Αποστολέας Θέμα: Αρης - ΠΑΣ Γιάννινα 3η αγωνιστική playoffs  (Αναγνώστηκε 5511 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
Απ: Αρης - ΠΑΣ Γιάννινα 3η αγωνιστική playoffs
« Απάντηση #50 στις: Δευ 04 Απρ 2022 11:12 »

Με τέτοιο σουτ κεραυνό θα νικήσουμε αύριο. Σκόρερ?
Μα φυσικά ο Σνάινταααα!
 :dab:

Να με μπριζώσεις πάλι θέλεις.
Ο Σνάιντα είναι ότι πιο άχρηστο υπάρχει στην ομάδα.
Το απέδειξε για ακόμη μία φορά και χτες και πιστεύω ότι εξαιτίας του δεν φύγαμε με το τρίποντο.
Ο άνθρωπος μάλλον πρέπει να δοκιμαστεί σε άλλο άθλημα.
Η αλήθεια είναι ότι τη στιγμή που ανέβασα το ποστ εσύ μου ήρθες στο μυαλό!  :P
Ρε συ, μην τρελαίνεσαι έτσι. Επειδή σε έχω κόψει ότι ξέρεις μπάλα (τρως σκαλώματα όμως), κοίτα τη δουλειά που κάνει στο αμυντικό κομμάτι και τις καλύψεις που δίνει. Είναι ένας ρολίστας που κάνει καλά αυτό που του αναθέτει ο κόουτς. Δεν είναι άχρηστος, απλά υπηρετεί το πλάνο της Ομάδας. Μην ξεχνάς ότι τον πήραμε για επιθετικό, αλλά εξ ανάγκης κάνει άλλα πράγματα στο γήπεδο.

Κατά τα άλλα, αυτός ο Κέιλεμπ ήδη μου βγάζει τα μάτια. Θηωρώ ότι μαζί με τον τρομερό Ζήση αποτελούν τα καλύτερα αμυντικά χαφ στη λίγκα.

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Δευ 04 Απρ 2022 12:10 »
Εγώ πάλι είδα τον Καραχάλιο χθες να μη κάνει ούτε μια σωστή πάσα προς τα μπροστά (αν έκανε και τέτοιες θα έπαιζε στη Λιβερπουλ). Ο Σναιντααα μια χαρά μου φάνηκε χθες. Ειδικά στις αλληλοκαλύψεις.

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Δευ 04 Απρ 2022 12:48 »
Ο Καραχάλιος και ο Στάνκο είναι πολύ καλοί στο αμυντικό κομμάτι, αλλά δε βοηθάνε ιδιαίτερα στην οργάνωση παιχνιδιού.

Ο Ντομίγκεζ όταν έπαιζε στα χαφ έκανε αυτή τη δουλειά. Έπαιρνε τη μπάλα από την άμυνα και τη μετέφερε πιο μπροστά.

Αυτή τη δουλειά την έκανε συνήθως σωστά χωρίς λάθη. Εκεί μπροστά που παίζει τώρα χάνεται τελείως.

Στο χτεσινό παιχνίδι ήταν σαν να μην έπαιζε καθόλου. Καταλαβαίνω τι προσπαθεί να κάνει ο Μεταξάς αλλά δε βγαίνει.

Ο Σνάιντερ είναι κακός επιθετικά, αλλά βοηθάει πολύ στην άμυνα και απελευθερώνει έτσι και τον Σάλιακα.

Ο Σάλιακας ανεβαίνει πιο άνετα, γιατί ξέρει ότι αν μείνει ψηλά θα γυρίσει ο Σνάιντερ να τον καλύψει.

Ο Ποζνάνσκι έδειξε και χτες ότι είναι καλός αμυντικά, αλλά επιθετικά θέλει πολύ δουλειά ακόμα.

Όσες φορές ανέβηκε δεν μπόρεσε να βγάλει σέντρα ή να πάρει κάτι εκτός από ένα κόρνερ που κέρδισε.

Η επιστροφή Πίρσμαν πιστεύω θα βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα, κυρίως στο επιθετικό κομμάτι.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Δευ 04 Απρ 2022 17:37 »
Παράθεση
Μεταξάς: «Παλεύουμε με όλη μας την καρδιά – Θέλω να κερδίσουμε κι ένα ματς»
Ο Άρης πίεσε αρκετά τον ΠΑΣ Γιάννινα και κυρίως στο β’ ημίχρονο που έκανε πολύ καλύτερο παιχνίδι, αλλά για τρίτοι ματς οι κίτρινοι έμειναν στο μηδέν κόντρα στην πολύ καλή αμυντική λειτουργία του ΠΑΣ. Ο κ. Μεταξάς τόνισε ότι η ομάδα του παλεύει με καρδιά όλα τα ματς, αλλά θα ήθελε μία καλύτερη ανάπτυξη από την άμυνα και κάποια στιγμή να κερδίσει η ομάδα του και ένα παιχνίδι.

Αναλυτικά:

«Παίξαμε όπως έχουμε συνηθίσει, αυτοί είμαστε, παλεύουμε, προσπαθούμε με όλη μας την καρδιά. Θα ήθελα να παίξουμε την μπάλα από πίσω λίγο καλύτερα. Δεν το καταφέραμε. Στην αρχή η μακρινή μπαλιά προς τον Περέα ήταν μονόδρομος. Θα ήθελα και 2η και 3η λύση, αλλά το κάναμε πολύ σπάνια. Ο Παντελάκης μας βοήθησε όταν μπήκε μέσα, γιατί κέρδισε πολλές κεφαλιές κι έτσι καταφέραμε να κρατήσουμε το μηδέν».

Για το μηδέν στην άμυνα και αν οι Γιαννιώτες κοιτάνε πιο ψηλά στη βαθμολογία: «Όπως λέω πάντα, θέλω να παίξουμε πιο καλά. Αν παίξουμε πιο καλά και καταφέρουμε να βγούμε από την πίεση χωρίς την μακρινή μπάλα, που καμιά φορά δεν είναι κακή, αλλά θέλω να έχουμε δεύτερες και τρίτες λύσεις, θέλω να κερδίσουμε και ένα παιχνίδι, δεν θέλω να μένω μόνο στον πόντο».
super-fm.gr

Παράθεση
Μπούργος: «Το προσπαθήσαμε απ’ όλες τις πλευρές»
Δεν μπόρεσε να βρει λύσεις ο Μπούργος να διασπάσει την άμυνα του ΠΑΣ Γιάννινα κι αυτό που τόνισε στις δηλώσεις του ήταν ότι η ομάδα του το προσπάθησε με όλους τους τρόπους.

Για το πως κρίνει το ισόπαλο 0-0 με τον ΠΑΣ: «Δεν έχουμε να προσάψουμε τίποτα στους παίκτες, το προσπαθήσαμε απ’ όλες τις πλευρές. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε. Τα παιδιά τα έδωσαν όλα για να πάρουν τη νίκη, δεν μπορώ να πω τίποτα. Είχαμε τις ευκαιρίες, αλλά δεν μπορέσαμε».

Για το αν έχει εξήγηση γιατί δεν έβαλε γκολ η ομάδα του: «Το προσπαθήσαμε, αλλά δεν το καταφέραμε».

Για το αν τον προβληματίζει που δεν κερδίζει η ομάδα για μία ακόμα αγωνιστική: «Όχι, με τίποτα, έχουμε ακόμη πολλά παιχνίδια μπροστά μας, έχουμε πολλούς πόντους και θα τους διεκδικήσουμε».

Για τον διαφορετικό σχηματισμό σήμερα ως το 56′ (3-4-3): «Το προσπαθήσαμε από όλες τις πλευρές».
super-fm.gr

Παράθεση
Λιάσος: «Να πάρουμε νίκες από εδώ και πέρα»
Ο Άγγελος Λιάσος μίλησε μετά το ισόπαλο 0-0 με τον Άρη για τον σημαντικό βαθμό που κατέκτησαν οι “κυανόλευκοι”.

Για τον σημαντικό βαθμός για τον ΠΑΣ και το τρίτο παιχνίδι που κρατάνε τον Άρη στο «μηδέν»: «Σίγουρα είναι ένας πολύ σημαντικός βαθμός σε μια πολύ δύσκολη έδρα όπως του Άρη που είναι μία πολύ καλή ομάδα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν. Έχουμε κι άλλα παιχνίδια στην πορεία, πρέπει να δώσουμε το 100% για να πάρουμε νίκες στα επόμενα ματς».

Για το πως ένιωσαν που είδαν πολύ κόσμο στις κερκίδες μετά από καιρό: «Είναι πραγματικά μια πολύ καυτή έδρα και αξίζουν συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν σήμερα».
super-fm.gr

Παράθεση
Λοντίγκιν: «Ό,τι είναι να έρθει το καλοκαίρι θα το δούμε, τώρα παίζω για τον ΠΑΣ»
Για την καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας του, αλλά και στην ανάγκη τώρα να κάνει νίκη επί του Παναθηναϊκού μίλησε ο Γιούρι Λοντίγκιν, που απάντησε για το τι θα κάνει το καλοκαίρι που λήγει το συμβόλαιό του, λέγοντας ότι δεν του αρέσει να σκέφτεται τόσο μακριά και ό,τι είναι να γίνει, θα το δει τότε.

Αναλυτικά:

Για το πώς έζησε το ματς ο ίδιος που ήταν και ο καλύτερος παίκτης του ματς: «Δεν νομίζω ότι ήμουν ο MVP. Όλη η ομάδα βοηθάει σ’ αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε. Υπάρχουν και λάθη τα οποία πρέπει να βελτιώσω κι εγώ ο ίδιος.

Από εκεί και πέρα η πίεση ήταν περισσότερη απ’ ό,τι στα προηγούμενα παιχνίδια. Λογικό κιόλας. Ο Άρης είχε παραπάνω άγχος και πίεση και είναι πολύ δύσκολο αποτέλεσμα για τον Άρη, παρά για μας. Δεν είχαμε τις ευκαιρίες που θα θέλαμε. Τις ψάξαμε, δεν βρήκαμε τόσους χώρους, αλλά σταθήκαμε για άλλο ένα παιχνίδι πολύ καλά αμυντικά. Μπράβο στην ομάδα, αλλά πρέπει να σκοράρουμε, να βγούμε πιο μπροστά».

Για το τρίτο διαδοχικό αποτέλεσμα με τον Άρη: «Ή βρήκαμε το κουμπί του Άρη ή ο Άρης δεν έχει βρει τα πατήματά του. Πιστεύω ότι είναι πολύ δύσκολο να παίζεις με μια ομάδα σαν τη δική μας. Έχουμε ένα σοβαρό και δυνατό πλάνο που είναι δύσκολο να το διασπάσει κάποιος συν του ότι πρέπει να προσέχουν την αντεπίθεση.

Το τι θα προετοιμάσουμε την επόμενη εβδομάδα δεν το ξέρω ακόμα.  Έχουμε δύο εντός έδρας ματς τώρα, πολύ σημαντικά και θέλουμε να πάρουμε νίκες».

Για τον κόσμο του ΠΑΣ που ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη: «Είναι κάτι που μου αρέσει. Είναι πολύ ωραίο να μπαίνεις από το ζέσταμα κιόλας και να νιώθεις την παρουσία του κόσμου σου. Είναι ωραίο, εύχομαι να συνεχιστεί. Να είναι όλα ήρεμα, οι φίλαθλοι να απολαύσουν ποδόσφαιρο, να υπάρχει αλληλοσεβασμός και να γίνουν όλα καλύτερα».

Για τον Παναθηναϊκό: «Είναι μία ομάδα που ας πούμε ότι έχουμε μία προϊστορία. Τους είχαμε κερδίσει εντός έδρας, χάσαμε εκτός. Νομίζω ότι θα είναι ένα πολύ πολύ καλό ματς και θα πάμε για τη νίκη οπωσδήποτε. Σεβόμαστε τον Παναθηναϊκό, είναι μεγάλη ομάδα, αλλά όπως εκείνοι, έτσι κι εμείς πάμε για μία καλύτερη θέση και θα διεκδικήσουμε ό,τι ευκαιρία θα έχουμε».

Για το μέλλον του και αν θα βρίσκεται στον ΠΑΣ: «Το ξέρω ότι ακούγονται, αλλά δεν διαβάζω τίποτα. Αυτή τη στιγμή είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος σ’ αυτό που κάνω στον ΠΑΣ Γιάννινα, σ’ αυτά που μου ζητάει ο προπονητής, στο να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου. Ό,τι είναι να έρθει το καλοκαίρι θα το δούμε, γιατί έχω μάθε πλέον να ζω με τη στιγμή και όχι με το τι θα γίνει σε 5-10 μέρες ή 1 μήνα».
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Δευ 04 Απρ 2022 17:47 »
Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν γίναμε χθες σοφότεροι για τον φετινό ΠΑΣ.Ήταν ο γνωστός ΠΑΣ και φυσικά έτσι θα κλείσουμε την σεζόν.Όμως έγινε και μια εκδρομή σε παιχνίδι που θεωρείται επικίνδυνο σε γενικές γραμμές.Όπως είδαμε δυστυχώς με τον Άλκη δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι για να γίνει το κακό.Ούτε χρειάζονται πολλά άτομα.
90 λεπτά φωνή και ελπίζω να πέρναγε από τις τηλεοράσεις.Μπορεί να μην ήταν σε ποσότητα όπως πάλαι ποτέ αλλά είχε ένταση.Είχε φωνή.
Δεν υπήρξε κάποιο θέμα και οι αρειανοί φέρθηκαν αρκετά καλά και βοήθησαν πάρα πολύ.Κάτι που σημαίνει ότι πρέπει και εμείς να ανταποδώσουμε.
Βέβαια και εμείς από την πλευρά μας δεν δημιουργήσαμε θέματα.Προφανώς κάναμε το αυτονόητο να τιμήσουμε την μνήμη του Άλκη,τόσο στο σημείο της δολοφονίας όσο και μέσα στο γήπεδο.Με την ελπίδα ότι ίσως κάποτε γίνουμε όντως άνθρωποι και δεν θα χρειάζεται να αφήνουμε στεφάνια για δολοφονημένους.Ένα ακόμα πολύ σημαντικό κομμάτι δεν συμμετείχαμε σε συνθήματα υβριστικά εναντίον του Άρη ή του ΠΑΟΚ.Ούτε μπλεχτήκαμε στα μεταξύ τους θέματα.90 λεπτά για τον ΠΑΣ,για τους παίχτες του και φυσικά η μόνη εξαίρεση ήταν τα συνθήματα για τον Άλκη.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Δευ 04 Απρ 2022 17:49 »
Μια διαφορετική περιγραφή

Το Gazzetta συνάντησε τον τυφλό Στρατή Εγγλέζο στις κερκίδες του «Κλ. Βικελίδης» τη στιγμή που ο Μιχάλης Λολίδης του έκανε σχολιασμό ακουστικής περιγραφής του αγώνα του Άρη με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αν ο συγκερασμός των διαφορετικών ήχων που γεννά το γήπεδο φτάνει ενοχλητικά έως και αποκρουστικά (σε κάποιες περιπτώσεις) στ’ αυτιά των περισσοτέρων, σε αυτά του Στρατή Εγγλέζου φαντάζει με ηχητική πανδαισία. Τους αντιλαμβάνεται σαν κομμάτια ενός τεράστιου παζλ τα οποία είναι απαραίτητο να βάλει στη σωστή θέση μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα για να σχηματίσει στο μυαλό του την πραγματική εικόνα και να αντιληφθεί αυτή που έχει μπροστά του μα δεν μπορεί να τη δει.

Ο Στρατής διανύει το 28ο έτος της ηλικίας του και πριν καλά-καλά πατήσει στιβαρά στα πόδια του, λόγω ατροφίας του οπτικού νεύρου έχασε την όρασή του σε ποσοστό (σχεδόν) 100%. Πολύ σκληρό για ένα παιδί μόλις δύο ετών, μόλις που είχε αρχίσει να διακρίνει χρώματα. Με καταγωγή από τη Λέσβο, η περίπτωσή του μάλλον θα πρέπει να διδάσκεται στα πανεπιστήμια ως παράδειγμα ανθρώπου ο οποίος δεν τα παράτησε ποτέ. Αριστούχος στο Λύκειο, με σπουδές στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και μέλος της Εθνικής ομάδας Τυφλών. Βλέπει μόνο σκιές, μα καμία σκιά δεν μαύρισε την ψυχή του.

Χθες (3/4), ο Στρατής ήταν στο «Κλ. Βικελίδης». Μαζί του ήταν ο Μιχάλης Λολίδης ο οποίος επιμελήθηκε και εκτέλεσε τον σχολιασμό της ακουστικής περιγραφής του αγώνα μεταξύ του Άρη και του ΠΑΣ Γιάννινα. Οι θέσεις τους ήταν στα υψηλά πατώματα του γηπέδου καθώς είναι απαραίτητο να επικοινωνούν. Εξωτερικές ασφαλώς, διότι ο Στρατής σχηματίζει εικόνες μέσα από τους ήχους. Αυτές συνδυάζονται με τη ραδιοφωνική περιγραφή που επίσης ακούει. «Υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία και λέγεται σχολιασμός ακουστικής περιγραφής. Από τη στιγμή που πρόκειται για έναν άνθρωπο ο οποίος δεν έχει όραση, η ηχητική περιγραφή περιλαμβάνει πολλά περισσότερα πράγματα τα οποία οι υπόλοιποι τα θεωρούμε δεδομένα και κατ’ επέκταση δεν τα αναφέρουμε. Για παράδειγμα, στη διάρκεια του αγώνα αντιλήφθηκα ότι αμέλησα να του αναφέρω τα χρώματα της φανέλας που φορούσε κάθε ομάδα. Αυτό είναι απαραίτητο να περιγραφεί και μάλιστα με κάθε λεπτομέρεια ούτως ώστε να τον βοηθήσεις να φανταστεί καλύτερα ή μάλλον εντονότερα, αυτό που συμβαίνει στο γήπεδο. Το μεγαλύτερο ερέθισμα είναι ο ήχος. Πρέπει να εξηγήσεις τον θόρυβο που ακούγεται, από πού προέρχεται και τι σημαίνει. Αν δηλαδή σπάσει ένα μπουκάλι, θα συλλάβει τον ήχο αλλά δεν μπορεί να καταλάβει αν έχει σχέση με τον αγώνα».

Η ραδιοφωνική περιγραφή συνδυάστηκε με τον σχολιασμό του Μιχάλη αλλά κι ένα πινακάκι όπου μέσα από την αίσθηση της αφής, ο Στρατής ήξερε ανά πάσα στιγμή το σημείο στο οποίο παιζόταν το παιχνίδι. «Η ακουστική περιγραφή περιλαμβάνει την αναφορά πραγμάτων που για τους περισσότερους περνούν απαρατήρητα και σχολιασμό. Αναφέρεις χρώματα, κινήσεις όπως και το περιβάλλον. Για παράδειγμα, δεν έχει την αίσθηση ότι ο ουρανός είναι συννεφιασμένος κι εσύ πρέπει να το αναφέρεις για να του δώσεις τη δυνατότητα να σχηματίσει την πραγματική εικόνα στο μυαλό του. Είναι οι λεπτομέρειες που πρέπει να σημειώσεις. Είμαστε σ’ ένα περιβάλλον το οποίο αν αλλάξει, αυτομάτως είναι κάτι διαφορετικό για μας. Δεν ισχύει το ίδιο για τον Στρατή. Η μεθοδολογία της ακουστικής περιγραφής χτίζεται ανά άθλημα», συμπλήρωσε ο Μιχάλης.

«Βάσει των ερωτήσεών του, ουσιαστικά παίρνω κι εγώ feedback σχετικά με αυτά που του άρεσαν ή αυτών που κατάλαβε. Αν κατάλαβε δηλαδή τι έγινε στο 19ο λεπτό με τα συνθήματα στη μνήμη του Άλκη. Οι βιβλιογραφίες αναφέρουν ότι αν του περάσεις με ακρίβεια τα ηχητικά και απτικά ντοκουμέντα, ουσιαστικά ενεργοποιείται το 85% των αισθήσεων του σε σχέση με αυτά που αντιλαμβανόμαστε εμείς».

«Σκέφτομαι τους ήχους με διαφορετικό τρόπο»
Η συνάντηση με τον Στρατή και τον Μιχάλη έγινε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Η αλήθεια είναι ότι αυτό δεν λειτούργησε υποστηρικτικά για τον σχηματισμό εικόνων από τον Στρατή καθώς σημειώθηκαν μόλις δύο φάσεις. «Είναι ωραία εμπειρία. Το ματς είναι χαλαρό κρίνοντας και από τη μετάδοση του αγώνα που ακούω ταυτόχρονα στο ραδιόφωνο. Είναι απαραίτητο να ακούω τη ραδιοφωνική μετάδοση για να καταλαβαίνω ποιος έχει την μπάλα, ποιος αμύνεται και σε ποιο σημείο παίζεται το παιχνίδι. Βάσει αυτών των δεδομένων, προσπαθώ να δημιουργήσω μια εικόνα στο μυαλό μου. Από τις αντιδράσεις του κόσμου ουσιαστικά καταλαβαίνω την εξέλιξη του αγώνα. Αν δηλαδή ο κόσμος θα γιουχάρει, αν θα φωνάξει υποστηρικτικά στην προσπάθεια της ομάδας. Από τους ήχους καταλαβαίνω τι γίνεται στο γήπεδο», είπε ο Στρατής Εγγλέζος.

Στο ποδόσφαιρο, ο σχολιασμός ακουστικής περιγραφής είναι πολύ δυσκολότερος σε σχέση με άλλα αθλήματα. «Η διαφορά είναι ότι τις λεπτομέρειες που λαμβάνω μέσω του ήχου τις σκέφτομαι με διαφορετικό τρόπο. Στο ποδόσφαιρο δεν είναι εύκολη η ακουστική περιγραφή. Όπως και το μπάσκετ, είναι δύο τρομερά γρήγορα αθλήματα, οι κινήσεις των αθλητών γίνονται μέσα σε δευτερόλεπτα, άρα είναι δύσκολη η περιγραφή. Είναι διαδοχικές οι εναλλαγές, οπότε είναι απαραίτητο να είμαι σε εγρήγορση», είπε ο Στρατής. «Το πόλο είναι πιο αργό άθλημα άρα υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος για να περιγράψεις τι ακριβώς γίνεται στην πισίνα», συμπλήρωσε ο Μιχάλης.

Η ηχητική πανδαισία συνήθως παράγεται όταν η γηπεδούχος ομάδας επιτυγχάνει ένα γκολ. Εκεί ο Στρατής συλλαμβάνει συναισθήματα μέσα από τους διαφορετικούς ήχους που φτάνουν στ’ αυτιά του. Αυτό δεν έγινε στον χθεσινό αγώνα του Άρη με τον ΠΑΣ Γιάννινα και ήταν αυτό που έλειπε από τις χιλιάδες εικόνες που σχημάτισε ο 28χρονος.
gazzetta.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Δευ 04 Απρ 2022 17:52 »
ΠΑΣ Γιάννινα: Το «ευχαριστώ» των παικτών στους φίλους τους

Οι ποδοσφαιριστές του «Αγιαξ της Ηπείρου» χειροκρότησαν τους φίλους τους που ήταν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και τίμησαν τη μνήμη του Αλκη Καμπανού.
Τη συμπαράσταση των φίλων τους είχαν οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα στο χθεσινό (3/4) ματς με τον Αρη όπου και απέσπασαν «λευκή» ισοπαλία. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης πήγαν προς το μέρους που κάθονταν και τους ευχαρίστησαν για τη βοήθειά τους, ενώ τίμησαν και τη μνήμη του αδικοχαμένου Αλκη Καμπανού.

gazzetta.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Δευ 04 Απρ 2022 17:58 »
ΠΑΣ Γιάννινα: Τι κάνουν οι Κάργας, Εραμούσπε κόντρα στον Αρη

Οι δύο στόπερ του «Αγιαξ της Ηπείρου» είναι εκ των κορυφαίων του και στα τρία φετινά του ματς κόντρα στους «κίτρινους».
Με το βαθμό στις αποσκευές του έφυγε ο ΠΑΣ Γιάννινα από το «Κλεάνθης Βικελίδης», καθώς απέσπασε χθες (3/4) «λευκή» ισοπαλία από τον Αρη. Ετσι όχι μόνο παρέμεινε αήττητος και στο τρίτο φετινό του ματς κόντρα στους «κίτρινους» αλλά πλέον κρατά στη σεζόν και το μηδέν παθητικό εναντίον τους, αφού μετά από 287 αγωνιστικά λεπτά (μαζί με τις καθυστερήσεις) δεν έχει δεχθεί γκολ.

Το 0-0 της Θεσσαλονίκης διαδέχθηκαν οι δύο νίκες της regular season με επιμέρους σκορ 7-0 υπέρ του, εξέλιξη που σε μεγάλο βαθμό πιστώνονται οι Γιάννης Κάργας και Ροντρίγκο Εραμούσπε.

Οι δύο στόπερ του ΠΑΣ ήταν εκ των κορυφαίων του στη σειρά των συγκεκριμένων αγώνων με τους Θεσσαλονικείς, κάτι που δεν αποτυπώνεται μόνο στο ότι η ομάδα τους διατήρησε ανέπαφη την εστία της αλλά και από το ύψος των εύστοχων γεμισμάτων που είχαν οι αντίπαλοί τη. Πιο συγκεκριμένα μέτρησαν 20/116, κάτι που «φωτογραφίζει» πως αμφότεροι «κυριάρχησαν» μέσα στα καρέ του Λοντίγκιν και «καθάρισαν» αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις.

Αλλωστε και οι ατομικές τους επιδόσεις στα τρία αυτά παιχνίδια αντικατοπτρίζουν κάτι ανάλογο, ενώ στο 0-5 του πρώτου γύρου ο Αργεντινός ήταν εκ των σκόρερ του ΠΑΣ ενώ στο 2-0 των «Ζωσιμάδων» το 1-0 έγινε με αυτογκόλ του Σιαμπάνη ύστερα από κεφαλιά του Κάργα. Ετσι συμμετείχαν και στο επιθετικό κομμάτι.

