Αποστολέας Θέμα: έλα τα κομπιουτεράκιααα... (version 2.022)  (Αναγνώστηκε 13142 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
Απ: έλα τα κομπιουτεράκιααα... (version 2.022)
« Απάντηση #50 στις: Πεμ 17 Φεβ 2022 11:02 »
Πλάκα πλάκα πολύ κρίσιμο το Λαμία-Απόλλων.
(Οκ, ομολογώ ότι έχω ακόμα το σύνδρομο φόβου ανάστασης αντιπάλων. Τόσα χρόνια το κάναμε)
Μη φοβού!
Εγώ δεν μας φοβάμαι καθόλου, αγωνιστικά!
Η Ομάδα έχει δείξει φέτος απίστευτη σταθερότητα και σοβαρότητα. Είμαι σίγουρος ότι οτιδήποτε κι αν της εμποδίσει το δρόμο προς την Ευρώπη, θα το υπερκεράσει. Αγωνιστικά!
Το μόνο που φοβάμαι, είναι ο κακός εαυτός του πρόεδρα, εξωαγωνιστικά... Είχα χρόνια να νιώσω ανασφάλεια, εξωαγωνιστικά... Ομιλώ για το θέμα που ανέσυρε ο "Μουρεσάν"...
Αν και δε νομίζω ότι θα αντιμετωπίσουμε ιδιαίτερα προβλήματα.

Π.Α.Σ. ΖΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ!!!

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #51 στις: Πεμ 17 Φεβ 2022 11:19 »
Πλάκα πλάκα πολύ κρίσιμο το Λαμία-Απόλλων.
(Οκ, ομολογώ ότι έχω ακόμα το σύνδρομο φόβου ανάστασης αντιπάλων. Τόσα χρόνια το κάναμε)
Μη φοβού!
Εγώ δεν μας φοβάμαι καθόλου, αγωνιστικά!
Η Ομάδα έχει δείξει φέτος απίστευτη σταθερότητα και σοβαρότητα. Είμαι σίγουρος ότι οτιδήποτε κι αν της εμποδίσει το δρόμο προς την Ευρώπη, θα το υπερκεράσει. Αγωνιστικά!
Το μόνο που φοβάμαι, είναι ο κακός εαυτός του πρόεδρα, εξωαγωνιστικά... Είχα χρόνια να νιώσω ανασφάλεια, εξωαγωνιστικά... Ομιλώ για το θέμα που ανέσυρε ο "Μουρεσάν"...
Αν και δε νομίζω ότι θα αντιμετωπίσουμε ιδιαίτερα προβλήματα.

Π.Α.Σ. ΖΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ!!!
Πάνω σε αυτό το θέμα, ξέρει κανείς αν βγει απόφαση και είναι τιμωρητικη για εμάς, θα ισχύσει πχ αφαίρεση βαθμών από φέτος ή αν κάνουμε έφεση θα πρέπει να βγει και σε 2ο βαθμό για να έχουμε -?? Ειδικά αν ισχύει το 2ο που είπα δεν νομίζω να προλάβουμε φέτος να έχουμε τυχόν τιμωρία....

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Πεμ 17 Φεβ 2022 13:13 »
Ότι είναι να γίνει - ΑΝ ΓΙΝΕΙ (εύχομαι όχι) - να γίνει φέτος, στην φετινή βαθμολογία.
Τώρα, που και μαθηματικά είμαστε σωσμένοι, το χειρότερο για εμάς θα είναι να χάσουμε την έξοδο στην Ευρώπη - θα έχουμε αφήσει όμως πίσω (ποτέ ξανά) εκβιασμούς και "πιέσεις" / ελπίζω για πάντα.
Επειδή το καλοκαίρι θα έχουμε προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, ου μην και στη θέση του προπονητή (γεγονός που απεύχομαι) - σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να ξεκινήσουμε το νέο πρωτάθλημα με βαθμούς μείον.
Δεν ξέρουμε πως θα είμαστε στη νέα σαιζόν και πως θα μας βγάλει... Ασε, μην τρέχουμε (να μαζεύουμε βαθμούς) και δεν φτάνουμε...
Τώρα είναι η ώρα, για τα πάντα όλα...

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Πεμ 17 Φεβ 2022 14:00 »
Ότι είναι να γίνει - ΑΝ ΓΙΝΕΙ (εύχομαι όχι) - να γίνει φέτος, στην φετινή βαθμολογία.
Τώρα, που και μαθηματικά είμαστε σωσμένοι, το χειρότερο για εμάς θα είναι να χάσουμε την έξοδο στην Ευρώπη - θα έχουμε αφήσει όμως πίσω (ποτέ ξανά) εκβιασμούς και "πιέσεις" / ελπίζω για πάντα.
Επειδή το καλοκαίρι θα έχουμε προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, ου μην και στη θέση του προπονητή (γεγονός που απεύχομαι) - σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να ξεκινήσουμε το νέο πρωτάθλημα με βαθμούς μείον.
Δεν ξέρουμε πως θα είμαστε στη νέα σαιζόν και πως θα μας βγάλει... Ασε, μην τρέχουμε (να μαζεύουμε βαθμούς) και δεν φτάνουμε...

