Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ 14η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 4761 φορές)

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ 14η αγωνιστική
« Απάντηση #75 στις: Τετ 15 Δεκ 2021 21:46 »
Παιδιά ένα πράγμα θα πω. Παρόλο που κατά διαστήματα δεν είχαμε φωνή γιατί είχαμε ξελαρυγγιαστει όταν φωναζαμε όλοι δεν φαντάζεστε πόσο ακουγομασταν. Επειδή έφυγα 20 λεπτά πριν το τέλος πήγα εκεί κοντά στην επσηπ και κατεβαίνω από το αμάξι να δω κάτι και ακουγόταν τα συνθήματα από το Ζωσιμάδες ως την επσηπ. Επαθα πλάκα. Και λέω λέτε να τρελάθηκα. Και ρώτησα και τον φίλο μου και τα άκουγε κι αυτός. Και συγκεκριμένα το σύνθημα "Είσαι το κάτι μαγικο..." ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ ότι ακούγεται τόσο μακριά

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Τετ 15 Δεκ 2021 22:01 »
Το πεναλντι μοιαζει με ενα που ειχε δοθει περυσι στον αγωνα Νιουκαστλ-Τοτεναμ

https://twitter.com/goal/status/1310487098550616065

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Τετ 15 Δεκ 2021 22:06 »
Η συνέντευξη Τύπου Μεταξά-Λουτσέσκου (video)
Στη συνέντευξη Τύπου ο Ηρακλής Μεταξάς αρχικά τοποθετήθηκε για το παιχνίδι λέγοντας ότι η ομάδα του βρέθηκε να κυνηγάει από το πουθενά το σκορ, τονίζοντας ότι στο δεύτερο άνοιξαν οι χώροι και αυτό το εκμεταλλεύτηκε ο ΠΑΟΚ αφού όσα σουτ έκανε πήγαν στα δίχτυα.

Στη συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων όπου υπεραμύνθηκε της επιλογής του το να δηλωθούν στο σημερινό παιχνίδι να εκτίσουν την τιμωρία οι Περέα και Καραχάλιος.

Αναλυτικά:

«Νομίζω ότι μπήκαμε καλά στο παιχνίδι αλλά δεν μας βοήθησε το πέναλτι που ήρθε από το πουθενά και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Ωστόσο παίξαμε μπάλα δημιουργήσαμε φάσεις με την καλύτερη στο 44’ με τον Σνάιντερ και η δημιουργία από πίσω μέχρι μπροστά ήταν άψογη. Έπρεπε να κυνηγήσουμε το σκορ και στο δεύτερο ημίχρονο ανοίξαμε τους χώρους και ο ΠΑΟΚ το εκμεταλλεύτηκε αυτό καλά και κάθε σουτ που έκανε έμπαινε γκολ και ήρθε αυτό το βαρύ σκορ».

Αν ήταν ένα ηχηρό χαστούκι η σημερινή ήττα, Τι έφταιξε για την έκταση του σκορ κι αν εκ του αποτελέσματος αποδείχτηκε λανθασμένη η απόφαση να δηλωθούν στο ίδιο ματς Περέα και Καραχάλιος: «Δεν νομίζω να έφταιγε το ότι δηλώθηκαν σε αυτό το παιχνίδι αυτοί οι δύο παίκτες. Όλοι είναι επαγγελματίες, όλοι θέλουν να παίξουν , κοιτάμε να είμαστε μέσα στον αγώνα αυτοί που παίζουν και να το δείχνουν και όχι για αυτούς που δεν παίζουν. Και σε άλλα παιχνίδια έλειψε ο Περέα αλλά δεν χάσαμε 4-0. Αυτό που φταίει είναι ότι έπρεπε να κυνηγήσουμε το σκορ και ο ΠΑΟΚ έχει τη δυνατότητα όταν προσπαθείς να πρεσάρεις σε όλο το γήπεδο και δεν το κάνεις 100% καλά, έχει τη δυνατότητα και την ποιότητα να παίξει μπάλα και να βρει τον τρόπο και την έξοδο προς τα μπροστά. Δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε τα σουτ μακριά και να αμυνθούμε, μπορούσαν αυτά τα σουτ να πάνε και έξω, είχαμε και άλλα παιχνίδια που δεχθήκαμε σουτ αλλά δεν έβρισκαν εστία. Σήμερα βρήκαν εστία, είχαμε και εμείς ευκαιρίες δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε και έτσι έγινε αυτό το 4-0».

Τι δεν λειτούργησε καλά ανασταλτικά: «Χάνεις 0-1 ή 0-2 και λες μου αρκεί; Χάνω 0-2 προσπαθώ ή όχι; Εμείς είμαστε μια ομάδα που θέλουμε να νικήσουμε, θέλουμε να τρέξομε το σκορ, την περασμένη εβδομάδα το καταφέραμε, σήμερα δεν το καταφέραμε. Όταν ανοίγεις πίσω στην άμυνα είναι πάντα ο κίνδυνος να δεχθείς και τρίτο και τέταρτο γκολ. Σήμερα τα δεχθήκαμε αλλά θα μείνω εκεί που θέλαμε να τρέξουμε το σκορ, δεν θέλω ποτέ να πω καλά μένω με το 0-2 και τελείωσε εδώ».

Για το αν μπορεί η σημερινή ήττα να επηρεάσει την ψυχολογία των παικτών εν όψει και του τελευταίου αγώνα του 2021 ή μπορεί να αφήσει γρήγορα πίσω της η ομάδα αυτήν την κακή βραδιά: «Και τα δύο. Η καλή πορεία στον πρώτο γύρο και αυτά που ακούσαμε την περασμένη εβδομάδα μας επηρέασε πάρα πολύ. Δεν είναι εύκολο να κρατήσεις ένα κλίμα όταν ακούς μια βδομάδα όλο μπράβο και μπορείς να πας ακόμη καλύτερα. Το δουλέψαμε και αυτό το θέμα το συζητήσαμε και πήγαμε καλά γιατί ενώ στην προετοιμασία είδα κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν και όταν λέω προετοιμασία εννοώ πως πάμε στο γήπεδο, στη συγκέντρωση στον αγώνα, αλλά ξεκινήσαμε πάλι καλά είχαμε κάποιες ευκαιρίες αλλά μετά τα γκολ έπρεπε να ανοίξουμε»

https://www.facebook.com/watch/?v=959009968344876
passports.gr

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Τετ 15 Δεκ 2021 22:54 »
https://novasports-forthnet.secure.footprint.net/HL_PAS-PAOK_15-12-21_NEW.mp4

Στο 0:57 φαίνεται ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι ο Μιλι πήρε θέση και ο βαψομαλλιάς τον γκρέμισε από πίσω οπότε και πέναλτι που έγινε γαργάρα!

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Τετ 15 Δεκ 2021 23:07 »
Έλα ρε παιδιά μη λέμε ότι θέλουμε. Πέναλντι καθαρό είναι. Αφύσικη θέση εντελώς τα χέρια. Λες και πάει για κολύμπι τα είχε. Και κόβει και την πορεία της μπάλας ενώ είναι εντελώς τεντωμένο το χέρι και μεγαλώνει αφύσικα το σώμα του αμυνόμενου

Εγώ από την 10 δεν την είδα καν τη φάση αλλά όσοι ήταν γύρω μου κατευθείαν πέναλντι είπαν ότι ήταν. Και στο ημίχρονο που συζηταγαμε και ρώτησα, 3-4 άτομα πέναλντι καθαρό μου είπαν

Μη λέμε ότι θέλουμε αλήθεια. Σε εντελώς αφύσικη θέση τα χέρια του αμυντικού και κόβει την πορεία της μπάλα. Χαζό άλμα εντελώς.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Τετ 15 Δεκ 2021 23:14 »
Καλά. Ότι πεις. Καθαρό πέναλτι. Όπως και το φάουλ υπέρ του μπαοκ στο κέντρο την ώρα που ο δικός μας του έκανε τριπλα.. Κοίτα επίσης και τι ανέβασε ο Μύθος πιο πάνω.
....

