Αποστολέας Θέμα: Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα 19η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 8612 φορές)

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα 19η αγωνιστική
« Απάντηση #25 στις: Πεμ 20 Ιαν 2022 13:53 »
Ο Σούλης τι έπαθε ? Από το κακό στο χειρότερο πάμε. Δε θυμάμαι άλλη χρονιά να είχαμε τόσα προβλήματα ποτέ.

Πάντως από 10 Ιανουαρίου του 2022 ισχύει νέο πρωτόκολλο στη Super League που λέει ότι με έναν τερματοφύλακα αναβάλλεται το  παιχνίδι.

Αν στην ομάδα, κατά τον τελευταίο έλεγχο πριν τον αγώνα, εντοπισθούν θετικά κρούσματα σε τερματοφύλακες έτσι ώστε δεν είναι εφικτή η δήλωση δύο επαγγελματιών τερματοφυλάκων (ακόμα και αν αυτοί είναι τραυματίες ή τιμωρημένοι) στο Φύλλο Αγώνα, τότε ο αγώνας αναβάλλεται.

Η παρούσα διάταξη ισχύει για όσες ομάδες έχουν 4 ή περισσότερους επαγγελματίες τερματοφύλακες. Σε περίπτωση που μια ομάδα έχει τρεις ή λιγότερους επαγγελματίες τερματοφύλακες, τότε εάν δεν είναι εφικτή η δήλωση ενός επαγγελματία τερματοφύλακα (ακόμα και αν αυτοί είναι τραυματίες ή τιμωρημένοι) στο Φύλλο Αγώνα, τότε ο αγώνας αναβάλλεται.

Ως διαθέσιμοι τερματοφύλακες νοούνται: α) μέχρι την κατάθεση της επίσημης λίστας που προβλέπεται στην παράγραφο 2.2. των Βασικών Αρχών (Κεφ. I – Βασικές Αρχές) όσοι έχουν επαγγελματικά συμβόλαια, β) μετά την κατάθεση της λίστας που προβλέπεται στην παράγραφο 2.2. των Βασικών Αρχών (Κεφ. I – Βασικές Αρχές) όσοι συμπεριλαμβάνονται σε αυτή τη λίστα.

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Πεμ 20 Ιαν 2022 14:06 »
4-4-2
ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΣΑΛΙΑΚΑΣ               ΕΡΑΜΟΥΣΠΕ               ΚΑΡΓΑΣ               ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ                        ΣΤΑΝΚΟ
ΣΝΑΙΝΤΕΡ                                                            ΜΠΡΕΝΕΡ
ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ                      ΛΩΛΗΣ

Ή

4-4-2
ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΣΑΛΙΑΚΑΣ               ΕΡΑΜΟΥΣΠΕ               ΚΑΡΓΑΣ               ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ                        ΣΤΑΝΚΟ
ΣΝΑΙΝΤΕΡ                                                            ΜΠΡΕΝΕΡ
ΜΙΝΑ                         ΛΩΛΗΣ

Ή

3-4-3
ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ                   ΕΡΑΜΟΥΣΠΕ                    ΚΑΡΓΑΣ
ΣΑΛΙΑΚΑΣ               ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ               ΣΤΑΝΚΟ               ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΝΑΙΝΤΕΡ                                                  ΜΠΡΕΝΕΡ
ΛΩΛΗΣ (ΜΙΝΑ)

Πάαααααααρτεεεεε, πάαααααρτεεεεεεεε.
Ελπίζω και φαντάζομαι ότι δεν είμαι μόνο εγώ που πιστεύω σε θετικό αποτέλεσμα...Τι έχουμε απέναντι; Μόνο τον γαύρο, τον στιχουργό, τον έλληνα διαιτητή (τον ποιόν;;;), τη διοργανώτρια, τους "δημοσιογράφους", το απόστημα του ελληνικού ποδοσφαίρου...
Α, και τον Μπειζάνη :'(
Σιγά τα ωά!!!
Εδώ κολλάει η γνωστή φράση περί γενναιότητας με το κεφάλι στο στόμα του λύκου...
Μόνο ΠΑΣ    :flag:

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #27 στις: Πεμ 20 Ιαν 2022 14:21 »
Βάλε και το Μεταξά στα μπακ.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος LOYZETSNOS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Πεμ 20 Ιαν 2022 14:40 »
Εγώ πιστεύω πρέπει να δηλώσουμε ότι τον Αθανασίου τον πονάει η μέση του και να μην κατέβουμε. Αλλά είμαι σίγουρος ότι μετά θα χώσουν το ματς στη χειρότερη εβδομάδα για εμας...

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Πεμ 20 Ιαν 2022 14:56 »
Εινια για γέλια τελικά η όλη κατάσταση.
....

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Πεμ 20 Ιαν 2022 15:19 »
ΠΑΣ Γιάννινα: Εκτός με ίωση και ο Σούλης - Κίνδυνος αναβολής του ματς με Ολυμπιακό

Υπαρκτό είναι το ενδεχόμενο αναβολής του αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ολυμπιακό καθώς οι Γιαννιώτες κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς τερματοφύλακα.

Κάθε μέρα και ένα αγωνιστικό πρόβλημα για τον ΠΑΣ Γιάννινα… Κάτι που καθιστά το ενδεχόμενο αναβολής του αγώνα του με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, υπαρκτό.

Στη σημερινή προπόνηση εκτός του Περέα, απουσίαζε και ο Σούλης, και αυτός με ίωση. Βάσει του νέου πρωτοκόλλου ένα παιχνίδι αναβάλλεται όταν μια ομάδα δεν μπορεί να δηλώσει δύο επαγγελματίες τερματοφύλακες, εάν έχει συνολικά τέσσερις και, στην περίπτωση που έχει τρεις επαγγελματίες, εάν δεν μπορεί να δηλώσει έναν.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει δηλωμένους στο ρόστερ τους τρεις επαγγελματίες τερματοφύλακες. Μετά την σημερινή εξέλιξη διαθέσιμος είναι μόνο ο νεαρός Αθανασίου ο οποίος προ ημερών επέστρεψε στις προπονήσεις. Εάν λοιπόν, μέσα στις επόμενες ημέρες υπάρξει πρόβλημα και με τον νεαρό τότε, το ματς αναβάλλεται.

Να υπογραμμίσουμε , ότι στο νέο πρωτόκολλο αναφέρεται ξεκάθαρα ότι η μη δήλωση ενός τερματοφύλακα μπορεί να γίνει είτε λόγω τραυματισμού ή τιμωρίας και όχι μόνο λόγω κορωνοϊού για να αναβληθεί ένα ματς.

Αναλυτικά αναφέρει ο κανονισμός από το νέο πρωτόκολλο.

iii. Αν στην ομάδα, κατά τον τελευταίο έλεγχο πριν τον αγώνα, εντοπισθούν θετικά κρούσματα σε τερματοφύλακες έτσι ώστε δεν είναι εφικτή η δήλωση δύο επαγγελματιών τερματοφυλάκων (ακόμα και αν αυτοί είναι τραυματίες ή τιμωρημένοι) στο Φύλλο Αγώνα, τότε ο αγώνας αναβάλλεται.

Η παρούσα διάταξη ισχύει για όσες ομάδες έχουν 4 ή περισσότερους επαγγελματίες τερματοφύλακες. Σε περίπτωση που μια ομάδα έχει τρεις ή λιγότερους επαγγελματίες τερματοφύλακες, τότε εάν δεν είναι εφικτή η δήλωση ενός επαγγελματία τερματοφύλακα (ακόμα και αν αυτοί είναι τραυματίες ή τιμωρημένοι) στο Φύλλο Αγώνα, τότε ο αγώνας αναβάλλεται.

https://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/superleague1/pas-giannina-iwsi-o-soulis-%E2%80%93kindunos-anabolis-me-olumpiako/4251944

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Πεμ 20 Ιαν 2022 15:29 »
Προφανώς και Μεταξάς κάθε μερα που περνά μαθαίνει πως εκτός από τις ελλείψεις στα αγωνιστικά,στα γηπεδικα,στα οργανωτικά,

υπάρχουν "ελλείψεις" και στα εξωαγωνιστικα....

Κοινώς κάποια ματς δεν είναι ανάγκη όχι μόνο να κερδηθούν αλλά και να χτυπηθούν.....

Δεν θέλει η διοίκηση να κάνει το βάτραχο όταν δίπλα της πελεκιουνται τα βουβάλια...

Είναι ένα κρας τεστ και αυτό για τον νέο κοουτς. Μαθαίνει......
Με τόσα βέβαια που βλέπει όταν κληθεί να ανανεώσει δεν θα πρέπει να τα θυμάται. Αλλιώς και αυτός ,όπως οι προηγούμενοι καλοί προπονητές και παίχτες που πέρασαν ,θα την κάνουν για καλύτερες συνθήκες..

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Πεμ 20 Ιαν 2022 15:32 »
Δύσκολη απόφαση. Αν αναβληθεί το ματς θα το χώσουν μεσοβδόμαδα, πράγμα που δυσκολεύει μια ομάδα με μικρό ρόστερ. Αν γίνει το ΣΚ δεν θα μπορέσουμε να βάλουμε πάνω από 2-3 γκολ, χώρια που θα πρέπει να παίξουμε με τέρμα τον Σνάιντερ. Δεν ξέρω.

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Πεμ 20 Ιαν 2022 16:17 »
Μια χαρά τα έχει καταφέρει ο πρόεδρος. Θα πάμε να παίξουμε με τον πρωταθλητή Ελλάδας με έναν τερματοφύλακα μόνο, ο οποίος δεν έχει παίξει ούτε λεπτό φέτος. Θα πάμε χωρίς αριστερό μπακ, χωρίς σέντερ φορ και χωρίς αλλαγές αν κάποιος τα φτύσει την ώρα του αγώνα. Πόσο καλύτερες συνθήκες να ζητήσει ο Μεταξάς για ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια της χρονιάς? Στα πούπουλα τον έχει πρόεδρος. Στο τέλος δε θα πάει ούτε αυτός στο παιχνίδι και θα την κατεβάσει ο πρόεδρος την ομάδα στο γήπεδο. 
:stop: :stop: :stop: :stop: :stop: >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Πεμ 20 Ιαν 2022 17:19 »
Πάντως ο Αθανασίου έκανε ντεμπούτο πέρυσι στο Καραισκάκη.Να τα λέμε και αυτά.Όταν κάποιος διοικητικός παράγοντας των αντιπάλων τον έβριζε.

Επίσης επί Αλέκου κάναμε κλήρωση για τον προπονητή της εβδομάδας.Τώρα αναβαθμιστήκαμε.Θα κάνουμε κλήρωση για τον παίχτη της εβδομάδας.Ευκαιρία για όλους να αναδειχτούν.Από την κερκίδα στο γήπεδο.

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Πεμ 20 Ιαν 2022 17:37 »
Πρόταση από εμένα για 11αδα.

Αθανασίου

Σάλιακας

Εραμούσπε

Παντελάκης

Κάργας

Καραχάλιος

Μπρένερ

Λιάσος

Μίνα

Στάνκο

Σνάιντερ

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Πεμ 20 Ιαν 2022 17:53 »
Με τις παραπάνω εντεκάδες δε βλέπω την κατοχή να βγαίνει καλύτερη από 80-20.

