Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ 5η αγωνιστική playoffs  (Αναγνώστηκε 5404 φορές)

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ 5η αγωνιστική playoffs
« Απάντηση #50 στις: Δευ 18 Απρ 2022 20:19 »
Η NOVA εδειξε ξανα την φαση του τριτου γκολ , με ηχο γηπεδου . Ακουστηκε ξεκαθαρα ενα σφυριγμα που εκανε τους παντες να σταματησουν .
Απλα ο Γκαρσια μπηκε αμεσως ενω ο Πιρσμαν οχι .
Και μετα φυσικα ειχαμε ακομη ενα γκολ με καραμπολα , το τριτο ( !!! ) που δεχομαστε φετος .
Παντως βλεποντας ξανα την φαση , ο Γκαρσια μου φανηκε οφσαιντ .
Αν το βρει καποιος ας το δει .

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Δευ 18 Απρ 2022 20:24 »
Ναι, το άιεκ έπρεπε να κερδίσει σήμερα.

Παράθεση
Και το μονο που κανουν καποιοι στα σχολια ειναι να βριζουν και να αναθεματιζουν εναντι αυτων ομαδων
Το ποσο βρωμικες ειναι, το ποσο τις σιχαινονται και ποσο τους ευνοει η διαιτησια και οτιδηποτε αλλο
Ναι, ήταν, είναι και θα παραμείνουν οι πιό βρώμικες και πουτάνες ομαδούλες στον αιώνα τον άπαντα και ναι θα συνεχίσω, εγώ προσωπικά, να τους βρίζω μέχρι την τελευταία μου πνοή.

Ναι, παίξαμε καλά σήμερα. Όλοι δώσανε ό, τι είχαν και δεν είχαν για το αποτέλεσμα. Δεν μας πήγε, μας ακύρωσαν το γκολ σε κρίσιμο σημείο, ε, δεν θέλει πολύ να σε πάρει από κάτω. Σκεφτείτε, κρύο γκολ στο 4', ακύρωση του δικού μας, κουφό το τρίτο τους... Κι όμως δεν τα βάλαμε κάτω και την παλέψαμε μέχρι τέλους. Αυτός που σφύριξε έκανε μεγάλη μαλακία. Δεν με ενδιαφέρει εάν είναι δικός μας ή όχι, ήταν μαλακία και μας χαντάκωσε._
Πολύ χάρηκα για τον Κόντε! Ο Περέα είναι μεγάλη παικτούρα!
Πολλά μπράβο σε όλους! Πάμε τώρα να κάνουμε μία κηδεία στο τηγάνι.  :dab:

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Δευ 18 Απρ 2022 20:27 »
Τελικά το γκολ ήταν οφσάιντ η όχι?
....

Συνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Δευ 18 Απρ 2022 20:36 »
Πολύ κρίμα που χάσαμε σήμερα. Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι και αξίζαμε περισσότερα. Σε τέτοια παιχνίδια όμως αν τρως 3 γκολ είναι δύσκολο να πάρεις κάτι. Η Α.Ε.Κ νομίζω είναι η χειρότερη αντίπαλος μας στα πλέι οφ. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για τη προσπάθεια. Απορώ ο πρόεδρος γιατί δε ζητάει ξένους διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια. Αφού βλέπει τι γίνεται όταν μας παίζουν οι Έλληνες.

Αποσυνδεδεμένος FanaticPaS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Δευ 18 Απρ 2022 20:37 »
ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ: Κανονικό το γκολ του Περέα – Αλλού για αλλού οι γραμμές του VAR! (pic)

Μπήκαν λάθος οι γραμμές στο γκολ του Περέα. Κανονικό το γκολ του Κολομβιανού. Τι αναφέρει ο κανονισμός!

ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ: Oι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Σάλιακα στο «Ζωσιμάδες», αλλά μετά από έλεγχο του VAR, το γκολ ακυρώθηκε για οffside του Περέα στο ξεκίνημα της φάσης!

Λανθασμένη 100% η απόφαση του Πορτογάλου ρέφερι και του Σαμοϊλή που είναι AVAR, στο γκολ του Σάλιακα στο ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ, αφού όπως φαίνεται ξεκάθαρα και στην εικόνα που έδωσε η NOVA, οι γραμμές έχουν μπει λάθος!