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Τετ 15 Δεκ 2021 23:17 »
Ρε αδερφέ τι σχέση έχει αυτό. Το φάουλ που λες το θυμάμαι. Εκεί άρχισε να βρίζει εν χορό όλη η 10 τον Φωτιά. Δηλαδή το πέναλτι που παίρνουμε εμείς με γαύρο είναι πολύ περισσότερο από αυτό;

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Τετ 15 Δεκ 2021 23:31 »
Ρε συνταυρε. Τι μου λες τώρα? Θα δω το πέναλτι με το πουπουκι γαυρο και θα σου πω.. Δεν θυμάμαι.. Πάντως αφού αναφέρεις άλλον αγώνα, ο ο Μύθος έβαλε μια φωτογραφία πιο πάνω.. Βρες την διαφορά.. Επίσης εάν ήταν πέναλτι όπως λες το βαρ δεν θα έλεγε στον μοαοκτζη διαιτητή να πάει να το δειΑυτος το πήρε πάνω του... Και ξαναλέω κοίτα το post του μύθου,  δες την φώτο και μετά πες μου γιατι εκει δεν δωθηκε πέναλτι και σε εμάς το έδωσε. Αν μου απαντήσεις αιτιολογημενα τότε θα δεχτώ ότι ήταν πέναλτι σήμερα.
....

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Πεμ 16 Δεκ 2021 00:28 »
Σε αυτό που έστειλε ο pastakis στο Νιούκαστλ Τότεναμ γιατί δόθηκε; Ίδιο ακριβώς και δόθηκε και στην Αγγλία. Βέβαια η Αγγλία δεν είναι μέτρο σύγκρισης με τα τραγικά πέναλντι που δίνουν αλλά εντάξει.

Στο Ολυμπιακός Άρης όλοι πέναλντι είπαν ότι είναι. Παντού είχε βουτήξει ο τόπος και κραζανε που δεν το έδωσε. Και για μένα πεντακάθαρο ήταν. Αλλά Ολυμπιακός είναι...

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Πεμ 16 Δεκ 2021 08:17 »
Το τι είπαν η αν το έδωσε μετράει. Και ακριβώς επειδή γαυρος είναι δεν το πήρε και επειδή μπαοκ είναι το πήρε.. Τι δεν καταλαβαίνεις.. Αυτό εσύ δεν θα το έπαιρνες ακόμα και φέτος. Τεσπα. Χάσαμε οπότε δεν έχει νόημα να συνεχίζω να μιλάω.... Αα θυμήθηκα και ένα πέναλτι εδώ μέσα με τον πουσταρα αιώνιο που μας εδωσαν όταν ο Μπακασετας  νομίζω χόρεψε συρτάκι και η μπάλα χτύπησε στο χέρι του.......
....

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Πεμ 16 Δεκ 2021 08:54 »
Ντροπιαστική ήττα - πισωγύρισμα!
Προσοχή στη διαχείριση θέλει τώρα!!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος Στέφανοςπασ Γερμανία

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Πεμ 16 Δεκ 2021 09:00 »
Καλημέρα όλη ή παρέα του πασ.
Είμαι νέος  member καί διαβάζω συχνά τα σχολεία σας.
Εμένα ή γνώμη είναι ξεκάθαρη δεν έχουμε βάθος στο ρόστερ το είδαμε εχθές και γι'αυτό το Rotation δεν του αρέσει του  Couch αλλά να λέμε καί τήν αλήθεια πολύ άσχημο ποδοσφαίρο παίζουμε κάποτε μέ τόν γιαννικι μου αρέσει περισσότερο εσείς τι λέτε? Εδώ στην Γερμανία καί ερασιτεχνικό που παρακολούθαο και έπαιζα πιο γρήγορα και καθαρά ήταν και είναι.
Πάμε όμως γερά στα επόμενο Match   :pas: :pas:

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Πεμ 16 Δεκ 2021 09:37 »
Χθες όλοι ήταν σε κακή μέρα.
Απο τον μεταξά που έβαλε στην 11άδα 2 ανέτοιμους παίχτες με το που γύρισαν απο τραυματισμό και έκανε κακές αλλαγές, τον λοντίγκιν που ότι πήγαινε μέσα έγραφε, τον λιάσο που δεν υπήρχε πουθενά στο γήπεδο, τον μιλιντσιάνου που τα έκανε όλα λάθος κλπ.
Απο ότι φαίνεται ο καραχάλιος είναι από τους πιο σημαντικούς παίχτες μας.

Η ομάδα φαίνεται ότι αρχίζει να σκάει. Ούτε με τη λαμία παίξαμε καλά κι ας κερδίσαμε, με τον βόλο φάγαμε πολλές ευκαιρίες αλλά είχαμε περισσότερη τύχη και χθες δεν μπορέσαμε να κάνουμε τίποτα με την χειρότερη ομάδα που ήρθε στα γιάννενα.

Ο λιάσος έχει παίξει 20 λεπτά σε όλο το πρωτάθλημα και χθες έπρεπε να παίξει βασικός σε ένα ματς με πολλές απαιτήσεις και έδειξε ότι δεν είναι έτοιμος.
Αυτό είναι το κακό του μικρού ροτέισον.

Είναι μία ήττα που μπορεί να μας βγει και σε καλό. Έχω εμπιστοσύνη στον μεταξά και πιστεύω ότι θα αντιστρέψει το κλίμα
Έχουν πάρει αέρα τα μυαλά μας. Σαν οπαδοί είμαστε σχεδόν σίγουροι για ευρώπη έχοντας το χαμηλότερο μπάτζετ και θέλουμε παντού νίκες,
όλοι οι παίχτες μας ετοιμάζουν την μεγάλη μεταγραφή και δεν ξέρω κατά πόσο είναι το μυαλό τους στα γιάννενα, γράφονται κολακευτικά άρθρα για την ομάδα και έχουμε αποπροσανατολιστεί τελείως.

Χθες δε μου φταίει ο διαιτητής. Για εμένα δεν είχε καμία επιρροή στο παιχνίδι.
Το πέναλτι είναι πεντακάθαρο. Ότι άλλο λέμε είναι από την αγάπη μας για την ομάδα. Αλλά καλό θα είναι να βλέπουμε λίγο πιο αντικειμενικά.
Φέτος πήραμε πέναλτι αγκωνιά με τον παναιτωλικό, χέρι με τον αρη, πάτημα με το βόλο.
Και χθες έτσι ακριβώς έγινε. Σε μια ανύποπτη στιγμή πήδηξε ο μιλιντσιάνου λες και χορεύει ζεμπέκικο πήρε ο άλλος την κεφαλιά και το χέρι έκοψε την πορεία της μπάλας.
Το αν δεν έδωσαν ένα πέναλτι στον αρη στο ματς με τον ολυμπιακό δεν το κάνει λιγότερο πέναλτι.

Πάμε παρακάτω δυνατά. Η ομάδα θέλει ενίσχυση με τουλάχιστον 3 παίχτες και όποιος φύγει να αντικατασταθεί.
Μια κακή μέρα, μία κακή ήττα.

Μπράβο στον κόσμο που χειροκρότησε την ομάδα μετα το τέλος.

:pas: :pas: :pas:

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Πεμ 16 Δεκ 2021 10:55 »
Κάθε ομάδα δικαιούται να έχει μια κακή στιγμή.
Δεν μας πήγε χθες το ματς, δόθηκε και το πέναλτι καρναβάλι και έγινε ότι έγινε.

Στα παπαριά μας..
Κερδίζουμε τον βαζελο και όλα είναι ωραία.

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Πεμ 16 Δεκ 2021 11:25 »
Επιτέλους ρε Fontas84 κάποιος μίλησε σωστά. Κάνετε όλοι λες και απαγορεύεται να έχουμε μια καλή μέρα και ένα κακο αποτέλεσμα. Ναι κι εμένα με πόνεσε τέτοια ήττα από τα Μαο Μαο (από τους χειρότερους που θα μπορούσαμε να χάσουμε με 4αρα μαζί με τον βαζελο) αλλά τι να κάνουμε προχωράμε. Μην κάνετε λες και μας έφταιξε ο διαιτητής. Ήταν πέναλντι καθαρό ειδικά αν το συγκρίνουμε με αυτά που έχουμε πάρει εμείς φέτος που ήταν παρόμοιας λογικής κάποια και δοθηκαν. Το είχε δεν είχε πρόθεση δεν υπάρχει πια. Δε χρειάζεται να κλαιγομαστε σαν τους κλαψιαρηδες φέτος Αεκτζηδες και να σχολιάζουμε με μπλε γυαλιά. Χάσαμε ματς που δεν μας πηγαίνει πίσω (ίσως μόνο ψυχολογικά). Τι να κάνουμε. Συνεχίζουμε

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Πεμ 16 Δεκ 2021 11:36 »
Ξαναλέω. Δεν ξέρω τους κανονισμούς. Για να λές ότι ήταν καθαρό πέναλτι τότε εσύ τους γνωρίζεις και πάω πάσο.

"Ήταν πέναλντι καθαρό ειδικά αν το συγκρίνουμε με αυτά που έχουμε πάρει εμείς φέτος που ήταν παρόμοιας λογικής κάποια και δοθηκαν" αλλά μην το λες συνέχεια, λές και έχουμε ευνοηθεί.
....

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Πεμ 16 Δεκ 2021 11:50 »
To χθεσινό ματς ήταν μια (πάρα πολύ) κακή μέρα στη δουλειά, που ήδη έχει περάσει, πάει, τελείωσε... Το αφήνουμε πίσω και συνεχίζουμε...
Σήμερα κανείς από εμάς δεν ασχολείται με τη νίκη στον αρη, αύριο, αν τα καταφέρουμε στον βάζελο ή γενικότερα στο πρωτάθλημα, κανείς δεν θα ασχολείται με αυτή την ήττα από τον μπαοκ.
Ποδοσφαιρικά μιλώντας:
Για εμένα, που θεωρώ ότι δεν υφίσταται ο όρος ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ, ή αν υφίσταται, τότε μόνο εντός εισαγωγικών ("έλληνας διαιτητής"), και θέλω ξένους διαιτητές ακόμη και στα προπονητικά διπλά των προμίνι, εχθές ο Φωτιάς, δεν ήταν κακός, δεν διαμόρφωσε ούτε τις συνθήκες για το αποτέλεσμα, και το πέναλτι θα το έδινα και εγώ (βαριέμαι να μπω στη διαδικασία τώρα να εξηγήσω γιατί).
Βρέθηκαν πολλοί παίκτες μας ταυτόχρονα σε κακή ημέρα ή η ταυτόχρονη έλλειψη δυο κομβικότατων, για την αμυντική και την επιθετική μας λειτουργία, "σκυλιών του πολέμου", τους έκανε να δείχνουν έτσι;;; Ούτε η άμυνα του μπαοκ πιεζόταν αρκετά στην κυκλοφορία της μπάλας, ούτε αναγκαζόταν να τρέχει αριστερά δεξιά, ειδικά στις βαθιές στην πλάτη της μπαλιές (όπως θα συνέβαινε αν έπαιζε ο Περέα), ούτε η δική μας αμυντική λειτουργία και ειδικά η τετράδα της άμυνας και δη στο χώρο μπροστά στο ημικύκλιο της περιοχής μας, έμοιαζε με γραμμή Μαζινό ή "λάκκο των λεόντων" χωρίς τον Καραχάλιο.
Οι παίκτες που κλήθηκαν να "γεμίσουν τα παπούτσια" των απόντων ΔΕΝ ανταποκρίθηκαν στο ελάχιστο. Έφταναν πάντα δεύτεροι στη φάση και είχαν και κακές επιλογές... Τώρα, φταίνε οι ίδιοι γιατί "τόσοι" είναι ή φταίει (και) ο κόουτς γιατί δεν μπόρεσαν εύλογα να βρουν ρυθμό επειδή δεν έχουν παιγνίδια στα πόδια τους;;;Η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα;;;
Δείτε τα γκολ που φάγαμε, και προσέξτε ειδικά το τέταρτο για να καταλάβετε το ξεχαρβάλωμα της αμυντικής μας λειτουργίας, ελλείψει του "μεντεσέ" Καραχάλιου. Εχει τη μπάλα το ορκ δεξιά στη μεγάλη μας περιοχή και κοντά του μόνο τον Σαλιακα. Ο Εραμούσπε, επειδή βλέπει οτι ο Σιόντης αργεί παρα πολύ επιστρέψει πίσω και να ντουμπλάρει - πηγαίνει στη φάση σχεδόν περπατώντας - αναγκάζεται (ο Εραμούσπε) αίφνης να αφήσει τη θέση του και να πάει ο ίδιος να ντουμπλάρει στο μαρκάρισμα του, ελπίζοντας ή πιστεύοντας είτε ότι ο Σιόντης θα καλύψει το δικό του κενό είτε ότι θα το κάνει ο Πίρσμαν στη διαγώνια κάλυψη. Τελικά, και ενώ ο Εραμούσπε έχει ήδη πάει να ντουμπλάρει, φτάνει εκεί και ο Σιόντης (!!!), αργοπορημένα, ασθμαίνων, με αποτέλεσμα τρεις δικοί μας να μαρκάρουν έναν (!!!), και ο άκπομ να μείνει τελείως ελεύθερος, γιατί όπως φαίνεται, από όλη αυτή τη δυσλειτουργική κατάσταση, αιφνιδιάστηκε και ο Πίρσμαν που πήγε καθυστερημένα πάνω του.
ΥΓ. Εκ των υστέρων βέβαια, αποδείχθηκε ότι ήταν τεράστιο λάθος η ταυτόχρονη απουσία Περέα και Καραχάλιου. Η ο ένας ή ο άλλος, όχι και οι δύο μαζί. Είναι πολύ κομβικοί παίκτες για την εύρυθμη λειτουργία, αμυντικά και επιθετικά, της ομάδας μας φέτος, και γι` αυτό που θέλει και μπορεί να παίξει. Αλλά είπαμε, εκ των υστέρων...
ΥΓ2. Ο μόνος λόγος που σκέφτομαι ότι επιλέχθηκε τελικά αυτή η ταυτόχρονη απουσία και των δύο, είναι ο στόχος. Που, για εμάς μπορεί να είναι η εξάδα, για τον πρόεδρο όμως και την ομάδα ίσως είναι η αποφυγή των περιπετειών του υποβιβασμού. Απ` ότι φαίνεται θέλουν να έχουμε το οπλοστάσιο πλήρες σε παιγνίδια με τέτοιους πιθανούς αντιπάλους (λ.χ. Ιωνικό), ώστε να αποκτήσουμε πλεονέκτημα ακόμη και στην περίπτωση πιθανών ισοβαθμιών. Μακάρι να κάνω λάθος και να σκέφτομαι μαλακίες. Θα δείξει...
ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ. Θέλω να πιστεύω ότι ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. Ο κόουτς και τα παιδιά μας, μου δίνουν αυτό το δικαίωμα.
Πως το `χε πει  μακαρίτης ο Πρόκοπ μετά από μία ήττα 4-0 από πανιώνιο στη Νεα Σμύρνη (όπου ο Λάππας αναγκαζόταν να φυλάει τον Τσιάβο!!!): "Αν είναι να χάσω, προτιμώ ένα μόνο παιγνίδι με 4-0, παρά 4 παιγνίδια με 1-0".
 :flag:
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 16 Δεκ 2021 11:58 από μπαμΠΑΣ »

