Όχι φίλε pextempala δεν εννοούσα αυτό λέγοντας ότι δεν μπορείς να κατηγορήσεις κανέναν. Δεν μπορώ να το εξηγήσω σωστά. Πρέπει να κατηγορήσουμε τον ΧΒ για το ότι μας έχει φέρει σε αυτή την κατάσταση, η ομάδα δηλαδή να μην έχει τίποτα από αυτά που έχω αναφέρει. Εκεί είναι το θέμα. Λέγοντας ότι δεν μπορείς να κατηγορήσεις κανέναν τώρα που φεύγουν οι παίχτες (με αυτές τις καταστάσεις που επικρατούν στην ομάδα), εννοώ ότι από τη στιγμή που έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο δεν γίνεται να κρατήσεις κάνεναν παίχτη. Προφανώς και τα δύο αυτά είναι αλληλένδετα και προφανώς για το πώς έχουμε καταντήσει φταίει μόνο ένας και αυτός είναι ο πρόεδρος.
Διατυπώνοντας όμως το μήνυμα μου έτσι, θέλω να τονίσω ότι η ρίζα του προβλήματος δεν είναι ότι τους αφήνει να φύγουν και δεν τους κρατάει με το ζόρι, αλλά το ότι ωθεί τους παίχτες να θέλουν να φύγουν λόγω σοβαρών ελλείψεων της ομάδας.
Για παράδειγμα, αν σήμερα ερχόταν ένας άλλος πρόεδρος και του χρόνου το καλοκαίρι οι παίχτες συνέχιζαν να θέλουν να φύγουν, δε θα έφταιγε αυτός που θα τους πουλούσε ή θα τους άφηνε, καθώς θα ήταν αναγκασμένος να το κάνει, αφού στην ομάδα δεν θα υπήρχαν οι προϋποθέσεις για να τους κρατήσει. Πρώτα θα έπρεπε να φτιάξει αυτά τα ζητήματα και μέτα να απαιτήσουμε πράγματα στο αγωνιστικό κομμάτι
Δε ξέρω δεν μπορώ να διατυπώσω ξεκάθαρα το σκεπτικό μου
Απλά σίγουρα αυτός που φταίει είναι ο ΧΒ, όχι όμως για τους λόγους που σκεφτόμαστε τα καλοκαίρια στα μεταγραφικά παράθυρα. Δε φταίει που θα πουλήσει τον Κάργα, καθώς δεν μπορεί και να τον κρατήσει (θέλει και ο ίδιος παίχτης να φύγει), φταίει όμως που δεν κατάφερε να του προσφέρει παροχές κλπ ώστε να τον πείσει να μείνει. Τώρα να λέμε μην τον δίνεις, κράτα τον με το ζόρι κλπ για να μην χαλάσει όλη η ομάδα δεν είναι σωστό
Τέλος, αυτό που έγραψα για τη Β εθνική, είναι ότι θα ήμουν διατεθειμένος να περάσουμε 1-2 σεζόν στη Β, (ΑΝ) με την προύποθεση ότι θα φτιαχτούν όσα μας λείπουν
Τελοσπαντων, η ουσία είναι ότι συμφωνώ σε αυτά που έγραψες, απλά ίσως να μην τα διατύπωσα σωστά. Η σκέψη μου είναι συγκεκριμένη, αλλά ο γραπτός λόγος είναι περιορισμένος για να μπορέσω να περιγράψω αυτό που θέλω