Αποστολέας Θέμα: έλα τα κομπιουτεράκιααα... (version 2.022)  (Αναγνώστηκε 13144 φορές)

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
Απ: έλα τα κομπιουτεράκιααα... (version 2.022)
« Απάντηση #25 στις: Τρι 15 Φεβ 2022 08:55 »
Ποια εξάδα ρε παιδιά; Τόσο χαμηλοί στόχοι; Εμείς τώρα πρέπει να κοιτάμε να πάμε ακόμα πιο ψηλά ώστε στα πλέιοφ να πλασαριστούμε στην 3η-4η θέση και να βγούμε Ευρώπη. :mono:
Να παίξει και ο Πέδρο και να μην ξέρουν οι αντίπαλοι από που τους ήρθε!

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Τρι 15 Φεβ 2022 11:28 »
Είμαι αντικειμενικός και δίκαιος.
Είμαστε στην 4η θέση, μια ανάσα από τα πλέι οφ και με σοβαρές πιθανότητες να βγούμε Ευρώπη.
Φέρνω στο νου μου κάποια άτυχα αποτελέσματα που έφερε η Ομάδα μας κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος.
Δεν θα τα έγραφα, απλά ακούω και διαβάζω συνεχώς από χθες για την "τύχη" που είχαμε ψες. Πάμε λοιπόν:

Π.Α.Σ. - φίδια 1-1, με μονότερμα και δίκαιο σκορ το 5-1. +2 βαθμοί!

Π.Α.Σ. - γάβρος 1-2, με γκολ στο 85' μετά από στραβωκλωτσιά του Μανώλη! +1 βαθμός!

Απόλλων - Π.Α.Σ. 1-0, με χαμένο μπέναλντ στο 92'! +1 βαθμός!

Π.Α.Σ. - ΑΕΚ 1-2, στο 91', με τη γνωστή καραμπόλα μπιλιάρδου, που θα τη ζήλευε ακόμα και ο κορυφαίος μάστορας του ευγενούς αθλήματος! +1 βαθμός!

Φίδια - Π.Α.Σ. 1-1, στο 93', ξανά με τη κλασική για την Ομάδα μας καραμπόλα μπιλιάρδου, που ούτε ο ίδιος ο Θεός δεν θα μπορούσε να το καταφέρει! +2 βαθμοί!

Π.Α.Σ. - Χαλκηδόνα 1-1, με τον... Γιαννιώτη (τραγική ειρωνεία, που μόνο ένας Όμηρος θα μπορούσε να σκαρώσει!) να κάνει το παιχνίδι της ζωής του! +2 βαθμοί!

Σύνολο πόσους βαθμούς μας στέρησε η πτάνα η τύχη, πουλάκια μου??? 9, ξαναγράφω, εννιά ολόκληρους βαθμούς! 36 που έχουμε, +9 = 45 βαθμούς θα είχαμε σήμερα που μιλάμε, και θα είχαμε καπαρώσει την 3η θέση πίσω από τον γάβρο του Βορρά! Αλλά και αυτόν θα τον κέρδιζε στα πλέι οφ και θα τον ξεπερνούσε η καλοκουρδισμένη γερμανική μηχανή του Ηρακλή!

Ξαναλέω, είμαι αντικειμενικός, δίκαιος και πολύ ήρεμος! Κι ας αφήσουν τα διάφορα τρελά οι "περίεργοι"
κοκκινοπρασινοκιτρινόμαυροι περί τύχης!
Αυτά από εμένα και τα λέμε στα πλέι οφ!
Φιλάκια στα μούτρα!

Υ.Γ. Ηρακλή Μεταξά, μυθικέ Ηρακλή, αστέρι μου!
Είσαι ήδη ένας από τους κορυφαίους προπονητές όλων των εποχών στον πάγκο της Ομάδας μας! Ήδη ο αοιδός σου φτιάχνει τραγούδια θαυμασμού, τα οποία στο μέλλον θα τα τραγουδάνε οι επόμενες γενιές!

