Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων Σμύρνης 20η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 5804 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων Σμύρνης 20η αγωνιστική
« Απάντηση #75 στις: Κυρ 30 Ιαν 2022 20:08 »
Μπράβο ρε ομάδα! Επαγγελματική νίκη που άλλες χρονιές δεν κάναμε.

Μετά το πρώτο μας γκολ το ματς χάλασε πολύ.
Πολύ ξύλο που ξεκίνησε απο τον απολλωνα και συνεχίστηκε και απο εμάς.

Ο περέα αν δεν έχει χώρους δεν μπορεί να κάνει τίποτα.
Γι αυτό και δεν έμεινε στον παο.

Μην ξεχνάμε ότι μετά απο πάρα πολύ καιρό ξαναέπαιξαν κάποιοι παίχτες.
Χρειάζεται χρόνος και για τους ίδιους μεμονωμένα και για το σύνολο.

Σε αντίθεση με κάποιους φίλους μου άρεσε πολύ το δίδυμο στα χαφ, Δεν περνούσε τίποτα.
Λίγο τις πάσες τους να φτιάξουν και θα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα. Πηγαίνει και ο ντομίνγκεζ σε πιο ελεύθερο ρόλο που πιστεύω με τον χρόνο θα του πάει.

Τα πλάγια χαφ στο σύστημα που θέλει ο κόουτς είναι αμυντικοί παίχτες για να ανεβαίνουν τα μπακ.
Γι αυτό παίζει ο λιάσος κι ο γκαντάρφσκι.

Ο πίρσμαν έπαιξε πολύ καλά απέδειξε σε όλους μας ότι είναι σωστός επαγγελματίας και θα του ζητήσω συγγνώμη που έστω και υποθετικά έλεγα ότι μπορεί να μας έχει πουλήσει.

Σήμερα φάνηκε πόσο λείπει ένας επιθετικός περιοχής. Ο μίνα είναι παιδάκι ακόμα και είναι 50 κιλά για να παίξει απένατι σε αμυντικούς 2 μέτρα που μόνο ξύλο ρίχνουν.
Έτσι για εμένα καλώς δεν έπαιξε ούτε στο καραισκάκη, ούτε σήμερα.

υγ1 Με στενοχώρησε πολύ η συμπεριφορά του κάστρο που χτύπησε εκτός φάσης τον πίρσμαν (μόνο κίτρινη;) και συνέχεια πήγαινε στον διαιτητή και τους παίχτες μας με τσαμπουκά. Μετά απο τόσα χρόνια στα γιάννενα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός.

υγ2 Είμαστε 4οι σε 20 αγώνες κι όμως κάποιοι μπράβο δε λένε. Μόνο γκρίνια.

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Κυρ 30 Ιαν 2022 20:23 »
Εγώ θα ομολογήσω την αμαρτία μου. Έβλεπα το ματς του Ράφα στο ΑΟ και έχασα το α' ημίχρονο. Σχεδόν 5:30 ώρες ήταν αυτές... φοβερό ματς. GOAT ο Ράφα παρόλο που είμαι φαν του Ρότζερ.

Ρε τι πέναλτι έδωσε στο τέλος;  :))

Κι εγώ προφανώς και είδα όλη τη ματσαρά. Και τις 5:30 ώρες. Δε γινόταν να το χάσω. Απίθανος Ράφα. Εγώ βέβαια είμαι και μεγάλος φαν του Ισπανού. Αλλά αφού δεν είσαι του Νολε τότε εντάξει είμαστε

Παρόλα αυτά έβλεπα και λίγο ΠΑΣ σε άλλη οθόνη αλλά δεν αντεχοταν. Κυρίως τένις έβλεπα

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Κυρ 30 Ιαν 2022 20:30 »
1ον) θέλω οι γαβροι του βορρά να κερδίσουν αυτούς του νότου γιατί όλοι οι συνδιεκδικητές της εξάδας παίζουν με τους 2ους και δε χρειάζεται να είναι χαλαροί.
2ον) συνδιεκδικητές βλέπω όλες τις ομάδες από Βόλο μέχρι χανούμια, τα οποία έχουν σοβαρό πρόβλημα. Ξεκωλιάρης και χανούμια έχουν το πιο δύσκολο πρόγραμμα στις τελευταίες αγωνιστικές. Ο αρης παίζει όλα τα παιχνίδια με ομάδες που είναι στο κόλπο ακόμα. Και όλα αυτά για δύο θέσεις. Αν φέρουμε καλό αποτέλεσμα την Τετάρτη είμαστε φαβορί πλέον για 6αδα.
Δε με νοιάζει αν παίζει χάλια η ομάδα πλέον. Με νοιάζει να κερδίζει με μισο-μηδέν.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Κυρ 30 Ιαν 2022 21:03 »
Εγώ θα ομολογήσω την αμαρτία μου. Έβλεπα το ματς του Ράφα στο ΑΟ και έχασα το α' ημίχρονο. Σχεδόν 5:30 ώρες ήταν αυτές... φοβερό ματς. GOAT ο Ράφα παρόλο που είμαι φαν του Ρότζερ.

Ρε τι πέναλτι έδωσε στο τέλος;  :))

Κι εγώ προφανώς και είδα όλη τη ματσαρά. Και τις 5:30 ώρες. Δε γινόταν να το χάσω. Απίθανος Ράφα. Εγώ βέβαια είμαι και μεγάλος φαν του Ισπανού. Αλλά αφού δεν είσαι του Νολε τότε εντάξει είμαστε

Παρόλα αυτά έβλεπα και λίγο ΠΑΣ σε άλλη οθόνη αλλά δεν αντεχοταν. Κυρίως τένις έβλεπα

σόρρυ για οφφτοπικ: Ο Νόλε είναι μια κλάση πάνω από τον Ρώσο αλλά δεν μου αρέσει ο τρόπος παιχνιδιού του που είναι βασικά όλο από τη baseline. Σπάνια ανεβαίνει στο φιλέ (εκτός από τελευταία για συντήρηση δυνάμεων) και βασίζεται πολύ στην αθλητική του ικανότητα και ευλυγισία του και φυσικά είναι ο καλύτερος στο ψυχολογικό κομμάτι. Ο Ρότζερ είναι ο καλύτερος τενίστας που έχει βγει ποτέ όσον αφορά το ταλέντο. Τα έχει όλα. Ο Ράφα είναι θηρίο, λιοντάρι, και φυσικά έχει πολύ καλό οπλοστάσιο γι' αυτό κοντραρόταν με τον Ρότζερ καλά. Ο Νόλε ανέβηκε αφού έπιασε τα 35 ο Ρότζερ και πήρε δυο Ρολάν Γκαρός με τραυματισμένο Ράφα. Τα στατιστικά που μας παραθέτουν οι φαν του Νόλε είναι απλά νούμερα χωρίς να εξετάζουν πώς έγιναν αυτά τα νούμερα.

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Κυρ 30 Ιαν 2022 21:07 »
Ένα δυο σχόλια θα ήθελα να κάνω...
Ο πολύ συμπαθής σε εμένα, Γιώργος Παμλίδης, αδίκησε κατάφορα τον εαυτό του με την επιλογή του να πάει στον Απόλλωνα. Ναι οκ, παίρνει μερικά χιλιάρικα παραπάνω, αλλά ποδοσφαιρικά μιλώντας "έθαψε" την καριέρα του. Δε μπορώ να μην σκέφτομαι το πόσο θα είχε βοηθήσει και τον εαυτό του και τον ΠΑΣ, εάν έμενε στην Ομάδα μας.

Το κοράκι εξαιρετικά επικίνδυνο. Ναι, σιγά το νέο...
Εάν όμως αυτό το "νέο" το συνδυάσω με τα νέα του Αγρινίου όπου έγινε η σφαγή του Δράμαλη για χάρη του 5άρη (της δεύτερης δηλαδή ομάδας του πραγματικού πρωθυπουργού της χώρας...), τότε θα παρακαλούσα τη διοίκηση της Ομάδας να είναι με το μαχαίρι στα δόντια...

