Ντροπή ρε Μεταξά. Μόνο αυτό σου λέω.
Πραγματικά δεν ξέρω τι να σου πω καλέ μου άνθρωπε.
ΥΓ. Φίλε pextempala με όλο τον σεβασμό αλλά έχω κουραστεί να διαβάζω τα posts που κράζεις τον Μεταξά. Δέχομαι οτι δεν σου αρέσει αλλά νομίζω είσαι υπερβολικός να τον κρίνεις όταν αυτός με τα λίγα υλικά (ελεω ΧΒ) σε έχει σε αυτήν την θέση
Παιδιά εγώ προσπαθώ να κρίνω και την εμφάνιση και όχι μονο το αποτέλεσμα. Αν μας είχε ισοφαρίσει η Λαμία τι θα λέγατε; Ο σημερινός αγώνας και αυτός που ακολουθεί με το Βόλο είναι οι 2 τελικοί που πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε. Με τέτοια εμφάνιση όμως στο Βόλο δεν εχουμε καμία τύχη. Θα πρέπει να τρώμε σίδερα......
Αυτό που είδατε σήμερα σας άρεσε; 800 λάθη κάναμε. Είναι η τρίτη σερί εμφάνιση που δεν μπορούμε να αλλάξουμε ούτε πάσα και μάλιστα παίζοντας με τη Λαμία η οποία αυτή την εποχή δεν βλέπεται...
Της δώσαμε όλο το γήπεδο και ούτε που πρεσάραμε πουθενά. Αεροδιάδρομοι από παντού, αλλά ευτυχώς οι αντίπαλοι όπως είπα δεν βλέπονται. Παρόλα αυτά παραλίγο να το φάμε το γκολάκι, που το γλυτώσαμε ελέω Γιούρι.
Ξαναβλέπω τον Ντομίγκεζ παρτενέρ του Περέα, ενώ έχει φανεί καθαρά ότι αχρηστεύεται σε αυτή τη θέση και ουσιαστικά παίζουμε με ένα επιθετικό. Πάλι όλα τα αμυντικά χαφ να παίζουν μαζεμένα στην 11άδα.....με αντίπαλο τη Λαμία.....
Κάνει αλλαγή τον Περέα και βαζει τον Παντελάκη. Είπαμε ότι δεν έχουμε τον μεγάλο πάγκο αλλά λίγο έλεος....έχεις και άλλους παίκτες να βάλεις μπροστά.....
Και στο τέλος ο κόουτς να δηλώνει παίξαμε μπάλα....
Με συγχωρείτε αν σας κουράζω με τα σχόλιά μου, αλλά αυτό που βλέπω τις τελευταίες αγωνιστικές μου θυμίζει κάτι που έβλεπα και επί Πετράκη και το είχα χαρακτηρίσει ότι είναι άλλο άθλημα και όχι ποδόσφαιρο....
Αν σας ενοχλούν οι αρνητικές κριτικές να δεχτώ πολύ ευχαρίστως τον αντίλογο, αλλά να τεκμηριώνετε τι είναι αυτό που σας αρέσει σε αυτό που βλέπετε.
Φίλε pextempalla:
"Θα πρέπει να τρώμε σίδερα......" ΜΑ, ΤΡΩΜΕ ΣΙΔΕΡΑ. Παρατήρησες κάτι λιγότερο;
"...ούτε που πρεσάραμε πουθενά. Αεροδιάδρομοι από παντού, αλλά ευτυχώς οι αντίπαλοι όπως είπα δεν βλέπονται. Παρόλα αυτά παραλίγο να το φάμε το γκολάκι, που το γλυτώσαμε ελέω Γιούρι". Στο χώρο άμυνάς μας, από αρχής μέχρι τέλους το πρέσιγκ δεν σταμάτησε ποτέ. Εγώ αεροδιάδρομους δεν είδα, και η μόνη, επαναλαμβάνω η ΜΟΝΗ, αξιόλογη φάση τους προήλθε από γιόμα και κόντρα στο πόδι του Εραμούσπε και όχι από συντονισμένη επιθετική προσπάθεια ή συνδυασμό.
"...παίζουμε με ένα επιθετικό. Πάλι όλα τα αμυντικά χαφ να παίζουν μαζεμένα στην 11άδα....." Ποιον άλλο επιθετικό έχουμε, και κυρίως, ποιον έχουμε που να υπηρετεί το πλάνο της τακτικής με προσήλωση και συνέπεια;;;
Εχουμε μια ομάδα που υπολείπεται, στο σύνολό της, ταλέντου, αλλά υπερτερεί, μέσα από πολλή δουλειά σε τακτική εφαρμογή του πλάνου, παίρνοντας από κάθε παίκτη το 150% των δυνατοτήτων του.
Αν ήταν μόνο αυτό που εσύ βλέπεις, δεν θα σκοράραμε σχεδόν σε κάθε παιγνίδι. Ναι, δίνουμε χώρο, αλλά σε κάθε (αντ)επιθετική μας προσπάθεια η αντίπαλη περιοχή γεμίζει από παίκτες με τον ταύρο στη φανέλα. Ποτέ δεν είναι μόνο ένας δικός μας με τέσσερις ή πέντε δικούς τους. Χωρίς κανένα γκολτζή, το αντίθετο μάλιστα, βγάζουμε φάσεις με τελικό αποδέκτη, από τον Πεεσρμαν μέχρι το Σάλιακα και από τον Λιάσο μέχρι και εμένα... Με αυτό τον τρόπο, οι επιθετικές μας προσπάθειες, έστω και λιγότερες, είναι περισσότερο αποδοτικές, όπως έχει αποδειχθεί. Δεν χρειαζόμαστε δέκα προσπάθειες για να σκοράρουμε, ούτε καταφεύγουμε σε γιόμες και σκαπετίσματα τ` αψλιούς...
Με ψυχή λεόντων, που σε κάνει να δακρύζεις από περηφάνια - τουλάχιστον εγώ αυτό παθαίνω γαμώτο όλη τη χρονιά (μπορεί να `ναι και από την ευαισθησία που φέρνουν τα γεράματα) - τα παιδιά μας μας έχουν ανεβάσει πάνω σε ένα σύννεφο, απ` όπου πολλοί προσπαθούν να μας ρίξουν. Η αγκαλιά του κόουτς και των παικτών μας κρατούν εκεί.
"Με τέτοια εμφάνιση όμως στο Βόλο δεν εχουμε καμία τύχη". Επίτρεψέ μου να σου πω - και είναι η πρώτη φορά που εκφράζομαι έτσι - ότι ο Βόλος θα χρειαστεί ν` αποκτήσει πολλά κιλά αρχ@##$ - ακόμη και δανεικά - για να μας βάλει κάτω στο συγκεκριμένο παιγνίδι... Ειδικά, αν δεν πάρουμε πίσω τους βαθμούς. Οψόμεθα...
Καθείς με τα όπλα του. Οκ, μπορεί να μην έχουμε πιάνο και σολίστα, αλλά αν με το τριγωνάκι από τα κάλαντα παίζουμε την ενάτη του Μπετόβεν, τότε ναι, ΠΑΙΖΟΥΜΕ και ΠΑΙΞΑΜΕ ΜΠΑΛΑ που λέει και ο κόουτς.
ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙ` ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΜΕ, ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ...