Αποστολέας Θέμα: Βόλος-ΠΑΣ Γιάννινα 26η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 7733 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Βόλος-ΠΑΣ Γιάννινα 26η αγωνιστική
« Απάντηση #25 στις: Σαβ 05 Μάρ 2022 15:44 »
Μεταξάς: «Δικαιούμαστε ότι πήραμε με τον ιδρώτα μας»
Στις απουσίες που θα έχει ο ΠΑΣ Γιάννινα στο παιχνίδι με τον Βόλο την Κυριακή αναφέρθηκε ο Ηρακλής Μεταξάς και σχολίασε ότι οι παίκτες αξίζουν δικαιωματικά να πάρουν πίσω τους βαθμούς που κέρδισαν μέσα στο γήπεδο.

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρθηκε στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος σημειώνοντας ότι θέλει να νικάει ακόμα και στο....τάβλι, ενώ σχολίασε ότι δεν βλέπει τον αγώνα ως τελικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηρακλή Μεταξά:

«Έχω παίξει τελικούς, ήμουν σε Εθνικές, σε μεικτές, παίζεις τουρνουά χάνεις, πας σπίτι κλαις και παίζεις πάλι του χρόνου. Συνεχίζεται. Έχουμε άλλα τόσα παιχνίδια ή πάνω παίξουμε ή κάτω παίξουμε συνεχίζουμε. Για αυτό και μόνο δεν μπορώ να πω πώς είναι ένας τελικός. Είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε να κερδίσουμε όπως θέλουμε κι όλα τα παιχνίδια. Αν το καταφέρουμε εμείς και είμαστε τυχεροί θα πάμε στο πάνω γκρουπ. Αν όχι θα πάμε στο κάτω γκρουπ αλλά δεν τελειώνει τίποτα. Δεν είναι τελικός».

Για το εάν και πάλι θέλει ο ΠΑΣ τη νίκη: «Αυτό λέω κοιτάμε το παιχνίδι και το επόμενο μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα. Αυτό είναι το κίνητρο. Μαλώνει καμία φορά ο γιος μαζί μου γιατί παίζω μαζί του και πάω να νικήσω. Θέλω να νικήσω, δεν χαρίζω τίποτα σε κανένα. Όταν μπαίνεις στο γήπεδο και δεν έχεις το κίνητρο αυτό να είσαι καλύτερος από τον απέναντι, σταμάτα το και μη παίζεις αυτό το παιχνίδι. Και τάβλι να παίξω θέλω να νικήσω με όλα τα δυνατά μέσα που υπάρχουν».

Για τις απουσίες: «Κάποιες σίγουρα και για κάποιες δεν ξέρουμε ακόμα. Δυστυχώς έχουμε κάποιες αρρώστιες που δεν ξέρουμε ακόμη τι είναι σίγουρα. Για μένα ο βοηθός μου ο Θανάσης ο Στάικος είναι μία απώλεια. Κάνουν τη δουλειά από πίσω δεν φαίνονται αλλά είναι πολύ σημαντική. Και είναι σημαντικό που έχω δίπλα μου ένα καλό άνθρωπο πάνω απ’ όλα και προπονητή. Ήθελα να πάρω από την αρχή ένα προπονητή γιατί διαφορετικά μπορεί να βοηθήσει. Είναι ακόμη άρρωστος με τον Γιάννη Κάργα, τον Μορέιρα που θα λείψει σίγουρα, αρρώστησε κι ο Καραχάλιος με τον Λοντίγκιν Όπως πάντα απών ο Κόντε και αυτή την εβδομάδας μας άφησαν τα αδέρφια Τριάδη. Από εκεί που ήμασταν πλήρεις μετά από καιρό, σήμερα στην προπόνηση μπήκαμε εγώ, ο Νίκος Γκορτζής και εγώ για να έχουμε αντιπάλους και να παίξουμε λίγο μπάλα. Είχαμε αυτά τα προβλήματα και σε άλλα παιχνίδια, δεν είναι δικαιολογία. Θα τα ξεπεράσουμε κι αυτά».

Αν θα υπάρχει το μυαλό και στο ματς ΑΕΚ- Αστ. Τρίπολης: «Μάλλον ναι, αλλά στόχος είναι να μπούμε να κερδίσουμε, τίποτα άλλο. Σίγουρα είναι τόσα άτομα γύρω μας που θα το μάθουν, θυμάμαι άλλα χρόνια να μπαίνουν αλλού γκολ και ο κόσμος να φωνάζει. Δεν υπάρχει περίπτωση να μη το μάθω αλλά δεν είναι το σκεπτικό μου αυτό».

Για την ποιότητα του ελληνικού πρωταθλήματος: «Από τη μία μεριά είναι δύσκολο γιατί τα συγκρίνω με αυτά που ήταν στη Γερμανία και από την άλλη μεριά συγκρίνω και με το 2016 πράγματα που είδα εδώ. Βλέπεις μια διαφορά με το ελληνικό πρωτάθλημα όταν βλέπω Μπουντεσλίγκα ή αγγλικό. Είναι θετικό ότι η δική μας ομάδα είναι τόσο κοντά, κερδίσαμε μεγάλες ομάδες και τα άλλα σκορ στα άλλα παιχνίδια. Τότε δεν το έβλεπα, έλεγες μετά το 30 ή 40 να κάτσω ή να πάω σπίτι. Με την πορεία ναι κάποιες ομάδες έφυγαν από αυτές που περιμέναμε αλλά άλλα παιχνίδια παίχτηκαν. Ήταν σπάνιο αυτό με τα 5 γκολ με την Τρίπολη».

Για το τι θα πει στους παίκτες του πριν τον αγώνα με τον Βόλο αν επιστραφούν οι βαθμοί και αν τελειώνει ο στόχος στα play off ή έχει παραπάνω: «Ο στόχος είναι να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι και όπου και να πάμε και όσους βαθμούς να έχουμε πάλι αυτός θα είναι ο στόχος. Αν μας αφαιρέσουν άλλους 10 πάλι αυτός θα είναι ο στόχος αν μας δώσουν πίσω τους 5 που δικαιούμαστε πάλι αυτός θα είναι ο στόχος. Χαίρομαι που ο Άρης πήρε τους βαθμούς γιατί βλέπετε πως στις αποφάσεις υπάρχουν και τα λάθη και εύχομαι και σε εμάς να έχει γίνει ένα τέτοιο λάθος γιατί τους βαθμούς τους έχουμε πάρει με τον ιδρώτα μας, την δουλειά μας, με την κούραση και όταν λέω μας πιο πολύ εννοώ τους παίκτες και δικαιούνται να τους πάρουν πίσω τους βαθμούς για κάτι που αν έγινε, έγινε τα 2015. Τι θα αποφασίσουν θα το δούμε μετά, αν γίνει και μας δώσουν πίσω τους βαθμούς μετά θα σκεφτώ τι θα πω στους παίκτες μου»

Για τους φιλάθλους των άλλων ομάδων και την συμπεριφορά τους στα αρνητικά αποτελέσματα: «Δεν μπορώ να σχολιάσω τι κάνουν άλλοι. Εγώ αυτό που θα ήθελα από τους δικούς μας τους φιλάθλους να μας υποστηρίζουν πάντα θετικά. Το έχω ξαναπεί στους παίκτες ο χαρακτήρας γιατί ακόμα και σήμερα έχουμε δύσκολα εκεί φαίνεται. Αυτό ισχύει και για τους παίκτες και για τους φιλάθλους, όταν έρθουν τα δύσκολα ειδικά τότε τους θέλουμε κοντά μας. Στα εύκολα όλοι χαιρόμαστε και όλοι είναι κοντά μας, απότομα έχεις φίλους που ούτε τους ήξερες πριν, στα δύσκολα όμως πρέπει να δεις ποιοι είναι δίπλα σου. Οι δικοί μας φίλαθλοι βλέπω ότι το κάνουν είναι δίπλα μας, κοντά μας».
passports.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Κυρ 06 Μάρ 2022 14:34 »
Η αποστολή του Βόλου για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα
Είκοσι ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Βόλου για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα (Κυριακή, 6/3, 19.00).

Αυτοί είναι οι εξής: Κλέιμαν, Παπαδόπουλος, Αλχο, Πουρίτα, Ρινέρ, Γκιουλέν, Σιέλης, Ρομέρο, Λογαράς, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Ορόζ, Μεταξάς, Φερνάντες, Μπαρτόλο, Κορέα, Νίνης, Ροσέρο, Ρεγκατίν, Φαν Βέερτ.
volosfc.com

Συνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Κυρ 06 Μάρ 2022 15:18 »
Υπαρχει ανθρωπος που να πιστευει οτι μετα τη ληξη της αγωνιστικης θα ειμαστε 6οι χωρις να χρειαζομαστε τους 5 βαθμους?
Θα κερδισουμε εμεις σημερα και δεν θα κερδισει η τριπολη την αεκ?
Εγω δεν το βλεπω και μακαρι να πεσω εξω

Αυτοι ειναι ικανοι να αφησουν την τριπολη να σκοραρει στο τελευταιο λεπτο των καθυστερησεων ή να αφησουν τον οφη να βαλει 6-7-8 γκολ

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Κυρ 06 Μάρ 2022 15:53 »
Παράθεση
Υπαρχει ανθρωπος που να πιστευει οτι μετα τη ληξη της αγωνιστικης θα ειμαστε 6οι χωρις να χρειαζομαστε τους 5 βαθμους?
Εγώ.

Αποσυνδεδεμένος FanaticPaS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Κυρ 06 Μάρ 2022 16:02 »
Με νίκη σημερα, η ομάδα μπαινει πλευ όφ.
Ο μπεος ομως θα το χτυπησει το παιχνιδι..
Μεγαλωσα δν εβαλα μυαλο

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Κυρ 06 Μάρ 2022 16:30 »
Αν ήταν άλλη Ελληνική ομάδα στην θέση μας σήμερα με τους -5 σε αναμονή και το τι μπορεί να μαγειρέψουν οι άλλοι, θα είχε σίγουρα 7 κρούσματα covid, αναβολή του αγώνα, απόφαση της έφεσης την Τρίτη και ανάλογα με το πως διαμορφώνετε η βαθμολογία ξέροντας και τα αποτελέσματα των υπολοίπων ομάδων θα έπραττε αναλόγως.
9 ομάδες τουλάχιστον (για να μην πω όλες) μου έρχονται μάνι μάνι στο νου ότι θα το κάνανε αυτό.
Σαν το βλέπω γραμμένο σε όλα τα αθλητικά σάιτ ένα πράμα.

Δώστε τα όλα ρε παλικάρια όπως κάνετε πάντα και αφήστε τους άλλους να ονειρεύονται. 

Γ@μ# τους προέδρους, δημάρχους, "επιχειρηματίες", διαιτητές, βαρίστες, παπατζήδες και λοιπούς. :mono:

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Κυρ 06 Μάρ 2022 17:00 »
Παράθεση
Εγώ.

Κι εγώ

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Κυρ 06 Μάρ 2022 17:39 »
Με όλα αυτά που έχουμε δει κατά καιρούς δεν πιστεύω ότι θα πάρουμε τους 5 βαθμούς πίσω.
Ότι κάνουμε μόνοι μας.

Αν μπούμε με τα σημερινά αποτελέσματα 6αδα αποκλείεται να πάρουμε τους βαθμούς γτ φτάνουμε τις υπόλοιπες τις 6αδας.
Αν δεν μπούμε αποκλείεται να μας τους δώσουν πίσω και να πετάξουν έξω Τρίπολη ή οφη.

Πίστη υπάρχει και στον προπονητή και στους παίχτες.
Αυτό που επηρεάζει είναι το κατά πόσο έγινε καλή προπόνηση τις προηγούμενες ημέρες και το κατά πόσο υπάρχουν εξωαγωνιστικες συνθήκες που δεν υπολογίζουμε.

Το βράδυ θέλω να πιστεύω ότι θα είμαστε χαρούμενοι

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Κυρ 06 Μάρ 2022 18:17 »
Με όλα αυτά που έχουμε δει κατά καιρούς δεν πιστεύω ότι θα πάρουμε τους 5 βαθμούς πίσω.
Ότι κάνουμε μόνοι μας.

Αν μπούμε με τα σημερινά αποτελέσματα 6αδα αποκλείεται να πάρουμε τους βαθμούς γτ φτάνουμε τις υπόλοιπες τις 6αδας.
Αν δεν μπούμε αποκλείεται να μας τους δώσουν πίσω και να πετάξουν έξω Τρίπολη ή οφη.

Πίστη υπάρχει και στον προπονητή και στους παίχτες.
Αυτό που επηρεάζει είναι το κατά πόσο έγινε καλή προπόνηση τις προηγούμενες ημέρες και το κατά πόσο υπάρχουν εξωαγωνιστικες συνθήκες που δεν υπολογίζουμε.

Το βράδυ θέλω να πιστεύω ότι θα είμαστε χαρούμενοι

Χαρούμενοι για το αποτέλεσμα δεν το ξέρω αλλά χαρούμενοι και περήφανοι για τη συνολική προσπάθεια σίγουρα

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Κυρ 06 Μάρ 2022 18:31 »

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Κυρ 06 Μάρ 2022 18:46 »
Έχει πάει κόσμος??
Όπως ειπώθηκε τα παιδιά και ο προπονητής αξίζουν το χειροκρότημα μα;.. Και ο χβ αξίζει τις βρισιές μας... ΑΠΟΡΏ που έχουν χαθεί κάτι τύποι που τον υποστήριζαν..
ΠΑΣ ΠΑΊΞΕ ΓΙΑ ΤΟ  ΛΆΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΌΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Π@ΥΣΤΗ ΤΟΝ ΠΡΌΕΔΡΟ ΣΟΥ..
....

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Κυρ 06 Μάρ 2022 18:51 »

Αποσυνδεδεμένος panodirlas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Κυρ 06 Μάρ 2022 18:54 »
στειλτε κανα λινκ συνταυροι

ΑΙΝΤΕΕ ΡΕ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΑ

:mono: :pas: :pashat:

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Κυρ 06 Μάρ 2022 19:10 »
Καλησπέρα σύνταυροι και σε μένα αν μπορείτε κανένα Link!
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Κυρ 06 Μάρ 2022 19:26 »
1-0 η αεκ

Αποσυνδεδεμένος Paris2

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Κυρ 06 Μάρ 2022 19:27 »
Κανα Link παιδιά?

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Κυρ 06 Μάρ 2022 19:48 »
Τεράστιος Λοντίγκιν και ένα αααααχχχχ με Σνάιντερ

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Κυρ 06 Μάρ 2022 19:49 »
Κανα Link παιδιά?
το ίδιο κανένα μπας και δούμε καλύτερα το 2ο ημίχρονο...
Α ρε Σνάϊντερ στο δοκάρι;

Στο ημίχρονο
6) Αστέρας 35    (χάνει 1-0)
7) ΠΑΣ      35
8) ΟΦΗ     35    (0-0 με απόλλωνα στην Κρήτη)

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Κυρ 06 Μάρ 2022 19:51 »
5 αποκρούσεις ο Λοντίγκιν μέχρι τώρα. 2 μεγάλες φάσεις εμείς με Σνάιντερ και Ντομίγκεζ.

Ο Σνάιντερ σε 2-3 φάσεις βιάστηκε να ψάξει τον Περέα και χάλασε τις φάσεις.

Πιστεύω ότι μπορούμε να το πάρουμε το παιχνίδι. Το 2ο είναι το καλό μας ημίχρονο.

Τα αποτελέσματα από τα άλλα παιχνίδια είναι καλά μέχρι στιγμής. Πάμε δυνατά.

Συνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Κυρ 06 Μάρ 2022 19:52 »
Η Ομαδα μας παιζει οπως ακριβως επρεπε να παιξει . Ο Βολος το παλευει στα ισα , εχει κανει τις φασεις του , τις μεγαλυτερες ομως τις ειχαμε ξεκαθαρα εμεις , με το δοκαρι του Σναιντερ απο τα δυο μετρα και την κακη κεφαλια του αμαρκαριστου Ντομινγκεζ.
Μεγαλη η απωλεια Καραχαλιου στο κεντρο , ελπιζω να μπορεσει να μπει στο δευτερο .

Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ , η Ομαδα αυτη ΑΞΙΖΕΙ χειροκροτημα , θαυμασμο και σεβασμο.

Πραγματικα ολοι εφτασαν εκει που ‘’ δεν μπορουσαν ‘’ , ακολουθωντας επακριβως την επιστολη Καζαντζακη .
Δυστυχως δεν μπορεσαν να ξεπερασουν τα εμποδια που τους εβαλε ο ιδιος ο ιδιοκτητης της Ομαδας …

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Κυρ 06 Μάρ 2022 19:55 »
Τριπλη ισοβαθμια αυτη τη στιγμη και ο αστερας στα πλειοφ
Σε καμια περιπτωση δεν θα συμβει αυτο
Και στο δικο μας παιχνιδι και στο ηρακλειο θα μπουνε γκολ
Ευτυχως ο οφη δεν προλαβαινει να βαλει 6

Το μονο σιγουρο ειναι οτι χωρις τους 5 βαθμους δεν εχουμε καμια ελπιδα ευρωπης
Απλα θα παιξουμε με την αφροκρεμα της χωρας 10 ματς
Και θα δειτε απο κοντα αυτη τη μορφη του αργεντινικου ποδοσφαιρου που λεγεται μπουργκος

Υποδοχη το βραδυ και φιεστα σε περιπτωση νικης

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Κυρ 06 Μάρ 2022 19:55 »
Κανονικά έπρεπε στις 7 να ξεκινάει η εκδίκαση και να έβγαινε η απόφαση μέχρι 9.Όλα τα ματς την ίδια ώρα.

Αποσυνδεδεμένος Penultimo

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Κυρ 06 Μάρ 2022 20:08 »
Ένα λινκ και εδώ αν γίνεται

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Κυρ 06 Μάρ 2022 20:13 »
Τωρα ειναι η καταλληλη στιγμη
Βαλτε ενα γκολ να καει το φορουμ και ολα τα Γιαννενα
Θα παω να αγορασω δυναμιτακια και ας ειναι κλειστα τα μαγαζια

Συνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Κυρ 06 Μάρ 2022 20:14 »
Φαουλ για κιτρινη στον Περεα, αλλα δεν βγηκε καρτα . Αν ηταν ο Τσοκανης ( μαλλον αυτος ηταν ) σημαινει οτι χαριστηκε κοκκινη .