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Κυρ 30 Ιαν 2022 21:25 »
Θα ήθελα εδώ να κάνω μία οφ τόπικ εικαστική παρέμβαση.
Οι Μπιον Μποργκ και Ιβάν Λεντλ υπήρξαν οι κορυφαίοι τενίστες όλων των εποχών, κατά την άποψή μου. Δεν έχει σημασία που δεν έχουν τόσους τίτλους όσο οι Φέντερερ, Τζόκοβιτς, Ναδάλ και ΣΙΑ. Σημασία έχει ότι οι άνθρωποι ήταν αληθινοί καλλιτέχνες, οι πρώτοι πραγματικοί αρτίστες στην ιστορία του αθλήματος.
Αυτά για τους λίιιιγο πιό παλιούς...  B-)

ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΟΥ!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Κυρ 30 Ιαν 2022 21:31 »
Πως μας κατάντησε ο Χβ...Οι ΠΑΣολέδες να βλέπουν τένις.Το αντίστοιχο τμήμα στον ερασιτέχνη λείπει μόνο.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Κυρ 30 Ιαν 2022 21:38 »
Πως μας κατάντησε ο Χβ...Οι ΠΑΣολέδες να βλέπουν τένις.Το αντίστοιχο τμήμα στον ερασιτέχνη λείπει μόνο.
Εγώ δεν είδα τένις σήμερα.  :P
Απλά θυμήθηκα τα παλιά!

Αποσυνδεδεμένος echo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Κυρ 30 Ιαν 2022 21:46 »
Εμένα πάντως μου κάνει εντύπωση πώς κάποιος βλέπει τένις την ώρα που παίζει η ομάδα του και δίνει μάχη για να κρατηθεί στις θέσεις που οδηγούν στα play off!!

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Κυρ 30 Ιαν 2022 21:47 »
Απλά θυμήθηκα τα παλιά!

Ε τοτε καντο σωστα συντροφε ! Γεροντοαναμνησεις τενις χωρις Ναβρατιλοβα Vs Κρις Εβερτ Λοιντ δεν υπαρχουν !

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Κυρ 30 Ιαν 2022 21:55 »
Απλά θυμήθηκα τα παλιά!

Ε τοτε καντο σωστα συντροφε ! Γεροντοαναμνησεις τενις χωρις Ναβρατιλοβα Vs Κρις Εβερτ Λοιντ δεν υπαρχουν !
Ναι ρε φίλε! ΕΠΟΣ!
Αφού λοιπόν ανέφερα τους καλύτερους, να πω επίσης ότι ο πιό αντιπαθής μου ήταν ο Τζον Μάκενρο. Απαίσιος χαρακτήρας...
Επίσης άθλιος ήταν ο Μπόρις Μπέκερ...
Γεροντοαναμνήσεις!  :P

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Κυρ 30 Ιαν 2022 22:59 »
Ο Βαρούχας στην ΕΡΤ είπε ότι το μαρκάρισμα στον Πίρσμαν ήταν πέναλτι. Στην άλλη φάση που πήγε και είδε το VAR, σωστά έδωσε το φάουλ που έγινε πριν το μαρκάρισμα στον Περέα. Το πέναλτι του Απόλλωνα σωστό λέει και αυτό. Συμπέρασμα ότι έπρεπε να πάρουμε άλλο ένα πέναλτι που νομίζω ήταν στο 2ο λεπτό.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Κυρ 30 Ιαν 2022 23:09 »
Ας κερδίζουμε... Παμε για διπλό στον Αστέρα... Προσοχή να κλεψουμε βαθμό βαθμούς
....

