Αποστολέας Θέμα: Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα 22η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 4486 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα 22η αγωνιστική
« Απάντηση #75 στις: Δευ 07 Φεβ 2022 12:36 »
"Ich liebe dich, du liebst mich nicht".
Αφιερωμένο εξαιρετικά από τον Γιαν Μαρκ Σνααααααιινταααααααα, στο φίλο pextempalla B-) B-) B-)
pextempalla, πολύ κωλόπαιδο ο Σνααααααιινταααααααα... B-)
Ελπίζω να σε πετυχαίνω σε καλή διάθεση.

Πολύ με κουράζεις μπαμπάς, αλλά άξιζε η αναζήτηση που έκανα.  :)) :)) :))
Βλέποντας τα γερμανικά δε μου πηγε καθόλου στο μυαλό το τραγούδι. Που το θυμήθηκες;

Όσο για το Γιαν, για να αλλάξω γνώμη πρέπει να μου δείξει πολύ περισσότερα πράγματα από το γκολ που έβαλε στο Αγρίνιο.
Αλλιώς δεν έχει Ich liebe dich  :P

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Δευ 07 Φεβ 2022 13:06 »
"Ich liebe dich, du liebst mich nicht".
Αφιερωμένο εξαιρετικά από τον Γιαν Μαρκ Σνααααααιινταααααααα, στο φίλο pextempalla B-) B-) B-)
pextempalla, πολύ κωλόπαιδο ο Σνααααααιινταααααααα... B-)
Ελπίζω να σε πετυχαίνω σε καλή διάθεση.

Πολύ με κουράζεις μπαμπάς, αλλά άξιζε η αναζήτηση που έκανα.  :)) :)) :))
Βλέποντας τα γερμανικά δε μου πηγε καθόλου στο μυαλό το τραγούδι. Που το θυμήθηκες;

Όσο για το Γιαν, για να αλλάξω γνώμη πρέπει να μου δείξει πολύ περισσότερα πράγματα από το γκολ που έβαλε στο Αγρίνιο.
Αλλιώς δεν έχει Ich liebe dich  :P

Αντε, στα ελληνικά, αφιερωμένο από τον, ταπεινό και καταφρονεμένο Γιαν Μαρκ Σνααααινταααααα: "Λίγα ψίχουλα αγάπης σου ζητάω". :pashat:

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Δευ 07 Φεβ 2022 13:20 »

(y)

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Δευ 07 Φεβ 2022 19:59 »
Συγχαρητήρια στην ομάδα μας για την τεράστια νίκη απέναντι στο εξοχικό στα Δυτικά. Θέλετε και best of the west ανύπαρκτοι αντιγραφείς. Επιτέλους τη φετινή χρονιά πήραμε το αίμα μας πίσω από τα καπνά μετά τη σεζόν 2018-19 όπου χάσαμε και τα δύο ματς. Η αρμάδα του αρχιτέκτονα Ηρακλή Μεταξά δείχνει αξιοθαύμαστο μέταλλο, αρνείται να τα παρατήσει. Πολλά μπράβο σε όλους τεχνικό team και παίκτες.

Πολύ ωραία κίνηση το πανό με τον Τίτορμο και για τις μπλούζες με το όνομα του αδικοχαμένου Άλκη. Μακάρι και η δική μας η ΠΑΕ να έκανε κάτι αντίστοιχο, νομίζω ούτε ανακοίνωση δεν έβγαλε. Αλλά ντάξει θα χει πολλά τρεχάματα τώρα ο πρόεδρος που να τα προλάβει όλα. Μπράβο στους Αγρινιώτες λοιπόν, αλλά μέχρι εκεί. Δυστυχώς για αυτούς ο καραγκιοζάκος Κουτσοσπύρος τους ξεφτύλισε. Τέτοιες συμπεριφορές, εν μέσω αυτής της κατάστασης που βιώνουμε, δεν έχουν χώρο στο ποδόσφαιρο, ιδιαίτερα αν αναλογιστούμε ότι ο συγκεκριμένος βλάκας φόρεσε τη φανέλα με τον ταύρο στο στήθος. Ντροπή σου από δω και στο εξής για μένα κατατάσεσσαι στην κατηγορία που είναι και ο 31.

Πάμε τώρα για το ματς της χρονιάς με τον 5αρη απέναντι στον "τιτάνα" της προπονητικής. Με νίκη είμαστε πολύ κοντά στο στόχο Χριστοβασίλη επιτρέποντος. Προεδρούλη δε ξέρω τι θα κάνεις, κόψε το λαιμό σου μη περάσουμε τα ίδια όπως το 2013, γιατί τόσο μεγάλη τρύπα για να κρυφτείς δεν υπάρχει στα Γιάννενα.
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