Η κόκκκινη γραμμή που μπαίνει στον επιτειθέμενο και εν προκειμένω στον Περέα μπαίνει αλλού για αλλού. Ο κανονισμός αναφέρει ρητά οτι «για το σκοπό της εξακρίβωσης της θέσης offside, το ανώτερο όριο του βραχίονα βρίσκεται σε ευθεία γραμμή με το κάτω μέρος της μασχάλης».

Στη φωτογραφία οι διαιτητές που είναι στο VOR, αντί να βάλουν τη γραμμή στο κάτω μέρος της μασχάλης, την έχουν τοποθετήσει στον αγκώνα του Κολομβιανού που είναι πιο μπροστά με συνέπεια το γκολ να μην μετρήσει!

Κανόνας 11 – παίκτης εκτός παιχνιδιού – offside

«Τα χέρια και οι βραχίονες όλων των παικτών, συμπεριλαμβανομένων και των τερματοφυλάκων, δεν λαμβάνονται υπ’ όψιν.Για το σκοπό της εξακρίβωσης της θέσης offside, το ανώτερο όριο του βραχίονα βρίσκεται σε ευθεία γραμμή με το κάτω μέρος της μασχάλης».

Δείτε ΕΔΩ την επίμαχη φάση

https://www.sportime.gr/podosfairo/epo-diaitisia/pas-giannina-aek-kanoniko-to-gkol-tou-perea-allou-gia-allou-i-grammes-tou-var-pic/?fbclid=IwAR00x9_HkjDfXMby8YUB6tvijiH15Lt55wVxARmgrBayX-dh83k9pHdJn_A
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 18 Απρ 2022 22:02 από fon7 »
Μεγαλωσα δν εβαλα μυαλο

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Δευ 18 Απρ 2022 20:46 »
Πολύ κρίμα που χάσαμε σήμερα. Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι και αξίζαμε περισσότερα. Σε τέτοια παιχνίδια όμως αν τρως 3 γκολ είναι δύσκολο να πάρεις κάτι. Η Α.Ε.Κ νομίζω είναι η χειρότερη αντίπαλος μας στα πλέι οφ. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για τη προσπάθεια. Απορώ ο πρόεδρος γιατί δε ζητάει ξένους διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια. Αφού βλέπει τι γίνεται όταν μας παίζουν οι Έλληνες.

Ειδαμε και τον ξενο διαιτητη στο VAR τι ωραια που ακυρωσε το γκολ

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Δευ 18 Απρ 2022 20:49 »
Η NOVA εδειξε ξανα την φαση του τριτου γκολ , με ηχο γηπεδου . Ακουστηκε ξεκαθαρα ενα σφυριγμα που εκανε τους παντες να σταματησουν .

Ισχυει. Το σφυριγμα ακουστηκε απο την κερκιδα μας.
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Δευ 18 Απρ 2022 20:54 »
https://www.sportime.gr/podosfairo/epo-diaitisia/pas-giannina-aek-kanoniko-to-gkol-tou-perea-allou-gia-allou-i-grammes-tou-var-pic/?fbclid=IwAR00x9_HkjDfXMby8YUB6tvijiH15Lt55wVxARmgrBayX-dh83k9pHdJn_A

Η ΕΠΙ ΤΟΥΤΟΥ ακυρωση του ΓΚΟΛ με ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ του ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ και οι ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΕΝ ΨΥΧΡΩ του Μητογλου που ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑΝ με ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ , εδειξαν και στον τελευταιο καφρο της Μπανανιας οτι σημερα το αεκακι θα κερδιζε ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.

Περιμενω ΦΩΝΕΣ απο την Διοικηση προς ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ !
Οσο για το αεκακι , το βαζελακι και τους λοιπους ‘’μεγαλους ‘’ τις ευχες μου για ΨΩΛΙΕΣ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ απο τον Ιουλιο .

ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΥΤΙΛΕΣ

Συνδεδεμένος Black_Freighter

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Δευ 18 Απρ 2022 20:56 »

Κανένα offside δεν υπήρχε

« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 18 Απρ 2022 22:03 από fon7 »

Συνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Δευ 18 Απρ 2022 20:58 »
Νομίζω οι γραμμές στα οφσάιντ μπαίνουν αυτόματα από υπολογιστή, ανάλογα με τις ρυθμίσεις που του έχουν κάνει στην εγκατάσταση. Ο διαιτητής στο var απλά ενημερώνει το διαιτητή.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Δευ 18 Απρ 2022 21:13 »
Οκ..αρα αν την επομενη φορα βάλει γκολ ο Περεα με τον αγκώνα θα μετρήσει..
....

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Δευ 18 Απρ 2022 21:42 »
Άλλη μία τεράστια κίνηση απο τον σύνδεσμό μας.
Μπράβο σε όλους. (μπράβο και στον περέα που σήκωσε την φανέλα έστω κι αν δεν μέτρησε το γκολ)

Σήμερα αποδείχθηκε ότι η ομάδα δεν μπορεί να παίξει πιο επιθετικά
Δεν έχει τους παίχτες.

Όπως και το καλοκαίρι στα φιλικά που προσπάθησε ο προπονητής να έχει λίγο πιο ψηλά την ομάδα και τρώγαμε 4, έτσι και σήμερα η άμυνα ήταν τρικυμία.
Ο αρχηγός πρέπει να έκανε το χειρότερό του παιχνίδι όσο είναι στην ομάδα.
Κάργας, καραχάλιος γκαρντάφσκι και σνάιντερ δεν πρέπει να έδωσαν σωστή πάσα.
Πρώτο γκολ δώρο του αρχηγού.
Τρίτο γκολ δώρο πίρσμαν.

"Πρέπει να παλεύουμε κόντρα σε όλες τις ομάδες, δεν πρέπει την μία ομάδα να την παλεύουμε και την άλλη όχι"
Ελπίζω αυτά τα λόγια του κόουτς να μην είναι κάτι για το σημερινό παιχνίδι, αλλά να μιλάει για την απογοήτευση.

Ο περέα 2 γκολ μία καταπληκτική τρίπλα και ασίστ κι ας έφαγε πολύ ξύλο. Τρίβει τα χέρια του ο σπάγκος.

υγ1. Σχεδιασμός απο χθες για μια ωραία ομάδα και ένα καλό προπονητικό για του χρόνου.
υγ2. Σήμερα είμαστε παράρτημα της αεκ και συμπληρώθηκε το καρέ.
υγ3. Το μόνο ευχάριστο ότι είδαμε ξανά τον κόντε στο γήπεδο.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Δευ 18 Απρ 2022 21:59 »
Τραγικά πράγματα για ακόμα μια φορά.
Μανούχο μάνα μου σου εύχομαι λευκό πόλο,τσιμέντωμα και όλα τα σχετικά.
Τζαβέλλας πέφτει στην πινακίδα και μπάινει στον αγωνιστικό χώρο για να κάνει τον τραυματία και να έρθει ο γιατρός.Ακριβώς το ίδιο είχα δει από τους παίχτες του Λεβαδειακού πριν μερικά χρόνια από την άλλη πλευρά του γηπέδου.Αυτή είναι η κατάντια σας.
Με το ζόρι να κρατήσουν τα γνωστά ρετάλια στις πρώτες θέσεις.Για αυτό να σας γαμάνε ασάλιωτα σε όλη την Ευρώπη.Αυτό αξίζετε.Κάθε καφενείο και κάθε μπυραρία να σας γλεντάει.
Εγώ αν ήμουν η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα θα έβγαζα μια ανακοίνωση με κοινοποίηση στα αρμόδια όργανα.Κύριε Κλάτενμπεργκ ζητάμε μέχρι το τέλος των play offs ξένους διαιτητές για τα παιχνίδια μας.Μια γραμμή.Αυτό μόνο.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Δευ 18 Απρ 2022 22:10 »
Παράθεση
Μεταξάς: «Να κάνουμε το επόμενο βήμα, αλλά να μην ξεχνάμε τα βασικά»
Παράπονα για τους παίκτες του εξέφρασε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Ηρακλής Μεταξάς, λέγοντας μεταξύ άλλων πως έπαιξαν πολύ ανοιχτά, υπήρχε μεγάλος ενθουσιασμός, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάνε τα βασικά και προφανώς αναφερόταν στο γεγονός ότι και τα 3 γκολ ουσιαστικά ήταν δώρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Πρώτη φορά είδα την ομάδα να παίζουμε τόσο ανοιχτά στο πρώτο ημίχρονο. Ναι θέλουμε να παίξουμε μπάλα. Ναι να κάνουμε το επόμενο βήμα, αλλά μην ξεχάσουμε και τα βασικά. Νομίζω ο ενθουσιασμός μας ήταν μεγάλος. Οι απαιτήσεις που υπάρχουν. Το δοκίμασαν να παίξουν ανοιχτά”.

