Αποστολέας Θέμα: Θερινη μεταγραφικη περιοδος 2022  (Αναγνώστηκε 83725 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Θερινη μεταγραφικη περιοδος 2022
« Απάντηση #125 στις: Τετ 08 Ιούν 2022 09:11 »
Super League νέα 7/6: Τρεις οι κλεισμένοι στον ΠΑΣ Γιάννινα και πλησιάζει και ο τέταρτος!

ΠΑΣ Γιάννινα: Επένδυση με Τσάβο, μιλάει με 11αδάτο εξτρέμ!
Μετά τον Στάικο, ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι έτοιμος να ανακοινώσει ανανεώσεις και μεταγραφές. Ντομίνγκες και Γκαρντάφσκι οι δύο που θέλει να κρατήσει η διοίκηση. Σταματελόπουλος και Κιάκος έχουν συμφωνήσει, ενώ οι Ηπειρώτες είναι κοντά και στον Άγγελο Τσάβο. Ο 20άχρονος δεξιός μπακ που έχει ανδρωθεί ποδοσφαιρικά στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού, έκανε εξαιρετική χρονιά με την Επισκοπή στη Super League 2, βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων της Super League 1, αλλά ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει προβάδισμα.

Η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί μια επένδυση για το μέλλον, με τους ανθρώπους του ΠΑΣ να κινούνται και για ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά τη νέα σεζόν. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, οι επαφές με ξένο (λατινοαμερικάνο) εξτρέμ είναι σε προχωρημένο στάδιο και απομένουν μόνο οι υπογραφές.

https://www.sportime.gr/podosfairo/super-league-nea-7-6-tris-i-klismeni-ston-pas-giannina-ke-plisiazi-ke-o-tetartos/

Συνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #126 στις: Τετ 08 Ιούν 2022 19:20 »
Για να δούμε τι θα δούμε. Η μεταγραφή του Κιάκου μου αρέσει πολύ και ελπίζω να βελτιωθεί και αμυντικά λίγο. Ο Σταματελόπουλος αν έρχεται για αντιΚαραγιαννης είναι πένα, ο Τσάβος αν έρχεται για αντί Οικονομόπουλος είναι πάρα πολύ καλά καθώς είναι 4 χρόνια μικρότερος άρα και πιο εξελισιμος

Οπωσδήποτε επιστροφή Πηλίου, έκανε πολύ καλή σεζόν στον Ηρακλή και είναι σε αρκετά καλύτερο επίπεδο από Ρίζο. Θέλουμε δεξί Μπακ βασικό οπωσδήποτε (Προβυδακης;). Θέλουμε Τερματοφύλακα δυνατό σίγουρα γιατί από εκεί αρχίζει η ομάδα. Έναν εξτρέμ για αντιΜπρενερ. Μια επιστροφή παλιού θα ήθελα (από τους Καρτάλη, Παμλιδη, Λέο) και αναλόγως τις υπόλοιπες υποχωρήσεις

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Τετ 08 Ιούν 2022 19:34 »
Η ομάδα χρειάζεται:
- Ένα σοβαρό σέντερ φορ για αλλαγή του Κόντε. Όχι έναν που έχει να βάλει γκολ 5 χρόνια. Κάποιον που αν ο Κόντε βάζει 10 αυτός να βάζει τουλάχιστον 6. Αν κι όλας αποχωρήσει και ο Περέα θέλουμε άλλον έναν εξωτερικό επιθετικό.
- Ένα 8άρι!! Έχει γκανιάξει η γλώσσα μας. Καλός, χρυσός ο Ντομιγκεζ αλλά μόνο για να ηρεμήσει το ματς και να αλλάξει την μπάλα. Δεν έχει τόσες οργανωτικές ικανότητες, κάθετες μπαλιές, σούτ έξω από την περιοχή κτλπ.
-Ένα βασικό δεξί μπακ επιπέδου Σάλιακα. Αν μάλιστα παίξει πάλι με ανεβάσματα των μπακ και με το σκεπτικό ότι όντως έχεις πάρει από αριστερά τον Κιάκο οφείλεις να έχεις ένα καλό δεξί μπακ που να κόβει και να μπορεί να ανέβει με καλές σέντρες κτλπ.
- Ένα στιβαρό τέρμα. Δε χρειάζεται γιατί...είναι προφανές!
-'Ενα καλό εξτρέμ που να έχει και τις δύο πλευρές. Ο μπρένερ λίγος, ο Λώλης εκνευριστικά λίγος, ο Λιάσος ΔΕΝ είναι εξτρέμ. Θέλουμε έναν γρήγορο, μπουκαδόρο και τεχνίτη.

Για μένα έτσι ξεκινάς να χτίσεις κάτι σοβαρό.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Τετ 08 Ιούν 2022 20:25 »
Ρελάνς για εξτρέμ από Super League!

Σε προχωρημένες επαφές με Κολομβιανό εξτρέμ ο ΠΑΣ Γιάννινα. Το Sportime αποκαλύπτει.

Έτοιμος να συμπληρώσει μεταγραφικό καρέ ο ΠΑΣ Γιάννινα! Οι Ηπειρώτες μετά την ανακοίνωση για το τεχνικό τιμ προχωρούν στη στελέχωση του ρόστερ τους.

Οι Γιάννης Κιάκος και Άγγελος Τσάβος προς επιβεβαίωση του Sportime πρέπει να θεωρούνται ποδοσφαιριστές του «Άγιαξ» της Ηπείρου, ενώ συμφωνία υπάρχει και με τον νεαρό Ελληνοαυστραλό σέντερ φορ Απόστολο Σταματελόπουλο.

Παράλληλα, με τους δύο τελευταίους που αποτελούν μεταγραφικά project, η διοίκηση Χριστοβασίλη προχωράει και περιπτώσεις 11αδάτων ποδοσφαιριστών πρώτης γραμμής!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, το οποίο αποκάλυψε το φλερτ με λάτιν εξτρέμ, έχει προταθεί ο Κέβιν Ροσέρο. Ο Κολομβιανός εξτρέμ που αν και δεν ανακοινώθηκε, έχει λύσει το συμβόλαιο του με τον Βόλο, είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, αφού η περίπτωση του αρέσει τόσο στον νέο προπονητή Θανάση Στάικο, όσο και στους διοικούντες!

Ο 23χρονος winger που μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο «φτερά» της επίθεσης, αλλά και στην κορυφή, κατέγραψε 28 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τους «κυανέυθρους» σκοράροντας και έξι τέρματα.

Οι επαφές των δύο πλευρών έχουν ξεκινήσει και είναι προχωρημένες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, για τον Ροσέρο υπήρχε ενδιαφέρον κι από άλλη ομάδα της Super League, αλλά ο Κολομβιανός φαίνεται να έχει καλύτερη πρόταση από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

http://www.pas.gr/forum/index.php?action=post;topic=8687.125;last_msg=244250

Συνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Πεμ 09 Ιούν 2022 00:06 »
Εγώ για κάποιο λόγο θα ήθελα να γυρίσει για δεύτερος σέντερ φορ ο Μανιάς. Στο πρώτο πέρασμα του μου άρεσε πολύ. Μπορεί την σεζόν που μας πέρασε να μην έπαιξε αλλά θεωρώ ότι εδώ αν έρθει και έχει όρεξη θα προσφέρει πολλά. Υπολογίσιμο κορμί, πολύ καλά τελειώματα, ξέρει την ομάδα.
Για να δούμε τις επιλογές της ομάδας

Υ.Γ1 Ο Ζάιρο που νομίζω είναι Κύπρο θα ταίριαζε θεωρείται στην ομάδα; (αν δεν γλυστραει κάθε λεπτο :P )

Υ.Γ2 Τελικά αυτός ο Σταματελόπουλος τι θέση παίζει; Δεν έχω καταλάβει

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Πεμ 09 Ιούν 2022 01:09 »
Ζαιεο προφανώς θέλει λεφτά για να έρθει. Ο Σταματελοπουλος σύμφωνα με αυτά που διάβασα παίζει από χαφ μέχρι σέντερ φορ.
Προφανώς θα έχει 2 σε ένα μπακ απ.
....

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Πεμ 09 Ιούν 2022 08:54 »
Ποιος Ζάιρο ρε παιδιά; Πλάκα μας κάνετε;
Δεν έχω ξαναδεί παίκτη να γλυστράει περισσότερες φορές, λες και είχαν χέσει οι γελάδες όλο το γήπεδο.....
Προσφορά μηδέν. Πραγματικά απορώ πως τον σκεφτήκατε.
Και δώρο να μου τον έκαναν, δεν τον έπαιρνα αν ήμουν πρόεδρος.

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Πεμ 09 Ιούν 2022 09:02 »
Ροσερο κλείνει από ότι φενεται.
Καλός φενεται...για να δούμε

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Πεμ 09 Ιούν 2022 10:06 »
&ab_channel=KCSportsFilms

Συνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: Πεμ 09 Ιούν 2022 11:15 »
Κάτι ακούστηκε ότι ο Ροσερο είναι ξάδερφος του Περεα και ότι τον πρότεινε αυτός. Μήπως αυτό σημαίνει ότι θα μείνει ο Περεα;

Εκτός αυτού ο Χουανιτο μας, φαίνεται να την έχει δαγκώσει τη λαμαρίνα με μια Γιαννιωτισα :)) :))

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Πεμ 09 Ιούν 2022 13:13 »
Εκτός αυτού ο Χουανιτο μας, φαίνεται να την έχει δαγκώσει τη λαμαρίνα με μια Γιαννιωτισα :)) :))
Προσωπικές πληροφορίες δε μου αρέσει να δίνω και γι΄αυτό δεν το είχα ποστάρει εδώ και 2-3 μήνες που το είχα μάθει.
Αφού όμως τον "έδωσες"  :P το επιβεβαιώνω... :))

Βέβαια ο προεδρούλης μας άμα δεν τον δώσει μεταγραφή θα κλαίει κάτι εκατομμύρια....

Συνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Πεμ 09 Ιούν 2022 13:22 »
Χαχαχαχα ούτε εγώ δίνω. Απλά τώρα έτσι κι αλλιώς κάθε μέρα ανεβάζει στα σοσιαλ.

Πάντως εγώ πιστεύω ότι με το που έρθει πρόταση θα φύγει. Η αν δεν φύγει φέτος θα φύγει του χρόνου ελεύθερος (αν κάνει μια καλουτσικα σεζόν πάλι)

Από την άλλη αν έχει και κανέναν άλλον Κολομβιανό ξάδερφο ας τον φέρει εδώ να είναι όλοι μαζί (θα προτιμούσα σκληρό Κολομβιανό στόπερ ή 6αρι :)) )

Αποσυνδεδεμένος Black_Freighter

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Πεμ 09 Ιούν 2022 13:46 »
Η αν δεν φύγει φέτος θα φύγει του χρόνου ελεύθερος
Δεν γίνεται. Ευτυχώς μια φορά ο χβ προνόησε και του έκανε τριετές συμβόλαιο. Οπότε ούτε του χρόνου γίνεται να φύγει ελεύθερος.

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Πεμ 09 Ιούν 2022 14:37 »
Δεν υπάρχει περίπτωση να μη δοθεί ο Περέα

Πέραν αυτού ο Kevin Ante-Rosero ειναι κεντρικός επιθετικός σύμφωνα με το transfermarkt,
έπαιζε Μάλτα, ήρθε πέρυσι στον Βόλο αλλά έπεσε πάνω στον Ολλανδό

https://www.transfermarkt.com/kevin-rosero/profil/spieler/630032

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Πεμ 09 Ιούν 2022 17:25 »
.......................ενώ και ο Ροσέρο κλείνει στον ΠΑΣ Γιάννινα όπως αποκάλυψε το Sportime.gr. Ούτε το συμβόλαιο του Ριένστρα θα ανανεωθεί (μιλάει με τον ΠΑΣ Γιάννινα), ..............

https://www.sportime.gr/podosfairo/superleague/volos-i-apochorisis-tha-sinechistoun/

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #140 στις: Πεμ 09 Ιούν 2022 18:11 »
Από πριν τελειώσει το πρωτάθλημα ήλπιζα να χτυπήσουμε παίκτες του βόλο από κεντρο και επίθεση. Καλές κινήσεις πιστεύω είναι, ειδικά τώρα που ήρθαν μαζικές αποδεσμεύσεις από τον Μπεο. Θα μπορούσαμε να κοιτάξουμε και για φερναντεζ, οροζ και μπαρτολο που λήγουν τα συμβόλαια τους. Βέβαια τίθεται και θέμα τι χαρακτηριστικά θέλει από τους παίκτες ο σταικος.

Συνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #141 στις: Πεμ 09 Ιούν 2022 21:55 »
Βέβαια ο καλύτερος παίχτης του Βόλου ήταν ο Φερνάντες αλλά και Ροσερο Ριενστρα καλοί ειναξ

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #142 στις: Πεμ 09 Ιούν 2022 23:21 »
Παράθεση
Ποιος θα το περίμενε. Οτι μία μικρομεσαία ομάδα θα έφτανε σε σημείο ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ παίκτη από τις μεγάλες και μετά να τον πουλήσει με πολλά περισσότερα. Κι όμως. Ο ΠΑΣ λοιπόν τρίβει τα χέρια του και ο Παναθηναϊκός μπορεί να χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο. Κυρίως αυτός που πήρε την απόφαση να αφήσει τον Περέα.

Για να είμαι σωστός δεν τον άφησε. Ο Παναθηναϊκός τον πούλησε! Και τον αγόρασε όπως γνωρίζετε ο ΠΑΣ Γιάννινα. Επίσης γνωρίζετε και το ποσό. 100.000 ευρώ. Είναι σημαντικά λεφτά για μια ομάδα επιπέδου ΠΑΣ που υπάρχει συγκεκριμένο μπάτζετ. Ομως το έκανε και του βγήκε. Ο Περέα έκλεισε την σεζόν με 10 γκολ και 4 ασίστ μιας και εκμεταλλεύτηκε στο 100% τον τραυματισμό του Κόντε.

Και ο ΠΑΣ λοιπόν τώρα κάνει παζάρια για την εκ νέου πώλησή του. Εχει βγει στην αγορά και τον πουλάει έναντι 3 εκατομμυρίων! Από τον Γενάρη μάλιστα υπήρχε ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικου (Βέρντερ μεταξύ άλλων). Δεν είμαι σίγουρος οτι ο ΠΑΣ θα βρει 3 χαρτιά αλλά νομίζω θα τον πουλήσει στο τέλος με πάνω από 2.

Ετσι ο ΠΑΣ θα πορευτεί του χρόνου με τον υγιή Πέδρο Κόντε και έναν ακομα. Τον ξέρω και αυτόν. Επιθετικός ΠΑΛΙ από μεγάλη ομάδα. Θα επανέλθω.

https://www.kingbet.net/arthra/i-klopi-me-perea-pos-ta-100-000-eginan-3-ekatommyria/
Α! Μικρομεσαίο είναι το μάτι σου...  :dab:

Συνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: Πεμ 09 Ιούν 2022 23:52 »
Χαχαχαχαχαχα μικρομεσαία λέει ο τράγος. Δηλαδή η μεγαλομεσαια ποια είναι; Ο Ατρόμητος; Ή το Αστέρι; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Τι ωραίο είναι αυτοί ρε. Δεν νευρίασα καν. Ίσα ίσα γελασα κιόλας με το μήνυμα του συνταυρου Κριμσον και το emoji

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #144 στις: Παρ 10 Ιούν 2022 03:19 »
Λογικά εννοεί η Αλμπάνη ή Λάμπρου.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος pasoles07

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #145 στις: Παρ 10 Ιούν 2022 10:16 »
Λογικά εννοεί η Αλμπάνη ή Λάμπρου.

Δύσκολα, το πιο πιθανό είναι να είναι ο βοιλης του γαύρου β

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #146 στις: Παρ 10 Ιούν 2022 11:24 »
Α, το σωστό να λέγεται και να γράφεται.
ΜΠΡΑΒΟ κυρ πρόεδρα για τη μεταγραφική εκκίνηση (με τον Ροσέρο). Και αφού μας "καλόμαθες", περιμένουμε να συνεχίσεις ...
Για εμένα, απόλυτα σωστή μεταγραφική κίνηση.
Προσεχώς (ακόμη) καλύτερα, θέλω να ελπίζω.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #147 στις: Παρ 10 Ιούν 2022 15:51 »
ΠΑΣ Γιάννινα: Από Γαλλία ο αντί Λοντίγκιν

Η μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζεται, με τους Ηπειρώτες να εξετάζουν την περίπτωση τερματοφύλακα που έχει αγωνιστεί στην Ligue 1 για αντί Λοντίγκιν.
Μετά την αποχώρηση του Γιούρι Λοντίγκιν, ενός από τους καλύτερους τερματοφύλακες του πρωταθλήματος, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, στον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν δεδομένο πως θα κινηθούν για την απόκτηση παίκτη για την κομβική αυτή θέση. Οι Ηπειρώτες που ήδη έχουν αποκτήσει επίσημα τους Κιάκο και Ροσέρο, ενώ βρίσκονται σε συζητήσεις και με τον Ριένστρα, εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση ενός τερματοφύλακα που έχει αγωνιστεί στην Γαλλία και στην Ligue 1.

Ο στόχος των «κυανόλευκων» έχει τα ίδια στοιχεία με τον Λοντίγκιν, παίζει πολύ με την μπάλα στα πόδια και έχει αρέσει στον Θανάση Στάικο, ο οποίος έχει δώσει το οκ για να προχωρήσει η περίπτωσή του. Αν όλα πάνε καλά, σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις για την συγκεκριμένη υπόθεση.

https://www.gazzetta.gr/football/superleague/2124623/pas-giannina-apo-gallia-o-anti-lontigkin
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 11 Ιούν 2022 14:28 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #148 στις: Παρ 10 Ιούν 2022 17:36 »
Μελάνιασα λέμε. Δεν έχω σταματήσει να τσιμπιέμαι. Τι είναι τούτο φέτος...
Μας κακομαθαίνετε κυρ πρόεδρα. Και Ροσέρο, και Κάκος, και γάλλος keeper, και, και και...
Άει να δούμε...
Μπράβο σας, και αν μπορείτε, παρακαλώ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕΤΕ - να μην πηγαίνουμε πια ξεβράκωτοι στ` αγγούρια. B-)

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #149 στις: Σαβ 11 Ιούν 2022 10:47 »
Ξεκινήσαμε εξαιρετικά τη μεταγραφική περίοδο! Κι αν σκεφτώ ότι κατά Αύγουστο μεριά η πρόηδρους σχεδόν πάντα βάζει το κερασάκι στην τούρτα (ναι ναι, ξέρω ότι είναι τετριμμένη έκφραση, αλλά αυτός είναι ο ΧΒ...), τότενες με βλέπω σιγά σιγά να χάνω την παροιμιώδη ηρεμία που μας διακρίνει ως ΠΑΣολέδες και να αρχίσω να κάνω λόγο ξανά για πλέι οφς! Τί εννοείς "από τώρα?" Αφού από τώρα μας άρχισε τα καλά ο τζες.

Εξαιρετικό το πρωινό τσιγαράκι, με ηρεμεί.

Προς "πολέμαρχους" "μπατριώτες" σύνταυρους: Είμαι σίγουρος ότι σε περίπτωση πολέμου, όλο και σε κάποια χώρα θα τρέξετε να βάλετε τα κωλαράκια σας, σαν "λαθροεισβολείς" μωρέ...

Σύνταυρε ΠΑΣ, στα δύσκολα ξεχωρίζει ο Άνθρωπος από τα σκατά. Ο Άνθρωπος μπορεί να γίνει σκατό, το σκατό δεν μπορεί να γίνει Άνθρωπος. Μην ασχολείσαι με τελειωμένες περιπτώσεις. Κάποτε πίστευα ότι εάν κάποιος αφήσει μία μικρή χαραμάδα ανοιχτή, μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο. Όταν κλείνει τη χαραμάδα, βάζει μόνος του το τελευταίο καρφί στο φέρετρό του... Παράτα τους, ηρέμησε και συνέχισε να προσπαθείς από το δικό σου μετερίζι να κάνεις τον κόσμο πιό υποφερτό.
Ο Διογένης άναψε μέσα στο καταμεσήμερο ένα λυχνάρι ψάχνοντας να βρει έναν άνθρωπο.  ;)
Θέλω να πιστεύω ότι είμαστε ακόμη αρκετοί εκεί έξω.

Καλημέρα σε όλους!