Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα-Λαμία 25η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 4233 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Λαμία 25η αγωνιστική
« Απάντηση #50 στις: Δευ 28 Φεβ 2022 22:24 »
Παράθεση
Μεταξάς: «Μας βάζουν τρικλοποδιά λίγο πριν το φινάλε»
Σημαντική χαρακτήρισε τη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα ο Ηρακλής Μεταξάς στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τη Λαμία. Ο 54χρονος τεχνικός αναφέρθηκε στην απόφαση αφαίρεσης των πέντε βαθμών παρομοιάζοντας την με μια τρικλοποδιά λίγο πριν το φινάλε ενός μαραθωνίου.

Αναλυτικά:

Για την αφαίρεση των βαθμών :«Δύο σκέψεις για το -5. Σίγουρα όταν τρέχεις έναν μαραθώνιο κουράζεσαι, ιδρώνεις, μπορεί να μην έχεις και το μπόι που έχουν οι άλλοι που τρέχουν δίπλα σου και λίγο πριν φτάσεις στο τέλος σου βάζουν τρικλοποδιά και σε ρίχνουν κάτω, σίγουρα σε αφήνουν πικραμένο. Πιστέψτε με όμως όλη αυτή την εβδομάδα σκεφτόμουνα από τη μια μεριά έχουμε πόλεμο, αν το χειρότερο που μπορούμε να πάθουμε στη ζωή μας είναι οι -5 βαθμοί εντάξει. Το παλέψαμε σήμερα, παίξαμε άλλη μια φορά μπάλα, πήραμε τρεις βαθμούς και αυτό έχει σημασία».

Για τον αν προλάβει ο ΠΑΣ τα play off με βάση τη βαθμολογία όπως είναι αυτή τη στιγμή: «Όπως λέω κάθε εβδομάδα παίζουμε το επόμενο παιχνίδι για να κερδίσουμε. Ήταν σημαντικές οι επιστροφές που είχαμε αλλά στο τέλος φάνηκε η κούραση μιας και μια-δυο εβδομάδες δεν έκαναν προπόνηση, αλλά φάνηκε ότι στο στυλ παιχνιδιού δείξαμε παραπάνω στοιχεία από τα προηγούμενα παιχνίδια»
passports.gr

Παράθεση
Γρηγορίου: «Χάνουμε με κάθε απίστευτο τρόπο»
Σκασμένος ήταν ο προπονητής της Λαμίας Μιχάλης Γρηγορίου από τον τρόπο που ηττήθηκε η ομάδα του από τον ΠΑΣ Γιάννινα λέγοντας ότι πλέον χάνουν με κάθε τρόπο και αυτό δείχνει ότι υπάρχει ψυχολογικό πρόβλημα.

«Πλέον χάνουμε με κάθε απίστευτο τρόπο. Το χρονικό σημείο που δεχθήκαμε το γκολ και ο τρόπος με τον οποίο τον οποίο δεχόμαστε γκολ στα τελευταία παιχνίδια είναι προφανές ότι έχει επιφέρει ένα ψυχολογικό πρόβλημα στην ομάδα. Θα πρέπει να βρεθεί λύση γιατί όλα τα κάνουμε πιο δύσκολα όταν έχουμε τη μπάλα, κάνουμε πολύ δύσκολα δικές μας ευκαιρίες και όταν τις κάνουμε τις χάνουμε σχετικά εύκολα. Αυτά που έγιναν σήμερα, στο να δεχθούμε γκολ στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου και αντίστοιχα στις δικές μας ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο να μην μπορούμε να σκοράρουμε δείχνει ότι η ομάδα έχει ένα ψυχολογικό βάρος».
passports.gr

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Δευ 28 Φεβ 2022 22:27 »
Ομάδα με γελοίο ιδιοκτήτη (όποιος και ναναι  :takataka:) χωρίς ενίσχυση τον χειμώνα σε θέσεις που πονάει και αποδυναμωμένη από την αρχή της σεζόν με το βασικό της κανόνι τραυματία και πώληση του μοναδικού επιθετικού νασου και οι -5 βαθμοί πριν λίγες μέρες και όμως είμαστε ακόμα ΕΔΩ.

Δεν θα σχολιάσω στήσιμο ομάδας, έλλειψη θεάματος και τα σχετικά.

Μιλάμε για ΑΘΛΟ. Παίχτες, προπονητής, προπονητικό τιμ. Τι να πει κανείς για όλα αυτά τα παιδιά. Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ και λίγο είναι.

Με νορμάλ διοίκηση θα κυνηγούσαμε την 2η θέση φέτος για πλάκα.

Το μεσημέρι ο Γεωργίου είπε στον αέρα λίγο πριν τελειώσει η εκπομπή πριν την δικιά του "στο ΠΑΣ - Λαμία εφιστώ την προσοχή του κόσμου το φοβάμαι για διπλό"    και μόλις ξεκίνησε την δική του 1ος στο τηλ ένας ΠΑΣολές και του λέει "το σημερινό ματς να το προσέξεις πολύ (πονηρά)."

1000 μπράβο σε αυτά τα παιδιά που παίζουν απέναντι σε ανύπαρκτους προέδρους που τους γ@μ@νε τον ιδρώτα που χύνουν κάθε μέρα σε αγώνες και προπονήσεις, ανεκδιήγητους διαιτητές, βρωμοομάδες, υπαλλήλους φούρνων - τυροπιτάδων κ.α

Η φετινή χρονιά είναι σαν να παίζεις το αγαπημένο σου videogame που έλιωνες μικρός. Κέρδιζες πίστες, κέρδιζες ζωές, και όταν έφτανες προς το τέλος και σε τρυπούσαν οι σφαίρες από παντού έλεγες "και άλλη ζωή έχω ρε πστμ τι διάολο; δεν πέθανα ακόμα;"
Τελευταία πίστα πριν τους "μεγάλους" αρχηγούς.
Κάποιος π##στς μας τραβάει το καλώδιο από την πρίζα, δεν μας αφήνει να παίξουμε, να χαρούμε.
Με το ΄να χέρι κρατάμε το καλώδιο με το άλλο το τηλεχειριστήριο και τα νεύρα στην τσίτα.
Χοντρή χλαπάτσα που παίζεις με τα νεύρα μας η ώρα σου είναι θα σε τινάξει το ρεύμα στον αέρα.
Θα την περάσουμε την γ@μ#μ$νη την πίστα.

ΟΛΖΝΤΞΑΝΘ  -  ΒΟΛΟ

:mono: :pas: :mono:  :flag:
Το παραθέτω, φίλε με συγκλόνισες!
Για όλα τα παραπάνω και για πολλά άλλα, από πιτσιρίκια γίναμε Π.Α.Σ.!

Αποσυνδεδεμένος midnight

• Hero Member
  • Once in a BLUE moon
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Δευ 28 Φεβ 2022 22:39 »
"Αυτός ο κόσμος όλο αλλού λέει να πάει...
κι όλο στα μάτια σου επάνω καταλήγει!"

Ακόμα κι από σίδερο να ήσουν φτιαγμένος, θα είχες λυγίσει.
Ακόμα κι από πέτρα να σου είχαν σμιλεύσει την καρδιά, αυτή κομμάτια θα είχε γίνει.
Ακόμα και στης Στύγας τα νερά να σε είχανε βουτήξει, ο θάνατος θα σ' έβρισκε στη φτέρνα...

Καμιά φορά πιστεύεις ότι έφτασες σε ένα σημείο, που η αηδία σε έχει πλημμυρίσει τόσο πολύ, που δεν έχεις άλλο ψυχολογικό περιθώριο πλέον, ούτε να βρίσεις... ούτε να φτύσεις... ούτε καν να σιχτιρίσεις...

Συνεχίζεις απλά να κοιτάς στην ίδια κατεύθυνση και όχι από συνήθεια.
Κοιτάς μόνο εκεί που ξέρεις ότι η ματιά σου δεν θα βρωμίσει ποτέ!
 Ότι θα μείνει για πάντα καθαρή... και δυνατή... και άτρωτη!

«Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασεν η ώρα.
 Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασαν τα χρόνια.»

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Δευ 28 Φεβ 2022 22:42 »
Παράθεση
Σάλιακας: “Είπαμε με τα παιδιά να πάμε για δύο τελικούς”
Ο Μανώλης Σάλιακας ανέφερε στις δηλώσεις του ότι όλοι έδειξαν χαρακτήρα, παρά την απόφαση για αφαίρεση 5 βαθμών και όλοι είχαν πει μέσα στα αποδυτήρια να πάνε για δύο τελικούς.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για το αν είναι ο καλύτερος μπακ του πρωταθλήματος:
«Εγώ θέλω να παίζω κάθε φορά τόσο το δυνατό καλύτερα. Στο δεύτερο γύρο θέλω να είμαι εξίσου καλός όπως ήμουν στον πρώτο για να βοηθάω την ομάδα μου».

Για το -5:
«Μας επηρέασε, αλλά μιλήσαμε με τα παιδιά στα αποδυτήρια και είπαμε ότι έχουμε μπροστά μας δύο τελικούς. Έτσι σήμερα παίζοντας καλά πήραμε τους τρεις βαθμούς της νίκης».

Για το γεγονός ότι η ομάδα δείχνει χαρακτήρα:
«Οι συμπαίκτες μου όλοι έχουν δείξει χαρακτήρα και αυτό φαίνεται ειδικά τώρα που ενώ είναι σωματικά κουρασμένοι , έχουν τα ψυχικά αποθέματα για να συνεχίζουν να παίζουν όσο το δυνατό καλύτερα, για να αντισταθμίσουν τους βαθμούς που μας πήραν».

Για τα play off:
«Ο στόχος της εξάδας δεν είχε τεθεί από την αρχή της σεζόν. Αλλά βλέποντας με το παιχνίδι που κάνουμε κερδίζαμε συνεχώς βαθμούς και έτσι μας άνοιξε η όρεξη για την είσοδο στα play off».

Για την συνέχεια:
«Πλέον την τιμωρία την έχουμε αφήσει πίσω και έχουμε μπροστά μας τον τελικό στον Βόλο. Αν σε αυτό το παιχνίδι παίξουμε με τις δυνατότητές μας θα διεκδικήσουμε την είσοδό μας στην εξάδα».

Για το ποιο ήταν το μυστικό της επιτυχίας:
«Η φετινή επιτυχία της ομάδας οφείλεται στο οικογενειακό κλίμα, στο χαρακτήρα των παικτών και στις οδηγίες του προπονητή».

Για το ποιος ήταν ο πιο δύσκολος αντίπαλος της σεζόν:
«Τα δύσκολα παιχνίδια ήταν με τις ομάδες του Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ εκτός έδρας».

Για τον προπονητή:
«Ο Ηρακλής Μεταξάς ζητάει την απόλυτη πειθαρχία από την ομάδα και με την σκληρή δουλειά που κάνουμε όλοι μας φτάσαμε σε αυτό το σημείο».
super-fm.gr

Παράθεση
Κάργας: “Έχουν στοχοποιήσει την ομάδα κι εμένα – Θα κινηθώ δικαστικά”
Δηλώσεις που θα σχολιαστούν έκανε ο Γιάννης Κάργας μετά τη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα επί της Λαμίας, καθώς αναφέρθηκε στη στοχοποίηση της ομάδας, αλλά και του ίδιου προσωπικά, λέγοντας ότι σκοπεύει να κινηθεί δικαστικά.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

«Είναι κρίμα για όλο τον κόσμο που έρχεται και μας βλέπει αλλά και για τους παίκτες και τους παράγοντες της ομάδας, να εκδικάζεται σήμερα μια υπόθεση που είχε γίνει πριν εφτά χρόνια.

Είναι σαφές ότι μας έχουν στοχοποιήσει σαν ομάδα αλλά και επί προσωπικού, κάποιοι που το πιο καθαρό ευρώ που έχουν βγάλει είναι αυτό που βρήκαν κάτω.

Έχω ενημερώσει την ομάδα και θα κινηθώ δικαστικά, σε όλους αυτούς που πετούν λάσπη για να ικανοποιήσουν κάποια συμφέροντα. Το φαινόμενο αυτό δεν είναι καθαρά ποδοσφαιρικό, αλλά ευρύτερα κοινωνικό».
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος XristosPAS

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Δευ 28 Φεβ 2022 22:50 »
Γιάννη Καργα ελπίζω να το δεις αυτό: ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΜΠΑΛΕΣ ΕΧΕΙΣ ΡΕ ΠΑΙΔΑΡΕ, ΠΟΣΑ;

Αποσυνδεδεμένος ΤΑΧΑΣ

• Sr. Member
  • Γεννήθηκα ΠΑΣ και θα πεθάνω ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Δευ 28 Φεβ 2022 23:09 »
Αρχιδατος Μακεδόνας!!Σκιστους πάσα μου!!Για την πόλη και το σήμα στη φανέλα!! :pas: :pas: :mono:

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Τρι 01 Μάρ 2022 00:21 »
Ντροπή ρε Μεταξά. Μόνο αυτό σου λέω.