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Πεμ 16 Δεκ 2021 12:01 »
Ξεκάθαρα λάθος η επιλογή να λείπουν Περέα και Καραχάλιος στο ματς με παοκ. Χωρίς Περέα πουθενά φόβος και επιτάχυνση στην επίθεση,χωρίς Καραχάλιο δεν έχεις καλά κλεψίματα στο κέντρο. Αποτέλεσμα ενας Ντομιγκεζ μονος του να μει μπορει να κάνει απολύτως τίποτα δημιουργικά και μια επιθετική γραμμή πιο λαιτ από ποτε. Και όλα αυτά με έναν παοκ που δεν απείλησε ΠΟΤΕ και δεν έπαιξε ΠΟΤΕ. Ότι χειρότερο σε ήττα να χάνεις από ομάδα που ουσιαστικά δεν έπαιξε τίποτα. Να πω μας πάτησε να το καταλάβω. Έτσι είναι ακόμα χειρότερο.

Φοβάμαι πως τώρα και με το ματς με βάζελο η ψυχολογία μας σε σχέση μαζί τους θα κάνει διαφορά. Οπότε πιστεύω ο επόμενος βαθμός θα έρθει με Ιωνικό. Μακάρι να λειτουργήσει με πείσμα η ομάδα για θετικό αποτέλεσμα στη λεοφώρο. Αλλά ο άλλος μας έχει άχτι και έχει ρολάρει σε σχέση με το πρώτο ματς.

Δυστυχώς αν θέλεις να βρίσκεσαι στην 6αδα θα πρέπει να έχεις βάθος και στον πάγκο.
Ας έχουμε μια φορά έναν σοβαρό Γενάρη με σωστές ανανεώσεις (ή και πωλήσεις ) και σοβαρές μεταγραφές.

Και για να μην παρεξηγούμε. Όπου σοβαρές πωλήσεις εννοώ τύπου μόνο στο εξωτερικό ο Σάλιακας π.χ.

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Πεμ 16 Δεκ 2021 13:02 »
Συμπλήρωσε κάρτες και ο Εραμουσπε νομίζω οπότε μέσα στους επόμενους αγωνες θα πρέπει να εκτίσει. Ίσως είναι ευκαιρία να πάρει ματς με Ιωνικό ο Παντελάκης και να μείνει άλλο ένα ματς μετά βασικός για να βρει και πατήματα, και να μπει στο ροτεισον γιατί θα τον χρειαστούμε αλλά και για να ανέβει και η διάθεση του. Δε γίνεται να έχεις όλους τους παίχτες ανενεργούς και όταν χρειαστούν να απαιτεί άμεσα απόδοση. Επίσης μου κάνει εντύπωση που δεν χρησιμοποιείται ο Σιόντης ενώ όταν μπήκε με τον φοφη έδειξε πάθος. Ίσως χθες θα έπρεπε να ξεκινήσει ο Στέφανος λόγω εμπειρίας και να παίξει όσο αντέξει. Γενικά πρέπει να μπουν στο ροτεισον πιο ενεργά Σιόντης, Παντελάκης, Λιασος και Οικονομόπουλος όταν επιστρέψει και να πάρουμε και 2-3 παίχτες για ενίσχυση του παγκου

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Πεμ 16 Δεκ 2021 13:27 »
Χθες είχαμε πολύ λιγα κλεψίματα μιας που έλειπε ο Καραχάλιος.

Νομίζω ότι τα κλεψίματα των αμυντικών χαφ είναι το κλειδί του πλάνου του Μεταξά ή έστω ένα από τα βασικά κλειδιά.
Όπως φυσικά και το εργαλείο που λέγεται Περέα.

Χωρίς Κόντε, χωρίς Περέα τι μαγικά να βρει κι ο Μεταξάς να κάνει για να βάλουμε γκολ?
Θα μπορούσε βέβαια να αφήσει μέσα τον Μορειρα να κάνει κανένα σουτ ή καμιά έξυπνη πάσα. Νομίζω ότι το παιχνίδι ήταν πολύ λαιτ χθες για να ισχυριστεί κανείς ότι κουράστηκε από το 60.

Χρειαζόμαστε ενίσχυση, δεν νομίζω να υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι η ομάδα θα αντέξει ψηλά έτσι όπως είναι.

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Πεμ 16 Δεκ 2021 14:06 »
Με ενα τοσο μικρο ροστερ ( οπως ειπα και κατα την διαρκεια του αγωνα , και οχι μονο ...) , οπου οι πιο πολλοι παικτες ειναι πραγματικα αναντικαταστατοι και οι ''παγκιτες '' μετριοτατοι , ηταν εξαρχης παααρα πολυ δυσκολο να παρουμε κατι απο αυτο το ματς χωρις Περεα και Καραχαλιο. Σχεδον mission impossible .
Ε δεν εφτανε αυτο , πεσαμε και στην ''τελεια καταιγιδα '' ! Αχρειαστο και αυστηρο  - εως και ανυπαρκτο κατα την γνωμη μου - πεναλτυ , μεγαλη ευκαιρια Σναιντερ στο τελος του πρωτου ημιχρονου , το δευτερο ηταν το χειροτερο ημιχρονο που καναμε φετος μαζι με το πρωτο της Ριζουπολης ,και ο,τι σουτ εκανε ο μπαογκ εμπαινε μεσα . Τι αλλο θελουμε ?
Οπως επεσε στην ''τελεια καταιγιδα '' ο αρουλης και εφαγε 5 απο τον ΠΑΣ , ετσι συνεβη και σε εμας και φαγαμε 4 απο τα ορκ.

