Αποστολέας Θέμα: Θερινη μεταγραφικη περιοδος 2022  (Αναγνώστηκε 83834 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Θερινη μεταγραφικη περιοδος 2022
« Απάντηση #75 στις: Τρι 03 Μάι 2022 14:59 »
- Για τον Γιούρι, τα νέα δεδομένα αναφέρουν ότι αν δεν βρει αυτό που θέλει στο εξωτερικό τότε θα ανανεώσει εδώ. Μακάρι να μην το βρει λοιπόν και να μείνει εδώ γιατί Γιούρι δεν ξαναβρίσκεις ποτέ. Σε περίπτωση που φύγει θεωρώ ότι η εύρεση τερματοφύλακα θα είναι το πιο δύσκολο εγχείρημα της ομάδας φέτος. Ο Κοτσαρης που ακούστηκε δεν θεωρώ ότι είναι για τον ΠΑΣ. Πολύ λίγος. Χουτεσιωτης ναι αλλά νομίζω έχει βρει λημανι στον ιωνικό. Πιθανώς το εξωτερικό να είναι η μόνη λύση.

- Σαλιακας πάει Γερμανία. Γρίφος και αυτού η αντικατάσταση αλλά η αγορά είναι γεμάτη από δεξιά μπακ και πιστεύω κάτι θα βρει ο χβ. Θέλουμε όμως και αντικαταστάτη του βασικού καθώς νομίζω ήρθε ο καιρός να τελειώσει αυτό το αστείο που λέγεται Οικονομόπουλος.

- Πιρσμαν θεωρώ ότι έχει φύγει εδώ και καιρό αφού πνευματικά δεν είναι εδώ. Κιακος φαίνεται καλή λύση και είναι πολυθεσιτης. Νομιζω με κιακο και ποζνανσκι θα είμαστε μια χαρά.

- Ντομίνγκεζ ακούγεται ότι θα ανανεώσει και αυτό είναι τρομερό νέο. Είναι παικταρα ο Τζες.

- η τριάδα τον στόπερ εαν μείνει ακριβώς ίδια είμαστε μια χαρά. Πρόωρη ανανέωση στον αρχηγό και πιθανή απόκτηση κανενός πιτσιρικά, ή χρησιμοποίηση του Γωγουβιτη της κ19 για να πλαισιώσει την τριάδα και να αντικαταστήσει τον Καραγιάννη που μάλλον φεύγει.

- Γκαρνταφσκι, Σνάιντερ και Στανκο αποτελούν μυστήρια σχετικά με το αν μείνουν στην ομάδα. Ακούγονται πολλά πράγματα. Προσωπικά Στανκο και γκαρνταφσκι πρέπει να μείνουν. Σνάιντερ μπορείς να βρεις εύκολα αντικαταστάτη. Πάντως οποίος φύγει πρέπει να αντικατασταθεί με ισάξιο τουλάχιστον.

- θα ήθελα οι Λωλης και Λιάσος να απομακρυνθούν από την ομάδα είτε ως δανεικοί είτε ως ελεύθεροι. Πλέον δεν θεωρούνται μικροί και έχουν πάρει τις ευκαιρίες τους χωρίς να έχουν δώσει κάτι.

- Μπρενερ και Μορέιρα ειναι άλλες περιπτώσεις. Ο μπρενερ φαίνεται να μην υπολογίζεται ενώ θεωρώ ότι θα έπρεπε η ομάδα να σκεφτεί το ενδεχόμενο και αντικατάστασης του Μορέιρα με κάποιον καλύτερο και πιο αθλητικό. Γενικα η ομάδα χρειάζεται καλύτερα εξτρέμ.

- στην επίθεση τα πράγματα είναι περίπλοκα. Του χρόνου κάπως εχόντων των πραγμάτων θα έχουμε Πέδρο. Σε περίπτωση που πουληθεί ο Περέα που είναι το πιο πιθανο τότε θέλουμε αντικατάσταση και ακούγεται ότι θα αποκτηθεί ο Κόνραντ του Εργοτέλη. Δεν θεωρώ ότι είναι Περέα και ούτε πιστεύω ότι θα φθάσει το επίπεδο του αλλά όλοι κρίνονται στο χορτάρι. Όπως και να χει έπειτα η ομάδα θέλει ακόμα δύο παίκτες για την επίθεση. Προσωπικά θα ήθελα επιστροφή παμλιδη και ας μας άφησε για τα λεφτά του φούρναρη. Το πάθημα του έγινε μάθημα και νομίζω ότι θα δώσει ότι έχει αν ξανάρθει για να ξαναβάλει την καριέρα του στο σωστό δρόμο.

Με την πώληση Περέα και τα λεφτά από Μαυροπανο θα μπουν καλά λεφτά στα ταμεία. ΧΒ για μια φορά άρπαξε την ευκαιρία και χτίσε ομαδάρα. Μπορείς

ΥΓ. Ο Ντεβί ακούγεται ότι θέλει να επιστρέψει Ελλάδα. Δεν με νοιάζει αν είναι μεγαλος. Ο Ντεβι είναι Ντεβί. Φερτον χοντρε
Στα περισσότερα συμφωνώ. Έχω βέβαια και κάποιες ενστάσεις:
- Να μείνει ο Γιούρι. Αν φύγει να αποκτηθεί άλλος και όχι σκέψεις για Χούτε. Μπορεί να έκανε καλή χρονιά στον Ιωνικό, αλλά δεν τον θεωρώ κάτι ιδιαίτερο.
- Δεξιά μπακ συμφωνώ ότι μπορείς να βρεις σχετικά εύκολα.
- Για αριστερό μπακ συμφωνώ.

Θα συνεχίσω αργότερα γιατί πρέπει να διακόψω......

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Τρι 03 Μάι 2022 15:02 »
Ο αντικαταστάτης του Σαλιακα θεωρώ ότι ίσως θα πρέπει να είναι ο Προβυδακης.