Αν δούμε ότι σίγουρα βγαίνουμε Ευρώπη φέτος, τότε δέχομαι την τιμωρία για του χρόνου και όχι για φέτος!  Για του χρόνου βλέπουμε... ας φροντίσει να φτιάξει ομάδα όπως φέτος να ξεπεράσει όποια τιμωρία.

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #54 στις: Πεμ 17 Φεβ 2022 14:36 »
Με όλα αυτά που διαβάζω και μαθαίνω και σε άλλο νήμα το καλύτερο θα ήταν να βγαίναμε φέτος Ευρώπη και η πιο μικρή τιμωρία πχ - 5 από το νέο πρωτάθλημα με νέο ιδιοκτήτη πραγματικό όμως που θα βάζει κάποια λεφτά να φτιάξει αξιόλογη ομάδα που θα διεκδικεί κάθε χρόνο την έξοδο στην Ευρώπη!!!!  :)

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Πεμ 17 Φεβ 2022 14:50 »
Με όλα αυτά που διαβάζω και μαθαίνω και σε άλλο νήμα το καλύτερο θα ήταν να βγαίναμε φέτος Ευρώπη και η πιο μικρή τιμωρία πχ - 5 από το νέο πρωτάθλημα με νέο ιδιοκτήτη πραγματικό όμως που θα βάζει κάποια λεφτά να φτιάξει αξιόλογη ομάδα που θα διεκδικεί κάθε χρόνο την έξοδο στην Ευρώπη!!!!  :)

ΑΝ "βγαίναμε φέτος Ευρώπη"...
ΑΝ μας έριχναν "πιο μικρή τιμωρία πχ - 5" βαθμών από το νέο πρωτάθλημα...
ΑΝ βρούμε "νέο ιδιοκτήτη πραγματικό"
ΑΝ ο νέος πραγματικός ιδιοκτήτης "θα βάζει κάποια λεφτά να φτιάξει αξιόλογη ομάδα που θα διεκδικεί κάθε χρόνο την έξοδο στην Ευρώπη"...

Πολλά τα ΑΝ, tr7  ;)

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Πεμ 17 Φεβ 2022 14:51 »

Αν δούμε ότι σίγουρα βγαίνουμε Ευρώπη φέτος, τότε δέχομαι την τιμωρία για του χρόνου και όχι για φέτος!  Για του χρόνου βλέπουμε... ας φροντίσει να φτιάξει ομάδα όπως φέτος να ξεπεράσει όποια τιμωρία.
Με τη φόρα που έχει πάρει η Ομάδα, βλέπω Ευρώπη και του χρόνου, με τιμωρία ή χωρίς!
 :dab:

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Πεμ 17 Φεβ 2022 14:56 »

Με τη φόρα που έχει πάρει η Ομάδα, βλέπω Ευρώπη και του χρόνου, με τιμωρία ή χωρίς!
 :dab:

Αγόρι μου αισιόδοξο εσύ. Ετσι, έτσι... Ασε με μένα να γράφω μαλακίες. Εσύ να με επαναφέρεις B-)

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Πεμ 17 Φεβ 2022 19:04 »
Αν ειναι κανενα -5 συμφωνω οτι πρεπει να παει απο του χρονου
Φετος χτυπαμε ευρωπη και δεν γινεται να πεταξουμε βαθμους
Το -5 ειναι αστεια υποθεση γι αυτο τον προπονητη και αυτους τους παιχτες

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Παρ 18 Φεβ 2022 01:56 »
Θελω  ενας συνταυρος να αιτιολογησει απο που και πως προκυπτει ποινη αφαιρεσης βαθμων;;;;;;;; Με τα ακουσα ,μου ειπαν  και τα γνωστα κολπα του ψηλου, θεμα νομικο δεν υπαρχει. Ολη η ιστορια αυτη ειναι για γελια και κακως την αναπαραγουμε καποιοι δινοντας εναυσμα για  οτι περναει απο τα αρρωστα μυαλα τους. Καποιοι κανανε μια απελπιδα προσπαθεια να μας τυλιξουν σε μια κολλα χαρτι και μερικοι τους κλεινουμε και το ματι. Ειμαι 56 χρονων και πρωτη φορα βλεπω απο φιλαθλους του ΠΑΣ , να περιμενουν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ τιμωρια της ομαδας, μονο και μονο για να φυγει ο προεδρας. Ας τολμουσαν να απειλουν ξεδιαντροπα για ανυπαρκτους λογους αλλες περιοχες και ομαδες σαν την Κρητη η την Λαρισα και θα ειχαν κλεισει εθνικες οδους και λιμανια.Εμεις εδω ειμαστε προθυμοι [οχι ολοι], να φαμε μια αδικη καμπανα , προκειμενου ντε και καλα να διωξουμε τον χοντρο. Να λοιπον πως θυσιαζουμε τα δικαια της ομαδας μπροστα στο προσωπικο μας μενος. Μωρε καλα μας κανουν. Αφου βρισκουν. ΥΓ Ποινη αφαιρεσης βαθμων, προς απογοητευση καποιων ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ.