Σε αλλα νεα , μαλλον θα συμφωνησω με Μεταξα που αφησε εξω Περεα και Καραχαλιο , ως μια ''ευκαιρια '' για ξεκουραση απο Τεταρτιατικο ματς . Ειμαι σιγουρος οτι και ο ιδιος ηξερε πολυ καλα οτι θα μπορουσε να στραβωσει το συμπαν ( οπως και εγινε ...) αλλα πρεπει να παρουν και καποια ανασα οι παικτες . Δεν φταιει αυτος που πρεπει να πορευεται με 13-14 ενω οι συναδελφοι του με 18,20 η και παραπανω .

Μεσα μου ο μοναδικος στοχος εξακολουθει να παραμενει η αποφυγη του υποβιβασμου , δηλαδη η οσο το δυνατον μεγαλυτερη βαθμολογικη διαφορα απο τις θεσεις 13 και 14 με το τελος της κανονικης διαρκειας . Τ ατελευταια αποτελεσματα με εκαναν να κοιταζω και την 6αδα , οχι για να βγουμε Ευρωπη αλλα για να αποφυγουμε τα play out και να απολαυσουμε χαλαροι καποια ματσακια των play off τον Απριλιο και Μαιο .

Με βαση αυτο , και εν οψει της επικειμενης αποδυναμωσης της Ομαδας σε λιγες μερες θεωρω υψιστης σημασιας την νικη επι του Ιωνικου , αν και πιστευω πολυ και σε εναν βαθμο επι του ξεκουραστου βαζελου ...

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Πεμ 16 Δεκ 2021 14:23 »
Με βαση αυτο , και εν οψει της επικειμενης αποδυναμωσης της Ομαδας σε λιγες μερες θεωρω υψιστης σημασιας την νικη επι του Ιωνικου , αν και πιστευω πολυ και σε εναν βαθμο επι του ξεκουραστου βαζελου ...

Συμφωνώ απολύτως. Φοβάμαι ότι τέλος γενάρη δε θα έχουμε κανένα απο τα 2 μπακ και ο δεύτερος γύρος θα είναι πολύ διαφορετικός.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Πεμ 16 Δεκ 2021 17:23 »
MY FIRST, MY LAST, MY EVERYTHING !

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - παοκ | 15.12.2021 |

Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Πεμ 16 Δεκ 2021 21:58 »
ΠΑΟΚ: Η απάντηση του Κρέσπο για τους… «παππούδες» (pic)

Ο Ισπανός αμυντικός του ΠΑΟΚ φαίνεται να ενοχλήθηκε για όσα έλεγαν οι Γιαννιώτες φίλαθλοι έτσι, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, έδωσε την απάντησή του.
Με αρκετές αποδοκιμασίες και πολλά ειρωνικά σχόλια υποδέχθηκαν οι φίλοι του ΠΑΣ την αποστολή του ΠΑΟΚ στο γήπεδο των «Ζωσιμάδων». Πολλοί ήταν εκείνοι που δεν έμειναν στις αποδοκιμασίες, αλλά άρχισαν να ειρωνεύονται τους παίκτες του «Δικεφάλου» με τη φράση «παππούδες».

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο παρότι αποχώρησε τραυματίας στο 65ο λεπτό, δεν το ξέχασε, και απάντησε λίγο μετά το φινάλε της αναμέτρησης, μέσω ανάρτησης.

«Όταν οι οπαδοί της άλλης ομάδας σε γα…., αλλά είναι και αστείοι, οπότε πρέπει να γελάσεις», έγραψε ο Ισπανός στόπερ, που αύριο θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του νέου μυϊκού τραυματισμού…

gazzetta.gr

Από μια νίκη έχουμε φέτος αλλά όταν είσαι γίδι είσαι γίδι.Πετυχημένη φωτογραφία για χαζοχαρούμενο.

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Πεμ 16 Δεκ 2021 22:34 »
Πάλι τραυματίστηκε ο παππούς; Χαχαχαχα πάρε σύνταξη ρε γερο, σε λίγο με ΠΙ θα περπατάς