Όπως τα βλέπω εγώ και όπως θα ήθελα να γίνουν (και είναι και ρεαλιστικά) θεωρώ ότι το καλοκαίρι πάμε για Κιακο, δεξί Μπακ (Προβυδακη θα ήθελα), σίγουρα κάποιον ακόμα στα 8αρια (σαν εσωτερικος πλάγιος μέσος που παίζει ο Γκαρνταφσκι και ο Σνάιντερ, που πιστεύω θα είναι κάποιος από Β εθνική ή εξωτερικό), Ντε Βινσεντι και Κόνραντ. Αν έρθει βέβαια ο Ντε Βινσεντι θα πρέπει να αλλάξουμε και το σύστημα μας και τον τρόπο παιχνιδιού για να χωρέσει. Για να δούμε. Έχουμε μεγάλο καλοκαίρι μπροστά

Θα ήθελα:
Για δεξί μπακ τον Γιάννη Μασούρα (του γαύρου, αν μείνει ελεύθερος όπως ακούγεται)
Για αριστερό μπακ τον Κιάκο
Στον άξονα θα ήμουν καλυμμένος με Στάνκο (οπωσδήποτε), Καραχάλιο, Λιάσο (αυτόν θα τον έδινα και δανεικό να πάρει παιγνίδια), Ντομίγκεθ, Αθανασακόπουλο και Καρτάλη
Για back up του Κόντε, τον Βέργο ή τον Ιωαννίδη (αν και δεν τον πολυσυμπαθώ, αλλά οκ, δεν τον παντρεύομαι κιόλας), και
Δύο (2) πλάγιους μεσοεπιθετικούς που, να έχουν όσο γίνεται το ένας εναντίον ενός, την καλή τελευταία πάσα (λέγεται και ασίστ) να απειλούν και να ψάχνουν το γκολ, και να μην αρκούνται μόνο στα πριν της "τηγανίτας" έξω από την περιοχή.
Για συμπληρωματική λύση, ασφαλώς και τον Παμλίδαρο.

Δεν ξέρω αν ακούγεται ρατσιστικό και ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων, δεν θέλω παίκτες κάτω από το 1,80, και δη "αδύναμους σαν κλαράκια". Ρε πούστη μου, τώρα που το σκέφτομαι ούτε εμένα, στα ντουζένια μου, δεν θα ήθελα B-)

Αυτούς μόνο αν δεν προκύψει καμιά απώλεια μεταξύ ή και όλων εκ των Λοντίγκιν, Κάργα ή Εραμούσπε , αλλιώς θα πούμε κι άλλα...
Με το 4-4-2 του κόουτς, εφόσον το διατηρήσει, δεν χρειαζόμαστε ούτε θα βρει χώρο κλασικό δεκάρι ή ο Ντέβι (ρεαλιστικά μιλώντας, όσο και αν αγαπάμε).

Όσο γι` αυτούς που θέλουμε ή πρέπει να αποχαιρετίσουμε, δεν είναι σωστό ούτε ηθικό να ονοματίσουμε κανένα τώρα, όσο η ομάδα παίζει και τα παιδιά "ματώνουν" τη φανέλα. Μετά τη λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, θα έχουμε να πούμε...
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 03 Μάι 2022 15:08 από μπαμΠΑΣ »

Αποσυνδεδεμένος Black_Freighter

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Τρι 03 Μάι 2022 16:38 »
- Για τον Γιούρι, τα νέα δεδομένα αναφέρουν ότι αν δεν βρει αυτό που θέλει στο εξωτερικό τότε θα ανανεώσει εδώ. Μακάρι να μην το βρει λοιπόν και να μείνει εδώ γιατί Γιούρι δεν ξαναβρίσκεις ποτέ. Σε περίπτωση που φύγει θεωρώ ότι η εύρεση τερματοφύλακα θα είναι το πιο δύσκολο εγχείρημα της ομάδας φέτος. Ο Κοτσαρης που ακούστηκε δεν θεωρώ ότι είναι για τον ΠΑΣ. Πολύ λίγος. Χουτεσιωτης ναι αλλά νομίζω έχει βρει λημανι στον ιωνικό. Πιθανώς το εξωτερικό να είναι η μόνη λύση.

- Σαλιακας πάει Γερμανία. Γρίφος και αυτού η αντικατάσταση αλλά η αγορά είναι γεμάτη από δεξιά μπακ και πιστεύω κάτι θα βρει ο χβ. Θέλουμε όμως και αντικαταστάτη του βασικού καθώς νομίζω ήρθε ο καιρός να τελειώσει αυτό το αστείο που λέγεται Οικονομόπουλος.

- Πιρσμαν θεωρώ ότι έχει φύγει εδώ και καιρό αφού πνευματικά δεν είναι εδώ. Κιακος φαίνεται καλή λύση και είναι πολυθεσιτης. Νομιζω με κιακο και ποζνανσκι θα είμαστε μια χαρά.

- Ντομίνγκεζ ακούγεται ότι θα ανανεώσει και αυτό είναι τρομερό νέο. Είναι παικταρα ο Τζες.

- η τριάδα τον στόπερ εαν μείνει ακριβώς ίδια είμαστε μια χαρά. Πρόωρη ανανέωση στον αρχηγό και πιθανή απόκτηση κανενός πιτσιρικά, ή χρησιμοποίηση του Γωγουβιτη της κ19 για να πλαισιώσει την τριάδα και να αντικαταστήσει τον Καραγιάννη που μάλλον φεύγει.

- Γκαρνταφσκι, Σνάιντερ και Στανκο αποτελούν μυστήρια σχετικά με το αν μείνουν στην ομάδα. Ακούγονται πολλά πράγματα. Προσωπικά Στανκο και γκαρνταφσκι πρέπει να μείνουν. Σνάιντερ μπορείς να βρεις εύκολα αντικαταστάτη. Πάντως οποίος φύγει πρέπει να αντικατασταθεί με ισάξιο τουλάχιστον.

