Αποστολέας Θέμα: Θερινη μεταγραφικη περιοδος 2022  (Αναγνώστηκε 83918 φορές)

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Θερινη μεταγραφικη περιοδος 2022
« Απάντηση #300 στις: Κυρ 26 Ιούν 2022 13:11 »
Σωστά.. Και εγώ περισυ στην αρχή είχα κρίνει τον Μεταξά για το αμυντικό παιχνίδι που παίξαμε. Μετά όμως είδα και επιθετική ανάπτυξη και αναθεώρησα.
Το γεγονός είναι ότι έχουμε προπονητή χωρίς τυπικά προσόντα. Τώρα κρίνουμε αυτό..
....

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #301 στις: Κυρ 26 Ιούν 2022 13:17 »
christos ,δεν εγραψα κατι που να διαφωνω με το σκεπτικο σου. Απλα ανεφερα ενα παραδειγμα που ενας ασημος προπονητης ,εκανε μια πολυ καλη πορεια με την ομαδα του. Πιστευω οτι ολοι οι ανθρωποι στη ζωη πρεπει να εχουν την ευκαιρια τους. Μην τους κρινουμε πριν δουμε το εργο τους. Ειναι λιγο αδικο. Γενικα κι οχι μονο για τον ΠΑΣ,ειμαι απο φυση αισιοδοξος ανθρωπος. Αυτο το παιδι ,αν του χρονου τον θελουν μεγαλες ομαδες, τι θα λεμε;;;;;;;; θα βριζουμε παλι τον ΧΒ που δεν του εβαλε μεγαλη ρητρα;;;; Εγω το μονο που λεω ειναι  να μην βιαζομαστε. Ακομα Ιουνιος ειναι. Το ροστερ δεν γεμισε, προετοιμασια δεν αρχισε. Οταν θα δουμε την ομαδα [οχι στα φιλικα βεβαια], θα εχουμε πιο καθαρη αποψη. Ας μην προτρεχουμε ομως.

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #302 στις: Κυρ 26 Ιούν 2022 13:38 »
christos ,δεν εγραψα κατι που να διαφωνω με το σκεπτικο σου. Απλα ανεφερα ενα παραδειγμα που ενας ασημος προπονητης ,εκανε μια πολυ καλη πορεια με την ομαδα του. Πιστευω οτι ολοι οι ανθρωποι στη ζωη πρεπει να εχουν την ευκαιρια τους. Μην τους κρινουμε πριν δουμε το εργο τους. Ειναι λιγο αδικο. Γενικα κι οχι μονο για τον ΠΑΣ,ειμαι απο φυση αισιοδοξος ανθρωπος. Αυτο το παιδι ,αν του χρονου τον θελουν μεγαλες ομαδες, τι θα λεμε;;;;;;;; θα βριζουμε παλι τον ΧΒ που δεν του εβαλε μεγαλη ρητρα;;;; Εγω το μονο που λεω ειναι  να μην βιαζομαστε. Ακομα Ιουνιος ειναι. Το ροστερ δεν γεμισε, προετοιμασια δεν αρχισε. Οταν θα δουμε την ομαδα [οχι στα φιλικα βεβαια], θα εχουμε πιο καθαρη αποψη. Ας μην προτρεχουμε ομως.

Μα αν υπαρχει καποιος που δεν προτρεχει εδω μεσα , σιγουρα αυτος ειμαι εγω . Αν διαβασεις ξανα τα γραφομενα μου θα συμφωνησεις πιστευω.
Εγω απλα λεω πως με τα δεδομενα που εχω μεχρι σημερα 26-06-2022 , η Ομαδα κατεβαινει ( για πρωτη φορα επι ΧΒ ) χωρις κανονικο προπονητη.
Το τι θα γινει τελικα στο πρωταθλημα κανεις δεν το ξερει .Ουτε καν για το τι θα μας συμβει στα επομενα 5 λεπτα.
Αλλα με τα μεχρι τωρα δεδομενα, δεν βρισκω καμια διαφορα μεταξυ του Σταικου και οποιουδηποτε αλλου ‘’εμπειρικου’’ της Γ Εθνικης.
Εκτος και αν πιστευει καποιος οτι η διαφορα ειναι οι 8 μηνες διπλα στον Μεταξα.
Σε αυτη την περιπτωση δεν εχω να αντιπαραβαλω καποιο επιχειρημα.
Και φυσικα ας μην ξεχναμε την αποστολη αυτου του ανθρωπου , που ειναι να φτιαξει μια εντελως ΝΕΑ ομαδα …

