Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα-Λαμία 25η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 4232 φορές)

Αποσυνδεδεμένος LOYZETSNOS

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Λαμία 25η αγωνιστική
« Απάντηση #25 στις: Δευ 28 Φεβ 2022 20:26 »
Εχουμε κανα link?
Μπορείς να κάνεις εγγραφή στο eon tv... Έχει ανοίξει για την εθνική... Από εκεί μπορείς να το δεις τζάμπα...

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Δευ 28 Φεβ 2022 20:55 »
Η Λαμία παίζει παιχνίδι επιβίωσης, ενώ εμείς έχουμε φάει την ξενέρα του -5. Τι θέλετε, να θαμπώνουμε με τη μπαλάρα μας;
Δεν ξέρω τι μάγος της ψυχολογίας είναι ο Μεταξάς αλλά αν μείνει η νίκη θα είναι -για μένα- η απόλυτη απόδειξη ότι ο άνθρωπος ελέγχει τους παίχτες απόλυτα.
Ναι θέλω να δω λίγο μπάλα. Μου έχει γυρίσει το μυαλό ανάποδα....Άμα συνεχίσουμε έτσι θα αρχίσω τα καντήλια στον Μεταξά

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Δευ 28 Φεβ 2022 20:58 »
Αν συνεχίσουμε έτσι βλέπω πιθανό καμία ανατροπή όπως περισυ με την αελ. Προεδρουλη είδες πως τα κατάφερες ενώ η ομάδα έπρεπε να μασάει σίδερα, βλέπουμε αυτό που βλέπουμε.
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Δευ 28 Φεβ 2022 21:06 »
Στην προηγούμενη φάση ο Γκαρνταφσκι τι ακριβώς περίμενε και δεν έκανε σέντρα με γεμάτη περιοχή; Και τι έχασε ο Μορέιρα......

Και ευτυχώς έχουμε Λοντίγκιν.

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Δευ 28 Φεβ 2022 21:06 »
Ρε Μορειρα μπες με τη γαμω μπάλα μέσα στα δίχτυα!

ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΔΥΝΑΤΌΝ!

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Δευ 28 Φεβ 2022 21:07 »
Το άχαστο χάθηκε του Μορέιρα την έστειλε πάνω στο τέρμα. 

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Δευ 28 Φεβ 2022 21:18 »
Άντε ρε κοουτς, του γάμησες τη μανούλα ....έχω που βρίζω από την αρχή του αγώνα...με έχει πονέσει το μυαλό....

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Δευ 28 Φεβ 2022 21:20 »
Παντελάκης επιθετικός στην θέση του επιθετικού Περέα 3 λεπτά καθυστερήσεις.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Δευ 28 Φεβ 2022 21:23 »
ΤΕΛΟΣ.    1-0         

Μπράβο σε όλη την ομάδα.   :mono: :pas: :pashat:

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Δευ 28 Φεβ 2022 21:24 »
Ντροπή ρε Μεταξά. Μόνο αυτό σου λέω.

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Δευ 28 Φεβ 2022 21:25 »
Που να βρεις όρεξη να χαρείς....σκατά
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Συνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Δευ 28 Φεβ 2022 21:28 »
Χριστοβασιλη , σημερα θα επρεπε να ειμαστε στην εξαδα.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕ !!!

ΦΤΟΥ !!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Δευ 28 Φεβ 2022 21:34 »
βλέπω τους πανηγυρισμούς  των παιχτών και σκέφτομαι ...... ρε Χρηστοβασίλη πόσο μα πόσο μ@@@@@@ς είσαι

Μπράβο στους παίχτες, μπράβο στον Μεταξά και το υπόλοιπο τεχνικό team

ΥΓ. Φίλε pextempala με όλο τον σεβασμό αλλά έχω κουραστεί να διαβάζω τα posts που κράζεις τον Μεταξά. Δέχομαι οτι δεν σου αρέσει αλλά νομίζω είσαι υπερβολικός να τον κρίνεις όταν αυτός με τα λίγα υλικά (ελεω ΧΒ) σε έχει σε αυτήν την θέση
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Δευ 28 Φεβ 2022 21:35 »
Ντροπή ρε Μεταξά. Μόνο αυτό σου λέω.

Πραγματικά δεν ξέρω τι να σου πω καλέ μου άνθρωπε.

Αποσυνδεδεμένος XristosPAS

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Δευ 28 Φεβ 2022 21:39 »
Όντως, ντροπή κύριε Μεταξά που παίζεις κόντρα σε όλους και σε όλα, ακούς εκεί ΠΑΣ Γιάννενα να κυνηγάει πλέι οφ;

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Δευ 28 Φεβ 2022 21:41 »
Σε ένα κανονικό πρωτάθλημα σήμερα θα πανηγυρίζαμε την είσοδο στην εξάδα και μαθηματικά... Στην μπανανια παίζουμε την Κυριακή έναν τελικό και αν τον πάρουμε υπάρχουν πολλές πιθανότητες να μπούμε... Η ομάδα μπορεί να κερδίσει τους πάντες... Μέχρι και το χοντρομπαλα που την διοικεί... Σήμερα ήταν μια αγχωτική κατά τη γνώμη μου νίκη, αλλά το μόνο που με νοιάζει είναι οι 3 βαθμοί... Πάμε δυνατά!!!
 :mono: :pas:

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Δευ 28 Φεβ 2022 21:46 »
Μην γκρινιάζετε ρε για την εμφάνιση! Τί ακριβώς ζητάτε από μία Ομάδα χωρίς βοήθειες από τη διοίκηση?
Τί ζητάτε από μία Ομάδα που καλά καλά δεν έχει ξεπεράσει το σοκ της αφαίρεσης βαθμών?
Και παρόλα αυτά είναι σκέτο ατσάλι!!!
Ό, τι μπορεί κάνει ο κόουτς με τα εργαλεία που του έδωσε ο αφεντικός και τα πάει περίφημα!!!
Εμένα με έχει αφήσει άφωνο η Ομάδα! Παίζει πάντα και παντού στα κόκκινα και πάντα για τη νίκη!!!
Και ξέρετε κάτι? Τα καταφέρνει! Με συγκλονιστικό ποσοστό νικών και πάντα με κατάθεση ψυχής!!!
Μετά ΚΑΙ το σημερινό, ό, τι και να γίνει στον Βόλο, εγώ βγάζω το καπέλο στους παίκτες και τον Ηρακλή! Από το "τίποτα" κατάφεραν και έφτιαξαν μία από τις καλύτερες Ομάδες του Π.Α.Σ. όλων των εποχών!!!
Ναι, δεν θαμπώνει με τις εμφανίσεις της, αλλά βουλώνει στόματα με τα αποτελέσματα, κάνει σοβαρές "κηδείες", δεν τα παρατάει ποτέ και επαναλαμβάνω με απίστευτο ποσοστό νικών!!!

Αυτά από εμένα και... τα παράπονά σας στον πρόεδρα...

Αποσυνδεδεμένος PetrosMount

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Δευ 28 Φεβ 2022 21:47 »
Εκεί που νομίζουν πως μας καθάρισαν κάνουμε μετάσταση φέτος.Και που σαι ακόμα.Ουτε ο Πούτιν θα μας σταματήσει φέτος εδώ θα μαστε και θα το δείτε...

Συνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Δευ 28 Φεβ 2022 21:51 »
Μην γκρινιάζετε ρε για την εμφάνιση! Τί ακριβώς ζητάτε από μία Ομάδα χωρίς βοήθειες από τη διοίκηση?
Τί ζητάτε από μία Ομάδα που καλά καλά δεν έχει ξεπεράσει το σοκ της αφαίρεσης βαθμών?
Και παρόλα αυτά είναι σκέτο ατσάλι!!!
Ό, τι μπορεί κάνει ο κόουτς με τα εργαλεία που του έδωσε ο αφεντικός και τα πάει περίφημα!!!
Εμένα με έχει αφήσει άφωνο η Ομάδα! Παίζει πάντα και παντού στα κόκκινα και πάντα για τη νίκη!!!
Και ξέρετε κάτι? Τα καταφέρνει! Με συγκλονιστικό ποσοστό νικών και πάντα με κατάθεση ψυχής!!!
Μετά ΚΑΙ το σημερινό, ό, τι και να γίνει στον Βόλο, εγώ βγάζω το καπέλο στους παίκτες και τον Ηρακλή! Από το "τίποτα" κατάφεραν και έφτιαξαν μία από τις καλύτερες Ομάδες του Π.Α.Σ. όλων των εποχών!!!
Ναι, δεν θαμπώνει με τις εμφανίσεις της, αλλά βουλώνει στόματα με τα αποτελέσματα, κάνει σοβαρές "κηδείες", δεν τα παρατάει ποτέ και επαναλαμβάνω με απίστευτο ποσοστό νικών!!!

Αυτά από εμένα και... τα παράπονά σας στον πρόεδρα...

Με συγκινησες φιλε Crimson .  Σοβαρα .
Α στα διαλα βραδιατικο …!

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Δευ 28 Φεβ 2022 21:53 »
Μπράβο στα παιδιά και στον προπονητή μας.
Πρόεδρε να τα βλέπεις εσύ αυτά αλλα σιγα μην ιδρώνει το αυτί σου. Και που σε αναφέρω σε post μαζι με τα παιδιά μας, πολύ σου πέφτει.

Και πάλι μπράβο στα παιδιά μας. :pas: :pas: :pas: :pas:.
....

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Δευ 28 Φεβ 2022 22:02 »
Σήμερα θα κλειδώναμε και μαθηματικά την είσοδο στην 6αδα μαλάκα πρόεδρε. Θα είμασταν πολύ κοντά στην 5η θέση εκτός αν έκανε κανένα θαύμα με 2 στα 2 ο αστέρας, μαλάκα πρόεδρε. Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα που παρά την τιμωρία πάλεψε πάλι για την νίκη. Ομάδα και ψυχή από ατσάλι πραγματικά.

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Δευ 28 Φεβ 2022 22:04 »
Είδαμε μπάλα σήμερα? ΌΧΙ
Μας νευρίασε η εμφάνιση κατά διαστήματα? ΝΑΙ

Αν αφήσουμε απέξω συναισθήματα και νεύρα στα δικά μου μάτια η ομάδα μας πήρε μια ΤΕΡΆΣΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΊΣΙΑ νίκη. Ελάτε στη θέση του τεχνικού επιτελείο και των παικτών μόλις μάθανε για την αφαίρεση. Δεν ξενέρωσαν? Σίγουρα! Όλοι σαν εργαζόμενοι αν γινόταν κάτι αντίστοιχο θα νιώθαμε το ίδιο και δε θα είχαμε όρεξη για τίποτα.

Όμως αυτή είναι η μαγεία του ποδοσφαίρου συναρτήσει των οπαδών της ομάδας. Το τεχνικό team και οι παίκτες μας βάλανε πάνω από όλα την πόλη και το τι πρεσβεύει ο ΠΑΣ για τα Γιάννενα. Τίμησαν εν τέλει τη φανέλα και μας έδωσαν δικαίωμα ακόμα να ονειρευομαστε, έστω και έχοντας χάσει, προσωρινά ελπίζω, τους πέντε βαθμούς.

Χριστοβασιλη βλέπεις τι γίνεται?! Μια ζωή πρέπει να χαλάς ότι ωραίο χτίζεται?! Οι ίδιοι οι εργαζόμενοι σου αποδεικνύουν ότι πέρα και πάνω από όλα ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ στα δύσκολα. Δε ξέρω τι θα κάνεις ΚΌΨΕ ΤΟ ΛΑΙΜΌ ΣΟΥ να πάρουμε πίσω τους βαθμούς και ζητά εισητηρια για το Βόλο αν γίνεται. Έκανες τη μαλάκια σου οκ σε κραξαμε, αλλά όλοι ξέρουμε τι βρωμιά έχει αυτό το σάπιο σύστημα που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο. Ούτε o πρώτος είσαι ούτε ο τελευταίος. Βγάλε άκρη να πάρουμε πίσω τους βαθμούς.  >:( >:(

Μακάρι να έχουμε την ευκαιρία να πάμε Βόλο και να βροντοφωναξουμε:

ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΔΕ Σ' ΑΦΉΣΑΜΕ ΜΟΝΟ ΠΟΤΕΕΕΕΕ
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΓΕΡΆ ΠΑΊΞΕ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΑ
ΚΑΙ Ο ΚΌΣΜΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΆΑΑΑΑΑΑΑΑ

:pas: ΚΑΙΒ :mono:

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Δευ 28 Φεβ 2022 22:10 »
Τι άλλο να ζητήσεις.
Το πιο ωραίο οι πανηγυρισμοί στο τέλος μεταξύ παιχτών και κερκίδας.Κάτι που ξεκίνησε από το μπάσκετ και το βλέπουμε και στο ποδόσφαιρο.
Α ναι και μερικοί λαμιώτες στην κερκίδα μας.

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Δευ 28 Φεβ 2022 22:17 »
Υπάρχει περίπτωση να βαφτεί ο Βόλος μπλε???

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Δευ 28 Φεβ 2022 22:21 »
Ομάδα με γελοίο ιδιοκτήτη (όποιος και ναναι  :takataka:) χωρίς ενίσχυση τον χειμώνα σε θέσεις που πονάει και αποδυναμωμένη από την αρχή της σεζόν με το βασικό της κανόνι τραυματία και πώληση του μοναδικού επιθετικού νασου και οι -5 βαθμοί πριν λίγες μέρες και όμως είμαστε ακόμα ΕΔΩ.

Δεν θα σχολιάσω στήσιμο ομάδας, έλλειψη θεάματος και τα σχετικά.

Μιλάμε για ΑΘΛΟ. Παίχτες, προπονητής, προπονητικό τιμ. Τι να πει κανείς για όλα αυτά τα παιδιά. Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ και λίγο είναι.

Με νορμάλ διοίκηση θα κυνηγούσαμε την 2η θέση φέτος για πλάκα.

Το μεσημέρι ο Γεωργίου είπε στον αέρα λίγο πριν τελειώσει η εκπομπή πριν την δικιά του "στο ΠΑΣ - Λαμία εφιστώ την προσοχή του κόσμου το φοβάμαι για διπλό"    και μόλις ξεκίνησε την δική του 1ος στο τηλ ένας ΠΑΣολές και του λέει "το σημερινό ματς να το προσέξεις πολύ (πονηρά)."

1000 μπράβο σε αυτά τα παιδιά που παίζουν απέναντι σε ανύπαρκτους προέδρους που τους γ@μ@νε τον ιδρώτα που χύνουν κάθε μέρα σε αγώνες και προπονήσεις, ανεκδιήγητους διαιτητές, βρωμοομάδες, υπαλλήλους φούρνων - τυροπιτάδων κ.α

Η φετινή χρονιά είναι σαν να παίζεις το αγαπημένο σου videogame που έλιωνες μικρός. Κέρδιζες πίστες, κέρδιζες ζωές, και όταν έφτανες προς το τέλος και σε τρυπούσαν οι σφαίρες από παντού έλεγες "και άλλη ζωή έχω ρε πστμ τι διάολο; δεν πέθανα ακόμα;"
Τελευταία πίστα πριν τους "μεγάλους" αρχηγούς.
Κάποιος π##στς μας τραβάει το καλώδιο από την πρίζα, δεν μας αφήνει να παίξουμε, να χαρούμε.
Με το ΄να χέρι κρατάμε το καλώδιο με το άλλο το τηλεχειριστήριο και τα νεύρα στην τσίτα.
Χοντρή χλαπάτσα που παίζεις με τα νεύρα μας η ώρα σου είναι θα σε τινάξει το ρεύμα στον αέρα.
Θα την περάσουμε την γ@μ#μ$νη την πίστα.

ΟΛΖΝΤΞΑΝΘ  -  ΒΟΛΟ

:mono: :pas: :mono:  :flag: