Είμαι αντικειμενικός και δίκαιος.
Είμαστε στην 4η θέση, μια ανάσα από τα πλέι οφ και με σοβαρές πιθανότητες να βγούμε Ευρώπη.
Φέρνω στο νου μου κάποια άτυχα αποτελέσματα που έφερε η Ομάδα μας κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος.
Δεν θα τα έγραφα, απλά ακούω και διαβάζω συνεχώς από χθες για την "τύχη" που είχαμε ψες. Πάμε λοιπόν:
Π.Α.Σ. - φίδια 1-1, με μονότερμα και δίκαιο σκορ το 5-1. +2 βαθμοί!
Π.Α.Σ. - γάβρος 1-2, με γκολ στο 85' μετά από στραβωκλωτσιά του Μανώλη! +1 βαθμός!
Απόλλων - Π.Α.Σ. 1-0, με χαμένο μπέναλντ στο 92'! +1 βαθμός!
Π.Α.Σ. - ΑΕΚ 1-2, στο 91', με τη γνωστή καραμπόλα μπιλιάρδου, που θα τη ζήλευε ακόμα και ο κορυφαίος μάστορας του ευγενούς αθλήματος! +1 βαθμός!
Φίδια - Π.Α.Σ. 1-1, στο 93', ξανά με τη κλασική για την Ομάδα μας καραμπόλα μπιλιάρδου, που ούτε ο ίδιος ο Θεός δεν θα μπορούσε να το καταφέρει! +2 βαθμοί!
Π.Α.Σ. - Χαλκηδόνα 1-1, με τον... Γιαννιώτη (τραγική ειρωνεία, που μόνο ένας Όμηρος θα μπορούσε να σκαρώσει!) να κάνει το παιχνίδι της ζωής του! +2 βαθμοί!
Σύνολο πόσους βαθμούς μας στέρησε η πτάνα η τύχη, πουλάκια μου??? 9, ξαναγράφω, εννιά ολόκληρους βαθμούς! 36 που έχουμε, +9 = 45 βαθμούς θα είχαμε σήμερα που μιλάμε, και θα είχαμε καπαρώσει την 3η θέση πίσω από τον γάβρο του Βορρά! Αλλά και αυτόν θα τον κέρδιζε στα πλέι οφ και θα τον ξεπερνούσε η καλοκουρδισμένη γερμανική μηχανή του Ηρακλή!
Ξαναλέω, είμαι αντικειμενικός, δίκαιος και πολύ ήρεμος! Κι ας αφήσουν τα διάφορα τρελά οι "περίεργοι"
κοκκινοπρασινοκιτρινόμαυροι περί τύχης!
Αυτά από εμένα και τα λέμε στα πλέι οφ!
Φιλάκια στα μούτρα!
Υ.Γ. Ηρακλή Μεταξά, μυθικέ Ηρακλή, αστέρι μου!
Είσαι ήδη ένας από τους κορυφαίους προπονητές όλων των εποχών στον πάγκο της Ομάδας μας! Ήδη ο αοιδός σου φτιάχνει τραγούδια θαυμασμού, τα οποία στο μέλλον θα τα τραγουδάνε οι επόμενες γενιές!