Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης 23η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 7623 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης 23η αγωνιστική
« Απάντηση #100 στις: Δευ 14 Φεβ 2022 22:54 »
Έλα και το κλάμαααα.

Συνήθεια που έγινε λατρεία. Να 'χουμε και για αύριο με ρέγουλα.   :P :joker: :pas: :mono:

Τι τους έχεις κάνει ρε ΠΑΣ.

&t=5000s

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Δευ 14 Φεβ 2022 23:00 »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Δευ 14 Φεβ 2022 23:08 »
Τη φανέλα  του ΠΑΣ με το όνομα και την ηλικία του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού έδωσε στον αρχηγό του Άρη ο Γιάννης Κάργας

passports.gr

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος ΤΑΧΑΣ

• Sr. Member
  • Γεννήθηκα ΠΑΣ και θα πεθάνω ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Δευ 14 Φεβ 2022 23:25 »
Να πω τα χρόνια πολλά στους εορτάζοντες Καρυπίδη,νιαρχακο, Παπαπέτρου και στην μεγάλη μου αγάπη τον στρατηγό Μάντζιο!
WE LOVE ΚΑΡΓΑ!!!!!

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Δευ 14 Φεβ 2022 23:30 »
Ο αντίπαλος μας αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με τα χανούμια, έχει να πετύχει γκολ σε κανονική ροή αγώνα από τις 5/12 στο παιχνίδι με τον αστέρα. Στα επόμενα 10 παιχνίδια έχει 1 γκολ με τον οφη (το 2ο στο κύπελλο, το πρώτο ήταν πέναλτι) και τα δύο με την αεκ. Ολα τα υπόλοιπα είναι πέναλτι.
Τελικά εδώ ήταν η μισή ουσία στο ματς που είδαμε. Ο τσιμέντος βγήκε αληθινός.
Η άλλη μισή ουσία ήταν να βάλουμε εμείς γκολ για να πάρουμε το τρίποντο.
Παρόλη την γρίνια που έβγαλα θέλω να πιστώσω στον Μεταξά ότι έχει εμφυσήσει την απόλυτη (γερμανική) πειθαρχία στους παίκτες. Τους έχει στρατιωτάκια. Δεν κάνουν καμία κίνηση χωρίς εντολή.
Στο πρώτο ημίχρονο που μου είχαν βγει τα μάτια και έλεγα ότι οι παίκτες δεν περνάνε το κέντρο, όντως ο Μεταξάς αυτές τις εντολές έδινε...
Να γυρνάνε πίσω και να περιμένουν.
Νομίζω ότι αδικεί την ομάδα αλλά και τη δική του δουλειά γιατί το θέαμα αυτό προσωπικά δεν μπορώ να το βλέπω.
Και με αντίπαλο τον Άρη σίγουρα η ομάδα θα μπορούσε να παρουσιάσει και πιο θελκτικό θέαμα και να παρει αποτέλεσμα.
Θα μου πειτε βέβαια ότι κανείς στο μέλλον δε θα θυμάται την εμφάνιση, ούτε καν εγώ, αλλά μόνο το αποτέλεσμα θα μείνει.
Μπορεί να έχετε δίκιο, αλλά θα με συγχωρέσετε γιατί θέλω να είμαι και λίγο ρομαντικός με το θέαμα και όχι όλα για το σκοπό....

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Τρι 15 Φεβ 2022 00:11 »

gazzetta.gr

Ας υπάρχει και σαν εικόνα

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Τρι 15 Φεβ 2022 00:18 »
Καλα αυτο που ειπε ο μαντζιος για επιστροφη 6 βαθμων δεν υπαρχει
Δεκτο οτι μπορει να αφαιρεθηκαν αδικα οι βαθμοι, αλλα τη δεδομενη χρονικη στιγμη μιλαμε για αλλοιωση ολου του πρωταθληματος
Δεν μπορει να ισχυσει κατι τετοιο θα προκειται περι τεραστιας ανοησιας

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Τρι 15 Φεβ 2022 00:38 »
Τεράστια νίκη...

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Τρι 15 Φεβ 2022 01:09 »
Μεγάλη νίκη......θα ήθελα κ πιο πολύ θέαμα αλλά με ένα επιθετικοί ένα χαφ που μπορεί να κουβαλήσει μπάλα τι να ζητάω τώρα;......έχω την περιέργεια πάντως αν είχε πιο πολύ ποιότητα στο κέντρο...κυρίως στις πτέρυγες...πως θα έπαιζε;

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Τρι 15 Φεβ 2022 01:19 »
Απ' όταν τέλειωσε το ματς προσπαθώ να γράψω το έρμο post, αλλά λίγο τα πανηγύρια, λίγο τα social που έχουν πάρει φωτιά δε με αφήνουν σε ησυχία. Να δω πως στο διάλο θα κοιμηθούμε σήμερα ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ μου!  B-) B-)

Ξεκινάω με τη μεγάλη μου "αγάπη" μέρα που ήταν.  :P :P

Ακούλη τι έγινε ακούλη?!?! Κατά κράτος καλύτερος από τον ΠΑΣ ε?!?! Που να μην έτρωγες ΕΠΤΑ γκολ μέσα έξω τι θα μας έλεγες. Τσουζεί πολύ το ξέρω να ξεφτυλίζεσαι μέσα έξω από μια ομάδα που μέχρι πέρισυ το γήπεδο της το έκραζες ως ακατάλληλο για ποδόσφαιρο. Μαλάκα μου πήρες χαμπάρι τι έγινε?! ΣΕ ΔΙΑΛΥΣΑΜΕ ρε τσογλαναρά που έχεις το δυστύχημα να είσαι Ηπειρώτης.

Ήθελα με όλη τη δύναμη της ψυχής μου να ήμουν Ζωσιμάδες να φώναζα για τη ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ μας και να σου έριχνα ένα μπινελίκι σπέσιαλ Ηπειρώτικο για να το θυμάσαι την επόμενη φορά που θα πιάσεις στο στόμα σου ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΑΡΕΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΠΟΥ Ο ΤΑΥΡΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.

Δεν είχες ούτε το θάρρος να παραιτηθείς για ακόμα μια φορά, να αναλάβεις την ευθύνη σου. Έτσι κάνουμε εμείς οι ΓΝΗΣΙΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΙ Ηπειρώτες. Όχι εσύ είσαι ψευτομαγκάκος και περιμένεις να σε διώξουν όπως φαίνεται ότι κάνει ο παλετάς.

Σταματάω όμως εδώ και συνεχίζω για τα του οίκου μας.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΠΟΥ ΣΑΝ ΑΛΛΟΣ ΗΜΙΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΤΥΧΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΘΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΔΙΑ. Coach είσαι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΜΑΓΚΑΣ! Κρεμόμαστε από τα χείλη σου κάθε εβδομάδα να σε ακούμε να κάνεις αναλύσεις. Κατάφερες σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα να μπεις στην καρδιά μου και τολμώ να πω να κονταροχτυπιέσαι με τον coach Γιαννίκη. Πραγματικά είμαστε τυχεροί που σε έχουμε στα ΓΙΑΝΝΕΝΑ και μακάρι να μείνεις για πολλά χρόνια, τουλάχιστον πολύ περισσότερα απ' ότι έμεινε ο προκάτοχος σου. Χριστοβασίλη μας τα χεις κάνει τσουρέκια με τα δυετή συμβόλαια!  >:( >:(

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ! Όλους ανεξαιρέτως, που παρόλο την κακή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, εσείς ΠΑΝΕΞΥΠΝΑ μείνατε στο πλάνο του coach και χτυπήσατε στο δεύτερο ημίχρονο. Το σκορ αν δεν είχαμε τις απουσίες θα μπορούσε να ηταν μεγαλύτερο, όπως θα άρμοζε στον πεντάρη και τον προπονητή του. Ναι ο ρουλης έκανε φάσεις, ναι ήμασταν τυχεροί, ναι ο Λοντίγκιν έκανε πολύ καλή εμφάνιση, ΑΛΛΑ ΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΥΧΕΡΟΙ, μετά από τόσους χαμένους βαθμούς από γαμωκόντρες.

