Δεν συμμερίζομαι την άποψη μερικών ότι θέλουμε άλλα φορ. Για μπροστά έχουμε κοντε, σταματελοπουλο που έδειξε μέχρι στιγμής στα φιλικά ότι είναι ανταγωνιστικός, ροσερο που κανονικά παίζει σεντερ φορ αλλά λογικά θα χρησιμοποιηθεί δεξιά και αν κάτσει κάτι και παμλίδη και λεο μετά από κάποιο σημείο. Πολλές επιλογές ακόμα και αν κάποιοι χρησιμοποιηθούν περισσότερο στα φτερά. Αλλά εκεί νομίζω έχουμε πρόβλημα. Εκτός του ροσερο δεν έχουμε άλλο γρήγορο εξτρεμ. Ο παμλίδης είναι αρκετά αργός και περισσότερο κρυφός φορ παρά εξτρεμ ενώ δεν νομίζω να πάρει την θέση του ροσέρο οπότε περισσότερες πιθανότητες έχει να παίξει αριστερά. Λεο δεν σχολιάζω καν. Μορειρα δεν με νοιάζει αν ξέρει μπάλα, για να παίξει θα πρέπει να μπορεί να βγάλει πάνω από 50 λεπτά, δεν ήταν χαζός ο μεταξάς που δεν τον έβαζε. Πιο πολλές πιθανότητες δίνω σε λώλη και πήλιο για την θέση του αριστερού εξτρέμ και ειδικά στον δεύτερο που έχει δείξει τέτοια στοιχεία στον ηρακλή αλλά ταυτόχρονα γνωρίζει την θέση του μπακ οπότε μπορείς να τον εμπιστευτείς και για το αμυντικό κομμάτι σε αντίθεση με παμλιδη, μορειρα, λωλη, λεο που δεν την παλεύουν.
Επίσης πιστεύω η ομάδα χρειάζεται ακόμα ένα χαφ (μην ξεχνάμε ότι θα υπάρχουν τραυματισμοί, κάρτες, κοβιντ) και πραγματικά ελπίζω να αλλάξει κάτι με ντομίνγκεζ ή να βρεθεί έστω και αργά ένας παίκτης παρόμοιου επιπέδου.
Κανονικά θα χρειαζόμασταν και ένα στοπερ αλλά ξέρω ότι αυτό δεν πρόκειται να γίνει.
ΥΓ: Ξέχασα τον τζήμα αλλά και αυτός κυρίως δεξιά παίζει άρα παραμένει το πρόβλημα στην αριστερή πλευρά.