Θελω ενας συνταυρος να αιτιολογησει απο που και πως προκυπτει ποινη αφαιρεσης βαθμων;;;;;;;; Με τα ακουσα ,μου ειπαν και τα γνωστα κολπα του ψηλου, θεμα νομικο δεν υπαρχει. Ολη η ιστορια αυτη ειναι για γελια και κακως την αναπαραγουμε καποιοι δινοντας εναυσμα για οτι περναει απο τα αρρωστα μυαλα τους. Καποιοι κανανε μια απελπιδα προσπαθεια να μας τυλιξουν σε μια κολλα χαρτι και μερικοι τους κλεινουμε και το ματι. Ειμαι 56 χρονων και πρωτη φορα βλεπω απο φιλαθλους του ΠΑΣ , να περιμενουν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ τιμωρια της ομαδας, μονο και μονο για να φυγει ο προεδρας. Ας τολμουσαν να απειλουν ξεδιαντροπα για ανυπαρκτους λογους αλλες περιοχες και ομαδες σαν την Κρητη η την Λαρισα και θα ειχαν κλεισει εθνικες οδους και λιμανια.Εμεις εδω ειμαστε προθυμοι [οχι ολοι], να φαμε μια αδικη καμπανα , προκειμενου ντε και καλα να διωξουμε τον χοντρο. Να λοιπον πως θυσιαζουμε τα δικαια της ομαδας μπροστα στο προσωπικο μας μενος. Μωρε καλα μας κανουν. Αφου βρισκουν. ΥΓ Ποινη αφαιρεσης βαθμων, προς απογοητευση καποιων ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ.
Σύνταυρε, νομίζω ότι απασφάλισες κατά, δικαίων και αδίκων, συνοπαδών χωρίς λόγο...
Καλώς ή κακώς, υπάρχει ήδη μία απόφαση - γνωμοδότηση ενός νομίμου οργάνου...
Η απόφαση - γνωμοδότηση αυτή, με βάση το Νόμο επιφέρει ποινή, και δη αφαίρεσης βαθμών,
ΕΑΝ όμως ληφθεί υπόψη, δεδομένου ότι ΔΕΝ ειναι δεσμευτική, και εάν Δεν δικαιωθεί τελικά ο ΠΑΣ, από τα όργανα στα οποία έχει προσφύγει ή θα προσφύγει.
Τόσο απλά.
Μιλώντας για τον εαυτό μου, αλλά και εκ μέρους, αν μου επιτρέπεται, όσων σκεφτόμαστε περίπου με τον ίδιο τρόπο, νομίζω και πάλι ότι με (μας) αδικείς αν θεωρείς ότι ντε και καλά θέλω (θέλουμε) να φύγει ο πρόεδρας, και μάλιστα ότι περιμένω (περιμένουμε) με προθυμία που φτάνει μέχρι και την άδικη καμπάνα. Κάπου μπάστα... Λίγο βαρύ για το αδύναμο κορμάκι μου...
Με βάση την μέχρι σήμερα εμπειρία στον σκατότοπο που ζούμε, μια πιθανή τιμωρία μας, σε πρώτη και εύλογη αντίδραση, σίγουρα θα μας φανεί ΑΔΙΚΗ και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ (με τόσα συγκρίσιμα προηγούμενα άλλων).
Επειδή όμως ούτε εγώ - φαντάζομαι ούτε εσύ - έχω πρόσβαση στη δικογραφία και στα δεδομένα της, δεν μπορώ de facto να ισχυριστώ, εκ προοιμίου, ότι η τυχόν τιμώρησή μας θα είναι ΑΔΙΚΗ και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.
Οπότε όχι, δεν περιμένω νυχθημερόν την τιμωρία μας για να δικαιωθώ με την εκπαραθύρωση του Μπειζάνη.
"Ποινη αφαιρεσης βαθμων,
προς απογοητευση καποιων ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ"... Προς απογοήτευση ρε σύνταυρε;;;;
Ελπίζω ότι λίγο αργότερα και λίγο πιο ήρεμος, θα αναθεωρήσεις, έστω και εν μέρει...