- θα ήθελα οι Λωλης και Λιάσος να απομακρυνθούν από την ομάδα είτε ως δανεικοί είτε ως ελεύθεροι. Πλέον δεν θεωρούνται μικροί και έχουν πάρει τις ευκαιρίες τους χωρίς να έχουν δώσει κάτι.

- Μπρενερ και Μορέιρα ειναι άλλες περιπτώσεις. Ο μπρενερ φαίνεται να μην υπολογίζεται ενώ θεωρώ ότι θα έπρεπε η ομάδα να σκεφτεί το ενδεχόμενο και αντικατάστασης του Μορέιρα με κάποιον καλύτερο και πιο αθλητικό. Γενικα η ομάδα χρειάζεται καλύτερα εξτρέμ.

- στην επίθεση τα πράγματα είναι περίπλοκα. Του χρόνου κάπως εχόντων των πραγμάτων θα έχουμε Πέδρο. Σε περίπτωση που πουληθεί ο Περέα που είναι το πιο πιθανο τότε θέλουμε αντικατάσταση και ακούγεται ότι θα αποκτηθεί ο Κόνραντ του Εργοτέλη. Δεν θεωρώ ότι είναι Περέα και ούτε πιστεύω ότι θα φθάσει το επίπεδο του αλλά όλοι κρίνονται στο χορτάρι. Όπως και να χει έπειτα η ομάδα θέλει ακόμα δύο παίκτες για την επίθεση. Προσωπικά θα ήθελα επιστροφή παμλιδη και ας μας άφησε για τα λεφτά του φούρναρη. Το πάθημα του έγινε μάθημα και νομίζω ότι θα δώσει ότι έχει αν ξανάρθει για να ξαναβάλει την καριέρα του στο σωστό δρόμο.

Με την πώληση Περέα και τα λεφτά από Μαυροπανο θα μπουν καλά λεφτά στα ταμεία. ΧΒ για μια φορά άρπαξε την ευκαιρία και χτίσε ομαδάρα. Μπορείς

ΥΓ. Ο Ντεβί ακούγεται ότι θέλει να επιστρέψει Ελλάδα. Δεν με νοιάζει αν είναι μεγαλος. Ο Ντεβι είναι Ντεβί. Φερτον χοντρε

Πραγματικά συμφωνώ σχεδόν σε όλα!
Μόνες "διαφορές":

-Γκαρντάφσκι θα ήθελα να μείνει αλλά οπωσδήποτε πρέπει να βρούμε και άλλον για την θέση. Συγκεκριμένα πιστεύω ο Κιάκος προορίζεται για αυτήν την θέση και όχι για μπακ. Μπακ παίζει κανονικά ο γκαρντάφσκι συν ότι έχουμε και τον Ποζνάνσκι που φαίνεται να πιστεύει ο κοουτς και να θέλει να τον δουλέψει (είχε πει ότι θα ερχόταν στην ομάδα από το καλοκαίρι ούτως ή άλλως αν δεν τραυματιζόταν τον χειμώνα ο πιρσμαν).
-Στανκο πιστεύω πρέπει να τον κρατήσουμε οπωσδήποτε. Είναι σταθερά από τους καλύτερους παίχτες στα play off και πιο δημιουργικός από τον καραχάλιο. Θα είναι τεράστιο πλεονέκτημα να έχουμε 3 πολύ καλά 6ρια στην ομάδα.
-Σναιντερ δεν μου πολυαρέσει η αλήθεια είναι αλλά εντάξει αν έχει μικρό συμβόλαιο δεν θα ήταν κακός για αλλαγή φορ αλλά με τίποτα μην τον ξαναδούμε σαν δεξί χαφ (θέλουμε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ παίχτη για αυτή την θέση)

-Μπρενερ και μορειρα τώρα μεταξύ μας χώρο πιάνουν δεν έχουν προσφέρει τίποτα φοβερό, ειδικά ο μπρενερ αντί να είναι καλύτερος την δεύτερη χρονιά χειροτέρεψε. Συν ότι με το 4-4-2 δεν χρειάζονται επιθετικά εξτρεμ αλλά παίκτες με άλλα χαρακτηριστικά.

-Τώρα για ντε βινσεντι δεν ξέρω γιατί λένε όλοι παραπάνω ότι δεν θα ταίριαζε στο σύστημα. Πρακτικά 4-4-1-1 παίζουμε σε θέση επίθεσης. Αντί να χαραμίζουμε τον ντομίνγκεζ θα είχαμε κανονικό δεκάρι πίσω από τον φορ (συν ότι άνετα τον βάζεις και σε κάποια άλλη θέση στο κέντρο). Και μεταξύ μας ποιος από εδώ δεν θα ήθελε να δει σε μια ενδεκάδα ντομινγκεζ-ντε βινσεντι-κοντε ; (μην συμπληρώσω με καργα και γιουρι πιο πίσω και φέρω πανικό  :P )

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Τρι 03 Μάι 2022 17:21 »

Πραγματικά συμφωνώ σχεδόν σε όλα!
Μόνες "διαφορές":

-Γκαρντάφσκι θα ήθελα να μείνει αλλά οπωσδήποτε πρέπει να βρούμε και άλλον για την θέση. Συγκεκριμένα πιστεύω ο Κιάκος προορίζεται για αυτήν την θέση και όχι για μπακ. Μπακ παίζει κανονικά ο γκαρντάφσκι συν ότι έχουμε και τον Ποζνάνσκι που φαίνεται να πιστεύει ο κοουτς και να θέλει να τον δουλέψει (είχε πει ότι θα ερχόταν στην ομάδα από το καλοκαίρι ούτως ή άλλως αν δεν τραυματιζόταν τον χειμώνα ο πιρσμαν).
-Στανκο πιστεύω πρέπει να τον κρατήσουμε οπωσδήποτε. Είναι σταθερά από τους καλύτερους παίχτες στα play off και πιο δημιουργικός από τον καραχάλιο. Θα είναι τεράστιο πλεονέκτημα να έχουμε 3 πολύ καλά 6ρια στην ομάδα.
-Σναιντερ δεν μου πολυαρέσει η αλήθεια είναι αλλά εντάξει αν έχει μικρό συμβόλαιο δεν θα ήταν κακός για αλλαγή φορ αλλά με τίποτα μην τον ξαναδούμε σαν δεξί χαφ (θέλουμε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ παίχτη για αυτή την θέση)

-Μπρενερ και μορειρα τώρα μεταξύ μας χώρο πιάνουν δεν έχουν προσφέρει τίποτα φοβερό, ειδικά ο μπρενερ αντί να είναι καλύτερος την δεύτερη χρονιά χειροτέρεψε. Συν ότι με το 4-4-2 δεν χρειάζονται επιθετικά εξτρεμ αλλά παίκτες με άλλα χαρακτηριστικά.

-Τώρα για ντε βινσεντι δεν ξέρω γιατί λένε όλοι παραπάνω ότι δεν θα ταίριαζε στο σύστημα. Πρακτικά 4-4-1-1 παίζουμε σε θέση επίθεσης. Αντί να χαραμίζουμε τον ντομίνγκεζ θα είχαμε κανονικό δεκάρι πίσω από τον φορ (συν ότι άνετα τον βάζεις και σε κάποια άλλη θέση στο κέντρο). Και μεταξύ μας ποιος από εδώ δεν θα ήθελε να δει σε μια ενδεκάδα ντομινγκεζ-ντε βινσεντι-κοντε ; (μην συμπληρώσω με καργα και γιουρι πιο πίσω και φέρω πανικό  :P )

"ποιος από εδώ δεν θα ήθελε να δει σε μια ενδεκάδα ντομινγκεζ-ντε βινσεντι-κοντε ;" Πρώτος και καλύτερος ο κόουτς...
Άσε που, αν δεν κάνω λάθος, με Καραχάλιο, Στανκο, τους δύο πλαινούς και "ντομινγκεζ-ντε βινσεντι-κοντε", βγαίνουν δώδεκα ...

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Τρι 03 Μάι 2022 18:00 »
Παράθεση
Άσε που, αν δεν κάνω λάθος, με Καραχάλιο, Στανκο, τους δύο πλαινούς και "ντομινγκεζ-ντε βινσεντι-κοντε", βγαίνουν δώδεκα

Το σκέφτεσαι έτσι γιατί ο κόουτς αναγκάζεται επειδή δεν έχει αλλο σοβαρό τεχνικό παίχτη, να βάζει τον ντομίγκεζ σαν ψευτοδεύτερο επιθετικό/ 10 άρι.
Με πιθανό ερχομό Ντε Βισέντι δε παίζεις με δυο 6άρια. Παίζεις με 6άρι Καραχάλιο, 8άρι Ντομίγκεζ, ψευτοδεκάρι Ντε Βισέντι και μπροστά τον φονιά.
Ο Στάνκο θα είναι αλλαγή του Καραχάλιου.

Για μένα μια τέτοια ενδεκάδα και με σωστές προσθήκες σε μπάκ και εξτρέμ (και πάντα στο σενάριο να έχουν δέσει όλοι μεταξύ τους) μιλάμε από τώρα για πλέι οφ στη θέση 3 με 4 και έναν τελικό κυπέλλου.

Και όντως το πιστεύω.

Το θέμα είναι αν θα γίνουν οι σωστές προσθήκες και αν θα μείνει ο Γιούρι.

Ο Κόνραντ πάντως δείχνει να έχει σχετικά υψηλή χρηματιστηριακή αξία για τα δεδομένα χβ. Για να δούμε και ένα βίντεο του.
&ab_channel=BRUNOVILLAAUDIOVISUALV%C3%8DDEOS

« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 03 Μάι 2022 18:04 από fadomas »

Συνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Τρι 03 Μάι 2022 18:49 »
Άσε που, αν δεν κάνω λάθος, με Καραχάλιο, Στανκο, τους δύο πλαινούς και "ντομινγκεζ-ντε βινσεντι-κοντε", βγαίνουν δώδεκα ...

ε και; όλοι οι άλλοι γιατί παίζουν με 12;  :joker:

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Τρι 03 Μάι 2022 19:20 »
Προφανώς όταν λέω ντομίνγκεζ-ντε βινσεντι-κοντε εννοώ ότι ο ντομίνγκεζ θα είναι σε θέση 6-8ριου. Τώρα για το άλλο 6ρι από τις τελευταίες εμφανίσεις θα προτιμούσα στανκο να πω την αλήθεια (χωρίς να μειώνω φυσικά την προσφορά του καραχαλιου όλη την χρονιά)

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Τρι 03 Μάι 2022 20:14 »
Ο Ντε βινσεντι για τους παλαιμαχους θα ερθει;

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Τρι 03 Μάι 2022 21:34 »
Ο Ντε βινσεντι για τους παλαιμαχους θα ερθει;

Έχει την ίδια ηλικία με Κόντε και είναι ένα χρόνο μεγαλύτερος από τον Γιούρι
Αγωνιστικά δε εγώ είμαι σίγουρος ότι πιο πολύ θα μαρκάρει και θα τρέχει σε σχέση πχ με τον λωλη που είναι μόνιμα σοφτ.

Το ότι μπορεί η καριέρα του να βρίσκεται στην δύση της και ψάχνει ένα τελευταίο σταθμό δεν σημαίνει ότι θα ρθει απλά να κολλήσει ένσημα.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Τετ 04 Μάι 2022 09:04 »

Στα περισσότερα συμφωνώ. Έχω βέβαια και κάποιες ενστάσεις:
- Να μείνει ο Γιούρι. Αν φύγει να αποκτηθεί άλλος και όχι σκέψεις για Χούτε. Μπορεί να έκανε καλή χρονιά στον Ιωνικό, αλλά δεν τον θεωρώ κάτι ιδιαίτερο.
- Δεξιά μπακ συμφωνώ ότι μπορείς να βρεις σχετικά εύκολα.
- Για αριστερό μπακ συμφωνώ.

Θα συνεχίσω αργότερα γιατί πρέπει να διακόψω......
- Ο Ντομίνγκεζ εννοείται ότι πρέπει να ανανεώσει, αλλά να τον βλέπεουμε να παίζει και στη φυσική του θέση. Μου έλειψαν οι εμφανίσεις του στα τελευταία παιχνίδια.

- για την τριάδα των στόπερ δε χωράει συζήτηση ότι πρέπει να παραμείνει η ίδια.

- Από Γκαρνταφσκι, Σνάιντερ και Στανκο θα ήθελα να παραμείνει μόνο ο τελευταίος, αν και με το καταστάρικο που ζητάει μάλλον το βλέπω χλωμό. Πάντως ο χοντρός έχει αποδείξει πως μπορεί να βρει εξίσου καλούς και φθηνότερους παίκτες για τη θέση. Υπάρχει και το μπακ απ του Λιάσου για αμυντικό χαφ που φέτος σχεδόν δε βλεπόταν αλλά έπαιζε και αυτός σε άλλη θέση...

- Λωλης και Λιάσος θα ήθελα να παραμείνουν αλλά να πάρουν μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής, για να κριθούν πιο αντικειμενικά. 

- Ο Μπρενερ ούτε αυτός πήρε χρόνο συμμετιχής φέτος. Θεωρώ ότι μάλλον πρέπει να μείνει. Αντίθετα γα Μορέιρα θέλω άμεση αποδέσμευση.

- στην επίθεση όντως τα πράγματα είναι περίπλοκα. Του χρόνου θα έχουμε Πέδρο; Είναι το μεγάλο στοίχημα. Ο Περέα μάλλον θα πουληθεί, οπότε χρειαζόμαστε σίγουρα τουλάχιστον άλλους 2 για μπροστά. Για τον Παμλίδη που πρότεινες, μάλλον θα έλεγα όχι στην επιστροφή του.. και σίγουρα θα έλεγα όχι στην επιστροφή του Ντεβι.....

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Τετ 04 Μάι 2022 11:09 »
Πιστεύω ότι φέτος τον πρώτο λόγο θα τον έχει ο κόουτς για τις μεταγραφές.

Θα έρθουν αρκετοί παίχτες απο γερμανία και ότι καλό μπορούμε να πάρουμε σε μικρή ηλικία και ελεύθερο απο Ελλάδα.

Το πιο σημαντικό είναι να φτιαχτεί ένα καλό προπονητικό. Εκεί πρέπει να γίνει η μεγάλη επένδυση.
Οι καλοί παίχτες σε μικρή ηλικία ξέρουν ότι θα έρθουν εδώ θα κάνουν 1-2 χρονιές και θα πάρουν μια καλή μεταγραφή.
Πολλοί μάνατζερ και του εξωτερικού κοιτάνε πλέον τον ΠΑΣ.
Αν ξέρουν ότι και η προπόνησή τους θα είναι αξιοπρεπής και δε θα έχουν σοβαρό κίνδυνο τραυματισμού απο τα γήπεδα, θα παρακαλάνε να έρθουν.
Έτσι θα είμαστε όλοι κερδισμένοι.

Εκτός του Κόντε που δυστυχώς δεν έχει ξεκινήσει καλά, δεν είμαι φαν των επιστροφών.
Χρειάζονται νέοι παίχτες με κίνητρο.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Τετ 04 Μάι 2022 12:10 »
Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο.
Το προπονητικό είναι η βασικότερη επένδυση. Αυτό το κατάλαβε μέχρι και ο ήπιος αφού δήλωσε ότι τα μισά λεφτά από το στοίχημα θα τα ρίξει εκεί. Μάλλον τον έπρηξε πέρυσι και πρόπερσι ο Γιαννίκης και φέτος ο Μεταξάς και είδε ότι πλέον δεν μπορεί να το αποφύγει....
Όσον αφορά τις μεταγραφές ούτε εγώ είμαι υπέρ των επιστροφών. Μπορεί βέβαια να υπάρχει και κάποια εξαίρεση, όπως ήταν πέρυσι ο Πέδρο.
Προτιμώ και εγώ παίκτες σε μικρή ηλικία και αν είναι δυνατόν εκτός από ποδοσφαιρικά να έχουν και σωματικά προσόντα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά και ο μπαμπάς:
Δεν ξέρω αν ακούγεται ρατσιστικό και ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων, δεν θέλω παίκτες κάτω από το 1,80, και δη "αδύναμους σαν κλαράκια". Ρε πούστη μου, τώρα που το σκέφτομαι ούτε εμένα, στα ντουζένια μου, δεν θα ήθελα B-)

Προσωπικά τη μοναδική επιστροφή που θα ήθελα θα ήταν αυτή του Μαυροπάνου  B-) σε περίπτωση που χάναμε κάποιον από τους κεντρικούς αμυντικούς μας....

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Τετ 04 Μάι 2022 16:56 »

Θα φωναξει ο Παναγιωτακης τον κοουτς και θα του λεει,κοουτς για αριστερο μπακ μας προτειναν τον Fontas 84 και τον pastaki.Ποιον απο τους δυο να παρουμε;

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Τετ 04 Μάι 2022 20:01 »

Θα φωναξει ο Παναγιωτακης τον κοουτς και θα του λεει,κοουτς για αριστερο μπακ μας προτειναν τον Fontas 84 και τον pastaki.Ποιον απο τους δυο να παρουμε;
Τους παίρνουμε κσι τους 2, και βάζουμε τον έναν δεξί μπακ......
....

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Πεμ 05 Μάι 2022 19:16 »
Αυτός ο Κονραντ πάντως δεν έχει καμία σχέση με τον Περέα. Καλός φαίνεται αλλά είναι καθαρά βαρύ σεντερ φορ και νομίζω δύσκολα θα τον έβαζε κάποιος να παίξει μαζί με τον Κόντε.

Επίσης ο Μεταξάς φαίνεται να είναι κολλημένος με το 4-4-2 οπότε δε νομίζω να ζητήσει παίχτες τύπου Ντε Βινσεντι.

Ακόμα και για τον Ντομινκεζ φοβάμαι ότι θα πει όχι στην ανανέωση και θα προτιμήσει παίχτες στα φτερά.

Φέτος δυστυχώς έιναι να φύγουν παίχτες που στις θέσεις τους ήταν από τους καλύτερους που είχαμε ποτέ (Λοντίγκιν, Πιρσμαν, Σάλιακας, Περέα) και θα είναι πολύ δύσκολα να βρούμε αντάξιούς τους.

Αν τα λεφτά απο τον Περέα είναι καλά ο πρόεδρος θα πρέπει οποσδηποτε να φέρει και κάποιους δυνατούς και έτοιμους παίχτες αναγνωρισμένης αξίας.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Πεμ 05 Μάι 2022 19:48 »
Αυτός ο Κονραντ πάντως δεν έχει καμία σχέση με τον Περέα. Καλός φαίνεται αλλά είναι καθαρά βαρύ σεντερ φορ και νομίζω δύσκολα θα τον έβαζε κάποιος να παίξει μαζί με τον Κόντε.

Επίσης ο Μεταξάς φαίνεται να είναι κολλημένος με το 4-4-2 οπότε δε νομίζω να ζητήσει παίχτες τύπου Ντε Βινσεντι.

Ακόμα και για τον Ντομινκεζ φοβάμαι ότι θα πει όχι στην ανανέωση και θα προτιμήσει παίχτες στα φτερά.

Φέτος δυστυχώς έιναι να φύγουν παίχτες που στις θέσεις τους ήταν από τους καλύτερους που είχαμε ποτέ (Λοντίγκιν, Πιρσμαν, Σάλιακας, Περέα) και θα είναι πολύ δύσκολα να βρούμε αντάξιούς τους.

Αν τα λεφτά απο τον Περέα είναι καλά ο πρόεδρος θα πρέπει οποσδηποτε να φέρει και κάποιους δυνατούς και έτοιμους παίχτες αναγνωρισμένης αξίας.

Συμφωνώ για κονραντ, δεν ξέρω κατά πόσο είναι εξελίξιμος αφού είναι μεγαλύτερος από τον περεα. Τώρα για ντε βινσεντι (και γενικά παίκτες ντε βινσεντι) δεν καταλαβαίνω γιατί να μην χωράνε στο ροστερ. Εγώ αυτό που βλέπω μέσα στην χρονιά είναι ότι άμυνα και επίθεση είναι αποκομμένα μέρη της ομάδας. Κάθε ομάδα που το εκμεταλλεύτηκε αυτό μας κέρδισε. Οι περισσότερες επιθέσεις γίνονταν από τα πλάγια με πιρσμαν και σάλιακα, από τους οποίους δεν θα μείνει κανένας του χρόνου. Τα χαφ μας επίσης αποκομμένα ο γκαρντάφσκι δεν είναι ιδιαίτερα καλός στο επιθετικό κομμάτι και ο σναιντερ είναι πολύ αργός και παίζει όλη την χρονιά εκτός της φυσιολογικής θέσης του. Χρειαζόμαστε οπωσδήποτε χαφ που να μπορούν να δημιουργούν επιθέσεις, να παίρνουν την μπάλα και να δημιουργούν ευκαιρίες για τους επιθετικούς. Δεν γίνεται να περιμένουμε από τον ντομινγκεζ να τα κάνει όλα στο κέντρο και τα άλλα 3 χαφ να παίζουν άμυνα.

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Παρ 06 Μάι 2022 14:38 »
Μία ευχάριστη - πιστεύω - είδηση που έβγαλε ο κόουτς σήμερα, είναι ότι ο Γκαρντάφσκι μένει και του χρόνου, και μάλιστα με την προοπτική να αγωνίζεται ως δεξί μπακ, ως αντιΣάλιακας. Είδομεν...
Επιβεβαίωσε επίσης - όχι ότι δεν το γνωρίζαμε - ότι ψάχνουμε για χαφ ακραίο, στη θέση του Γκαρντάφσκι. Είδομεν again ...

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Παρ 06 Μάι 2022 14:38 »
Δε διαφωνώ (αναφέρομαι στον Black_Freighter), αλλα στο 4-4-2 του Μεταξά δε χωράνε δημιουργικοι χαφ που παίζουν στο κέντρο.

Αν ήθελε να παίξει έτσι θα άφηνε εκτός τον Καραχάλιο ή τον Στάνκο και θα έβαζε στη θέση του τον Ντομίγκεζ. Κάτι που δεν έκανε ποτέ όταν είχε και τους τρείς διαθέσιμους.

Συνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Παρ 06 Μάι 2022 15:55 »
Το τι θα γινει αυτο το καλοκαιρι στις μεταγραφες ειναι απολυτως κομβικο . Δεν ειναι απλα οτι πρεπει να καλυψουμε για ακομη μια φορα κενα καλων παικτων που αποχωρουν, οπως συμβαινει ολα αυτα τα χρονια .
Αν δουμε που στηριχτηκε ολο αυτο το φετεινο ''θαυμα'' , θα διαπιστωσουμε τεσσερις παραγοντες :

1. Ο Λοντιγκιν , ο οποιος απο το πρωτο ματς που επαιξε ( διπλο στο ΟΑΚΑ με ΑΕΚ ) αλλαξε την εικονα ολης της Ομαδας .
2. Ο Περεα , που υποστηριξε στο 110% το πλανο αντεπιθεσεων του Μεταξα και τραβηξε μονος του ολο το κουπι της επιθεσης .
3. Οι πεντε παικταραδες της αμυνας που εμειναν ολοι απο την προηγουμενη χρονια και εδειξαν την μεγαλυτερη ομοιογενεια απο οποιαδηποτε αλλη αμυντικη πενταδα της Α Εθνικης .
4. Οι Πιρσμαν και Σαλιακας , που δημιουργουσαν το 80% των οργανωμενων επιθεσεων του ΠΑΣ , εχοντας μπροστα τους αμιγως αμυντικογενεις ακραιους χαφ που τους καλυπταν τις προωθησεις .

Απο τα παραπανω , δεν θα ισχυει πλεον τιποτα . Λοντιγκιν και Περεα φευγουν , η αμυνα αλλαζει κατα 60% , Σαλιακας και Πιρσμαν δεν θα υπαρχουν πια για να κανουν το παιχνιδι .

Αν παμε για Γκανταρφσι δεξι μπακ ( παρεμπιπτοντως με γαυρο δεν του πηγε καθολου η θεση αλλα ηταν απλα ενα ματς ) , τοτε αυτος που θα παιξει μπροστα του πρεπει να ειναι επιθετικογενης , να μπορει να βγαινει με επιτυχια στα πλαγια , να γινεται ''εσωτερικος '' αν χρειαστει , και φυσικα να ξερει μπαλα . Τοσο απλα . Χρειαζεται πχ. ενας Παμλιδης . Γιατι αν παιζουν εκει στα δεξια Γκανταρφσκι και Σναιντερ η Στανκο , δεν προκειται να περασουμε την σεντρα .
Αν παμε για αμυντικογενη μπακ και στα αριστερα , ισχυουν ακριβως τα ιδια . Χρειαζεται πχ. ενας Καρταλης .

Για τερματοφυλακα δεν ξερω . Μπροστα στον Λοντιγκιν ολοι αυτοι που ακουγονται μου φαινονται λιγοι . Ισως και να τους αδικω βεβαια , οπως εκανα με τον Περεα στην αρχη της χρονιας με βαση αυτα που εβλεπα τοτε ...

Μιλωντας για τον Περεα , αν ο Μεταξας αποφασισει να παει με την ιδια τακτικη και του χρονου , αντικαταστατης δεν υπαρχει .Εγω δηλαδη δεν εχω υπ'οψιν μου κανεναν . Ουτε ο Κοντε μπορει να παιξει τον ρολο ( πεταξτε μου την μπαλα οπου να'ναι και εγω θα τρεξω ) αυτο φυσικα .

Κοντολογις , οι κινησεις θα πρεπει να ειναι παρα πολυ προσεκτικες και στοχευμενες , και σε αμεση συναρτηση ,με το πλανο και την τακτικη που σκεφτεται για του χρονου ο Μεταξας . Του εχω απολυτη εμπιστοσυνη . Στον ιδιοκτητη οχι ...

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Παρ 06 Μάι 2022 17:08 »
Πάντως δεν αποκλείω του χρόνου να παίζουμε με άλλη τακτική και άλλο σύστημα. Η αλήθεια είναι πως μετά από κάποιο σημείο γίναμε λίγο προβλεπόμενοι. Μπορεί όλα να αλλάξουν ανάλογα με τους παίκτες που θα έρθουν. Ας είναι καλοί ποιοτικοί παίκτες και ο κοουτς ξέρει καλύτερα από μας τι θα κάνει. Όσον αφορά τον λοντιγκιν, και εγώ πιστεύω είναι από τους ελάχιστους ίσως που είναι αναντικατάστατος.

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Παρ 06 Μάι 2022 19:41 »
Με βάση όσα έχουμε δει τα τελευταία χρόνια εκτιμώ ότι κανείς δεν είναι αναντικατάστατος. Ούτε καν ο Γιαννίκης δεν ήταν!
Ο Λοντίγκιν ήταν όντως εξαιρετικός και αποτέλεσε κάτι παραπάνω από εξαιρετικό τερματοφύλακα. Όμως κι ο Χουτεσιώτης ήταν πολύ καλός κι αν υστερούσε σε κάτι σε σχέση με το Γιούρι ήταν η ηγετική φυσιογνωμία σε όλη την άμυνα.
Τα ακραία μας μπακ επίσης ήταν βασικοί παράγοντες της θαυμάσιας εικόνας των δύο τελευταίων ετών. Βασίζομαι στο κοκκαλάκι του ΧΒ και στην ελπίδα να μην υπάρξουν αλλαγές στα σέντερ μπακ. Πάντως δεν νομίζω ότι ο Μεταξάς θα αλλάξει τη φιλοσοφία του παιχνιδιού με φουλ μπακ ακραίους. Είναι ένα στοίχημα η επάξια αντικατάσταση.
Χρειάζεται ασφαλώς ποιοτική αναβάθμιση με δημιουργικά χαφ. Και να μείνουν οπωσδήποτε Ντομίνγκες και Καραχάλιος.
Χρειάζεται τέλος οπωσδήποτε ένας παίχτης τύπου Περέα, πρώτα και κύρια γρήγορος, διεμβολιστής και δυνατός. Ας πάρει 2, πάλι με 50χιλ. έκαστο κι ας του βγει ο ένας!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Παρ 06 Μάι 2022 20:40 »
Πάντως ο Μεταξάς εδώ και μήνες λέει ότι ψάχνουμε παίχτες.

Τουλάχιστο αυτή τη φορά μήπως καταφέρουμε και δούμε την ομάδα πιό πλήρη στην προετοιμασία και να μη περιμένουμε πάλι την τελευταια στιγμή για μεταγραφές. Αυτό βέβαια προυποθέτει το να πωληθεί ο Περέα σύντομα και όχι μέσα Αυγούστου, γιατί ο μεγαλόσωμος λεφτά δε δίνει με τίποτα.

Κάθε χρόνο πάντως τα ίδια ευχόμαστε και στο τέλος βλέπουμε την ίδια καθυστέρηση.
Το ίδιο και για τα βοηθητικά τα οποία κάθε χρόνο λένε θα ξεκινήσουν να τα φτιάχνουν και ποτέ δεν κάνουν τίποτα.

Τόσους τραυματισμούς είχαμε φέτος να δούμε θα βάλουν επιτέλους μυαλό οι υπεύθυνοι να διορθώσουν την κατάσταση?

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Κυρ 08 Μάι 2022 16:46 »
Λοιπόν, επειγόντως οποίος έχει επαφές με τον Μεταξά  :P :))
να του πει να πάρει τον Μουργο της Βέροιας. Την έχω δει πολλές φορές τη Βέροια φέτος και είναι πάρα πολύ ωραίο εξτρέμ. Το ίδιο και ο μικρός ο Φοφανα (και ο Καιουμπι της Καβάλας, και γενικά από την Καβάλα μπορούμε να δούμε κάμποσους παίχτες αφού έπεσε τώρα). Ο Μουργος πάντως είναι εξαιρετικό εξτρέμ, και μεγάλωσε ποδοσφαιρικά στην Αγγλία και την ακαδημία της Άρσεναλ (και στη συνέχεια στη Νόριτς

Υ.Γ Πάρα πολύ καλή ομάδα η Βέροια όλη τη χρονιά. Με αυτοματισμούς και γρήγορο ποδοσφαίρο. Πολυβόλο ο Πασσάς μπροστα. Πολύ καλύτερη ομάδα από αρκετές της Σούπερ Λιγκ. Ποδοσφαορικα θα ήθελα πολύ να ανέβει η Βέροια (είναι και καλή εκδρομή). Για να δούμε...

Πάντως γελοίο ότι 34 ομάδες παίζουν για να ανέβει μια αλλά δεν είναι για αυτό το τοπικό αυτή η συζήτηση

Αποσυνδεδεμένος blue

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Παρ 13 Μάι 2022 12:06 »
Προτάθηκε αυτός ο δεξιός μπακ, από τη Super League 1 – Γνωστός σε όλους, τι θα κάνει ο Χριστοβασίλης

Ενδιαφέρουσα περίπτωση για το δεξί άκρο της άμυνας του ΠΑΣ Γιάννινα. Τι θα κάνει ο Χριστοβασίλης!

Ο Σάλιακας έχει ήδη φύγει. Θα αποχωρήσει και ο Οικονομόπουλος. Ο ΠΑΣ Γιάννινα ξεμένει από δεξιό μπακ. Δεν υπάρχει κανένας στο ρόστερ. Δοκιμάστηκε σε τέτοιο ρόλο ο Γκαρντάβσκι. Δεν ήταν κακός.

Όπως αναφέρει το Sportime της Παρασκευής και η στήλη «Agent Greek», o τελευταίος είναι πολυεργαλείο, καλύπτει πολλές θέσεις, γι αυτό και υπάρχει πρόθεση να είναι και την επόμενη σεζόν στο ρόστερ. Θα του γίνει πρόταση ανανέωσης.

Τώρα αν θα τα βρουν, χωρίς τον Μεταξά στον πάγκο, άλλο «καπέλο». Ο ΠΑΣ πάει για έναν μίνιμουμ, ίσως και για δύο δεξιούς ακραίους αμυντικούς. Οι πληροφορίες μου «έπιασαν» ότι προτάθηκε στο… ανεπίσημο και πάνω στη συζήτηση, ο Σάκιτς του Άρη. Ο τελευταίος δεν ανανεώνει με τους «κιτρινόμαυρους».

Ναι μεν, αλλά όχι, αρχικά από τον Χριστοβασίλη. Στα 32 μπαίνει τον Αύγουστο ο Αυστριακός, πολύ μακριά από το ηλικιακό target group. Επίσης, εξαψήφιο συμβόλαιο σε αμυντικό δεν πρόκειται να δώσει η διοίκηση. Για να πάει ο Σάκιτς στα Γιάννενα πρέπει να ρίξει στα «μισά» τα χρήματα που παίρνει στον Άρη.
https://www.sportime.gr/parafootball/pas-giannina-protathike-aftos-o-dexios-bak-apo-ti-super-league-1-gnostos-se-olous-ti-tha-kani-o-christovasilis/

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Τρι 24 Μάι 2022 10:09 »
Πρόεδρα της καρδιάς μας...
Αν όντως ενδιαφέρεται η αεκ για τον Κάργα, και ο ίδιος θέλει να πάει εκεί - κακό δικό του, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα - ζήτα λιγότερα χρήματα (ή καθόλου) και οπωσδήποτε τον Αλμπάνη ως αντάλλαγμα.
Αν όντως μείνει ελεύθερος ο Καρτάλης, πάρε τον και φέρε τον πίσω με "κλειστά μάτια". Τον ξέρουμε και μας ξέρει, άσε που "κουμπώνει" ιδανικά στην ομάδα μας. Αν έπρεπε να "πάρω μια επιστροφή" μόνο, θα ήταν αυτή, χωρίς δεύτερη σκέψη.
Δύο κινήσεις που μας κρατούν στο φετινό επίπεδο, με τάσεις ανόδου. ;)