Φυσικά και δε φταιτε εσείς που τις βάλατε. Όλοι μας λίγο πολύ προσπαθούμε να σκεφτούμε τι μπορεί να κατεβάσει ο Μεταξάς αλλά απ ότι φαίνεται δε θα μπορούμε να κατεβάσουμε κάτι που θα μπορεί να κάνει κάτι άλλο πέραν από το να παίζει άμυνα και να κοιτάζει το χρονόμετρο.

Ο αγώνας λογικά βάσει πρωτοκόλλου δεν πρόκειται να αναβληθεί εκτός κι αν κάνουμε πουστιά, οπότε βοήθεια μας.

Αποσυνδεδεμένος Black_Freighter

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Πεμ 20 Ιαν 2022 19:27 »
Αθανασιου

εραμουσπε

καργας

παντελακης

σαλιακας

καραχαλιος

οικονομοπουλος

λιασος

σναιντερ

στανκο

π. τριαδης

Δεν μου φαίνεται πλέον καθόλου απίθανο κάτι τέτοιο.

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Πεμ 20 Ιαν 2022 21:38 »
Προεδρούλη μια χαρά σου κατσε! Με το γαύρο στην έδρα του παίζουμε που εκεί ούτε ισοπαλία δε σε αφήνουν να πάρεις, όπως πέρισυ. Φανταστείτε να παίζαμε με τον Άρη ή με την Τρίπολη. Δε θα ήθελα με τίποτα να ήμουν στη θέση του coach Μεταξά. Από τη μια να κατέβει η ομάδα και ας πάρουν χρόνο συμμετοχής παίκτες όπως ο Ρίζος και ο Μίνα, αλλά από την άλλη άμα γίνει πάλι καμιά στραβή με τραυματισμό τι θα κάνουμε.

Προεδρούλη μη σκας εσύ, λεφτά να παίρνει η ΠΑΕ να τα διαχειρίζεσαι εσύ και ποιος ασχολείται με τον "όχλο".
- "Ας έρθουν να βάλουν πλάτη στην ΠΑΕ θα μας ξαναπείς".

Σε μια ΠΑΕ που οι τελευταίες δημοσιευμένες οικονομικές καταστάσεις έχουν κανά δυο χτυπητές αναφορές για λοιπές απαιτήσεις και συνδεδεμένη ετερρόρυθμη. Συν τοις άλλοις υπάρχει αναφορά για αμφιβολία συνέχισης της δραστηριότητας. Αλλά τι λέω εγώ ο χαζός και γκρινιάρης εσύ πήγες τα σκασες και μας έφερες τον Πέδρο. Μας έχεις τόσα χρόνια στην Α εθνική και έχεις δημιουργήσει τον Άγιαξ της Ηπείρου.  ::) ::) ::)

Και επειδή νευρίασα πάλι βραδυάτικα, παίξουμε δε παίξουμε με το κρατικοδίταιο "σωματείο" το μήνυμα είναι ένα:

ΓΑΒΡΟΙ ΜΟΥΝΙΑ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΚΩΛΟΠΕΙΡΑΙΑ
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Παρ 21 Ιαν 2022 09:46 »
Πρέπει να είμαστε η πιο αυτοκαταστροφική ομάδα στον κόσμο.
Όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο φταίχτης.
Είμαστε 4οι, έχουμε πάρα πολλές ελπίδες τέλος Γενάρη να διεκδικήσουμε Ευρώπη και δεν μπορούμε να το χαρούμε.

Με το που χάλασε ο καιρός και βάρυνε το προπονητικό βγήκαν τραυματισμοί.
Έχουμε και τον κορονοιό και αποδεκατιστήκαμε.

Το ματς με ένα τερματοφύλακα πρέπει να αναβληθεί.
Εμείς βέβαια πάμε με ένα τερματοφύλακα στο καραισκάκης που ισχύουν άλλοι νόμοι.
Για εμένα τον τελευταίο καιρό φταίει η πολιτεία που μας αφήνει και δίνουμε συνεχώς ματς και αναβάλει άλλα πολύ πιο εύκολα.

Δε νομίζω ότι μπορούμε να περιμένουμε κάτι απο αυτό το ματς έτσι όπως πάει.
Το μόνο που μπορώ να ευχηθώ είναι να μην έχουμε άλλες απώλειες παιχτών και σιγά σιγά να επιστρέψουν και οι υπόλοιποι.

Αποσυνδεδεμένος GAVOS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Παρ 21 Ιαν 2022 09:53 »
Αν η ομάδα θέλει να αναβληθεί το ματς είναι το μόνο εύκολο. Δηλώνεις τραυματία τον Αθανασίου κ τέλος. Το θέμα είναι μας βολεύει να αναβληθεί?
Μήν ξεχνάμε ότι ο γαύρος έχει κ άλλο ματς να εκκρεμεί. Οπότε θα πρέπει πρώτα να ορίστει εκείνο. Έχει επίσης ρεβάνς κυπέλλου κ Ευρώπη μέσα στον Φλεβάρη.
Και υπάρχει λοιπόν ο κίνδυνος να στο βάλουν ενδιάμεσα από ματς που θα καίγεσαι για βαθμούς.
Αν γίνει κανονικά το ματς είναι αστείο από πλευράς ΠΑΕ να στείλει την ομάδα με έναν τφ. Πρέπει σήμερα να κάνει επαγγελματία κάποιον από την κ19.

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Παρ 21 Ιαν 2022 10:50 »
Πρέπει να είμαστε η πιο αυτοκαταστροφική ομάδα στον κόσμο.
Όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο φταίχτης.
Είμαστε 4οι, έχουμε πάρα πολλές ελπίδες τέλος Γενάρη να διεκδικήσουμε Ευρώπη και δεν μπορούμε να το χαρούμε.

Με το που χάλασε ο καιρός και βάρυνε το προπονητικό βγήκαν τραυματισμοί.
Έχουμε και τον κορονοιό και αποδεκατιστήκαμε.

Το ματς με ένα τερματοφύλακα πρέπει να αναβληθεί.
Εμείς βέβαια πάμε με ένα τερματοφύλακα στο καραισκάκης που ισχύουν άλλοι νόμοι.
Για εμένα τον τελευταίο καιρό φταίει η πολιτεία που μας αφήνει και δίνουμε συνεχώς ματς και αναβάλει άλλα πολύ πιο εύκολα.

Δε νομίζω ότι μπορούμε να περιμένουμε κάτι απο αυτό το ματς έτσι όπως πάει.
Το μόνο που μπορώ να ευχηθώ είναι να μην έχουμε άλλες απώλειες παιχτών και σιγά σιγά να επιστρέψουν και οι υπόλοιποι.

Δεν ειναι μονο οι συνθηκες προπονησης και η πανδημια φιλε . Μην ξεχνας οτι καποιοι παικτες παιζουν συνεχως και στα ορια , οποτε φυσιολογικα καταπονουνται ιδιαιτερα καθως δεν υπαρχει αντικαταστατης .
Και πολυ αργησαν θα πω εγω οι Ντομινγκεζ και Περεα να τραυματιστουν . Και οι δυο κοντευουν να καουν παιζοντας χωρις ανασα , ενω ο Περεα τρωει και απιστευτο ξυλο καθε Κυριακη .
Αινιγμα για εμενα ειναι η τοσο μεγαλη απουσια του Λοντιγκιν . Ελπιζω να ειναι καλα στην υγεια του και να ξεπερασει γρηγορα τον κορωνοιο , αν ειναι αυτη η αιτια φυσικα .
Οσο για τον Πιρσμαν , ακομη μεγαλυτερο αινιγμα . Σε καθε περιπτωση , ακομη και καλα να ηταν , πιστευει κανεις οτι θα σκιζοταν εναντιον του γαυρου οταν ειναι με το ενα ποδι στην θυγατρικη ? Εδω ο αρουλης δεν εκανε ουτε ενα σουτ προσ την εστια πριν λιγες μερες στο Καραισκακης !
Οπως εχω ξαναπει , ας περασει το κωλοπαιχνιδο χωρις αλλα απροοπτα καθως τα σπουδαια για εμας επονται ...

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Παρ 21 Ιαν 2022 12:05 »
Εμένα πάντως εντύπωση μου κάνει η θλάση του Ντομιγκεθ. Την Πεμπτη της προηγούμενης εβδομαδας έκανε μαγνητική χωρίς πρόβλημα. Την Παρασκευή προπονείται κανονικά. Σάββατο θλάση. Χωρίς άλλες εξετάσεις. Μήπως εκεί παίζει κάτι άλλο;

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Παρ 21 Ιαν 2022 13:54 »
Ο Γαμο- Κοβιτ ειναι η αιτια για τις περισσότερες απουσίες.

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Παρ 21 Ιαν 2022 14:01 »
Εκτός προπονήσεων ο Σσσσσνάϊνταααα, μέσα ο Μορέιρα...

https://super-fm.gr/80249/stin-proponisi-oi-soylis-kai-moreira-apoysiaze-o-snainter/

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Παρ 21 Ιαν 2022 14:21 »

https://super-fm.gr/80249/stin-proponisi-oi-soylis-kai-moreira-apoysiaze-o-snainter/
Τι λε ρε παιδί μου;
Θα μου λείψει απίστευτα αν απουσιάσει στο ματς με το γαύρο και σε όλα τα υπόλοιπα ματς μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος..... B-)

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Παρ 21 Ιαν 2022 14:25 »
Καθώς δείνχουν τα πράγματα ο Μεταξάς θα κάνει τα πλάνα του μέσα το λεωφορείο, ανάλογα με το ποιοί θα μπούνε μέσα.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Παρ 21 Ιαν 2022 14:43 »
Παράθεση
Μεταξάς: «Στην μπάλα όλα γίνονται –Σάββατο ξεκαθαρίζει ποιους θα έχουμε διαθέσιμους»

Σε μία κατάσταση που τα δεδομένα αλλάζουν καθημερινά βρίσκεται ο ΠΑΣ Γιάννινα, λόγω ιώσεων, με τον κ. Μεταξά να μην είναι κι εκείνος σίγουρος ποιοι θα είναι τελικά στην αποστολή και ποιοι όχι, αν δεν βγουν και τα αποτελέσματα των τελευταίων μοριακών τεστ πριν το ματς με τον Ολυμπαικό.

Πάντως ο τεχνικός των «κυανόλευκων» δεν χάνει το θάρρος του και αναφέρθηκε και σε παραδείγματα ομάδων που ανέτρεψαν τα προγνωστικά τις τελευταίες μέρες.

Ο κ. Μεταξάς αναφέρθηκε επίσης και στα μεταγραφικά θέματα, λέγοντας ότι ο Ποζνάνσκι δεν ήρθε για αντικαταστάτης του Πίρσμαν και ότι αν πουληθεί ο Μάρβιν θα χρειαστεί η ομάδα κι άλλη μεταγραφή στη θέση του αριστερού μπακ, όπως επίσης επανέλαβε ότι η ομάδα χρειάζεται επιθετικό, αλλά ενδεκαδάτο, όχι ταλαντούχο για τον πάγκο.

Αναλυτικά:

Για το αν γνωρίζει ποιοι θα είναι διαθέσιμοι με όλα όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες: «Σίγουρα θα πρέπει να περιμένουμε και την αυριανή ημέρα, γιατί κάθε μέρα τα δεδομένα αλλάζουν. Δεν θέλω να ακουστεί τραγικό, γιατί εμάς που μας επιτρέπουν να παίζουμε μπάλα είναι χαρά μας που έχουμε αυτή τη δουλειά, αλλά μέσα στον μικρόκοσμο τον δικό μας τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα, γι’ αυτό δεν μπορώ να σας πω σήμερα πως θα είναι τα πράγματα αύριο».

Για τους σίγουρους απόντες: «Ο Κόντε (σ.σ. γέλια). Θα τα δούμε αύριο, σίγουρα θα είναι κι άλλοι, αλλά θα ξέρουμε αύριο».

Για το ότι έκανε ατομικό τελικά ο Σούλης σήμερα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχουν δύο διαθέσιμοι τερματοφύλακες: «Δεν το γνωρίζουμε ακόμα αν θα έχουμε δεύτερο τερματοφύλακα. Απλά έκανε ατομικό, είναι μακριά από τους άλλους, δεν έρχεται σε επαφή μαζί τους και δεν ξέρω τι θα γίνει. Θα μας πει αύριο ο γιατρός. Σήμερα η συμβουλή ήταν να μπει μόνος του, χωρίς να έρθει σε επαφή με άλλους».

Για την εικόνα του Ολυμπιακού που δεν είναι σε καλή κατάσταση αυτόν τον καιρό: «Δεν ξέρω αν θα επηρεαστεί, δεν ασχολούμαι με τον Ολυμπιακό, ασχολούμαι μόνο με τη δική μου ομάδα. Το μόνο που ξέρω είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει πάντα μια δυνατή ενδεκάδα που πρέπει με τις απουσίες που έχουμε να δουλέψουμε πολύ καλά τακτικά για να καλύψουμε το ενδεχόμενο, αν ο αντίπαλος είναι καλύτερος ατομικά, να είμαστε εμείς καλύτεροι ομαδικά».

Για το αν ο χρόνος που είχε στη διάθεσή του, ήταν ικανός να βρει πως θα διαχειριστεί τις απουσίες σε επίπεδο τακτικής και προσώπων: «Θα το δούμε. Τις ίδιες ερωτήσεις άκουγα και το καλοκαίρι, αν χωρίς φιλικά είναι δυνατόν να ετοιμαστεί σωστά η ομάδα. Κι έλεγα θα το δούμε στο πρώτο ματς. Το ίδιο θα πω και τώρα. Είχαμε αυτές τις απουσίες που είχαμε, και με τα δεδομένα που έχουμε θα βάλουμε τα δυνατά μας να παίξουμε το ματς».

Για την απόκτηση του Ποζνάνσκι και αν θα τον έχει στην αποστολή: «Θα το δούμε κι αυτό αύριο. Να πω όμως το εξής. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει ένα σκάουτινγκ που στρέφεται προς τη Γερμανία. Το καταλαβαίνω ότι κάθε όνομα που έρχεται από εκεί, αμέσως συνδέεται μ’ εμένα.  Όμως αυτό ίσχυε και πριν έρθω εγώ. Και ο Μεταξάς από τη Γερμανία ήρθε και ο Γιαννίκης και ο Καρτάλης κτλ. Αυτός ο παίκτης ήρθε σαν μπακ-απ για να τον γνωρίσουμε και να τον δούμε. Η ομάδα αποφάσισε να κινηθεί πιο νωρίς για να τον φέρει. Να μη βάλουμε και πολύ πίεση στον παίκτη. Κάποτε ήταν ένα διαμάντι, γιατί αλλιώς δεν θα έπαιρνε μεταγραφή στην Μπάγερν. Για διάφορους λόγους, τραυματισμούς κτλ ποτέ δεν έλαμψε. Έχει καιρό να παίξει μπάλα σε ανδρικό επίπεδο. Το διαμάντι αυτό που σκεπάστηκε με λάσπη, αλλά σιγά-σιγά και με λίγη πίεση θα δούμε αν ξαναφανεί  και αν είναι ο παίκτης που θέλουμε. Δεν τον πήραμε για να αντικαταστήσει τον Πίρσμαν».

Για το αν θα αποκτηθεί κι άλλο αριστερό μπακ, αν πουληθεί τελικά ο Πίρσμαν: «Ναι, ο Ποζνάνσκι είναι να τον δούμε ως το καλοκαίρι ή θα τον φέρναμε το καλοκαίρι για δοκιμή. Ήρθε τώρα, αλλά πιστεύω ότι αν φύγει τελικά ο Πίρσμαν πρέπει να πάρουμε άλλο αριστερό μπακ».

Για το αν υπάρχει κάτι νεότερο για την αντικατάσταση του Μιλιντσεάνου: «Συζητάμε και βλέπουμε. Έχουμε ακόμα μερικές μέρες. Εγώ έχω πει ότι πρέπει να κινηθούμε για επιθετικό. Αν μπορέσουμε να το κάνουμε, θα το δούμε. Το να πάρουμε τον οποιονδήποτε δεν το θέλω. Μόνο και μόνο για να γεμίσουμε το ρόστερ δεν το θέλω, αν είναι έτσι ανεβάζουμε έναν από την Κ19. Δεν έχει νόημα. Πρέπει να πάρουμε κάποιον για να βοηθήσει. Σ’ αυτή τη θέση δεν ψάχνω  ταλέντο να καθίσει στον πάγκο. Ο Μιλιντσεάνου έπαιζε στην πρώτη ενδεκάδα, οπότε θέλουμε παίκτη για την ενδεκάδα».

Για το αν είναι ντεζαβαντάζ για τον Ολυμπιακό να προέρχεται από δύο ισοπαλίες και μία ήττα: «Το ξαναλέω, δεν υπάρχει τέτοιο ντεζαβαντάζ. Πάντα ένα παιχνίδι ξεκινάει από την αρχή. Δεν χάνεις ένα ματς για να βγάλεις αντίδραση στο επόμενο. Εγώ δεν θέλω να χάσω κανένα παιχνίδι. Δεν μπαίνω σε τέτοιο σκεπτικό. Ο Ολυμπιακός παραμένει Ολυμπιακός και με τα προβλήματα που έχουμε εμείς μπορείς να θεωρήσεις ότι δεν έχουμε καμία ελπίδα. Από την άλλη όμως βλέπω ότι η Ζανκτ Πάουλι νίκησε την Ντόρντμουντ, το Αννόβερο νίκησε την Γκλάντμπαχ και η Τότεναμ έχανε 2-1 και έβαλε δύο γκολ στο 95’ και το 96’. Στην μπάλα όλα γίνονται και πάμε να τα κάνουμε όλα αυτά»!

https://super-fm.gr/80254/metaxas-stin-mpala-ola-ginontai-savvato-xekatharizei-poioys-tha-echoyme-diathesimoys-video/

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Παρ 21 Ιαν 2022 14:49 »

Τι λε ρε παιδί μου;
Θα μου λείψει απίστευτα αν απουσιάσει στο ματς με το γαύρο και σε όλα τα υπόλοιπα ματς μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος..... B-)
Με τόσες ελλείψεις που έχουμε, δε νομιζω ότι μας περισσεύει κανείς.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Παρ 21 Ιαν 2022 15:08 »
Τουλάχιστο ο Μεταξάς δεν κρύβεται.

Είπε ότι τον μικρό τον Γερμανό δεν τον ήθελε τώρα, ούτε προορίζεται τώρα για βασικός.

Επίσης είπε ότι θέλει έτοιμο επιθετικό. Ότι αν είναι να πάρει ταλαντούχο για να γεμίσει το ρόστερ ανεβάζει κάποιον από την Κ19.

Τώρα τι θα ακούσει ο άλλος κι αν θα κάνει τίποτα ο θεός και η ψυχή του.
Τουλάχιστο καταλάβαμε ότι η μεταγραφή του αριστερού μπακ δεν ήταν για να για να βοηθηθούμε τώρα που πονάμε.
Απλά πήραμε ένα ακόμα λαχείο για το μέλλον εάν και εφόσον κλπ κλπ