Επειδή έχει δείξει ξεκάθαρα το πράγμα, για τη
σημαντικότερη αδυναμία μας - αρκεί να δει κανείς τα γκολ που τρώμε, αλλά και τις φάσεις σε βάρος μας, και ειδικά στα στημένα, και δη σε αυτά των αέρος αέρος - αν δεν έχεις (λέμε τώρα) χρήματα για περισσότερες μεταγραφές, τουλάχιστον, οπωσδήποτε "κλείσε"
αριστεροπόδαρο στόπερ, έτοιμο όμως να παίξει, και όχι εκκολαπτόμενο...
Οι δύο καλύτεροι που κυκλοφορούν ελεύθεροι στα χρήματά μας (sorry, στα χρήματά σου), είναι οι:
Marcin Flis Last club: Stal MielecWithout Club since: Jul 1, 2022
• Date of birth/Age: Feb 10, 1994 (28)
• Citizenship: Poland
• Height: 1,85 m
• Position: Centre-Back
• Former International: Poland U20
• Caps/Goals: 1 / 0
€500Th.
(βλέποντάς τον
φυσιογνωμικά, θα πιστεύεις ότι εξακολουθείς να έχεις στην ομάδα και τον Ντομίγκεθ
, ενώ ποδοσφαιρικά θα σου θυμίζει - ειδικά στις μακρινές μεταβιβάσεις - τον Κάργα)
Salvador Sánchez Last club: Ionikos NikeasWithout Club since: Jul 1, 2022
• Date of birth/Age: Jul 31, 1995 (27)
• Citizenship: Argentina
• Height: 1,86 m
• Position: Centre-Back
• Agent: Twenty Two S.A.
€450Th.
Δοκιμασμένοι, έτοιμοι παίκτες, με πολλές συμμετοχές την αμέσως προηγούμενη σαιζόν.
Στις άλλες θέσεις, αν δεν κάνεις μεταγραφές - που ωφέλιμο θα ήταν να κάνεις - θα βρεθεί η λύση (λέμε τώρα), πότε με τη χρησιμοποίηση του Ποσνάνσκι αριστερά και τη μετατόπιση του Κιάκου στη μεσαία γραμμή, πότε με τον Τζήμα, πότε με κάποια χρήσιμα λεπτά του Λιάσου, ίσως και με την αλλαγή του συστήματος... Μπροστά, έστω και χωρίς τον Κόντε, τα γκολ θα τα βάλουμε - εγώ πιστεύω στα υπόλοιπα παιδιά της επίθεσης και ειδικά στο ταχυδυναμικότατο καγκουροκατσίκι μας, τον Σταματελόπουλο ντε...
Πίσω όμως, κάθε σέντρα στην περιοχή μας "μυρίζει" γκολ, άσε που δυσκολευόμαστε να βγάλουμε την μπάλα μπροστά...
Δυστυχώς - αν και το γκολ της Λαμίας προήλθε κυρίως από λάθος εκτίμηση του Εραμούσπε, που έπρεπε να τη διώξει εφόσον δεν του μίλησε και δεν έκανε έξοδο ο Σούλης - η περυσινή χρονιά τον έρμο τον Νώντα τον έχει πάει πολύ πίσω, σε σημείο που ο Μπακαλιάνης να μου μοιάζει πιο έτοιμος...
ΥΓ. Θα πω την άποψή μου για την ομάδα, μετά την 6η αγωνιστική... Μέχρι τότε, θα τρώω τα λυσσακά μου σιωπηρά...
ΥΓ2. Τρομερό το ψυχολογικό πρόβλημα του Πριόρ. Το παιδί πνίγεται στο άγχος, τρέμει και όχι μόνο δεν παίρνει σωστές αποφάσεις, αλλά το κυριότερο, φοβάται και δυσκολεύεται να πάρει έστω αποφάσεις. Τον βλέπεις μονίμως "σφιγμένο" και αναρωτιέσαι πότε γέλασε, πότε χαλάρωσε για τελευταία φορά...
Δεν ξέρω πως και από ποιον μπορεί να βοηθηθεί... Κρίμα...