Πρέπει να είμαστε η πιο αυτοκαταστροφική ομάδα στον κόσμο.
Όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο φταίχτης.
Είμαστε 4οι, έχουμε πάρα πολλές ελπίδες τέλος Γενάρη να διεκδικήσουμε Ευρώπη και δεν μπορούμε να το χαρούμε.
Με το που χάλασε ο καιρός και βάρυνε το προπονητικό βγήκαν τραυματισμοί.
Έχουμε και τον κορονοιό και αποδεκατιστήκαμε.
Το ματς με ένα τερματοφύλακα πρέπει να αναβληθεί.
Εμείς βέβαια πάμε με ένα τερματοφύλακα στο καραισκάκης που ισχύουν άλλοι νόμοι.
Για εμένα τον τελευταίο καιρό φταίει η πολιτεία που μας αφήνει και δίνουμε συνεχώς ματς και αναβάλει άλλα πολύ πιο εύκολα.
Δε νομίζω ότι μπορούμε να περιμένουμε κάτι απο αυτό το ματς έτσι όπως πάει.
Το μόνο που μπορώ να ευχηθώ είναι να μην έχουμε άλλες απώλειες παιχτών και σιγά σιγά να επιστρέψουν και οι υπόλοιποι.
Δεν ειναι μονο οι συνθηκες προπονησης και η πανδημια φιλε . Μην ξεχνας οτι καποιοι παικτες παιζουν συνεχως και στα ορια , οποτε φυσιολογικα καταπονουνται ιδιαιτερα καθως δεν υπαρχει αντικαταστατης .
Και πολυ αργησαν θα πω εγω οι Ντομινγκεζ και Περεα να τραυματιστουν . Και οι δυο κοντευουν να καουν παιζοντας χωρις ανασα , ενω ο Περεα τρωει και απιστευτο ξυλο καθε Κυριακη .
Αινιγμα για εμενα ειναι η τοσο μεγαλη απουσια του Λοντιγκιν . Ελπιζω να ειναι καλα στην υγεια του και να ξεπερασει γρηγορα τον κορωνοιο , αν ειναι αυτη η αιτια φυσικα .
Οσο για τον Πιρσμαν , ακομη μεγαλυτερο αινιγμα . Σε καθε περιπτωση , ακομη και καλα να ηταν , πιστευει κανεις οτι θα σκιζοταν εναντιον του γαυρου οταν ειναι με το ενα ποδι στην θυγατρικη ? Εδω ο αρουλης δεν εκανε ουτε ενα σουτ προσ την εστια πριν λιγες μερες στο Καραισκακης !
Οπως εχω ξαναπει , ας περασει το κωλοπαιχνιδο χωρις αλλα απροοπτα καθως τα σπουδαια για εμας επονται ...