Για το σφύριγμα του διαιτητή στο τρίτο γκολ:“Το τρίτο γκολ της ΑΕΚ δεν κατάλαβα πως μπήκε. Οι παίκτες άκουσαν ένα σφύριγμα. Δεν ξέρω από πού. Σταμάτησαν όλοι. Δεν αλλάζει τίποτα για τη συνέχεια. Θα το παλέψουμε. Πρέπει να παλέψουμε και να είμαστε δίκαιοι απέναντι σε όλες τις ομάδες “.

Για τη νίκη της ΑΕΚ και τις καθυστερήσεις των παικτών: “Κέρδισε η ΑΕΚ, αλλά με κόλπα καθυστερούσε στο παιχνίδι. Εμείς πρέπει να μάθουμε να νικάμε και αυτά τα κόλπα”.

Για τα επόμενα παιχνίδια των playoffs: “Δεν αλλάζει τίποτα, πρέπει να το παλέψουμε. Πρέπει να παλεύουμε κόντρα σε όλες τις ομάδες, δεν πρέπει την μία ομάδα να την παλεύουμε και την άλλη όχι”.
super-fm.gr

Παράθεση
Οφρυδόπουλος: «Κάνουμε τα εύκολα δύσκολα»
Ο Σωκρ’ατης Οφρυδόπουλος μίλησε μετά το ματς στην κάμετα της NOVA λέγοντας ότι η ομάδα του έκανε τα εύκολα δύσκολα.

Αναλυτικά:

«Συνολικά κάναμε καλό παιχνίδι ήμασταν συγκεντρωμένοι σε άμυνα και επίθεση. Κάνουμε τα εύκολα δύσκολα. Παίζαμε με την πλάτη στον τοίχο με βάση τα αποτελέσματα της αγωνιστικής. Σημαντική νίκη απέναντι σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο.»

Σχετικά με την τακτική προσέγγιση στον άξονα και αν βοηθάει το γρήγορο γκολ: «Σκεφτήκαμε κάτι διαφορετικό είχαμε και την κυκλοφορία της μπάλας, έχουμε και τους παίκτες να το κάνουμε. Κάναμε πολλές φάσεις και θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει περισσότερα γκολ και όχι στο 47΄.»

Για την επιλογή του να παίξει με τρία στόπερ στο τέλος: «Έτσι και αλλιώς στον ΠΑΣ του αρέσει να παίζει με βαθιές μπαλιές βάλαμε τρία στόπερ για να μην δεχτούμε γκολ αλλά κάναμε το φινάλε ενδιαφέρον.»
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Δευ 18 Απρ 2022 22:11 »
Δηλώσεις Μεταξά στην εκπομπή Ντέμη Νικολαϊδη και Γ. Πάγκου στη NOVA: “Προτιμούσα να είμαστε πιο σφιχτοί”
Ο Ηρακλής Μεταξάς μίλησε στη Monday FC και στον Ντέμη Νικολαΐδη και τον Γιάννη Πάγκο για την ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα από την ΑΕΚ.

Για το παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με την ΑΕΚ: “Θα προτιμούσα να ήμαστε πιο σφικτοί και να κερδίσουμε. Εγώ προτιμώ να κερδίσω και να είμαι σφικτός. Πρέπει να κρατάμε κλειστές τις γραμμές μας και να αναπτύξουμε την επίθεση μας. Έχουμε δει τέτοια παιχνίδι με τον Άρη και τον Παναιτωλικό και χάσαμε”.

Για το πλάνο και τί πήγε λάθος: “Είχαμε ανοιχτεί πάρα πολύ. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στο πλάνο. Στην αρχή μας στοίχισε αυτό και στη συνέχεια το μετανιώσαμε. Φτάσαμε μια ομάδα σαν την ΑΕΚ να παίζει με τον χρόνο. Αυτό δείχνει ότι μας υπολογίζει, πρέπει να βρούμε το πρόβλημα και να το λύσουμε. Καθυστερήσεις με τη μπάλα να εκτελέσεις το φάουλ, να χτυπήσεις τη μπάλα. Αυτό το κάνει κάποιος που μας υπολογίζει. Όλες οι ομάδες κάνουν τέτοια κολπάκια, αλλά οι μεγάλες ομάδες πρέπει να παίζουν με τον ρυθμό”.

Για τον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα: “Είμαστε αθλητές και το ηθικό του αθλητισμού είναι αυτό. Δε λέω ότι δε θα κάνω αλλαγές, αν κάποιος μου δείξει κάτι στην προπόνηση θα το κάνω. Αυτό κάνω πάντα δοκιμάζω πράγματα”.

Για το γκολ του Σάλιακα που ακυρώθηκε:“Εσείς το είδατε ότι είναι οσφάιντ; Εγώ δεν το έχω δει. Σίγουρα όταν βάζεις γκολ και ακυρώνεται πρέπει να συνεχίσεις. Έπρεπε να βάλουμε ένα παραπάνω από την ΑΕΚ για να κερδίσουμε, αλλά δεν το κάναμε”.

Για το σφύριγμα στο τρίτο γκολ: “Παραξενεύτηκα όταν το άκουσα και εγώ κοιτούσα τον διαιτητή, αλλά ήταν από την κερκίδα”.

Για τα προβλήματα και τους τραυματισμούς όλης της χρονιάς και την επιστροφή του Πέδρο Κόντε: “Στην τελευταία προπόνηση τραυματίστηκε ο Ποζνάσκι και γι΄ αυτό δεν ήταν μαζί μας. Αν δε μας άρεσε η παρέα θα σηκωνόμαστε να φύγουμε, αλλά μας αρέσει η παρέα. Ο Πέδρο Κόντε πάλεψε σοβαρά και γι’ αυτό γύρισε τόσο σύντομα”.
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Δευ 18 Απρ 2022 22:12 »
Παράθεση
Σάλιακας: «Προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο για τον ΠΑΣ»
Συγχαρητήρια μοίρασε ο Μανώλης Σάλιακας μέσα από την κάμερα της NOVA στους συμπαίκτες του για την προσπάθεια τους κόντρα στην ΑΕΚ. Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην ήττα από το “Δικέφαλο”, τον Πέδρο Κόντε, αλλά και τον μικρό Παύλο που έχασε τη ζωή του.

Για το αποτέλεσμα με την ΑΕΚ: “Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ αλλά δεν τα παρατήσαμε, δε μπήκαμε καλά στην αρχή του παιχνιδιού. Δεχθήκαμε ένα γρήγορο γκολ, στη συνέχεια προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και τα καταφέραμε απέναντι σε ένα καλό αντίπαλο όπως η ΑΕΚ. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια”.

Για το γκολ που σκόραρε και δε μέτρησε: “Σίγουρα με στενοχωρεί, πιο πολύ με στενοχωρεί που χάσαμε”.

Για την ήττα από την ΑΕΚ και τους βαθμούς: “Δε θέλαμε να μείνουμε τόσο χαμηλά στη βαθμολογία, αλλά αυτή η ήττα μας φέρνει. Προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για τον ΠΑΣ”.

Για τα λουλούδια στην αρχή του αγώνα και τον Παύλο: “Το να χάνεται ένα τόσο μικρό παιδί και φίλαθλος του ΠΑΣ Γιάννινα είναι λυπηρό. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του”.

Για την επιστροφή του Πέδρο Κόντε: “Χαρήκαμε πολύ με την επιστροφή του Πέδρο, αυτό το παιδί ταλαιπωρήθηκε επτά μήνες. Κάθε μέρα προσπαθούσε και δούλευε είναι πολύ δύσκολο. Είμαστε όλοι χαρούμενοι”.
super-fm.gr

Παράθεση
Χουάν Περέα: «Θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε και τους 15 βαθμούς που απομένουν»
Ο Χουάν Περέα έστειλε συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεαρού Παύλου για τον χαμό του και στη συνέχεια σχολίασε το αποτέλεσμα του ΠΑΣ Γιάννινα με την ΑΕΚ στο γήπεδο των “Ζωσιμάδων”.

Για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ και τον μικρό Παύλο: “Θέλω να δώσω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του Παύλου είναι πολύ σκληρή στιγμή για εκείνους.

Οι δύο ομάδες ήταν επιθετικές η ΑΕΚ έφτασε σε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο καταφέραμε και εμείς να σκοράρουμε δύο, όμως η ΑΕΚ κατάφερε να πετύχει άλλο ένα και κέρδισε. Από εκεί και πέρα υπάρχουν παιχνίδια μπροστά στα πλέι-οφ και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό από την δική μας πλευρά”.

Για την επιθετική εμφάνιση του ΠΑΣ Γιάννινα: “Εμείς προσπαθούμε να παίζουμε επιθετικά. Η αλήθεια είναι ότι οι γραμμές μας αδικούν γιατί προσπαθούμε να παίξουμε κοντά σ’ αυτές. Κλέβουμε μπάλες προσπαθούμε να πιέσουμε και αυτό θέλουμε να κάνουμε σ’ όλα τα παιχνίδια και στα επόμενα”.

Για τα επόμενα παιχνίδια του ΠΑΣ Γιάννινα: “Υπάρχουν πέντε παιχνίδια ακόμα, θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε και τους 15 βαθμούς που απομένουν για την ομάδα μας. Παίζουμε για τον κόσμο, την ομάδα και την οικογένεια μας, προσπαθούμε για το καλύτερο”.

Για τα γκολ που πέτυχε: “Είναι ομαδική δουλειά, όλοι προσπάθησαν για να έρθουν αυτά τα δύο τέρματα. Τα αφιερώνω στην οικογένεια μου, στην ομάδα και σε όσους βρίσκονται δίπλα μου. Είχα την τύχη να σκοράρω αυτά τα δύο γκολ”.

Για την επιστροφή του Κόντε:“Είναι ευχάριστο που ένας τέτοιος παίκτης είναι δίπλα μου. Μαθαίνω από αυτόν πράγματα, έχουμε ακόμα παιχνίδια μπροστά μας και θα παίξουμε μαζί. Παίζω με όποιον επιλέγει ο προπονητής να είναι δίπλα μου”.
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Δευ 18 Απρ 2022 22:14 »
Λουλούδια στη μνήμη του Παύλου από παίκτες και διαιτητές

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα και της ΑΕΚ, μαζί με τους διαιτητές, τίμησαν πριν την έναρξη του ματς με λουλούδια τη μνήμη του μικρού Παύλου Κατηρτζίδη που έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο.

Στιγμές συγκίνησης στους “Ζωσιμάδες” με τους οργανωμένους να τραγουδάνε στη μνήμη όσων έφυγαν από κοντά μας και τον υπόλοιπο κόσμο να χειροκροτεί παρατεταμένα.

Να σημειωθεί δε, ότι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ σε κάθε γκολ που πετύχαιναν έπαιρναν από τον πάγκο μία φανέλα με το νούμερο 15 που ήταν τα χρόνια της ζωής του Παύλου και τα αφιέρωναν στη μνήμη του.

Ο πρόεδρος του ΠΕΑΚΙ, Π. Κολόκας ανάρτησε το παρακάτω βίντεο:

βίντεο
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Δευ 18 Απρ 2022 22:19 »
ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΚ τίμησαν τη μνήμη του 15χρονου Παύλου

Οι δύο ομάδες πριν την έναρξη του αγώνα στους Ζωσιμάδες άφησαν ένα λουλούδι στη μνήμη του νεαρού φίλου του ΠΑΣ Γιάννινα που έφυγε από τη ζωή.
Πριν από μερικές μέρες ο 15χρονος Παύλος, φίλος του ΠΑΣ Γιάννινα, έφυγε από τη ζωή γεμίζοντας με θλίψη την οικογένεια της ομάδας.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης στους Ζωσιμάδες, οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα και της ΑΕΚ, αλλά και τα τεχνικά επιτελεία των δύο ομάδων τίμησαν τη μνήμη του αφήνοντας ένα λουλούδι στο πέταλο των οργανωμένων όπου υπήρχε και το σχετικό πανό για τον Παύλο.
gazzetta.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Δευ 18 Απρ 2022 22:25 »
ΠΑΣ Γιάννινα: Ο Πέδρο Κόντε επέστρεψε στη δράση επτά μήνες μετά

Ο Πέδρο Κόντε επέστρεψε στη δράση επτά μήνες μετά τον τραυματισμό του. Ο Ηρακλής Μεταξάς τον χρησιμοποίησε στο 79' του αγώνα ΠΑΣ - ΑΕΚ, αντί του Γκαρντάβσκι.
Στις 18 Σεπτεμβρίου 2021 ο Πέδρο Κόντε τραυματίστηκε στο εντός έδρας παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα εναντίον του Παναθηναϊκού. Στο 42' έγινε αλλαγή από τον Αχμάντ Μέντες Μορέιρα και την επομένη έγινε γνωστό ότι υπέστη ρήξη χιαστού. Τη Μεγάλη Δευτέρα (18/4), δηλαδή επτά μήνες μετά, ο Ισπανός επιθετικός επέστρεψε στη δράση.

Ο Ηρακλής Μεταξάς τον χρησιμοποίησε στο 79' του εντός έδρας αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ, αντί του Γκαρντάβσκι. Σημαντική στιγμή για τον Ίβηρα φορ, ο οποίος εφέτος πρόλαβε να παίξει στην πρεμιέρα εναντίον του ΠΑΟΚ και εκείνα τα 42 λεπτά απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Τη διετία 2016-2018 ο 33χρονος επιθετικός έβαλε 34 γκολ σε 61 παιχνίδια.
gazzetta.gr

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Δευ 18 Απρ 2022 22:30 »

Κανένα offside δεν υπήρχε

Δεν χρειάζονται καν οι γραμμές, ο Περέα είναι καθαρά πίσω από τον αμυντικό...

Συνδεδεμένος kyra frosyni

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Δευ 18 Απρ 2022 22:34 »
Στο πρώτο γκολ της αεκ, η πάσα που κόβει με υπερένταση κ λανθασμένα ο καργας είναι στον αραουχο που είναι οφσάιντ και συνεπώς επηρεάζει τη φαση

Όταν το βαρ θέλει σε ξεψαχνίζει κ βγάζει από τη μύγα ξύγκι όταν θέλει κάνει τουμπεκί εκτός από τα εξωφθαλμα

Μάλλον πληρώνουμε το 1-1 του μακαρίτη του μαμπουλιυ στο 90 στο οακα χρόνια τώρα, μέχρι κ πέναλτι με τη μπάλα στη ντραμπατοβα έχουμε δεχτει

Φέτος στην τελική ας είναι, γιατί χρειάζονται βαθμούς και είναι κρίμα να πάνε στράφι τα εγκαινια, μόνο μεταξύ συγγενών και φιλων

Αποσυνδεδεμένος midnight

• Hero Member
  • Once in a BLUE moon
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Δευ 18 Απρ 2022 22:57 »
Η ΑΕΚ με διαιτητική επικουρία υφάρπαξε τους 3 βαθμούς που ήθελε.
Με την Αθηναϊκή της λεζάντα, εξασφάλισε την βοήθεια που χρειαζόταν σε κομβικά σημεία της αναμέτρησης.

Έτσι λοιπόν, η ΑΕΚ έβαλε 3 ακούραστα γκολ.
Ο ΠΑΣ έβαλε άλλα 3  που μόνο εξωγήινοι θα μπορούσαν να βάλουν κάτω από τέτοιες συνθήκες.

Ο ΠΑΣ τελικά έχασε 3 βαθμούς, ενώ η ΑΕΚ συμπλήρωσε στην βαθμολογία της τρεις επιπλέον προκειμένου να βγει στην Ευρώπη.

Τις μεγάλες ομάδες στον βαθμολογικό πίνακα του ελληνικού πρωταθλήματος τις έφτιαχναν πάντοτε κάτι "μελανές σημαδούρες" που έτρεμαν ή ωφελούνταν από μερικά γερά πορτοφόλια...

Μόνο που οι πραγματικά μεγάλες ομάδες, είναι αυτές που μέσα στην μόνιμη σήψη της κοινωνίας τους, καταφέρνουν διαχρονικά να ξεχωρίζουν, να απασχολούν, να ενοχλούν και συστηματικά, με την αξία τους και το πείσμα τους, να αποκαθηλώνουν την μεγαλειότητα των δήθεν σπουδαίων. 

"Πλούσιοι άνθρωποι και φτωχά παιδιά..."
Ηχεί στο μυαλό μου ακόμα μία φορά, η ατάκα του φίλου μου του Δαμιανού από την Ρουμανία, που μου έλεγε πριν 30 χρόνια, κάθε φορά που συναντούσε μπροστά του την αδικία της φτώχειας...
«Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασεν η ώρα.
 Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασαν τα χρόνια.»

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Δευ 18 Απρ 2022 23:49 »
Όλα φταίγαν σήμερα. Και ο διαιτητής και το βαρ και τα λάθη των παικτών και η κακή μας η τύχη.
Προσωπικά πιστεύω ότι έφταιξε και ο Μεταξάς σε μεγάλο βαθμό, αλλά αυτός εκτός από τα σωστά που είπε ότι η ΑΕΚ έκανε καθυστερήσεις, είπε και ότι η ομάδα έπαιξε ανοιχτά και ίσως έπρεπε να παίξει πιο κλειστά.
Να επισημανω για ακόμη μια φορά την εμμονή του στη χρησιμοποίηση του Σνάιντερ και στη συνέχεια την αλλαγή του με τον έτερο πιο άχρηστο παίκτη της ομάδας τον Μορέιρα.
Η ομαδα για μένα έπαιξε 90 λεπτά με 10 παίκτες και η εμφάνιση της μόνο θετική μπορει να χαρακτηριστει έχοντας αυτό ως δεδομένο.
Εγιναν και τα λάθη από τον αρχηγό και τον Πίρσμαν (ακόμη μεγαλύτερο λάθος) και δυστυχώς η εμφάνιση που έκανε ο διαστημικός Περέα δεν έφτασε για να πάρουμε αποτελεσμα.
Βάλε όμως ρε αδερφέ οποιονδήποτε άλλο στη θέση του Σνάιντερ πλην του Μορέιρα. Ακόμη και τον Παντελάκη που υποτίθεται ότι τον εμπιστεύεσαι σε άλλα παιχνίδια. Αν και θα προτιμούσα Μπρενερ για το συγκεκριμένο ματς ή Λωλη ή Μίνα. Και εννοείται ότι η ομάδα θα παίξει πιο ανοιχτά αφού από το 4 είναι πίσω στο σκορ. Πώς αλλιώς θα ισοφαρίσεις; Παίζοντας άμυνα;
Σε τελική αναλυση θεωρω ότι αδικήθηκε η προσπάθεια των υπολοίπων παιδιών.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Δευ 18 Απρ 2022 23:58 »
Να επισημανω για ακόμη μια φορά την εμμονή του στη χρησιμοποίηση του Σνάιντερ και στη συνέχεια την αλλαγή του με τον έτερο πιο άχρηστο παίκτη της ομάδας τον Μορέιρα.

Σόρρυ αλλά σε διαβάζω συνέχεια και έχεις μια εμμονή με τον Σνάιντα και τον αδικείς. Θεωρώ ότι είναι πολύ καλύτερος των Μπρένερ, Μίνα, Λώλη που αναφέρεις, ακόμα και από τον Μορέιρα. Ο Μεταξάς ξέρει καλύτερα και από σένα και από μένα που τον εμπιστεύεται.
Και να σου πώ κάτι; Θέλω τον Σνάιντα και του χρόνου.

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Τρι 19 Απρ 2022 04:10 »
Σόρρυ αλλά εγώ σήμερα είδα την κουλα να έχει την νοοτροπία της μικρής ομάδας και όχι εμάς. Έριχναν ξύλο έκαναν μανουρες, έκαναν καθυστερήσεις. Ήταν χεσμενοι στα βρακιά τους.

Όπως και να χει δεν πρόκειται να στεναχωρηθω για μια ήττα που ήρθε με σπρώξιμο από την διαιτησία , με καραγκιοζιλικια και μπόλικη ατυχία. Άλλωστε αυτά σήμερα ερχόταν δευτερα . Σημερα η μέρα ήταν του Παύλου... Αντίο παληκαρακι. Για πάντα Γιαννενάρα.

ΥΓ Η επιστροφή του Κόντε είναι πραγματικα ότι πιο ευχάριστο μπορουσαμε να δούμε

ΥΓ1 Τον Περέα με τέτοιες εμφανίσεις δεν τον βλέπω να είναι μαζί μας και του χρόνου...