Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος 18η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 7100 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος 18η αγωνιστική
« Απάντηση #25 στις: Πεμ 13 Ιαν 2022 13:30 »
Μα αυτό ακριβώς γράφω ότι για να γίνεις ΣΟΒΑΡΟ πρατήριο πωλήσεων ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις και άλλα πράγματα...αυτός προφανώς αρέσκεται μόνο να πουλάει και να παίρνει το χρήμα χωρίς να επενδύει σχεδόν τίποτα. Ε αυτό είναι ερασιτεχνισμός και όσα αρπάξουμε. Δεν υπάρχει βάση και σοβαρό πλάνο.

Σκαλί ,εαν δεν έχεις τίτλους κτλπ, πάντα θα σε βλέπει. Αλλά βλέπεις ότι άλλη δυναμική έχεις με σοβαρό πλάνο κτλπ. κι άλλη όταν είσαι μπάτε σκύλοι...

Μιλάμε για ομάδα της super league που ΔΕΝ έχει μπουτικ... διανοείστε γιατί επίπεδου ερασιτεχνισμού μιλάμε;

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Πεμ 13 Ιαν 2022 13:52 »
Τον Γκαρντάφσκι ο Μεταξάς τον πήρε για να καλύπτει και την απουσία του Πέερσμαν. Δεξιά ο Σάλιακας θα φύγει με το τέλος της σεζόν μιας και δεν ακούγεται τπτ επίσημο για άμεση μεταγραφή (αν και μένουν ακόμα 15 περίπου μέρες). Ο Λοντίγκιν δε φαίνεται και αυτός να φεύγει άμεσα. Το θέμα είναι οτι όλες οι ομάδες υπολόγιζαν στα λεφτά του στοιχήματος από τα οποία δεν έχουν πάρει ούτε ευρώ. Αν τελικά δεν τα πάρουν που ακούγεται πολύ τελευταία, πολλες ομάδες θα σκάσουν με πάταγο. Ο ΠΑΣ δεν νομίζω να είναι μια από αυτές.

Συνδεδεμένος ΤΑΧΑΣ

• Sr. Member
  • Γεννήθηκα ΠΑΣ και θα πεθάνω ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Πεμ 13 Ιαν 2022 14:54 »
Γιατί τέτοια μαυρίλα ρε παιδιά? Διαβάζω απόψεις ότι "εξαφανίστηκε" ο Λοντίγκιν,"άφαντος"ο Παντελάκης,"ίωση" ο Πιρσμαν και τα συνδέεται όλα αυτά με μεταγραφή, μπορεί και να είναι και έτσι,μπορει ομως τα παιδιά όντως να έχουν πρόβλημα, θυμίζω ότι ο Μεταξάς μετά το παιχνίδι με τον ιωνικό αναφέρθηκε για πρόβλημα στη καρδιά σε ποδοσφαιριστή,και σε άλλον για αίμα απ'τη μύτη λόγω COVID, άλλους ίσως τούς έπιασε πιο βαριά ο ιός και να θέλουν περισσότερες μέρες ξεκούρασης και αποφόρτισης μέχρι ο οργανισμός τούς να επανέλθει στην κανονικότητα.
Μην ξεχνάμε ότι είναι επαγγελματίες αθλητές και κάθε μέρα είναι στα κόκκινα.
Όσων αφορά τα μεταγραφικά με τα σουρτα φέρτα το χω γράψει και σε παλιότερο ποστ μου, ουδείς αναντικατάστατος,μας έπιασε ξαφνικά ο καημός για τον μίλι που μέχρι πριν από μια βδομάδα λέγαμε ότι έχει ταβανιασει και πρέπει να αποχωρήσει.
Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο έτσι είναι ηξεις αφίξεις δυστυχώς δεν υπάρχει ρομαντισμός.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα του χβ δεν είναι τα ντηλ που κλείνει με παίκτες-προπονητες (γεννούν και τα κοκόρια), αλλά η τραγική επικοινωνιακή πολιτική που έχει σαν ΠΑΕ, μιλάμε η λειτουργία σε αυτόν τον τομέα είναι επιπέδου θύελλας Κατσικάς (Συγνώμη απ'την ΘΥΕΛΛΑ), ακόμα και ο Θεσπρωτός επικοινωνιακα είναι μια σκάλα πάνω.
Βάλε ρε άνθρωπε δυο τρία παιδιά που αγαπούν την ομάδα να τρέξουν τα social, φτάνει πια με το ραντεβού στα τυφλά,και τις ανακοινώσεις τύπου"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΆΝΝΙΝΑ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον τάδε ποδοσφαιριστή και τέλος", ούτε χρόνο συμβολαίου ούτε φωτογραφία με την φανέλα της ομάδας ούτε βίντεο παρουσίαση, τίποτα το απόλυτο τίποτα! Τραγικό.Αλλα τι λέω εδώ δεν έχουμε μπουτίκ...Ερασιτεχνικοί χειρισμοί μίας επαγγελματικής ομάδας!

