Αποστολέας Θέμα: Φανέλες 2022-2023  (Αναγνώστηκε 9522 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
Απ: Φανέλες 2022-2023
« Απάντηση #50 στις: Σαβ 20 Αύγ 2022 20:59 »
Την Τετάρτη 24 Αυγούστου θα παρουσιαστούν οι νέες φανέλες του ΠΑΣ Γιάννινα

Μια πρώτη “γεύση” από τις νέες φανέλες του ΠΑΣ Γιάννινα θα πάρει ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ωστόσο η επίσημη παρουσίαση όλων των εμφανίσεων θα γίνει την Τετάρτη 24 Αυγούστου, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ.

Μάλιστα φέτος θα παρουσιαστεί κι ένα σχέδιο που σχεδίασαν φίλαθλοι της ομάδας και το οποίο θα θυμίζει πάρα πολύ… Γιάννενα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Καθώς ο 1ος εντός έδρας αγώνας της αγαπημένης μας ομάδας στο πρωτάθλημα Super League 2022-2023 πλησιάζει, σας προσκαλούμε την Τετάρτη 24/08/22 και ώρα 20.30, στο Ε.Σ.Ι “Οι Ζωσιμάδες”, στην επίσημη παρουσίαση των νέων εμφανίσεων του ΠΑΣ Γιάννινα για την σαιζόν 2022 – 2023!

Οι νέες εμφανίσεις της ομάδας μας, μεταξύ των οποίων και η Custom συλλεκτική εμφάνιση που εσείς σχεδιάσατε και επιλέξατε μετά από ψηφοφορία, θα παρουσιαστούν επίσημα από τους ίδιους τους παίκτες της ομάδας μας, με την ευχή όλων μας να είναι αφετηρία για νέες, ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες του Άγιαξ της Ηπείρου!

Έναρξη προσέλευσης 20:30

Έναρξη παρουσίασης 21:00

Ραντεβού στο Ζωσιμάδες!

https://super-fm.gr/87589/tin-tetarti-24-aygoystoy-tha-paroysiastoyn-oi-nees-faneles-toy-pas-giannina/

Άλλη μια πρωτοτυπία. Πρώτα τις φοράμε στην 1η αγωνιστική να την δούμε και να την χαρούμε εμείς και όλο το πανελλήνιο και μετά τις παρουσιάζουμε.  :dab:

Μα αν πρώτα τις παρουσίαζε, θα χάλαγε το σαρπράιζ!
 :dab:

Παρεμπιπτόντως, επειδή πέρασαν και κάμποσοι μήνες, ποιά φανέλα από αυτές που σχεδίασε και ψήφισε ο κόσμος θυμίζει πάρα πολύ Γιάννενα? Τα έχω ξεχάσει τα σχέδια, η ηλικία βλέπεις...

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Τετ 24 Αύγ 2022 21:15 »
Τώρα θα γίνω κακός αν πω ότι δεν φαίνονται οι φανέλες;

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Τετ 24 Αύγ 2022 21:30 »
Επετειακή αυτή περίμενα να μπει. Πάλι καλά.

Αποσυνδεδεμένος yazid

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Τετ 24 Αύγ 2022 22:07 »
Η άσπρη με τη ρίγα κλασική πρέπει να είναι πάντα η 1η, η μπλε πολύ καλή, η μαύρη αδιάφορη και η επετειακή πολύ καλή. Γενικά τα τελευταία χρόνια (με Kappa και Le coq) έχουμε πολύ καλές φανέλες και ξεχωριστές.