Πραγματικά δεν ξέρω τι να σου πω καλέ μου άνθρωπε.

ΥΓ. Φίλε pextempala με όλο τον σεβασμό αλλά έχω κουραστεί να διαβάζω τα posts που κράζεις τον Μεταξά. Δέχομαι οτι δεν σου αρέσει αλλά νομίζω είσαι υπερβολικός να τον κρίνεις όταν αυτός με τα λίγα υλικά (ελεω ΧΒ) σε έχει σε αυτήν την θέση

Παιδιά εγώ προσπαθώ να κρίνω και την εμφάνιση και όχι μονο το αποτέλεσμα. Αν μας είχε ισοφαρίσει η Λαμία τι θα λέγατε; Ο σημερινός αγώνας και αυτός που ακολουθεί με το Βόλο είναι οι 2 τελικοί που πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε. Με τέτοια εμφάνιση όμως στο Βόλο δεν εχουμε καμία τύχη. Θα πρέπει να τρώμε σίδερα......
Αυτό που είδατε σήμερα σας άρεσε; 800 λάθη κάναμε. Είναι η τρίτη σερί εμφάνιση που δεν μπορούμε να αλλάξουμε ούτε πάσα και μάλιστα παίζοντας με τη Λαμία η οποία αυτή την εποχή δεν βλέπεται...
Της δώσαμε όλο το γήπεδο και ούτε που πρεσάραμε πουθενά. Αεροδιάδρομοι από παντού, αλλά ευτυχώς οι αντίπαλοι όπως είπα δεν βλέπονται. Παρόλα αυτά παραλίγο να το φάμε το γκολάκι, που το γλυτώσαμε ελέω Γιούρι.
Ξαναβλέπω τον Ντομίγκεζ παρτενέρ του Περέα, ενώ έχει φανεί καθαρά ότι αχρηστεύεται σε αυτή τη θέση και ουσιαστικά παίζουμε με ένα επιθετικό. Πάλι όλα τα αμυντικά χαφ να παίζουν μαζεμένα στην 11άδα.....με αντίπαλο τη Λαμία.....
Κάνει αλλαγή τον Περέα και βαζει τον Παντελάκη. Είπαμε ότι δεν έχουμε τον μεγάλο πάγκο αλλά λίγο έλεος....έχεις και άλλους παίκτες να βάλεις μπροστά.....
Και στο τέλος ο κόουτς να δηλώνει  παίξαμε μπάλα....  %-|

Με συγχωρείτε αν σας κουράζω με τα σχόλιά μου, αλλά αυτό που βλέπω τις τελευταίες αγωνιστικές μου θυμίζει κάτι που έβλεπα και επί Πετράκη και το είχα χαρακτηρίσει ότι είναι άλλο άθλημα και όχι ποδόσφαιρο....
Αν σας ενοχλούν οι αρνητικές κριτικές να δεχτώ πολύ ευχαρίστως τον αντίλογο, αλλά να τεκμηριώνετε τι είναι αυτό που σας αρέσει σε αυτό που βλέπετε.

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Τρι 01 Μάρ 2022 01:50 »
ΠΟΣΟ ΚΑΥΛΑ ΕΙΣΑΙ ΜΩΡΗ ΟΜΑΔΑ!

ΟΛΖΝΤΟΒΟΛΟ

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Τρι 01 Μάρ 2022 09:06 »
To Χτεσινο ηταν ΑΘΛΟΣ ΚΑΙ ΕΠΟΣ

Αυτό μονο.

Οσο για την μπάλα, ασ την δουμε στα play gff  :P
 :mono:

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Τρι 01 Μάρ 2022 09:23 »
Φίλε pextempalla η ομάδα όχι απλά έχει τρυπήσει το ταβάνι της, αλλά δεν το βλέπει.
Είναι 5η σε ισοβαθμία με τον 4ο (με τους βαθμούς που πήρε στο γήπεδο χωρίς το -5)

Στο ποδόσφαιρο υπάρχει η επιθετική αλλά και η αμυντική τακτική.
Ο προπονητής μας και σύμφωνα με το υλικό που έχει θέλει να παίζει άμυνα και να παίρνει το αποτέλεσμα με μία φάση και 1-0

Όλη την χρονιά αυτό κάνει και εκ του αποτελέσματος έχει δικαιωθεί.

