ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Παράθεση από: Tsimendos στις Πεμ 14 Ιούλ 2022 22:29 Εγώ πάντως θα περιμένω να δω τους όρους δανεισμού. Αν είναι για ένα χρόνο και χωρίς ρήτρα οποιουδήποτε τύπου, χβ έκανες μεγάλη μακακια. Αν έχει ρήτρες αγοράς, το συζητάω καλύτερα. Και μπορεί οι συγκεκριμένοι παίκτες να μην ειναι στις επιθυμίες του χβ αλλά κάποιου άλλου που παρακολουθεί από μακριά. Υποθέτω.Περιεργα γουστα εχει ο Αυδης!!!!!
Εγώ πάντως θα περιμένω να δω τους όρους δανεισμού. Αν είναι για ένα χρόνο και χωρίς ρήτρα οποιουδήποτε τύπου, χβ έκανες μεγάλη μακακια. Αν έχει ρήτρες αγοράς, το συζητάω καλύτερα. Και μπορεί οι συγκεκριμένοι παίκτες να μην ειναι στις επιθυμίες του χβ αλλά κάποιου άλλου που παρακολουθεί από μακριά. Υποθέτω.
Έτσι δανεικούς.. Να φάνε θέσεις δικών μας για να μην σπάσει φράγκο ο χβ...Μην ξεχάσουμε να πάρουμε με 250 ευρώ διαρκείας όμως ε?
Χαλαρωστε λιγο σας παρακαλω με το θεμα.1ον τα παιδακια δεν φταινε σε κατι που εχουν προεδρο πρεζεμπορα ή γκανγκστερ, το ονειρο τους κυνηγανε.2ον δεν ξερουμε ακομα τους όρους του δανεισμου τους, μπορει να υπαρχει και οψιον αγορας ή ακομα και να ερθουν και ως ελευθεροι με σημαντικο ποσοστο απο τις ομαδες που ηταν.Προφανως και ειμαι κατα των δανεισμων, αλλα αν ειναι να ριξουμε καπου το αναθεμα, ας ειναι σε αυτον που αποφασιζει να παρει δανεικους και οχι σε παιδακια που θελουν να παιξουν μπαλιτσα. Το αν θα εχουν χρονο συμμετοχης και ποσος θα ειναι αυτος ειναι θεμα του προπονητη μας
Παμλιδης διαβάζω επιστροφή. Καλή κίνηση . Έχει να αποδείξει πολλά μετά από μια τραγική χρόνια με τον Απόλλωνα και πιστεύω θα τα καταφέρει .Άσε που είναι βέβαιο ότι γυρνώντας πίσω με την ουρά στα σκέλια , θα ήρθε τζάμπα . Κάτι τέτοιες ευκαιρίες δεν τις αφήνει ο πρόεδρος .Και Καρτάλης και ελυθευθεριδης θα ερχόταν τρέχοντας , δε ξέρω όμως πόσο μπορούνε να. βοηθήσουνε. Έστω κι αν έρθουν κι αυτοί με ψίχουλα .Αλήθεια έχει πιάσει ποτέ κανένας παίχτης που έφυγε από τον ΠΑΣ; Δε θυμάμαι κανέναν . Όχι μόνο δεν έκανε κάνεις αξιόλογη καριέρα , αλλά εξαφανίστηκαν από το ποδοσφαιρικό στερέωμα . Όλοι .μα όλοι όμως....