των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ στον αγώνα με τον Βόλο
Οι ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ ευχαριστούν την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 και την οικογένεια του Γιώργου Χριστοβασίλη, για τη φιλοξενία των κοριτσιών της Αγωνιστικής Ομάδας και Ακαδημίας Ποδοσφαίρου των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ, στον αγώνα του ΠΑΣ με τον Βόλο, το Σάββατο 11-12-2021. Παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, ο αγώνας είχε συναρπαστική εξέλιξη και οι νεαρές αθλήτριες των Ιωαννίνων πραγματικά απόλαυσαν την εμφατική νίκη της ομάδας τους!

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 φιλοξενεί την ομάδα ποδοσφαίρου των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ. Το έχει κάνει πάμπολλες φορές, όποτε της έχει ζητηθεί, ενώ σταθερά, σε κάθε εντός έδρας αγώνα φιλοξενεί παιδιά από Ακαδημίες και Ιδρύματα της περιοχής των Ιωαννίνων. Με αυτό τον τρόπο προσφέρει ποδοσφαιρική παιδεία και καλλιεργεί τους αυριανούς φιλάθλους!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς, και το 2022 να φέρει στην ομάδα της πόλης μας νέες επιτυχίες!

#απειρωτάν #apirotan #apeirotan #ioannina #ιωάννινα #ανατολή #anatoli #europa #europaprofil #europacares #dodoni #dodonieu #hallofbrands #weplaystrong #weplaystrongtogether #equalgame #itsawomansgame #womensoccer #womenssoccer #womensoccergreece #womenssoccergreece #csr #gekterna #ternaenergy #vikos #vikoswater #pasgianninafc #womensfootball #womenfootballgreece #womensfootballgreece
apirotan.eu