Ο αντικαταστάτης του Σαλιακα θεωρώ ότι ίσως θα πρέπει να είναι ο Προβυδακης.
Όπως τα βλέπω εγώ και όπως θα ήθελα να γίνουν (και είναι και ρεαλιστικά) θεωρώ ότι το καλοκαίρι πάμε για Κιακο, δεξί Μπακ (Προβυδακη θα ήθελα), σίγουρα κάποιον ακόμα στα 8αρια (σαν εσωτερικος πλάγιος μέσος που παίζει ο Γκαρνταφσκι και ο Σνάιντερ, που πιστεύω θα είναι κάποιος από Β εθνική ή εξωτερικό), Ντε Βινσεντι και Κόνραντ. Αν έρθει βέβαια ο Ντε Βινσεντι θα πρέπει να αλλάξουμε και το σύστημα μας και τον τρόπο παιχνιδιού για να χωρέσει. Για να δούμε. Έχουμε μεγάλο καλοκαίρι μπροστά
Θα ήθελα:
Για δεξί μπακ τον Γιάννη Μασούρα (του γαύρου, αν μείνει ελεύθερος όπως ακούγεται)
Για αριστερό μπακ τον Κιάκο
Στον άξονα θα ήμουν καλυμμένος με Στάνκο (οπωσδήποτε), Καραχάλιο, Λιάσο (αυτόν θα τον έδινα και δανεικό να πάρει παιγνίδια), Ντομίγκεθ, Αθανασακόπουλο και Καρτάλη
Για back up του Κόντε, τον Βέργο ή τον Ιωαννίδη (αν και δεν τον πολυσυμπαθώ, αλλά οκ, δεν τον παντρεύομαι κιόλας), και
Δύο (2) πλάγιους μεσοεπιθετικούς που, να έχουν όσο γίνεται το ένας εναντίον ενός, την καλή τελευταία πάσα (λέγεται και ασίστ) να απειλούν και να ψάχνουν το γκολ, και να μην αρκούνται μόνο στα πριν της "τηγανίτας" έξω από την περιοχή.
Για συμπληρωματική λύση, ασφαλώς και τον Παμλίδαρο.
Δεν ξέρω αν ακούγεται ρατσιστικό και ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων, δεν θέλω παίκτες κάτω από το 1,80, και δη "αδύναμους σαν κλαράκια". Ρε πούστη μου, τώρα που το σκέφτομαι ούτε εμένα, στα ντουζένια μου, δεν θα ήθελα
Αυτούς μόνο αν δεν προκύψει καμιά απώλεια μεταξύ ή και όλων εκ των Λοντίγκιν, Κάργα ή Εραμούσπε , αλλιώς θα πούμε κι άλλα...
Με το 4-4-2 του κόουτς, εφόσον το διατηρήσει, δεν χρειαζόμαστε ούτε θα βρει χώρο κλασικό δεκάρι ή ο Ντέβι (ρεαλιστικά μιλώντας, όσο και αν αγαπάμε).
Όσο γι` αυτούς που θέλουμε ή πρέπει να αποχαιρετίσουμε, δεν είναι σωστό ούτε ηθικό να ονοματίσουμε κανένα τώρα, όσο η ομάδα παίζει και τα παιδιά "ματώνουν" τη φανέλα. Μετά τη λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, θα έχουμε να πούμε...