Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 2η αγωνιστική playoffs  (Αναγνώστηκε 6695 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 2η αγωνιστική playoffs
« Απάντηση #50 στις: Κυρ 20 Μάρ 2022 17:03 »
Pereaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  :joker: :joker: :joker: :joker:

Αποσυνδεδεμένος panodirlas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Κυρ 20 Μάρ 2022 17:03 »
ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ΓΑΜΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Κυρ 20 Μάρ 2022 17:03 »
ΓΓΓΓΚΚΚΚΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛ
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ltz

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Κυρ 20 Μάρ 2022 17:07 »
Περέα μου Περέα μου ........ @΅&^% τον Ολυμπιακό σου.
 :flag: :flag: :flag: :flag: :flag: :flag:
ΠΑΣ από το 1966. Παγουράς από πάντα.

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Κυρ 20 Μάρ 2022 17:10 »
Τι σκατό γαύροι είναι αυτοί ΡΕεεεεεε.... Πέναλτι ζητάνε  χωρίς να γίνει τίποτα

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Κυρ 20 Μάρ 2022 17:23 »
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΑ!!!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Κυρ 20 Μάρ 2022 17:27 »
ΜΠΡΑΒΟ ρε ΜΑΓΚΕΣ ! ΜΠΡΑΒΟ !!!

Υ.Γ.  Μολις ειδα τον Μαρτινς να μιλαει για …χερι (!!!) στο γκολ του ΠΑΣ . Φτου σου ρε ανθρωπακι κι εσυ . Κριμα γιατι σε συμπαθω …
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 20 Μάρ 2022 17:31 από christos »

Αποσυνδεδεμένος panodirlas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Κυρ 20 Μάρ 2022 17:32 »
ΤΕΛΟΣ
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ
κρατάμε ότι σ ένα μάλλον κακό μας ματς πήραμε το χ και είμαστε ξενερωμένοι θα έλεγα
ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΑ

έρχεται και ο πετραν

Αποσυνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Κυρ 20 Μάρ 2022 17:33 »
Mεγάλε ΠΑΣ.
Ωρες ώρες αναρωτιέσαι τι θα πετύχαινε αυτή η ομάδα αν έπαιζε με Κόντε και χωρίς τόσους πολλούς τραυματισμούς....Γιατί όχι τριάδα ; Έχει πιο σταθερούς ;

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Κυρ 20 Μάρ 2022 17:40 »
Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι όσον αφορά την εξουδετέρωση του αντιπάλου σήμερα. Αν δε ξεχνάω κάποια φάση, ο γαύρος είχε μόνο 2 μεγάλες ευκαιρίες στο παιχνίδι. Μία με το δοκάρι στο 1ο και μία στο 2ο που τα κάναμε μόνοι μας σκατά στην άμυνα και έβγαλαν μεγάλη φάση. Ελέγχαμε καλά το παιχνίδι σήμερα. Στην επίθεση ενώ πλησιάζαμε στην αντίπαλη περιοχή δεν είχαμε καλές τελικές πάσες όπως είπε και ο Μεταξάς. Στο κόρνερ που πήραμε στις καθυστερήσεις πίστευα ότι θα το καρφώσουμε, αλλά δεν έγινε δυστυχώς. Καλό αποτέλεσμα το σημερινό, συνεχίζουμε δυνατά και όπου μας βγάλει. Να χαρούμε κάθε παιχνίδι χωριστά, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα.

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Κυρ 20 Μάρ 2022 17:41 »
Αντί να βλέπουμε τα χέρια ομάδας και κόσμου βλέπουμε το Μάρτινς να λέει ότι το γκολ του ΠΑΣ ήταν χέρι και η μόνη ευκαιρία!!!  :takataka: :takataka:
Μια ζωή βρωμερή ομάδα θα είστε σκατογαυροι.

Συγχαρητήρια στην ομάδα που αντέδρασε, ισοφάρισε και κράτησε μέχρι το τέλος. Απέδειξε και με το παραπάνω ότι αξίζουμε περ(ε)α ως περ(ε)α που είμαστε στα playoff.
Με έναν κανονικό επιθετικό αυτή η ομάδα θα έκανε περισσότερα πράγματα φέτος.

Συνεχίζουμε πιστοί στο πλάνο και κοιτάζοντας κάθε ματς ξεχωριστά.

Υ.γ.: Σπίκερ πονάς?!?!