Γιάννης Κάργας VS Αρης
Αποκρούσεις: 4
Κλεψίματα: 10
Επεμβάσεις: 28

Ροντρίγκο Εραμούσπε VS Αρης
Αποκρούσεις: 4
Κλεψίματα: 9
Επεμβάσεις: 12
gazzetta.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Δευ 04 Απρ 2022 18:05 »
Άρης: Τα αποκαλυπτήρια της θύρας VIP με το όνομα του Άλκη μέσω της παρακάμερας

Η ΠΑΕ Άρης ανέβασε την παρακάμερα από την αναμέτρηση των κίτρινων με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Κλεάνθης Βικελίδης, στην οποία μεταξύ άλλων δείχνει τα αποκαλυπτήρια της θύρας των επισήμων που απέκτησε την ονομασία "Άλκης Καμπανός".

Ο Άρης κόλλησε στο 0-0 με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Κλεάνθης Βικελίδης το απόγευμα της Κυριακής και το γεγονός αυτό τον κρατάει χωρίς νίκη μετά από τη συμπλήρωση τριών αγωνιστικών στα playoffs της Super League Interwetten.

Μία ημερα μετά (4/4) οι κίτρινοι ανέβασαν μέσα από τον επίσημο λογαριασμό τους στο Youtube την παρακάμερα του αγώνα, όπου ξεχωρίζει φυσικά όχι το αγωνιστικό σκέλος αλλά τα όσα συγκινητικά διαδραματίστηκαν στις εξέδρες του γηπέδου.

&t

Συγκεκριμένα στη θύρα των επισήμων όπου έγιναν τα αποκαλυπτήρια της νέας της ονομασίας με τίτλο "Άλκης Καμπανός" προς τιμήν του αδικοχαμένου φίλου της ομάδας, με τους γονείς του Άλκη να είναι παρόντες σε αυτή την όμορφη συμβολική κίνηση από πλευράς της διοίκησης των κιτρίνων.
sport24.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Δευ 04 Απρ 2022 21:56 »

Χθές βρεθήκαμε για ακόμη μια φορά στο πλευρό της ομάδας και ενισχύσαμε με την φωνή μας την προσπάθεια τους.
Χθες αποδείχθηκε περίτρανα για ακόμη μια φορά στην διαδικασία των play off, πως οπαδοί και των δύο ομάδων μπορούν να χωρέσουν σε ένα γήπεδο.

Στην σκιά της δολοφονίας του αδικοχαμένου Άλκη, είχαμε και εμείς την ευκαιρία να αποδώσουμε τον δικό μας φόρο τιμής πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Ομάδα και κόσμος σαν ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ, συνεχίζουμε την προσπάθεια για τον στόχο ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Την Κυριακή παίζουμε μονάχα για την νίκη !

Υ.γ. ΠΑΥΛΑΚΟ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ !
Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Δευ 04 Απρ 2022 22:02 »
Χαριλαου 4/22
ΆΣΠΡΑ ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΤΑ ΠΆΝΤΑ ΘΑ ΘΥΜΊΖΟΥΝ ⚪🔵
ΓΉΠΕΔΑ ΑΝΟΙΧΤΆ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ 🍻
DISORDER BLUE

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Τρι 05 Απρ 2022 15:22 »
Πολύ όμορφη εικόνα αυτή με τους οπαδούς μας στο Χαριλάου.
Εκδρομές παντού. Παντού δίπλα στην ομαδα

Αποσυνδεδεμένος ΟΥΛΤΡΑΣ [i]

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Τρι 05 Απρ 2022 15:23 »
Παυλάκο μάγκα είσαι μαχητής!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Τετ 06 Απρ 2022 17:37 »
Άρης - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ | 03.04.2022 |
Χιλιόμετρα και πάλι ταξιδεύω..
Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα (φωτογραφίες)

Οπαδοί του Άρη και του ΠΑΣ Γιάννινα φωνάζουν μαζί Άλκη ζωντανός για πάντα Αρειανός
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 06 Απρ 2022 17:44 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Τετ 06 Απρ 2022 18:31 »
Aris - PAS Giannina | 03.04.2022 | promo video | SF PAS Giannina official
Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα