Δηλαδη οι αντικαταστατες των "μετριων" Γκαρνταφσκι και Σναιντερ ηταν ο "ανυπαρκτος Μπρενερ και ο λιγος Μορειρα"?
Σε ευχαριστω φιλε που συμφωνεις με τα λεγομενα μου.
Ναι. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι έτσι ήταν. Και αυτό δεν το λέω μόνο εγώ. Άμα διαβάσεις όλα τα σχόλια των σύνταυρων αυτό το συμπέρασμα βγαίνει.
Όμως πες μου εσύ σε πόσα παιχνιδια ήταν καλοί οι Γκαρνταφσκι και Σναιντερ. Προσωπικά θα πω σε 1 (ένα) ο καθενας.
Άμα ο Μπρένερ είχε παιξει όσα ματς είχε παίξει ο Σνάιντερ, πιθανότατα θα ήταν καλύτερος σε περισσότερα.
Ο Μεταξάς πρέπει να στηρίξει τις επιλογές του και γι΄ αυτό να είπε καλά λόγια ή να έκρινε από το συγκεκριμένο ματς. Δεν είμαι στο μυαλό του.
Αλλά δεν μπορώ να ακούω για παικταράδες Γκαρνταφσκι και Σναιντερ που κάνουν μάγκες τους Σάλιακα και Πίρσμαν.
Είναι αδικία, πως να το κάνουμε.
Εξαρτάται τι θεωρείς ως καλή απόδοση.
Αν θεωρείς ως καλή απόδοση τα γκολ και τις ασίστ τότε δεν τα πάνε καλά.
Αν όμως ο παίχτης ακολουθεί αυτό που του λέει ο προπονητής, που πιθανότατα με το σύστημα που βλέπουμε είναι να έχει το μυαλό του περισσότερο στο να μαρκάρει και να δίνει χώρο στα μπακ για να κάνουν ανάπτυξη και να βοηθά τους 2 κεντρικούς (ντομίνκες, καραχάλιο), τότε είναι πιο αποδοτικοί.
Τα 2 μπακ που έχουμε είναι τρομερά ποιοτικοί παίχτες και με αυτό το σύστημα ο κόουτς θεωρεί ότι τους εκμεταλλεύεται περισσότερο.
Το νόημα των δηλώσεων του κόουτς είναι ότι οι γερμανοί είναι χειρότεροι σε ποιότητα, αλλά καλύτεροι στο σύστημα που θέλει να δουλέψει.
Δεν είπε κανένας πουθενά για παιχταράδες. Είπε για 10-20% κάτω ποιοτικά, αλλά 10-20% πάνω ομαδικά.