Αποστολέας Θέμα: Φανέλες 2022-2023  (Αναγνώστηκε 9545 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Φανέλες 2022-2023
« στις: Τετ 23 Μάρ 2022 22:13 »
Παράθεση
Δια χειρών… φιλάθλων του ΠΑΣ η νέα φανέλα του 2022-2023! (video)

Σε μία πρωτότυπη ενέργεια θα προχωρήσουν η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, η εταιρεία Hall Of Brands που έχει αναλάβει την μπουτίκ της ομάδας και η γαλλική εταιρεία le coq sportif η οποία είναι ο προμηθευτής των εμφανίσεων και του υπόλοιπου ρουχισμού προπόνησης των «κυανόλευκων».

Μία από τις custom εμφανίσεις της περιόδου 2022-2023 θα είναι σε σχέδιο που θα έχει δημιουργηθεί από κάποιον φίλο της ηπειρώτικης ομάδας και η οποία θα ψηφιστεί μετά από σχετικό διαγωνισμό που θα διοργανώσει το  Hall Of Brands.

Οι όροι του διαγωνισμού θα γνωστοποιηθούν την Πέμπτη 24 Μαρτίου μέσα από το hallofbrands.gr και οι ενδιαφερόμενοι να σχεδιάσουν την εμφάνιση της ομάδας για την επόμενη σεζόν, θα πρέπει να καταθέσουν το σχέδιό τους ως τις 17 Απριλίου.

Ο νικητής του διαγωνισμού θα κερδίσει μία δωροεπιταγή αξίας 500 ευρώ για προϊόντα της μπουτίκ και ένα εισιτήριο διαρκείας της ομάδας για την επόμενη σεζόν.

Τη σχετική παρουσίαση του project αυτού έκανε σε χορηγική εκδήλωση, παρουσία όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος, ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της ομάδας κ. Κώστας Πεδιαδιτάκης και ο υπεύθυνος του  Hall Of Brands κ. Φώτης Τριανταφύλλου.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, οι φίλαθλοι είχαν την ευκαιρία να πάρουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν με τους παίκτες και τους ανθρώπους του τεχνικού επιτελείου και ήταν και μία πρώτη ευκαιρία μετά από πολύ καιρό παίκτες και φίλοι του ΠΑΣ να συναντηθούν από κοντά, αφού η πανδημία μέχρι τώρα δεν το επέτρεπε.

super-fm.gr

Για πάμε καλλιτέχνες

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Φανέλες 2022-2023
« Απάντηση #1 στις: Τετ 23 Μάρ 2022 23:49 »
Για πάμε καλλιτέχνες

Μην κάνετε τον κόπο, να μού απονεμηθεί από τώρα  :dab:

Αποσυνδεδεμένος pasoles07

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Πεμ 24 Μάρ 2022 12:03 »
Που πρέπει να ανέβουν τα σχέδια;

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Πεμ 24 Μάρ 2022 12:17 »
Ωραία κίνηση. Πρωτότυπη για τα δεδομένα της Ομάδας μας.

Που πρέπει να ανέβουν τα σχέδια;

Κάτι λέει εδώγιας:

Παράθεση
Το τελικό σχέδιο του κάθε συμμετέχοντος πρέπει να αποσταλεί σε μορφή jpg (όψη μπροστά, όψη πίσω) στο info@hallofbrands.gr μέχρι τις 17/04/2022.

https://super-fm.gr/82639/oi-oroi-toy-diagonismoy-gia-ti-schediasi-tis-neas-fanelas-toy-pas-giannina/

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Πεμ 24 Μάρ 2022 16:36 »
Τι σχεδιαστικό πρόγραμμα βρε λεβέντες; Εγώ σε paint τα κάνω όλα  ::)
Ας μας δώσει κανένας τα φώτα του, αν υπάρχει καν free κατάλληλο σχεδιαστικό online.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Πεμ 24 Μάρ 2022 17:55 »
Τι σχεδιαστικό πρόγραμμα βρε λεβέντες; Εγώ σε paint τα κάνω όλα  ::)
Ας μας δώσει κανένας τα φώτα του, αν υπάρχει καν free κατάλληλο σχεδιαστικό online.
Υπάρχει το gimp αλλά θέλει δουλειά για να το μάθεις

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Πεμ 24 Μάρ 2022 17:56 »
Σχεδίασε τη νέα εμφάνιση του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ για την αγωνιστική περίοδο 22/23 και γίνε εσύ αυτός που θα γράψει την επόμενη σελίδα της λαμπρής ιστορίας της ομάδας μας.
Περισσότερες πληροφορίες στο:
https://www.hallofbrands.gr/pas-custom-jersey
#pas #pasgiannina #pasgianninafc #hallofbrands #lecoqsportif

PAS Giannina FC

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Πεμ 24 Μάρ 2022 17:57 »
HallofBrands - PAS Giannina Custom Jersey 2022-2023

Σχεδίασε τη νέα εμφάνιση του ΠΑΣ Γιάννινα για την αγωνιστική περίοδο 22/23 και γίνε εσύ αυτός που θα γράψει την επόμενη σελίδα της λαμπρής ιστορίας της ομάδας μας.
Κατέβασε τα αρχεία από το παρακάτω LINK, διάβασε τις οδηγίες και τους όρους και πάρε μέρος στο διαγωνισμό που θα καθορίσει τη νέα εμφάνιση του ΠΑΣ Γιάννινα χαρίζοντας μία δωροεπιταγή αξίας 500€ για προϊόντα της boutique της ομάδας και ένα εισιτήριο διαρκείας για τη σεζόν 2022/2023 στο νικητή!

Τεχνικές πληροφορίες:

Ο σχεδιασμός της φανέλας μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε μέσω των υπαρχόντων αρχείων photoshop είτε μέσω οποιουδήποτε σχεδιαστικού προγράμματος επιθυμείτε χρησιμοποιώντας τις 3 όψεις της φανέλας μορφής .jpg.

Για τον σχεδιασμό της κάθε όψης μέσω photoshop, ανοίγετε το αντίστοιχο αρχείο:
Η φανέλα είναι χωρισμένη σε τμήματα τα οποία αντιστοιχούν σε layers.
Με διπλό κλικ πάνω στο κάθε layer, ανοίγει νέο παράθυρο με το συγκεκριμένο τμήμα της φανέλας που θέλετε να σχεδιάσετε.
Αφού τελειώσετε πατάτε save στο layer σας, και οι αλλαγές σας εμφανίζονται στο αρχικό παράθυρο με όλη την φανέλα.
Αφού επεξεργαστείτε όλα τα layers, σώζετε το τελικό σας αρχείο (π.χ. TShirt_Mockup_Front) και σε αρχείο photoshop αλλά και export σε .jpg .
Επεξεργασία γίνεται μόνο σε layers που δεν είναι κλειδωμένα. Layers που έχουν κλειδωθεί δεν θα πρέπει να επεξεργαστούν.

Όροι συμμετοχής διαγωνισμού:

Το τελικό σχέδιο που θα επιλεγεί ενδέχεται να τροποποιηθεί στοχευμένα ώστε να πληροί τις προδιαγραφές της FIFA, Superleague και της κατασκευάστριας εταιρίας Le Coq Sportif.

Η γραμματοσειρά του ονόματος και του αριθμού (στο πίσω μέρος), όπως και τα τρία λογότυπα στο μπροστινό μέρος παραμένουν κλειδωμένα και δεν είναι ελεύθερα ως προς οποιαδήποτε επεξεργασία.

Το τελικό σχέδιο του κάθε συμμετέχοντος πρέπει να αποσταλεί σε μορφή jpg (όψη μπροστά, όψη πίσω) στο info@hallofbrands.gr μέχρι τις 17/04/2022.
Σημείωση: Τα τελικά αρχεία photoshop θα πρέπει να είναι διαθέσιμα, τα elements που χρησιμοποιήθηκαν να είναι σε υψηλή ανάλυση και να μην υπάρχει περιορισμός των δικαιωμάτων εκμετάλλευσής τους (Royalty free).

Το νικητήριο σχέδιο θα προκύψει μετά από ψηφοφορία που θα διεξαχθεί από 18/04/2022 έως και 24/04/2022.

Ο νικητής της ψηφοφορίας θα κερδίσει δωροεπιταγή αξίας 500 ευρώ για προϊόντα της boutique του ΠΑΣ Γιάννινα καθώς και ένα εισιτήριο διαρκείας για όλους τους αγώνες της ομάδας, της περιόδου 2022-2023.
https://www.hallofbrands.gr/pas-custom-jersey

Έχει και λινκ μέσα που κατεβάζεις

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Σαβ 26 Μάρ 2022 13:43 »
Την πιο ακριβή θα ψηφίσουμε!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Συνδεδεμένος yazid

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Σαβ 26 Μάρ 2022 14:27 »
Δεν είπαμε ότι πρέπει να θεσμοθετηθεί για πρώτη η άσπρη με τη μπλε ρίγα στην άκρη (σαν τη φετινή) ? Και μια καλή μπλε για δεύτερη? Για τρίτη ας κάνουν ό,τι θέλουν. Αρκεί να παίζουμε όσο το δυνατόν λιγότερα ματς με την τρίτη.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Σαβ 26 Μάρ 2022 14:28 »
Δεν είπαμε ότι πρέπει να θεσμοθετηθεί για πρώτη η άσπρη με τη μπλε ρίγα στην άκρη (σαν τη φετινή) ? Και μια καλή μπλε για δεύτερη? Για τρίτη ας κάνουν ό,τι θέλουν. Αρκεί να παίζουμε όσο το δυνατόν λιγότερα ματς με την τρίτη.

Μπορεί κάποιος να πειράξει και την πρώτη και να κάνει κάποιες μικροδιαφορές.
Ελπίζω πάντως να έχουμε συμμετοχές και να δούμε ωραίες φανέλες.

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Σαβ 26 Μάρ 2022 16:03 »
Σαν ιδέα θα μου άρεσε στην κλασική με την μπλε ρίγα στην καρδιά, ένα σχέδιο σαν την τρίτη που είχε βάλει ο φίλος την σεζόν 2020-21.
Mε τον ταύρο ζωγραφισμένο πάνω στην ρίγα με πολύ καλύτερο σχέδιο και πιο λεπτές γραμμές σαν λεπτομέρειες.
Όχι γκρι φυσικά.  :))

http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=8119.75

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Σαβ 26 Μάρ 2022 16:08 »
Η τρίτη να είναι πορτοκαλί με μπλε ρίγα

Συνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Δευ 28 Μάρ 2022 13:02 »
Θα ήθελα η εμφάνισή μας, να συμπεριλαμβάνει, μια εμφατική-έντονη, έστω και μικρή, λεπτομέρεια σε μαύρο χρώμα (λεπτή ρίγα, περίγραμμα ή χρώμα του σήματος ή κάτι άλλο) προς τιμή όλων των αδελφών πασολέδων που δεν είναι πια μαζί μας, αλλά και για να μας θυμίζει όλες τις "μαύρες" στιγμές της ομάδας και του οργανισμού του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ... Έτσι για να "προσανατολιζόμαστε" και να μην χάνουμε το δρόμο μας, αλλά και, αποφεύγοντας τις "κακοτοπιές και τα αδιέξοδα", να προχωράμε προς το μέλλον με σταθερές, βγαλμένες από την ιστορία μας...  :flag:

υγ. Η τρίτη εμφάνισή μας θα μου άρεσε να είναι, κατά βάση, κίτρινη... 

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Δευ 28 Μάρ 2022 13:39 »
Εμένα θα μου άρεγε η τρίτη φανέλα να είναι μαύρη με γαλάζιο το περίγραμμα το κεφάλι του ταύρου. Λίγο εξτρίμ, δε λέω...
Και για να το κάνω λίιιιγο πιό γκροτέσκο και με δόσεις χιούμορ, θα ήθελα μπροστά στο σορτσάκι να φαίνονται καθαρά τα πελέ του περήφανου αυτού πλάσματος!
Έτσι, για το ψάρωμα!
 :dab:

Αποσυνδεδεμένος ΠΑνουργοΣ

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Κυρ 03 Απρ 2022 01:41 »
 Υπάρχει κάποιο εύχρηστο "πρόγραμμα" για να προσπαθήσουμε?
>Είμαι για σένα ο πιστός παγουράς,μες στη καρδιά μου είναι μόνο ο ΠΑΣ,κι όταν γεράσω πάλι θα με εδώ,πλάι σου δίπλα απ'τό πρώτο λεπτό.
>Πότε μου γάβρος δεν θα γίνω εγώ,ούτε χανούμι,ούτε βαζελός.Ούτε γριά,ούτε παοκτσής,ούτε σκουλήκι,ούτε οφητσής.
Μόνο ΠΑΣ θα είμαι εγώ,ποκίτη βάλτο στο μυαλό!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Κυρ 03 Απρ 2022 07:58 »

Photoshop ή gimp (δωρεάν) αλλά θέλει κάποιες γνώσεις.

Συνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Παρ 08 Απρ 2022 10:38 »
Εμένα θα μου άρεγε η τρίτη φανέλα να είναι μαύρη με γαλάζιο το περίγραμμα το κεφάλι του ταύρου. Λίγο εξτρίμ, δε λέω...
Και για να το κάνω λίιιιγο πιό γκροτέσκο και με δόσεις χιούμορ, θα ήθελα μπροστά στο σορτσάκι να φαίνονται καθαρά τα πελέ του περήφανου αυτού πλάσματος!
Έτσι, για το ψάρωμα!
 :dab:

Φίλε, ωραία θα ήταν και η τρίτη, αν ήταν ολόμαυρη με διαγώνια (σαν του Περού και της Ραγιο Βαγ.) ή κάθετη στο μέσο (σαν τον συνονόματο) ή αριστερά στο μέρος της καρδιάς (όπως φέτος), ρίγα δίγραμμη μπλε (γαλάζια) και άσπρη - νομίζω (φαντάζομαι).
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 08 Απρ 2022 10:41 από μπαμΠΑΣ »

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Παρ 08 Απρ 2022 11:00 »
Ναι! Τη θεωρω μία από τις πιό όμορφες φανέλες, είναι από τις αγαπημένες μου!
 (y)

Συνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Παρ 08 Απρ 2022 11:15 »
Ναι! Τη θεωρω μία από τις πιό όμορφες φανέλες, είναι από τις αγαπημένες μου!
 (y)

Τι φκιαν ωρε ου μάστρας... B-)

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Παρ 08 Απρ 2022 12:10 »
Το χέρι δεν είναι σταθερό, ναι ρε λόγω ηλικίας...  :P , οπότε ζητώ συγγνώμη για το άθλιο σχέδιο στο μπλε...
Ό, τι καλύτερο μπορούσα να κάνω με βάση αυτό που έχω στο μυαλό μου.
Φαντάσου το λίγο με τις κατάλληλες και απαραίτητες βελτιώσεις.

Συνδεδεμένος Black_Freighter

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Παρ 08 Απρ 2022 14:49 »

Photoshop ή gimp (δωρεάν) αλλά θέλει κάποιες γνώσεις.

Στο gimp είναι πιο δύσκολο και φαίνεται οτι τα αρχεία είναι φτιαγμένα από photoshop για photoshop όπου είναι σχετικά εύκολη η διαδικασία. Προσωπικά θα συμμετέχω και έχω λάβει υπόψιν και τις προτάσεις που γίνονται στο φορουμ, ειδικά για μια σκούρα (όχι ακριβως μαύρη βέβαια) εμφάνιση.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Παρ 08 Απρ 2022 17:21 »
Ελπίζω να δούμε όλες τις προτάσεις ακόμα και αυτές που δεν θα νικήσουν.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Σαβ 09 Απρ 2022 01:58 »
Το χέρι δεν είναι σταθερό, ναι ρε λόγω ηλικίας...  :P , οπότε ζητώ συγγνώμη για το άθλιο σχέδιο στο μπλε...
Ό, τι καλύτερο μπορούσα να κάνω με βάση αυτό που έχω στο μυαλό μου.
Φαντάσου το λίγο με τις κατάλληλες και απαραίτητες βελτιώσεις.

αχαχαχα φιλαράκι... σαν να πήγε κατά λάθος το ρολό με μπογιά από πάνω  :)) :))

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Τετ 13 Απρ 2022 20:20 »
Εδώ έχουμε κάποιες πολύ καλές προτάσεις από φίλο της Ομάδας, ο οποίος θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του.
Είναι πάαααρα πολύ όμορφες κατά την άποψη μου.
Ειδικά το μαύρο σχέδιο είναι απίθανο!   :)