"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Κυρ 20 Μάρ 2022 17:42 »
Εγώ, σε αντίθεση με κάποιους σύνταυρους, είδα έναν φοβερό σε πάθος Π.Α.Σ. που δεν μάσησε από το μεγαλύτερο μπάτζετ της Ελλάδας. Δεν μάσησε από τον αέρα που σε όλο το πρώτο ημίχρονο ήταν κόντρα μας (εξού και τα λάθη ακόμη και σε "εύκολες" μεταβιβάσεις).
Είδα μία ΟΜΑΔΑΡΑ να τα δίνει όλα, όπως όλη τη χρονιά!
Για την ώρα, και μέχρι να ηρεμήσω, θα πω ότι δεν μπορώ να έχω παράπονα από κανέναν στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ!!

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Κυρ 20 Μάρ 2022 17:45 »
Μπράβο ομαδαρα! Δεν πειράζει, θα κερδίσουμε στο τηγάνι!

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Κυρ 20 Μάρ 2022 18:23 »
Εγώ, σε αντίθεση με κάποιους σύνταυρους, είδα έναν φοβερό σε πάθος Π.Α.Σ. που δεν μάσησε από το μεγαλύτερο μπάτζετ της Ελλάδας. Δεν μάσησε από τον αέρα που σε όλο το πρώτο ημίχρονο ήταν κόντρα μας (εξού και τα λάθη ακόμη και σε "εύκολες" μεταβιβάσεις).
Για την ώρα, και μέχρι να ηρεμήσω, θα πω ότι δεν μπορώ να έχω παράπονα από κανέναν στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ!!

Για τον αγώνα θα ήθελα να σχολιάσω ακριβώς τα ίδια.
Και από εμένα λοιπόν ΜΠΡΆΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ
 :mono:

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Κυρ 20 Μάρ 2022 18:24 »
Σήμερα μας στερήσαν την νίκη.Πόσο ξεφτίλας μπορείς να γίνεις για μια νίκη στο πρωτάθλημα;Είναι κατάντια.Ναι φέτος έχουν περάσει από εδώ καλύτερες ομάδες από τον Ολυμπιακό.Θα μπορούσαμε να έχουμε 4 βαθμούς ως τώρα και έχουμε 1.Θα παλέψουμε και θα φτύσουν όλοι αίμα για να πάρουν βαθμό-βαθμούς από αυτόν τον ΠΑΣ.
Ήρθε ένας γαυροπατέρας που έκανε τον γιο του γαύρο με διακριτικά γαύρου μέσα στην κερκίδα του ΠΑΣ.Πόσο απροσάρμοστος παίζει να είσαι ρε άνθρωπε;Οκ δεν κάνεις το παιδί σου ΠΑΣ αλλά τον κάνεις γαύρο;Αλήθεια;Αλήθεια σήμερα σαν γαύρος τι είδες;Ένιωσες περήφανος;Που να σε αφήσουμε έξω από το καραισκάκη θα χαθείς.

Κρίμα δεν έπαιζε ο Κόντε σήμερα να γλένταγε τον Σωκράτη και τον Μανωλά.

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Κυρ 20 Μάρ 2022 18:29 »
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ!!
Συμφωνώ 100% και δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά τι μπάλα βλέπουν μερικοί φίλοι εδώ μέσα.
Τι άλλο περιμένετε ρε μάγκες απο αυτή την ομάδα;
Πόσο παραπάνω πρέπει να σας αποδείξει ότι παλεύει τα πάντα;
Αν είδανε κάποιοι αδιάφορους παίχτες σήμερα πρέπει να φορέσουν γυαλιά
Συγγνώμη για τον τόνο μου αλλά θεωρώ οποιαδήποτε μορφή γκρίνιας για αυτή την ομάδα άδικη.

Μου αρέσει πάρα πολύ το δέσιμο των παιχτών με τον κόσμο.
Σήμερα σβήσαμε τον ολυμπιακό που έβαλε ένα γκολ καθαρά με την ποιότητα του επιθετικού του και έβγαλε μια ακόμη φάση με λάθος δικό μας σε εύκολο διώξιμο της μπάλας.
Κρατήσαμε πολύ περισσότερο μπάλα απο άλλους αγώνες και γενικά είχαμε μια πάρα πολύ ωραία εμφάνιση

Συνεχίζουμε να χαιρόμαστε τα ματς με τους "μεγάλους" αντί να πουλάμε τα ματς (όπως είδαμε χθες) με τους "μικρούς"

υγ Παμλίδη έλα πίσω, κι ας μην πάρεις τα τόσα λεφτά που σου δίνει ο φούρναρης

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Κυρ 20 Μάρ 2022 18:37 »
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ!!
Συμφωνώ 100% και δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά τι μπάλα βλέπουν μερικοί φίλοι εδώ μέσα.
Τι άλλο περιμένετε ρε μάγκες απο αυτή την ομάδα;
Πόσο παραπάνω πρέπει να σας αποδείξει ότι παλεύει τα πάντα;
Αν είδανε κάποιοι αδιάφορους παίχτες σήμερα πρέπει να φορέσουν γυαλιά
Συγγνώμη για τον τόνο μου αλλά θεωρώ οποιαδήποτε μορφή γκρίνιας για αυτή την ομάδα άδικη.

Μου αρέσει πάρα πολύ το δέσιμο των παιχτών με τον κόσμο.
Σήμερα σβήσαμε τον ολυμπιακό που έβαλε ένα γκολ καθαρά με την ποιότητα του επιθετικού του και έβγαλε μια ακόμη φάση με λάθος δικό μας σε εύκολο διώξιμο της μπάλας.
Κρατήσαμε πολύ περισσότερο μπάλα απο άλλους αγώνες και γενικά είχαμε μια πάρα πολύ ωραία εμφάνιση

Συνεχίζουμε να χαιρόμαστε τα ματς με τους "μεγάλους" αντί να πουλάμε τα ματς (όπως είδαμε χθες) με τους "μικρούς"

υγ Παμλίδη έλα πίσω, κι ας μην πάρεις τα τόσα λεφτά που σου δίνει ο φούρναρης

Επίσης σήμερα είδα κα πίεση μπροστά.
Μπράβο στα παιδιά.
....

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Κυρ 20 Μάρ 2022 18:39 »
Παράθεση
Μεταξάς: «Με διαφορά το καλύτερο παιχνίδι μας»

Ικανοποιημένος απόλυτα ο Ηρακλής Μεταξάς από τη σημερινή εμφάνιση, αλλά και το αποτέλεσμα, καθώς είχε την ευκαιρία αυτήν την εβδομάδα να δουλέψει με όλους σχεδόν τους παίκτες του και είδε αυτό που έλεγε στην προπόνηση να γίνονται σήμερα πράξη.

Αναλυτικά:

«Σίγουρα χειροκροτούν επειδή είδαν ένα καλό παιχνίδι. Είμαι εννιά μήνες εδώ, μπορώ να πω πως ήταν – με διαφορά -το καλύτερο παιχνίδι μας. Μπορούσαμε αυτήν την εβδομάδα να δουλέψουμε σχεδόν με όλους τους παίκτες μας κι αυτό φάνηκε. Δουλέψαμε καλά, συνεχόμενες μέρες και πολλά από αυτά που ετοιμάσαμε τα είδαμε σήμερα στο γήπεδο και γι’ αυτό φέραμε τουλάχιστον την ισοπαλία. Δεν ξέρω αν μπορούσαμε κάτι παραπάνω αλλά σίγουρα όχι κάτι λιγότερο».

Για το αν η αμυντική προσήλωση ήταν το «κλειδί»: «Όχι μόνον … Γιατί σήμερα, ανεβήκαμε και σ’ ένα pressing και με την μπάλα παίξαμε ωραία, αλλάξαμε μεριές, από τα πλάγια απλά μας έλειπε σε αρκετές φάσεις η τελευταία πάσα. Εκεί δεν ήθελε να τρέξουμε κι άλλο κι άλλο κι άλλο ήθελε μια – ακόμα – καλή τελευταία πάσα για να βάλουμε ένα εύκολο γκολ».

Για το αν αυτό, στα επόμενα παιχνίδια επιτευχθεί, τί σκέψεις/στόχους δημιουργεί για τη συγκομιδή βαθμών: «Δε σκέφτομαι τους βαθμούς όταν μπαίνω σ’ ένα παιχνίδι. Σκέφτομαι τί προπόνησα, τί θέλω να κάνω κι αν το σκέφτονται κι αυτό τα παιδιά μένω πάρα πολύ ευχαριστημένος».
super-fm.gr

Παράθεση
Μαρτίνς: «Ελπίζω οι παίκτες να κατάλαβαν ότι το πρωτάθλημα έχει δρόμο»
Στην αποτελεσματικότητα του ΠΑΣ να σκοράρει στη μοναδική του ευκαιρία (σ.σ. υπήρχαν βέβαια κι άλλες όπως η διπλή Περέα-Γκαρντάβσκι στο 22′) στάθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του και μάλιστα είπε ότι θέλει να ξαναδεί αν υπάρχει χέρι και δεν έπρεπε να μετρήσει αυτό το γκολ. Επίσης αναφέρθηκε στους παίκτες του λέγοντας ότι πρέπει να καταλάβουν ότι τίποτα δεν τελείωσε.

«Ήταν πραγματικά μία επιτυχημένη εκτέλεση στημένης φάσης του ΠΑΣ. Ήταν η πιο σημαντική τους ευκαιρία και ήταν αποτελεσματικοί. Θα πρέπει να τσεκάρουμε ξανά εάν ήταν χέρι. Γενικά δεν μας απείλησε. Ήταν εύστοχος στη μοναδική ευκαιρία που δημιούργησε», δήλωσε αρχικά ο Πέδρο Μαρτίνς στην κάμερα της Nova, ενώ ερωτηθείς για το ρεκόρ παρουσίας του στον πάγκο του Ολυμπιακού είπε:

«Ήθελα να νικήσει ο Ολυμπιακός και ήθελα να συνδυάσω με νίκη αυτή τη μέρα. Είμαι απογοητευμένος. Ελπίζω οι παίκτες να έχουν καταλάβει ότι το πρωτάθλημα έχει δρόμο και δεν έχει τελειώσει. Το ματς της περασμένης αγωνιστικής και το σημερινό είναι απόδειξη ότι τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη, γιατί χρειάζεται πολλή προσπάθεια».
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Κυρ 20 Μάρ 2022 19:09 »
Εμβιλά: «Υπάρχει Θεός και βλέπει, έπρεπε να δει τη φάση ο διαιτητής και να μην γελάει»
Ο Γιαν Εμβιλά από την πλευρά του στάθηκε στο γκολ του ΠΑΣ Γιάννινα που μέτρησε και στη δική του οπτική για τη διαιτησία του ματς του Ολυμπιακού.
Ο Εμβιλά είπε στη NOVA για:

Τον Καραχάλιο που του ζήτησε τη φανέλα: Πραγματικά αντιμετωπίσαμε μια ποιοτική ομάδα. Ήταν δύσκολο ματς για μας και ο Καραχάλιος ήταν σημαντικός για τον ΠΑΣ.

Τη φάση του 1-1: Όλοι είδαμε την επαφή με το χέρι του αντιπάλου. Όταν ήμουν πιο νέος δεν μιλούσα όμως πλέον καταλαβαίνω πως μερικά πράγματα γίνονται σκοπίμως. Έπρεπε να πάει να το δει ο διαιτητής και να μην γελάει. Να δει τη φάση. Υπάρχει Θεός και τα βλέπει.

Τον Παπέ Σισέ: Τον ρώτησα αν ήταν εξωτερικό χτύπημα ή κατι σοβαρό. Ελπίζουμε να επιστρέψει γρήγορα είναι σημαντικός παίκτης.
gazzetta.gr

Τις κίτρινες κάρτες τις βλέπει ο θεός ή είναι μήπως επιλεκτικός;

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Κυρ 20 Μάρ 2022 19:10 »
Μαντί Καμαρά: «Οι διαιτητές πρέπει να προσέχουν ποια γκολ μετρούν»
Ο χαφ του Ολυμπιακού άφησε «αιχμές» για τον παράγοντα διαιτησία στο 1-1 των «ερυθρολεύκων» με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
«Αιχμές» για τον παράγοντα διαιτησία άφησε ο Μαντί Καμαρά, μετά το σημερινό (20/3) 1-1 του Ολυμπιακού στους «Ζωσιμάδες». «Ο ΠΑΣ έπαιξε λίγο χαμηλά αυτό όμως ήταν στο χέρι μας και θα έπρεπε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Θα πρέπει επίσης να ξαναδούμε τη φάση του γκολ. Οι διαιτητές αποφασίζουν αν θα πρέπει να μετρήσουν τα γκολ ή όχι. Νομίζω πως δεν ξέρω πως κάποιοι διαιτητές αποφασίζουν εκείνη τη στιγμή. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο όμως οι διαιτητές θα πρέπει να προσέχουν ποια γκολ μετρούν ή όχι», σχολίασε σχετικά στη NOVA.

Μετά ρωτήθηκε για τον Πέδρο Μαρτίνς, που είναι πλέον ο προπονητής με τα περισσότερα ματς στον «ερυθρόλευκο» πάγκο. «Είναι φανερή η δουλειά που κάνει στην ομάδα και φαίνεται πόσοι έχουν κλήσεις στις εθνικές ομάδες. Μακάρι να συνεχίσει να βοηθάει τους παίκτες και την ομάδα και να είναι στους κορυφαίους».

Κλείνοντας αναφέρθηκε και στην παρεξήγηση που συνέβη και του στέρησε την παρουσία του στο Κόπα Αφρικα. «Αυτή η σεζόν δεν είναι καθόλου εύκολη, ακόμη δεν έχουμε ολοκληρώσει τους στόχους μας με τον Ολυμπιακό. Υπήρξε παρεξήγηση με τον προπονητή που νόμιζε ότι ήθελα ν΄αποφύγω την κλήση παρά το γεγονός πως ο Ολυμπιακός είναι στείλει τις λεπτομέρειες του τραυματισμού μου. Δεν έχω καθόλου εύκολη χρονιά, θέλω να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει στους στόχους της ακόμη δεν έχει έρθει κλήση από την Εθνική αλλά ελπίζω να έρθει».
gazzetta.gr

Μόνο τα γκολ ε και ειδικά αν είναι υπέρ ή κατά μιας συγκεκριμένης ομάδας.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Κυρ 20 Μάρ 2022 19:19 »
Το χαστουκι του αραμπι στο Κάργα ήταν εντάξει?
Αντε σκαυτόγαυροι, μπ@σταρδα, σαν τον αλλον που τον π@π@ρ@ που εκανε ζεσταμα και ζητούσε να πάει η μπαλα στο κόρνερ πίσω, ενω ακουμπούσε γραμμή...Δεν τον χάλασε το γκολάκι μετά όμως!!! :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono:
....

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Κυρ 20 Μάρ 2022 19:20 »
Επάγγελμα γαυρομοιρολογίστρα

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Κυρ 20 Μάρ 2022 19:21 »
Καραχάλιος: «Θα κυνηγήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε»
Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ζήσης Καραχάλιος στο σημερινό ματς με τον Ολυμπιακό. Πανταχού “παρών” ο μέσος των Ιωαννίνων, που σταμάτησε ουκ ολίγες προσπάθειες των παικτών του Ολυμπιακού, γύρω ή μέσα στην περιοχή.

Λίγα λεπτά μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον Ολυμπιακό σχολίασε: “Μπήκαμε στο ματς με μοναδικό στόχο τη νίκη, όπως κάνουμε – βασικά – σε κάθε παιχνίδι. Θα συμφωνήσω με όσα είπε ο προπονητής μας. Μας το έλεγε όλη την εβδομάδα ότι πρέπει να παίζουμε την μπάλα μας, να κάνουμε ωραία παιχνίδια. Νομίζω μας βγήκε σήμερα. Ήμασταν κι επιθετικοί, χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Θα μπορούσαμε και να το πάρουμε το ματς, αλλά κι ο Ολυμπιακός είχε κάποιες ευκαιρίες”.

Για το ότι η εικόνα της ομάδας συνεχώς βελτιώνεται και κατά πόσο έχει να κάνει πως μειώνονται διαρκώς τα προβλήματα απουσιών: “Εντάξει, σίγουρα …. όταν δεν έχεις και προβλήματα είναι ένα συν για την ομάδα που είμαστε όλοι μαζί. Από εκεί και πέρα μπήκαμε στα Play Offs όχι για να μείνουμε εκεί που ήμασταν αλλά για να κυνηγήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε κι αυτό θα κάνουμε σε κάθε παιχνίδι”.

Για το αν θα μπορούσαν να πάρουν κάτι περισσότερο από το σημερινό ματς: “Ναι, όπως είπα και πριν κι η νίκη δε θα ήταν άδικο αποτέλεσμα”.

Για τη συνέχεια κι αν ο στόχος εντοπίζεται στο να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, γιατί όπως προανέφερε και ο κ. Μεταξάς, μέσα από το καλό ποδόσφαιρο έρχονται κι οι βαθμοί: “Εννοείται πως κοιτάμε να παίξουμε και ωραίο ποδόσφαιρο αλλά και να πάρουμε και βαθμούς γιατί αυτό είναι και το παν. Γιατί όπως είπε δεν μπήκαμε στα Play Offs για να χάνουμε αλλά για να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε”.
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Κυρ 20 Μάρ 2022 19:21 »
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Κυρ 20 Μάρ 2022 19:31 »