Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος 18η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 7096 φορές)

Αποσυνδεδεμένος panodirlas

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος 18η αγωνιστική
« Απάντηση #75 στις: Κυρ 16 Ιαν 2022 21:30 »
ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ  :( :'(
Πραγματικά τραγικό τελείωμα του λωλη
Κρίμα ρε γαμώ την τύχη μας πέσαμε σε καλή μέρα του τέρμα τους
Κόουτς η βοήθεια απο τον πάγκο που πήγε έστω λίγο βάλε Μίνα να τελειώσει καμία φάση δηλαδή απο τον υπόλοιπο πάγκο δεν μπορούμε να δούμε κάτι καλύτερο απο όσα δείχνουν οι μπρενερ,σναιντερ,λωλης, ε τότε τι να λέμε αν είναι 17 στον πάγκο η 20 αφού δεν βλέπουμε τιποτα
Κάντε μωρέ κανα ρεπορτάζ απο την προπόνηση οι δημοσιογράφοι στην πόλη πείτε μας μω΄ρε πως τα πάνε στην προπόνηση ποιός ακούει κανα μπράβο τίποτα λίγοι και αυτοί σαν τον πρόεδρο
Κριμα

Το γήπεδο τι έγινε χθές μας είπαν για τις λάμπες και σήμερα γλίστραγε απο εκεί

Μακάρι να δούμε τα καλύτερα, κρατάμε και το αήττητο

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Κυρ 16 Ιαν 2022 21:38 »
Δνε έχω να πω κάτι. Κοιτάς τον πάγκο και σε πιάνει απελπισία. Μπράβο στον κόουτς, ο χρήστης μπράβο στα παιδιά.. Ντροπή για ακομα μια φορά στον χβ.
....

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Κυρ 16 Ιαν 2022 21:40 »
Ίσως το πρώτο μας πραγματικά κακό ματς τη φετινή σεζιιιιόν. Πολλά λάθη από το κέντρο και μπροστά και πλήρης αδυναμία να κρατήσουμε μπάλα.
Οκ, "όταν δεν μπορείς να κερδίσεις ένα ματς, τουλάχιστον να μη χάνεις", αλλά ήταν μεγάλη ευκαιρία σήμερα να ξεφύγουμε και να φιγουράρουμε μόνοι στην 4η θέση της βαθμολογίας.
Μεγάλο το κενό του Ντομίνγκεζ, όπως επίσης και του Πίρσμαν. Για ένα ακόμη παιχνίδι ο Σούλης ΣΤΑΘΕΡΟΤΑΤΟΣ.
Αχ βρε Σσσσιιιινάιντααααα...
Πιτσιρίκο μου, δεν τα βάζω μαζί σου, εξάλλου όλα μπαίνουν και όλα χάνονται, ΑΛΛΑ αυτά ΔΕΝ τα χάνουμε...
Πάμε γι' άλλα...

Υ.Γ. Παρόλη τη σημερινή γκέλα, η βαθμολογία εξακολουθεί να είναι (Γ)ΚΑΒΛΩΤΙΚΗ!

Αποσυνδεδεμένος PetrosMount

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Κυρ 16 Ιαν 2022 21:46 »
Με αυτόν τον Ατρόμητο το 1-1 είναι αποτυχία αλλά απο την άλλη κοιτάς τα ρόστερ των ομάδων και λες πως γίνεται να βρισκόμαστε τόσο ψηλά.Πολλά μπράβο στους παίχτες και τον προπονητή.Νοιώθω μια πίκρα και στεναχώρια για αυτή την ομάδα και πολλά νεύρα για τον πρόεδρο.Τέλοςπάντων η ζωή συνεχίζεται.

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Κυρ 16 Ιαν 2022 21:47 »
Όλο το ματς ήταν η φάση του Λώλη. Δεν έγινε γκολ δεν πειράζει πάμε παρακάτω.
Μπράβο σε όλους για την υπερπροσπάθεια.
Παραμένουμε ακόμη στα ψηλά και ο κόουτς όπως δήλωσε απογοητευμένος περιμένει ακόμη καποιο νέο για μεταγραφές

Προσωπικά ήθελα νίκη σήμερα για να εκμεταλλευτούμε τις απώλειες των υπολοίπων αλλά,
Πάμε λίγο να δούμε την 11άδα.
Τέρμα ένα παιδί που κάνει την τρίτη του συμμετοχή στην Α εθνική και όχι ο βασικός

Οι 4 στην άμυνα. Σάλιακας, Εραμούσπε σε καλή κατάσταση. Κάργας μετά απο ενοχλήσεις γκαρντάφσκι σε άλλη θέση με ανάποδο πόδι μετά απο τραυματισμό.

Οι 4 στο κέντρο Μπρένερ, Σνάιντερ περιορισμένων δυνατοτήτων, ένας παίχτης που έχει να παίξει μήνες ποδόσφαιρο και είναι μία εβδομάδα στην ομάδα και ο καραχάλιος μετά απο κορονοιο.

Οι 2 στην επίθεση Μορέιρα που δεν είναι η θέση του και περέα εμφανώς κουρασμένος και παντού με παίχτη πάνω του.

Ίσως η απογοήτευσή μου με αυτά που βλέπω τον τελευταίο καιρό είναι μεγάλη, αλλά πιστεύω ότι η ομάδα κλάταρε,και τελείωσε.
Μας βλέπω 8-10 θέση. Κρίμα γτ φέτος κανένας δεν είναι σταθερός και ήταν ευκαιρία να τερματίσουμε ψηλά.

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Κυρ 16 Ιαν 2022 21:54 »
Πάντως εκτός από όλα τα άλλα που είπαν όλοι και συμφωνώ, δεν μας θέλει και η τύχη φέτος με τίποτα. Με καραμπόλες και κόντρες στρώθηκε η μπάλα στον αντίπαλο για να βάλει το γκολ. Στις δικές μας φάσεις δε γίνεται ποτέ το ίδιο.

Γενικά αν είχαμε ένα σέντερ φορ σαν τον Κουλούρη στην ομάδα, που ξέρεις ότι τα γκολ που πρέπει θα τα βάλει, θα είμασταν 4οι τώρα και θα παλεύαμε πραγματικά για μια θέση ψηλά. Ακόμα και έτσι το παλεύουμε ακόμα με όλες μας τις δυνάμεις. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την υπερπροσπάθεια.

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Κυρ 16 Ιαν 2022 22:02 »
κέντρο μηδέν.
Δείξε μου τα χαφ σου και τη λειτουργία του κέντρου να σου πω ποιός είσαι.
Μετά τις γιορτές κέντρο δεν υπάρχει.
Οι 2 ουραγοί μας κάνανε κατοχή 41-59 ο Ιωνικός και 34-66 σήμερα ο Ατρόμητας εδώ μέσα! Και στο μεσοδιάστημα ο οφη μας έκανε 74-26. Μέσος όρος κατοχής μπάλας μετά τις γιορτές 33,5% - 66,5% εναντίον μας. Και με αντιπάλους τους 2 ουραγούς εντός (!) και τον από κάτω μας εκτός.

Παρόλα αυτά με λίγη προσοχή θα μπορούσαμε να έχουμε 9 βαθμούς σε αυτά τα 3 ματς και γι αυτό η φετινή χρονιά είναι η πιο περίεγη. 

Συνδεδεμένος Black_Freighter

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Κυρ 16 Ιαν 2022 22:10 »
Βλέπεις τον πάγκο και σε πιάνει απελπισία. Ο coach κυριολεκτικά δεν έχει έναν παίκτη της προκοπής να βάλει. Έδωσε χρόνο συμμετοχής στον λωλη και αυτός το έχασε σε κενό τέρμα και δεν είχε πνευμόνια να τρέξει 20 λεπτά!!! Και μετά λέμε και εγώ και πολλοί άλλοι γιατί δεν τους εμπιστεύεται. Ο μπρενερ δεν μπορούσε να τρέξει να βγάλει μια σέντρα, ο καραχάλιος πούλαγε συνεχώς την μπάλα, ο σναιντερ δεν θα σχολιάσω καν...... Είχαμε όλοι στο μυαλό αν θα έχουμε πρόβλημα λόγω πιρσμαν (που για μένα μια χαρά τον αντικατέστησε ο γκαρνταφσκι σήμερα) και δεν είχαμε έναν παίκτη να κάνει μια ενέργεια της προκοπής. Να να μην αναφέρω ότι η μια πλευρά ήταν παγωμένη. Ήταν που έφεραν τις "ειδικές λάμπες" για να μην παγώσει το γήπεδο.....

Αποσυνδεδεμένος FanaticPaS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Κυρ 16 Ιαν 2022 22:14 »
Θα δεις τώρα με το γαυρο πόσο κατοχή θα χουμε. Ετσι κι αλλιως ο χβ λεει οτι παμε να σωσουμε τη κατηγορία. Πάγκος δεν υπαρχει πουθενά, και αν μπορούσε ο μεταξάς, δεν θα εκανε ούτε μια αλλαγή
Μεγαλωσα δν εβαλα μυαλο

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Κυρ 16 Ιαν 2022 22:17 »
Οι ειδικές λάμπες θελουν  και ρεύμα... Είναι δύσκολο να τραβήξουν 100 μέτρα καλώδιο για να τα βάλουν πριν τον αγώνα κάνα δίωρο.. Λες και είχε πολύ πάγο.
Οσον αφορά τους Λωλη, ο Λιασο, δεν έχω δει και κάποια βελτιωσ6τοσο καιρό. Προφανώς τα παιδιά δεν δουλεύουν όσο πρέπει. Βλέπεις τον Κοντε να γυμνάζεται και λες τι κάνουν τι άλλοι..
....

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Κυρ 16 Ιαν 2022 22:20 »
Είδα λίγο τις φάσεις, δυστυχώς όλα κρίθηκαν στην ευκαιρία του Λώλη. Κακή αντίδραση προφανώς, αλλά ο μικρός είναι ο μοναδικός που δεν φταίει και είναι λάθος να στιγματιστεί για αυτή τη φάση. Τη μεγαλύτερη ευθύνη, όπως πάντα, την έχει η διοίκηση που έχει αφήσει την ομάδα χωρίς φορ, μόνο με τον Περέα και τον τραυματία Πέδρο. Δηλαδή τι άλλο να κάνει ο coach Μεταξάς?!?! Αυτούς έχει και προσπαθεί με διάφορες αλχημείες να παρουσιάσει μια καλή εικόνα και πραγματικά τόσο αυτός, το υπόλοιπο τεχνικό team και οι παίκτες είναι ΗΡΩΕΣ με μια διοίκηση που κρύβεται.

Δυστυχώς χάνουμε σημαντικούς βαθμούς γιατί ο κύριος Χριστοβασίλης κοιμάται τον ύπνο του δικαίου και δε βοηθάει την ομάδα. Θα μου πεις είναι κάτι πρωτόγνωρο? Όχι αλλά πάντα ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο. Αλλά αυτό το πράγμα η ομάδα να προσπαθεί, κάτω από δύσκολες συνθήκες, σε κάθε ματς να τα δίνει όλα και ο προεδρούλης να τηρεί σιγήν ιχθύος ειναι ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ.

Μπράβο λοιπόν στην ομάδα και το τεχνικό team και καλά ξυπνητούρια στη διοίκηση.
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Κυρ 16 Ιαν 2022 22:25 »
Ένας Γιαννιώτης έσωσε τον Ατρόμητο.Κυριολεκτικά.
Τραγικός σαν ομάδα και δίκαια βρίσκεται χαμηλά.Βέβαια αν είχαμε λίγο ποιότητα θα μπορούσαμε να πάρουμε το ματς.Θα πιέζαμε παραπάνω και θα δημιουργούσαμε ευκαιρίες γιατί πίσω έμπαζαν.Ήθελε παραπάνω πίεση αλλά τι άλλο να κάνει και ο Μεταξάς.Έτσι η σεμνή τελετή έλαβε τέλος νωρίς νωρίς και με τελικό σκορ 1-1.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Κυρ 16 Ιαν 2022 22:35 »
Παράθεση
Μεταξάς: «Ευχαριστημένοι από τον βαθμό -Έπρεπε να γίνει γκολ η φάση του Λώλη»
Στις χαμένες ευκαιρίες του β’ ημιχρόνου και ειδικά εκείνη του Λώλη στάθηκε ο κ. Μεταξάς στις δηλώσεις του, ο οποίος όμως έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, έστω κι αν δεν ήρθε η νίκη.

Επίσης, για μία ακόμα φορά τόνισε ότι έχει την προσοχή του μόνο στον ΠΑΣ και όχι στα σενάρια που τον θέλουν υποψήφιο και για την Εθνική ομάδα.

ναλυτικά:

Για το αήττητο μέσα στο 2022 και για τη νίκη που δεν ήρθε σήμερα: «Δεν βάλαμε άλλο γκολ και δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, και οι δύο ομάδες βάλαμε γκολ στην πρώτη μας ευκαιρία, πήγαμε με το 1-1 στα αποδυτήρια. Είχαμε τρία καλά σουτ στο δεύτερο ημίχρονο αλλά η ευκαιρία του Λώλη έπρεπε να μπει γκολ για να καθαρίσουμε το παιχνίδι».

Για την κατάσταση του Ατρομήτου και τις αλλαγές στην ομάδα: «Και εμείς παίξαμε σήμερα με απουσίες, είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας μου, μου αρέσει να ετοιμάζω τη δικιά μας ομάδα πάνω στον αντίπαλο αλλά αυτή τη φορά δεν γινόταν. Είμαστε ευχαριστημένοι με τον πόντο».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα σκοράρει σταθερά στα τελευταία παιχνίδια: «Η ομάδα δείχνει να ξεπερνάει όλα της τα προβλήματα, παίκτες παίζουν σε άλλες θέσεις αλλά πάντα βρίσκουμε μία ακόμη λύση, ελπίζω να τα καταφέρουμε ως το τέλος, θα πω ένα ακόμη μπράβο και σήμερα».

Για την μεταγραφική ενίσχυση: «Περιμένουμε…»

Για τα σενάρια που τον εμπλέκουν με την Εθνική Ελλάδος: «Είμαι προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα και έχω τον Ολυμπιακό στο μυαλό μου, τίποτε άλλο».
super-fm.gr

Παράθεση
Κόλμαν: «Θετικό που κάναμε όσα σχεδιάσαμε»
Ντεμπούτο στον πάγκο του Ατρομήτου έκανε ο Κρις Κόλμαν, που έμεινε ικανοποιημένος από τους παίκτες του, καθώς όπως είπε έκαναν όσα είχαν πει μέσα στην εβδομάδα.

Για το πως του φαίνεται η επιστροφή του στην Ελλάδα:
«Μετά από έντεκα χρόνια επανήλθα στο Ελληνικό πρωτάθλημα και βρήκα πράγματι το πάθος που υπάρχει στους αγώνες μεταξύ των ομάδων. Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την ομάδα μου διότι αυτά που είπαμε αυτή την εβδομάδα οι παίκτες μου τα έκαναν πράξη στο γήπεδο. Ήταν μια καλή εβδομάδα. Ήταν πολύ δύσκολο για εμάς ο αγώνας γιατί τα Γιάννενα είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, αλλά οι παίκτες μου έκαναν αυτό που έπρεπε να κάνουν. Είναι πολύ θετικό που υλοποίησαν το πλάνο που είχαμε σχεδιάσει γι’ αυτό το παιχνίδι.

Για το αν τον αφήνει ικανοποιημένο ο βαθμός της ισοπαλίας:
«Σίγουρα χρειαζόμαστε πολλούς βαθμούς αλλά είμαι ευχαριστημένος σήμερα για τον βαθμό που κερδίσαμε. Είμαι ικανοποιημένος διότι ενώ μας ισοφάρισε αμέσως ο αντίπαλος εμείς βγάλαμε αντίδραση και γι’ αυτό είμαι περήφανος για τους παίκτες μου».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε:
«Η θέση του προπονητή μπορεί να είναι η καλύτερη αλλά και η χειρότερη θέση. Σίγουρα, μου έλειψε η δράση και το πάθος που δημιουργείται από το παιχνίδι».

Για το τι προσδοκά με την επιστροφή του στον Ατρόμητο και για το τι θα τον κάνει χαρούμενο στο τέλος της σεζόν:
«Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι το επόμενο παιχνίδι και αυτό που θέλουμε είναι να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για να μπορούμε να παίρνουμε ότι καλύτερο μπορούμε από αυτό».
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Κυρ 16 Ιαν 2022 22:40 »
Ο Καρτάλης από συνήθεια πήγε προς τον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα!

Ο 26χρονος χαφ του Ατρόμητου έγινε αλλαγή στο 66' της αναμέτρησης των «Ζωσιμάδων» και από συνήθεια κατευθύνθηκε στον πάγκο των γηπεδούχων.
Φιλοξενούμενος στους «Ζωσιμάδες» βρέθηκε απόψε (16/1) ο Καρτάλης, καθώς ο 26χρονος χαφ επέστρεψε στα Γιάννινα ως παίκτης του Ατρόμητου.

Στο 66' της αναμέτρησης αντικαταστάθηκε από τον Χαρίση και τότε γίναμε μάρτυρες ενός ασυνήθιστου σκηνικού, αφού η «δύναμη της συνήθειας» τον έστειλε στον πάγκο των γηπεδούχων!

Ο Καρτάλης που μέχρι το περασμένο καλοκαίρι έπαιζε για 2 χρόνια στον ΠΑΣ έκανε ορισμένα βήματα προς εκείνον, αλλά τότε αντιλήφθηκε το λάθος του, χαμογέλασε και με στροφή 180 μοιρών κατευθύνθηκε στον πάγκο της ομάδας του.
gazzetta.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Κυρ 16 Ιαν 2022 22:42 »
ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος 1-1: Ο Γιαννιώτης σταμάτησε τους Γιαννιώτες
Όλα ήταν υπόθεση δύο λεπτών στους «Ζωσιμάδες». Ο Ατρόμητος προηγήθηκε στο πρώτο με τον Κουλούρη, ο Περέα ισοφάρισε στο δεύτερο για τον ΠΑΣ Γιάννινα και το 1-1 δεν άλλαξε μέχρι τέλους χάρη στις καταπληκτικές επεμβάσεις του Γιαννιώτη!

Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε ο Ατρόμητος από τα Γιάννινα, καθώς στο ντεμπούτο του Κόλμαν στον πάγκο του απέσπασε 1-1 από τον ΠΑΣ.

Οι γηπεδούχοι άρχισαν με τους τον Σούλη στο τέρμα, τους Σάλιακα, Εραμούσπε, Κάργα, Γκαντάβσκι στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, τους Καραχάλιο, Στάνκο στον άξονα, τους Μπρένερ, Σνάιντερ στα άκρα και τους Μορέιρα, Περέα επιθετικό δίδυμο.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με τον Γιαννιώτη κάτω από τα γκολπόστ, τους Καστεγιάνο, Γκαλβάο, Στρούγγη, Βασιλαντωνόπουλο στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, τους Ντένιτς, Καρτάλη, Σάλομον στον άξονα, τους Σπιριντόνοβιτς, Μπεντινέλι στα άκρα και τον Κουλούρη στο «9».

Σε 159 δευτερόλεπτα το 0-0 έγινε 1-1
Σέντρα στο ματς και σε διάστημα 159 δευτερολέπτων τα είδαμε (σχεδόν) όλα. Οι φιλοξενούμενοι πριν τη συμπλήρωση του πρώτου λεπτού άνοιξαν το σκορ, όταν ο Κουλούρης πήρε τις «κόντρες» μετά από πρώτο λάθος του Σνάιντερ και πλάσαρε εύστοχα. Ομως η χαρά των Περιστεριωτών κράτησε «σκάρτο» 1,5 λεπτό, καθώς πριν τη συμπλήρωση του 3' ο Σάλιακας έκανε τη σέντρα, η άμυνα του Ατρόμητου «έκατσε» και ο Περέα στο δεύτερο δοκάρι ισοφάρισε από κοντά.

Επαιζε από τα δεξιά ο ΠΑΣ, μεγάλη ευκαιρία του Στρούγγη
Τα παραπάνω άφησαν «υποσχέσεις» πως πάμε για ματσάρα, αλλά κάπου εκεί έπεσε ο φρενήρης ρυθμός και οδηγηθήκαμε σε ποιο σετ παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν μεν περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια τους (κατοχή σε επίπεδα 57%) αλλά δεν απειλούσαν ουσιαστικά, ενώ οι γηπεδούχοι έπαιζαν πολύ από τη δεξιά τους πλευρά με τους Σάλιακα, Μπρένερ, δημιουργούσαν ρήγματα και παρουσιάζονταν ένα «κλικ» πιο επικίνδυνοι (οι Περέα, Σνάιντερ αστόχησαν ευρισκόμενοι σε καλή θέση).

Ολα αυτά όμως μέχρι το 42', καθώς τότε ο Ατρόμητος βρέθηκε «φάτσα» με το 2-1 αλλά ο Σούλης «νίκησε» τον Στρούγγη στο μεταξύ τους τετ α τετ, σε μία φάση που ξεκίνησε από κόντρα της μπάλας στο «τείχος» ύστερα από εκτέλεση φάουλ του  μ##$% θ (πο συγκεκριμένα στο χέρι του Μορέιρα που ήταν εκτός περιοχής).

Στο δεύτερο μισό ο Γιαννιώτης.... κατέβασε ρολά
Στο δεύτερο μισό όμως η εικόνα της αναμέτρησης διαφοροποιήθηκε άρδην. Ο ΠΑΣ πατούσε καλύτερα και το μεγαλύτερο μέρος του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος κύλησε στο μισό του Ατρόμητου, που ευτύχησε να έχει τον γκολκίπερ του Γιαννιώτη σε πολύ καλή βραδιά. Ο 30χρονος πορτιέρε αντέδρασε σωστά/ουσιαστικά/εντυπωσιακά στα καλά σουτ των Μπρένερ (48'), Σάλιακα (59') και κυρίως του Καραχάλιου («βολίδα» στο 75' πήγαινε στο «Γ» του), ενώ κάτι αντίστοιχο έκανε και στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σάλιακα στο 71' αλλά και στο τετ α τετ που είχε με τον Λώλη στο 73', ύστερα από λάθος της άμυνάς του. Την ίδια στιγμή με σωστές εξόδους «καθάρισε» αρκετές από τις πολλές στατικές μπάλες που κέρδισε μετά την ανάπαυλα ο ΠΑΣ και κράτησε... όρθια την ομάδα του. Η οποία μόνο μετά το 80' προσπάθησε να επισκεφθεί με αξιώσεις τα καρέ του Σούλη, σε 1-2 περιπτώσεις το έκανε (με Κουλούρη, Μπεντινέλι) όμως δεν δημιούργησε κλασική ευκαιρία.

MVP: Ο Γιαννιώτης. Στο δεύτερο ημίχρονο και κυρίως μέχρι το 75' ο γκολκίπερ του Ατρόμητου έδειχνε να... παίζει μόνος του κόντρα στον ΠΑΣ.

Στο ύψος του: Ο Σάλιακας. Ο δεξιός μπακ των γηπεδούχων «έφτιαξε» το γκολ της ισοφάρισης, δημιούργησε αρκετές «επικίνδυνες» καταστάσεις στα καρέ του Ατρόμητου και φλέρταρε δις με το γκολ (59', 71').

Αδύναμος κρίκος: Ο Καστάνιος. Ο αριστερός μπακ των φιλοξενουμένων είχε αρκετά ανασταλτικά προβλήματα, ενώ και δεν πήρε επιθετικές πρωτοβουλίες.

Η «γκάφα»: Την έκανε η άμυνα του Ατρόμητου στο 73' όταν και... έβγαλε τον Λώλη τετ α τετ, όμως ο Γιαννιώτης «διόρθωσε» το λάθος της.

Το «στραγάλι»: Λίγα φάουλ και διακοπές στο ματς, ο ρέφερι Μανούχος και οι βοηθοί του πέρασαν απαρατήρητοι. Οπως και στο VAR είχαν ένα... ήρεμο βράδυ.

Το «ταμείο» του Gazzetta: Το ματς ξεκίνησε εντυπωσιακά (1-1 στο 3'), στο πρώτο ημίχρονο υπήρχαν εκατέρωθεν φάσεις (εκείνη του Στρούγγη πιο κλασική) αλλά το δεύτερο «ανήκε» στον ΠΑΣ. Ο Γιαννιώτης πιστώνεται σε πολύ μεγάλο ποσοστό το βαθμό που απέσπασε η ομάδα του.

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Σούλης, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Καραχάλιος, Γκαρντάβσκι, Στάνκο, Μπρένερ, Σνάιντερ, Μορέιρα (62' Λώλης), Περέα.
Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Καστεγιάνο, Βασιλαντωνόπουλος, Γκαλβάο, Στρούγγης, Ντένιτς, Καρτάλης (66' Χαρίσης), Σάλομον, Σπιριντόνοβιτς (66'  μ##$% θ), Μπεντινέλι (88' Νταβιώτης) , Κουλούρης.
gazzetta.gr

Αποσυνδεδεμένος Krizmanakis

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Κυρ 16 Ιαν 2022 22:47 »
Το γκολ που φάγαμε λάθος του Σνάιντερ ήταν, από αντιεπαγγελματικό κοντρόλ του, που για ακόμη μια φορά τον κρατάει ο Μεταξάς σε όλο τον αγώνα. Δεν ξέρω τι κόλλημα του έχει αλλά πρέπει να κόψει επιτέλους...

Αποσυνδεδεμένος THIMIOS

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Κυρ 16 Ιαν 2022 22:49 »
Καλή χρονιά σύνταυροι με υγεία και από εμένα.
κάποια σχόλια και από εμένα.
1. Δυστυχώς το γκολ (που δεν μπήκε) του μικρού, κόστισε πολύ σήμερα. Ήταν δώρο και για επιθετικό, επιβάλλεται να μπει ανεξαρτήτου εμπειρίας.
2. Ο Σούλης πολύ καλός. Νομίζω μπορούμε να ποντάρουμε επάνω του, του χρόνου.
3. Ο Γκαρντάφσκι σαν μπακ μου άρεσε αμυντικά. Δεν ξέρω εάν μου άρεσε επειδή έλειπε ο Πιρσμαν και περίμενα ναυάγιο από εκεί. Πάντως γενικά, το να έχεις παίκτη που παίζει 2 και 3 θέσεις αξιοπρεπώς, νομίζω είναι χρήσιμο. Εγώ θα τον ήθελα του χρόνου (χωρίς να ξέρω τι χρήματα παίρνει).
4. Ο Μπρένερ έχει αρχίσει και θυμίζει τον Βιδάλ. Κρίμα..

Θα είναι τρομερή επιτυχία φέτος η είσοδος στα πλει οφ και είναι κρίμα να μην τα καταφέρουμε εδώ που φτάσαμε.
Με Τρίπολη εκτός και Πεντάρη μέσα, χρειάζεται τεράστια προσπάθεια. Είναι σχεδόν όλη η χρονιά έτσι όπως πάει.

p.s. Πάμε στο τηγάνι να ρεφάρουμε την σημερινή γκέλα.

:mono:

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Κυρ 16 Ιαν 2022 22:54 »

sportsioannina.gr

Για άλλη μια φορά ένα κομμάτι της κερκίδας μεταφέρθηκε στην ταράτσα 7.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Κυρ 16 Ιαν 2022 22:56 »
Ευτυχως που δεν χασαμε σημερα καποιοι θα αρχιζαν τα γνωστα οτι το πουλησε η ομαδα

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Κυρ 16 Ιαν 2022 23:00 »
Δεν είδα τον αγώνα αλλά κρατώ αυτό που είχα σαν αίσθηση πριν τον αγώνα και δικαιώθηκε με το παραπάνω. Ότι φέτος δεν ανασταίνουμε αντιπάλους που 100% θα ανασταιναμε παλαιότερα, ακόμα και πέρυσι. Κρίμα μόνο που δεν ξεφύγαμε. Πραγματικά όμως, με την εικόνα του ΟΣΦΠ, ακόμα και το διπλό είναι πιθανότερο από ποτέ. Όχι πολύ πιθανό, αλλά πιθανότερο από άλλες χρονιές.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Κυρ 16 Ιαν 2022 23:02 »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Κυρ 16 Ιαν 2022 23:06 »
Παράθεση
Περέα: «Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά -Συγκεντρωνόμαστε τώρα στον Ολυμπιακό»
Ο Χουάν Χοσέ Περέα έφτασε τα 6 γκολ στο πρωτάθλημα και κάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του ως τώρα. Όπως είπε στις δηλώσεις του μετά το ματς, η δουλειά είναι ομαδική, αλλά και ο ίδιος δουλεύει σκληρά για να βελτιώνεται.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κολομβιανός άσος:

Για τον βαθμό που μοιράστηκαν ΠΑΣ και Ατρόμητος: «Σήμερα ξέραμε ότι ήταν σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, καταφέραμε να πάρουμε έναν σημαντικό βαθμό, δουλεύουμε και νιώθω ότι μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι».

Για το προσωπικό του ρεκόρ φτάνοντας τα έξι γκολ: «Είμαι πολύ χαρούμενος, η δουλειά είναι ομαδική αλλά δουλεύω κάθε μέρα για να βελτιώνομαι, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε».

Για την υψηλή θέση του ΠΑΣ στη βαθμολογία και τη συνέχεια: «Συγκεντρωνόμαστε σε εμάς, έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και βρίσκεται εκεί η προσοχή μας, θα κάνουμε το καλύτερο και σε αυτό αλλά και σε όλα τα παιχνίδια».
super-fm.gr

Παράθεση
Μπέρδεψε τους πάγκους ο Καρτάλης: “Από συνήθεια πήγα αριστερά, γνωρίζει ο κόσμος την εκτίμησή μου”
Ο Αλέξανδρος Καρτάλης πέρασε μια διετία στον ΠΑΣ Γιάννινα και αυτό ήταν αρκετό τη στιγμή της αλλαγής του να τον στρέψει προς τον πάγκο των Ηπειρωτών, σ’ ένα στιγμιότυπο που “έγραψε” σήμερα στους “Ζωσιμάδες”. Ο πρώην μέσος του ΠΑΣ αναφέρθηκε και στο χειροκρότημα του κόσμου, εκφράζοντας τη χαρά του που ο κόσμος αντέδρασε έτσι.

Αναλυτικά:

“Κατά την διάρκεια της αλλαγής μου από συνήθεια σε αυτό το γήπεδο πήγα αριστερά αντί για δεξιά, που ήταν ο πάγκος της ομάδας μου. Ο κόσμος του ΠΑΣ γνωρίζει την αγάπη και την εκτίμηση που έχω για αυτή την ομάδα και το εκτιμάει αυτό. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για το χειροκρότημά του. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τον βαθμό της ισοπαλίας, δημιουργήσαμε και εμείς αλλά και ο ΠΑΣ ευκαιρίες για γκολ, οπότε το αποτέλεσμα είναι δίκαιο.

Παρόλο τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε τις προηγούμενες ημέρες με τον κορωνοϊό, σήμερα σταθήκαμε εξαιρετικά στο γήπεδο. Τα πρώτα στοιχεία που ζητάει από εμάς ο καινούργιος προπονητής είναι να μην κρατάμε την μπάλα, να παίζουμε γρήγορα και επιθετικά. Θα χρειαστούμε λίγο χρόνο για να δείξουμε το νέο πρόσωπο της ομάδας αλλά είμαι βέβαιος ότι θα πετύχουμε άνετα την παραμονή μας στην κατηγορία. Η ομάδα έχει πολλούς και ποιοτικούς παίκτες κάτι που φάνηκε και σήμερα γι’ αυτό και είμαι αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας».
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Κυρ 16 Ιαν 2022 23:49 »
ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΗ ΞΥΠΝΑ ΡΕ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΕ!

Ο κοουτς , οι παίκτες και μαζί τους και ο κόσμος δίνουν αγώνα και εσύ τους βάζεις τρικλοποδιές αντί να τους βοηθήσεις.
Η ΟΜΑΔΑ φωνάζει για ενίσχυση. Δεν έχουμε παίκτες.-

Δεν γίνεται στον πάγκο να υπάρχουν μόνο οι τριαδηδες, ο Παντελάκης και τρεις πιτσιρικάδες.

Βοηθησε λίγο την ομάδα ρε ανίκανε.

ΥΓ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΆΘΕΙΑ. Δυστυχώς πέσαμε σε μέρα όπου ο τερματας τους έκανε αγώνα καριέρας.

ΥΓ1 Σνάιντερ ξεκολα αδερφέ μου. Δεν γίνεται στην ίδια φάση οι συμπαίκτες σου να προσπαθούν να διώξουν την μπάλα και εσύ δύο φορές συνεχόμενες να επιστρέφεις την μπαλα μεσα στην περιοχή...

ΥΓ2 Κοουτς βαστα γερά και με το μυαλό καθαρό...

ΥΓ3 Πριν την αλλαγή του Μορέιρα είχε προηγηθεί τσακωμός του με τον Μεταξά; Καταλαβατε και εσείς κάτι τέτοιο;

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Κυρ 16 Ιαν 2022 23:52 »
ΥΓ3 Πριν την αλλαγή του Μορέιρα είχε προηγηθεί τσακωμός του με τον Μεταξά; Καταλαβατε και εσείς κάτι τέτοιο;

Τσακωμός δεν νομίζω. Δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο. Εμένα μου φάνηκε ότι ξενέρωσε πολύ που βγήκε αλλαγή και ο προπονητής τον πήρε αγκαλιά για να του εξηγήσει γιατί τον έβγαλε. Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια.

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Κυρ 16 Ιαν 2022 23:57 »
Θα δεις τώρα με το γαυρο πόσο κατοχή θα χουμε. Ετσι κι αλλιως ο χβ λεει οτι παμε να σωσουμε τη κατηγορία. Πάγκος δεν υπαρχει πουθενά, και αν μπορούσε ο μεταξάς, δεν θα εκανε ούτε μια αλλαγή
α) Μηδένα προ του τέλους ξεμαρκάριζε...
β) Μπορείς να μου πεις, σε παρακαλώ, σε ποιό ακριβώς χρονικό σημείο ο πρόεδρας είπε ότι πάμε να σώσουμε την (ήδη σωζμένη εδώ και πολύ καιρό) κατηγορία? Έχω κάτι μήνες να ακούσω - διαβάσω δηλώσεις του, γι' αυτο ρωτάω...