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Τρι 15 Φεβ 2022 13:12 »
4) ΠΑΣ Γιάννινα 36 βαθμοί (23 αγώνες)               5) Παναθηναϊκός 33 βαθμοί (22 αγώνες)
20/02: ΑΕΚ*                                                               16/02: Απόλλων Σμύρνης*
28/02: Λαμία                                                              19/02: Παναιτωλικός*
06/03: Βόλος*                                                            27/02: ΑΕΚ
                                                                                 06/03: Ατρόμητος*

6) Αστέρας Τρίπολης 32 βαθμοί (21 αγώνες)        7) ΟΦΗ 32 βαθμοί (22 αγώνες)
19/02: Ατρόμητος*                                                     16/02: Ατρόμητος*
23/02: Λαμία*                                                            19/02: Ιωνικός*
26/02: Αρης                                                               27/02: Ολυμπιακός*
02/03: Ολυμπιακός*                                                    06/03: Απόλλων Σμύρνης
06/03: ΑΕΚ*                                                                                                 

8) Αρης 29 βαθμοί (21 αγώνες)                           9) Βόλος 28 βαθμοί (22 αγώνες)
20/02: ΠΑΟΚ                                                         20/02: Ολυμπιακός
23/02: Ατρόμητος                                                  26/02: Παναιτωλικός*
26/02: Αστέρας Τρίπολης*                                      03/03: Ατρόμητος*
06/03: Ολυμπιακός                                                06/03: ΠΑΣ Γιάννινα

Ο παο έχει 3 εκτός που αποκλείεται να τα πάρει και έχει και αεκ
Η τρίπολη θα παίξει σε 3 βδομάδες 6 ματς αν βάλουμε και το προχθεσινο. Ε κάπου θα κλατάρει
Ο οφη έχει και σχετικά εύκολο πρόγραμμα και λιγότερους αγώνες να παίξει
Τον αρη και τον βόλο δεν τους υπολογίζω εκτός αν πάρει ο αρης τους 6 πόντους πίσω
Για να μας περάσουν 3 ομάδες το βλέπω πολύ δύσκολο οπότε λογικά θα είμαστε play off.

Εγώ θα ήθελα πάρα πολύ να δω ΠΑΣ οφη και τρίπολη. Να σπάσει το κατεστημένο και να φανεί και λίγο η επαρχία.

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Τρι 15 Φεβ 2022 13:17 »
Περιμενε ρε φίλε δεν πάει έτσι το ποδόσφαιρο. 1-1 πήγαμε με τα φίδια εκεί μέσα αλλά έπρεπε να χάνουμε 5-1 όπως στο πρώτο ματς έπρεπε να νικάμε 5-1. Άρα αν το σκεφτούμε έτσι δίκαια ήρθανε τα αποτελέσματα. Με τον Απόλλωνα χάσαμε επίσης δίκαια. Τα πέναλντι αν μπαίνανε όλα γκολ τότε δε θα τα βαραγανε καν. Με γαύρο και χανουμια συμφωνώ. Με Ατρόμητο πάλι όχι και τόσο. Η αλήθεια είναι ότι ο Γιαννιώτης κάνει κάποιες αποκρούσεις αλλά αν τις δούμε καλύτερα δεν είναι από αυτές που λέμε πωωω έβγαλε αυτό που δε βγαίνει.

Πχ στο 0-1 με το Αγρίνιο δεν αξιζαμε νίκη και την πήραμε. Με τον Ατρόμητο πήραμε 1 βαθμό στο 93. Και με τον παοκ μας χαμογέλασε η τύχη

Αυτό που λέω είναι ότι η μπάλα όσο πουτανα κι αν είναι, είναι δίκαιη τις περισσότερες φορές μέσα σε μια σεζόν με τόσα ματς. Ότι σου πάρει σε κάποια ματς θα στα δώσει σε άλλα. Έτσι ότι σου πήρε με χανουμια πχ θα στα δώσει την επόμενη αγωνιστική ή μπορεί να θεωρήσεις ότι στα έδωσε τώρα με τον Άρη. Δεν έχουμε κάνει συμβόλαιο με την τύχη, το καρμα.και τη μοιρα και θα πρέπει σε κάθε ματς να είναι υπέρ μας και να παίρνουμε το μέγιστο που μπορούμε ή δικαιουματσε. Έτσι θα παίρναμε πρωτάθλημα. Όλα αυτά που είπες είναι μέσα στο ποδόσφαιρο και τα έχουν υποστεί όλες οι ομάδες

