Το ότι έχουμε περισσότερους παίχτες για κάθε θέση είναι σίγουρο.
Το θέμα όμως ειναι αν αυτοί οι παίχτες μπορούν να ανταπεξέλθουν.
Ας πούμε πχ, τώρα έχουμε 3 στόπερ, αν ανεβάσουμε και άλλους 2 απο την κ19 θα έχουμε 5. Περισσότερους απο πέρυσι.
Όμως θα έχεις χάσει τον κάργα, θα παίζει το ένα στόπερ που πέρυσι ήταν αναπληρωματικός, ένας μικρός σε ηλικία δανεικός, και άλλοι 2 πιτσιρικάδες;
Είναι αναβάθμιση σε σχέση με πέρυσι;
Εγώ πραγματικά απορώ πως μερικοί έχετε καταλάβει ότι οι οι παίχτες που έχουμε είναι καλοί και ότι η ομάδα είναι καλή στα φιλικά
Το πρώτο ματς δεν είχε ούτε τηλεοπτική, ούτε δημοσιογραφική κάλυψη
Το δεύτερο ματς δεν ξέρω αν το είδε κανείς.
Εκτός αν βγάζετε συμπέρασμα απο τις καλύτερες φάσεις ενός αγώνα.
Δε λέω να είμαστε αρνητικοί. Μπορεί όντως να είναι πολύ καλοί οι παίχτες και η ομάδα.
Το να πληρώσαμε 2.99 και να είδαμε το δεύτερο φιλικό δεν σου περνάει απτό μυαλό δλδ ;
Επίσης και στο άλλο άκυρος εισαι...Μιλήσαμε αρκετοί για όλες τις άλλες θέσεις εκτός από του στόπερ και του τερματοφύλακα...
1. Αν διάβασες έγραψα
"Το δεύτερο ματς δεν ξέρω αν το είδε κανείς.
Εκτός αν βγάζετε συμπέρασμα απο τις καλύτερες φάσεις ενός αγώνα"
Ούτε που μου πέρασε απο το μυαλό έχεις δίκιο. Ωραία η ειρωνία σου.
2. Οι άλλες θέσεις εκτός απο άμυνα και τέρμα.
Οι επιθετικοί σου είναι:
Κόντε: Ρίξη χιαστών τον Σεπτέμβρη του 21', Αναμενόμενη επιστροφή Μάρτιο του 22'. Έχουμε φτάσει Αύγουστο του 22' πήγε να μπει να παίξει στα play off και σε 2 φιλικά τον ιούλιο και δεν τον είδαμε ποτέ.
Σταματελόπουλος: Παίχτης απο ομάδα Β εθνικής που έπεφτε (εγώ δεν ξέρω την αξία του, εσύ αν το είδες το ματς μάλλον θα ξέρεις καλύτερα)
Λέο: Χειρουργείο στο πόδι ένα χρόνο εκτός και πιθανότατα και δεύτερο χειρουργείο.
Παμλίδης: Επιστροφή απο μία τραγική χρονιά σε ομάδα που έπεσε. Η αξία του όταν έπαιζε στον ΠΑΣ ήταν πολύ καλή. Φέτος θα δείξει.
Περυσι είχες Κόντε υγιή (άλλο πως εξελήχθηκε), Περέα, Μιλιντεάνου, Μίνα.
Κέντρο έχεις: Καραχάλιο, Ριένστρα (παίχτης μετά απο χειρουργίο και 1 χρόνο εκτός), έναν ισπανό που ισχύει ότι και με τον σταματελόπουλογια την αξία του, λιάσο και κιάκο (ένα αριστερό μπακ που μπορεί να παίξει και εκεί)
Πέρυσι είχες: Καραχάλιο, Ντομίνγκεζ (μεγάλη ποιότητα), Στάνκο, Λιάσο, Σιόντη
Για πλάγιους επιθετικούς δε σου μιλάω γτ είχαμε άλλο σύστημα.
Αν εσύ με ένα φιλικό, κατάφερες και έβγαλες συμπεράσματα, είδες αξίες παιχτών και είδες την αξία της ομάδας, σου βγάζω το καπέλο.
Εγώ με αυτά που βλέπω απο τις μεταγραφές, δεν μπορώ να πω ότι η ομάδα είναι ποιοτικά ανώτερη απο πέρυσι.