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Πεμ 13 Ιαν 2022 14:57 »
Αν όλα "στραβώσουν" με covid, τραυματισμούς, απουσίες και "απουσίες", μας βλέπω κάπως, αν όχι ακριβώς, έτσι (4-4-2 πάντα):

ΣΟΥΛΗΣ
ΣΑΛΙΑΚΑΣ          ΕΡΑΜΟΥΣΠΕ          ΣΤΑΝΚΟ          ΓΚΑΡΝΤΑΦΣΚΙ
ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ           ΛΙΑΣΟΣ
ΣΝΑΙΝΤΕΡ                                                   ΜΟΡΕΙΡΑ
ΠΕΡΕΑ          ΜΠΡΕΝΕΡ

Οι θέσεις μπήκαν με γνώμονα ότι οι "διφορούμενοι" - πολυθεσίτες, εκεί έχουν κάνει τα καλύτερα παιγνίδια τους - με εξαίρεση τον Μπρένερ, που ούτως ή άλλως δεν έχει να δείξει πολλά καλά παιγνίδια φέτος...
Ο λόγος που δεν βάζω τον Μίνα είναι γιατί σε ένα παιγνίδι που θα "πέσουν κορμιά" - και ο αντίπαλος έχει πολλά δυνατά και βαριά - ο μικρός υπολείπεται σε όγκο και ασφαλώς δύναμη.
Ακόμη και έτσι, και contra στη Ρεάλ πάντα θα πιστεύω στην πιθανή νίκη μας - πόσο μάλλον contra στον ατρόμητα, που οι πιθανότητές μας ασφαλώς και είναι περισσότερες από αυτές εναντίον της Ρεάλ...
 :flag:
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 13 Ιαν 2022 15:04 από μπαμΠΑΣ »

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Πεμ 13 Ιαν 2022 15:38 »
Η μαυρίλα και τα σενάρια καταστροφής είναι αποτέλεσμα της επικοινωνιακής τακτικής της ΠΑΕ.

Αν έβγαινε μία ανακοίνωση κάθε μέρα με τα νέα της ομάδας δε θα γινόταν αυτός ο χαμός.

Θα έπρεπε η ΠΑΕ να ενημερώνει καθημερινά για τη κατάσταση αρρώστων, τραυματιών, αδικαιολογήτως απών κτλ. 

Τώρα επειδή δε γνωρίζουμε για κάποιους παίκτες τι γίνεται, φτιάχνουμε σενάρια μόνοι μας που μπορεί και να μην ισχύουν.

Δεν είναι δύσκολο κάθε μέρα μετά την προπόνηση να γράφουν μερικές γραμμές για να μαθαίνουμε και εμείς τι γίνεται.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Πεμ 13 Ιαν 2022 16:06 »
Δεν είναι μαυρίλα. Είναι η τακτική του χβ. Τόσα χρόνια το ίδιο. Βγήκαμε μια φορά Ευρώπη και τώρα θα το πληρώνουμε για όλη μας την ζωή..
....

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Πεμ 13 Ιαν 2022 17:36 »
Ο Μανούχος θα διευθύνει το ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος

Τους διαιτητές της 18ης αγωνιστικής ανακοίνωσε η ΚΕΔ το πρωί της Πέμπτης. Τον αγώνα Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα που θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 19:30 θα διευθύνει ο Ευάγγελος Μανούχος, που φέτος είχε σφυρίξει το Απόλλωνας – ΠΑΣ 1-0.

Συνολικά μόνο 4 φορές έχει σφυρίξει παιχνίδια του ΠΑΣ και είναι τα εξής:

Βοηθοί του Μανούχου θα είναι οι Κωνσταντίνος Νικολαΐδης (Μακεδονίας) και Κωνσταντίνος Ψαρρής (Ζακύνθου). Τέταρτος θα είναι ο Αθανάσιος Τζήλος του συνδέσμου Λάρισας.

Στο VAR θα βρίσκεται ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) και AVAR θα είναι ο Παντελής Σπυρόπουλος.

Τέλος, παρατηρητής θα είναι ο Δημήτρης Κύρκος (Θεσπρωτίας).
super-fm.gr

Συνδεδεμένος Black_Freighter

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Παρ 14 Ιαν 2022 16:54 »
Πάντως κάργας και ντομιγκεζ θα παίξουν. Καραχάλιος, σναιντερ, γκαρνταφκσι επέστρεψαν. Τουλάχιστον θα έχουμε αξιοπρεπή αποστολή αυτή την αγωνιστική.

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Παρ 14 Ιαν 2022 17:49 »
Μετράει επιστροφές ο Μεταξάς – Με Ντομίνγκεθ, Κάργα και Παντελάκη η προπόνηση

Επιτέλους ευχάριστα νέα μετά από αρκετές μέρες στον ΠΑΣ Γιάννινα. Στη σημερινή προπόνηση ο κ. Μεταξάς μέτρησε επιστροφές παικτών και παρά το γεγονός ότι ο ΠΑΣ δεν θα είναι πάνοπλος, εν τούτοις η ενδεκάδα που ετοιμάζεται θα είναι αρκετά μαχητική.

Οι Κάργας και Ντομίνγκεθ που είχαν μικροτραυματισμούς, ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα. Άλλωστε είχαμε αναφέρει από το βράδυ της Πέμπτης ότι ο μεν Κάργας δεν είχε κάτι σοβαρό και ότι η μαγνητική του Ισπανού ήταν καθαρή. Οπότε σήμερα που δοκίμασαν αμφότεροι να προπονηθούν, δεν είχαν κάποιο πρόβλημα.

Στις επάλξεις είναι και πάλι ο Παντελάκης, που μαζί με τον Λοντίγκιν είχαν μείνει τελευταία στιγμή εκτός αποστολής πριν το παιχνίδι με τον Ιωνικό. Ο Παντελάκης θα έχει μόνο 2 προπονήσεις στα πόδια του, αλλά στην αποστολή θα μπει. Ο Λοντίγκιν ασθένησε λίγο πιο βαριά και θα χρειαστεί μερικές μέρες να πάει πιο συντηρητικά πριν ανεβάσει ρυθμούς.

Για τον Πίρσμαν τα δεδομένα είναι γνωστά. Ο ίδιος είναι ασθενής, αλλά έχει συμφωνήσει με τον Άρη να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Απομένει να δούμε αν ο Άρης θα κάνει σοβαρή πρόταση στον κ. Χριστοβασίλη για να πάρει τον παίκτη από τώρα ή αν ο Βέλγος θα υποχρεωθεί να εξαντλήσει όλο του το συμβόλαιο με τον ΠΑΣ.

Παρά τα ποσά 100-150 χιλιάδων που ακούγονται ότι δίνει ο Άρης, κάτι τέτοιο δεν είναι ακόμα επίσημο προς την πλευρά του ΠΑΣ, γι’ αυτό και ο κ. Μεταξάς στη σημερινή συνέντευξη τύπου είπε ότι ακόμα τον θεωρεί παίκτη της ομάδας και ότι τον περιμένει πίσω μόλις αναρρώσει. Αν στο μεσοδιάστημα ο Άρης προχωρήσει στην πώληση του Γκάνεα και δώσει κι ένα σεβαστό ποσό στον ΠΑΣ για τον Πίρσμαν, τότε αυτομάτως η μεταγραφή θα γίνει ως το τέλος Ιανουαρίου.

Εν κατακλείδι, απόντες την Κυριακή θα είναι οι Λοντίγκιν, Πίρσμαν, Σιόντης, Οικονομόπουλος και Κόντε, οι υπόλοιποι θα είναι διαθέσιμοι, αλλά έχουν δοθεί και κάποιες συγκεκριμένες οδηγίες από τον γιατρό της ομάδας κ. Ριστάνη για το ποιος και πόσο μπορεί να αγωνιστεί, για να μην υπάρξει κάποιο θέμα υποτροπής τραυματισμού.

https://super-fm.gr/80045/metraei-epistrofes-o-metaxas-me-ntomingketh-karga-kai-pantelaki-i-proponisi/

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Παρ 14 Ιαν 2022 18:22 »
Μεταξάς: «Έχουμε μικρό ρόστερ, πρέπει να πάρουμε τουλάχιστον έναν επιθετικό» (video)
Δεν έχει την πολυτέλεια να χάνει παίκτες χωρίς να τους αντικαθιστά τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Μεταξάς για τα μεταγραφικά θέματα του ΠΑΣ Γιάννινα στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που έδωσε πριν το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Ο τεχνικός των Ηπειρωτών αναφέρθηκε επίσης στην περίπτωση του Πίρσμαν που έκλεισε στον Άρη, λέγοντας ότι προς το παρόν είναι παίκτης του ΠΑΣ, αλλά η ασθένειά του τον κρατάει εκτός προπονήσεων, ενώ αναφέρθηκε και στα πολλά προβλήματα που υπήρξαν το τελευταίο διάστημα λόγω των πολλών κρουσμάτων covid και των τραυματισμών.

Για το τι γίνεται με τις απουσίες που έχει η ομάδα μετά από ένα διάστημα πολλών απρόοπτων: «Ακόμα και σήμερα δεν το γνωρίζω. Όπως έχω ξαναπεί το ένα θέμα είναι πότε θα βγουν από την καραντίνα κάποιοι παίκτες, αλλά το άλλο θέμα έχει να κάνει με το πότε μπορούν να παίξουν. Εκεί δεν θέλουμε να διακινδυνεύσουμε τίποτα. Μιλάμε με τους γιατρούς και τα παιδιά και θα το αποφασίσουμε την τελευταία στιγμή».

Για τους σίγουρα απόντες: «Οικονομόπουλος, Κόντε, Πίρσμαν, Σιόντης, Λοντίγκιν. Τα άλλα θα τα δούμε».

Για το αν ο ΠΑΣ Γιάννινα διανύει μία περίοδο ανυπέρβλητων προβλημάτων και ανπρέπει να πετύχει θαύματα για να αντεπεξέλθει σε όλες αυτές τις απουσίες: «Το στάδιο που διανύουμε είναι ότι έχουμε έναν αντίπαλο για τον οποίο δεν ξέρουμε τις μας περιμένει. Άλλαξαν προπονητή, έχουν έναν μήνα να παίξουν και υπάρχουν παίκτες που θα λείπουν λόγω covid ή που θα επιστρέφουν από covid.  Είναι η πρώτη φορά που ως προπονητής δεν είμαι έτοιμος να πω ότι ξέρω τι με περιμένει. Αυτό μας δυσκολεύει. Και γι’ αυτό στρεφόμαστε μόνο στη δικιά μας ομάδα. Δείξαμε τα καλά, αλλά και τα λάθη από το τελευταίο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Αυτό προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε αυτήν την εβδομάδα. Δεν βοηθάει τη δουλειά μας όταν κάθε μέρα πρέπει να αλλάζεις το σχήμα, γιατί τη μία μέρα έχουμε στην προπόνηση 15 παίκτες, την άλλη 13 παίκτες, ή έχουμε και κάποιους που δεν μπορούν να είναι ακόμα στο 100%. Προσπαθούμε καθημερινά και περιμένουμε κάθε φορά το επόμενο παιχνίδι. Τα υπόλοιπα θα τα δείξει η πορεία».