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Κυρ 30 Ιαν 2022 23:57 »
Θα ήθελα εδώ να κάνω μία οφ τόπικ εικαστική παρέμβαση.
Οι Μπιον Μποργκ και Ιβάν Λεντλ υπήρξαν οι κορυφαίοι τενίστες όλων των εποχών, κατά την άποψή μου. Δεν έχει σημασία που δεν έχουν τόσους τίτλους όσο οι Φέντερερ, Τζόκοβιτς, Ναδάλ και ΣΙΑ. Σημασία έχει ότι οι άνθρωποι ήταν αληθινοί καλλιτέχνες, οι πρώτοι πραγματικοί αρτίστες στην ιστορία του αθλήματος.
Αυτά για τους λίιιιγο πιό παλιούς...  B-)

'Γέροντα' άλλες εποχές αυτές με τις ξύλινες ρακέτες. Ουσιαστικά μιλάμε για άλλο παιχνίδι και δεν μπορεί να συγκριθεί. Μετά στα τέλη 80 αρχές 90, δεν θυμάμαι τώρα, άλλαξαν αρκετά οι ρακέτες, έγιναν και πιο μεγάλες, άλλο υλικό... άστο. Μετά άλλαξαν και την τεχνολογία της μπάλας... 
Σαν τον Ρότζερ δεν έχω ματαδεί τέτοιο ταλέντο από το '76 που ξεκίνησα να παίζω. Μιλάμε πάντα εικαστικά. Ο Ρότζερ είναι Πικάσο, Ρέμπραντ, Μονέ και Βαν Γκογκ σε ένα. ;)

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #89 στις: Δευ 31 Ιαν 2022 00:20 »
Απλά θυμήθηκα τα παλιά!
Το διάβασα και εγώ και καραφλιασσ.
Είναι δυνατόν κάποιοι να βλέπουν τένις εν ώρα κρίσιμου ματς;
Την ώρα του ματς ο Π.Α..Σ. είναι ότι πιο σημαντικό υπάρχει.
Γι' αυτό δεν επικοινωνούμε...
Γιατί δεν αισθάνεστε κάποιοι το ίδιο.
Που να μας καταλάβαιτε....
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Δευ 31 Ιαν 2022 01:46 »
Εμένα πάντως μου κάνει εντύπωση πώς κάποιος βλέπει τένις την ώρα που παίζει η ομάδα του και δίνει μάχη για να κρατηθεί στις θέσεις που οδηγούν στα play off!!

Ρε αδερφέ εγώ τα είχα το καθένα σε μια οθόνη. Είδα το γκολ του Μάρβιν και σχολίασα και εδώ μέσα αλλά μετα τι να κάτσω να δω. Για να κόψουμε φλέβες ήταν το ματς. Ματιές έριχνα. Θα κάτσω δηλαδή να με πονέσουν τα μάτια αντί να δω την μεγαλύτερη επιστροφή στην ιστορία ενός αθλήματος; Έτσι κι αλλιώς μετά το γκολ δεν έβλεπα τρόπο να χάσουμε

Το μόνο θετικό από αυτό το ματς εκτός από την νίκη είναι η επιστροφή τριών βασικών παιχτών σε πολύ καλή κατάσταση. Γιούρι με πιασμένο πέναλντι, Μάρβιν με γκολ και Ντομίνγκεζ ξανά πολύ καλός
Για μένα ο Ντομίνγκεζ είναι το καλύτερο χαφ τα τελευταία δέκα χρόνια. Πιο πριν ήταν Ριμολντι και Μπουχαν με τον Μπουχαν να είναι μεγαλύτερος γενικά παίκτης από Ριμολντι

Επίσης συμφωνώ φίλε Μύθος για τα περί τένις. Ναδάλ Ρότζερ είναι η πραγματική δυάδα. Η κορυφαία δυάδα σε όλα τα αθλήματα. Και είναι και φίλοι, με απεριόριστο σεβασμό. Ο Νολε  όταν ανέβηκε στο peak του οι άλλοι δύο ήδη είχαν ουσιαστικά πέσει από την κορυφή λόγω ηλικίας και τραυματισμών. Ενώ αυτοί μαχόταν μόνοι τους, οι δυο τους στην ακμή τους. Και ουσιαστικά ο Νολε ήρθε όταν αυτοί οι δύο δεν ήταν στα καλύτερα τους

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Δευ 31 Ιαν 2022 01:54 »
Απλά θυμήθηκα τα παλιά!
Το διάβασα και εγώ και καραφλιασσ.
Είναι δυνατόν κάποιοι να βλέπουν τένις εν ώρα κρίσιμου ματς;
Την ώρα του ματς ο Π.Α..Σ. είναι ότι πιο σημαντικό υπάρχει.
Γι' αυτό δεν επικοινωνούμε...
Γιατί δεν αισθάνεστε κάποιοι το ίδιο.
Που να μας καταλάβαιτε....

