Αποστολέας Θέμα: έλα τα κομπιουτεράκιααα... (version 2.022)  (Αναγνώστηκε 13147 φορές)

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: έλα τα κομπιουτεράκιααα... (version 2.022)
« Απάντηση #150 στις: Πεμ 03 Μάρ 2022 12:18 »
Η μόνη λύση είναι να μας δώσουν πίσω τους 5 βαθμούς. Αλλιώς τελικά πάλι εμείς θα φταίμε για ακόμα μία φορά!!!

Αντε κατσαπλιάδες.
....

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #151 στις: Πεμ 03 Μάρ 2022 12:23 »
Κι όμως dk μου επειδή το παίζεις έξυπνος και αλάνθαστος έγραφες μόνο τα σενάρια που μας βολεύουν. Σε ισοβαθμία δικιά μας με φοφη και Αστέρα στους 37, που αν έπαιρνε χθες Χ ο Αστέρας ήταν πολύ πιθανή, ήμασταν πίσω και από τους δύο. Όπως και σε απλή ισοβαθμία με Αστέρα. Και προφανώς κοιτάς και ποιο είναι το πιο πιθανό σενάριο. Αν ο Αστέρας έκανε Χ χθες πιο πιθανό θα ήταν να πάρει Χ αυτός και νίκη ο φοφη παρά να πάρει Χ ο αρουλης. Τώρα που ο Αρουλης έφυγε από την εξίσωση με το +6 αν ο Αστέρας είχε πάρει Χ και έπαιρνε ξανά με ΑΕΚ θα μέναμε εκτός. Μάθε να σέβεσαι όταν μιλάς. Δεν είσαι αυθεντία εσύ. Εσύ όσες φορές έγραψες έγραφες όλα τα σενάρια πουας έβαζαν στην 6αδα όχι αυτά που μας άφηναν έξω.

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #152 στις: Πεμ 03 Μάρ 2022 12:26 »
Κανονικά πρέπει να πάρουμε κι εμείς τους βαθμούς πίσω και να γίνει χαμός στα play off.
Οι 6 μεγαλύτερες ομάδες τις ελλάδος σε μίνι πρωτάθλημα.
Και οι 6 που το αξίζουν περισσότερο φέτος.

Έχω καλό προαίσθημα και για εμάς!

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #153 στις: Πεμ 03 Μάρ 2022 12:28 »
Κι εγώ αφού μπήκε ο Άρης που θέλανε πιστεύω θα μας τους δώσουν κι εμάς και θα μπούμε κι εμείς

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #154 στις: Πεμ 03 Μάρ 2022 14:16 »
Καλα τι ζουμε ρε παιδακι μου χαχαχαχαχα
Υπηρχε και αυτο το σεναριο αυτες τις μερες?
Να παρει ο αρης πισω τους 6?
Εμεις περιμενουμε για το -5 και πηρε ο αρης το -6 πισω

Αυτο ισως επρεπε να το ειχαμε προβλεψει μιας και με δικο μας διπλο ο αρης δεν εβγαινε 6αδα με τιποτα
Επομενως ειμαστες ή εμεις ή ο οφη ή λιγακι τριπολη?

Αλλα και να βγουμε 6οι δεν υπαρχει καμια ελπιδα ευρωπης πια με την νεα βαθμολογια των πλει-οφ
Ουτε το ροστερ μας αντεχει να κερδισει τους παντες που ειναι ηδη απο πανω βαθμολογικα
Ουτε θα μας αφησουν να το κανουμε
Μονο ο μπιφτεκας θα βγαλει κανενα εισιτηριο ως συνηθως

Αν παραμεινει το -5 σε συνδυασμο με το -6 που σβηστηκε στον αρη ειναι οτι πιο αστειο και προκλητικο εχω δει ποτε στη ζωη μου
Περιμεναμε δηλαδη να δουμε αν προλαβαινει ο αρης και μετα αποφασιζουμε
Θα μιλαμε για την απολυτη ανωμαλια της Ελληνικης κοινωνιας και του Ελληνικου ποδοσφαιρου ταυτοχρονα

Κοιμασαι ορθιος με το στομα μπουκωμενο ρε μπιφτεκα, ειμαστε μονιμως τα κοροιδα

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος Black_Freighter

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #155 στις: Πεμ 03 Μάρ 2022 14:41 »
Βασικά πλέον ακόμα και να περάσουμε play off αν παραμείνει το -5 με 5 και 7 βαθμούς τουλάχιστον διαφορά από τους άλλους θα πάμε για τουρισμό μου φαίνεται (δεν λέω ότι δεν θα το παλέψουν τα παιδιά απλά όπως και να έχει θα είναι δύσκολο). Αν από την άλλη πάρουμε πίσω το -5 (που μεταξύ μας δεν βλέπω να γίνεται) τότε έχουμε ακόμα πιθανότητες μιας που κρατάμε κοντά παο και Άρη (με τους οποίους έχουμε 3Ν-0Ι-1Η)

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #156 στις: Πεμ 03 Μάρ 2022 15:22 »
Ας μας δώσουν τους 5 βαθμούς και θα σου πω εγώ την ομάδα που θα είναι 4η.
....

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #157 στις: Πεμ 03 Μάρ 2022 15:57 »
Αν περάσουμε play off, τότε μπορούμε να πάμε cas και να τους πάρουμε στο τέλος, μάλλον. Χρόνος θα υπάρχει. Το κυριότερο είναι να πάμε playoff.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #158 στις: Πεμ 03 Μάρ 2022 17:53 »
Δηλαδη πως γινεται μια ομαδα να βγαζει αποφαση απο το κας τοτε που ειναι σωστο να βγει
Και εμεις να μην προλαβαινουμε να παμε τωρα που το χρειαζομαστε?
Αν δεν περασουμε πλειοφ και παμε κας και τους παρουμε πισω μετα τι γινεται?
Τα χασαμε τα πλειιοφ ή οχι?

Συνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #159 στις: Πεμ 03 Μάρ 2022 20:06 »
Κι όμως dk μου επειδή το παίζεις έξυπνος και αλάνθαστος έγραφες μόνο τα σενάρια που μας βολεύουν. Σε ισοβαθμία δικιά μας με φοφη και Αστέρα στους 37, που αν έπαιρνε χθες Χ ο Αστέρας ήταν πολύ πιθανή, ήμασταν πίσω και από τους δύο. Όπως και σε απλή ισοβαθμία με Αστέρα. Και προφανώς κοιτάς και ποιο είναι το πιο πιθανό σενάριο. Αν ο Αστέρας έκανε Χ χθες πιο πιθανό θα ήταν να πάρει Χ αυτός και νίκη ο φοφη παρά να πάρει Χ ο αρουλης. Τώρα που ο Αρουλης έφυγε από την εξίσωση με το +6 αν ο Αστέρας είχε πάρει Χ και έπαιρνε ξανά με ΑΕΚ θα μέναμε εκτός. Μάθε να σέβεσαι όταν μιλάς. Δεν είσαι αυθεντία εσύ. Εσύ όσες φορές έγραψες έγραφες όλα τα σενάρια πουας έβαζαν στην 6αδα όχι αυτά που μας άφηναν έξω.

αν και εν μέρει δεν έχεις δίκιο σε όσα γράφεις (ως προς τα σενάρια εννοώ) στα σίγουρα έχεις δίκιο στο ότι δεν έπρεπε να σε αποπάρω ... και ζητώ συγνώμη .
Επίσης είναι σίγουρο ότι αντέδρασες ακόμα πιο άσχημα ...

Όσο αφορά τα σενάρια όπως βλέπουμε όλους μας ξεπερνάνε όσα συμβαίνουν στην  Ελλάδα. Όπως λέει ο Ζαραλίκος κάθε Τρίτη μάλλον ο θεός της κωμωδίας έχει κατασκηνώσει πάνω από τη χώρα μας...

Το σίγουρο είναι ότι την Κυριακή θέλουμε διπλό δικό μας και 1Χ στο αεκ- τρίπολη.

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #160 στις: Πεμ 03 Μάρ 2022 20:20 »
Έτσι όπως ήρθε η φάση βλέπω

αεκ-τριπολη 1
βολος-ΠΑΣ Χ

Αποσυνδεδεμένος echo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #161 στις: Πεμ 03 Μάρ 2022 20:44 »
Ρε παιδιά, πόσο γκρινιαρηδες είμαστε τελικά εδώ μέσα. Ψάχνουμε να βρούμε κάτι να την πούμε στον άλλο, να βρούμε κάτι να γκρινιαξουμε. Κάθετε ο συνταυρος dk, βγάζει τα μάτια του να μας δώσει μια εικόνα για τα πιθανά σενάρια που μας βάζουν στην εξάδα κι εσύ ρε φίλε arispas αναρωτιέσαι για τα σενάρια που δεν μας βάζουν στην εξάδα και τι μεγάλο ατόπημα έκανε ο dk. Εννοείτε ότι οποιοδήποτε άλλο σενάριο εκτός από αυτά που λέει ο dk δεν μας βάζουν εξάδα, πολύ απλό. Κι αυτά τα λέω με σεβασμό προς κάθε κατεύθυνση, χωρίς να θέλω να προσβάλω τις απόψεις καθενός. Φτάνει ρε παιδιά η γκρίνια χωρίς λόγο. Κουραζομαστε να διαβάζουμε ανούσιες αντιπαραθεσεις. Για ανεπαρκειες άλλων τρωγομαστε μεταξύ μας.

Συνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #162 στις: Πεμ 03 Μάρ 2022 20:53 »
Για ανεπαρκειες άλλων τρωγομαστε μεταξύ μας.
Ας κρατήσουμε αυτό καθώς στην περίπτωση δεν φταίει ο arispas αλλά εγώ που σήκωσα πρώτος τους τόνους άδικα...

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #163 στις: Πεμ 03 Μάρ 2022 21:40 »
Τα είπαμε, παρεξηγήθηκαμε και σαν άντρες ζητάμε συγγνώμη. Κι από μέρος μου ζητάω συγγνώμη φίλε dk. Άντε γιατί στα αεροπλάνα για εξωτερικό όλοι μαζί θα είμαστε και ούτε θα θυμόμαστε τα σενάρια ισοβαθμίας. Δεν είναι ότι ήθελα να μειώσω τις αναλύσεις σου απλά τα έγραψα κι εγώ πιο συμπυκνωμένα και συμπλήρωσα μια πιθανότητα. Την πρώτη φορά το παραδέχομαι δεν διάβασα τα προηγούμενα μηνύματα όχι από απαξίωση, αλλά γιατί όπως έβλεπα τη βαθμολογία σκεφτόμουν τα σενάρια και τα έγραφα επί τοπου περισσότερο για μένα να τα έχω να μην τα ξεχασω. Λάθος μου καθώς θα έπρεπε να έχω διαβάσει και παραπάνω.

Μακάρι να μας επιστραφούν οι 5 βαθμοί να μη μας νοιάζει κανένα σενάριο.

Συγγνώμη και από τα υπόλοιπα παιδιά

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #164 στις: Πεμ 03 Μάρ 2022 21:44 »
echo κάνεις ένα λάθος. Μου την πέφτεις ενώ δεν έκανα κάποιο λάθος ούτε μείωσα την προσπάθεια κάποιου. Και μάλιστα στην πρώτη απάντηση του dk δεν απάντησα κάτι γιατί δεν θεωρούσα ότι έπρεπε να υπάρξει ένταση.

Επίσης εγώ θεώρησα σωστό να καλύψουμε όλα τα σενάρια (γιατί και ο dk εγραψε σενάρια που μένουμε εκτός -με ισοπαλία στο ματς με Βόλο- και θεώρησα οτι του ξέφυγε ένα σενάριο). Τώρα εσενα τι σε ενοχλησε να γράψω κάτι επιπρόσθετο και τη γνώμη μου, πραγματικά δε ξέρω

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #165 στις: Πεμ 03 Μάρ 2022 22:00 »
Μπορούμε να πάμε παρακάτω;Δεν υπάρχει λόγος έντασης.Έγραψαν 2 φορές τα ίδια σενάρια,έγραψαν διαφορετικά.Σιγά τον πολυέλαιο.Έχουμε ματσάκι την Κυριακή.Θα γίνει εκδρομή.Τώρα αν δεν μπουν στο γήπεδο,υπάρχουν και τα τσιπουράδικα.Κάτι ψυχές παλιότερα πήγαν να ξεχαστούν στα τσιπουράδικα και να χάσουν τον αγώνα.Πάμε παρακάτω.Μην το κουράζουμε.Έχουμε αγώνα.

Συνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #166 στις: Παρ 04 Μάρ 2022 11:46 »
Μπράβο ρε παιδιά...
Ομάδα δεν είναι μόνο οι παίκτες, είναι και οι οπαδοί.
Και ορισμένοι από αυτούς τους τελευταίους, με τις συμπεριφορές τους, όπως ο dk (πρωτίστως) και ο arispas, εν προκειμένω - ασφαλώς μεταξύ και πολλών άλλων (ποιον να πρωτοαναφέρω) - είναι μεγάλες ΠΑΙΚΤΟΥΡΕΣ!!!

Συνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #167 στις: Παρ 04 Μάρ 2022 11:55 »
Το αμέσως παραπάνω μήνυμα κατά λάθος μπήκε εδώ. Στα ... κομπιουτεράκια πήγαινε. Ξαστόησα...