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Παρ 18 Φεβ 2022 09:28 »
Εδώ έβγαλαν απόφαση αλλά πόρισμα ακόμα δεν μπορούν να βγάλουν. Το πόρισμα βλέπεις θέλει νομικό έρεισμα για να πάει σε δικαστήρια.

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Παρ 18 Φεβ 2022 11:18 »
Θελω  ενας συνταυρος να αιτιολογησει απο που και πως προκυπτει ποινη αφαιρεσης βαθμων;;;;;;;; Με τα ακουσα ,μου ειπαν  και τα γνωστα κολπα του ψηλου, θεμα νομικο δεν υπαρχει. Ολη η ιστορια αυτη ειναι για γελια και κακως την αναπαραγουμε καποιοι δινοντας εναυσμα για  οτι περναει απο τα αρρωστα μυαλα τους. Καποιοι κανανε μια απελπιδα προσπαθεια να μας τυλιξουν σε μια κολλα χαρτι και μερικοι τους κλεινουμε και το ματι. Ειμαι 56 χρονων και πρωτη φορα βλεπω απο φιλαθλους του ΠΑΣ , να περιμενουν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ τιμωρια της ομαδας, μονο και μονο για να φυγει ο προεδρας. Ας τολμουσαν να απειλουν ξεδιαντροπα για ανυπαρκτους λογους αλλες περιοχες και ομαδες σαν την Κρητη η την Λαρισα και θα ειχαν κλεισει εθνικες οδους και λιμανια.Εμεις εδω ειμαστε προθυμοι [οχι ολοι], να φαμε μια αδικη καμπανα , προκειμενου ντε και καλα να διωξουμε τον χοντρο. Να λοιπον πως θυσιαζουμε τα δικαια της ομαδας μπροστα στο προσωπικο μας μενος. Μωρε καλα μας κανουν. Αφου βρισκουν. ΥΓ Ποινη αφαιρεσης βαθμων, προς απογοητευση καποιων ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ.

Σύνταυρε, νομίζω ότι απασφάλισες κατά, δικαίων και αδίκων, συνοπαδών χωρίς λόγο...
Καλώς ή κακώς, υπάρχει ήδη μία απόφαση - γνωμοδότηση ενός νομίμου οργάνου...
Η απόφαση - γνωμοδότηση αυτή, με βάση το Νόμο επιφέρει ποινή, και δη αφαίρεσης βαθμών, ΕΑΝ όμως ληφθεί υπόψη, δεδομένου ότι ΔΕΝ ειναι δεσμευτική, και εάν Δεν δικαιωθεί τελικά ο ΠΑΣ, από τα όργανα στα οποία έχει προσφύγει ή θα προσφύγει.
Τόσο απλά.
Μιλώντας για τον εαυτό μου, αλλά και εκ μέρους, αν μου επιτρέπεται, όσων σκεφτόμαστε περίπου με τον ίδιο τρόπο, νομίζω και πάλι ότι με (μας) αδικείς αν θεωρείς ότι ντε και καλά θέλω (θέλουμε) να φύγει ο πρόεδρας, και μάλιστα ότι περιμένω (περιμένουμε) με προθυμία που φτάνει μέχρι και την άδικη καμπάνα. Κάπου μπάστα... Λίγο βαρύ για το αδύναμο κορμάκι μου...
Με βάση την μέχρι σήμερα εμπειρία στον σκατότοπο που ζούμε, μια πιθανή τιμωρία μας, σε πρώτη και εύλογη αντίδραση, σίγουρα θα μας φανεί ΑΔΙΚΗ και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ (με τόσα συγκρίσιμα προηγούμενα άλλων).
Επειδή όμως ούτε εγώ - φαντάζομαι ούτε εσύ - έχω πρόσβαση στη δικογραφία και στα δεδομένα της, δεν μπορώ de facto να ισχυριστώ, εκ προοιμίου, ότι η τυχόν τιμώρησή μας θα είναι ΑΔΙΚΗ και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.
Οπότε όχι, δεν περιμένω νυχθημερόν την τιμωρία μας για να δικαιωθώ με την εκπαραθύρωση του Μπειζάνη.
"Ποινη αφαιρεσης βαθμων, προς απογοητευση καποιων ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ"... Προς απογοήτευση ρε σύνταυρε;;;;
Ελπίζω ότι λίγο αργότερα και λίγο πιο ήρεμος, θα αναθεωρήσεις, έστω και εν μέρει...