Αδερφέ αν μου πεις ότι δεν έχεις χάσει ούτε ένα ματς στη ζωή σου γιατί είχες να πας κάπου με τα παιδιά σου, τη γυναίκα σου, τους γονείς σου, τους φίλους σου ή για την δουλειά σου ή για να παιξεις ένα ματς στο ερασιτεχνικό να το δεχτώ. Αντίθετα εγώ έχω πληρώσει 10 ευρώ να βάλω μβ για να δω το ματς με Άρη καθώς είμαι σε λεωφορείο καθοδόν για Αθήνα. Οπότε αφήστε τα πόσο πολύ είστε εσείς ΠΑΣ κι εμείς όχι. Το χω ξαναπεί και άλλη φορά. Το ποσό ΠΑΣ είμαστε να το δείξουμε στην ομάδα, όχι μέσα στο φορουμ.
 Επίσης δηλαδή εσύ μου λες ότι θα έχει τελικό Τσάμπιονς Λιγκ και ταυτόχρονα ΠΑΣ Απόλλωνα κι εσύ δεν θα είχες δύο οθόνες για να βλέπεις από δίπλα και τον Μέσι με τον Εμπαμπε ε;

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Δευ 31 Ιαν 2022 09:36 »
Το ματς χτες θα παιζόταν στην υπομονή
Δε μας έδωσε ο κόρακας το πέναλτι στο 3 με τον Πιρσμαν, ήταν ετοιμοπόλεμος ο Λοντιγκιν στο φάουλ του Απολλωνιστη στο 10, δε μας μπήκε το δοκάρι του Σάλιαγκα (πολύ χάλια ήταν χτες, αλλά είναι ο μόνος που παίζει συνέχεια) και μπήκε το άπιαστο του Πιρσμαν.
Δεν τέλειωσε το ματς ο Περέα στο 40 περίπου και γιαυτό στο β μπήκαμε να κρατήσουμε το ματς.
Αυτοί πέραν των μάκρυναν σουτ, δεν κάναν ευκαιρία, (βέβαια ούτε και εμείς στο β')
Ευτυχώς, έγινε το πέναλτι, θα γινόμασταν πάλι καρδιακοί.

Η εμμονή του Μεταξά στο 4-4-2 είναι εκπληκτική
Έστω και αν δεν έχει δεύτερο επιθετικό.
Επίσης, το ότι δε δοκιμάζει νέα παιδιά, δε δίνει ευκαιρίες.

Γκρίνια γενικά στην εξέδρα, δεν ξέρουμε τι μας φταίει.
Ανεκδιήγητος διαιτητής, που τους βρίσκουν ήθελα να ήξερα.

Πάμε για νίκη στην Τρίπολη, και γράψτε το με γκολ του Μπρένερ.
 :pas:

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Δευ 31 Ιαν 2022 09:49 »
https://www.transfermarkt.com/angelos-evangelou/bilanzdetail/schiedsrichter/7169/plus/0?funktion=1&verein_id=2671&saison_id=&wettbewerb_id=&heim_gast=

Παντως με τον συγκεκριμένο ref μας πάει καλά από αποτελέσματα. Εκτός από τη στραβοκλωτσιά του Σάλιακα και τον τραυματισμό του Μαυροπάνου πριν τη φάση του γκολ του Πριγιοβιτς, άλλη ήττα δεν έχουμε κάνει στο πρωτάθλημα, κύπελλο και πλει αουτ.
Ηταν τραγικός χθες ο συγκεκριμένος. Το καλό με την ομάδα είναι οτι όταν πάει το ματς στο ξύλο, αρχίζουμε και εμείς να ρίχνουμε και δεν καθόμαστε παναγίες όπως παλιότερα.