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #168 στις: Παρ 04 Μάρ 2022 20:36 »
Τα 6 γκολ που χρειάζεται ο οφη (αν κερδίσουμε εμείς με 1 γκολ διαφορά) μου θυμίζουν αυτό:

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #169 στις: Σαβ 05 Μάρ 2022 16:17 »
Το ωραίο είναι ότι όλα τα ματς θα ξεκινήσουν την ίδια ώρα, υποτίθεται για να αποφευχθούν "ομορφιές", τη στιγμή που η απόφαση για το -5 θα βγει μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Πιό παρανοϊκό και από την παράνοια...
 >:(

Συνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #170 στις: Τρι 08 Μάρ 2022 12:19 »
Τώρα πια τί θέλουμε;
Το σύστημα 4-3-3
4 Νίκες,
3 Ισοπαλίες
3 Ήττες - καλά, αυτές δεν τις θέλουμε, αλλά λέμε τώρα.
Με 15 βαθμούς, ετοιμάστε διαβατήρια όσοι δεν έχετε, ή ακόμη πιο εύκολα, βγάλτε νέες ταυτότητες, γιατί εκείνες οι παλιές από το γυμνάσιο των δεκαετιών του 80 και του 90, δεν σας καλύπτουν. Ασε που στις φωτογραφίες δείχνετε σαν χαζά B-)

Αποσυνδεδεμένος Black_Freighter

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #171 στις: Τρι 08 Μάρ 2022 12:43 »
Τώρα πια τί θέλουμε;
Το σύστημα 4-3-3
4 Νίκες,
3 Ισοπαλίες
3 Ήττες - καλά, αυτές δεν τις θέλουμε, αλλά λέμε τώρα.
Με 15 βαθμούς, ετοιμάστε διαβατήρια όσοι δεν έχετε, ή ακόμη πιο εύκολα, βγάλτε νέες ταυτότητες, γιατί εκείνες οι παλιές από το γυμνάσιο των δεκαετιών του 80 και του 90, δεν σας καλύπτουν. Ασε που στις φωτογραφίες δείχνετε σαν χαζά B-)

Είδα το ποστ και σκεφτόμουν ότι κάτι πάει λάθος, αποκλείεται να χρειαζόμαστε τόσους πολλούς βαθμούς. Τελικά όμως αν υπολογίσεις ότι ο αρης που είναι αυτή τη στιγμή 4ος μπορεί να κάνει πχ 3 νίκες (με παο αεκ παοκ) στην καλύτερη και να πάει 54 βαθμούς τότε εμείς θα χρειαστούμε 15 βαθμούς όντως για να το περάσουμε! Όπου 15 βαθμοί σημαίνει τουλάχιστον 4 νίκες (μέσα-έξω παο και άρη) και άλλη μια νίκη ή 3 ισοπαλίες. Μπορεί να είναι και εντελώς παπάτζες αυτά που λέω ειδικά στο φετινό απρόβλεπτο πρωτάθλημα, αλλά είναι ένας μπούσουλας.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #172 στις: Τρι 08 Μάρ 2022 13:13 »
Θα παιξουμε 10 ματς στα οποια φεραμε 4-0-6 στην κανονικη διαρκεια
Τον αρη δεν θα τον κερδισουμε παλι 2 φορες
Αλλα πρεπει να μην χασουμε απο 2 φορες με αεκ,οσφπ που δεν το αξιζαμε
Οσφπ,παοκ ειναι εντελως αδιαφοροι και εχουν και ματς κυπελλου μεταξυ τους
Το προγραμμα πρεπει να μας ευνοησει πολυ

Δεν πιστευω οτι θα βγουμε ευρωπη, μοιαζει υπερβολικο
Θα ηταν πολυ δυσκολο να βγουμε ευρωπη ακομα και αν ειχαμε τους 46 που εχει η αεκ
Οι ελπιδες μεσα μου εσβησαν οταν επιστραφηκε το -6 στον αρη
Απλα αξιζουμε να ειμαστε εκει με τους καλυτερους
Ειναι μεγαλη ντοπα για τους παιχτες, τον προπονητη και τον κοσμο

Αν φερουμε κατι καλυτερο απο 3-2-5 θα ειμαι ευχαριστημενος
Η ομαδα αυτη πρεπει να ειναι ακομα καλυτερη του χρονου
Τωρα ας το απολαυσουμε οσο μπορουμε

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #173 στις: Τρι 08 Μάρ 2022 13:24 »
Δεν πιστευω οτι θα βγουμε ευρωπη, μοιαζει υπερβολικο
Εάν είχες την ηρεμία, που μόλις ήρθε σε εμένα, τότε θα άλλαζες γνώμη!  :)

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #174 στις: Τρι 08 Μάρ 2022 13:52 »
Αν συμβει αυτο θα προκειται για την καλυτερη ομαδα ολων των εποχων
Πρεπει να βαλουμε απο κατω 2 εκ των παο-αεκ-αρη
Με βαθμολογικο μειονεκτημα και με σαφως χειροτερο ποιοτικα ροστερ

Τι μας απομενει?
Η ψυχολογια που ειναι υπερ μας, ο "αληταρας" μεταξας, η τρελα που κουβαλαμε και η ωθηση του κοσμου