Οπότε τώρα κοιτάμε μόνο μπροστά, τρία ματς μενουνε. Πάμε για το 3x3 ώστε να πάρουμε αυτό που μας αξίζει, δηλαδή μια θέση στην εξάδα αρχικά και στη συνέχεια έξοδο στην Ευρώπη. Δεν θεωρώ πως θα μπορούσαμε να πάμε για πρωτάθλημα και αδικουμαστε από τη βαθμολογία. Θεωρώ ότι η θέση που αξίζουμε είναι 3η-4η. Πάμε για το 3 στα 3 και θα πάρουμε αυτό που μας αξίζει

ΕΤΟΙΜΆΣΤΕ ΔΙΑΒΑΤΉΡΙΑ

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Τρι 15 Φεβ 2022 13:23 »
Με τα στατιστικά δεδομένα το ΣΚ κερδάμε 1-2 στην ΑΕΚ και καθαρίζουμε. Λυπάμαι μόνο το Γιαννίκη που θα τον φάει η μαρμάγκα, αλλά τι να κάνουμε; Εκεί που πήγε κι έμπλεξε και πολύ τον κράτησαν.

Γενικά εγώ δεν είμαι τόσο αισιόδοξος, λέω όλο και κάπου θα εμφανιστεί ο παλιός καλός ΠΑΣ που κλωτσάει την καρδάρα, όλο όμως υπερβαίνει η ομάδα τις προσδοκίες μου. Ακόμα κι όταν χάνει δεν την παίρνει από κάτω. Πάμε λοιπόν να μην χάσουμε στο ΟΑΚΑ και μετά όλα για τη νίκη με τη Λαμία. Ελπίζω σε ντεμαράζ του Ατρόμητα και του Απόλλωνα.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Τρι 15 Φεβ 2022 13:28 »
Περιμενε ρε φίλε δεν πάει έτσι το ποδόσφαιρο. 1-1 πήγαμε με τα φίδια εκεί μέσα αλλά έπρεπε να χάνουμε 5-1 όπως στο πρώτο ματς έπρεπε να νικάμε 5-1. Άρα αν το σκεφτούμε έτσι δίκαια ήρθανε τα αποτελέσματα. Με τον Απόλλωνα χάσαμε επίσης δίκαια. Τα πέναλντι αν μπαίνανε όλα γκολ τότε δε θα τα βαραγανε καν. Με γαύρο και χανουμια συμφωνώ. Με Ατρόμητο πάλι όχι και τόσο. Η αλήθεια είναι ότι ο Γιαννιώτης κάνει κάποιες αποκρούσεις αλλά αν τις δούμε καλύτερα δεν είναι από αυτές που λέμε πωωω έβγαλε αυτό που δε βγαίνει.

Πχ στο 0-1 με το Αγρίνιο δεν αξιζαμε νίκη και την πήραμε. Με τον Ατρόμητο πήραμε 1 βαθμό στο 93. Και με τον παοκ μας χαμογέλασε η τύχη

Αυτό που λέω είναι ότι η μπάλα όσο πουτανα κι αν είναι, είναι δίκαιη τις περισσότερες φορές μέσα σε μια σεζόν με τόσα ματς. Ότι σου πάρει σε κάποια ματς θα στα δώσει σε άλλα. Έτσι ότι σου πήρε με χανουμια πχ θα στα δώσει την επόμενη αγωνιστική ή μπορεί να θεωρήσεις ότι στα έδωσε τώρα με τον Άρη. Δεν έχουμε κάνει συμβόλαιο με την τύχη, το καρμα.και τη μοιρα και θα πρέπει σε κάθε ματς να είναι υπέρ μας και να παίρνουμε το μέγιστο που μπορούμε ή δικαιουματσε. Έτσι θα παίρναμε πρωτάθλημα. Όλα αυτά που είπες είναι μέσα στο ποδόσφαιρο και τα έχουν υποστεί όλες οι ομάδες

Οπότε τώρα κοιτάμε μόνο μπροστά, τρία ματς μενουνε. Πάμε για το 3x3 ώστε να πάρουμε αυτό που μας αξίζει, δηλαδή μια θέση στην εξάδα αρχικά και στη συνέχεια έξοδο στην Ευρώπη. Δεν θεωρώ πως θα μπορούσαμε να πάμε για πρωτάθλημα και αδικουμαστε από τη βαθμολογία. Θεωρώ ότι η θέση που αξίζουμε είναι 3η-4η. Πάμε για το 3 στα 3 και θα πάρουμε αυτό που μας αξίζει

ΕΤΟΙΜΆΣΤΕ ΔΙΑΒΑΤΉΡΙΑ

...
Ξαναλέω, είμαι αντικειμενικός, δίκαιος και πολύ ήρεμος!
Τί ακριβώς δεν καταλαβαίνεις από τα παραπάνω?   B-)

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Τρι 15 Φεβ 2022 13:32 »
...
Ξαναλέω, είμαι αντικειμενικός, δίκαιος και πολύ ήρεμος!
Τί ακριβώς δεν καταλαβαίνεις από τα παραπάνω?   B-)
[/quote]

Αν ηρεμήσεις λίγο ακόμα σηκώνουμε και το πρωτάθλημα!  :dab:

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Τρι 15 Φεβ 2022 13:53 »
Α γεια σουουου!  (y)

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Τρι 15 Φεβ 2022 15:29 »
Το αίσθημα που μου δημιουργείται από την απόδοση της ομάδας είναι ότι μέχρι το τέλος θα μαζέψουμε 10-12βαθμους. Εκτός από την παλιά μας τέχνη να ανασταινουμε πεθαμένους που με τον Μεταξά την έχουμε ξεχάσει, φέτος έχουμε και την νέα, το να διώχνουμε προπονητές. Και ο πρώην μας είναι έτοιμος. Συνήθως δεν συγχωρούμε τέτοιες καταστάσεις. Κρίμα βέβαια για τον πρώην αλλά that's football life.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Τρι 15 Φεβ 2022 18:13 »
Είμαστε στην 4η θέση, μια ανάσα από τα πλέι οφ και με σοβαρές πιθανότητες να βγούμε Ευρώπη.
Φέρνω στο νου μου κάποια άτυχα αποτελέσματα που έφερε η Ομάδα μας κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος.
Δεν θα τα έγραφα, απλά ακούω και διαβάζω συνεχώς από χθες για την "τύχη" που είχαμε ψες. Πάμε λοιπόν:

Π.Α.Σ. - γάβρος 1-2, με γκολ στο 85' μετά από στραβωκλωτσιά του Μανώλη! +1 βαθμός!

Π.Α.Σ. - ΑΕΚ 1-2, στο 91', με τη γνωστή καραμπόλα μπιλιάρδου, που θα τη ζήλευε ακόμα και ο κορυφαίος μάστορας του ευγενούς αθλήματος! +1 βαθμός!

Φίδια - Π.Α.Σ. 1-1, στο 93', ξανά με τη κλασική για την Ομάδα μας καραμπόλα μπιλιάρδου, που ούτε ο ίδιος ο Θεός δεν θα μπορούσε να το καταφέρει! +2 βαθμοί!

Π.Α.Σ. - Χαλκηδόνα 1-1, με τον... Γιαννιώτη (τραγική ειρωνεία, που μόνο ένας Όμηρος θα μπορούσε να σκαρώσει!) να κάνει το παιχνίδι της ζωής του! +2 βαθμοί!

Σύνολο πόσους βαθμούς μας στέρησε η πτάνα η τύχη, πουλάκια μου??? 9, ξαναγράφω, εννιά ολόκληρους βαθμούς! 36 που έχουμε, +9 = 45 βαθμούς θα είχαμε σήμερα που μιλάμε, και θα είχαμε καπαρώσει την 3η θέση πίσω από τον γάβρο του Βορρά! Αλλά και αυτόν θα τον κέρδιζε στα πλέι οφ και θα τον ξεπερνούσε η καλοκουρδισμένη γερμανική μηχανή του Ηρακλή!

Ξαναλέω, είμαι αντικειμενικός, δίκαιος και πολύ ήρεμος! Κι ας αφήσουν τα διάφορα τρελά οι "περίεργοι"
Φιλάκια στα μούτρα!

Είσαι ήδη ένας από τους κορυφαίους προπονητές όλων των εποχών στον πάγκο της Ομάδας μας! Ήδη ο αοιδός σου φτιάχνει τραγούδια θαυμασμού, τα οποία στο μέλλον θα τα τραγουδάνε οι επόμενες γενιές!
Χωρίς τραυματισμό Κόντε και χωρίς να βάλω όλα τα υπόλοιπα,που θα φτάναμε;

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Τρι 15 Φεβ 2022 20:45 »

Φιλάκια στα μούτρα!

Άψογος!!

:flag: :flag: :flag:

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Τετ 16 Φεβ 2022 20:15 »
Παραλίγο να τελειώσει από σήμερα η υπόθεση πλέι οφ για εμάς! Ο οφη όμως δυστυχώς τσίμπησε βαθμό στο β ημίχρονο, ισοφάρισε 2-2 ενώ έχανε 2-0 από τον Ατρόμητο ενώ τελείωσε το ματς με 9 παίκτες. Γκρινιάζουν στον ατρόμητο για τη διαιτησία.

ο βαζελος κερδάει 0-2 στη ριζούπολη 5 λεφτά πριν το τέλος

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Τετ 16 Φεβ 2022 20:22 »
Πηρε ενα γαμωβαθμο ο οφη που μπορει να του δωσει εισιτηριο για εξαδα
Οποιος φτασει 40 βγηκε σιγουρα
Το 39 δεν ξερω αν αρκει
Βολος τελειωμενος,αρης σχεδον τελειωμενος

:pas: :pashat: :joker:

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Τετ 16 Φεβ 2022 20:42 »
Στα 3 τελευταία ματς τα φίδια πρέπει να κάνουν μια νίκη και μία ισοπαλία παραπάνω από εμάς ή μία νική και να βάλουν ή να φάμε 4 γκολ παραπάνω. Δυσκολάκι με αντιπάλους Ιωνικό έξω, γαβρο έξω. Βεβαια με απόλλωνα μπορεί να κερδίσουν 8-0 αν είναι να μπουν εξάδα.
Το "καλό" είναι οτι σε 3πλη ισοβαθμία περνάμε εμείς και τα φίδια και μένει έξω ο βάζελος. Προτιμώ πάντως βάζελο λόγω της τιμωρίας του, αν και δεν ξέρω αν θα ισχύσει.
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 16 Φεβ 2022 20:46 από Tsimendos »

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #39 στις: Τετ 16 Φεβ 2022 21:16 »
Ακριβώς παιδιά ο βαθμός δεν έσωσε τον ΟΦΗ σήμερα απλώς πήρε λίγη παράταση μέχρι τον Ιωνικο. Ο οφη δεν μπορεί να μας περάσει!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Τετ 16 Φεβ 2022 21:20 »
Μόνο μία νίκη χρειαζόμαστε (με Λαμία) για να κλειδώσει η 6άδα. Για εμένα τα φιδάκια τελείωσαν σήμερα, η Τρίπολη θα τον ξεπεράσει. Εμείς βέβαια πρέπει να κυνηγήσουμε κι άλλους μποντς και να τα δώσουμε όλα στα πλέι οφ για να βγούμε Ευρώπη!

:dab:

Π.Α.Σ. ΖΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ!!!

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #41 στις: Τετ 16 Φεβ 2022 21:33 »
Εμείς, η Τρίπολη και ο Βαζελος θα μπούμε. Το καλό είναι ότι είμαστε κοντά με Τρίπολη και Βαζελο για να μην πω και ΑΕΚ όσον αφορά την Ευρώπη!

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Τετ 16 Φεβ 2022 21:37 »
 36 + 1 με Κουλα (απαισιόδοξο σενάριο) +3 με Λαμία (που παίζει συνέχεια) +3 με Βόλο =43

Μόνο ο αστερίας που εχει δυο ματς λιγότερα μπορεί να μας περάσει.
Αλλά κι αυτος θα παιζει συνεχώς. Λογικά θα σκασει.

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Τετ 16 Φεβ 2022 22:21 »
Η πουτανα η αεκ το εκανε απο μονη της ματς ζωης και θανατου μιας και απεχει μονο 3 απο εμας και παο
Εχασε απο οφη-παναιτωλικο-βολο-αρη-οσφπ προκλητικα θα ελεγα καποια εξ αυτων και αποκλειστηκε απο παοκ στο κυπελλο
Δεν της απεμεινε τιποτα αλλο απο το να κερδισει τον ΠΑΣ για να μην εχει προβληματα στα πλευ οφ

Αλλα οπως απολυσαμε τον μαντζιο μπορει να απολυσουμε και τον γιαννικη
Ο οποιος δεν ξερω τι σκεφτεται για το χαος που επικρατει αυτη τη στιγμη στο σωματειο αεκ

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Τετ 16 Φεβ 2022 23:16 »
Με την κατασταση τηε αεκ, με τα διαρκειας της που επιστρεφουν και με τα σημερινα αποτελεσματα πιστευω θα εχουμε μια σχετικα ευκολη νικη της αεκ τυπου οπως με τροπλη και γαυρο στο τηγανι. Οποτε θα χασουμε εδαφος που θα πρεπει να παρουμε πισω με ταυτοχρονες ηττες απο τους γυρω.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Πεμ 17 Φεβ 2022 00:12 »
Δεν ξέρω τι θα κάνουμε με την ΑΕΚ αλλά να χάσουμε εύκολα δε νομίζω. Περισσότερο με ανησυχεί που θα έρθει η Λαμία με την πλάτη στον τοίχο.

Συνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Πεμ 17 Φεβ 2022 00:28 »
Γαμώ την ΕΠΟ και τη Σουπερλιγκ που μας βάζουν να παίζουμε Δευτεριάτικα. Γούσταρα όσο δε πάει ένα ταξιδάκι εξπρές στην ομορφότερη πόλη απέναντι στον Π(οδοσφαιρικό)ΑΣ Λαμία. Το μόνο καλό είναι ότι οι παίκτες μας θα έχουν μια παραπάνω μέρα για ξεκούραση. Το γήπεδο έστω και δευτεριάτικα πρέπει στο 50% να είναι γεμάτο και να γίνεται κόλαση. Να χάσουν πριν μπουν μέσα.

Ο Ατρόμητος πραγματικά γτπ καβάλα, χάλι μαύρο όσο είδα στο δεύτερο ημίχρονο που φάγαν τα δύο γκολ. Πάλι καλά που τα φίδια δεν κάναν την ολική ανατροπή.

Μπορούμε ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ μου και έτσι όπως παίζει φέτος η ΑΜΟ έχει γούστο να πάρει αποτελέσμα στα χανούμια και να μας τρελάνει ακόμα περισσότερο. Τι πιο ωραίο playoff στους Ζωσιμάδες και επιστροφή Πέδρο Κόντε. Τρελαίνομαι μόνο στην ιδέα.

"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Πεμ 17 Φεβ 2022 01:27 »
Τρεις τρεις  εννια. Με την πρωτ. Τωρα μαθαινω το τρεις τεσσερις.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Πεμ 17 Φεβ 2022 01:40 »
Η Λαμία μέχρι να παίξει με εμάς παίζει άλλα δύο παιχνίδια στην έδρα της. Επαιξε και σήμερα. Αν κερδίσει τα δύο προηγούμενα θα έρθει πιο χαλαρή. Και βασικά αυτό με τον απόλλωνα την Κυριακή και να συνεχίσει με αυτό με τον αστέρα. Θα τα έχει ψιλοφτύσει κιόλας.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Πεμ 17 Φεβ 2022 10:26 »
Η Λαμία μέχρι να παίξει με εμάς παίζει άλλα δύο παιχνίδια στην έδρα της. Επαιξε και σήμερα. Αν κερδίσει τα δύο προηγούμενα θα έρθει πιο χαλαρή. Και βασικά αυτό με τον απόλλωνα την Κυριακή και να συνεχίσει με αυτό με τον αστέρα. Θα τα έχει ψιλοφτύσει κιόλας.

Πλάκα πλάκα πολύ κρίσιμο το Λαμία-Απόλλων.
(Οκ, ομολογώ ότι έχω ακόμα το σύνδρομο φόβου ανάστασης αντιπάλων. Τόσα χρόνια το κάναμε)