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #94 στις: Δευ 31 Ιαν 2022 10:11 »
Θα προσπαθήσω να συνοψίσω την κατάσταση.

Υπάρχουν τρείς τρόποι να δει κανείς την κατάσταση στη βαθμολογία, για την ομάδα μας, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί:

Ο αισιόδοξος: Πάμε για πρωτάθλημα.
Ο απαισιόδοξος: και 7οι να βγούμε καλό θα είναι, αφού σωθήκαμε.
Ο ρεαλιστικός: Μπορούμε ακόμη και την τρίτη θέση.

Ο κόουτς θέλει. Η ομάδα μπορεί. Ο ΧΒ δεν ξέρουμε τι θέλει όπως και ένα μέρος του κόσμου αν κρίνω από τα μηνύματά σας εδώ. Άλλοι είναι ξενερωμένοι, άλλοι ανακουφισμένοι που σωθήκαμε, κάποιοι άλλοι βλέπουν τένις, ενώ υπάρχουν και αυτοί που αρκούνται με κάποιες νίκες εναντίον της Βαζέλας και του ΟΦΗ.

Ευτυχώς όμως που υπάρχουμε και εμείς που ζητάμε, προσδοκούμε και ελπίζουμε έξοδο στην Ευρώπη, διακρίσεις, νίκες, Πρωτάθλημα.

Ουτοπιστές; Μπορεί. Πάντως καλύτερα έτσι παρά να είμαστε τέταρτοι και να δημιουργούμε ατμόσφαιρα ηττοπάθειας, κατήφειας, μιζέριας.
Είμαστε τέταρτοι και η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος τελειώνει. Σε άλλες εποχές δεν θα χωράγαμε να μπούμε στο γήπεδο και τώρα τα βλέπουμε όλα αφ'υψηλού.

Ας συνέλθουμε όλοι και ας βοηθήσουμε την ομάδα να κυνηγήσει τους εφικτούς στόχους όπως διαμορφώνονται εδώ και καιρό: έξοδο στην Ευρώπη και τρίτη θέση!
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Δευ 31 Ιαν 2022 10:37 »
Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με τα παιδιά που παραξενεύονται με τους φίλους που προτιμούν το τένις από ένα σημαντικό ματς για την ιστορία της ομάδας.
Ο κάθε ένας όμως βάζει τις προτεραιότητές του.
Το να λέμε όμως ότι δεν είχε θέαμα το ματς άρα τι να δω είναι τουλάχιστον εκνευριστικό.
Δεν γίναμε ΠΑΣ για το θέαμα ούτε για τους τίτλους.

Απο εκεί και πέρα κράζουμε κατά καιρούς τον πρόεδρο, τους προπονητές, τους παίχτες ότι δεν ενδιαφέρονται για την ομάδα που είναι το επάγγελμά τους, όταν εμείς οι ίδιοι δεν ενδιαφερόμαστε για το τι θα κάνουμε την Κυριακή.

Είμαστε μέσα στο κυνήγι της 6άδας. Δεν το βλέπουμε και κάθε μέρα αυτό.
Με ένα καλό αποτέλεσμα την Τεταρτη οι πιθανότητες θα είναι υπέρ μας

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Δευ 31 Ιαν 2022 10:58 »
Όταν παίζει ο ΠΑΣ ,έχει μόνο ΠΑΣ.

ΥΓ η ομάδα είναι 4η σε ισοβαθμία με τον βαζελο. Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να γκρινιάζετε για το θέαμα ή για την ανικανότητα του διδυμου στα χαφ την ώρα που η ομάδα είναι σε τροχιά Ευρώπης.

Μακάρι να παίρνουμε συνέχεια επαγγελματικές νίκες και τα ματς να μην βλέπονται.....

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Δευ 31 Ιαν 2022 11:24 »
...
Ο ρεαλιστικός: Μπορούμε ακόμη και την τρίτη θέση.
...
έξοδο στην Ευρώπη, διακρίσεις, νίκες, Πρωτάθλημα.
...
Ουτοπιστές;
...
έξοδο στην Ευρώπη και τρίτη θέση!
Μου αρέσεις εσύ!
Είμαι κι εγώ ρεαλιστής, ίσως και ουτοπιστής.
Από την αρχή του πρωταθλήματος φωνάζω (μαζί με εσένα και με άλλους σύνταυρους) ότι μπορούμε και φέτος Ευρώπη!
Θηωρώ ότι τα κρατήματα που έχουν πολλοί συνοπαδοί μας, οφείλονται σε πολύ μεγάλο ποσοστό στην εκνευριστική "πραότητα" του πρόεδρα σε ότι έχει να κάνει με την ενίσχυση της Ομάδας. Δεν υπάρχει νεύρο, κίνηση, πάθος προς αυτή την κατεύθυνση. Έτσι φαίνεται τουλάχιστον...
Παρόλα αυτά, ο Ηρακλής Μεταξάς με τους παίκτες του δίνουν σε κάθε ματς ό, τι έχουν και δεν έχουν, ό, τι μπορούν ο καθένας χωριστά και όλοι μαζί! ΠΑΘΟΣ! Αυτό έχω να το δω στο ποδοσφαιρικό τμήμα από τα μέσα και προς το τέλος της σεζζζόν 2015 - 2016, όταν και τελικά επιτεύχθηκε ο στόχος της ευρωπαϊκής εξόδου. Πέρσι, παρόλη την καλή μπάλα που παίξαμε και που φτάσαμε ένα βήμα πριν τον τελικό κυπέλλου, ξαφνικά αδειάσαμε. Και τελικά τα παρατήσαμε εντελώς στα πλέι άουτ... Και σ' αυτό θα θεωρήσω υπεύθυνο τον Αργύρη Γιαννίκη, που ίσως να είχε ξενερώσει και ο ίδιος. Ο Γιαννίκης έχανε και ήταν ψύχραιμος. Ο Μεταξάς με την ήττα τρελαίνεται, είναι εχθρός της ήττας. Και αυτό το γουστάρω τρελά!
Με τον Μεταξά μπορεί να μην βλέπω πολύ υψηλού επιπέδου μπάλα, προσωπικά χέστηκα, το ότι βρισκόμαστε στην 4η θέση, με βλέψεις για ψηλότερα μου αρκεί! Βλέπω, όμως, πίστη, πάθος, δύναμη, δέσιμο. Το γράφω ξανά: βρισκόμαστε στην 20η αγωνιστική, είμαστε τέταρτοι και πιστεύω ότι έχουμε τα φόντα να πάμε ακόμη ψηλότερα!

Ανατριχιαστικό να βλέπεις τους οπαδούς έξω από τον Σ.Φ. και να ακούς το σύνθημα, "Στην Ευρώπη εγώ θέλω να σε δω και να τρελαθώ!"!
Ο κόουτς και οι παίκτες το πήραν το μήνυμα!
Ο πρόεδρας?
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 31 Ιαν 2022 11:29 από Crimson Glory »

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Δευ 31 Ιαν 2022 11:50 »
Ας κάνουμε ένα γκαλοπ στο τι θέλουμε. π.χ. Γιαννίκη χωρίς τσίμπλες στα μάτια και 1-3 με τον απόλλωνα ή Μεταξά Με μέτριο προς κακό ποδόσφαιρο αλλά να κυνηγάμε Ευρώπη.
Τα χανούμια ακολουθούν τη ν περσινή μας πορεία.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Δευ 31 Ιαν 2022 12:09 »
Αν και στην αρχή έκραζα τον προπονητή μόλις βγήκαν κάποια επιθετικά συστήματα τότε σταμάτησα να κράζω!!!!!!

Τώρα κράζω μόνο τον ΧΒ, όπως πάντα!

Πάμε γερά..Φέτος μπορούμε Ευρώπη όπως και κάθε χρόνο.
 :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono:
....