Μπράβο στον πιτσιρικά τον Ποζάνσκι που στο δεύτερο ημίχρονο ήταν λες και είναι μέλος πολύ καιρό στην ομάδα. Έδειξε πάθος και αυταπάρνηση, ιδιαίτερα στη φάση που κόβει τελευταία στιγμή τον Μαντσίνι νομίζω. Θα σταθώ όμως στον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΑΓΚΑ που έχει και έχουμε την τιμή να φορά το περιβραχιόνιο του ΑΡΧΗΓΟΥ. Γιάνναρε Κάργα είσαι κάργα άξιος να είσαι ΑΡΧΗΓΟΣ μας έκανες μια ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ. Δε μάσησες όταν χτύπησες κεφάλι με κεφάλι και μπήκες μέσα. Είσαι ΗΓΕΤΗΣ και εύχομαι από καρδιάς να μη φύγεις πότε από τα Γιάννενα. Μπράβο και στον ΓΙΓΑΝΤΑ Γιούρι που στο τέλος ζήτησε από τον κόσμο να φωνάξει το όνομά σου. Νομίζω το γκολ του Χουάν ήταν το πρώτο με τη φανέλα του ΠανΗπειρωτικού μας. Συχγαρητήρια και σε αυτόν, ο τύπος είναι πολύ μπροστά!

ΓΙΩΡΓΟ ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΗ σε αφήνω τελευταίο. Σε αυτό που βλέπουμε φέτος έχεις μερίδιο και εσύ σαφώς. Τα έχουμε ξαναπεί το τι μπορεί να επιτευχθεί τοσο για την ΠΑΕ όσο και για την ομάδα αν αλλάξεις έστω και λίγο μυαλά και σκεφτείς σαν επιχειρηματίας του 2022 και όχι 20 χρόνια πριν. ΔΕ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ, ΜΟΝΟ ΚΟΨΕ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ. ΝΑ ΜΗ ΖΗΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΤΙ 2013. Σε περίπτωση που έχουμε αφαίρεση βαθμών θα είσαι Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ και πραγματικά δε ξέρω που θα κρυφτείς. Είσαι που είσαι κατώτερος των περιστάσεων, τουλάχιστον σε αυτή την Ύψιστη περίσταση στάσου στο ΥΨΟΣ σου σαν μεγαλομέτοχος και πρόεδρος ενός τεράστιου συλλόγου με ΕΝΔΟΞΗ ιστορία.

Last but not least που λεν και στο χωριό μου ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ και ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ Σ.Φ. για το πανό που έφτιαξαν και ανέβασαν στα κάγκελα των Ζωσιμάδων. Μάγκες να ξέρετε ότι εκτός από τις νίκες, τις πορείες κλπ της ΑΜΟ είμαστε (τουλάχιστον η αφεντιά μου) ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ που είμαστε ΠΑΣ Γιάννινα με τέτοιες κινήσεις. Είναι κρίμα πραγματικά ο σύνδεσμος να είναι σε αναστολή. Συνεχίστε να κρατάτε τη σημαία του οπαδισμού ψηλά.

Αυτά από εμένα, ευχαριστώ για την ανοχή σας στο σεντόνι, παω να συνεχίσω με φατσοβιβλίο gazzeta, sportime κλπ και youtube με Σαλόνικα μεριά Ραπτόπουλος και Σια.  :P :P

ΠΑΣ ΖΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΣΕ (ΞΑΝΑ)ΔΟΥΜΕ!!!!!!!
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος midnight

• Hero Member
  • Once in a BLUE moon
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Τρι 15 Φεβ 2022 03:53 »
Νομίζω ότι μέσα σου κάτι έχει αλλάξει.
Η ψυχοσύνθεσή σου έχει περάσει σε άλλη στροφή.
Ο δεδομένος συναισθηματισμός σου -που όλα τα χρόνια βρισκόταν δυστυχώς έκθετος στα αδίστακτα αρπακτικά που τους έδωσε πολλάκις την ευκαιρία να σου αποστερούν τους κόπους, την δόξα, την δικαιωματική σου επιτυχία και να την κλέβουν μέσα από τα χέρια σου- βρήκε έναν τρόπο να προστατεύεται μέσα σου, να μένει εκεί. Μακρυά από τους άλλους, ορατός μόνο από εμάς.

Τα δεδομένα λοιπόν έχουν αλλάξει.

Κανείς από αυτούς δεν μπορεί να διαβάσει τον ψυχισμό σου, κανείς δεν μπορεί να υπολογίσει τις αντοχές σου, κανείς δεν μπορεί να επωφεληθεί από τις αδυναμίες σου.

Γυρίζω τον χρόνο πολύ πίσω και βλέπω ότι με μεγαλύτερη ευκολία από κάθε άλλη φορά στην πορεία σου, κατακτάς στόχο τον στόχο.
Για να είμαι πιο ακριβής αυτό δεν γίνεται από ευκολία, αλλά από επαγγελματισμό, πείσμα, αυτοπεποίθηση και αυτοσυγκρότηση.

Θα μπορούσε να είναι η ηλικία... Η εμπειρία που εξασφαλίζουν τα χρόνια που κουβαλάει κανείς στην πλάτη του ..
 Όμως και σ' αυτό δεν θα υπήρχαν πολλές πιθανότητες, αφού στην περιοχή μας ο συναισθηματισμός κληροδοτείται από την γέννηση και δεν εγκαταλείπεται ως το τέλος.
Είναι τα χούγια μας έτσι...

Αυτή η αλλαγή συντελέστηκε τις τρεις τελευταίες σεζόν.
Ο Γιαννίκης ξεκίνησε την αλλαγή σου και ο Μεταξάς αποθέωσε την μεταμόρφωσή σου.

Η πειθαρχία έγινε μέσα σου.

Έμαθες να κρατάς το παράπονο για τον εαυτό σου και να το κάνεις βέλος που καρφώνεται στο κέντρο του στόχου.
Στόχων που χάθηκαν ή που ληστεύτηκαν στο πέρασμα πολλών-πολλών χρόνων. Έτσι... για να ξαναμπεί το συναίσθημα ορμητικό στα μάτια αυτών που απέστρεψαν πολλάκις το βλέμμα τους από πάνω σου και να ξανάρθει πίσω δικαιωμένο σε σένα!

Τα χρόνια του κορωνοϊού εκμηδένισαν τις ελπίδες σου για εγγύτερη επαφή σου μαζί μας και συγχρόνως προκάλεσαν έναν πρωτόγνωρο ξεριζωμό των Γιαννιωτών από το σίγουρο καταφύγιο των "Ζωσιμάδων"...
Τα πρόσωπα χάθηκαν πίσω από μάσκες προστασίας, οι εκφράσεις τους μπήκαν σε εποχή δυσπραξίας και οι επιθυμίες υποχρεώθηκαν σε καθεστώς αγενεσίας.

Και αυτό που γεννήθηκε μέσα σε αυτές τις συνθήκες, είναι κάτι το ανεπανάληπτο.
Γιατί η χρόνια στέρηση δεν γεννά πάντοτε τον συμβιβασμό, αλλά κάποτε την αλλαγή, πολλές φορές και την επανάσταση προς όφελος της ελπίδας, της ύπαρξης και της ζωής μας της ίδιας.
«Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασεν η ώρα.
 Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασαν τα χρόνια.»

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #112 στις: Τρι 15 Φεβ 2022 04:45 »

&t=1184s

Πως περιμένω την άλλη Κυριακή μετά το διπλό τέτοιες ερωτήσεις από πρώην ποδοσφαιριστές-προέδρους-συζύγους λαϊκών τραγουδιστών -"είχατε βάλει στόχο την 3η θέση στα αποδυτήρια κόουτς;" -"κοιτάξτε εμείς βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και προχωράμε, έχουμε ένα δύσκολο ματς με την Λαμία μπροστά μας και εκεί εστιάζουμε..."

Με μια σοβαρή διοίκηση αυτή η ομάδα φέτος με δυο καλές προσθήκες σήμερα θα κυνηγούσε τον γαύρο σε απόσταση αναπνοής. -"Πάτε για πρωτάθλημα κύριε Μεταξά τι λέτε στους παίκτες σας;" Θα ήταν η ερώτηση σήμερα με την ανάλογη απάντηση του προπονητή.

Τον βλέπεις να μιλάει σε συνεντεύξεις ή δηλώσεις μετά τα ματς και αυτομάτως το παγουρίσιο σου κεφάλι κάνει κάτι συγκρίσεις με προκατόχους του στην ίδια θέση από άλλες εποχές και δεκαετίες, σε πιάνει ένα σύγκρυο και μια τρομάρα και μόνο με την σκέψη σε κλάσματα δευτερολέπτου και λες ρε μπας και μετακόμισε η ομάδα και όλη η πόλη μαζί σε κάποιο κανονικό κράτος, με κανονικούς προπονητές, με ποδοσφαιρική παιδεία; Πως αλλάζουν έτσι οι εποχές;

Ξεφτίλα ΧΒ τον ρωτάνε πως παίζει 4-4-2 με 0 επιθετικούς στην ομάδα και σε κάνει μάγκα εσένα ρε νούμερο που κορδώνεσαι στην θέση που είσαι, παίζοντας ψηλά μια με τον Παντελάκη, μια με τον Ντομίγκες και αντί να σε ξεχέσει σε όλα τα κανάλια (και με το δίκιο του) που τον εκθέτεις και τον αφήνεις ξεκρέμαστο, αυτός βγάζει από το καπέλο του αντί για λαγούς αρκούδες και τρελαίνει τον κόσμο. Τρελαίνει και τα μαθηματικά ο τζες.

Μεταξά είσαι ο ένας και μοναδικός ηγέτης αυτής ης ομάδας.

Άλλους τους γειώνεις και άλλους τους απογειώνεις ρε κόουτς. Μην σταματάς, οι τουρμπίνες πήραν μπρος.  :mono: 

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Τρι 15 Φεβ 2022 10:13 »
Τεράστια νίκη, στο σημείο που φτάσαμε δεν παίζουμε πια για το θέαμα, άλλωστε μπάλα θεαματική δεν παίζει κανένας στην Ελλάδα.
Παίζουμε όπως η Εθνική το 2004.
Κυνικά!

Πάμε για το ντέρμπι της Κυριακής για την τρίτη θέση!
Και όπως έλεγε και ένας φίλος, ο Μεταξάς είναι κανονικός απόφοιτος της σχολής της Κολωνίας, ο Αργύρης αντέγραφε  :P

Συνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Τρι 15 Φεβ 2022 10:29 »
Εγώ πάλι θα διαφωνήσω. Απόφοιτος της σχολής Ρεχάγκελ με άριστα.
Και ο Γιαννίκης πήγε στα χανούμια για να παίξει geggenpressing με τον μάνταλο τον γκαρσια και τον ανσαριφαρ. Που πας ρε καραμήτρο.

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Τρι 15 Φεβ 2022 10:34 »
κοιτάζω πάλι το πως ξεκίνησε το δεύτερο γκολ της ομάδας μας ... το 1-2 που κάνουν οι Σάλιακας και Οικονομόπουλος είναι απλά εκπληκτικό

κοιτάξτε τι κίνηση κάνει ο Σάλιακας για να πάρει την μπάλα, προσποίηση χωρίς να έχει κατοχή μπάλας, λες και παίζει κρυφτό με τον αντίπαλο

αλλά και οι προσποιήσεις που έκανε στο πρώτο ημίχρονο με την μπάλα στα πόδια πριν βγάλει τη σέντρα στον Περέα απίστευτες ...
μεγάλη κλάση ο παίχτης

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Τρι 15 Φεβ 2022 11:40 »
Οντως..στην σέντρα στο 1ο ημίχρονο, ο παίκτης του ρούλη κάνει 360ο στροφή!!! :joker: :joker: :joker: :joker: :joker:
....

Αποσυνδεδεμένος PetrosMount

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Τρι 15 Φεβ 2022 13:33 »
Υποκλίνομαι στο μέγεθος αυτής της ομάδας.ΝΑΙ,αυτής της ομάδας που όλοι την είχαν για υποβιβασμό το καλοκαίρι,αυτής της ομάδας που έχει το χαμηλότερο μπάτζετ,αυτής της ομάδας που όλοι την ονομάζουν παράρτημα ανάλογα κατά πως τους βολεύει,αυτής της ομάδας που τίποτα δεν της χαρίζεται,αυτής της ομάδας που βάλλεται απο παντού,δημοσιογράφους,διαιτητές,σχολιαστές.οπαδούς κτλ κτλ.Υποκλίνομαι στο μέγεθος αυτής της φανέλας που όποιος την φοράει μεταμορφώνεται ,γιγαντώνεται ,γίνεται θηρίο και τα βάζει με όλους τους δαίμονες.Εχουμε παλικάρια που δεν τρομάζουν με τίποτα και δεν υπολογίζουν τίποτα,ακόμη και με την τύχη τα βάζουν,την προκαλούν τόσο που ακόμη και χθές τους γύρισε πίσω αυτά που τους είχε στερήσει στην Ριζούπολη(γκολ Απόλλωνα)στην Τρίπολη,Ηράκλειο,Ζωσιμάδες με Αεκ κτλ...Προκαλούμε τους διαιτητές και ξυπνάμε τον Θεό του var για να αποδώσει δικαιοσύνη.Προκαλούμε την μοίρα και εκεί που χάνουμε ενα ματς και μας έχουν για καταδικασμένους, την επόμενη αγωνιστική ξαναζωντανεύει ο εφιάλτης τους.Προκαλούμε τους αντίπαλους να έχουν την κατοχή και το θέαμα και εμείς τους χτυπάμε με 2 φάσεις και τους στέλνουμε στα τάρταρα.Είμαστε ο πυρετός τους που εκεί που νομίζουν πως τον έριξαν στην βαθμολογία ξανανεβαίνει και προκαλεί τρόμο,είμαστε εδώ,με 12 η 13 η 14 παίχτες με τραυματίες η υγιείς με νέους η παλιούς με φορμαρισμένους η οχι,με τιμωρημένους..είμαστε εδώ και θα είμαστε εδώ και για όλους αυτούς που χλευάζουν για το αντιποδόσφαιρο κατά τα λεγόμενα τους ,δεν πειράζει,είμαστε εδώ για να προκαλούμε άγχος,πόνο,τρόμο,μίσος,απορία,αμηχανία και στο τέλος της χρονιάς να ξαναγράψουμε ιστορία..ΜΠΡΑΒΟ στους παιχταράδες μας :pashat: :pashat:

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Τρι 15 Φεβ 2022 14:36 »

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Τρι 15 Φεβ 2022 14:56 »
Ένα σημαντικό στοιχείο σε σχέση με την περσινή χρονιά του Γιαννίκη: ήδη φτάσαμε τους 36 μποντς και απομένουν ακόμη τρία ματς! Πέρυσι μαζέψαμε 35, μαζί με τα πλέι άουτ...

Τρομερές επιδόσεις από τον Π.Α.Σ.!
Η Ομάδα μας κάνει μία από τις καλύτερες σεζζζόν της Ιστορίας της! Κι αν συνεχίσει έτσι, σύντομα η φετινή Ομάδα του Π.Α.Σ. θα στέκεται επάξια δίπλα σε αυτή των 70's και early 80's!

Π.Α.Σ. ΖΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ!!!

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #120 στις: Τρι 15 Φεβ 2022 15:13 »
Ένα σημαντικό στοιχείο σε σχέση με την περσινή χρονιά του Γιαννίκη: ήδη φτάσαμε τους 36 μποντς και απομένουν ακόμη τρία ματς! Πέρυσι μαζέψαμε 35, μαζί με τα πλέι άουτ...

Τρομερές επιδόσεις από τον Π.Α.Σ.!
Η Ομάδα μας κάνει μία από τις καλύτερες σεζζζόν της Ιστορίας της! Κι αν συνεχίσει έτσι, σύντομα η φετινή Ομάδα του Π.Α.Σ. θα στέκεται επάξια δίπλα σε αυτή των 70's και early 80's!

Π.Α.Σ. ΖΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ!!!
Αδελφούλη, ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ, οι ομάδες μας των 70's και early 80's, ίσως και να μπορούν να σταθούν επάξια δίπλα της ;)

Αποσυνδεδεμένος ahpas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: Τρι 15 Φεβ 2022 15:57 »
Μεγαλη νικη να πω την αληθεια δεν το περιμενα θεωρουσα το χ καλο αποτελεσμα αλλα ετσι ειναι η μπλαλα πορνη που ελεγε και ο Οσιμ ευκαιριες δοκαρια κατοχη δεκα μηδεν κορνερ αυτοι δυο τυχερα γκολ εμεις και μεγαλη σημασιας νικη και απο βαθμολογικης αλλα και απο ψυχολογικης πλευρας.Ο κοουτς οπως βλεπω τον τροπο που παιζουμε ειναι μαλλον θαυμαστης οπως εγραψαν και αλλοι του ρεχαγκελ θελει αμυνα μπετον αρμε τον βοηθαει οτι ολη η αμυντικη μας γραμη εχει παικταραδες και σου λεει στον κενο χωρο με τον γρηγορο Περεα η απο καποια στατικη φαση ενα γκολ θα το βρω ειναι αυτη η ομαδα οτι πιο κυνικο πραγμα εχω δει στη ζωη μου ακριβως το αντιθετο με περυσι που βλεπαμε θεαμα αλλα δεν μαζευαμε βαθμους.Πρεπει να ειμαστε προσγειωμενοι εχουμε δυσκολο προγραμα πρεπει ο μπειζανης να ζητα απο εδω και περα ξενους διαιτητες.

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: Τρι 15 Φεβ 2022 16:32 »
Μεγαλη νικη να πω την αληθεια δεν το περιμενα θεωρουσα το χ καλο αποτελεσμα αλλα ετσι ειναι η μπλαλα πορνη που ελεγε και ο Οσιμ ευκαιριες δοκαρια κατοχη δεκα μηδεν κορνερ αυτοι δυο τυχερα γκολ εμεις και μεγαλη σημασιας νικη και απο βαθμολογικης αλλα και απο ψυχολογικης πλευρας.Ο κοουτς οπως βλεπω τον τροπο που παιζουμε ειναι μαλλον θαυμαστης οπως εγραψαν και αλλοι του ρεχαγκελ θελει αμυνα μπετον αρμε τον βοηθαει οτι ολη η αμυντικη μας γραμη εχει παικταραδες και σου λεει στον κενο χωρο με τον γρηγορο Περεα η απο καποια στατικη φαση ενα γκολ θα το βρω ειναι αυτη η ομαδα οτι πιο κυνικο πραγμα εχω δει στη ζωη μου ακριβως το αντιθετο με περυσι που βλεπαμε θεαμα αλλα δεν μαζευαμε βαθμους.Πρεπει να ειμαστε προσγειωμενοι εχουμε δυσκολο προγραμα πρεπει ο μπειζανης να ζητα απο εδω και περα ξενους διαιτητες.

Σύνταυρε, με το συμπαθιο, αλλά θα διαφωνήσω με τα περί, δήθεν, πόρνης μπάλας:
α) "κατοχή"... Και;;; Σε ποιο κανόνα του ποδοσφαίρου λέει ότι πρέπει να κερδίζει αυτός που έχει την, έστω και συντριπτική, κατοχή της μπάλας;;;
β) "δέκα κόρνερ"...Και;;; Σε ποιο κανόνα του ποδοσφαίρου λέει ότι πρέπει να κερδίζει αυτός που έχει τα περισσότερα ή όλα αποκλειστικά τα κόρνερ;;;
γ) "δύο τυχερά γκολ";;; Από που ως που;;;
Το πρώτο είναι μια καταπληκτική κεφαλιά, που βρίσκει στο δοκάρι και μετά στην πλάτη του τερματοφύλακα. Θα ήταν ατυχία αν έβρισκε δοκάρι και δεν έμπαινε... Στο κάτω κάτω την όποια τύχη την έφτιαξαν μόνοι τους οι παίκτες μας με το καλοζυγισμένο φάουλ του Σάλιακα, και την κεφαλιά που "έπιασε" παντελώς αμαρκάριστος ο Γιάνναρος. Αυτός ξεμαρκαρίστηκε, τους έφυγε και, εντελώς μόνος του το "σταξε". Την "ατυχία" τους, μόνη της η αμυντική λειτουργία των αλλουνών την έσιαξε...
Το δεύτερο είναι ένας υπέροχος συνδυασμός, με μια ονειρική κάθετη του Οικονομο και μια αντάξια "ξυραφιά" του Σάλι. Τί ακολούθησε;;; Μία, δύο τρείς προσπάθειες για γκολ, που "έβγαζαν" με τον κώλο, με τα βυζιά, με τα χέρια, σερνάμενοι σαν σκουλήκια στο χόρτο... Μπαμ, μπουμ, κουμπουριές...Πως διάολο δεν έμπαινε μέσα;;; Αυτό θα ήταν τρομακτική ατυχία και όχι το γκολ όπως μπήκε.
δ) "Ευκαιρίες";;; Μόνη κλασική ευκαιρία ήταν η απόκρουση του Λοντίγκιν στο πρώτο ημίχρονο. Καμία άλλη - αυτή που έβγαλε ο Κάργας θα "εβγαινε" από τον τέρμα μας ούτως ή άλλως αν δεις το video.
Τώρα αν η αμυντική μας παρουσία και αυτή του keeper  είναι τύχη, τι να πω...
ε) Δεν πρόκειται περί κυνικής εμφάνισης. Θα χαρακτηριζόταν ως τέτοια, αν είχαμε τη δυνατότητα να παίξουμε και κάτι άλλο, αλλά εμείς περιοριζόμασταν μόνο σε αυτήν απλά για να νικήσουμε.
Αυτό δεν ισχύει. Αξιοποιήσαμε τις δυνατότητες αυτού του ρόστερ που έχουμε στο έπακρο, στο 100%. Δεν έχουμε την ποιότητα και την ποσότητα, αλλά έχουμε ένα συγκεκριμένο πλάνο που μας δίνει τη δυνατότητα να αντιπαλεύουμε τις εγγενείς, πασιφανείς αδυναμίες και ελλείψεις μας. Αυτό, από μόνο του είναι άξιο θαυμασμού, και η απόδοσή του στην τύχη, απλώς το προσβάλλει...
Εν κατακλείδι, μην παρασύρεστε από την αντικειμενική δημοσιοκαφρία... Δεν μας χάρισε τίποτε η τύχη εχθές, ούτε κερδίσαμε εξαιτίας της. Ακόμη και τα δύο δοκάρια τους, μετά το 2-0, στην χειρότερη για εμάς περίπτωση, είναι ένα. Έλαβαν χώρα στη διάρκεια μιας φάσης, οπότε αν έμπαινε το ένα, αυτομάτως δεν θα συνέβαινε το δεύτερο, αφού η μπάλα θα παιζόταν μετά από εμάς στη σέντρα.
Το παιγνίδι το πήραμε γιατί το θέλαμε, το παλέψαμε, το φέραμε στα δικά μας μέτρα, και το τελειώσαμε όπως ακριβώς το είχε σχεδιάσει ο κόουτς.
Μην αυτομαστιγωνόμαστε πια, με την, δήθεν, τύχη μας...
Στερούμε από τα παιδιά μας και τον κόουτς τη δόξα της νίκης που τους αναλογεί, γιατί αυτοί, υπερβάλλοντας εαυτούς, την έφεραν, δεν τους χαρίστηκε...
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 15 Φεβ 2022 16:35 από μπαμΠΑΣ »

Συνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #123 στις: Τρι 15 Φεβ 2022 17:29 »
Μου έστειλε κουμπάρος βαζελος Αθηναίος τι να παίξει τον ΠΑΣ σε live στοίχημα μετά το πρώτο μισάωρο. Η απάντηση μου ήρθε τελείως φυσικά. Έτσι όπως πάει το παιχνίδι άσο καρφωτο. Είναι η αίσθηση που σου δίνει η ομάδα ότι θα βρει 3-4 φάσεις και θα το βάλει το γκολ, ενώ δεν πρόκειται να φάει αν δε γίνει καμία καραμπόλα του κωλου. Και αυτό γίνεται με σύστημα και όχι αν κάτσει.
Σειρά έχουν τα χανουμια χωρίς αραουχο. 1-3 για να τους έχουμε στην ισοβαθμία, αν και τελικά δεν ξέρω ποιες ισόβαθμες μετράνε. Της κανονικής περιόδου ή των playoff;

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #124 στις: Τρι 15 Φεβ 2022 17:44 »
Σιδερένιοι και οι δυο.