Το να κάθεσαι σε κάθε ματς να γράφεις εναντίον είναι λίγο κουραστικό γτ έτσι παίζουμε και έτσι θα παίζουμε όλη τη χρονιά.
Ακόμα και με τον πετράκη είχαμε πολλές επιτυχίες είδαμε πολύ καλά πράγματα αλλά όταν οι παίχτες έφυγαν και το επίπεδο έπεσε παίξαμε διαφορετικά.

Όπως έχει πει πολλές φορές ο κόουτς και συμφωνώ απόλυτα
Καλό θα είναι να θυμόμαστε ποιοι είμαστε και ως που φτάνουν οι δυνάμεις μας

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Τρι 01 Μάρ 2022 09:34 »
Φίλε pextempalla και εγώ είχα κρίνει τον κ. Μεταξά ότι δεν έχει πλάνο επιθετικό. Μετά όμως είδα ότι έχει και τέτοιο. Αν θες να φωνάζειςσε κάποιον, αυτός είναι ο πρόεδρος μας που άφησε την ομάδα με 11 μόνο βασικούς, και πούλησε έναν φορ τον Ιανουάριο και έμεινε να παίζει ο Ντομιγκεθ φορ.
Ο Μεταξάς και τα παιδιά μόνο για μπράβο είναι φέτος.
....

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Τρι 01 Μάρ 2022 12:08 »

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Τρι 01 Μάρ 2022 12:19 »
Ντροπή ρε Μεταξά. Μόνο αυτό σου λέω.

Πραγματικά δεν ξέρω τι να σου πω καλέ μου άνθρωπε.

ΥΓ. Φίλε pextempala με όλο τον σεβασμό αλλά έχω κουραστεί να διαβάζω τα posts που κράζεις τον Μεταξά. Δέχομαι οτι δεν σου αρέσει αλλά νομίζω είσαι υπερβολικός να τον κρίνεις όταν αυτός με τα λίγα υλικά (ελεω ΧΒ) σε έχει σε αυτήν την θέση

Παιδιά εγώ προσπαθώ να κρίνω και την εμφάνιση και όχι μονο το αποτέλεσμα. Αν μας είχε ισοφαρίσει η Λαμία τι θα λέγατε; Ο σημερινός αγώνας και αυτός που ακολουθεί με το Βόλο είναι οι 2 τελικοί που πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε. Με τέτοια εμφάνιση όμως στο Βόλο δεν εχουμε καμία τύχη. Θα πρέπει να τρώμε σίδερα......
Αυτό που είδατε σήμερα σας άρεσε; 800 λάθη κάναμε. Είναι η τρίτη σερί εμφάνιση που δεν μπορούμε να αλλάξουμε ούτε πάσα και μάλιστα παίζοντας με τη Λαμία η οποία αυτή την εποχή δεν βλέπεται...
Της δώσαμε όλο το γήπεδο και ούτε που πρεσάραμε πουθενά. Αεροδιάδρομοι από παντού, αλλά ευτυχώς οι αντίπαλοι όπως είπα δεν βλέπονται. Παρόλα αυτά παραλίγο να το φάμε το γκολάκι, που το γλυτώσαμε ελέω Γιούρι.
Ξαναβλέπω τον Ντομίγκεζ παρτενέρ του Περέα, ενώ έχει φανεί καθαρά ότι αχρηστεύεται σε αυτή τη θέση και ουσιαστικά παίζουμε με ένα επιθετικό. Πάλι όλα τα αμυντικά χαφ να παίζουν μαζεμένα στην 11άδα.....με αντίπαλο τη Λαμία.....
Κάνει αλλαγή τον Περέα και βαζει τον Παντελάκη. Είπαμε ότι δεν έχουμε τον μεγάλο πάγκο αλλά λίγο έλεος....έχεις και άλλους παίκτες να βάλεις μπροστά.....
Και στο τέλος ο κόουτς να δηλώνει  παίξαμε μπάλα....  %-|

Με συγχωρείτε αν σας κουράζω με τα σχόλιά μου, αλλά αυτό που βλέπω τις τελευταίες αγωνιστικές μου θυμίζει κάτι που έβλεπα και επί Πετράκη και το είχα χαρακτηρίσει ότι είναι άλλο άθλημα και όχι ποδόσφαιρο....
Αν σας ενοχλούν οι αρνητικές κριτικές να δεχτώ πολύ ευχαρίστως τον αντίλογο, αλλά να τεκμηριώνετε τι είναι αυτό που σας αρέσει σε αυτό που βλέπετε.

Φίλε pextempalla:
"Θα πρέπει να τρώμε σίδερα......" ΜΑ, ΤΡΩΜΕ ΣΙΔΕΡΑ. Παρατήρησες κάτι λιγότερο;
"...ούτε που πρεσάραμε πουθενά. Αεροδιάδρομοι από παντού, αλλά ευτυχώς οι αντίπαλοι όπως είπα δεν βλέπονται. Παρόλα αυτά παραλίγο να το φάμε το γκολάκι, που το γλυτώσαμε ελέω Γιούρι". Στο χώρο άμυνάς μας, από αρχής μέχρι τέλους το πρέσιγκ δεν σταμάτησε ποτέ. Εγώ αεροδιάδρομους δεν είδα, και η μόνη, επαναλαμβάνω η ΜΟΝΗ, αξιόλογη φάση τους προήλθε από γιόμα και κόντρα στο πόδι του Εραμούσπε και όχι από συντονισμένη επιθετική προσπάθεια ή συνδυασμό.
"...παίζουμε με ένα επιθετικό. Πάλι όλα τα αμυντικά χαφ να παίζουν μαζεμένα στην 11άδα....." Ποιον άλλο επιθετικό έχουμε, και κυρίως, ποιον έχουμε που να υπηρετεί το πλάνο της τακτικής με προσήλωση και συνέπεια;;;
Εχουμε μια ομάδα που υπολείπεται, στο σύνολό της, ταλέντου, αλλά υπερτερεί, μέσα από πολλή δουλειά σε τακτική εφαρμογή του πλάνου, παίρνοντας από κάθε παίκτη το 150% των δυνατοτήτων του.
Αν ήταν μόνο αυτό που εσύ βλέπεις, δεν θα σκοράραμε σχεδόν σε κάθε παιγνίδι. Ναι, δίνουμε χώρο, αλλά σε κάθε (αντ)επιθετική μας προσπάθεια η αντίπαλη περιοχή γεμίζει από παίκτες με τον ταύρο στη φανέλα. Ποτέ δεν είναι μόνο ένας δικός μας με τέσσερις ή πέντε δικούς τους. Χωρίς κανένα γκολτζή, το αντίθετο μάλιστα, βγάζουμε φάσεις με τελικό αποδέκτη, από τον Πεεσρμαν μέχρι το Σάλιακα και από τον Λιάσο μέχρι και εμένα... Με αυτό τον τρόπο, οι επιθετικές μας προσπάθειες, έστω και λιγότερες, είναι περισσότερο αποδοτικές, όπως έχει αποδειχθεί. Δεν χρειαζόμαστε δέκα προσπάθειες για να σκοράρουμε, ούτε καταφεύγουμε σε γιόμες και σκαπετίσματα τ` αψλιούς...
Με ψυχή λεόντων, που σε κάνει να δακρύζεις από περηφάνια - τουλάχιστον εγώ αυτό παθαίνω γαμώτο όλη τη χρονιά (μπορεί να `ναι και από την ευαισθησία που φέρνουν τα γεράματα) - τα παιδιά μας μας έχουν ανεβάσει πάνω σε ένα σύννεφο, απ` όπου πολλοί προσπαθούν να μας ρίξουν. Η αγκαλιά του κόουτς και των παικτών μας κρατούν εκεί.
"Με τέτοια εμφάνιση όμως στο Βόλο δεν εχουμε καμία τύχη". Επίτρεψέ μου να σου πω - και είναι η πρώτη φορά που εκφράζομαι έτσι - ότι ο Βόλος θα χρειαστεί ν` αποκτήσει πολλά κιλά αρχ@##$ - ακόμη και δανεικά - για να μας βάλει κάτω στο συγκεκριμένο παιγνίδι... Ειδικά, αν δεν πάρουμε πίσω τους βαθμούς. Οψόμεθα...
Καθείς με τα όπλα του. Οκ, μπορεί να μην έχουμε πιάνο και σολίστα, αλλά αν με το τριγωνάκι από τα κάλαντα παίζουμε την ενάτη του Μπετόβεν, τότε ναι, ΠΑΙΖΟΥΜΕ και ΠΑΙΞΑΜΕ ΜΠΑΛΑ που λέει και ο κόουτς.
ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙ` ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΜΕ, ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ...

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Τρι 01 Μάρ 2022 12:26 »
αν με το τριγωνάκι από τα κάλαντα παίζουμε την ενάτη του Μπετόβεν, τότε ναι, ΠΑΙΖΟΥΜΕ και ΠΑΙΞΑΜΕ ΜΠΑΛΑ που λέει και ο κόουτς.

Καλό!

Συνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Τρι 01 Μάρ 2022 13:45 »
Παραφράζοντας το λαϊκό εμβατήριο,

...η Γιαννενάρα ποτέ δεν πεθαίνει, δε τη σκιάζει φοβέρα καμμιά...

Οι παίχτες και ο προπονητής όχι μόνο είναι επαγγελματίες στην πραγματικότητα αλλά συμπεριφέρονται και ως τέτοιοι.

Ήμασταν μαθημένοι από τα χωριατιλίκια άλλων εποχών και τώρα μας φαίνεται περίεργο.

Οι επαγγελματίς κάνουν καριέρα και οι άλλοι πάνε στα χωριά τους για χαβαλέ. Δεν είναι τυχαίο που το καλοκαίρι θα μοσχοπουλήσει ότι σταθερό υπάρχει στην ομάδα. Από το 2017 και μετά αυτό κάνει και συντηρείται η ομάδα και ο προεδρας.

Υ.Γ. Το θέμα είναι για ποιον θα παίξει ο Βόλος και η ΑΕΚ την τελευταία αγωνιστική. Αν ο 1ος παίξει για τον ΟΦΗ και αν η 2η παίξει για τον Αστέρα της.

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Τρι 01 Μάρ 2022 16:31 »
Κριμα για τη λαμια εχει πεσει πολυ και θα παει σε μπαραζ μαλλον
Και λεω κριμα γιατι παλι αθηναικη ομαδα ωφελειται εις βαρος της

Αυτο το χτεσινο στη ριζουπολη δεν το εχω ξαναδει
4 γκολ του απολλωνα ακυρωθηκαν για να κερδισει η χαλκηδονα
Και στα 3 δεν καταλαβαινει κανενας αν οι γραμμες ειναι σωστες και παραλληλες
Για ριχτε το μια ματια μου εκανε φοβερη εντυπωση

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Τρι 01 Μάρ 2022 16:52 »
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Λαμία | 28.02.2022
Με μεγάλη μας χαρά φιλοξενήσαμε στο γήπεδο μας τους οπαδούς της Λαμίας, οι οποίοι έκαναν το ταξίδι για να δούνε από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα.
Η συγγνώμη πρέπει να συνοδεύεται με πράξεις αλλαγής.
Ελπίζουμε ότι ο Άλκης μας βλέπει και χαμογελά..
Σ.Φ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Τρι 01 Μάρ 2022 19:45 »
Σχεδόν ένα 24ωρο και η ένταση δε μου έχει φύγει ακόμα.

Δεν υπάρχει καλύτερη λέξη από το "κυνικός" για να περιγράψει τον φετινό ΠΑΣ του Μεταξά. Μια ομάδα που μπορεί να μου σου γεμίζει το μάτι, να μην παίζει μπάλα, αλλά έχει τόσο ουσία όσο δεν ξαναείχε ποτέ στην ιστορία της.
Και να γαμάει τόσο την ψυχολογία του αντιπάλου, όσο ποτέ.
Και με παίκτες που μπαίνουν στο γήπεδο χωρίς να επηρεάζονται ούτε από ελλείψεις, ούτε από ήττες, ούτε από ντεφορμάρισμα, ούτε από τις ευκαιρίες του αντιπάλου, αλλά ούτε από την αφαίρεση βαθμών.

Πείτε μου μια ομάδα που έχετε δει και να της αφαιρέθηκαν βαθμοί και να μπήκε στο γήπεδο στο επόμενο ματς εντελώς αρντάν. Καμία!

Μπήκε λες και δε συμβαίνει τίποτα, με Λοντίγκιν να σβήνει με κυνικό τρόπο κάθε προσπάθεια και κάθε τετ α τετ του αντιπάλου. Και με το γνωστό κυνικό τρόπο και με μισό - μηδέν να παίρνει ένα ματς που πάλι δεν ήλεγχε το κέντρο.

Μια νίκη που χωρίς το -5 θα εξασφάλιζε μαθηματικά την 5η θέση με καλές πιθανότητες για την 4η. Μια 5η θέση που έχουμε πάρει άλλες 3 φορές στην ιστορία μας και είναι η καλύτερη μας.

Μια ομάδα που με το γνωστό κυνικό τρόπο έχει καλές πιθανότητες να βγει στην 6άδα ακόμα και με το -5, ενάντια στον νωχελικό ιδιοκτήτη της και τα γνωστά μαγειρέματα της διοργανώτριας αρχής στέλνοντας τις προβλέψεις όλων στον κουβά.

ΥΓ. Ρε τι γέλιο έχω να ρίξω αν μπούμε 6αδα μετά το -5 εκεί που δεν το περιμένει κανείς. Ρε τι γέλιο με το μπουρδέλο που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΥΓ2. Ο Ηρακλής Μεταξάς λοιπόν τη σεζόν 2021-22 στην Ελλάδα αναβίωσε το κίνημα των κυνικών φιλοσόφων της αρχαιότητας. Το χαρακτηριστικό των κυνικών της αρχαιότητας ήταν οτι περιόριζαν τις ανάγκες τους στο ελάχιστο, χλεύαζαν τον πλούτο, τα αξιώματα, τη δόξα και τις απολαύσεις..

https://www.mixanitouxronou.gr/oi-kynikoi-filosofoi-apogonoi-toy-sokrati/

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Τρι 01 Μάρ 2022 21:10 »
Η φετινή χρονιά είναι σαν να παίζεις το αγαπημένο σου videogame που έλιωνες μικρός. Κέρδιζες πίστες, κέρδιζες ζωές, και όταν έφτανες προς το τέλος και σε τρυπούσαν οι σφαίρες από παντού έλεγες "και άλλη ζωή έχω ρε πστμ τι διάολο; δεν πέθανα ακόμα;"
Τελευταία πίστα πριν τους "μεγάλους" αρχηγούς.
Κάποιος π##στς μας τραβάει το καλώδιο από την πρίζα, δεν μας αφήνει να παίξουμε, να χαρούμε.
Με το ΄να χέρι κρατάμε το καλώδιο με το άλλο το τηλεχειριστήριο και τα νεύρα στην τσίτα.
Χοντρή χλαπάτσα που παίζεις με τα νεύρα μας η ώρα σου είναι θα σε τινάξει το ρεύμα στον αέρα.
Θα την περάσουμε την γ@μ#μ$νη την πίστα.

ΥΓ2. Ο Ηρακλής Μεταξάς λοιπόν τη σεζόν 2021-22 στην Ελλάδα αναβίωσε το κίνημα των κυνικών φιλοσόφων της αρχαιότητας. Το χαρακτηριστικό των κυνικών της αρχαιότητας ήταν οτι περιόριζαν τις ανάγκες τους στο ελάχιστο, χλεύαζαν τον πλούτο, τα αξιώματα, τη δόξα και τις απολαύσεις..

"Αυτός ο κόσμος όλο αλλού λέει να πάει...
κι όλο στα μάτια σου επάνω καταλήγει!"

Ακόμα κι από σίδερο να ήσουν φτιαγμένος, θα είχες λυγίσει.
Ακόμα κι από πέτρα να σου είχαν σμιλεύσει την καρδιά, αυτή κομμάτια θα είχε γίνει.
Ακόμα και στης Στύγας τα νερά να σε είχανε βουτήξει, ο θάνατος θα σ' έβρισκε στη φτέρνα...

Καμιά φορά πιστεύεις ότι έφτασες σε ένα σημείο, που η αηδία σε έχει πλημμυρίσει τόσο πολύ, που δεν έχεις άλλο ψυχολογικό περιθώριο πλέον, ούτε να βρίσεις... ούτε να φτύσεις... ούτε καν να σιχτιρίσεις...

Συνεχίζεις απλά να κοιτάς στην ίδια κατεύθυνση και όχι από συνήθεια.
Κοιτάς μόνο εκεί που ξέρεις ότι η ματιά σου δεν θα βρωμίσει ποτέ!
 Ότι θα μείνει για πάντα καθαρή... και δυνατή... και άτρωτη!