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #62 στις: Παρ 18 Φεβ 2022 11:41 »

Σύνταυρε, νομίζω ότι απασφάλισες κατά, δικαίων και αδίκων, συνοπαδών χωρίς λόγο...
Καλώς ή κακώς, υπάρχει ήδη μία απόφαση - γνωμοδότηση ενός νομίμου οργάνου...
Η απόφαση - γνωμοδότηση αυτή, με βάση το Νόμο επιφέρει ποινή, και δη αφαίρεσης βαθμών, ΕΑΝ όμως ληφθεί υπόψη, δεδομένου ότι ΔΕΝ ειναι δεσμευτική, και εάν Δεν δικαιωθεί τελικά ο ΠΑΣ, από τα όργανα στα οποία έχει προσφύγει ή θα προσφύγει.
Τόσο απλά.
Μιλώντας για τον εαυτό μου, αλλά και εκ μέρους, αν μου επιτρέπεται, όσων σκεφτόμαστε περίπου με τον ίδιο τρόπο, νομίζω και πάλι ότι με (μας) αδικείς αν θεωρείς ότι ντε και καλά θέλω (θέλουμε) να φύγει ο πρόεδρας, και μάλιστα ότι περιμένω (περιμένουμε) με προθυμία που φτάνει μέχρι και την άδικη καμπάνα. Κάπου μπάστα... Λίγο βαρύ για το αδύναμο κορμάκι μου...
Με βάση την μέχρι σήμερα εμπειρία στον σκατότοπο που ζούμε, μια πιθανή τιμωρία μας, σε πρώτη και εύλογη αντίδραση, σίγουρα θα μας φανεί ΑΔΙΚΗ και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ (με τόσα συγκρίσιμα προηγούμενα άλλων).
Επειδή όμως ούτε εγώ - φαντάζομαι ούτε εσύ - έχω πρόσβαση στη δικογραφία και στα δεδομένα της, δεν μπορώ de facto να ισχυριστώ, εκ προοιμίου, ότι η τυχόν τιμώρησή μας θα είναι ΑΔΙΚΗ και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.
Οπότε όχι, δεν περιμένω νυχθημερόν την τιμωρία μας για να δικαιωθώ με την εκπαραθύρωση του Μπειζάνη.
"Ποινη αφαιρεσης βαθμων, προς απογοητευση καποιων ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ"... Προς απογοήτευση ρε σύνταυρε;;;;
Ελπίζω ότι λίγο αργότερα και λίγο πιο ήρεμος, θα αναθεωρήσεις, έστω και εν μέρει...
μπαμΠΑΣ με κάλυψες πλήρως! Τα προσυπογράφω και εγώ αυτά που λες!

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Παρ 18 Φεβ 2022 11:55 »
Αποφαση δεν υπαρχει. Γνωμοδοτηση -εισηγηση ναι υπαρχει  απο τους συνδαιτυμονες- ομοτραπεζους  αμεροληπτους κατηδες  κολλητους του ψηλου.Αληθεια εσυ προσωπικα πιστευεις οτι εχει υπαρξει αλλαγη ιδιοκτησιακου καθεστωτος στην ομαδα μας;;;; Και ποιος την πηρε;;;;; Μηπως ενας αεργος πρωην επιχειρηματιας που εκλεισε τις δραστηριοτητες του ως αντιπροσωπος αυτοκινητων απο το 2012;;;;;;;; Ολη η ιστορια βρωμαει εδω και περα. Αυτο αλλωστε θα αποδειχτει πολυ συντομα. Κοντη γιορτη που λεμε. Τον κουμπουροφορο Ιβαν τον τρομερο που αποδεδειγμενα τον πιασανε με την γιδα στην πλατη ως συνιδιοκτητη της ΠΑΕ Ξανθη, τον περασανε στο ντουκου. Αμα εμεις θελουμε να βαλουμε τα χερια μας και να βγαλουμε τα ματια μας παω πασο. Υπαρχουν κι αλλοι τροποι για να φυγει ο Μπειζανης οπως τον λες. Ποτε ομως κανοντας κακο  χωρις λογο στην ομαδα μας. ΥΓ Ειμαι πολυ ηρεμος συνταυρε.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Παρ 18 Φεβ 2022 12:24 »
Αποφαση δεν υπαρχει. Γνωμοδοτηση -εισηγηση ναι υπαρχει  απο τους συνδαιτυμονες- ομοτραπεζους  αμεροληπτους κατηδες  κολλητους του ψηλου.Αληθεια εσυ προσωπικα πιστευεις οτι εχει υπαρξει αλλαγη ιδιοκτησιακου καθεστωτος στην ομαδα μας;;;; Και ποιος την πηρε;;;;; Μηπως ενας αεργος πρωην επιχειρηματιας που εκλεισε τις δραστηριοτητες του ως αντιπροσωπος αυτοκινητων απο το 2012;;;;;;;; Ολη η ιστορια βρωμαει εδω και περα. Αυτο αλλωστε θα αποδειχτει πολυ συντομα. Κοντη γιορτη που λεμε. Τον κουμπουροφορο Ιβαν τον τρομερο που αποδεδειγμενα τον πιασανε με την γιδα στην πλατη ως συνιδιοκτητη της ΠΑΕ Ξανθη, τον περασανε στο ντουκου. Αμα εμεις θελουμε να βαλουμε τα χερια μας και να βγαλουμε τα ματια μας παω πασο. Υπαρχουν κι αλλοι τροποι για να φυγει ο Μπειζανης οπως τον λες. Ποτε ομως κανοντας κακο  χωρις λογο στην ομαδα μας. ΥΓ Ειμαι πολυ ηρεμος συνταυρε.
Σύνταυρε, γνωρίζω ότι η όμορφη πόλη μας πολλές φορές φοράει το μανδύα της μιζέριας. Επίσης γνωρίζω ότι πολλοί συμπολίτες μας θα χαρούν με μία ενδεχόμενη τιμωρία της Ομάδας μας. Πίστευα ότι η τοποθέτησή σου αφορούσε κάποιους από τους παραπάνω.
Εδώ όμως κάνεις το λάθος και το πας επί προσωπικού.
Εγώ δεν διάβασα πουθενά από κανέναν εδώ μέσα ότι θα χαρεί με μία αφαίρεση βαθμών. Και ειδικά για τον μπαμΠΑΣ, μπορώ να διαβεβαιώσω τον οποιονδήποτε για το αγνό των συναισθημάτων του και για την αγάπη του για την Ομάδα!

Σόρι, αδερφέ μου μπαμΠΑΣ, που παίρνω το λόγο για εσένα, ξέρω ότι δεν το έχεις καμία ανάγκη. Έτσι απλά θα ήθελα να το ξεκαθαρίσω.   :)

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Παρ 18 Φεβ 2022 12:33 »

Εχει καμία σημασία το τι ΑΠΛΩΣ πιστεύω εγώ, εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος;;;
Αν αυτό αρκεί, οοοοοκκκκκκκ...
"Υπαρχουν κι αλλοι τροποι για να φυγει ο Μπειζανης οπως τον λες. Ποτε ομως κανοντας κακο  χωρις λογο στην ομαδα μας"!!!
Μη μου (μας) χρεώνεις πράγματα που δεν μας αναλογούν και δεν μας αξίζουν, και τουλάχιστον μη γενικεύεις, αναφορικά για όσους μιλήσαμε για την τυχόν επιβολή της όποιας ποινής, όταν και αν - μακάρι ποτέ (που και εγώ το θεωρώ ως το πλέον πιθανό σενάριο).
Δεν μπορώ να υποκριθώ όμως, κλείνοντας τα μάτια, ότι δεν υπάρχει μία - άδικη, απαράδεκτη, χαρακτήρισέ την όπως θέλεις - ήδη ειλημμένη απόφαση - εισήγηση - γνωμοδότηση της ΕΕΑ, για την οποία περαιτέρω θα αποφασίσουν τα πειθαρχικά όργανα.
Ούτε ξέρω λεπτομέρειες για άεργους πρώην επιχειρηματίες, ούτε για κάτι άλλο απ` όσα αναφέρεις.
Σε διαβεβαιώ πάντως, αν έχει καμία αξία, ότι δεν κινδυνεύει ο ΠΑΣ από εμένα τουλάχιστον.

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Παρ 18 Φεβ 2022 12:35 »
Κανω copy paste αυτα που ειχα γραψει σχετικα στο νημα '' Χριστοβασιλης '' πριν καιρο . Απο τοτε δεν εχει αλλαξει τιποτα σε οσα σκεφτομαι για την υποθεση , και απλα περιμενω να δω τι θα γινει στα αρμοδια οργανα.
Στο εαν θα χαρουν φιλαθλοι του ΠΑΣ στο ενδεχομενο να αφαιρεθουν βαθμοι απο την Ομαδα μας , δεν το σχολιαζω καν .

<< ΑΝ δεν στρουθοκαμηλιζουμε , θα δουμε οτι υπαρχουν συγκεκριμενα γεγονοτα . Τα οποια γεγονοτα αυτα δεν μπορει κανεις ουτε να τα παραβλεψει , ουτε να τα ακυρωσει .
Κατ’αρχας , οι ανθρωποι της ΕΕΑ , οσο αχρηστοι , ανικανοι , εγκαθετοι και ασχετοι και να ειναι , καποιο γαμωχαρτο ειδαν . Το οποιο σιγουρα ΔΕΝ ηταν μενου εστιατοριου ή φυλλο εφημεριδας , και το οποιο συνιστουσε τελεσθεισα , επικειμενη , συμφωνηθεισα ή οτιδηποτε αλλο πωληση μετοχων . Αυτο ειναι γεγονος .
Το οτι χαρακτηρισαν την πραξη αυτη σοβαρη , μαλλον συνιστα οτι χρηματα αλλαξαν χερια .Δεν νομιζω πχ. να το εκαναν αν εβλεπαν ενα απλο MoU ( memorandum of understanding) το οποιο ειναι ενα χαρτι οπου δυο πλευρες συμφωνουν οτι καταλαβαν τι συζητησαν .

Αρα ακομη και ΑΝ η πραξη μεταβιβασης ακυρωθηκε για καποιους λογους και τα χρηματα επιστραφησαν ( οπως λεει ο φιλος Davelis ) , ειτε για μια μερα ειτε για εναν χρονο ειτε για εξι χρονια ο ΠΑΣ ειχε ουσιαστικα πουληθει !
Και αυτο εμεινε κρυφο απο ολους . Αρχες , φιλαθλους , τους παντες . Και αυτο ειναι ενα γεγονος . Και προκαλει απορια και τεραστια καψυποψια .
Τελος , παμε στο ποιος αγορασε ή στο ποιος αγορασε και μετα ακυρωσε . Εδω υπαρχουν δυο επιλογες :
Α. Πιστευουμε οτι ο Αυδης ( αυτον ειπε ο Κουγιας και κανεις δεν διεψευσε ) αποφασισε να αγορασει τον ΠΑΣ στα …κρυφα ! Ετσι απλα .
Β. Πιστευουμε στο σεναριο συνωμοσιας ( οπου στην Μπανανια σχεδον παντα βγαινουν αληθινα ) οτι πουληθηκε τυποις στον Αυδη , ο οποιος συνδεεται ως γνωστον με τον Συγγελιδη , ο οποιος ειχε μαζι με τον Πανοπουλο και πουλησε την Εταιρια Holding στην οποια ανηκε το προπονητικο κεντρο και το ξενοδοχειο της Ξανθης σε ανθρωπους του μπαογκ . Η συνεχεια δικη σας …
>>

Υ.Γ. ΑΝ ισχυουν εστω και στο ελαχιστο αυτες οι αρκουδες που εχουν γραφτει σε καποια χαζο-sites , και η επιχειρηματολογια της Διοικησης ειναι οτι προκειται για ενα πληρεξουσιο προς τον Αυδη ουτως ωστε να μεσολαβησει στην αγορα του ΠΑΣ απο εναν Αλβανο κλπ κλπ κλπ , το -10 το εχουμε στο τσεπακι .ΔΕΝ το πιστευω φυσικα . Απλα το αναφερω.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Παρ 18 Φεβ 2022 12:44 »
Συνταυρε crimpson ,σε καμια περιπτωση δεν ηθελα να το παω επι προσωπικου με κανεναν. Απλα θελω να πω οτι ειναι κριμα στην φαση που βρισκεται η ομαδα μας και ειμαι απολυτα σιγουρος οτι θα κανει το 3Χ3 ,να αναδεικνυουμε αλλα θεματα εξωαγωνιστικα, που μονο καλο δεν κανουν στην παρουσα φαση που ειμαστε. Σε καθε περιπτωση ,αν αθελα μου εγραψα κατι που ισως δεν επρεπε, ζηταω συγγνωμη απ ολους τους συνταυρους. Εμενα αυτο που με ενδιαφερει πρωτιστα, εινα τωρα στην πιο κρισιμη στιγμη, να ειμαστε ενωμενοι ολοι οσο ποτε. Εχουμε ραντεβου με την ιστορια.Τρια ματς εμειναν και νομιζω οτι πρεπει να ασχολουμαστε μονο με αυτα. Τα υπολοιπα θα αποδειχθουν ουτως η αλλως. Εγω πιστευω πολυ σε τρεις νικες και εκει πρεπει να εχουμε το μυαλο μας και οχι σε ενδεχομενες ποινες. Και παλι συγγνωμη αν καποιοι λαβανε τα γραφομενα μου επι προσωπικου.

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Παρ 18 Φεβ 2022 12:51 »
Συνταυρε crimpson ,σε καμια περιπτωση δεν ηθελα να το παω επι προσωπικου με κανεναν. Απλα θελω να πω οτι ειναι κριμα στην φαση που βρισκεται η ομαδα μας και ειμαι απολυτα σιγουρος οτι θα κανει το 3Χ3 ,να αναδεικνυουμε αλλα θεματα εξωαγωνιστικα, που μονο καλο δεν κανουν στην παρουσα φαση που ειμαστε. Σε καθε περιπτωση ,αν αθελα μου εγραψα κατι που ισως δεν επρεπε, ζηταω συγγνωμη απ ολους τους συνταυρους. Εμενα αυτο που με ενδιαφερει πρωτιστα, εινα τωρα στην πιο κρισιμη στιγμη, να ειμαστε ενωμενοι ολοι οσο ποτε. Εχουμε ραντεβου με την ιστορια.Τρια ματς εμειναν και νομιζω οτι πρεπει να ασχολουμαστε μονο με αυτα. Τα υπολοιπα θα αποδειχθουν ουτως η αλλως. Εγω πιστευω πολυ σε τρεις νικες και εκει πρεπει να εχουμε το μυαλο μας και οχι σε ενδεχομενες ποινες. Και παλι συγγνωμη αν καποιοι λαβανε τα γραφομενα μου επι προσωπικου.

Είσαι ωραίος. Μαζί σου...

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Παρ 18 Φεβ 2022 12:59 »
Και προσωπικα συνταυρε μπαμΠΑΣ  θελω να σου πω οτι σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση δεν εκανα υπαινιγμο ΕΙΔΙΚΑ για σενα που αποτελεις κοσμημα [και το εννοω αυτο] μεσα στο forum.

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Παρ 18 Φεβ 2022 13:34 »
Κανεις δεν λεει οτι θα φαμε ποινη αφαιρεσης βαθμων σωνει και καλα
Απλα κανουμε σεναρια
Ισως στο μυαλο μας να φανταζει πολυ αληθινο ετσι οπως μας το πλασαρουν
Πιθανοτατα να μην συμβει τιποτα
Αλλα αν συμβει θελω να πιστευω οτι θα υπαρξει απολυτη διακιολογηση της αποφασης και οτι δεν θα μεινει η ρετσινια σε οποιονδηποτε

Εχω μερικες αποριες ομως
Ο κουγιας ειναι τοσο μαλακας να επικαλειται ολα αυτα εδω και αρκετα χρονια?
Αν δεν υπαρξει ποινη αφαιρεσης θα κινηθει δικαστικα η ομαδα εναντιον του κουγια?
Και γιατι δεν το εχει κανει ηδη εδω και τοσο καιρο που βγαινει ο κουγιας και λεει ολα αυτα?

Επισης αν τιμωρηθουμε ποιος μου λεει οτι και αλλες ομαδες δεν θα ανηκουν στην ιδια κατηογορια με εμας και απλα ο κουγιας ή ο καθε κουγιας δεν θελει να μιλησει και γι αυτες?
Πως εξασφαλιζεται η ισονομια του πραγματος?

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Παρ 18 Φεβ 2022 14:18 »
Να φανταστώ οτι η πρώτη ερώτηση σου Δρακόλιμνη είναι ρητορική. Και νομίζω οτι με αυτόν τον τρόπο έχεις απάντηση σε όλες τις υπόλοιπες. Αν θυμάσαι είναι αυτός που κυνήγαγε τα κυκλώματα και τελικά ήταν ο μόνος που τιμωρήθηκε. Αλλά εκεί έφταιγε ο γενικός αρχηγός.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Παρ 18 Φεβ 2022 15:41 »
Μα συνταυρε christos ,ακομα και η ΕΕΑ ,απερριψε παμψηφει την κατηγορια Κουγια περι πολυιδιοκτησιας και τα περι Συγγελιδη. Για ποια ακριβως κατηγορια μιλαμε τοτε;;;;;; Για ενα κωλοχαρτο-εξουσιοδοτηση του ΧΒ προς τον Αυδη με σκοπο μια αγοραπωλησια που δεν εγινε ποτε;;;;;;;; Αστα να πανε. Απ την μυγα ξυγκι θελουν να βγαλουν. Πιασανε τον Μαρινακη με ομολογιες πρωην ποδοσφαιριστων αντιπαλης ομαδας [Βεροια],για χειραγωγηση αγωνα με ακριβες σκορ μαλιστα [3-0] και στοιχηματικη απατη και δεν ανοιξε ρουθουνι. Τσακωσαν τον κουμπουροφορο εισβολεα Ιβαν τον τρομερο να ειναι ιδιοκτητης της ΠΑΕ Ξανθη και σφυραγαν κλεφτικα οι αμεροληπτοι δικασταδες. Σε μας ας εξηγησουν νομικα τι βρηκαν,αφου η κατηγορια της πολυιδιοκτησιας  με Συγγελιδη  ταχα μου, απερριφθη ομοφωνα απο την ιδια την ΕΕΑ. Γαζι ψηλο πεφτει . Υπομονη και θα γελασει και το παρδαλο κατσικι με τα αλματα  νομικα αλλα και κοινης λογικης που επιχειρησαν να κανουν. Μονο αν εχει καταλυθει καθε εννοια δικαιου σ αυτη τη χωρα[ καλα αυτο δεν θα μου προκαλεσει και ιδιαιτερη εντυπωση, οταν διωκονται ,εισαγγελεις και δημοσιογραφοι που κανουν την δουλεια τους], θα τιμωρηθουμε.
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 18 Φεβ 2022 15:47 από ΠΑΣ »

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Παρ 18 Φεβ 2022 16:18 »
Την Τετάρτη τα σπουδαία.

Παράθεση
ΠΑΣ Γιάννινα: Για την Τετάρτη η εκδίκαση της υπόθεσής του στο Πειθαρχικό της Λίγκας

Το πρωί της Τετάρτης θα συνεδριάσει η αρμόδια Πειθαρχική Επιτροπή της Λίγκας σχετικά με την υπόθεση του ΠΑΣ Γιάννινα.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δέχεται ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα παρέβη τις διατάξεις για μη δηλωμένη μεταβίβαση μετοχικού κεφαλαίου και έτσι η ομάδα της Ηπείρου κινδυνεύει με αφαίρεση 5 - 10 βαθμών. Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα είχε βγάλει ανακοίνωση στην οποία ανέφερε πως δεν θα της επιβληθεί καμία τιμωρία και πως «η ΕΕΑ θα εκτεθεί όπως έγινε και στο παρελθόν».

Τώρα στα νεότερα. Η υπόθεση του ΠΑΣ θα πάει στο Πειθαρχικό της Λίγκας, το οποίο πρόκειται να συνεδριάσει το πρωί της προσεχούς Τετάρτης.

https://www.gazzetta.gr/football/superleague/2090641/pas-giannina-gia-tin-tetarti-i-ekdikasi-tis-ypothesis-toy-sto

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Παρ 18 Φεβ 2022 17:45 »
Μα συνταυρε christos ,ακομα και η ΕΕΑ ,απερριψε παμψηφει την κατηγορια Κουγια περι πολυιδιοκτησιας και τα περι Συγγελιδη. Για ποια ακριβως κατηγορια μιλαμε τοτε;;;;;; Για ενα κωλοχαρτο-εξουσιοδοτηση του ΧΒ προς τον Αυδη με σκοπο μια αγοραπωλησια που δεν εγινε ποτε;;;;;;;; Αστα να πανε. Απ την μυγα ξυγκι θελουν να βγαλουν. Πιασανε τον Μαρινακη με ομολογιες πρωην ποδοσφαιριστων αντιπαλης ομαδας [Βεροια],για χειραγωγηση αγωνα με ακριβες σκορ μαλιστα [3-0] και στοιχηματικη απατη και δεν ανοιξε ρουθουνι. Τσακωσαν τον κουμπουροφορο εισβολεα Ιβαν τον τρομερο να ειναι ιδιοκτητης της ΠΑΕ Ξανθη και σφυραγαν κλεφτικα οι αμεροληπτοι δικασταδες. Σε μας ας εξηγησουν νομικα τι βρηκαν,αφου η κατηγορια της πολυιδιοκτησιας  με Συγγελιδη  ταχα μου, απερριφθη ομοφωνα απο την ιδια την ΕΕΑ. Γαζι ψηλο πεφτει . Υπομονη και θα γελασει και το παρδαλο κατσικι με τα αλματα  νομικα αλλα και κοινης λογικης που επιχειρησαν να κανουν. Μονο αν εχει καταλυθει καθε εννοια δικαιου σ αυτη τη χωρα[ καλα αυτο δεν θα μου προκαλεσει και ιδιαιτερη εντυπωση, οταν διωκονται ,εισαγγελεις και δημοσιογραφοι που κανουν την δουλεια τους], θα τιμωρηθουμε.

Φιλε ΠΑΣ , συμφωνω σε οτιδηποτε λες για την Μαφια που κυβερνα το ποδοσφαιρο της μπανανιας . Δεν χρειαζεται περαιτερω αναλυση.
Το θεμα ομως ειναι τι θα γινει με εμας . Οχι με αυτους . Με αυτους δεν γινεται ποτε και τιποτα .Και το οτι ο μπαογκ την γλυτωσε σκανδαλωδως με την Ξανθη ή ο Μαρινακης με …τα παντα , δεν λεει ΤΙΠΟΤΑ.
ΑΝ εμεις εχουμε κανει κατι που μπορει να εκληφθει ως μεταβιβαση μετοχικου κεφαλαιου εστω και με αλματα λογικης ( νομικης και κοινης ) , θα τιμωρηθουμε . Και δεν χρειαζεται να εξηγησουν σε εσενα και σε εμενα τιποτα.
Το ερωτημα ειναι , εχει κανει ο ΧΒ ; Και αν ναι , τι ακριβως ;
Εγω ως Χρηστος , το μονο που εχω να απαντησω ειναι : ΔΕΝ ξερω .
Εσυ τι απαντας ;

Υ.Γ.1.  Η πολυιδιοκτησια απορριφθηκε διοτι δεν αποδειχθηκε σχεση Αυδη και μπαογκ μεσω οποιασδηποτε ‘’διαδρομησ’’ . Παρεμεινε ομως η μη δηλωθεισα μεταβολη μετοχολογιου προς τον Αυδη . Αυτα εχω καταλαβει εγω . Και αφου η Διοικηση δεν μιλαει με στοιχεια και δεν μας εξηγει παρα μονο απαντα με ειρωνιες , το μονο που θα περιμενω ειναι η Τεταρτη.

Υ.Γ.2.  ΑΝ οντως , μια εξουσιοδοτηση διαμεσολαβησης χαρακτηριζεται απο την ΕΕΑ ως μη δηλωμενη μεταβιβαση μετοχικου κεφαλαιου , τοτε φυσικα η υποθεση θα καταπεσει , ΕΕΑ και Κουγιας θα ξευτιλιστουν πανελλαδικα , και ελπιζω ο ΧΒ να κινηθει νομικα εναντιον ολων .
Ειναι ετσι ομως  ;;;

Υ.Γ.3.  Μιλωντας για την περιβοητη εξουσιοδοτηση , εννοουμε αυτην που δοθηκε στον Αυδη για να μεσολαβησει ουτως ωστε να πουληθει ο ΠΑΣ σε ‘’ εναν Αλβανο ‘’ ;;; Σοβαρα τωρα ;;;
ΑΝ ειναι ετσι , εμεις που λατρευουμε αυτη την Ομαδα - Συμβολο της πατριδας μας πρεπει να νοιωθουμε ανακουφισμενοι και ευτυχεις ;

Απ’όπου κι αν το πιασεις προκαλει θλιψη φιλε μου …
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 18 Φεβ 2022 17:54 από christos »