Για το αν θεωρείται δεδομένη από τώρα η μεταγραφή του Πίρσμαν: «Ο Πίρσμαν αυτή τη στιγμή είναι παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα, απλά είναι άρρωστος και δεν θα είναι μαζί μας την Κυριακή. Τα υπόλοιπα δεν είναι δικά μου θέματα».

Για το πότε ενημερώνεται για περιπτώσεις όπως Μιλιντσεάνου και Πίρσμαν: «Όλα τα θέματα από την αρχή της χρονιάς τα συζητάμε, αλλά πιο πολύ δικό μου θέμα είναι όταν βγαίνουμε στο χόρτο και βλέπω ποιους έχω διαθέσιμους. Τώρα με τους αρρώστους που είχαμε δεν μπορούσα να υπολογίσω. Για ‘μενα είτε άρρωστοι είναι είτε πάρουν μεταγραφή, η ουσία είναι ότι δεν μπορώ να τους έχω. Εγώ δουλεύω με όσους είναι στο γήπεδο. Αλλά τα συζητάμε όλα τα θέματα, απλά δεν υπάρχει κάτι που μπορούμε να πούμε τώρα».

Για το αν έχει κάνει εισηγήσεις για παίκτες: «Αυτές οι συζητήσεις γίνονται όλον τον χρόνο. Βλέπουμε παίκτες, βλέπουμε ματς στην τηλεόραση, μπαίνουμε στο ίντερνετ, υπάρχουν επαφές με μάνατζερ. Δεν ασχολούμαστε με τα μεταγραφικά μόνο αυτήν την περίοδο. Είμαι της άποψης ότι αν θες να πάρεις κάποιον το καλοκαίρι, πρέπει από τώρα να κάνεις τις επαφές, να τον έχεις δει και να κάνεις τις σκέψεις, γιατί τελευταία στιγμή θα έχουν πάει άλλοι 10 να μιλήσουν σ’ έναν παίκτη. Εσείς τα γράφετε τώρα, αλλά δικιά μας δουλειά είναι να μας απασχολούν όλον τον χρόνο».

Για την επικαιροποίηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου και αν ο ίδιος θα ήταν υπέρ της διακοπής του πρωταθλήματος: «Δεν θέλω να το σχολιάσω. Είπα ό,τι ήταν να πω. Δεν είμαι ειδικός. Ήθελα να εξηγήσω τα προβλήματα που έχουμε εμείς, για να τα βάλουν μέσα στις σκέψεις τους όταν αποφασίσουν. Πήραν αυτές τις αποφάσεις που πήραν και θα δούμε στη συνέχεια τι θα γίνει».

Για το αν είναι θέμα βάθους ρόστερ το αν πρέπει να γίνονται τα ματς: «Μιλάμε για υγεία, αυτό είπα τότε, αυτό λέω και τώρα και όλα τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα».

Για το ότι στην ΕΠΟ υπάρχουν σκέψεις να προσλάβουν Έλληνα προπονητή για την Εθνική και το όνομά του είναι μέσα στις σκέψεις των ανθρώπων της Ομοσπονδίας: «Εγώ είμαι προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα και το μυαλό μου είναι 100% στο πως θα παίξουμε με τον Ατρόμητο και πως θα πάρουμε τους 3 πόντους».

Για το αν θα τον ενδιέφερε η προοπτική της Εθνικής, έστω και στο απώτερο μέλλον: «Έχω πει κι άλλη φορά ότι έχω ξεφύγει απ’ αυτά τα σχέδια και πλάνα. Θέλω εκεί που είμαι να δουλεύω και να τα δίνω όλα. Και αυτό το μήνυμα το περνάω και στους παίκτες, δεν το λέω μόνο για τον εαυτό μου. Το μήνυμα είναι ‘δούλεψε εκεί που είσαι τώρα και μην σκέφτεσαι το μετά. Άμα δουλέψεις καλά τώρα, και το μετά θα είναι πάντα καλό’. Αν πει τώρα ένας παίκτης ότι θέλει να πάει στην Άουγκσμπουργκ, γιατί να μη θέλει να πάει ακόμα καλύτερα στην Μπαρτσελόνα; Δούλεψε εκεί που είσαι και ανάλογα με την αξία σου θα έρθει το επόμενο βήμα. Αυτή είναι η δική μου φιλοσοφία κι αυτό προσπαθώ να μεταφέρω και στους παίκτες».

Για το αν έχει αποφασίσει αν είναι στόχος τα πλέι οφ ή βλέπει τα πράγματα ακόμα παιχνίδι με παιχνίδι: «Γιατί να αλλάξω κάτι; Δηλαδή πριν δεν είχα στόχους γιατί φοβόμουν; Σας το έχω ξαναπεί. Μήπως δεν είχα στόχο γιατί δεν ήθελα να μειώσω την αξία; Γιατί στην αρχή εσείς μιλούσατε για το αν θα μείνουμε ή θα πέσουμε από την 4η αγωνιστική. Είχαμε τέτοια σενάρια στην αρχή. Αν είχα στόχο την παραμονή μπορεί να μην είχαμε αυτούς τους πόντους στο πρωτάθλημα. Με κάθε νίκη ανεβαίνουν οι στόχοι και αυτό είναι αυτονόητο. Αλλά δεν μιλάμε ακόμα για στόχους, μιλάμε για το ποιες κινήσεις πρέπει να γίνουν μέσα στο γήπεδο, πως θα κλείσουμε καλύτερα χώρους, που ο ΟΦΗ για παράδειγμα μπήκε, αλλά δεν μας έκανε το γκολ γιατί είχαμε εμείς κάποια καλά στοιχεία. Αυτά μπορώ να επηρεάσω εγώ και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν».

Για το αν έχει χαλάσει η μεταγραφή του Ολλανδού επιθετικού και αν η ομάδα θα προχωρήσει σε μεταγραφή: «Για ονόματα δεν θα μιλήσω. Αφήσαμε ένα παιδί να φύγει (σ.σ. Μιλιντσεάνου) και πιστεύω πρέπει να την κλείσουμε αυτήν την τρύπα. Κοιτάμε στην αγορά για μία μεταγραφή σίγουρα».

Για το αν θα αντικατασταθεί όποιος φύγει: «Σαν κανόνας όχι, δεν χρειάζεται, αλλά επειδή έχουμε μικρό ρόστερ δεν μπορούμε να αφήσουμε πολλούς να φύγουν δίχως να έρθει κάποιος. Μπορεί να είναι και από την Κ19 αυτός που θα έρθει. Τα παιδιά κάνουν φανταστική πορεία και βλέπουμε κι αυτά τα παιδιά. Δεν το ξέρω, αλλά έναν  αριθμό παικτών για να μας βγαίνουν οι προπονήσεις, ειδικά τώρα με τα κρούσματα, πρέπει να τον κρατάμε στάνταρ, γιατί έχουμε μικρό ρόστερ. Άλλη ομάδα μπορεί να αφήσει και τρεις παίκτες να φύγουν και να μην χρειαστεί κανένας. Εμείς αν χάσουμε τρεις θα είναι πολύ για μας».

Δείτε το βίντεο των δηλώσεων:

super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Σαβ 15 Ιαν 2022 17:37 »
Η αποστολή για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για το ματς της 18ης αγωνιστικής.
Την προετοιμασία της για την αυριανή (16/1, 19:30) αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League Interwetten ολοκλήρωσε η ομάδα μας, με τον προπονητή Κρις Κόλμαν, μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης να ανακοινώνει την πρώτη του αποστολή.

Οι 22 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στα Γιάννενα είναι οι:

Γιαννιώτης, Μανδάς, Σάλτας, Βασιλαντωνόπουλος, Γκαλβάο, Στρούγγης, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Καστεγιάνο, Αθανασίου, Σάλομον, Χαρίσης, Ντένιτς, Έρλινγκμαρκ, Καρτάλης, Μπεντινέλι, Σπιριντόνοβιτς, Νταβιώτης, Ανθουλάκης,  μ##$% θ, Κουλούρης, Τζαβίδας.

Οι παίκτες που δεν είναι στην αποστολή, θα προπονηθούν αύριο το πρωί στο αθλητικό κέντρο της ομάδας «Μαζαράκη».
atromitosfc.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Σαβ 15 Ιαν 2022 18:37 »
20 ποδοσφαιριστές έχει επιλέξει ο προπονητής μας κ.Μεταξάς για την αυριανή αποστολή της ομάδας, απέναντι στον Ατρόμητο Αθηνών.
#pas #pasgiannina #pasgianninafc #matchday18 #pasatr #slgr

PAS Giannina FC

Συνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Σαβ 15 Ιαν 2022 18:53 »
Τελειως διαφορετικη η Ομαδα μας χωρις Πιρσμαν και Ντομινγκεζ , και αυτο καθως δεν υπαρχει κανεις αλλος που να εχει τα χαρακτηριστικα τους ή εστω να πλησιαζει σε αυτα .
Να δουμε τι θα παρουσιασει ο Μεταξας με τις λυσεις που εχει …

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Σαβ 15 Ιαν 2022 18:58 »
Πάλι καλά μας ενημέρωναν ότι ήταν έτοιμος ο ντομινγκεζ και θα παίξει....

Άρα το βλέπω για καραχάλιο-στανκο

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Σαβ 15 Ιαν 2022 21:21 »
Πιο λογικό μου φαίνεται και εμένα να παίξει Στάνκο με Καραχάλιο στο κέντρο. Υπάρχει και η επιλογή του Λιάσου ο οποίος όμως δε δείχνει ότι μπορεί να παίξει βασικός. Λογικά πάει Γκαρντάφσκι αριστερό μπακ, αν μπορεί να παίξει βασικός μετά την επιστροφή του. Επίθεση Περέα εννοείται και την άλλη θέση θα την πάρει Μπρένερ ή Μορέιρα λογικά. Δύσκολο να δούμε Μίνα ή Λώλη βασικό. Ίσως έχει και κάτι άλλο στο μυαλό του ο προπονητής μας και καλύψει τις θέσεις διαφορετικά, αλλά επειδή δεν μας έχει συνηθίσει σε εκπλήξεις νομίζω ότι κάπως έτσι θα παίξουμε αύριο. Όποιος και αν παίξει πάντως πρέπει να μασάει σίδερα και να δώσει τα πάντα για τη νίκη. Η ομάδα πρέπει να παλεύει και να δίνει τα πάντα με τους παίκτες που έχει.

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Σαβ 15 Ιαν 2022 21:26 »
Πιο λογικό μου φαίνεται και εμένα να παίξει Στάνκο με Καραχάλιο στο κέντρο. Υπάρχει και η επιλογή του Λιάσου ο οποίος όμως δε δείχνει ότι μπορεί να παίξει βασικός. Λογικά πάει Γκαρντάφσκι αριστερό μπακ, αν μπορεί να παίξει βασικός μετά την επιστροφή του. Επίθεση Περέα εννοείται και την άλλη θέση θα την πάρει Μπρένερ ή Μορέιρα λογικά. Δύσκολο να δούμε Μίνα ή Λώλη βασικό. Ίσως έχει και κάτι άλλο στο μυαλό του ο προπονητής μας και καλύψει τις θέσεις διαφορετικά, αλλά επειδή δεν μας έχει συνηθίσει σε εκπλήξεις νομίζω ότι κάπως έτσι θα παίξουμε αύριο. Όποιος και αν παίξει πάντως πρέπει να μασάει σίδερα και να δώσει τα πάντα για τη νίκη. Η ομάδα πρέπει να παλεύει και να δίνει τα πάντα με τους παίκτες που έχει.

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ

Ναι λογικά μπροστά περιμένω περεα-μορειρα-σναιντερ-μπρενερ με όλους εκτός του περεα να αλλάζουν θέσεις αλλά κυρίως σναιντερ δεξιά, μπρενερ αριστερά και μορειρα κάτι σαν δεκάρι πρακτικά

Αποσυνδεδεμένος PetrosMount

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Σαβ 15 Ιαν 2022 21:55 »
Σπουδαίο ματς το αυριανό,για μένα ενα απο τα 2 σπουδαιότερα μέχρι τέλους της κανονικής περιόδου.(Το δεύτερο είναι πιστεύω με τον Αστέρα)Θέλουμε νίκη όπως και δήποτε για τους εξής λόγους.Πρώτα νίκη ψυχολογίας.Και βέβαια βαθμολογικά σε σχέση και με τα σημερινά αποτελέσματα συνεχίζουμε δυναμικά το δικαίωμα στο στόχο μας κόντρα σε Θεούς και δαίμονες.Δεύτερον για να κερδίσουμε χρόνο αφού μετά παίζουμε με τον Ολυμπιακό σε έναν αγώνα που δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα και περιμένουμε μεταγραφές και επιστροφές παικτών.Είμαστε πολύ σκληροί για να πεθάνουμε και αυτό το έχουν καταλάβει καλά όλοι οι υπόλοιποι.Περιμένω αύριο τα παιδιά να παίξουν για την φανέλα και να φάνε σίδερα.Τέλος δεν είμαι σίγουρος οτι ο Πίρσμαν θα φύγει τώρα.Νίκη αύριο και θα πέσουν κορμιά όσο και αν δεν το χουν καταλάβει μερικοί απο Αθήνα μεριά...

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Κυρ 16 Ιαν 2022 11:54 »
Παράθεση
Άρα το βλέπω για Καραχάλιο-Στανκο

Μα ο Στανκο αποκτήθηκε για αντικαταστάτης του Ντομιγκεζ.
Να δούμε αν μπορεί να βγάλει καμιά μπαλιά μπροστά, κάτι που ο Ισπανός δεν το έχει.

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Κυρ 16 Ιαν 2022 14:20 »
Παράθεση
Να δούμε αν μπορεί να βγάλει καμιά μπαλιά μπροστά, κάτι που ο Ισπανός δεν το έχει.
Αν ο Ντομιγκεζ δεν ειναι μια φορά δημιουργός ο Στάνκο δεν είναι δύο. Μιλάμε για παίχτη ο οποίος η κύρια θέση του είναι Σέντερ Μπακ και παίζει και 6άρι...δεν πρόκειται να παίξει το ρόλο του δημιουργού. Δεν έχουμε παίχτη σε αυτή τη θέση εδώ και χρόνια. Οπότε θα πάμε με δημιουργία από πλάγια και κυρίως από την πλευρά του Σάλιακα.

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Κυρ 16 Ιαν 2022 15:10 »
Άλλες χρονιές, ίσως ακόμα και πέρυσι, θα το έβλεπα διπλό. Φέτος έχω μια ελπίδα αν και παραμένει πολύ δύσκολο ματς. Τουλάχιστον να μη χάσουμε.

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Κυρ 16 Ιαν 2022 17:33 »
Νικαμε και είμαστε μόνοι 4οι.
ΠΑΜΕ ΓΙΑΝΝΕΝΆΡΑ

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Κυρ 16 Ιαν 2022 18:54 »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Κυρ 16 Ιαν 2022 19:21 »
Όποιος θέλει και μπορεί να κάνει λάιβ ας το κάνει. 

Αποσυνδεδεμένος panodirlas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Κυρ 16 Ιαν 2022 19:34 »
kana λινκ παιδια
το φαγαμε 0-1

Αποσυνδεδεμένος ltz

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Κυρ 16 Ιαν 2022 19:37 »