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #303 στις: Κυρ 26 Ιούν 2022 13:54 »
Συνταυρε christos ,τυπικα προσοντα [uefa pro] εχει το παληκαρι. Αν αυτο δεν εχει αξια ,παω πασο. Οι προηγουμενοι δηλαδη τι παρα πανω περγαμηνες ειχανε;;;;;;;;;; Τελος παντων νομιζω οτι στο γηπεδο και με τον χρονο θα δειξει το πραγμα. Προς Θεου δεν εχω κανεναν λογο να αντιπαρατεθω για ενα θεμα που δεν ειναι του παροντος.Ο χρονος θα δειξει.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #304 στις: Κυρ 26 Ιούν 2022 13:57 »
Από ότι διάβασα δεν έχει uefa pro και θα το αποκτήσει στην συνέχεια.Προπονητής ήταν σε ομαδούλες.Στην τελική ας φέρουμε και κανέναν Περικλή πίσω που έχει φάει τις από κάτω κατηγορίες με το κουτάλι.Ποια η διαφορά μετά;

Αποσυνδεδεμένος dio

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #305 στις: Κυρ 26 Ιούν 2022 14:06 »
Μιας και ο Σταικος μας πέφτει λίγο επειδή δεν έχει δίπλωμα UEFA - Pro ας διαλέξουμε κάποιον από αυτούς που έχουν.Εγώ διαλέγω Βαζάκα.

∆ιπλωµατούχοι προπονητές Σχολών Ε.Π.Ο. κατηγορίας UEFA - Pro
Α/Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ
1 ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ∆ΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
2 ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
3 ΑΝΤΩΝΙΟΥ TΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
4 ΒΑΖΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
5 ΒΟΚΟΛΟΣ ΛΕΩΝΙ∆ΑΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ
6 ΒΟΥΤΣΑΚΕΛΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
7 ΓΕΩΡΓΑΜΛΗΣ ΛΥΣΣΑΝ∆ΡΟΣ ∆ΗΜΗΤΡΙΟΣ
8 ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΣΑΡΑΝΤΟΣ
9 ΓΚΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ∆ΗΜΗΤΡΙΟΣ
10 ΓΚΩΝΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
11 ΓΟΥΝΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ∆ΗΜΗΤΡΙΟΣ
12 ∆ΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
13 ∆ΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
14 ∆ΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
15 ΕΛΕYΘΕΡIOY ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ
16 ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ∆ΗΣ ΘΕΟ∆ΩΡΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
17 ΖΕΛΕΝΙΤΣΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
18 ΖΙΩΓΑΣ ΜΙΧΑΗΛ ∆ΗΜΗΤΡΙΟΣ
19 ΘΩΜΑΙ∆ΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
20 ΙΟΡ∆ΑΝΙ∆ΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΧΡΗΣΤΟΣ
21 ΙΣΠΥΡΛΙ∆ΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
22 ΚONIΩTΗΣ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
23 ΚΑΒΑΛΙΕΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
24 ΚΑΒΟΥΡΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΟΥΚΑΣ
25 ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
26 ΚΑΛΑΪΤΖΙ∆ΗΣ ∆ΗΜΗΤΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
27 ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
28 ΚΑΤΣΑΒΑΚΗΣ ΘΩΜΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
29 ΚΕΧΑΓΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝ∆ΡΕΑΣ
30 ΚΟΛΑ ΜΠΛΕΝΤΑΡ ΤΟΜ
31 ΚΟΥΛΟΥΜΠΡΗΣ ΑΝΤΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
32 ΚΩTΣOΒOΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ∆ΗΜΗΤΡΙΟΣ
33 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΑΡΙΟΣ ∆ΗΜΗΤΡΙΟΣ
34 ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
35 ΚΩΣΤΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
36 ΚΩΦΙ∆ΗΣ ΣΑΒΒΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
37 ΛΕΜΟΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
38 ΛΙΑΠΗΣ ∆ΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
39 ΜΑΝΩΛΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
40 ΜΑΣΤΡΟΚΥΡΙΑΚΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
41 ΜΑΤΖΟΥΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
42 ΜΗΤΡΟΤΑΣΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΑΧΙΛΕΑΣ
43 ΜΙΧΑΗΛΙ∆ΗΣ ΑΝ∆ΡΕΑΣ ΤΑΚΗΣ
44 ΜΙΧΑΗΛΙ∆ΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΙΟΡ∆ΑΝΗΣ
45 ΜΙΧΑΛΗΤΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
46 ΜΟΥΤΑΣ ∆ΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
47 ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΝΤΟΥΣΑΝ ΝΤΑΝΙΤΣΑ
48 ΜΠΑΤΑΚΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
49 ΜΠΑΤΣΙΛΑΣ ∆ΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
50 ΝΙΟΠΛΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
51 ΟΡΦΑΝΙ∆ΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
52 ΟΥΖΟΥΝΙ∆ΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ ΠΡΟ∆ΡΟΜΟΣ
53 ΠΑΝΤΕΛΙ∆ΗΣ ΣΑΒΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
54 ΠΑΠΑ∆ΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΒΕΛ
55 ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
56 ΠΑΠΑΜΑΤΘΑΙΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΙΩΑΝΝΗΣ
57 ΠΑΠΑΝ∆ΡΕΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΥΡΙΠΙ∆ΗΣ
58 ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ∆ΗΜΗΤΡΙΟΣ
59 ΠΑΧΑΤΟΥΡΙ∆ΗΣ ΘΕΟ∆ΩΡΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ
60 ΣΕΝΤΕΛΙ∆ΗΣ ΘΩΜΑΣ ΘΕΟ∆ΩΡΟΥ
61 ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
62 ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
63 ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
64 ΤΕΝΝΕΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
65 ΤΟΠΟΛΙΑΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
66 ΤΣΑΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ
67 ΤΣΙΩΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
68 ΦΟΙΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
69 ΧΑΒΟΣ ΙΩΑΚΕΙΜ ΣΥΜΕΩΝ
70 ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
71 ΧΑΤΖΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
72 ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
73 ΧΕΡΙ∆ΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
74 ΧΟΣΑ∆ΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
75 ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ∆ΗΜΗΤΡΙΟΣ
76 ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ
77 BANDOVIC BOZIDAR SPASOJE
78 BAZYXA KRISTOF LUTSIAN
79 GIOVANOVITS YVAN BOZIDAR
80 MILOJEVIC VLADAN ANDRIJA
81 PAVLOVIC MILAN MILOJE

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #306 στις: Κυρ 26 Ιούν 2022 14:08 »
Εγώ πάλι θα διάλεγα Μιλόγεβιτς

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #307 στις: Κυρ 26 Ιούν 2022 14:20 »
Φιλε Dio , εγω δεν μιλησα μονο για το Διπλωμα . Αυτο ειναι ενα τυπικο προσον , που μπορει να λεει πολλα ή και τιποτα.
Αν και εν ετει 2022 , δυσκολο να βρεις ανθρωπο χωρις θεωρητικη εκπαιδευση σε οποιονδηποτε κλαδο.

Αυτο που με ανησυχει πιο πολυ ειναι το γεγονος της μηδενικης σοβαρης επαγγελματικης εμπειριας.  Παικτης-προπονητης μεχρι τα 36 ,επειτα προπονητης σε πολυ χαμηλο επιπεδο, και 8 μηνες βοηθος Μεταξα.

Εν πασει πριπτωσει , εσενα τι ακριβως σε κανει αισιοδοξο ; Θεωρητικα παντα.

Αποσυνδεδεμένος dio

• Hero Member
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #309 στις: Κυρ 26 Ιούν 2022 14:32 »
Το πρόβλημα δεν είναι η ηλικία του αλλά η εμπειρία του που είναι σχεδόν ανύπακρτη.Ούτε uefa pro έχει.Ενώ μέχρι τώρα φεύγουν βασικοί παίχτες της ομάδας.Δηλαδή από όπου και να το πιάσεις δεν...

Αποσυνδεδεμένος dio

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #310 στις: Κυρ 26 Ιούν 2022 14:39 »
Το έγραψα ας πάρουμε Βαζάκα -Τεννέ που έχουν χρόνια εμπειρίας.Με αυτή την λογική δεν θα πρέπει  ο προπονητής να χρησιμοποιεί νέους ποδοσφαιριστές λόγω   έλλειψης εμπειρίας αλλά μόνο  ποδοσφαιριστές με ηλικία 25+που θα έχουν φάει τα γήπεδα με το κουτάλι.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #311 στις: Κυρ 26 Ιούν 2022 14:44 »
Το έγραψα ας πάρουμε Βαζάκα -Τεννέ που έχουν χρόνια εμπειρίας.Με αυτή την λογική δεν θα πρέπει  ο προπονητής να χρησιμοποιεί νέους ποδοσφαιριστές λόγω   έλλειψης εμπειρίας αλλά μόνο  ποδοσφαιριστές με ηλικία 25+που θα έχουν φάει τα γήπεδα με το κουτάλι.
Εγώ πρότεινα εξαρχής να φέρουμε ξανά τον Περικλή πίσω που έχει φάει τις μικρές κατηγορίες με το κουτάλι αφού δεν παίζει ρόλο ούτε η εμπειρία,ούτε τα διπλώματα,ούτε τίποτα.
Το ίδιο γίνεται και με τους παίχτες.Θεωρητικά έχεις 20 παίχτες.Γεμάτο το ρόστερ.Ας κατεβούμε έτσι στο πρωτάθλημα αφού δεν παίζει τίποτα ρόλο.Σιγά.Έτοιμη η ομάδα για το πρωτάθλημα.Μια προετοιμασία έμεινε και ξεκινάμε.

Ακόμα καλύτερα ας μαζευτούμε εμείς εδώ να πάρουμε φανέλες του ΠΑΣ και ένας να κάνει τον προπονητή και να κατεβούμε στο πρωτάθλημα.Ας διώξουμε και αυτούς τους 20 δηλαδή αφού δεν παίζει κανένα ρόλο.Μια χαρά θα τα πάμε.

Αποσυνδεδεμένος dio

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #312 στις: Κυρ 26 Ιούν 2022 14:55 »
Εγώ πρότεινα εξαρχής να φέρουμε ξανά τον Περικλή πίσω που έχει φάει τις μικρές κατηγορίες με το κουτάλι αφού δεν παίζει ρόλο ούτε η εμπειρία,ούτε τα διπλώματα,ούτε τίποτα.
Το ίδιο γίνεται και με τους παίχτες.Θεωρητικά έχεις 20 παίχτες.Γεμάτο το ρόστερ.Ας κατεβούμε έτσι στο πρωτάθλημα αφού δεν παίζει τίποτα ρόλο.Σιγά.Έτοιμη η ομάδα για το πρωτάθλημα.Μια προετοιμασία έμεινε και ξεκινάμε.

Ακόμα καλύτερα ας μαζευτούμε εμείς εδώ να πάρουμε φανέλες του ΠΑΣ και ένας να κάνει τον προπονητή και να κατεβούμε στο πρωτάθλημα.Ας διώξουμε και αυτούς τους 20 δηλαδή αφού δεν παίζει κανένα ρόλο.Μια χαρά θα τα πάμε.

Μίλησα εγώ για το ρόστερ;Εχεις κόμπλεξ με τον Χριστοβασίλη και τον βγάζεις στον Σταικο.Αυτό και τέλος ο διάλογος μαζί σου.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #313 στις: Κυρ 26 Ιούν 2022 15:07 »

Μίλησα εγώ για το ρόστερ;Εχεις κόμπλεξ με τον Χριστοβασίλη και τον βγάζεις στον Σταικο.Αυτό και τέλος ο διάλογος μαζί σου.
Θα μπορούσα και εγώ να σε πω προεδρικό,χριστοβασιλικό και άλλα τέτοια.Είναι εύκολο αυτό.
Σε ρώτησε κάποιος πριν από που αντλείς την αισιοδοξία σου και η απάντηση είναι για ένα άρθρο του τι κάνουν στην Γερμανία.Το οποίο δεν λέει και κάτι ουσιαστικό.Ούτε λέει ότι αν αναλάβει κάποιος μικρός σε ηλικία είναι επιτυχημένος.
Προφανώς κοιτάμε και το ρόστερ.Άλλωστε σε νήμα μεταγραφών γράφουμε.Επίσης ανέφερες περί νεαρών παιχτών.Το ποδόσφαιρο δεν είναι όποιον βρούμε μπροστά μας τον πετάμε μέσα και παίζουμε σε πρωτάθλημα.Δεν είναι αυτό το πράγμα.Τουλάχιστον στην Α εθνική.Στο Γ τοπικό μπορείς να το κάνεις.
Μέχρι αποδείξεως του εναντίον ο Στάικος δεν έχει δείξει απολύτως τίποτα στην μηδενική του προπονητική καριέρα.Ενώ και σαν ποδοσφαιριστής έπαιξε στις μικρές κατηγορίες.Την ίδια ώρα το ρόστερ μας είναι αποψιλωμένο σε τραγικό βαθμό.Αυτή είναι η πραγματικότητα σήμερα.

Αποσυνδεδεμένος PizzAS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #314 στις: Κυρ 26 Ιούν 2022 15:24 »
Ο Στάικος ειναι ενας ανθρωπος 42 χρονων(νομιζω) και θα ειναι η 1η του φορα σαν 1ος προπονητης σε επιπεδο σουπερ λιγκ.
Περυσι τετοια εποχη ανακοινωθηκε ο Μεταξας, ο οποιος στα 54 του αναλαμβανε 1η φορα ως 1ος προπονητης σε Ά κατηγορια.
Με αυτο το σκεπτικο κακως ειχαμε παρει περυσι εναν προπονητη που σε τοσο μεγαλη ηλικια ηταν παντα 2ος στον παγκο.
Το αποτελεσμα διεψευσε οσους το ειχαν πει αυτο και ελπιζουμε να τους διαψευσει και φετος.
Το μεγαλο προβλημα για εμενα ειναι οτι αυτος ο ανθρωπος θα εχει τον γολγοθα να φτιαξει καινουρια ομαδα απο την αρχη μιας και ο ΧΒ καταφερε να φυγουν ολοι.
Οπως και να εχει, υπομονη απο ολους μας και θα δειξει πολυ συντομα τι θα δουμε φετος

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #315 στις: Κυρ 26 Ιούν 2022 15:48 »
Η διαφορά είναι ότι ήταν βοηθός στην Γερμανία που είναι άλλο επίπεδο ενώ πέρασε και από την εθνική.
Επίσης υπήρχαν βάσεις από πριν.
Ο Στάικος πρέπει να φτιάξει μια ομάδα από την αρχή με εμπειρία 3,5 σεζόν στην Γ εθνική.

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #316 στις: Κυρ 26 Ιούν 2022 15:49 »
Εγώ εδώ να πω, πως δεν είναι η πρώτη χρονιά επι ΧΒ που ξεκινάμε χωρίς κανονικό προπονητή. Εκτός αν ξεχάσατε τον Χριστόπουλο ή αν πιάνεται για κανονικός προπονητής ότι ήταν για λίγο σε κ20 Ολυμπιακού και ΑΕΚ. Απλά το αναφέρω, δεν θέλω να τονίσω κάτι.

Εμένα, για κάποιο λόγο, δεν με απασχολεί τόσο το θέμα του προπονητή, όσο του έμψυχου δυναμικού. Δε πα να μου φέρεις και τον Αντσελοτι, αν δεν έχει παίχτες πως θα παίξει; Έτσι κι αλλιώς αρκετες φορές που ήρθαν γνωστά (σε εμάς) ονόματα απέτυχαν στην ομάδα.

Οπότε, πρώτα ας ασχοληθούμε με το ποιοι παίχτες θα παίζουν με τις φανέλες μας του χρόνου και μετά ας κρίνουμε και τον προπονητή. Γιατί, αν η ομάδα πάει έτσι όπως είναι σήμερα να παίξει ακόμα και τον Αντσελοτι να είχαμε θα χάναμε. Εμένα, είτε με προπονήσει ο Στάικος, είτε ο Ιταλός τοπ προπονητής, μπάλα σαν τον Ροναλντίνιο δε θα μάθω. Οπότε...

Αποσυνδεδεμένος PASsenger

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #317 στις: Κυρ 26 Ιούν 2022 16:00 »
Όλοι θέλουν το καλύτερο για τον προπονητή μας και όλοι θα τον στηρίξουν.Από εκεί και πέρα όμως δεν γίνεται να προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε αυτή την ξεκάθαρα λανθασμένη επιλογή του Χρηστοβασίλη.Επιλογή που έγινε για 2 λόγους.Ήταν η πιο φθηνή λύση μακράν και δεύτερον,λόγω της στενής σχέσης που έχει εδώ και χρόνια ο Στάικος με τον Χρηστοβασίλη,δεν θα του φέρνει αντιρρήσεις σε τίποτα.Το κακό λοιπόν είναι ότι ο Χρηστοβασίλης έκανε μια επιλογή βασισμένη στο προσωπικό του συμφέρον και όχι στο καλό της ομάδας.

Αποσυνδεδεμένος Black_Freighter

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #318 στις: Κυρ 26 Ιούν 2022 16:03 »
Ο Στάικος ειναι ενας ανθρωπος 42 χρονων(νομιζω) και θα ειναι η 1η του φορα σαν 1ος προπονητης σε επιπεδο σουπερ λιγκ.
Περυσι τετοια εποχη ανακοινωθηκε ο Μεταξας, ο οποιος στα 54 του αναλαμβανε 1η φορα ως 1ος προπονητης σε Ά κατηγορια.
Με αυτο το σκεπτικο κακως ειχαμε παρει περυσι εναν προπονητη που σε τοσο μεγαλη ηλικια ηταν παντα 2ος στον παγκο.
Το αποτελεσμα διεψευσε οσους το ειχαν πει αυτο και ελπιζουμε να τους διαψευσει και φετος.
Το μεγαλο προβλημα για εμενα ειναι οτι αυτος ο ανθρωπος θα εχει τον γολγοθα να φτιαξει καινουρια ομαδα απο την αρχη μιας και ο ΧΒ καταφερε να φυγουν ολοι.
Οπως και να εχει, υπομονη απο ολους μας και θα δειξει πολυ συντομα τι θα δουμε φετος

Συμφωνώ ότι πρέπει να δώσουμε χρόνο και στήριξη στον Στάικο και ότι θα κριθεί από την εικόνα της ομάδας. Αλλά, δεν είναι το ίδιο το βιογραφικό του με του Μεταξά. Μπορεί και ο δεύτερος να ανέλαβε πρώτη φορά 1ος προπονητής σε Α κατηγορία την σεζόν που πέρασε, αλλά μην ξεχνάμε πως πριν ήταν βοηθός σε Augsburg, Darmstadt, Bochum και Εθνική και προπονητής της κ19 της Λεβερκούζεν. Δεν το λες και λίγο όσο να 'ναι. Δεν ήρθε ουρανοκατέβατος.

Επίσης άσχετο αλλά έχω περιέργεια να δω το θεωρητικό υπόβαθρο του Στάικου. Πως θέλει να παίξουμε φέτος και τα σχετικά. Αν και από μια πρώτη ερώτηση που του είχε γίνει οι απαντήσεις έμοιαζαν με αυτές του Γιαννίκη. Για να δούμε.

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #319 στις: Κυρ 26 Ιούν 2022 16:38 »
Εγώ εδώ να πω, πως δεν είναι η πρώτη χρονιά επι ΧΒ που ξεκινάμε χωρίς κανονικό προπονητή. Εκτός αν ξεχάσατε τον Χριστόπουλο ή αν πιάνεται για κανονικός προπονητής ότι ήταν για λίγο σε κ20 Ολυμπιακού και ΑΕΚ. Απλά το αναφέρω, δεν θέλω να τονίσω κάτι.

Εμένα, για κάποιο λόγο, δεν με απασχολεί τόσο το θέμα του προπονητή, όσο του έμψυχου δυναμικού. Δε πα να μου φέρεις και τον Αντσελοτι, αν δεν έχει παίχτες πως θα παίξει; Έτσι κι αλλιώς αρκετες φορές που ήρθαν γνωστά (σε εμάς) ονόματα απέτυχαν στην ομάδα.

Οπότε, πρώτα ας ασχοληθούμε με το ποιοι παίχτες θα παίζουν με τις φανέλες μας του χρόνου και μετά ας κρίνουμε και τον προπονητή. Γιατί, αν η ομάδα πάει έτσι όπως είναι σήμερα να παίξει ακόμα και τον Αντσελοτι να είχαμε θα χάναμε. Εμένα, είτε με προπονήσει ο Στάικος, είτε ο Ιταλός τοπ προπονητής, μπάλα σαν τον Ροναλντίνιο δε θα μάθω. Οπότε...
Πρώτον, θα ξεκινήσω από το ότι σε κόβω να υποστηρίζεις τη μισητή σε μένα Ρεάλ... Πολύ βασική διαφωνία...  :P

Δεύτερον, ενώ κατά βάση συμφωνώ ότι και ο... Ιταλός να έρθει, χωρίς παίκτες μάλλον ελάχιστα θα καταφέρει, εντούτοις ΚΑΙ ο Γιαννίκης αλλά ΚΑΙ ο Μεταξάς έφτιαξαν Ομαδάρες (με διαφορετική φιλοσοφία ο καθένας μεν, Ομαδάρες δε!) χωρίς παίκτες. Ή αλλιώς με παίκτες βου εθνικής, χωρίς βαργιά βιογραφικά, με ελάχιστες βέβαια εξαιρέσεις. Τα παραπάνω επουδενί δεν σημαίνουν ότι ο Γιαννίκης και ο Μεταξάς είναι ανώτεροι του Αντσελότι...
Και φυσικά πιστεύω ότι ο Στάικος μπορεί να φτιάξει το ίδιο καλή Ομάδα με τους προκατόχους του, ακόμη και "χωρίς παίκτες", όπως κι αν εννοούμε εμείς ως οπαδοί αυτόν τον όρο...
ΧΗΜΕΙΑ, το λέω εγώ. Όπως έγινε τη χρονιά Άγγελου, όπως έγινε με τον Χριστόπουλο, όπως έγινε με Πετράκη τα πρώτα 3-4 χρόνια, όπως έγινε με Γιαννίκη, όπως και με Μεταξά.
ΕΑΝ κολλήσει όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα μαζί, τότε, αδέρφια μου ΠΑΣολέδες, θα ζήσουμε ξανά μεγάλες συγκινήσεις και τη νέα σεζζζόν. Έστω και "χωρίς παίκτες"...  Έστω και με προπονητή χωρίς pro, μο ή bro...  :dab:

Προς το παρόν, περιμένω και τις επόμενες κινήσεις της "διοίκησης" με μεγάλη ανυπομονησία και τη γνωστή πλέον ΠΑΣολέδικη ηρεμία!

ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΟΥ!!!

:etsi:

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #320 στις: Κυρ 26 Ιούν 2022 19:06 »
Κι όμως είμαι μεγάλος χειτερ της μισητής Ρεάλ και μεγάλος λάτρης της Μπάρτσα. Παρόλα αυτά είμαι και μεγαλος φαν της Μίλαν και ο Αντσελοτι σαν Ιταλός, έχει συνδεθεί πάρα πολύ με τη μεγάλη Μίλαν, και ως παίχτης και ως προπονητής

Επίσης, δεν ανέφερα Γκουαρντιολα και Κλοπ ως παραδείγματα προπονητών, γιατί τους θεωρώ τρομερά εκνευριστικους, με μεγάλη έπαρση και πολλές κινήσεις για το φαίνεσθαι. Εν ολίγοις, ήθελα να βγάλω το κόμπλεξ μου απέναντι τους  :P :)) και για αυτό είπα για τον Αντσελοτι, έναν τρομερό προπονητή και πολύ συμπαθητικό χαρακτήρα (άποψη μου)

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #321 στις: Κυρ 26 Ιούν 2022 19:25 »
Υπάρχει μια διαφωνία, ανησυχία, μεταξύ μας για το αν αξίζει ο προπονητής ή όχι.
Επειδή η κουβέντα είναι θεωρητική και όλα θα φανούν μέσα στο γήπεδο δύσκολο να υπάρξει συμφωνία.
Στο τέλος οι μισοί που θα πέσουν μέσα στην τυχαία πρόβλεψή τους θα λένε "είδες που σου τα έλεγα;"

Καλό είναι να υπάρχουν επιχειρήματα και απο τις 2 πλευρές.
Το ότι οι γερμανοί έχουν νέους προπονητές ή το ότι κάποιοι με πτυχίο δεν τα πήγαν καλά δεν είναι επιχειρήματα.
Οι νέοι προπονητές στη γερμανία, που δεν έχουν πάει καθόλου καλά, είναι σίγουρα πολλοί πολλοί περισσότεροι απο αυτούς που πήγαν καλά. (Πόσοι βγαίνουν κάθε χρόνο απο τις σχολές και πόσοι πετυχαίνουν;)
Όπως και οι περισσότεροι, αν όχι όλοι με αξιόλογες καριέρες έχουν πτυχίο.

Το θέμα είναι να κρίνουμε τη λογική που θεωρούμε ότι γίνονται κάποιες κινήσεις και να προσπαθούμε να δώσουμε μια ερμηνία τους.
Όταν έρθει ένας άνθρωπος για δουλειά και στη συνέντευξη σου πει ότι δεν έχει πτυχίο αντίστοιχο της θέσης και έχει πολύ μικρή προυπηρεσία πάνω στη συγκεκριμένη δουλειά, θα τον πάρεις επειδή μπορεί να είναι νέος;
Το ότι δε θα σου ζητήσει βελτίωση του προπονητικού, μεγάλο μπάτζετ για μεταγραφές και θα έρθει με πολύ μικρό μισθό, είναι πολύ σημαντικοί λόγοι να τον πάρεις.

Όσον αφορά το ρόστερ εν μέρει δε συμφωνώ με τον φίλο crimson.
Πέρυσι ξεκινούσες με ένα τέρμα που το βιογραφικό του ήταν απο τα καλύτερα του ελληνικού πρωταθλήματος και μία αμυντική τετράδα που ήταν δεμένη με παίχτες υψηλής ποιότητας.
Είχες στο κέντρο έναν παίχτη που έπαιζε σε υψηλό επίπεδο για αρκετά χρόνια στην ισπανία και φυσικά με Κόντε στα καλά του.
Είχες δηλαδή μια εφτάδα πολύ καλή και έχτισες πάνω τους. (Άσχετα πως πήγε με τον Κόντε)
Ακόμη είχες ομοιγένεια και καλό κλίμα στα αποδυτήρια απο τις χρονιές του Γιαννίκη που συνεχίστηκαν και με τον Μεταξά

Φέτος δεν νομίζω ότι έχεις έστω κάτι απο όλα αυτά που μπορείς να πεις ότι θα στηριχτείς για να ξεκινήσεις

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #322 στις: Κυρ 26 Ιούν 2022 20:02 »
Η ποιότητα των παιχτών μας ήταν μεγάλη πέρυσι. Ο Πιρσμαν, ο Εραμουσπε, ο Κάργας, ο Κόντε και ιδιαίτερα ο Γιούρι και ο Ντομίνγκεθ, δεν έμαθαν μπάλα πέρυσι και προπερσι στον ΠΑΣ. Όλοι τους ποιοτικοί παίχτες που είχαν παίξει σε καλό επίπεδο. Ο Καργας είχε φανεί από το πρώτο πέρασμα του τι δυνατότητες έχει, τον Λοντίγκιν όλοι τον ξέραμε, ο Πιρσμαν δεν είχε δα και αδιάφορο βιογραφικό, ομοίως και ο Εραμουσπε και τέλος ο Κόντε ήταν γνωστός από την προηγούμενη θητεία του για το τι μπορεί να προσφέρει. Οπότε όντως υπήρχε ποιότητα ετοιμη

Σε αυτούς προστέθηκαν και παίχτες όπως ο Σαλιακας, ο Καραχάλιος, ο Περεα, ο Παμλιδης και ο Καρτάλης οι οποίοι δουλευτηκαν, δούλεψαν αλλά και κουμπωσαν τρομερά στην ομάδα, με αποτέλεσμα να κάνουν όλοι τις καλύτερες χρονιές τους εδώ. Αυτό, δε σημαίνει ότι πριν έρθουν εδώ ήταν παίχτες που δεν είχαν δείξει ότι αξίζουν κάτι παραπάνω. Και αυτό κυρίως ισχύει για τους Σαλιακα, Καραχάλιο, Περεα. Ναι αυτοί οι παίχτες της που ανέφερα, εδώ κάνανε το step up τους και βελτιώθηκαν πολύ, αλλά οι ομάδα είχε και παίχτες έτοιμους, με ποιότητα και σίγουρα όχι ποδοσφαιριστές Β εθνικής.

Ο Λοντίγκιν, ο Καργας, ο Πιρσμαν, ο Κόντε (μετά το πρώτο πέρασμα του), ο Ντομινγκεθ, ο Εραμουσπε δεν ήταν παίχτες Β Εθνικής. Ναι κάποιοι μπορεί να είχαν παίξει και Β αλλά το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας τους το πέρασαν σε ομάδες Α εθνικής και σε χώρες πολύ καλύτερες από την Ελλάδα

Επομένως ναι φέτος θέλουμε ποιότητα και μεταγραφές όπως του Κιάκου και του Ροσερο είναι ποιοτικές. Κι εγώ πιστεύω ότι θα μας βγει και το σέντερ φορ

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #323 στις: Κυρ 26 Ιούν 2022 21:06 »
ΠΑΣ Γιάννινα: Στην Ελλάδα την Δευτέρα ο Μπιλμπάο για ιατρικά και υπογραφές (vid)

Στην τελική ευθεία έχει μπει η απόκτηση του Ίκερ Μπιλμπάο από τον ΠΑΣ, με τον Ισπανό χαφ να βρίσκεται τη Δευτέρα στην χώρα μας προκειμένου να περάσει τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και να υπογράψει.
Οι μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζονται και ακόμα μία βρίσκεται στην τελική της ευθεία. Ο λόγος για την απόκτηση του Ίκερ Μπιλμπάο. Ο 26χρονος κεντρικός χαφ έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Ηπειρώτες και τη Δευτέρα θα βρίσκεται στην χώρα μας προκειμένου να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο με τους «κυανόλευκους».

Η φωτογραφία είναι από την επίσημη ιστοσελίδα της SD AMOREBIETA

https://www.gazzetta.gr/football/superleague/2129074/pas-giannina-stin-ellada-tin-deytera-o-mpilmpao-gia-iatrika-kai
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 26 Ιούν 2022 21:36 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #324 στις: Κυρ 26 Ιούν 2022 21:37 »
https://www.gazzetta.gr/football/superleague/2129074/pas-giannina-stin-ellada-tin-deytera-o-mpilmpao-gia-iatrika-kai

Δεν ξερω αν υπαρχει καποιο βιντεο νεωτερο απο αυτο των μετεφηβικων του χρονων ( 2015 ) , αλλα σε καθε περιπτωση ελπιζω η αποκτηση του να μην σημαινει φευγιο Ντομινγκεθ.
Τουτος εδω μοιαζει να κινειται στα αριστερα του κεντρου , συμμετεχει πολυ στην οργανωση του παιχνιδιου με το αριστερο ποδι και με κοντινες πασες αλλα και με μακρινες, ενω παιζει και πιο κοντα στην περιοχη απο τον Χουαν.
Διαφορετικοι παικτες. Βεβαια απο τοτε μεσολαβησαν και 7 χρονια…