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Τετ 24 Αύγ 2022 22:36 »
Συγγνωμη που μαλλον θα γινω δυσαρεστος , και πραγματικα ζητω συγγνωμη κυριως απο αυτους που την σχεδιασαν αλλα και απο αυτους που την ψηφισαν , αλλα η φανελα των φιλαθλων μου μοιαζει σαν t-shirt σουβενιρ , σαν αυτα που πουλανε τα μαγαζακια εξω απο το Καστρο .
Μονο το κλαρινο της λειπει .( νταξ , πλακα 😊)

Η ασπρη με την μπλε ριγα στο πλαι ειναι η κορυφαια κατ’εμε και συμφωνω με τον φιλο που ειπε οτι πρεπει να ειναι η πρωτη εμφανιση.
Η μπλε τιποτε το ιδιαιτερο. Θα προτιμουσα αντ’αυτης μια μπλε με ασπρη ριγα στο πλαι , το αντιθετο της ασπρης δηλαδη.
Εξακολουθει να μου λειπει η πορτοκαλι.Πολυ ανωτερη της μαυρης.

Αυτη ειναι η αποψη μου . Και ως γνωστον , οι αποψεις ειναι σαν τις … Δικο σας !!!
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 24 Αύγ 2022 22:41 από christos »

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Τετ 24 Αύγ 2022 23:19 »
Και από μένα συγγνώμη ρε παιδιά αλλά η επετειακή δε μου αρέσει καθόλου. Τζαμί στη φανέλα μας και ο ταύρος πουθενά; Και τα σίδερα από το Ζωσιμάδες λες και είναι οικοδομή; Επίσης είναι σαν μια φωτογραφία τυπωμένη στη φανέλα. Συγχαρητήρια στους νικητές, αλλά δε ξέρω, δε μου κάθεται καλά επετειακή χωρίς ταύρο. Σαν η ΑΕΛ να μην έχει το αλογάκι, χανουμια και Ορκ να μην έχουν τον δικέφαλο κ.ο.κ

Αποσυνδεδεμένος Petros Mount

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Τετ 24 Αύγ 2022 23:33 »
Συγγνώμη αλλά με τόσες γαμάτες φανέλες αυτή ψηφίστηκε η καλύτερη;Αθλιο γούστο κατά την προσωπική μου εκτίμηση.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Τετ 24 Αύγ 2022 23:42 »
Ωραια η επετειακη και το τζαμι ειναι επιθετικο μαρκετιγκ.Να δει την εμφανιση κανενας εμιρης να ερθει να επενδυσει

Αποσυνδεδεμένος Όνομα χρήστη

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Τετ 24 Αύγ 2022 23:44 »
Επειδή δεν θεωρώ τους συνοπαδούς και συμπολίτες μου τοσο κακόγουστους, αδυνατώ να πιστέψω οτι προσπέρασαν τόσες και τόσες φανελαρες και ψήφισαν αυτό το πράγμα με την σιδεριά της σκεπαστής, το ρολόι και το τζαμί σε παράταξη!!!
 Ωραία ίσως ως ιδέα, αλλά κάκιστη η εφαρμογή της! Επίσης τι παρουσίαση παρωδία ήταν αυτή ρε παιδιά...αν είναι έτσι, άστο ρε φίλε μην κάνεις καθόλου παρουσίαση, δεν χρειάζεται, θα τις δούμε μια και καλή στο γήπεδο και τις υπόλοιπες!
 Η πρώτη και η δεύτερη εμφάνιση μου άρεσαν αρκετά, η μαύρη εμφάνιση πάλι εκτός από αδιάφορη σχεδιαστικά είναι και εντελώς άσχετη με τον ΠΑΣ, βάλτε έναν δικέφαλο πάνω και στείλτε την στις μπουγάτσες...
 Τελος παντων, ας είναι τουλάχιστον καλότυχες! :mono: :pas: :pashat:

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Τετ 24 Αύγ 2022 23:52 »
Και από μένα συγγνώμη ρε παιδιά αλλά η επετειακή δε μου αρέσει καθόλου. Τζαμί στη φανέλα μας και ο ταύρος πουθενά; Και τα σίδερα από το Ζωσιμάδες λες και είναι οικοδομή; Επίσης είναι σαν μια φωτογραφία τυπωμένη στη φανέλα. Συγχαρητήρια στους νικητές, αλλά δε ξέρω, δε μου κάθεται καλά επετειακή χωρίς ταύρο. Σαν η ΑΕΛ να μην έχει το αλογάκι, χανουμια και Ορκ να μην έχουν τον δικέφαλο κ.ο.κ

Και φυσικα οι …προβολεις διπλα στο τζαμι και στο ρολοι !
Δεν μπορει ρε πουστη ,καποιος μας τρολαρει …😎

Συνδεδεμένος ΤΑΧΑΣ

• Sr. Member
  • Γεννήθηκα ΠΑΣ και θα πεθάνω ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Τετ 24 Αύγ 2022 23:53 »
Επετειακή χωρίς τον Ταύρο δεν είναι επετειακή!

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Τετ 24 Αύγ 2022 23:59 »
Επετειακη χωρις μπουγατσα απο το select δεν ειναι επετειακη

Συνδεδεμένος ΤΑΧΑΣ

• Sr. Member
  • Γεννήθηκα ΠΑΣ και θα πεθάνω ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Πεμ 25 Αύγ 2022 00:18 »
Η καλύτερη μπουγάτσα στην Ελλάδα.

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Πεμ 25 Αύγ 2022 00:22 »
Η (μ)πλε και η άσπρη μου αρέσουν, με κορυφαία την δεύτερη, All time classic!
Η επετειακή... θα μπορούσε να είναι μία φανέλα που θα φορούσε η Ομάδα στα τελειώματα του Γκλίβανου (ναι, αφνού με την σαγιονάρα δίχαλο...) ή Βαρώνου π.χ.
Άθλια και κακόγουστη... Εγώ θα ντρεπόμουν να την παραγγείλω σε εταιρεία. Με το μπαρδόν βεβαίως βεβαίως σε όσους την σχεδίασαν και την ψήφισαν. Καλά λέει ο pastakis ότι λείπει η μπουγάτσα από το Select... Ήμαρτον ρε παιδιά. Θα κάνω απλά ότι δεν υπάρχει... Σοβαρά τώρα, υπήρχαν καταπληκτικά σχέδια, τώρα το πώς και το γιατί ψηφίστηκε η συγκεκριμένη... :stop:
Η μαύρη... θα μπορούσε να τα σπάει, αλλά δεν...
Τέλος πάντως, μακάρι να φοράμε συνέχεια την άσπρη με τη μπλε ρίγα.

Μόνο νίκη με Λαμία!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Πεμ 25 Αύγ 2022 00:28 »

Και φυσικα οι …προβολεις διπλα στο τζαμι και στο ρολοι !
Δεν μπορει ρε πουστη ,καποιος μας τρολαρει …😎

Εκεί έπρεπε να μπουν οι διπλοί προβολείς προ 20ετίας για να είναι σούπερ τρολιά.  :joker:

Την χρονιά της ανόδου με Γιαννίκη είχαν παραγγείλει (με την προηγούμενη εταιρία τότε) μια επετειακή με τα αξιοθέατα-μνημεία της πόλης. Λόγο covid το καλοκαίρι εκείνο είχαν μπλοκάρει τα πάντα, εργοστάσια κλπ και είπαν ότι θα ερχόταν μετά τις γιορτές, της ζέλας είχαν πει ότι ήρθε Νοέμβριο παρόλο που τις παρήγγειλε πιο νωρίς από εμάς και τελικά δεν ήρθαν ποτέ. Αυτή ήταν η ιδέα πάνω κάτω και πίστευα ότι αυτή θα επέλεγαν.   

Υπάρχουν και οι καμάρες του κάστρου αριστερά της σκεπαστής, δεν το πρόσεξε κανείς;
Μην βιάζεστε δεν έχουμε εικόνα 360 μοιρών. Από πίσω μπορεί και να φαίνεται το νησί. Και κάπου ο Αλή ΠΑΣας να ρουφάει ναργιλέ. Πάντα απέναντι από το ρολόι είναι το select. Μην είναι και αυτό από πίσω;

Αποσυνδεδεμένος Petros Mount

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Πεμ 25 Αύγ 2022 00:41 »
Ρε μπας και αν ψάξουμε πολύ προσεχτικά τις εικόνες στα αξιοθέατα δούμε και πουθενά το πρόσωπο του ΧΒ; :))

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Πεμ 25 Αύγ 2022 00:42 »

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Πεμ 25 Αύγ 2022 00:44 »

Για μαύρη δεν μπορούσαν να βάλουν τουλάχιστον μία από αυτές τις δύο (αυτή και την από πάνω του Black Freighter). Να μοιάζει και λίγο με ΠΑΣ. Λες και είμαστε μπαοκ ελεος

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Πεμ 25 Αύγ 2022 00:50 »
Η πιο minimal εκδοχή από τα παιδιά του συνδέσμου μερικά χρόνια πριν σε πανό:

Αυτό είναι πιο κοντά:

Και το πιο γαμάτο:

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Πεμ 25 Αύγ 2022 01:07 »
Θα είναι κανένας γνωστός του χβ που θα έκανε το σχέδιο... Τι σκατε?
....

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Πεμ 25 Αύγ 2022 03:00 »
Πολύ όμορφες όλες οι εμφανίσεις κατά τη γνώμη μου.
Η ασπρη με τη μπλε ρίγα ίδια με πέρυσι αλλά διαχρονική και δικαίως πρώτη.
Η μπλε πολύ όμορφη και μου θυμίζει την περυσινη της Παρί.
Η μαύρη όντως ψιλοαδιαφορη αλλά έτσι είναι πάντα οι ουδέτερες εμφανίσεις.
Η custom εμένα μαρεσει πολύ. Την θεωρώ ξεχωριστή ιδέα και όμορφη με κάποια σημεία κατατεθέν της πόλης στην φανέλα. Έχουν κανει παρόμοιες φανέλες και κάποια μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ όπως η Αταλάντα στο παρελθόν.
Δεν καταλαβαίνω την γκρίνια γύρω από την συγκεκριμένη φανέλα. Η όλη ουσία της είναι να ναι κάτι διαφορετικό μιας και την σχεδίασαν οι φίλαθλοι. Επισης για να βγήκε πρώτη λογικά είναι πολλοί που συμφωνούν μαζί μου και την ψήφισαν.

Αποσυνδεδεμένος makispas66

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Πεμ 25 Αύγ 2022 10:47 »
Οι φανέλες όλες πολύ ωραίες εκτός από αυτή με το τούρκικο τζαμί δεν έχω δει ποιο καγκουρικη κιτς φανέλα η Τρίπολη έχει τον Κολοκοτρώνη και εμείς τούρκικο τζαμί τον Οθωμανών βαρβάρων κατακτητών....
Η οπτική του καθενός είναι σεβαστή η δικιά μου ακλόνητη και σταθερή.

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Πεμ 25 Αύγ 2022 11:18 »
Το τζαμί είναι το πρόβλημα; Ιστορικό στοιχείο της πόλης δεν είναι;
Το πρόβλημα είναι ότι πρόκειται για ατάκτως ερριμμένα σάιτσίινγκς, σα νά 'ναι όντως σουβενίρ κι όχι φανέλα ομάδας.
Τέλος πάντων.

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Πεμ 25 Αύγ 2022 11:29 »
Ξεπεράσαμε σε κιτς και τον τίγρη με τις τιγρε φανέλες και όλα όσα έχει βάλει στο γήπεδο. Δεν είναι γκρίνια tzesIOA, είναι ότι δε μας αρέσει. Θα έπρεπε ντε και καλά να μας αρέσει; Εμένα μου χτυπάει και άσχημα ότι είναι σαν μια φωτό που την κόλλησαν στο άσχετο εκεί γιατί δεν συνεχίζεται πίσω κάτι. Ακόμα και τα "αξιοθέατα" δεν είναι ωραία βαλμενα. Από το γήπεδο φαίνονται κάτι σιδεριές λες και είναι οικοδομή, ενώ το ρολόι το βάλαμε λες και είναι το big ben ενώ κάθε πόλη έχει