...
Ο ρεαλιστικός: Μπορούμε ακόμη και την τρίτη θέση.
...
έξοδο στην Ευρώπη, διακρίσεις, νίκες, Πρωτάθλημα.
...
Ουτοπιστές;
...
έξοδο στην Ευρώπη και τρίτη θέση!
Μου αρέσεις εσύ!
Είμαι κι εγώ ρεαλιστής, ίσως και ουτοπιστής.
Από την αρχή του πρωταθλήματος φωνάζω (μαζί με εσένα και με άλλους σύνταυρους) ότι μπορούμε και φέτος Ευρώπη!
Θ
ηωρώ ότι τα κρατήματα που έχουν πολλοί συνοπαδοί μας, οφείλονται σε πολύ μεγάλο ποσοστό στην εκνευριστική "πραότητα" του πρόεδρα σε ότι έχει να κάνει με την ενίσχυση της Ομάδας. Δεν υπάρχει νεύρο, κίνηση, πάθος προς αυτή την κατεύθυνση. Έτσι φαίνεται τουλάχιστον...
Παρόλα αυτά, ο Ηρακλής Μεταξάς με τους παίκτες του δίνουν σε κάθε ματς ό, τι έχουν και δεν έχουν, ό, τι μπορούν ο καθένας χωριστά και όλοι μαζί! ΠΑΘΟΣ! Αυτό έχω να το δω στο ποδοσφαιρικό τμήμα από τα μέσα και προς το τέλος της σεζζζόν 2015 - 2016, όταν και τελικά επιτεύχθηκε ο στόχος της ευρωπαϊκής εξόδου. Πέρσι, παρόλη την καλή μπάλα που παίξαμε και που φτάσαμε ένα βήμα πριν τον τελικό κυπέλλου, ξαφνικά αδειάσαμε. Και τελικά τα παρατήσαμε εντελώς στα πλέι άουτ... Και σ' αυτό θα θεωρήσω υπεύθυνο τον Αργύρη Γιαννίκη, που ίσως να είχε ξενερώσει και ο ίδιος. Ο Γιαννίκης έχανε και ήταν ψύχραιμος. Ο Μεταξάς με την ήττα τρελαίνεται, είναι εχθρός της ήττας. Και αυτό το γουστάρω τρελά!
Με τον Μεταξά μπορεί να μην βλέπω πολύ υψηλού επιπέδου μπάλα, προσωπικά χέστηκα, το ότι βρισκόμαστε στην 4η θέση, με βλέψεις για ψηλότερα μου αρκεί! Βλέπω, όμως, πίστη, πάθος, δύναμη, δέσιμο. Το γράφω ξανά: βρισκόμαστε στην 20η αγωνιστική, είμαστε τέταρτοι και πιστεύω ότι έχουμε τα φόντα να πάμε ακόμη ψηλότερα!
Ανατριχιαστικό να βλέπεις τους οπαδούς έξω από τον Σ.Φ. και να ακούς το σύνθημα, "Στην Ευρώπη εγώ θέλω να σε δω και να τρελαθώ!"!
Ο κόουτς και οι παίκτες το πήραν το μήνυμα!
Ο πρόεδρας?